עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by PaceDawg,

קראתי ביקורות טובות על הלידטק שהוא מעולה ל- OC, אבל אני לא מתכוון לעשות OC בכלל ופה אני רוצה לשאול אתכם שאלה מאוד פשוטה: יש לכם אפשרות לקנות כרטיס מסך 7600GT של אחת משתי החברות הבאות: לידטק או XFX כאשר אין הבדל במחיר, מה הייתם בוחרים כאשר לא מתוכנן OC. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. טוב אז ככה. החלפתי כרטיס (ל- 1950 פרו). כשעלה הווינדוס זיהה חומרה חדשה והתקין אותה אוטומטית מהדיסק שבא עם הכרטיס מסך. נכנסתי לאתר של ATI-AMD והורדתי את ערכת הדרייברים החדשה שמתאימה לכרטיס שלי: http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html יש שם 2 אפשרויות - להוריד רק את הדרייברים, או להוריד גם את ה Catalyst Control Center. הורדתי כל אחד מהם וניסיתי להתקין... בכל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייברים עולה לי השגיאה הזו: "Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will now exit." ומייד אח"כ עוד הודעה : "Setup was unable to complete the installation. Try to setup your display adapter with a standard VGA driver before runn…

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by ZenMaster,

לגבי שני הכרטיסים יחד על לוח Asus P5W (כלומר תמיכה בשני כרטיסים בX8) אם Nvidia מוציאה שני דרייברים שונים לQuadro ו ל GeForce אני אמור להתקין את שני הדרייברים ?? בכלל, מה אני צריך לעשות כדי לתמרן בין הכרטיסים ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by j,

שלום, אני מחפש מסך LCD 1200*1920 המסך צריך להיות widescreen וזמן תגובה מהיר. ישמש לסרטים ועבודות גרפיות. גודל 20-23 אינץ'. המלצות חמות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  5. Started by r0075,

רציתי להתקין את הניד פור ספיד החדש ובאתחילת התקנת ה-directx המחשב כותב לי שאין חתימת לוגו של ווינדוס לתוכנה הזאת. ניסתי להתקין אותו מכל מיני התקנות כולל זו שנמצאת בלשונית ההורדות שבאתר ולא הצלחתי- בבקשה תעזרו לי דחוף!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by SerpentMage,

אחרי שהיו כ"כ הרבה דיונים בנושא, זה הזמן לסכם אותו, לא?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני צריך שני דריברים, אחד לכרטיס קול והשני לכרטיס מסך. אני צריך את הדריבר החדש ביותר לכרטיס מסך - GeForce FX 5200 ואת הדריבר החדש ביותר לכרטיס קול - Game Port for Creative בבקשה תביאו לי אני חייב את זה...תודה רבה לעוזרים!!

• 12 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by dbx22,

שלום חזרתי עכשיו מחנות מחשבים והמוכר אמר לי שאם יש לך מסך CRT שהוא בן 3 שנים ויותר אז רמת הקרינה במסכים בני 3 שנים ומעלה מתחילה לקפוץ בצורה דרסטית. משהו במה שהוא אמר נכון או שהוא סתם בילבל לי את המוח?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  9. שלום! יש לי כרטיס מסך Gainward powerPack Ultra/1460pcx, GeForce 6200 , TurboCache DDR2 ,128MB Supporting 256MB ובמשחקים אחרי בערך רבע שעה שאני משחק מתחיל לעשות קווים מוזריםם וכל המסך משתוללל... ולקחתי אותו לבדיקה ואמרו לי שהוא תקין לגמרי והכל בסדר גמור והם לא יודעים בכלל מה אני רוצה אתם מבינים?!?!? אז תעזרו לי פה בבקשה בעניין הזה ואיזה כרטיס מסך נורמליי ועם הגדרות סבבה הגדרות ממוצעות למשחקים שהם די רמה... תודהה לכם מקווה שתוכלו לעזור לי!!

• 10 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by foxil,

אני מתכנן לקנות מחשב עם כרטיס מסך NVIDIA GFORCE FX 6200 256MB PCI EXP. בדקתי את סקירת כ. מסך בנושא ראשי "HWzone גאה להציג: סקירת כרטיסי מסך הדבר הבא. *חדש* |עודכן לאחרונה 25.3.2006| " ואני לא מוצא את סקירה שאני רוצה לדעת על כרטיס הזה... תודה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  11. Started by aviran17,

התקנתי היום את הradeon9600pro ez החדש שקניתי אבל המחשב שלי מזהה רק את הכרטיס מסך המובנה הקודם שהיה לי גם הeverast לא זיהתה לי בבקשה שמישהו יעזור לי? לכרטיס מגיע חשמל כי המאוורר שלו פועל המפרט שלי הוא intel p4 2.4 256mb ram 280w ספק ולוח אם intel d845gebv2

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by galh_5,

אם יש הבדל הוא קטן הוא גדול? מה בקשר ל-8800GTX בהשוואה ל-1950XTX תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

אפשר כמה בנצים? יש פה מלא תרדים עם תגובות מפגרות שאין לי כח לעבור על כל הדפים...לראות..."ואיי איזה כיף לך תתחדש" ואם אפשר לדעת איזה ספק כח אפשר להפעיל אותו?...יש מצב לספק כח לכרטיס מסך בנפרד...(הזה של TT)... הוא רועש??...איזה טמפ'?.? קיצור תודה לכל העונים...

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  14. המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL זיכרון: SUPERTALENT 1024MB DDR2 667 CL4 + HEAT SINK מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ספק כוח: ENERMAX 450W : EG-465AX-VE אשמח להמלצה ופירוט על ההמלצה בטווח 1200 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  15. יש לי לוח אם חריץ AGP , -כרטיס המסך הנוכחי שלי של ATI נשרף- מלבד ביצועים חשובה לי מאוד איכות התמונה מה-TV-OUT הכרטיס שהיה לי הוא ATI 9600XT יציאת הטלויזיה שלו הפיקה תמונה איכותית ביותר ביחס לכרטיס ה- GEFORCE 5200 שלי (של NVIDIA) במחשב שני שלי ההבדל ממש משמעותי בין הכרטיסים האלה, ביחס של איכות DVD לאיכות טלויזיה מינוס... אני לא יודע אם המצב בין החברות השתנה נכון להיום , כמו כן אני מחפש גם ביצועים במישחקים וחשוב יותר יציאת טלויזיה איכותית לסרטים , אז שאלתי היא : איזה חברה עדיפה מבחינת איכות יציאת הטלויזיה ATI או NVIDIA, וספציפית על ה- 7600GT מישהו ראה את איכות התמונה שמוציאה יציאת הטלויזיה בכרטיס זה או בכלל של סידרת כרטיסי המסך האחרונה של NVIDIA - עם כול החידושים של סיד…

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by bennnn,

שלום יש לי 6800 gt באופן עקרוני הוא מריץ לי את כל מה שאני רוצה בהגדרות שאני רוצה ואין לי תלןנןת.אבל ראיתי יש מלא אנשים שעושים אובר קלוק ומגיעים לביצועים הרבה יותר טובים....... יש לי בו גם קירור די מפלצתי של mv 5 silencer הכרטיס של חברת pny שאלתי עד לאיזה רמת אוברקלוק אפשר להגיע איתו? וכמה הוא ישפר לי ביצועים? כרגע הוא מגיע ב 3d mark 2005 ל 4900 נק' בערך.... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  17. Started by SkeletonBoy,

מה צריכה להיות הטמפ' של 7600GT בזמן מאמץ ובזמן מנוחה?

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  18. Started by marlboro,

תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Bear Cub,

יש לי את כרטיס הלכידה PVR 2000 Aשל לידטק. יש אפשרות לקליטת ווידאו דרך מהמסרטה דרך S-VIDEO ויש CVBS. מה אתם חושבים שעדיף? שתי הפונקציות מתחברות למסרטה, ולא ראיתי העדפת איכות באחת מהדרכים 'על פניו'... תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. השאלה בכותרת- תודה

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  21. Started by sh9696,

המליצו לי פה על הכרטיס הנ"ל, ככרטיס מעבר לשנה שנה וחצי עד שאני אקנה DX10, הבנתי שהכרטיס הזה למרות מחירו הנמוך יספיק להרצת משחקים חדשים בצורה חלקה על גרפיקה בינונית. היום דיברתי עם חנות שמוכרת כרטיס זה, ונאמר לי כי הכרטיס הזה הוא לא מומלץ משום שזה של חברת PALIT, ויש רק שנה אחריות. וגם "רמז" לי שאם PALIT נותנת רק שנה אחריות אז זה מצביע על טיב ואיכות המוצר... מה דעתכם? תודה

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Torn,

שלום לכולם, אני הוא זה שבזמנו כתב את הביקורת על ה6800. לצערי כמו שפירסמתי פה באתר השבוע, הכרטיס נפטר! בגלל הדריורים החדשים של נוידיה (סיפור ארוך, אתם מוזמנים להכנס להודעת הפטירה שכתבתי) לביקורת שכתבתי בזמנו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210190.10 בקיצור לא חכיתי, וישר הלכתי למשרדים של PCNOW לממש את האחריות על הכרטיס! למזלי השירות שלהם היה אדיב ומקצועי, הם מייד הסכימו להחליף לי את הכרטיס, אך הבעייה הייתה שאזל להם המלאי של הכרטיס הזה. ולא היה להם תשובה בשבילי לגבי חידוש המלאי. בגלל זה, הם הסכימו לתת לי 7600GS ללא תוספת תשלום. מפאת חוסר זמן וסבלנות לחכות לכרטיס כמו שלי, נאלצתי להסכים להצעה. מה גם שה7600 יקר בכ120 שקל יותר מה6800 שהיה לי. הנה קישור ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by aviad91,

אני לא מצליח להתקין דריברים לכרטיס הזה. מופיע לי חלון לפני ההתקנה וכתוב: the nvidia sutep program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. מישהו יכול לעזור לי?...

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  24. Started by cupra,

ביקורת: מבוא - תודות ל HWZONE על כתיבת המבוא: הגיע הרגע, כרטיסי המסך הראשונים בעולם אשר תומכים ב-Direct X 10 (או D3D10 אם תרצו) שוחררו. לאחר כמה שנים טובות ושלוש גרסאות, ישודרג Direct X, ה-API של מיקרוסופט, כאשר עם Windows Vista תשוחרר בתחילת 2007 הגרסא העשירית. אולם Direct X חדש לבד אינו מספיק, ולמרות שזה ישוחרר עוד פחות משלושה חודשים, משחקים העושים שימוש בתכונות אותן הוא מאפשר לא צפויים בקרוב. אז DX 10 צפוי בתחילת 2007, משחקים תומכים צפויים מאוחר עוד יותר ומה עם החלק השלישי - חומרה תומכת? נראה ש-NVIDIA לא מחכה, והיא משיקה היום את סדרת הכרטיסים הראשונה בעולם שתומכת בטכנולוגיה - סדרת ה-GeForce 8800 הכוללת את ליבת ה-G80 המדוברת. בנתיים מדובר בשני כרטיסים, ה-GeForce…

• 51 תגובות
    • 5.1k צפיות
  25. Started by Hydr0,

מה קורה? לפני חודשיים נהרס לי הכרטיס מסך מדגם Radeon 9800 Pro. היבואן החליף לי את הכרטיס ומשום מה אחרי חודש הוא נהרס שוב פעם. הבעייה היא שהמחשב כבר ישן וקניתי אותו לפני 3 שנים ונגמרה כבר האחריות של הכרטיס מסך, מה שאומר שאין לי אפשרות לתקן או להחליף את הכרטיס שנית. המפרט שלי הוא: Amd Athlon 2800XP + GIGABYTE 7vmrz-400 נראה לי משהו כזה 512MB DDR RAM Samsung 80GB .... והנה מפרט מלא: http://img470.imageshack.us/img470/8545/cpuza5.jpg http://img471.imageshack.us/img471/2405/motherboardza9.jpg http://img462.imageshack.us/img462/4956/memorydz8.jpg אני מחפש כרטיס מסך חדש (נראה לי הלוח שלי תומך AGP כי הכרטיס שהיה לי קודם היה מחובר לחיבור אחר מזה של הכרטיס קול שלי. יש…

• 23 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים