כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
כמה אתם מקבלים ב 3DMARK על איזה רזולוציה אתם משחקים במשחקים כמו GTA ? איזה דרייבר אתם משתמשים? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לכאורה נראה שהדגם הזה נותן תמורה נהדת עבור מחיר של מתחת ל 200 שח. ביקורות באתרי חומרה די משבחים אותו. אבל, וזה וואחד אבל, קראתי הרבה ביקורות של משתמשים ויש כמה בעיות איתו לפי מספר רב מאד של אנשים: 1. ברזולוציה של 1600x1200@85hz הטקסט ממש לא חד וקשה לקריאה. 2. בכל הרזולוציות יש הבדל משמעותי בין החדות במרכז לבין הפינות. 3. קשה מאד לכוון אותו לתצורה הרצויה, למרות שזה נראה לי פחות משמעותי.. מה יש לכם לאמר בנושא?? אני מתעכב בקניה של מחשב שלם רק בגלל שאני לא סגור על מסך ודרך אגב הייתי מאד רוצה לראות את המסך בפעולה אבל אני לא מוצא אף חנות שיש להם אותו בתצוגה. מכירים חנות כזאת? אפילו באילת רק תמצאו אחת..
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה ממליצים על IIYAMA ( אגב איך אומרים את זה ). אבל הם נורא יקרים אם למישהו יש הצעה איכותית אבל בגבול התקציב - אתם יודעים המדינה במיתון. נ.ב. אני יודע שזה לא מפרט אלא מוצר בודד אבל האנשים פה מקבלים המלצות גם למסכים בנוסף למחשבים שלמים
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הציאו לי להחליף את ה MSI G3TI200 ב :ATI FireGL2 . משהו מכיא את הכרטיס של ATI איך הוא דעות רעיונות יתקבלו בברכה. שוב כמו תמיד תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
צהריים טובים ראיתי את הכרטיס XPERTVISION RADEON 8500LE בזיגזג ב380 ש"ח . עכשיו השאלות שלי הן כאלה : 1.לחבר שלי יש RADEON 9600NP , בכמה הכרטיס שלו יותר חזק מה8500 ? 2.האם המשחקים החדשים שייצאו ייראו בדיוק אותו דבר ? (זאת אומרת שלו זה תומך 9.0 וה8500 תומך 8.1) 3.הכרטיס הנ"ל מגיע אם קירור ? 4.האם זוהי השקעה טובה לטווח הארוך ?(שנה בערך ), אני משחק בדרך כלל 1024על768 ו16 ביט ואפילו במפרט העכשוי שלי הכל רץ חלק ! אני פשוט רוצה לשחק בדום וחבריו אשר דורשים פיקסל שיידרים . האם הכרטיס יחזיק שנה ? תודה SOLARIS
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אופטימיזציות או לא אופטימיזציות. מהי הגירסא הטובה ביותר לדעתכם?
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ובכן, איזה מסך כדאי יותר? לפי מה שאני רואה הQ17 גם יותר זול, וגם יש לו DVI... אבל לפי מה ששמעתי האחריות של hyundai בארץ היא בעייתית... מי היבואן שלהם? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם הדרייבר האחרון מ ATI זה 4.3 אבל הכרטיס מסך שלי זה ASUS 9800XT ואני רוצה להוריד דרייבר מהאתר של אסוס הדרייבר האחרון באתר שלהם זה 7.97 והשאלה שלי האם הדרייבר הזה מהאתר של אסוס הוא מקביל ל 4.3 מהאתר של ATI ??? והשאלה השניה שלי היא האם הדרייברים שיש באתר של אסוס הם בעצם דרייברים של ATI שעברו איזה שהוא שינוי או שאסוס בונה את הדרייברים שלה באצמה ?? והשאלה האחרונה היא האם גם אסוס מוציאה דרייברים כל חודש כמו ATI ??
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קראתי ש_יכול להיות_ שהכרטיס החדש ידרוש 2 חיבורי חשמל (לעומת 1 בכרטיסי המסך של היום). השאלה היא - אני מתכנן לקנות מחשב SFF בעוד שבועיים בערך .. השאלה היא אם ספק הכוח יספיק בשביל הכרטיס. (מדובר ב 220W עד כמה שאני יודע). (אני הולך להשתמש בצורב DVD, הארד-דיסק S-ATA וכונן דיסקטים, השאלה אם יהיו 2 כבלים מיותרים ל NV40?)
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג את כרטיס המסך האיכסה שלי(RADEON 9200) למשהו טוב. RADEON 9600 זה סביר לדעתי, אבל איזה לקחת? איזה דגם שלו הכי טוב?(בהתאם למחיר) בקיצור הכי הרבה ביצועים להכי קצת מחיר תודה
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
Gigabyte GTX680 2GB GDDR5 Sparkle GTX670 2GB GDDR5 OC 700 שקל הפרש בין השניים, השאלה מה ההפרש בין הביצועים, אחד OC השני רגיל.
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך למשחקים ב-1440p. אני מתלבט כרגע בין 2 כרטיסים: msi gtx780 lightning 2790 ש"ח או: nvidia gtx780ti 3528 ש"ח (המחירים נלקחו מאתר TMS) למיטב הבנתי בהערכה גסה ה-780ti ייתן לי כ-10% יותר ביצועים (פחות או יותר) אך ה-lightning יעלה 738 ש"ח פחות ויביא איתו קירור טוב יותר ושקט יותר ורכיבים איכותיים יותר. אשמח לדעת מה אתם חושבים האם 780ti שווה את התוספת למחיר או שה-lightning יהייה מעל ומעבר בשביל משחקים ב-1440p (עם מחשבה שהוא ימשיך לאכול משחקים ברזולוציה הזו גם בעתיד הקרוב). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יש אפשרות בדור הנוכחי או ידיעה בדור הבא (של AMD ) על שילוב 2 כרטיסי מסך לגיימינג או רינדור (וסורי על הבורות אבל אם אני מחבר 2 כרטיסי מסך של AMD או NVIDIA בלי SLI או NVLINK האם 2 יעבדו או רק אחד? אני שואל בעיקר לצורכי רינדור) תודה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. הגדרתי ב MSI AFTERBURNER שיציג לי ערכים של FPS וגם 1%+0.1% LOW את הFPS הרגיל הוא מראה לי אבל את ה 1% +0.1% הוא לא מראה לי במשחק... אני מפספס משהו? מצרף תמונה של ההגדרות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
גם ללא קבלת פרטים חדשים מ-NVIDIA, נראה כי היצרניות השותפות שלה מתכוננות במרץ להצעת כרטיסי הגיימינג המתקדמים והיקרים ביותר שנראו כאן מאז ומעולםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לחבר 3 מסכים למחשב, כרגע יש לי כרטיס מסך של NVIDIA. הבנתי שאם אני אחבר כרטיס מסך נוסף אני יוכל להוציא תמונה לעוד 2 צגים נוספים (סה"כ 4) במידה ואני מחבר 2 כרטיסי מסך אחד מסוג GTX580 (שקיים אצלי), והשני כרטיס ממש פשוט. יש אופציה במערכת שהמחשב ידע שאת כל החישובים הגרפיים יתבצעו ע"י הכרטיס החזק, ומהכרטיס החלש רק יצא תמונה. דבר נוסף: יש אפשרות להוציא סאונד שונה ל 2 טלווזיות שונות (ע"י שימוש ב 2 כרטיסי מסך שונים). מקווה שתוכלו לעשות לי סדר בבלאגן
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
חיפשתי באתר והורדתי כנראה את הדרייבר הלא נכון ולכן הצג נכבה ברגע שהוא מגיע לווינדווס ואז לעדות lkgk לשיחזור.גם בגוגל חיפשתי.אולי יש סידרה6200 חדשה וזה מה שהוריד לי ולכן יש בעיה? . מישהו יכל להביא לי לינק בטוח אודה לו מאד, במקום בו מונח המחשב אין עמדת אינטרנט ולכן לא אוכל לעשות חיפוש אוטומטית.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים האלו שבכותרת עדיף לי למערכת קולנוע ביתי ולמה? שניהם קירור פסיבי
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 1.8 זכרון 512 כרטיס מסך 5200FX. אני מתכננת בעוד בערך שנה לקנות חדש אבל בינתיים אני רוצה לשדרג אותו קצת. המחשב הוא למשחקים. אני מוסיפה לו עוד 512 זכרון והארד דרייב של 80 ג'יגה. יש לי תקציב של 600 700 שקל לכרטיס מסך. אפשר אולי לחרוג קצת. יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני לא מבין פה בשמות של הכרטיסים!! נגיד ג'יפורס 7600 יותר טוב מ-7200 ואז המספר הגדול יותר טוב... יש שמות של כרטיסים... שלא רשום דברים כאלה... איך אני יודע מה יותר טוב??
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כרטיס מסך הוא פשוט מחשב קטן בפני עצמו... יש לו זיכרון יש לא ליבה ויש לו 'לוח אם' ... מה הסיבה שלא מאפשרים לשנות את החלקים שעליו כמו שקורה בכל לוח אם היום ? כאליו תחשבו על .. יש לי אחלה קטיס מסך אבל יש לו רק 256 ראם.. אם אני רוצה 512 אני פשוט יורד לחנות קונה 512 מגה.. אולי אפילו מהיר יותר... עולה ורכיב ו... זהו. או כל אותם בעלי X1800XT שרצו לעבור ל X1900XT במיקרה שמתואר למעלה הם היו יכולים להחליף רק ליבה ולא כרטיס שלם.. אני הצלחתי לחשוב על שניים אבל הם נישללו שניה וחצי אחרי.. 1. סיבוך בבחירת חלקים, בילבול בין חלקים לשילוש הרגיל לבין השילוש לכרטיס מסך. נישלל כי : גם ככה לא בידיוק כל ליקנות מחשב היום ומי שרוצה או שהוא מבין ובא לפורום או שהוא קונה את הזבל שנותנים לו בחנות …
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה עם ה x800gto 256m של ספייר והתוצאה יצאה נמוכה 3800 פלוס מינוס והבנתי שזה אמור לקבל הרבה יותר בערך 4500 למה זה???
-
- 12 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לכתבה המלאה. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33320
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יומולדת הנה בא, ותכל'ס אין לי ממש משהו שאני רוצה, אז חשבתי אולי כרטיס מסך חדש. המערכת שלי היא: AMD 64Bit 3500+ 512 (2*256 Dual Corsair) ASUS A8V Deluxe רציתי לדעת אם בתחום של עד 1000 שקל, מה עדיף: א. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10904 ב. http://www.pointpc.co.il/products/64198 ובכלל אם יש הצעות נוספות לכרטיסי AGP טובים בתחום מחירים זה. אני מודע לעובדה שPCI-E מציג ביצועיםה רבה יותר טובים, אבל אני לא מתכוון להשקיע יותר במחשב מאשר 1000 שקל ואין בכוונתי להחליף לוח-אם. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איך יכול להיות שאיזה סיני מוכר 21 כרטיסי 7900gtx חדשים באריזה (אחריות ייצרן) ב-140-160$ ליחידה? ... עם משלוח 30$ לישראל אין פידבקים, המוכר נרשם לפני כחצי שנה, וללא פידבקים בכלל. הכרטיס נמכר ע"י 2-3 מוכרים בעלי שם שונה, אותו תאריך הרשמות וללא פידבקים. http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=unknown&sbrftog=1&catref=C5&frpp=50&fss=0&sacqyop=ge&fcl=3&nojspr=y&nojspr=y&from=R10&saslop=1&saaff=afdefault&sacur=0&sorefinesearch=1&satitle=7900gtx&sacat=-1%26catref%3DC6&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=49435&sascs=2&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&salic=45&fhlc=1&…
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-