עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני חש קצת דה ז'ה וו http://www.hexus.net/content/item.php?item=5850 מזכיר קצת את ה3D1 של GIGABYTE

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  2. הכרטיס העכשווי שלי 8600GTS של גיגבייט, לוח האם תומך SLI האם משתלם לי יותר לקנות כרטיס נוסף ? (המחיר של הכרטיס ירד משמעותית) אני אוהב משחקים כגון קרייסיס, COD4 , אססין קריד ודומיהם משחקים עם גרפיקה יפה

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  3. אני מחפש כרטיס מסך למשחקים התקציב הוא עד 800 ש"ח אבל אם יש משהו שלדעתכם שווה תתוספת של עוד כמה מאות שקלים אז תגידו... אני מחפש גם אתרים איכותים ואמינים עם ביקורות על כרטיסי מסך ואם אתם מכירים איזה אתר שמראה איך משחקים שונים נראים עם הכרטיס מסך הזה בהגדרות שונות... נ.ב יש לי LCD 12MS, זה אלול לפגוע בביצועי הכרטיס מסך? אם כן באיזה צורה? (משמעותית?) תודה רבה ויום טוב לכולם =)

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by pavel19,

מי אתם חושבים שיותר טוב מבחינת ביצועים 7900gt/gtx ו 1900xt/xtx או ati fire gl V3400 FireGL V5200 FireGL V7200 FireGL V7300 FireGL V7350 http://www.ati.com/products/workstation/fireglmatrix.html

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  5. שלום, ברצוני להחליף את הכרטיס מסך הישן ולא מספיק חזק שיש לי כרגע. המחשב יחסית חדש, נקנה לפני 9 חודשים (דצמבר אשתקד) אולם החלטתי להתאפק עם הכרטיס מסך למצב מתאים יותר מבחינתי (כסף וכו'). להלן מפרט המחשב שלי: מארז: ANTEC Six Hundred 600 Gaming ספק כח: מובנה במארז, 450W מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray לוח אם: ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET קירור: מאוור Intel מקורי לתושבת 1155/1156 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G כרטיס מסך נוכחי: Twintech Nvidia Geforce 9500GT DDR2 1GB http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=TWINTECH-9500GT-1024MB&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=290&aff=Zap〈=he אני רוצה כרטיס מס…

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by cooper,

לצערי הבנתי שה1950CF כבר אזל אז אני מתלבט ,אני לא מעוניין כרגע בDX10 .. חשבתי על GF7900GS או 7600GT ולהשאר עם עודף או ה1950PRO . אם למישהו יש רעיון נוסף ,בבקשה.... עדיפות שלי זה ATI אבל לא "נעול" THANKS

• 13 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by kub,

שלום לכולם, בקרוב אני קונה מחשב, AMD3800X2 לוח אם של אסוס M2N-E ו2GB זכרון DDR2. אני משחק במשחקים יחסית פשוטים כגון: FIFA2006,AOE3,פה ושם איזה NFSMW שגם המחשב שאני משתמש בו עכשיו עם ה6600GT מחזיק בלי בעייה. ראיתי במדור הממולצים 7600GS. אני יכול להשיג כרטיס של אסוס 7300GT עם נתונים זהים(עולה600) ל7600GS של לידטק(שעולה 600) אבל עם קירור סיילנט - וזה מאוד חשוב לי ,הייתי מעדיף שהכרטיס יהיה עם קירור סיילנט. שניהם 400MHZ/800MHZ 256MB DDR2. מה ההבדל בינהם אם הנתונים הם זהים? יש גם 7300GT של גיינוורד אבל עם זכרון 750MHZ ב480!! רצעיתי גם לדעת אם יש מתחרה מבית ATI שזמין לשבוע הקרוב שיכול להתחרות פה. (אין לי זמן לחכות לX1650) תודה רבה קובי.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  8. ולכן אני לא מצליח לצפות בשני מסכים על המסך טלוויזיה רואים רק שחור זה מוזר כבר היו לי עשרות כרטיסים ובבעיה שכזו לא נתקלתי ניסיתי להחליף בין ההשיטות שידור PAL B\G עדיין לא עוזר למישהו יש רעיונות?? אהה.. ולקנות מסך HDTV זו לא אופציה ;D עריכה ראה תמונה חחח... כשעושים PRINT SCREEN זה נותן את שני המסכים ואני לא רואה בטלוויזיה כלום [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by skin,

החלפתי היטסינק בGEFORCE4TI4200 שלי והוא רץ לא חם מדי, אבל הבעיה היא שפתאום הוא מקבל רק 4700 נקודות בPCMARK2001 זה לא מעט מדי? זה כלום! מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הביצועים (ד"א אני עם פנטיום 3 600)? עוד דבר הכרטיס עובד על AGPX2 אלא אם כן אני מפעיל FAST WRITES ואז כל המשחקים מעוותים ומשובשים, מישהו מכיר את התופעה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. חבר שלי קונה כרטיס מסך התקציב מצביע ל REDON9550 עכשיו הציעו לו אחד עם 128 זיכרון שעולה 380 ואחד עם 256 זיכרון שעולה 460.... מה אתם אומרים שווה את ה80 שקל האלה בשביל להכפיל את הזכרון על הכרטיס?

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  11. הובכן השבוע התחלי סוף סוף ללמוד (זה לא קל אבל אני מקווה שיהיה בסדר) בכל אופן המסך מחשב הונכחי שלי תופס מקום וחשבתי אולי לקנות במקומו מסך דק "17 עכשיו שאלותי הם, איזה מסך הכי מומלץ? ושנית מה ערכו של המסך הקיים שלי (Samsung SyncMaster 757DFX) האם לדעתכם ניתן לקבל עליו משהו, עד כמה שאני יודע הוא גם תחת אחריות עדיין. נ.ב. אני יודע שכבר דיברו פה ושם על מסכים כאלו אבל באמת ההיתי רוצה המלצה למסך טוב שאוכל להינות וליהיות מרוצה ממנו כפי שאני מהנוכחי שלי שהסיבה העיקרית שאני חושב להחליפו זה עצם העיניין שהוא תופס מקום שאני צריך בכדי שהשולחן יתפנה לי ללימודים.

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by GZA3,

התקנתי את הוינדוס לאחרונה לפני קצת יותר מחודש. עד לפני שבוע הכל עבד בסדר גמור אבל לפני שבוע שמתי לב שהוא לא מריץ לי איזה משחק אחד בגלל שאני עובד משום מה על 16BIT של צבעים. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ועכשיו אני יכול לעבוד עד 32BIT אבל הבעיה היא שהרזולוציה המקסימלית שלי היא נמוכה בהרבה ממה שהיה לפני כחודש לדוגמה. יש לי כרטיס ממש חזק ומערכת הפעלה שאמורה להיות ממש טובה (X850XT PE & 2003 SERVER) יש למישהו מושג מה הבעיה ? אגב, זה לא אמור להיות על 64BIT של צבעים ??

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by yotamavi,

אז ככה, רציתי לדעת אם אני קונה את האקסטרים אני יכול לעשות לו אוברקלוק או שהוא 7900GT עם מקסימום אוברקלוק? והאקסטרים מגיע עם אותו קירור נכון? אז אני צריך קירור נוסף בשבילו? ועוד שאלה בלי קשר, איזה מתאם הכי כדאי לקנות מממיר רגיל של יס לכניסת VGA במסך? אה ואגב, למה הכרטיסים של לדטק הכי זולים?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  14. Started by ksn1981,

מתוקן: יום א' 10.05.09 היות והכרטיס חדש ולמרות הסיקורים הטובים עליו, הספקתי כבר לקרוא שיש "בינתיים" בעיית דרייבר, האם מטעמי עידכוני דרייברים או מטעמים אחרים יש העדפה לחברה מסויימת ?? בארץ ניתן להשיג בינתיים SAPHIRE או GIGABYTE (שנראים לי ממש זהים לפחות מבחינת הקירור)! מנסיונכם האישי -אפילו עם כרטיסים אחרים- איזה חברה נחשבת לטובה יותר ?? אולי כדאי לחכות לחברה אחרת בכלל (ASUS למשל)?? אשמח לעזרה מכם שלום לכולם, יש לי ASUS G31 לוח אם קטן http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=6nnVb6RBxd7PhGmt&content=specifications EZcool 450W ספק כח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1997&CatCode=409 מארז קטן MINI שמאוורר בצורה סבירה לא מעבר (איך שהגיע מאייבורי!!!) מסך FU…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by GHOST,

אני צריך המלצה למסך 17 CRT בתקציב של בארך 1200 מה לדעתכם המסך הכי איכותי ואמין בתקציב זה? ???

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Monstalicious,

יש לי מסך Lg 1780Q ומשום מה היום התגלו פיקסלים שרופים. בערך 20 אם לא יותר, מפוזרים על המסך הם משנים את הצבע שלהם בכל זווית צפייה שאני מסתכל, אם אני מסתכל ישר הם בצבע אדום מהצד הם בצבע תכלת. בקיצור די הרבה כאלה :< המסך בן חודש בערך וזרקתי את הקופסא שלו, אבל יש לי תעודת אחריות מה לעשות? כמה זמן יקח להם להחליף תמסך? הם צריכים לשלוח אותו ליבואן ? גררר איזה עצבים!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. המפרט: AMD Athlon XP 2500+ GEIL 768 (256X3) ספק עם 480 watt ThermalTake לוח GA-7VA-C השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע בכרטיס מסך חדש ל AGPX8 בתקציב של עד 1200 ש''ח כרגע יש לי 9600XT 256MB 128Bit אם כדאי להשקיע אז תציע על איזה כרטיס. או גם לחכות ל 7600GT שייצא לחיבור AGP X8 תודה לעוזרים...!

• 14 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by Riddler,

שלום, מותקן לי Gainward GTX 260 216SP על ווינדוס XP-SP3. עד היום (שנה פלוס מינוס) לא שמתי לב לבעיות איתו, אבל לאחרונה התחילו כמה תופעות מוזרות שאני לא יודע למה לשייך אותן: 1. מופיעות לי קפיאות רגעיות (1-10 שניות) במשחק L4D2. זה לא קורה בכל משחק, אלא מדי פעם. 2. לעיתים רחוקות במשחקי אונליין של COD:MW2 מתקבל קצב פריימים מחריד של פחות מ-1 פריים לשניה. מעשית זה אומר שהמשחק לא זז. אני לא בטוח במקרה הזה שהבעיה אינה ב-steam או בגורם אחר, כי גם כשזה קורה אני יכול לשחק offline בלי שום בעיות. הבעיה הזו ספציפית מגיעה ונשארת לכמה שעות/ימים ונעלמת. אין לי שום הסבר או כיוון חקירה בנוגע אליה. חוצמזה, אין בעיות. אין מסכים כחולים על דרייברים של כ.מסך או בעיות אחרות. ישנם משחקים רבים אחרים…

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  19. Started by פיני1805,

שלום חברים.... קניתי כרטיס מסך עם 256 זכרון....כשהמחשב עולה בהתחלה לפני ווינדוס אני גם רואה 256 זכרון אבל כשהווינדוס עולה אני רואה חצי גיגה זכרון...יכול להיות דבר כזה? יכול להיות שהכרטיס מסך לוקח זכרון מזכרון ה-RAM של המחשב? אם כם זה טוב או לא? ואם אני יחליף סוג זכרון זה ישתנה? עוד שאלה במה תלוי הDUAL CHANEL בזכרונות, בלוח אם או בזכרון עצמו או שבעצם בשניהם? אודה לכם אם תענו לי

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  20. שלום לכולם אתמול קניתי מפנדה את הכרטיס ה"נל קודם כול אני רוצה להודות לפנדה!!! על השירות המעולה באמת התעלו על עצמם! הזמנתי אתמול את הכרטיס מן האתר בשעה 16:00 אחר הצהריים ולמחרת בשעה 13:00 הגיע אליי השליח בדלת עם הכרטיס ושילמתי לו זה היה מההההההההההההההיר !!!!!!. חוות דעת על הכרטיס: הכרטיס מדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדהים!!! האריזה נראת פצצה!! ההתקנה של הדרייברים הייתה ההתקנה הקלה ביותר בחיים שלי לדרייברים! הכרטיס מציג ביצועים ושפע של בנדלים אייכותיים ביותר!!! אני ממליץ בחום לכול מי שיש את התקציב לכך שיקנה את זה. רק שאלה קטנה : איך מפעילים את האפשרות של AA FA ? בברכה אוהד!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by barak_i,

ככה... 2 כרטיסים .... geforce 7300 GS / geforce 7600 GS שניהם 512 מגבייט די די אר 2! אבל 7600 עולה בסביבות 700 שקל.... והוא 128 ביט ו 7300 עולה בסביבות 400 שקל.... והוא 256 ביט אני לא מבין..... שווה להשקיע את ההפרש? ולקחת את ה 7600? מה ההבדל בכלל?? במה 7600 יותר טוב? המליצו לי בינתיים לקחת את ה 7300- אמרו לי שהוא יספיק.... הבנתי שמקצוענים פה... אז.... להסתפק ב 7300? תודה

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  22. התקציב לא מחייב...תרגישו חופשי להציע את מה שאתם חושבים מפרט: זכרון- 1024RAM מעבד- 3.00 GHZ ספק- ג'נרי 400W לוח אם - Asus P4S800D-X מה הכרטיס AGP הכי משתלם ביחס עלות-תועלת כיום? האם יש כרטיס AGP שאיתו אני אוכל להריץ ביחד עם המפרט הזה משחקים של היום בצורה טובה? האם יהיה צוואר בקבוק מהמעבד? *בקיצור, איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לקנות? (AGP) עריכה: חשבתי על ה- HD3850... יהיה לי צוואר בקבוק איתו?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ilu_xa,

לפני חודשיים בידיוק רכשתי לי מחשב חדש בתקציב מוגבל וכבר (נראה לי) הגיע שלב השדרגת הראשונית המצויה התחלתי להתעניין במשחקים חזק יותר ממה שחשבתי שאתעניין, ולאחר כמה משחקים (ישנים יחסית) הגעתי למסכנה שהביצעוים שאני מקבל לא מספקים אותי. אבקש מכם להעיף מבט על מפרט ולהגיד לי מה בידיוק חסר לי, ומה קריטי להחליף קודם. אין לי כרגע תקציב מוגדר לעניין אך לדעתי אסתפק בהחלפת פריט אחד (מעבד\כ.מסך). חשוב לציין שהרזולוציה שאני משחק בה היא 1600X900 במסך 20". אשמח לשמוע רעיונות והכוונות בעניין לא פשוט זה : נ.ב - עד כמה קשה יהיה למכור את ה 5750 שלי אשר רכשתי לפני חודשיים, וכמה כסף אוכל לקבל עבורו?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by itamarz_,

שלום חברים, בהמשך למפרט שהרכבתם לי פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341168.0 ( וכבר הוזמן ) , הכולל : לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L וכרטיס מסך: Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling Retail איך אני יוכל לחבר HDMI לטלוויזיה (הכוללת תמיכה בחיבור זה ) ולקבל גם AUDIO ( והאם זה בכלל אפשרי ) ? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.