עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ותודה)

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  2. קיבלתי תוצאה בקוואה מארק 48k עם xfx6800 עלוב?! אני לא אמור לקבל יותר =[ ?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  3. אני רואה בחנויות כרטיסי מסך כמו ה-Quadro FX 3000G AGP שעולה 15000 ש"ח... אז ככה: מה הכרטיסים האלה ולמה הם כל כך יקרים? האם הם מתאימים גם למשחקים ואם כן אז האם הם יותר חזקים מה-6800U?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  4. שלום, עקב קניית מחשב חדש, אני שוקל להסב את הישן לHTPC. סך כל הוא לא רע (P4 3.0GHZ עם ג'יגה זכרון DDR1). העניין הוא שכרטיס המסך שיש לי (GEFORCE 5950 ULTRA) לא ממש יודע להתמודד כמו שצריך עם תכני HD, ומציג אותם מאוד מקוטע. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך AGP שיתאים לי לצרכים האלו, או שהמחשב עצמו חלש מדי בשביל פתרון הולם. אשמח לדעות בעניין.

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by liortaib,

תגיד שווה לקנות cf 4850 ולקנות מסך 22 אינץ אוו שאין צורך בכח? האם עם מסך 22 אינץ אני יראה את הביצועים הכי טובים על מסך 22 אינץ או שעם מסך 22 אינץ עדיף בעצם 4870 בודד?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by yuvalnus,

אני מחפש כרטיס מסך חדש לחבר שלי (ואחרי זה גם ספק כח חדש, אבל נעזוב את זה כרגע) מפרט רלוונטי: מעבד- Intel Core 2 Duo E6550 זיכרון- 1GB לוח אם - אני לא יודע דגם מדויק אבל מה שחשוב זה שיש חיבור PCI-E הבעיה היא שמחוסר ידע הם לא יכולים לתת לי תקציב מדויק, הם ביקשו שאני אתן להם כרטיס שמתאים לרמה של שאר המפרט, שיהיה משתלם ושאני לא אתפרע על התקציב... חשבתי לתת להם שלושה כרטיסים - ב600, 700 ו800 שקל פחות או יותר, ושהם יחליטו... יש לכם רעיונות? (גם רעיונות שנראים לכם מתאימים והם מחוץ לתקציב...) *לי יש את הכרטיס 9600GSO ואני מאוד מרוצה ממנו... הוא נחשב מתאים למפרט או שהוא חלש מדי? *אם אני כבר כאן, עד כמה משמעותית תהיה הוספה של עוד ג'יגה זיכרון? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by m_g,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני רואה שכל יום יוצא עוד כרטיס ועוד כרטיס ועוד שדרוג ומה גם שבעוד חצי שנה יוצא דירקט איקס 11 ובעוד שבועיים אני טס לניו יורק אז חשבתי להביא משם 9800GTX X2 שעולה רק 230 דולר אבל אני לא סוגר על עצמי אם זה כדאי, כי לפני 3 שנים השקעתי בערך 2500 שקל ב7800GTX שהיה באותה התקופה הכרטיס מספר 1, ואחרי בערך 3 חודשים יצא דירקטאיקס 10 והכרטיס שלי היה שווה לנעליים משומשות וככה הלכו לי בעצם 2500 שקל. אז הפעם אני לא רוצה לחזור על אותה הטעות, האם כדאי לי להשקיע את ה200 דולר ולהביא כרטיס אכזרי או להמשיך לסבול עם הג'יפה שלי ולחכות לדירקט איקס 11 ??

8. Started by opaopa,

שלום, רציתי לדעת עם יש הבדל משמעותי בין ה 9800GT 1GB לבין ה 9800GT 512MB. האם זה שווה את הכסף או סתם ביזבוז מוחלט? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by rotem_o,

שלום, היום הזמנתי מחשב חדש (כרגעי המפרט לא הכרחי) וסוגיית הכרטיס מסך נשארה פתוחה, ההתלבטות היא בין ה- MSI HD 4670 512MB GDDR3 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6818 לבין ה- PALIT 9600GSO 768MB DDR3 SONIC http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=4031 מה מהם עדיף מבחינת ביצועים וכן שקט?? צריך תשובה בדחיפות, סוגר את העסקה בשעה הקרובה.. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by ac1240,

http://www.ixbt.com/video3/images/rv770/hd4850-front.jpg ימיני או שמאלי מה השם של החיבור הזה? תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  11. X1650 Pro AGP מספיק בשביל להריץ CSS? ראיתי אותו במבצע בKSP...

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  12. שלום לאחרונה החלפתי את לוח האם שלי עקב השבתת הישן(הלך לעולמו אחרי שדרוג לא מוצלח של הביוס) להלן מפרט המחשב שלי בקצרה: intel p4 2.8 זיכרון:2xddr 1G/266mhz/2.5cl kingstone(סה"כ 2GB) דיסק קשיח: 500G WD לוח האם החדש שלי : asrock p4i65gv על הלוח קיים כרטיס מסך מובנה של - Int. Intel® Extreme Graphics 2 - Memory Max. 64MB + סלוט AGP-X8 לכרטיס חיצוני. ההתלבטות היא בין הכרטיס הקיים הנ"ל לבין כרטיס מסך חיצוני אחר שברשותי מסוג geforch mx440-8x 64mb. יש לציין כי המחשב משמש אותי בין היתר להרצת תוכנות גרפיות כגון ה solidworks ועד כמה שידוע לי 2 הכרטיסים תומכים ב open GL לפי דרישות החומרה של solid. השאלה באיזה מהם כדאי להשתמש? במובנה של אינטל או בmx440 ? תודה מראש לכל העו…

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  13. אהלן, ביטלתי הזמנה של 4850 בגלל שראיתי את הכרטיס הנ"ל, שמביא ביצועים טיפה פחותים מה 4850 במחיר זול יותר בכמה מאות. רציתי לדעת האם ה 9800GT יהיה עדיף מאשר לקנות את ה 4850 החם יותר, שגם ככה דורש קירור להחלפה או משחה חדשה.. מעוניין להוציא כמה שיותר פחות, המחשב עבר את מה שהייתי מוכן לשלם ככה שאני בקיצוצים.. המסך שלי 20'. תודה!

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by Idanp,

הציעו לי את ה8500GT ו HD3650 מה עדיף מבינהם ? או שיש איזה המלצה למשהו אחר בתקציב הזה ?

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  15. אוקיי אני יודע שזה טיפה מוזר אבל אצלי המחשב מחובר למסך של 32 LCD בחיבור HDMI. מפרט מחשב: לוח אם - שזו הבעייה - ‏MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI‎ (לוח מיני אין SLI) מעבד - ‏Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore זכרון - 4G ספק - ‏ToughPower W0103 600W PFC (24pin עכשיו אני מחפש כרטיס מסך טוב - משהו באיזור השקעה של 1500 ש"ח...ושיוכל להחזיק את המסך 32 מחכה לתגובות

• 13 תגובות
    • 717 צפיות
  16. שלום בניתי לי מפרט שאתם יכולים לראות פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=339700.0 כמו שציינתי שם יש לי ספק FSP ATX-400PN שאותו אני לא מתכוון להחליף.. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך שהספק יוכל להחזיק אותו כי אני לא מתכוון להחליף ספק. את המחשב אני והלך לקנות מסקאי פי סי ככה שהכרטיס מסך חייב להיות מסקאי פי סי. הנה לינק: http://skypc.co.il אני מחפש כרטיס מסך הכי טוב במחיר הזה ולא רוצה לחרוג הרבה ומעדיף לא לחרוג בכלל ואפילו לחסוך כי המחשב מהכסף שלי ואני כולה בן 16 (עוד שבוע D:) טוב בכל מקרה אני רוצה כרטיס מחברה טובה שלא יעשה לי בעיות ויהיה לו אחריות טובה. הבנתי שלנוידיה יש את הכרטיסים הכי טובים בשוק היום, אז כנראה שאני אקח ממנה. אני חושב שכרטיס כמו ה8800 ישב ל…

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by A-L-o-n,

יש לי ממיר מדיויאיי ל-hdmi השאלה שלי היא האם זה מכביד על הכרטיס יותר? קצת התבלבלתי... תקנו אותי

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by UNDERDOG,

איזה מהכרטיסים האלו שבכותרת עדיף לי למערכת קולנוע ביתי ולמה? שניהם קירור פסיבי

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by born wild,

יש לי מחשב AMD 1.8 זכרון 512 כרטיס מסך 5200FX. אני מתכננת בעוד בערך שנה לקנות חדש אבל בינתיים אני רוצה לשדרג אותו קצת. המחשב הוא למשחקים. אני מוסיפה לו עוד 512 זכרון והארד דרייב של 80 ג'יגה. יש לי תקציב של 600 700 שקל לכרטיס מסך. אפשר אולי לחרוג קצת. יש הצעות?

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by בלוסטון,

אני לא מבין פה בשמות של הכרטיסים!! נגיד ג'יפורס 7600 יותר טוב מ-7200 ואז המספר הגדול יותר טוב... יש שמות של כרטיסים... שלא רשום דברים כאלה... איך אני יודע מה יותר טוב??

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by rtr,

כרטיס מסך הוא פשוט מחשב קטן בפני עצמו... יש לו זיכרון יש לא ליבה ויש לו 'לוח אם' ... מה הסיבה שלא מאפשרים לשנות את החלקים שעליו כמו שקורה בכל לוח אם היום ? כאליו תחשבו על .. יש לי אחלה קטיס מסך אבל יש לו רק 256 ראם.. אם אני רוצה 512 אני פשוט יורד לחנות קונה 512 מגה.. אולי אפילו מהיר יותר... עולה ורכיב ו... זהו. או כל אותם בעלי X1800XT שרצו לעבור ל X1900XT במיקרה שמתואר למעלה הם היו יכולים להחליף רק ליבה ולא כרטיס שלם.. אני הצלחתי לחשוב על שניים אבל הם נישללו שניה וחצי אחרי.. 1. סיבוך בבחירת חלקים, בילבול בין חלקים לשילוש הרגיל לבין השילוש לכרטיס מסך. נישלל כי : גם ככה לא בידיוק כל ליקנות מחשב היום ומי שרוצה או שהוא מבין ובא לפורום או שהוא קונה את הזבל שנותנים לו בחנות …

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by dragon772,

עשיתי בדיקה עם ה x800gto 256m של ספייר והתוצאה יצאה נמוכה 3800 פלוס מינוס והבנתי שזה אמור לקבל הרבה יותר בערך 4500 למה זה???

• 12 תגובות
    • 717 צפיות
  23. לכתבה המלאה. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33320

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by DarkW,

יומולדת הנה בא, ותכל'ס אין לי ממש משהו שאני רוצה, אז חשבתי אולי כרטיס מסך חדש. המערכת שלי היא: AMD 64Bit 3500+ 512 (2*256 Dual Corsair) ASUS A8V Deluxe רציתי לדעת אם בתחום של עד 1000 שקל, מה עדיף: א. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10904 ב. http://www.pointpc.co.il/products/64198 ובכלל אם יש הצעות נוספות לכרטיסי AGP טובים בתחום מחירים זה. אני מודע לעובדה שPCI-E מציג ביצועיםה רבה יותר טובים, אבל אני לא מתכוון להשקיע יותר במחשב מאשר 1000 שקל ואין בכוונתי להחליף לוח-אם. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by AppleJack,

איך יכול להיות שאיזה סיני מוכר 21 כרטיסי 7900gtx חדשים באריזה (אחריות ייצרן) ב-140-160$ ליחידה? ... עם משלוח 30$ לישראל אין פידבקים, המוכר נרשם לפני כחצי שנה, וללא פידבקים בכלל. הכרטיס נמכר ע"י 2-3 מוכרים בעלי שם שונה, אותו תאריך הרשמות וללא פידבקים. http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=unknown&sbrftog=1&catref=C5&frpp=50&fss=0&sacqyop=ge&fcl=3&nojspr=y&nojspr=y&from=R10&saslop=1&saaff=afdefault&sacur=0&sorefinesearch=1&satitle=7900gtx&sacat=-1%26catref%3DC6&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=49435&sascs=2&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&salic=45&fhlc=1&…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.