עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. גירסת ה R9700 מאוד זולה יש איתה בעיות או שהחברה טובה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שאני משחק יש משהוא שתמיד מפריע לי ,בעבר זה לא הפריע כי המחשב הפעיל כמעט את כל המשחקים בלי בעיות עכשיו קצת בעיה, שאני משחק במשחקים כמו sniper elite v2 שהמחשב מריץ לי אותו בשטח סגור 60 FPS ובחוץ 30-35 הבעיה זה הצניחה במהירות זה גורם לזה שהמשחק מהיר ופתאום נתקע באיטיות, רציתי לדעת אם יש תוכנה שמגבילה ת FPS באופן קבוע למספר מסוים שאני בוחר, לדוגמא להגביל את ה FPS ל 35 וככה גם בשטח סגור וגם פתוח ישאר לי 35 יציב וככה לא יהיו תהפרשים האלו. המערכת: e8400 4gb ram 250gts דרייברים מעודכנים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by בייגל טוסט,

http://www.hkepc.com/hwdb/gf7600gsagp-1.htm עושה רושם מצוין

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  4. אני רוצה להבין משהו.. כרטיס מיושן כמו GeForce2 MX עם רזולוציה מקסימלית של 2048X1536 ב-75HZ ואילו כשאני מסתכל על הכטיס שלי ה-6600GT הוא עם מקסימום של 1680X1050. השאלה היא האם כשרשום שזאת יכולתו של כרטיס זה אכן נכון וזה באמת יתן רזולוציה מטורפת כזאת?( הכוונה ל-MX) ואיך יכול להיות שה-6600GT עם רזולוציה נמוכה יותר ובהרבה?

• 17 תגובות
    • 938 צפיות
  5. Started by rockerr,

חיברתי את הכרטיס למסך מחשב ולLCD 32 בכבל HDMI. הכתב נורא קטן בטלוייזיה,הקטנתי רזולוציה ונראה בסדר בTV אבל זה מכוער רזולוציה נמוכה במסך מחשב. אין אפשרות לקבוע שרק בTV יראו ברזולוציה נמוכה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  6. הדריוור החדש לא עושה בעיות? ובמה הוא יותר טוב מהקודם?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by AmitDanan,

ראיתי שיש בנעוץ לינקים לשלושת תוכנות ה 3DMARK האם גירסת "הבייסיק" החינמית מספיקה או שכדי להוריד את "גירסת הפרו" ? עוד שאלה ראיתי שיש 3dmark06, 3dmarkventeg ו 3dmark11 איזה תוכנה בודקת איזה DX? 3dmark 11 מין הסתם בודקת את DX11, אני יודע שהכרטיס שלי תומך בDX10 איזה גירסה עלי להוריד?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by dddani123,

נתחיל מזה שתכננתי לקנות מחשב עם ה7600gs כי אני לא גיימר רציני (רציתי רק כרטיס שיחזיק קצת משחקים). אבל אמרו לי ששווה להוסיף עוד 200 שקל ולקבל כרטיס dx10. השאלה שלי הdx10 הזה באמת שוווה את זה? חשוב לציין שאני קונה מחשב פעם ב4 שנים בערך. תודה.

• 14 תגובות
    • 823 צפיות
  9. רצות שמועות שהפסיקו את הייצור של Radeon 9500 Pro בגלל שהוא לא משתלם ל-ATi או משהו כזה, והיא מתכוונת להכניס לנעליו את Radeon 9600 Pro. האם זה נכון? או שאלו סתם שמועות מופרחות?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  10. מהאתר mtbs3d.com: "NVIDIA Vista Stereo Driver Out! (Beta) Hello everyone! Its a momentous day indeed. Zalman has released NVIDIAs first stereoscopic 3D driver today. My Zalman monitor is still on its way (DAMNED YOU, UPS!) so I dont yet have the means to share with you what works and what doesnt. " וזה עובד לא רק עם מוצרים של זלמן!!! יש קישור לפורום על זה: http://www.mtbs3d.com/phpBB/viewtopic.php?p=6197#6197 והנה הלינק להורדה: http://www.zalman.co.kr/DataFile/Contact/Download/NVIDIA Stereoscopic Driver Beta5.zip הערה: מתאים רק לויסטה 32bit... ולי יש 64!!!! בגלל זה אני לא יכול להינות מזה... אבל הרבה בפורומים וגם בפורומים אחרים אמרו שזה עובד להם!! נקווה שיוציאו דרייבר ל-…

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  11. Started by Tal-T,

אוקיי ראיתי שמישהו פרסם שהוא עשה OC לכרטיס מסך שלו 9400GT 512MB של ZOTAC , הכרטיס היה ככה לפני הOC: תדר ליבה: 550 תדר שיידר: 1350 תדר זכרון: 400 ולי לעומת זאת, יש כרטיס 9500GT 512MB של Club3D שאמור להיות חזק מה9400 משמעותית והתדרים שלי הם: ליבה: 550 זיכרון: 400 שיידר: 1375 שזה בדיוק כמו של ה-9400GT , רק השיידר גבוהה ב-25 , הגיוני?!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום רב, מבקש המלצה לכרטיס שיענה על הדרישות הנ"ל: צפייה בסרטים ברזולציה 1080i, תוך כדי חיבור ושימוש בו זמני בשני מסכי LCD בעלי רזולציה FHD. כרגע הייתי עם כרטיס מסך NVIDIA 7600GT שעשה את העבודה אבל שבק חיים וכעת הייתי שמח למצוא לו מחליף בתקציב לא מוגבל, הכי חשוב שיענה על הדרישות וכמובן שעדיף אחד שייתן את המקסימום תמורה למחיר בהתחשב בצרכים שלי. תודה מראש, אוהד : -)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, כבר קניתי מחשב אבל עד מחר אני יכול לשנות את הכרטיס מסך. המטרה העיקרית של המחשב זה לראות סרטים במחשב ולראותם בLCD32. כרגע רכשתי את ה 4650, אולם אני מפחד שסרטים לא יעבדו חלק ממש עם כרטיס זה אלא יעבדו בסדר+. האם כדאי להוסיף עוד כסף ולקנות את ה4850(אני לא מתכוון לשחק משחקים)? האם אולי כדאי לקנות את ה4670 שבא עם ג'יגה ועובד במהירות של DDR3? שאלה נוספת, האם לוח אם שעובד עם DDR2 יצליח להתמודד עם כרטיס מסך של DDR3? תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  14. היי לכולם אני תוהה אם כדאי להוסיף כרטיס HD2600XT HDMI 256MB ללוח אינטל D946GZIS אני יודעת שברגע שאוסף הן אעלה את הרעש והן את צריכת החשמל של המערכת. השאלה אם יצא לי מזה משהו טוב, למשל הורדת עומס מהמעבד או משהו בסגנון. כרגע המחשב משמש בעיקר לשימושים משרדים-כללים (ללא משחקים). ישנה אפשרות שיותר מאוחר יעשה נסיון להשתמש בו שימוש לצרכי HTPC חלש. האם הוא בכלל יכול להיות מועמד כשר לצרכי HTPC חלש? אם כן, האם לשימושים אלו יש טעם להוסיף לו את הכרטיס הלה? תודה

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by zuq,

היי, נתקלתי היום בכבל הTV-OUT של הגיפורס שלי,צד אחד מתחבר לTV_OUT בכרטיס וצד שני מתפצל לשתי יציאות שאין לי מושג מהן צילמתי תמונה במצלמה המסכנה שלי אני מקווה שהיא מספיק ברורה(לא נראה אבל תמיד כדאי להיות אופטימי....) יציאה 1- היא שקע צהוב קצת יותר גדולה מכניסת אודיו של מחשב יציאה 2- דומה לכניסת P\S 2 מקווה שהתיאור הזוועתי שלי מספיק כי אין לי מושג ביציאות טלוויזיה נ.ב הכרטיס של לידטק ניקנה בטיוואן

• 11 תגובות
    • 805 צפיות
  16. שלום יש לי כרטיס POWERCOLOR THEATER 550 PRO בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס powercinema לא שומעים אתהסאונד טוב (מלא רעשים) אבל עם תוכנות אחרות אין בכלל סאונד, מישהו יודע מה לעשות ואיך לפתור את הבעיה? ראיתי בפורומים שצריך לחבר את כבל מכרטיס הTV לכרטיס קול אבל הבעיה היא שאין לי אפשרות כזאת בכרטיס שלי. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  17. המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ₪729 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ₪526 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ₪2327 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ₪767 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪380 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ₪574 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ₪403 מחיר סופי לאחר הנחה: ₪5566 (שווי ההנחה: ₪140) אז הוא יחזיק את המסך או שכדאי להשקיע בכרטיס אחר …

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  18. במעברים בין המחשב הנייד לחיבור לעמדת ה-DOCK STATION לא עובר כמו שצריך.. בעבר (לפני עדכון דרייבר) המעבר היה חלק ונעים ועכשיו צריך לעשות על פעם RESTART למחשב כדי שהמחשב יעבוד בלי התחנה או עם התחנה .. לפני זה.. הייתה תקלה עם כ.מסך במחשב נייד HP לצורך תיקון הבעיה עשיתי עדכון דרייבר לכרטיס מסך מתוצרת ATI-REDEON HD 2600 לאחר מכן הבעיה הסתדרה אבל מאחר ואני צריך לחבר את המחשב לעמדת -DOCK STATION אז אני בבעיה קטנה יש למישהו רעיון לכיוון לפתרון ? ?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by Or ei,

כשאני מפעיל את התוכנה של הכרטיס winfast pvr היא נתקעת ישר על הLOAD בזמן כשהיא מעלה את הדריברים אם אני מבטל בdevice manager את הדריבר של הcrossbar(של הכרטיס) אז התוכנה עובדת אבל עם ירידה באיכות ניסיתי לבטל את הכרטיס קול לא עזר כמובן שיש לי את כל הדריברים האחרונים לכל הרכיבים (catalyst 3.5 nf 2.03d) ושל הכרטיס טלוויזיה והגרסא האחרונה של תוכנה (PVR) משישהו יודע מה התפקיד של הcrossbar? ואולי יודע במה הcrossbar מתנגש או מה מפריע לו לעבוד כמו שצריך ? עם הMMC8.1 של ATI הכרטיס עבד יפה אבל בלי שלט

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  20. Started by xb,

שלום. אני השתמשתי ב- GeForce 4 440 mx עד היום. השבוע הלכתי לחנות מחשבים בכוונה לקנות: GeForce 4 ti 4800se. 8) בחנות התקינו לי את הכרטיס בתוך המחשב עד פה הכל בסדר... עכשיו, הם ניסו להתקין את הדרייברס מהדיסק שבא עם הכרטיס של "gainward" מחקנו את הקודם הקנו את זה עשינו הפעלה מחדש למחשב וזה לא עבד... ניסו למחוק להתקין הכל זה לא עבד... למרות שכל שניה זה כתב "new hardware found" לאחר שזה לא עבד ניסינו דיסקים אחרים של חברות אחרות של gf 4 ti 4800 גם זה לא עבד... :'( ב: "desktop / proprties / settings" זה היה מקסימום על 16 colors ו- 800x600 ו- 480-640 ??? יש לי windows 2000 professional SP4 מי שיכול לעזור נא להחזיר תשובה בהקדם האפשרי. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Koss,

עברתי פה על כמה דיונים אבל לא ממש ראיתי דעה אחידה אז אני ישאל פה. אני רוצה לקנות כרטיס מסך לאפיק ה-AGP (יש לי מחשב חזק נורט'ווד 3 ג'יגה-הרץ ואין סיבה להחליף לPCIE). התקציב - אני ממש לא רוצה לעבור את ה-1000 שקלים אבל אם המאה, מאתיים הנוספים האלה יעשו שינוי אסטרונומי אז אני מוכן להשקיע, כמו כן לא אכפת לי לחכות חודש חודשיים אם עומדים לצאת כרטיסים כדאיים. ראיתי שסדרה 76XX עומדת לצאת ל-AGP אז חשבתי אולי על כיוון ה-7600GS, מה דעתכם ?

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by CreativeX,

כאשר אני משחק Vice City, הFPS נשאר קבוע לא משנה על איזה רזולוציה ועל כמות הAA וAF, על 1024*1280 עם 6X 16X AA AF זה נשאר כל הזמן על 30, ואם אני מוריד את זה לבלי AA וAF, זה עדיין נשאר על 30 כל הזמן. מישהו יודע איך לתקן את זה, כך שלא תהיה הגבלה לFPS עד 30?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  23. אני רוצה מחשב שאני יוכל לחבר אליו כרטיס מצלמות (יש לי כרגע 4 מצלמות אבל כנראה שאני יקנה עוד אחת) מחשב פשוט שיהיה נטו למצלמות, לפי מה שהבנתי צריך שהוא יהיה עם יציאת AGP בשביל תאימות לכרטיס מצלמות, ואני מעדיף שיהיה DDR2 בשביל שנוכל לשים ג'יגה ולהוזיל עלויות... לא צריך ציוד הקפי או כבלים למצלמות וכו זה כבר יש, צריך מחשב נטו קצת דחוף תודה. ורשמתי למבינים כי אני לא רוצה שיתחילו עם כל מיני השערות וכו אלא מי שבאמת מבין ויש לו נסיון עם זה, ולא רשמתי תקציב כי אני לא יודע כמה זה אמור לעלות אבל הבנתי מכמה אנשים שמחשב נטו לזה 1000 ש"ח זה מוגזם.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אצלי במנוחה- 75 מעלות, מאמץ- 100 מעלות ועולה (100% מאוורר) אז התקשרתי לנעה מחשבים, שמשם קניתי את הכרטיס, אמרו לי לשלוח להם לבדיקה במעבדה. הכרטיס הגיע לנועה שבור ומפורק, לא באשמתי ולא באשמת נועה אלא באשמת הדואר, ובקושי הצלחתי לשכנע את מנהל נועה מחשבים שישלח את זה למעבדה שלהם. עכשיו הם הצליחו לתקן את הכרטיס אבל אמרו לי מהמעבדה שהטמפרטורה אמורה להגיע ל-100 מעלות וזה תקין לכרטיס הזה (לא הגיוני לי לחלוטין וסותר לגמרי את המידע שמצאתי באנטרנט). לגבי השאלה מדוע הקלוקים נמוכים ממה שאמורים להיות מחר אשאל אותם. הקלוקים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=184991.msg1601463#msg1601463 יעזור לי מאוד אם תגידו לי מה הטמפ' שבאמת אמורה להיות במאמץ ובמנוחה, ומה לגבי הקלוקים תודה

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  25. Started by Idan-h,

זה ה1730S http://www20.graphics.tomshardware.com/display/20041123/17_lcd-09.html בטבלה הקטנה כתוב White spot - 185 Black spot - 0.77 Contrast - 1:240 לעומתו ה710T של סמסונג http://www20.graphics.tomshardware.com/display/20041123/17_lcd-19.html White spot - 233 Black spot - 0.42 Contrast - 1:550 כמה שאלות אני רוצה לקנות את ה1730B, ולא נראה לי שיש הבדל בניהם בקונטרסט, אפילו קראתי בהשוואה הם מתכוונים של1730B יש קונטרסט נמוך יותר? בכל מקרה, ה1:240 שמדדו לLG צריך לשנות לי את הבחירה לא? כי תראו את ה710T של סמסונג..ואפילו ה1720B של LG קיבל 1:393 שם. מה זה הwhite והblack Spot? התשובות חשובות לי מאוד שכן אחרי פסח אני סוף סוף קונה מסך. כל תשובה תתקבל בשמחה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.