עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by matrix_xp,

היום קניתי אחר התלבטות את BFG 8800GT 512MB OC C ב 1450 שיקל ואי איזה תמונה ב COD4 עם הגדרות FULL וה FPS לא יורד ה 50 בקטעים הכבדים ובמקומות שונים מגיע ל 150 ואפילו יותר

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by Yaron-Cohen,

במה הם שונים?... מה המירויות ליבה/זיכון של כל אחד מהכרטיסים?? pixel pipelines??? ומה עם...vertex shader pipelines כמה יש?? איזה מתח יש לכל כרטיס?... והאם אפשר לעשות צריבת ביוס מX800XL לביוס של X800XT?? תודה...

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  3. שלוווווום לכוווולם שמעתי שזה אחלה פורום אז באתי לפה במיוחד בשביל לקבל עצות בקשר לקניית מסך LCD שאני מעוניין לקנות!! אז ככה אני מעוניין במסך דק-LCD, לא משנה לי החברה אלא האיכות!! התקציב שלי, שזה הדבר החשוב ביותר, הוא 1500 ש"ח שנראה לי מספיק בשביל מסך LCD איכותי. פרט חשוב, כבר מצאתי מסכים נחמדים ששווים בדיקה, העניין שלא היה להם חיבור DVI - חיבור דיגיטלי, הבנתי שזה דבר חשוב מאוד בעיקר אם קונים מסך חדש שאמור להחזיק להרבה שנים. אז עוד פרט חשוב זה שיהיה חיבור DVI. תודה רבה לעוזרים, אסף. נ.ב אתם יכולים גם לתת תגובות שינחו אותי למאיפה כדאי לי לקנות מסך, איזה חברות טובות(למרות שזה פחות חשוב לי) ואיזה מסכים מומולצים.

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  4. אוקי אז מה לדעתכם עדיף: 1. SAPPHIRE RADEON 9600XT/256MB TVOUT/ DVI RETAIL http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPHR96XT256&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1096 ¤1,176 2. ATI RADEON GC96XTD3 9600XT/256MB TVOUT/DVI RETAIL http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGICR96XT3&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1096 ¤1,106 3. SAPPHIRE RADEON 9800SE / 128MB TVOUT + DVI RETAIL http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98S3&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ¤1,234 4. LEADTEK A350XT TDH FX5900XT/128MB 256-bit DVI TVOUT RETAIL http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDLTKA350XT2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 ¤1,300 קחו בחשבון שגם אם יהיה לי כרטיס שיוכל להריץ AA\AF …

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  5. כן Nvidia הכריזו רישמית על תאריך יציאה של כרטיסי הדור הבא שלהם התומכים ב- DirectX 11 שמם Geforce 480 וGeforce 470. התאריך הצפוי להשקה הרשמית הוא 26/3/10. הם יכילו 2GB של זיכרון GDDR 5 והמחירים יהיו 699$ ו500$ בהתאמה. תתחילו לחסוך... לינקים: http://hothardware.com/News/NVIDIA-Officially-Declares-GeForce-GTX-480--470-Launch-Date/ http://www.nvidia.com/object/paxeast.html אירוע ההכרזה יתקיים בכנס PAX בבוסטון.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by Levyshachar2,

שווה לחכות לזה? או שפשוט לקנות עכשיו את הraedon 9700 pro והאם יש ביניהם הרבה הבדל בביצועים ? והוא ייעלה 2500 או פחות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  7. מה דעתכם על כרטיס מסך powercolor x1950? האם זו חברה שניתן לסמוך עליה?

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by swisaman,

על כמה עומד ההבדל(באחוזים) בין 5850 בסטוק ל570 בסטוק?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  9. אני צריך כבל שמשני צדדיו יש חיבור DVI אחד שיתחבר לכרטיס המסך במחשב ומצידו השני שיחובר לטלויזיה כדי ליצור תצוגה של המחשב בטלויזיה בצורה הזו אני יודע שאני יכול לעשות את אותו דבר בצורות שונות כדוגמת S VIDEO ובננות אך אין לי חיבור S VIDEO בכרטיס המסך ואין לי כסף מיותר להוציא כרגע כדי לקנות אחד חדש אז תחסכו ממני את ההסבר הזה. אגב , אני אוכל ליצור כבל כזה בעצמי מ2 חיבורי DVI שימוזגו לכבל אחד משני צדדיו או שזה בנוי בצורה שעלולה לשרוף משהו ? אם אני לא אוכל השאלה היא אם אני אוכל להשיג את הכבל הנ"ל בחנויות בניין שונות שמוכרות גם כבלים ודברים של אודיו ותצוגה למחשב או בחנויות מחשבים בלבד , כמה עולה כבל כזה בערך ואיך הוא נקרא ? תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  10. שלום, *לא ידעתי בדיוק באיזה פורום אפשר לבקש את זה.* אני צריך אתרים, כמה שיותר כמו AnandTech למשל. אתרים שעושים השוואות וסקירות על חומרה ועל חברות שמייצרות אותם. שיכילו ביקורות, סקירות, השוואות תקראו לזה איך שאתם רוצים אבל שיהיו כמה שיותר מורחבות ומובנות. תודה.

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  11. טוב אפשר להגיד ש ATI חזרו לשוק בערך ואני כלקוח מושבע של NVIDIA החלטתי למרוד לעבור לATI ברשותי 1.8 CPU: CoreDue6300 MB: AsRock ConRoeXFire-eSATA2 Ram: 2x1GB kingson + 2x512 Starex = 3G VGA: 7600GS HD: 250GB מסך SAMSUNG 22 ! ספק כוח EZCOOL ATX-420 JSP 420W תקציב בסביביות ה 1000 ורציתי לדעת הם היה צאוור בקבוק הם המפרט שלי הם 4850 או 4870 ? ואיזה עדיף למפרט שלי בידיעה שאני צריך כרטיס מסך רק לעוד שנה בגלל הגיוס וגם ההם ספק הכוח שלי הסחוב את זה ...

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  12. יש לי שאלה אחרי שאני מוריד דריברים לכרטיס מסך אני צריך למחוק אני הדריברים הקודמים ?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  13. שווה את ה 300 שקל תוספת?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by X_Dror,

http://ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=10&submit.y=7&submit=GO%21 הנה התיקונים שנעשו: Fixed in this driver: * Men of Valor: Buffering issues are no longer noticed when playing the game under Windows XP with an ATI RADEON 8500 or 9100 series installed * Myst URU Ages Beyond Myst: Attempting to turn 180 degrees and head towards the barb wire fence displayed within the game no longer results in the system failing to respond. This issue is known to occur under Windows XP with an ATI RADEON X800 XT Platinum Edition installed. * Richard Burns Rally: Playing the game under Windows XP with a…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  15. איך יעבוד Leadtek Geforce 7600GT Extreme עם לוח האם ASUS P5RD1 ? ובכלל כרגע יש לי Intel Pentium 4, 3200 MHz ולוח אם Asus P4S800D אז הASUS P5RD1 יעבוד לי טוב עם המעבד ועם ה7600GT? אם לא, אני פתוח להצעות תודה לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by spooky,

יש לי G-FORCE 4 64MB ובבדיקה של 3D MARK הציון היה רק 199 האם זה נורמלי לכרטיס הזה או שזה נמוך מדי אפילו בשבילו?

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by domuzy,

כשבאתי לקנות בKSP את ה9800PRO 128MB 256BIT של ספיר, ראיתי שאת זה ספציפית כבר אין להם, ובמקום יש את אותם נתונים רק של MSI. כמה קריטי ההבדל והאם MSI חברה טובה?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by Dwhore,

ערב טוב. אני חייב ממישהו שמבין את ה CORE ו ה MEMMORY של הRadeon9700 NP עומד.. זה ממש דחוףףף תודה לעוזרים.!

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by ElvisC,

היי, האים יש כזה זמין בארץ? תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  20. שלום אני רוצה כרטיס מסך טוב למשחקים היה ליMSI GF8600GT 1GB DDR2 128Bit והוא נישרף לי אני רוצה ליקנות עכשיו כרטיס מסך חדש ויותר טוב אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך אמרו לי שאני יחפש כרטיס מסך עם 256Bit ושיהיה DDR3 ועוד אני לא זוכר אז אם יש לכם המלצה על איזה שהוא כרטיס מסך טוב!! ב 450 ש"ח אני ישמח מאוד תודה ושבת שלום.. אה ועוד משו... לא צריך שיהיה קירור טוב לכרטיס מסך בגלל שיש לי כבר קירור של Arctic turbo twin חדש! וחבל עליו.. תודה

• 10 תגובות
    • 751 צפיות
  21. אהלן אני ממש כמה שניות לפני שאני קונה תכרטיס מסך מהסידרה 8800GTS. עכשיו רציתי לדעת מהם ההבדלים בין הגירסאות האלו: XFX 8800GTS BFG 8800GTS OC2 אפשר לראות באנצ'ים? ומה החברה שיותר מוצלחת\מומלצת?

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  22. שלום כולם, יש לי את הכרטיס 6600GT שאני דווקא מאוד מרוצה ממנו, אבל כל חצי שעה-שעה של משחק יש מסך כחול שאומר שיש בעיה בקובץ nv4_disp.dll (מהדרייברים של NVIDIA). אחרי המסך הכחול הראשון, המחשב כל 5 דקות עושה מסך כחול עד שאני מכבה אותו לכמה זמן... בדקתי טמפ' והן בסדר, אני בלי OC, התקנתי כמה דרייברים מהישנים עד להכי חדש, וכלום לא עוזר... האמת היא שבדקתי את ה-FX5200 הישן שלי וגם הוא לא כ"כ עבד, אבל הבעיות האלה התחילו בערך כשקניתי את הכרטיס. אמרו לי שאולי זה המתנשויות של תוכנות, אז אם למישהו יש מושג שייתן רעיונות... תודה!

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by disturbia,

ערב טוב לכולםם אני מעוניין לקנות את הHD4870 הדגם הזה http://tms.co.il/product/7142 לפני קניה יש לי כמה שאלות, שלא אצטער אחר כך האם ספק הכוח 550W CHIEFTEC יחזיק אותו כמו שצריך ? עם E8400 מומהר האם הדגם הספיציפי הזה הוא טוב ? איך המחיר ? האם יש הבדל גדול בינו לבין 9800GT שהיה לי ? (הוא מת חח) אני כרגע עם מסך 19' אבל בהחלט מעוניין לשדרג ל22 או יותר עוד חודשיים ככה.. תודה לעונים :-*

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  24. תראו לאחרונה אני שומע המון אנשים שאומרים פה "הכרטיס מסך שלי מהיר עובד חלק ומהר ואמור להריץ כל משחק חדש כיום ואמור לעבוד טוב בלי התקעויות" השאלה שלי מה זה נקרא לעבוד טוב מהר וחלק בעיניכם ובעיני רבים מהאנשים והגמיירים שמשחקים כיום ? אני משחק ב UNREAL TOURNAMENT 1 על מהירות 200 כבר 5 שנים ובנתיים לא מצאתי עד היום עוד משחק שמשתווה לו במהירויות ובמנוע הגרפי שלו . גם ממשיכיו UNREAL 2 -3 לא מגיעים לרבע שלו מבחינת מהירויות ותזוזה חלקה של דמויות ויש להם גם דרישות יותר גבוהות כמובן מפני שיצאו הרבה יותר מאוחר. סיימתי את CALL OF DUTY 2 לפני שבועיים כעת אני משחק בF.E.A.R , BATTLEFIELD 2 וULTIMATE SPIDERMAN ואני כבר לא נהנה ממשחקי FIRST PERSON SHOOTER יותר בגלל שהתרגלתי למהירויות ו…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by noambaum,

שלום לכולם חרשתי לאחרונה הרבה אתרי חומרה בארץ ובחו"ל וניסית למצוא מהו מסך ה-LCD "האולטימטיבי" עבור גיימר בתקציב של עד 3,000 שקלים חדשים. עד רגע זה אספתי סה"כ 5 מסכים שלפי דעתי נמנים עם "החמישיה הפותחת" למסכי LCD בתחום התקציב הנ"ל. הצגים הם: 1)Viewsonic VP171 2)sony sdm-s71b 3)IIyama E431S 4)LG FLATRON L1710B 5)HUYNDAI Q-17 תחום המחירים שלהם הוא מ-2,540 עד 2,850 ככה שהם נכנסים לקטגוריית"עד ה-...." ובגלל זה אבקש לא לדון במחיר של המסכים. אציין עוד דבר אחרון שלכל המסכים יש זמן תגובה של 16ms חוץ מה- HUYNDAI Q-17 שמסתרך מאחור עם זמן תגובה של 20ms לענינינו.....איזה לדעתכם הוא "הצג המנצח"? (כחו בחשבון שחשוב רק זמן התגובה ,DVI, והתצוגה עצמה, לא חשובים לי רמקולים וכו') בתודה …

• 0 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים