עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by segev22,

הדם של הכרטיס הוא : calibre p890 שהוא כמובן ה8800GTS 512MB מומהר מישהו יכול להגיד לי איזה יבואן מביא אותו ארצה? (לפי מה שנראה לי סי די לוג). ואיכן ניתן לרכוש אותו בארץ?

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by shay tidhar,

יש לי AMD 3000+ 64 bit לוח-gygabite GA-K8NS 6600gt מתאים? וגם תנו בשקה דעה וכמה ביט יש לו....

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by ofirterev,

האם קיים היום כרטיס מסך שיש לו חיבור hdmi שתומך full hd או כרטיס מסך שתומך full hd ללא יציאת hdmi

4. Started by ofri11,

שלום, האם ישנם כרטיסי מסך שתומכים בשתי מסכים אך לא כ-Extended, אלא כמסך אחד ברזולציה 2560*1024 (במקרה שלי), כמו טכנולוגיית ATI Eyefinity רק עם שני מסכים ולא שלושה? ז"א שהשורת משימות תהיה על כול המסך וכו'.. תודה מראש! עופרי.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  5. שלוווווום לכוווולם שמעתי שזה אחלה פורום אז באתי לפה במיוחד בשביל לקבל עצות בקשר לקניית מסך LCD שאני מעוניין לקנות!! אז ככה אני מעוניין במסך דק-LCD, לא משנה לי החברה אלא האיכות!! התקציב שלי, שזה הדבר החשוב ביותר, הוא 1500 ש"ח שנראה לי מספיק בשביל מסך LCD איכותי. פרט חשוב, כבר מצאתי מסכים נחמדים ששווים בדיקה, העניין שלא היה להם חיבור DVI - חיבור דיגיטלי, הבנתי שזה דבר חשוב מאוד בעיקר אם קונים מסך חדש שאמור להחזיק להרבה שנים. אז עוד פרט חשוב זה שיהיה חיבור DVI. תודה רבה לעוזרים, אסף. נ.ב אתם יכולים גם לתת תגובות שינחו אותי למאיפה כדאי לי לקנות מסך, איזה חברות טובות(למרות שזה פחות חשוב לי) ואיזה מסכים מומולצים.

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  6. יש לי לוח אם חריץ AGP , -כרטיס המסך הנוכחי שלי של ATI נשרף- מלבד ביצועים חשובה לי מאוד איכות התמונה מה-TV-OUT הכרטיס שהיה לי הוא ATI 9600XT יציאת הטלויזיה שלו הפיקה תמונה איכותית ביותר ביחס לכרטיס ה- GEFORCE 5200 שלי (של NVIDIA) במחשב שני שלי ההבדל ממש משמעותי בין הכרטיסים האלה, ביחס של איכות DVD לאיכות טלויזיה מינוס... אני לא יודע אם המצב בין החברות השתנה נכון להיום , כמו כן אני מחפש גם ביצועים במישחקים וחשוב יותר יציאת טלויזיה איכותית לסרטים , אז שאלתי היא : איזה חברה עדיפה מבחינת איכות יציאת הטלויזיה ATI או NVIDIA, וספציפית על ה- 7600GT מישהו ראה את איכות התמונה שמוציאה יציאת הטלויזיה בכרטיס זה או בכלל של סידרת כרטיסי המסך האחרונה של NVIDIA - עם כול החידושים של סיד…

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  7. מה דעתכם על כרטיס מסך powercolor x1950? האם זו חברה שניתן לסמוך עליה?

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by Wiger,

שלום, יש לי בעיה עם כרטיס המסך. קלפני יומיים קניתי והתקנתי את כרטיס המסך 9500GT וכשבאתי לראות סרטים באיכות גבוהה(1080P) התמונה נראת מקוטעת. אשמח אם תוכלו לעזור לי עם בעיה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by aracer,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב של 200-300 שקל אם זה אפשרי בכלל.. השימושים שלי הם משחקים וסרטי HD וחשוב לציין שאני עובד עם מסך 32". והכי חשוב שלא ירד מהרמה של הכרטיס שקודם שלי שמצויין במפרט. המפרט שלי הוא ככה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך שיש כרגע אך חלף מן העולם.: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL תודה מראש לכולם! אלון.

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by spooky,

יש לי G-FORCE 4 64MB ובבדיקה של 3D MARK הציון היה רק 199 האם זה נורמלי לכרטיס הזה או שזה נמוך מדי אפילו בשבילו?

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by noambaum,

יש לי 9800PRO 256 BIT וכשאני משחק פאר קריי למשל אז הקצב רענון כשאני לוחץ על הלחצן במסך הוא מראה לי קצב רענון של איזה 50 הרץ!!! כנ"ל גם לגבי CZ, מה לעשות או שזה נורמלי?

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by ElvisC,

היי, האים יש כזה זמין בארץ? תודה

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  13. תראו Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter ATI Radeon X850 Pro (R480) GPU Code Name R480 PCI Device 1002 / 5D4F Transistors 160 million Process Technology 0.13u Bus Type PCI Express x16 Memory Size 256 MB GPU Clock 398 MHz (original: 400 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 12 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 6 (v2.0) Pixel Shaders 1 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 4776 MPixel/s Texel Fillrate 4776 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type GDDR3 Bus Width 256-bit Real Clock 493 MHz (DDR) (original: 490 MHz) Effective Clock 986 MHz Bandwidth 30.8 GB/s Memory Timings CAS Latency (CL) 7T RAS To CAS Delay (tRCD) 7T RAS Prec…

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by kobibo,

הי רציתי לדעת האם למישהו יש נסיון עם מסכי LCD מסוג CMV ? איך החברה נחשבת ? ואיך המסכים שלה ?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  15. מסך המחשב שלי DELL 2408WFP הולך לקנות מחשב חדש עם מער הפעלה WIN7 64 ביט, Core i7 860 . כרטיס אם GigaByte P55A-UD3 דרישות מכרטיס מסך: מחיר עד 600 שקל + חייב להיות שקט מאוד ורצוי פסיבי כי אני רגיש מאוד לרעש. חשוב לי איכות הווידאו במסך שלי במחשב וגם בעדיפות שניה ווידאו יציאה ל- TV. רצוי בלבד תמיכה במשחקים לא כבדים ..אולי בעתיד. רצוי תמיכה ב- 3 מסכים. שאלותי: 1. הגעתי למסקנה שכרטיס מסך ATI's Radeon HD 5450 עונה על הדרישות שלי. אשמח להתייחסות לבחירה או הצעות אחרות. 2. האם יש לו DRIVER 64 ביט? 3. מה החשיבות של גודל זכרון 500 או 1000? 4. היצרנים מציעים יציאות DIPLAY MODE או HDMI-- מה ההבדלים ביניהם ( המסך שלי תומך בשניהם) ואיזה מהם יתן לי איכות ווידאו טובה יותר במסך שלי ואיזה מ…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by digitalseeker,

אהלן, אני מתעניין כרגע בענייני הGF 280 , למרות שהבנתי שאולי תהיה ירידת מחירים בקרוב עקב ה295. אבל שמתי לב למשל בSKYPC שיש לBFG גרסה OC וגרסה OC2 , שזה בעצם כרטיס שעבר OC במפעל. שאלתי היא - האם ניתן לעשות לכרטיסים הללו יותר OC מכרטיס רגיל או בעצם שאפשר לעשות לכרטיס OC ולהגיע/לעבור את הביצועים של הכרטיסים הללו ?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by gjook,

http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2512321&CatId=1560 7900gt ב200\240 דולר... (אגב מישהו יכול להסביר לי מה זאת ההנחה הזאת שכתוב "Less Rebate:" ?...) איך הכרטיס?ואיך המחיר...?...נראה לי פשוט שזה נמוך מידי משהו שם מוזר...

• 13 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by bule,

שלום יש לי מחשב dell אם שני מסכים,כרטיס המסך שלי הוא ATI RADEON HD3650 256MB ,כל כמה שעות הצגים מהבהבים כמה שניות ואז הוא נותן לי message"-display driver stopped responsing". ואז נכבה המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה,תומר.

19. Started by RayZ,

אין לי כל כך מושג אם זה קשור לפורום הזה, אבל הנחתי שכן אז פתחתי את זה פה תחילה. אז ככה, יש לי תופעה מוזרה בכמה משחקים ששמתי לב אליה- עין בלתי מזוינת לרוב לא תשים לב לזה אבל כאחד ששם לב טוב להבדל בין 50 FPS ל-60 FPS (או אפילו בין 55 ל-60) היה לי קל לשים לב לתופעה. אז ככה, בסביבות ה-60-65 FPS המשחקים רצים כמובן חלק- תזוזה חלקה של עצמים, מצלמה ובקיצור תזוזה ריאליסטית לגמרי. אבל מ-70 FPS עד 100 FPS התזוזה חוזרת ליהיות פחות חלקה. כלומר, זה לא כמו 40 FPS לדוגמה, אבל אפשר לראות שהתזוזה טיפה יותר מקוטעת. העניין המוזר הוא ששוב, מ-100 FPS ומעלה התזוזה שוב חוזרת ליהיות חלקה כמו באזור ה-60 FPS. למישהו יש מושג מה גורם לתופעה?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by chenrp,

שלום, מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך טוב. יש לי ספק חלש ולכן אני לא רוצה כרטיס מטורף. הבנתי ש9600GT כדאי? תודה.

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by fietsa95,

שלום לכולם. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי למשהו יותר חזק. אני משחק את כל סוגי המשחקים ולפעמים מחבר גם את ה-40 אינצ' למחשב. המפרט שלי הוא: מעבד : אינטל q9650 לוח אם :הוא ישן אבל עדיין אחלה p5w dh deluxe יש לי ספק של טרמלטק 550 הוא די חדש. אני מחפש כרטיס שיריץ לי משחקים על הגדרות גבוהות עם פילטרים . יש אופציה לחריגה אם זה שווה! תודה. יוגב.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by the kon,

שלום אני קונה מחשב חדש ויש לי בסביבות ה2000 ש"ח לקנות כרטיס מסך בטכנו' הPCIE איזה כדאי לי לקחת? תודה

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by eladbu,

האם יכול להיות ש nfsu2 שדרך אגב משחק מדהים! המחשב שלי לא סוחב אותו בהגדרות גבוהות? עם מפרט של פ4 3ג 512דדר עם כרטיס רדאון 8500 128 מה שמפליא הוא שניד פור ספיד הקודם רץ ממש טוב בהגדרות גבוהות שלא תחשבו שאני הוזה אני יודע שזה כרטיס בינוני לחלוטין אבל עדיין אני מצליח להריץ ממש בהגדרות נמוכות

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  24. אז ככה , התעסקתי עם הריוויה טונר בכדי לשנות שוב פעם את הכרטיס במקום 5200 שיהיה 5500 , זה יצא טוב התוכנה עשתה ריסט והתקנתי מחדש את הדרייברים והמחשב זיהה לי את זה בתור 5500 , אבל אתמול , לא יודע למה שניתי שוב פעם , אבל לשם לא מזוהה ועשיתי ריסט למחשב ועכשיו הוא בכלל לא מזה לי תכרטיס ולא שם , זאת ההודעה של התקנת הדרייבר 77.77 http://img366.imageshack.us/my.php?image=nvf777ky.jpg -- וזה מה שמראה לי הריוויה http://img389.imageshack.us/my.php?image=rivt2mo.jpg וגם נסיתי דרייבר מהדיסק של הכרטיס מסך וגם אותה שגיאה , אז אני תקוע עכשיו ולא יודע מה לעשות :nixweiss יש משהו שיכול לעזור לי בזה אני יודה לו מאוד , תודה רבה לכם !

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by MaoR_KilleR,

שלום אז קניתי את הכרטיס הזה ואני רוצה eyecandy טוב לא על חשבון ביצועים. ושמעתי פה הרבה על איך Supersampling ו- Multisampling (אולי יש עוד סוגים??) הורגים את הביצועים של ה- 6xxx (וזה נכון), אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול לשים פילטרים ועדיין לשמור על הביצועים? אולי בגלל זה יש לי נפילות כאלו פתאומיות ב- hl2. עוד שאלה: פילטרים לשים דרך הדרייבר או דרך המשחק? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים