עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alongi,

אהלן אז לפני כמה ימים הסתבר לי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עבד למשך הרבה זמן אבל זה היה כבר מאוחר מדי... ועכשיו הradeon 9500 הוא כבר ז"ל, והמחשב בנתיים מעלה אבק... ולשאלתי: יש לי AMD 1.8 ולוח אם של ג'יגה בייט GA-7VA עם AGP*8 ו512MB זכרון פנימי האם הכרטיס מסך הבא מתאים למפרט הזה? :Gigabyte nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP ואם לא , אז על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים למפרט הנ"ל? תודה !

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  2. חברת powercolor , לא שמעתי עליה אף פעם. אבל זה ה x1950pro היחיד ש KSP מוכרים... יש לכם חוות דעת?

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by Interl-Conore,

מתי יוצאים OMEGA DRIVERS 6.10? תודה יענו CATALYST 6.10 רק של OMEGA

4. Started by genia,

\

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  5. מישהו פה יכול להמליץ על כרטיס בסביבת המחיר הזה...??

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by יניב קופר,

אני רוצה לקנות מסך 19 למשחקים וסרטים יש מסך שאני רוצה לקנות מה אתם חושבים על המסך הזה http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=770

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by aviad91,

יש לי את הכרטיס 7950gt 512mb ובמצב מנוחה הטמפ' שלו על 51 האם זה בסדר?

8. Started by bennnn,

שלום התקנתי תויסטה ואני לא רואה את הלוח הבקרה של נבדיה כלומר אני רואה לוח בקרה אבל לא כמו שיש באקס פי שאפשר לשנות גאמה צבע הכל....... בהירות.....יש יש למישהו מושג מה לעשות????וגם איך לסדר שהטלויזיה תעבוד כמו שצריך? כי גם לא מסתדר לי ובאקס פי כן...

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by godzila_2000,

היי אני חושב לקנות את המסך אני רוצה את היעוץ שלכם לפני שאני קונה אותו LG LCD 20 L204WT הינה המפרט : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15213 הוא עולה בערך כ 2100 השימוש העיקרי בו הוא משחקים וסרטים ... תודה..

10. גרפיקה יותר טובה ובצועים יותר טובים ב XBOX360 או PS3? כמה שיותר דעות בבקשה כמו כן איזה מהן יכולה להפיק גרפיקה בעלת ריאליזם הקרוב לזה של DX10? תודה!

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  11. Started by rotman,

זהו! נראה לי שסוף כל סוף החלטתי על איזה מסך ללכת. עכשיו אני רק צריך את חוות דעתכם. אז בבקשה... וגם מה עדיף? LG או ASUS VW192S ?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by rotman,

מה דעתכם על המסך הנ"ל? 19" בשביל מחשב שולחני רגיל זה לא יותר מדיי? יש מסכים עדיפים על ה benq ברמת המחיר הזה?

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by cold fire,

האם יש כבר ניידים אם כרטיסי מסך שתומכים בdx10 ואם יש אז אפשר קישור...

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  14. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך יד שניה ויש את ה6800GT הכרטיס בשימוש שנתיים בלי אחריות עבר OC שווה לקנות ובכמה? תודה

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by israelnba,

יש לי לוח שתומך ככל הנראה בAGPx4/x2 וכרגע מחובר לי GEFORCE 2 ואני מעוניין להחליף כרטיס מסך. אני מתעניין בGEFORCE 6200 ואני יודע שיש לו חיבור של AGPx8 השאלה שלי האם אני יכול לחבר אותו לחיבור המיושן שלי? אני מעוניין בתשובות ענייניות-זאת אומרת לא תשובות כמו:"שווה לך להחליף את הלוח אם...." ועוד תגובות מהסוג הזה תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by raz002,

שלום, אני צריך כרטיס טלוויזיה באיכות טובה, התקציב עד 250 שקל.כמו כן אשמח לקבל אמות מידה בעזרתם משווים בין כרטיסים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  17. Started by ציפורים בניוטרל,

אוקיי לפני חצי שנה בדיוק רכשתי את המסך של סמסונג 760BF 4MS תאמת אני אגיד לכם? אני די מאוכזב ממנו בגלל כל המריחות בווינדוס ובמיוחד במשחקים זה משהו נוראי המריחות האלה אי אפשר לתאר כמה! לפני המסך היה לי MAG שטוח CRT 17' השחור כסוף הזה אז מה שאני רוצה לשאול אתכם אם אפשר לחבר שני מסכים למחשב שלי יש לי שני חיבורים לכרטיס מסך כרגע אני מחובר בDVI ולCRT יש את החיבור הכחול האנלוגי שכולכם מכירים. אני צריך בנוגע לזה הסבר ברגע שאני מוסיף את הCRT איזה הגדרות אני צריך לעשות בכרטיס ולהגדיר את הצפייה במסך השני. הCRT ישמש לי למשחקים בעיקר! תודה רבה.

18. Started by yotamavi,

למה יכולה להיות איטיות במשחק NFS-MW עם מחשב כמו שלי? (ניסיתי גם בהגדרות לא כל כך גבוהות) כשאני מנסה על המחשב הנייד שלי זה עובד בלי תקיעות (T2400, 1GB,GO 7600)

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by urilotan,

למישהו יש תשובה חד משמעית בעניין? אני לא מוצא תשובה לשאלה בשום מקום ולכן אני לא יודע אם מסך 22" יתמך בכרטיס שלי, אשמח לשתובה למישהו שיודע בוודאות, תודה.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  20. Started by jorgito,

אז זהו הכל מחובר יש CATALYST 6.10 ו ATI TRAY TOOL הכי חדש אבל השאלה עכשיו אם אני צריך להתקין מחדש DX9 כדי שמשחקים שכבר עבדו על הכרטיס הקודם יזהו את הכ. מסך החדש? (משום מה פיפא וNBA באותה איכות כמו מקודם שזה די חרא) ועוד שאלה כדאי להשאיר את ATI TRAY TOOL ברקע ואיך לעזאזל אני מעיף את המונה FPS ?

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  21. היום קניתי טלוויזיה של TOSHIBA בגודל של 34 אינץ' מדגם Z6, יד שנייה מאנשים שנראו אמינים במחיר של 60 אחוז מהמחיר הכי זול שהיא נמכרת כיום בשוק. הבעיה היא שרק עכשיו שמתי לב למשהו מוזר, כשאני נמצא על ערוץ AV כשרואים כחול, אני רואה כאילו תמונה מאחורה, כאילו השאירו ערוץ פתוח במשך חודשים בלי לכבות את הטלויזיה ונצרבה התמונה על המסך (אני מזהה את הערוץ). עכשיו השאלה היא כזאת, האם בתור אחד שקנה אותה יד שנייה יש לבקש את כספי חזרה, האם הנזק הוא כבד מדיי ויש לו השפעות לטווח הארוך או האם להתעלם מזה. יש לציין שאיכות התמונה מצויינת, ולא שמים לב לתמונה שנצרבה כשרואים כבלים או די וי די, אך השאלה היא אם הטלוויזיה עלולה להשרף/ להתקלקל מהר יותר בגלל הסיבות שבגללן נצרבה תמונה על המסך. תודה לעוני…

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by bora-aa,

הכרטיס מיועד למשחקים יותר נכון למשחק אחד בעיקר Americas Army ועוד כמה משחקים אבל זה בעיקר טוב אז תנו בהצעות תנו את שם הכרטיס ושם החברה תודה. המחשב שלי הוא 3.0ghz 512 RAM מעבד של Intel לוח אם של MSI זהו.

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by colin,

יש לי פנטיום Core 2 Due 1.83(E6300 לוח אם של אינטל, ISELTON עם 1 ג'יגה זיכרון. כרגע אני משתמש בכרטיס OB. אני רוצה לקנות כרטיס חדש שיהיה טוב. התקציב שלי לא בשמיים, בערך 400-500. גם קניה בארה"ב היא אופציה טובה ואפשרית. אני לא מגדיר את עצמי כגיימר רציני, מדי פעם אוהב לשחק במשחקים כמו NFS וכו'... חשוב שיעבוד טוב עם הוינדוס ויסטה. תודה.

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  24. מה הדרך הכי טובה לראות אותה, שלא על גבי טלווזיה ( אלא מסך על מחשב) אני זוכר שקראתי כתבה שמיקרוסופט ( מי שמכיר ) ביחד עם Samsung הוציאו איזה מסך שיעבוד טוב עם ה XBOX חוץ מזה שה XBOX הוא HDTV, אין לי טלוויזיה בחדר ( ובטוח שלא תהיה לי HDTV) ואני גם לא מתכוון לקנות אחת אבל מעדיף להשריע על מסך שיריץ טוב את ה XBOX360 כשהו יצא, היה לי את ה XBOX הקודם וממש הייתי מרוצה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  25. Started by INON,

יש לי שאלה, מה יותר טוב מבחינת גרפיקה ביצועים FPS וכל שאר הדברים מחשב עם כרטיס מסך 8800 או קונסולת PlayStation 3 ?? זה דחוף לי אז אנא, תודה למגיבים.

• 26 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים