כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום...התלבטתי אם זה שייך לפה או לפורום משחקים בסוף החלטתי שזה לפה |: אז ככה יש הרבה מאוד משחקים שאני רואה את האפשרות Vsync ובכל מקום האפשרות על Off מה זה בדיוק עושה ? הפעלתי את זה ולא ראיתי הבדל... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש לי PROVIEW בגודל 19 אינץ' קניתי אותו באיזה 900 שקל בNETACTION לפני איזה 3 שנים אני מתכוון לקנות מחשב חדש אז חשבתי אם להשאיר אותו כי אין לי הרבה כסף להשקיע במסך.. אני רוצה לקנות מסך שטוח גם מבחוץ וגם מבפנים עד איזה 800 שקל.. גם 793DF הוא אופציה למרות שלמיטב ידיעתי הוא לא שטוח מבפנים... השאלה היא גם האם המעבר מ19" ל 17" ישפיע עליי כי התרגלתי כבר לגודל הזה וזה ממש כיף במשחקים\סרטים.. 17" נראה לי "פחות קרוב למציאות" נ.ב: יש בKSP מסך 19'' 996 PF? של MAG ממש בזול... מה אתם אומרים ? השם שלו מפחיד אותי כי גם שלי נקרא PROVIEW 996 נראה לי Thanks
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום , אז ככה , יש לי כרטיס מסך מסוג Intel HD Graphics ואני אמור להיות על רזולוציה של 1080X1920 . המחשב שלי עבר פרמוט אתמול , התקנתי דרייבר מהאתר של החברה ( ACER ) והוא אמנם נתן לי רזולוציה של 1080X1920 אך הוא לא נתן את כל האופציות שהווינדוס מציע ( המעבר בין חלונות וכו' .. ) אז עידכנתי לדרייבר חדש יותר . וכעת הוא באמת נותן את האופציה של מעבר בין חלונות בעזרת הWIN + TAB ומציג הכל כמו שצריך , הבעיה היחידה היא שזה על 1366X768 . נכנסתי לכאן : http://www.intel.com/support/graphics/sb/cs-028366.htm וראיתי את הפתרון , כאשר הורדתי ובאתי להתחיל בהתקנה קפץ לי חלון שאמר כי ההתקנה הזו יותר ישנה מההתקנה הקיימת . למישהו יש מושג מה עליי לעשות ? תודה מראש , יקיר .
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
http://theinquirer.net/default.aspx?article=33784 מה שמסביר כנראה את ההערכות לגבי צריכת החשמל
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה-600 ש"ח שיהיה לי למשחקים כמו Call of Duty 4 וה Orange Box. אני לא בטוח כרטיס של איזה חברה לקנות (ATI/NVIDIA) ואיזה כרטיס נותן את היחס תועלת-מחיר הכי טוב ושיספק אותי למה שאני צריך אצל כל חברה :s05:. הצעות?
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
רכשתי לילד מיד 2 מחשב גיימינג סביר+ RYZEN 5 3600 16GBRAM המחשב הגיע עם כרטיס מסך gigabyte GeForce gtx1650 4GB https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1650OC-4GD/sp#sp במחשב הקודם שלו יש כרטיס Saphire Nitro RX580 8GB. https://www.sapphiretech.com/en/consumer/nitro-rx-580-8g-g5 המסך שישתמש בו הוא gigabyte G27F בגודל 27" https://www.gigabyte.com/Monitor/G27F/sp#sp הילד משחק בעיקר פורטנייט, וואלורנט - עדיין לא משחקים כבדים יחסית....(ככה אני מבין...) השאלה שלי מבחינת ביצועים/FPS ושאר מילים שאני פחות מבין.... בלי שום קשר לזה שסביר להניח ששניהם מתאימים לצרכים שלו. ----> איזה כרטיס מסך עדיף שיהיה לו במחשב? מה יתן לו ביצועים יותר טובים…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
- 2 followers
-
-
קודם כל רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיסים של xpertvision? קישור לאתר ראשי: http://www.xpertvision.com/ ברשותי קיים כבר כרטיס ישן שלהם FX5500 256MB/DDR ועד אחד שאני לא זוכר את שמו וגם היה ברשותי FX5700 ז"ל שהחזיק 6 שנים (הם נותנים אחריות בין שנה/שנתיים תלוי בכרטיס ואם רוצים להרחיב אחריות) וחבר של המשפחה שלי הוא יבואן והוא הציע לי להחליף את ה-9800GTX+ BFG שלי ב-280GTX/260GTX שלהם במחיר מצחיק יחסית (חבר טוב של המשפחה כבר 8 שנים) ויבואן ראשי שלהם בארץ (אני יכול גם לקחת את כרטיסי ה-ATI שלהם) במחיר טוב....... לידיעתכם xpertvision היא אחת מתוך שלוש חברות בת של PALIT (הוא מספק גם כרטיסים מעוד המון חברות). ולמי שלא ידע החברה מוכרת כיום בארץ ובחו"ל בכמויות עצומות וידועה במחיר זול מש…
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כמו הכותרת,יש לי בבית רק כרטיסים של AGP, עד שאני אקנה כרטיס DX10 אני רוצה לחבר איזה כרטיס חוץ מהמובנה המעפן שלי :\ אז יש דבר כזה? :s05:
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש אותו בפנדס למה מקבלים בבאנדל COD4 זה ענק
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שעזרתם לי המון בבחירת כרטיס המסך שלי, יש לי שאלה אקוטית יותר כעת שנוגעת למחשב של חבר משפחה שלי המחשב שלהם נקנה [בפזיזות מסויימת] מערוץ הקניות לפני כשנה. הזמן עבר, קנו לבת הקטנה משחק [שטיח שמתחבר למחשב ורוקדים עליו... לך תדע] - - בכל מקרה, התקנת המשחק לא מתאפשרת שכן כרטיס המסך לא טוב מספיק. חיפוש קצר בעלה שיש כרטיסי מסך שלא מצריכים סלוט AGP או PCI-E אלא יודעים להסתפק בסלוט PCI רגיל שיש בכל לוח אם. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך כזה שהינו מומלץ? מה יכולים \ עלולים להיות חסרונות של כרטיס כזה ? לצערי מדובר במשפחה של טכנופובים, כך ששדרוג לוח האם לא בא בחשבון, הם רוצים כרטיס מסך שישב בלוסט PCI, נסיונות השכנוע שלי לא עזרו. בנוסף הבאתי לינק לכרטיס כזה - עליו אני מ…
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שומעים אתם יכולים להביא לי איך ניראה האריזה של אסוס של הכרטיס מסך GTX 570? הוא הביא לי הכל אם אריזה סגורה לגמרי הכל היה סגור היה לי את כל החיבורים שיש שם .. אין מצב שזה משומש אבל עדין..אם אתם יכולים להביא לי איך נראית האריזה של אסוס של הכרטיס הזה אני אשמח קניתי מבן אדם...פרטי. שקנה מספקים
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
היי שלום לכם יש לי כרטיס מסך GAINWARD GF9500GT חיברתי את הכרטיס מסך לLCD בחיבור HDMI שיש לי בכרטיס אני רואה טוב אבל אני לא שומע כלום לאן אני צריך לחבר את הכרטיס מסך כדי לשמוע? יש לי לוח אם ABIT AN8 ULTRA +AUDIOMAX תודה למשיבים
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי ראיתי את הכרטיס הזה בפנדה GIL FORSA 6200 128MB 128BIT AGP http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10417 וקראתי שניתן לפתוח את כרטיסי ה6200 ל6600 כי הם בעלי אותה ליבה האם באמת ניתן לפתוח את הכרטיס הספציפי הזה? מישהו ניסה? והאם כדאי לקנות אותו? תודה על עזרתכם...
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש. תכננתי לקחת gtx570 או hd6950 אבל אז הציעו לי לקחת 6850x2 במקום (בערך אותו מחיר). מה עדיף לדעתכם? ואילו השלכות יש לשני כרטיסי מסך במקום אחד? עריכה: אם לא כדאי, מה אתם ממליצים- gtx570 או hd6950 (שאפשר לפתוח לhd6970)?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אם תוכלו להמליץ על כרטיסי לכידה / עריכה מקצועיים מהירים ובעלי איכות מקסימום אודה לכם מחיר 5000 ש"ח +-
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
טוב אז כרגע זכיתי ב BFG 8800 GTS 640 באיביי כנראה שעוד לפני שהצעתי, הייתי צריך לברר סופית מה דרישת הספק לכרטיס הזה.. כרגע יש לי את ה Neo 430W שמחובר לE6600 והארדיסק אחד האם זה יספיק בשביל להפעיל את הכרטיס ? האם זה יספיק להפעיל את ה GTX ?? תודה ומחכה לתשובה
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום רב , מאז שהתקנתי את הדרייבר האחרון 10.12 מהאתר AMD לכרטיס המסך שלי HD5870 , כל כמה שעות , וגם באמצע העבודה המחשב פתאום נכבה ומבצע הפעלה מחדש , ואחרי שחלונות 7 עולים ברקע יש הודעה שאומרת Windows ביצע יציאה בלתי צפוייה ויש אפשרות לראות את הפרטים של השגיאה ולסגור את ההודעה ב X מה עושים חברים יקרים למישהו יש פתירון מישהו נתקל בבעיה הזאת הכרטיס שלי 5870
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
לא הבנתי אם זה של NVIDIA או של WINFAST?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
של כרטיס מסך שיתאים לעבודה עם תוכנות גרפיקה ולא למשחקים, חשוב שיהיה חזק ואיכותי עד 2000 ש"ח ועוד משהו, המלצה למסך מחשב שיתאים לגרפיקה גם כן, גודל 22 ושלא יעוות יותר מידי את הצבעים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש לי AMD 3000+ 64 bit לוח-gygabite GA-K8NS 6600gt מתאים? וגם תנו בשקה דעה וכמה ביט יש לו....
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי X1950 PRO של חברת 256BIT GECUBE 256MB אני הולך להוסיף עוד 300 ש"ח ולהחליף על 8800GTS 320MB 320BIT של חברת EVGA עם שנה אחריות(KSP) האם כדאי ??????. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
אני מעניין לקנות את הכרטיס הזה ל-AGP אתם לא צריכים להסביר לי שאני יכול לקנות 6800GT ולהגיע איתו לאולטרה כי אני יודע פשוט אין כבר בארץ GT ל- AGP עכשיו השאלה שלי היא האם הספק כח שלי יספיק לי יש לי ספק של Hec 420W מה אתם אומרים
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך(כנסו למפרט). איזה כרטיס מסך לא יהיה צוואר בקבוק? תקציב: 700-900 לא גיימר כבד אין אפשרות לחריגה. לא אכפת לי אם הכרטיס יתמוך בDX9 בלבד
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
טוב אפשר להגיד ש ATI חזרו לשוק בערך ואני כלקוח מושבע של NVIDIA החלטתי למרוד לעבור לATI ברשותי 1.8 CPU: CoreDue6300 MB: AsRock ConRoeXFire-eSATA2 Ram: 2x1GB kingson + 2x512 Starex = 3G VGA: 7600GS HD: 250GB מסך SAMSUNG 22 ! ספק כוח EZCOOL ATX-420 JSP 420W תקציב בסביביות ה 1000 ורציתי לדעת הם היה צאוור בקבוק הם המפרט שלי הם 4850 או 4870 ? ואיזה עדיף למפרט שלי בידיעה שאני צריך כרטיס מסך רק לעוד שנה בגלל הגיוס וגם ההם ספק הכוח שלי הסחוב את זה ...
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-