כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב של 200-300 שקל אם זה אפשרי בכלל.. השימושים שלי הם משחקים וסרטי HD וחשוב לציין שאני עובד עם מסך 32". והכי חשוב שלא ירד מהרמה של הכרטיס שקודם שלי שמצויין במפרט. המפרט שלי הוא ככה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך שיש כרגע אך חלף מן העולם.: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL תודה מראש לכולם! אלון.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש למחשב קיים כרטיס מסך חדש ( כרטיס שיש לי כיום - RADEON ATI HD 5770 ) : מעבד : intel i5 750 @2.67GHz כרטיס זיכרון: RADEON ATI HD 5770זיכרון: 4 GB מערכת הפעלה: WIN 7 - 32 BITספק: (לא ידוע המחשב לא שלי) לאיזה כרטיס חדש ויותר חזק בסכום של פלוס מינוס 1000 ש"ח אפשר להחליף ? תודה רבה לכל העזרים
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה הן הגדרות התצוגה האופטימליות למסך samsung 17 710n? אני מתכוון לרזולוציה, קצב רענון וכו' יש לי גם בעיה שהצבע הלבן יותר מדי בוהק והוא ממש מסנוור במיוחד בדפי אינטרנט
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך זה תומך ברזולוציה 1920 / 1200 ? וכן האם יש איזשהו קישור בו מצויין באיזה רזולוציות תומך כרטיס מסך זה ?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי אני רוצה להשוות בין geforce fx 5200 ל 6200 fx geforce מישתלים לי בכלל ???
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש יחסית אינטל 2.6 800Mhz HT 512MB RAM radeon 9600 של gigabyte אבל משום מה אני מקבל 3Dmark03 של באזור ה1750 זה הגיוני? אני יקבל הרבה אם אני יעסה OC? אם כן אז איך מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
יש לי G-FORCE 4 64MB ובבדיקה של 3D MARK הציון היה רק 199 האם זה נורמלי לכרטיס הזה או שזה נמוך מדי אפילו בשבילו?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי יש לי התלבטות איזה לקנות מKSP, הדגם הזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3531#ov או זה http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=kDBMQo8MICJfpxEF רוני
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
רוצים להפיק את המיטב מ-Rise of the Tomb Raider ולהיות מוכנים ל-The Division? אל תשכחו לעדכן את ה-GeForce Experience או ה-Radeon Software שלכם מעוניינים להכין את המערכת שלכם למשחק Rise of the Tomb Raider שהושק לפני כשבוע ולמשחק The Division שבדרך? כדאי שתכירו את העדכונים עבור מנהלי ההתקן לכרטיסי המסך מבית NVIDIA ומבית AMD שמופצים עתה, בדיוק לשם כך. עבור כרטיסים גראפיים של NVIDIA מדובר בגירסה 2.9.1.35 של יישום ה-GeForce Experience (וגירסה 361.75 למנהל ההתקן עצמו), שהפך לאחרונה למתכלל עבור מנהלי ההתקן יחד עם הפרופילים הייעודיים למשחקים ושאר היכולות שמעניקה מפתחת השבבים למוצריה. גירסה זו מוסיפה פרופילים לתמיכה במערכים מרובי כרטיסי מסך עבור Rise of the Tomb Raider וג…
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מחשב חדש בסוף אוגוסט, ועד אז צריך לעשות החלטה ,חשבתי ששניי Nvidia ge-force 7600GT בSLI יהיו חזקים כמו 7900gtx , ויותר זולים גם (אני קונה במחיריי ספק אז זה מבוסס מה שאני אומר) , עכשיו צריך לבדוק עם הוא תומך בSLI (ה-7600 ) והאם המחיר של לוחות שתומכים בזה שווים את המחיר הנוסף
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לדון בנושא זה אבל יש לי שאלה פה לחברי הפורום. מה דעתכם על טכנולוגיית ה SLI, שכאמור היא לא חידוש מהפכני בכלל והדבר היה קיים שנים רבות לפני כן רק בשינוי אדרת קל... בכל מקרה מה אתם חושבים על רכישת לוחות SLI ? יש אנשים שמצד אחד רואים בזה השקעה לטווח הרחוק : אתה קונה לוח במחיר טיפה יותר יקר, אבל יותר מאוחר בירידת מחירים של כ.מסך אתה יכול לקנות כרטיס מסך נוסף במחיר מוזל וקבל כפל ביצועים. מצד שני אפשר לומר שבזמן שלכרטיס שרכשת ירד המחיר כבר יהיה כרטיס חדש במחיר סביר שיקנה לך הרבה יותר ביצועים משני כרטיסים ביחד שיהיה לך ככה שSLI עשוי להיות ביזבוז מוחלט. תראו, אני חושב שזה גימיק לעשירים, פשוט ככה - מי שיש לו כסף קונה פשוט 2 כרטיסים ועושה דאווינים עם…
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לאחרונה את ה 3d prophet 9800 pro 128mb והוא שמע שיש דרך להגיע איתו לביצועים של xt, רציתי לדעת אם יש מדריך לאיך לעשות את זה או אם בכלל צריך מדריך לזה, ואם כן איפה אפשר למצוא את זה, אשמח לקבל עזרה ממכם
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם חרשתי לאחרונה הרבה אתרי חומרה בארץ ובחו"ל וניסית למצוא מהו מסך ה-LCD "האולטימטיבי" עבור גיימר בתקציב של עד 3,000 שקלים חדשים. עד רגע זה אספתי סה"כ 5 מסכים שלפי דעתי נמנים עם "החמישיה הפותחת" למסכי LCD בתחום התקציב הנ"ל. הצגים הם: 1)Viewsonic VP171 2)sony sdm-s71b 3)IIyama E431S 4)LG FLATRON L1710B 5)HUYNDAI Q-17 תחום המחירים שלהם הוא מ-2,540 עד 2,850 ככה שהם נכנסים לקטגוריית"עד ה-...." ובגלל זה אבקש לא לדון במחיר של המסכים. אציין עוד דבר אחרון שלכל המסכים יש זמן תגובה של 16ms חוץ מה- HUYNDAI Q-17 שמסתרך מאחור עם זמן תגובה של 20ms לענינינו.....איזה לדעתכם הוא "הצג המנצח"? (כחו בחשבון שחשוב רק זמן התגובה ,DVI, והתצוגה עצמה, לא חשובים לי רמקולים וכו') בתודה …
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך הזה הוא בשביל סבא שלי הוא מעוניין לקנות מסך חדש , לאחרונה הוא נכנס לעולם המחשבים. הוא מעוניין במסך שיהיה מצוין לכל השימושים , אבל בעיקר בעיקר לציור ופוטושופ , וכל התוכנות עיצוב וציור - אז אני חושב שצריכים לשים דגש על איכיות צבע לא ?? הנחתי שהוא ירצה lcd כי חשוב לו חום , רעש , גודל ואיכויות צבע........ איזה גודל מסך לדעתכם יהיה הכי טוב בשבילו? 17-19 אינצ'?? התקציב הוא גדול כי זו השקעה גדולה שלו לטווח ארוך מאוד.... משהו כמו 2000-4000 ש''ח.. ומומלץ הרבה שנים אחריות ! תודה רבה !!
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שמעתי על הכרטיס מבית sapphire על ה hd 4850 vapor x 1g מה ההבדל בינו לבין ה hd 4850 הרגיל ? ואם יש הבדל הוא משמעותי? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מחפש כבר שבוע חנות שמוכרת 6600 gt agp באזור ראשלצ אבל כנראה ששם אני לא ימצא (חנות אחת התעקשה שאין כזה דבר 6600 gt agp ויש רק pcie) אז מישהו מכיר חנויות בת"א שמוכרות את הכרטיס מחברה טובה ועם 3 שנים אחריות?
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשדרג את המערכת הקיימת, הבעיה היא שיש לי כרטיס מסך fx5200 אך ללא DVI אני רוצה כרטיס שיהיה בו ממשק של 128 ביט וכמובן שיידר מודל 3 (אני משחק קצת פה ושם ונראה לי שהוא עדיף לצרכים שלי מאשר 64 ביט), לגבי המסך עצמו התקציב די לחוץ אבל 19 אינטש נראה הבחירה הכי טובה לאופיס אינטרנט אולי איזה משחק פה ושם אבל לא יותר מזה... האם ניתן להכניס מסך רחב עם חריגה קטנה או שבתקציב ולצרכים שלי עדיף מסך רגיל? תודה
-
- 12 תגובות
- 731 צפיות
-
-
למישהו יש מןשג מתי יגיעו כרטיסי ה-GF 65nm?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=41739
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בו קיבלתי כרטיס מסך שהוא די ישן יחסית שהוא אם VIVO איך אני יכול להשתמש בו?! תודה ענקית לעוזרים. אז ככה אני מעלה תמונה של הכבל שקיבלתי לאיפה אני צריך לחבר אותו וברשותי ממיר של Yes ללא S-Video רק Rca מה אני צריך לעשות כדי לראות טלוויזה?! תודה ענקית לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה היה לי ויכוח עם מישהו בפורום מפרטים לגבי AA הוא טוען שAA לא תורם ברזלוציות של היום וכמעט לא ניתן להבחין בו אם כול ההגדרות במשחק הם על הכי גבוה שאפשר וש במקום להשקיע על כרטיס חזק שיריץ גם עם AA עדיף להשקיע במסך גדול יותר וכו' הם הטענה נכונה? וכמעט לא מבחינים בהבדל לבין AA או בלי? לי יש HD4870 ומסך 22' זה אומר שהכרטיס שלי מבוזבז?
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
hi im buying a pc and i need to choose between 2 video cards: FORSA geforce 6600 128mb or HIS radeon x600pro 256mb wich one is beter and by how much thank you
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בסיסי (שימוש משרדי / פיתוח תוכנה, משחקים וכו' לא מעניין), כאשר הנקודה הכי חשובה היא דרייברים יציבים ללינוקס. כרגע אני משתמש בכרטיס on-board של Intel שיש ב-board הזה: http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/dg45id/dg45id-overview.htm מבחינת ביצועים הוא מספק את הצרכים אך יש לדרייברים שלו בעיות יציבות קשות בלינוקס שגורמות למחשב לקרוס לעיתים תכופות. אני מעוניין לבטל את הכרטיס הנ"ל ולהשתמש בכרטיס חיצוני במקומו.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
הציאו לי להחליף את ה MSI G3TI200 ב :ATI FireGL2 . משהו מכיא את הכרטיס של ATI איך הוא דעות רעיונות יתקבלו בברכה. שוב כמו תמיד תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני לא ממש מתמצא במסכים, מה טוב, מה לא. אודה לכם אם תעזרו לי לבחור מסך 17 CRT כמובן בתקציב של עד 1000 שקל. אני יודע שזהו תקציב די דל בשביל מסך, אך זה מה יש. תודה.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-