כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אוקי שאלה קצת מוזרה: יש לי 2 מסכים כרגע. אחד LCD 19" ואחד LCD 17". אני רוצה לקנות מחשב חדש. שיוכל להציג תמונה ב- 3 מסכים. אני צריך כרטיס מסך נורמלי למשחקים, חשבתי על משהו כמו 7950. שהוא יחובר ל- מסך 19" ולטלויזיה LCD שאני הולך לקנות. את המשחקים אני אשחק גם מול הטלויזיה וגם מול המחשב (מסך 19") תלוי במצב רוח. ועוד כרטיס מסך שהוא יציג תמונה (רוב הזמן זה דפי PDF או DOC) על עוד מסך (כרגע 17") או שניים (אני אקנה עוד אחד בהמשך) . לצורך זה אני זקוק לכרטיס מסך פשוט משהו בסגנון של 7300. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר בלוח שני כרטיסי מסך מסוג 7950 ו- 7300 ולעבוד איתם ביחד?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הכרטיס : ?CTX DVD Studio Xtra MD-001 PCI? http://www.ctxtec.com/products/media_md001.htm השאלה היא האם זה גם לצפיה בערוצי טלויזיה? או רק הקלטת קלטות וידאו תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש (מפרט מימין) וכמובן התקנות מהתחלה... התקנתי את הדרייבר הכי חדש של ATI : 1. בהגדרות שם הכרטיס הוא: Radeon X1900 Series האם זה תקין? או שצריך להיות רשום ?XTX 2. הרזולוציה המקסימלית שיש לי היא 1280X1024.. מאוד נמוך ! מה לעשות ???
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס TV ואני רוצה לדעת קצת פרטים איך ..? למה..? וכמה...? 1) איך הכרטיס עובד..? 2) האם אני צריך להיות מחובר לכבלים YES/HOT בשביל לקלוט משהו עם הכרטיס? 3) במידה ולא איזה ערוצים הכרטיס יכול לקלוט ? 1 , 2 , 10 ? 4) איזה כרטיס ממולץ ? (אנטנה פנימית או חיצונית?) 5) היכן יש להרכיב אותו לאחר הקנייה אצלי במחשב? 6) האם איכות הצפייה בערוצים השונים תלויה מאוד במחיר הכרטיס? או גם בכרטיס מסך עצמו? ( GEFORCE 5200) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
עכשיו יש לי 7900GT שני כרטיסים עובדים בSLI האם יש צורך לשדרג ל 8800GT? או שמה שיש לי עכשיו זה בערך אותו כח? OPTERON 165 OCZ 2GB DDR 400MGHZ CL2 ASUS A8N PREMIUM SATA 10K RPM 37GB HDD MAXTOR 7600RPM 120GB AGEIA PHYSX CARD
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש (בשעה טובה) ;D ;D ;D אני מתכוון לשים שני כרטיסי מסך שונים על הלוח (לא SLI), הם אפילו בעלי ייעוד שונה. 1) Nvidia Quadro FX3400 256Mb 128Bit 2) לא ברור לגמרי עדיין אבל כנראה Nvidia GeForce 7600GT 256Mb עכשיו, הבנתי שהלוח הכי טוב לשים עליו שני כרטיסים הוא ASUS P5W Delux, שרק בלוח הזה שני הכרטיסים יעבדו במהירות מקבילה (X8), מישהו יודע איך אני עושה את הפרוצדורה שלהעביר מכרטיס אחד לשני ? האם אני פשוט מנתק ומחבר את כבל הDVI ??או האם אני צריך לנטרל את החומרה ? ואיך אני מסתדר מבחינת הדרייברים ? בנוסף אם מישהו חושב שיש לוח יותר טוב למשימה, אשמח לדעת..... :
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי כרטיס NVIDIA GeForce FX 5200 ואני מעוניין לדעת אם הוא מיוצר עם צינורות לא פתוחים, ואם כן - איך מומלץ לי לפתוח אותם? בתודה מראש, Coldwar!
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב p4 2.6ghz ו 1 ג'יגה זיכרון מסוג ddr (ביצעתי אוברקלוקיניג למעבד מ2 ל2.6) אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שתומך בagp8 מכיוון שהלוח-אם שלי ישן יחסית (Abit SR7-8X (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, LAN אני רוצה כרטיס שיאפשר לי לשחק במשחקים החדשים שיש כיום ברמה גבוהה תווך המחירים שלי הוא עד 1500 ש"ח
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי ההתקנה של הדריוור הוא עדיין לא מוצא את הכרטיס (9800P) מישהו ניתקל בבעיה הזאת או שאולי אתם יודעים איך לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בעזרה לבחירת כרטיס מסך באפיק PCI ,שיתן לי מענה סביר למשחקים של היום.התקציב הוא 700 -800 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 486 צפיות
-
-
טוב פתחתי פה דיון והוא לא היה ממש לעניין אז אני מתנצל אממ הכרטיס שלי דווקא מספק אותי אבל הוא לא תומך בSM3 וזה בעיה בשבילי קיצר רציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדיי לי לקנות בקציב של עד 200 שקל אבל כמה שפחות יותר טוב 7900GT או 7950GT או בכלל מי מבינהם הוא המומולץ או שאולי שווה לי לקחת X1950XT או X1950pro אלו מבינהם הכי מומלץ וכמובן שיפעל לי טוב במחשב (מפרט בצד) או שבכלל שווה לי לחכות שיצא DX10 או משהו
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
באתר של החברה רשום שהוא GDDR3,אבל ראיתי שכמה אנשים ברשת כתבו שהוא מגיע עם DDR ב740או700 מגה הרץ לזיכרון. מישהו קנה את הכרטיס כבר ויכול להגיד שהוא בטוח GDDR3 ו1000 מגה הרץ לזיכרון ? זה הכרטיס: http://www.palit.com.tw/en/products/ati_agp_X800GTO.html http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579
-
- 11 תגובות
- 872 צפיות
-
-
איך זה ש כל הכרטיסים המובנים הם חלשים גם בקונסולות יש כרטיסים מובנים אז איך זה שהם חזקים יותר?
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות כרטיס AGP בתקציב של עד 600 ש"ח. ה6800 מPCNOW אז מהמלאי. איזה כרטיסים שווים עוד נשארו??
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
Sapphire Radeon X800GTO2 @ X850XTPE + AC Silencer 5 Rev 2
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האתר IQPC מוכר את 8800GTS ב 2930 ש"ח שווה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3074&Pname=LEADTEK והנה הGTX ב 3724 גם שווה מאוד חח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3075&Pname=
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס geforce fx 5200 128 MB עם יציאת TV . חיברתי את הכרטיס לטלויזיה כמו שהיתי מחבר את הכרטיסים הקודמים שלי רק שהפעם אני לא מקבל שום דבר על מסך הטלויזיה. אם יש למשהו רעיון למה זה לא עובד אני ממש אשמח תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אהלן חברה! שמעתי שיש אופציה בכרטיסי המסך של nividia שנקראת full screen video שבה אפשר לראות במידה ומחברים לכרטיס מסך למשל מסך מחשב וטלוויזיה, בטלוויזיה סרט וידאו היוצא מן המחשב, בעוד שבמסך המחשב ניתן לראות את ה desktop ללא הסרט עצמו. קודם כל, האם הדבר נכון? שנית, האם יש את האופציה הנ"ל גם בכרטיס ati radeon asus 9600xt vivo ? תודה רבה!!! זה חשוב לי טילים!!!
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מדגם x1900 gt חיברתי את הכבל של הvivo לכרטיס וחוט של svideo אליו מהsvideo מתפצלים שני rca שאותם חיברתי לטלווזייה ניסיתי לראות את המחשב בטלוויזיה ומה שאני מקבל זאת תמונה בשחור לבן מטושטשת ומרצדת ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות אבל כלום לא עזר מישהו יכול לאמר לי מה הבעיה? האם זה בחיבור או בהגדרות? (אם כן מה צריך להגדיר) תודה.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שמעתי רבות על הויוסוניק vp930b בזמן האחרון שמעתי מאנשים שיש לו מריחות במשחקים האם זה ממש מורגש ז"א גם במשחקים החדשים שיצאו בעתיד כמו crysis האם יהיו מריחות אם כן אני מחפש אלטרנטיבה למסך עם איכות תמונה טובה בלי מריחות למשחקים וסרטים וגרפיקה תודה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מי מהם עדיף? 7900GS או X1950PRO? ה1950 עולה קצת יותר... אבל האם ההפרש שווה? אשים לב להבדלים במשחקים? הסתלכתי ב-FAQ ואפילו לא מצאתי את ה-1950 פרו... קיצר.... אבקש ביקורות ודעות, גם על סמך ניסיון... *אני לא מתכוון לעשות OC...
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שאלה פשוטה שאני פשוט לא מוצא לה פתרון הכרטיס הזה תומך בAGP8 ? כי כרגע אצלי הוא עובד על AGP4 שזה די עצוב :s05:
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-