עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Spiritus,

יש לי כרטיס מסך Ti4400 של לידטק. עכשיו קיבלתי איתו כזה כבל כחול ואין לי מושג איך אני מחבר בין הכרטיס מסך לטלויזיה ואם איזה כבל אני משתמש. אין שום דבר על התקנה בחוברת של לידטק. אם מישהו יכול לעזור .....תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by אוריפ,

בKSP מוכרים את ה6800 (לא אולטרא) ב1990 ש"ח.! אמנם הX800 פרו עובר אותו ברוב המוחץ של הפעמים (בבדיקות ה6800 אולי עקף פעמיים), אך הוא יקר ממנו ב600-700 ש"ח... זה שווה שיקול לדעתי... נ.ב. כל הזכויות שמורות לTECHNO.CO.IL, שם ראיתי את הידיעה.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by spooky,

יש לי G-FORCE 4 64MB ובבדיקה של 3D MARK הציון היה רק 199 האם זה נורמלי לכרטיס הזה או שזה נמוך מדי אפילו בשבילו?

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by ccc,

כמה אתם מקבלים ב 3DMARK על איזה רזולוציה אתם משחקים במשחקים כמו GTA ? איזה דרייבר אתם משתמשים? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by seffi,

לכאורה נראה שהדגם הזה נותן תמורה נהדת עבור מחיר של מתחת ל 200 שח. ביקורות באתרי חומרה די משבחים אותו. אבל, וזה וואחד אבל, קראתי הרבה ביקורות של משתמשים ויש כמה בעיות איתו לפי מספר רב מאד של אנשים: 1. ברזולוציה של 1600x1200@85hz הטקסט ממש לא חד וקשה לקריאה. 2. בכל הרזולוציות יש הבדל משמעותי בין החדות במרכז לבין הפינות. 3. קשה מאד לכוון אותו לתצורה הרצויה, למרות שזה נראה לי פחות משמעותי.. מה יש לכם לאמר בנושא?? אני מתעכב בקניה של מחשב שלם רק בגלל שאני לא סגור על מסך ודרך אגב הייתי מאד רוצה לראות את המסך בפעולה אבל אני לא מוצא אף חנות שיש להם אותו בתצוגה. מכירים חנות כזאת? אפילו באילת רק תמצאו אחת..

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by SOLIDUS SNAKE,

ראיתי שהרבה ממליצים על IIYAMA ( אגב איך אומרים את זה ). אבל הם נורא יקרים אם למישהו יש הצעה איכותית אבל בגבול התקציב - אתם יודעים המדינה במיתון. נ.ב. אני יודע שזה לא מפרט אלא מוצר בודד אבל האנשים פה מקבלים המלצות גם למסכים בנוסף למחשבים שלמים

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by maphisto,

הציאו לי להחליף את ה MSI G3TI200 ב :ATI FireGL2 . משהו מכיא את הכרטיס של ATI איך הוא דעות רעיונות יתקבלו בברכה. שוב כמו תמיד תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by alexta-z,

צהריים טובים ראיתי את הכרטיס XPERTVISION RADEON 8500LE בזיגזג ב380 ש"ח . עכשיו השאלות שלי הן כאלה : 1.לחבר שלי יש RADEON 9600NP , בכמה הכרטיס שלו יותר חזק מה8500 ? 2.האם המשחקים החדשים שייצאו ייראו בדיוק אותו דבר ? (זאת אומרת שלו זה תומך 9.0 וה8500 תומך 8.1) 3.הכרטיס הנ"ל מגיע אם קירור ? 4.האם זוהי השקעה טובה לטווח הארוך ?(שנה בערך ), אני משחק בדרך כלל 1024על768 ו16 ביט ואפילו במפרט העכשוי שלי הכל רץ חלק ! אני פשוט רוצה לשחק בדום וחבריו אשר דורשים פיקסל שיידרים . האם הכרטיס יחזיק שנה ? תודה SOLARIS

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  9. אופטימיזציות או לא אופטימיזציות. מהי הגירסא הטובה ביותר לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by Bah_gots_pIII_450,

ובכן, איזה מסך כדאי יותר? לפי מה שאני רואה הQ17 גם יותר זול, וגם יש לו DVI... אבל לפי מה ששמעתי האחריות של hyundai בארץ היא בעייתית... מי היבואן שלהם? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  11. שלום לכולם הדרייבר האחרון מ ATI זה 4.3 אבל הכרטיס מסך שלי זה ASUS 9800XT ואני רוצה להוריד דרייבר מהאתר של אסוס הדרייבר האחרון באתר שלהם זה 7.97 והשאלה שלי האם הדרייבר הזה מהאתר של אסוס הוא מקביל ל 4.3 מהאתר של ATI ??? והשאלה השניה שלי היא האם הדרייברים שיש באתר של אסוס הם בעצם דרייברים של ATI שעברו איזה שהוא שינוי או שאסוס בונה את הדרייברים שלה באצמה ?? והשאלה האחרונה היא האם גם אסוס מוציאה דרייברים כל חודש כמו ATI ??

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by DaMn18,

קראתי ש_יכול להיות_ שהכרטיס החדש ידרוש 2 חיבורי חשמל (לעומת 1 בכרטיסי המסך של היום). השאלה היא - אני מתכנן לקנות מחשב SFF בעוד שבועיים בערך .. השאלה היא אם ספק הכוח יספיק בשביל הכרטיס. (מדובר ב 220W עד כמה שאני יודע). (אני הולך להשתמש בצורב DVD, הארד-דיסק S-ATA וכונן דיסקטים, השאלה אם יהיו 2 כבלים מיותרים ל NV40?)

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  13. אני מחפש לשדרג את כרטיס המסך האיכסה שלי(RADEON 9200) למשהו טוב. RADEON 9600 זה סביר לדעתי, אבל איזה לקחת? איזה דגם שלו הכי טוב?(בהתאם למחיר) בקיצור הכי הרבה ביצועים להכי קצת מחיר תודה

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by gshhar,

מה עדיף למשחקים? אני מתכוון מחשב רק למשחקים עם כרטיס רדאון 9600 פרו למשל (משהו ברמה הזו).

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  15. שאלה קצת טפשית אבל בכל זאת אני מסוקרן הייתי באתר של החברה וראיתי תמונות של הכרטיסי GT החדשים אבל של אנוידיה עצמה השאלה האם אפשר לקנות כרטיסי 8800GT של אנוידיה או רק של חברות צד שלישי כמו המותגים שאנו מכירים.אסוס גיגבייט לידטק וכו. http://www.nvidia.com/object/geforce_8800gt.html שימו לב שיש את הלוגו של אנוידיה על המאוורר ולא של יצרן אחר !!!. או שכל זה רק יחצנות.אגב הכרטיס של גיגבייט ניראה אחד לאחד ככה אשמח לקבל תשובות - תודה

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by skydancing,

מה הכרטיס מסך הכי טוב למחשב חדש שאפשר לקנות בסכום הנ"ל? תודה

• 14 תגובות
    • 718 צפיות
  17. כמו הכותרת,יש לי בבית רק כרטיסים של AGP, עד שאני אקנה כרטיס DX10 אני רוצה לחבר איזה כרטיס חוץ מהמובנה המעפן שלי :\ אז יש דבר כזה? :s05:

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by eART,

בידי כרטיס ATI Radeon 9600pro תושבת AGP. אני מתכנן לקנות מחשב חדש שבו לוח האם בעל תושבת PCI-E והוצע לי הכרטיס Geforce 7300GS. אני לא יודע איך הוא בהשוואה לATI שלי, מפני שאני צריך כרטיס יותר חזק (המחשב לא מיועד בשבילי, במחשב המיועד לי אני מזמין 7600GT). האם הוא חזק יותר באופן משמעותי מהR9600P, ואם הוא די דומה, מה בנוגע ל7600GS? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by Oranili,

תגידו ... יש לכם תקיעות במשחקים למי שיש 512+512 לא סטיק של גיגה ... אצלי יש 512+512 256+256 ויש תקיעות .. עכשיו קראתי באתר שלהם שמומלץ מאוד סטיק של גיגה אחד ! לא מבולגן כמו אצלי .... אז אני חושד בזיכרון שהתקיעות ... הם שם כשהוצאתי את ה512+512 והשארתי את ה256+256 היה מלא תקיעות ... ושהוצאתי ת256+256 לא היה הרבה תקיעות ... היה קצת ועכשיו עדיין יש.. אז אני חושב שאני צריך 2 סטיקים של גיגה ... הנה תקראו פה : http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=28022 ועוד אחד: http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=28022

• 11 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by a_a_aa,

מישהו מכיר את המסך הזה? אני רוצה להביא אותו מחו"ל ב-1200 ש"ח בארץ עולה 2000 ש"ח זה בכלל שווה עם כל העניין של האחריות?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by waizman,

יש לי סרט HD (ברזולוציה 720p)בפורמט mkv, אבל המחשב שלי קצת מתקשה להריץ אותו חלק. הייתי רוצה להמיר אותו לאיזה פורמט יותר קל לפיענוח בלי איבוד איכות, או לחלופין לתת ל DVD להציג אותו. האם DVD ביתי ממוצע תומך ברזולוציה כזו בכלל? ובקבצי MKV? ניסיתי להמיר את הקובץ לפורמט DVD (קבצי VOB) והכל טוב ויפה אבל הרזולוציה התכווצה ל 720x576... מה אתם ממליצים לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  22. אנחנו קונים מחשב לאחותי - בסעיף המסך ניגמר התקציב יחד עם זאת ניראה לי שCRT ראויי >> מאלה שנימכר עד ליפני שנה במחיר פי 3!! יכול להיות מספק? אנחנו מתלבטים ביין מאג http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=353 לביין ויוסוניק http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=1502 או אולי http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2127 מה דעתכם ? או המלצות נוספות? תודה

• 11 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. אני מתכנן לקנות טלוויזית LCD 32 אינץ' מסוג Thomson Scenium.. הטלוויזיה היא HDTV READY. הכרטיס המסך המתוכנן הוא BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 Retail (אני מעדיף אחד עם OC כי אין לי ביצים לעשות בעצמי. אם יש חברה אחרת עם OC שמומלצת יותר, הגידו נא...) אגב, הגרסא הזו היא עם הקירור החדש נכון? עכשיו לשאלתי העיקרית, אני רוצה לצפות בתכנים על HDDVD על המחשב (הורדת דיסק בעל איכות כזו -> צפייה במחשב-> צפייה בLCD) רציתי לדעת, איזה כבלים צריך... אם אני יחבר לSVIDOUT עדיין תתקבל איכות HDTV? האם אני צריך DVI TO VGA ואז כבל נסף של VGA לטל'? תודה מראש, ישראל תגיב תומר

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  24. המפרט בצד,השימוש משחקים לרוב FPS וסרטים כולל HD, רזולוציה 1440X900 . ושיספיק לפחות לשנתיים שלוש. ובבקשה לא להציע כרטיסים אחרים! תודה.

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by (G),

קראתי שהביצועים שלהם לא נורמלים. אני מקווה ש-ATI יעלו בחזרה על הסוס ויספקו מלחמה הולמת לכרטיסים המצויינים של NVIDIA. http://hwzone.co.il/news/1183830355/91639/

• 5 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.