כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית מערכת מבוססת קונרו 6400 ולוח אם של אסוס P5B Deluxe וזכרונות של קינגסטון עכשיו השאלה שלי היא שאני אמור לקנות עכשיו כרטיס מסך כאשר השימושים שלי הם משחקים וקצת גרפיקה כמו פוטו שופ ופלאש השאלה שלי אם להשקיע על כרטיס מסך X1900XT שיעלה לי 2000+ או שבכלל לא שווה בגלל הכרטיסים החדשים שיצאו ובכלל מה ששוה זה להשקיע על כרטיס מסך בינוני כמו ה x1600 שעולה באיזור ה 1000 ש"ח וכש ה DX10 יתחילו להיות קצת יותר זולים אז להשקיע על אחד כזה?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הבהרה: זוהי אינה הודעה של קניה\מכירה, זה הודעה של בקשת עזרה בכמה כסף מומלץ למכור GeForce 4 MX440, יד שניה לאחר 3 שנים - אין שום תקלה. בברכה,
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כידוע לא מזמן נוידיה שיחררה סט דריוורים חדש, עד היום כיוונתי לי OC עדין באמצעות RIVA TUNER והוא תמיד נכנס לפעולה ברגע שהמחשב עולה. אך לאחר שהתקנתי את הדריוורים החדשים מהירות השעון של הזיכרונות של הכרטיס שלי עמדו על 1.5 GHZ שבפועל הם רק 700 MHZ. לא רציתי להתעסק עם זה יותר מדי ועשיתי ריסט למחשב. חשבתי שזה בסה"כ באג בדריוור. ושלא הגיוני שבאמת הוא ינסה להפעיל את הכרטיס במהירות הזאת. מייד אחרי עליית הוינדוס וטעינה של שולחן העבודה, התמונה קפאה וראיתי רק צבעים מטושטשים! נפל לי הלב לתחתונים ועשיתי ריסט שוב פעם בשביל לראות מה היה פה, ישר חשבתי שמשהו קרה לספק... אך לצערי לא כך היה. משום מה המחשב סירב להדלק כשה6800 מחובר אליו, הוא עושה פוסט לשנייה ומייד נכבה. עם הTI4200 הוא ע…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי GEFORCE 7600GS השאלה שלי היא האם גירסת הדרייברים שאיתה אני עובד היא הכי מועודכנת? (9131)
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש הפרעות הנראות בזמן הצפייה הנה דוגמא: בזמן צפיה הן פחות מורגשות וכמעט שלא: ממה הם נובעות?... שמעתי הפרעות מגנטיות EMI עם חיבור אנטנה זה הופך ליותר גרוע בהרבה...אז כרגע ב RCA האם הכרטיס פגום? אני חושב שכן... :-\
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
עם הבאנדל קיבלתי מתאם מ D-SUB ל DVI ועם המסך קיבלתי כבל D-SUB ל D-SUB השאלה האם כדאי לי לקנות עוד מתאם בכדי ליצור מעין כבל DVI או שכדאי לי לקנות כבל DVI מוכן. האם זה משפיע על האיכות מאחר והכבל במקורו מיועד ל D-SUB .
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך והוא "תקוע" עם סלוט AGP ומערכת יחסית טובה(אין מצב לשדרוג, 2.8 עם ג'יגה ראם) הוא מחפש כרטיס AGP שיחליף את ה-5200 שלו כמובן למשחקים הייתי בטוח שה-7900GS בגרסת AGP עולה כ-1000 אבל הוא חורג ב-500 מהתקציב >< אגב הוא מודאג שהקנייה לא כדאית ועוד שנה - שנה וחצי הוא גם ככה יצטרך להחליף מחשב סה"כ הוא לא חולה גרפיקה פשוט ה-5200 בלתי נסבל גם בהגדרות מינימום.. אמרתי לו שלהשערתי גם עוד שנה וחצי-שנתיים ה-7600GT יחזיק מעולה משחקים לפחות על מינימום מה דעתכם ? הצעות אחרות ? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האתר VR-Zone מדווח שATi מתכננת מחדש את הPCB והקירור של כרטיס הדגל של הדור הבא שלה - הR600. ATi מתכננים לקצר את הPCB ללפחות 11 אינצ'ים (28CM), אורכו של ה8800GTX מבית nVIDIA מה12 אינצ'ים (30.5CM!!) של הR600 עכשיו. כמו כן ATi עובדים על שינוי קטן בגוף הקירור של הכרטיס שאמור להיות דומה לקירור של הX1950XTX על מנת להתאימו לPCB החדש ואף להפוך ליעיל יותר. האתר גם מדווח שהכרטיס יסווג אצל PCI-SIG (הגוף האחראי על כרטיסי הרחבה מסוג PCI ועל התקן עצמו) ככרטיס שצורך בין 225W-300W ויכלול מחבר חשמל 2X4 פינים בנוסף ל6 פינים הקיים. http://vr-zone.com/?i=4293
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש מלא - כולל מסך. נשארו לי 1500 ש"ח עבור כרטיס מסך ומסך 17 אינץ. המחשב מיועד בעיקר לעבודה עם תוכנות מתמטיות כבדות אבל גם למשחקים (בקטנה). אני אשמח לקבל עצות .... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
המחיר של X1900XT 256MB הוא בערך 1700 , וגם הX1950XT עולה 1700 בערך. איך זה קורה ?? , אם לפי הנתונים הטכניים לX1950XT יש GDDR4 ותוספת של 400MHZ יותר לזכרונות מאשר ל1900XT. במחיר הזה הוא מאד משתלם !!! http://zap.co.il/model.asp?model_id=479135 באתר של SAPPHIRE למעלה הם כתבו GDDR3 אבל למטה בפירוט GDDR4 - שזה הנכון לפי הנתונים של החברות האחרות. http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=169 אז לאן אני חוטר ?? אם הוא משתלם יותר, למה לא מדברים עליו ?? אין המלצות, ביקורות, כאילו כלום. למה ממשיכים להתרכז ב1900XT ??
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש איזה אתר שבו מוצג הדרכים להפעיל משחקים על רזולוציות רחבות\דבוהות ואני לא מוצא את האתר, אז אם מישהו מכיר ויכול לרשום אותו אני אשמח.
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אי לכך ובהתאם לזאת קיבלתי בכרטיס מסך שלי 3300 האם זה טוב לגי טי 7600 גי טי
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי 76GT (חתימה) לפני כמה שבועות שיחקתי ב FEAR וכל 2-2 דקות המשחק נתקע ותקיעה די רצינית לא נהיה איטי פשוט קפיאה מוחלטת חשבתי שזה רק ב FEAR בגלל הדרישות הגבוהת שלו אבל עכשיו התקנתי NFS קרבון ושוב זה קורה לי יש לי את הדריברים 91.47 מישהו יכול לעזור לי תודה מראש טל
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
של כרטיסי מסך לי יש 7600גי טי קיבלתי 3300 האם זה טוב? בתוכנה 3dmark2006 כמובן
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס מסך 7600GS של gainward בלוח אם עם AGP. כשאני מפעיל DVD באמצאות תוכנה power dvd 5 אני מקבל את הסרט בפורמט הנכון בצג ומתוח לגובה בטלויזיה. ניסיתי לשנות את יחס הצפייה באמצאות קונפיגוציה של התוכנה אך ללא הועיל. כשאני מריץ קובץ AVI ב media player 10 אני מקבל את אותו האפקט: 16X9 בצג ותמונה מתוחה לגובה בטלויזיה. כך שהבעייה איננה תהתוכנה הגראפית. בלוח הבקרה של NVIDIA אין שום התייחסות ליחס צפיה. מה עושים? במחשב שני שיש לי בבית עם כרטיס 6600GT של GAINWARD ולוח PCIX - אין שום בעייה ואני לא צריך לכוון כלום. פשוט מריץ את DVD וזהו.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי כרטיס חדש מתצורת גיגבייט רידאון 1650 pro 256mb התקנתי את הדריברים שבאו עם הכרטיס ועשה לי את הבעיה הנ"ל. ניסיתי דריברים של אומגה...עדין אותה בעיה! אז ניסיתי דריבירם חדשים מהאתר של איטיאיי ועדין אותה בעיה מישהו מכיר נתקל בזה!? מישהו יכול לעזור?! תודה רבה זהר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אשמח לדעת אם יש דגם ספציפי של 7600GS ל-PCI-E מהחנות LogicPC שאתם יכולים להמליץ לי עליו. התקציב הוא 600-700 שקל. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GF6800 128 MB ואני רוצה לשדרג לכרטיס מסך אחר שיסחוב את ה FS X בצורה חלקה,הבעיה היא שיש לי לוח אם עם AGP ולא PCIE , האם כדאי לי לשדרג כבר את כל המחשב או רק לקנות כרטיס מסך חדש,שאר המפרט שלי: מעבד-AMD2500 לוח אם-NF-7 1 GB RAM
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
ראיתי שה1950 עולה 1700 וה19XT עולה בסביבות ה1900~2000 השאלה אם שווה להוסיף את התוספת הזאת בינהם, או שעדיף ללכת כבר על ה1950??
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אתמול הגיע אליי לבית כרטיס מסך שהזמנתי שהוא 7600gt agp ולאחר שחיברתי אותו ללוח אם שלי שהוא msi 865pe platinum הרצתי אותו על משחקים שונים כדי לראות שיפור ביחס radeon 9800 pro 128 mb (ויש שיפור גדול מאוד) ואז רציתי לבדוק אם התוכנה שציינתי מזהה את הכרטיס כדי שאני יוכל לעשות אוברקלוק עליו. מסתבר שלא. התוכנה חוץ מלהציג את השם והחברה של הכרטיס לא מראה כלום. שום מהירויות ושום צינורות. האם יש פתרון לבעיה או שזה משהו שקשור לביוס של הלוח אם שלי (שהוא של 2004). דרך אגב ניסיתי להפעיל את התוכנה ati tool כדי לעשות אוברקלוק אך התוכנה אומרת שאין לי כרטיס מסך במחשב. למה?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום.. מה אני צריך לעשות בשביל לחבר ממיר של YES למחשב ואני אוכל לצפות? האם צריך כרטיס טלוויזיה או משהו אחר? תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
תגידו הכרטיס מסך הזה טוב : Radeon9250 128MB DDR תוודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי לכולם, לא מזמן החלפתי לוח אם (עם כרטיס מסך on board) ומאז אף משחק לא עולה, אפילו לא google earth. אני מקבל הודעות כמו GL_ARB_texture_compression not found או בעיות עם openGL, או משהו עם blending.... אני רוצה לקנות כרטיס חדש או משומש בסביבות 400 ש"ח. יש לי חיבור AGP ואני לא בטוח איזה X4 או X8. אז ככה הוא נראה: ########################## # # # <----- זה הצד של הכרטיס שפונה החוצה. ########################## כפי שהבנתם, אני לא בדיוק שוחה בחומר. :s05: אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס (חדש או משומש, ואם משומש, אז איפה אפשר למצוא כאלה) באזור הסכום הזה? המון תודה
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיפעיל משחקים משהו כמו קאונטר סטרייק וניד פור ספיד לא יותר מזה עד 550 שקל תודה.
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-