כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
הגיע הזמן לחדש את הכרטיס הישן שלי 8800GT ששירת אותי נעמנה זה 3 שנים. ברשותי מסך של סמסונג FHD 32 אני קצת לא מעודכן עם כל הכרטיסים החדשים שיצאו בתקופה האחרונה ובמיוחד הדרישות של הכרטיסים החדשים מהחומרה. מבקש המלצה לכרטיס מסך שיתאים למפרט שלי שמופיע בצד עד 1500 ש"ח במידה והסכום לא מספיק אפשר להוסיף עוד כמה מאות שקלים. יעוד הכרטיס- משחקים חדשים וסרטים FHD. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14995
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס הנ"ל. האם אני עומד להנות ממנו?(הכרטיס הנוכחי שלי הוא ג'יפורס 2 GTS של פוור קולור).
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כיצד אני יכול לדעת מהי מהירות הרינדור של הכרטיס מסך? כי אני ממדל במאיה ואני חייב לדעת! הכרטיס הוא של powercolor והוא geforce 4 128 ti4200 !
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הבנתי מדיונים שונים שאם יש לי מסך 19" אז אין לי שימוש ל hd 4870 משום שתחת הרזולוציה אליה המסך מוגבל (1420X900) יהיה הפרש ממש קטן בינו ל hd4850 מבחינת הביצועים באותו המשחק.האם זה נכון? אם כן אז עד כמה קטן ההבדל.מבחינת התקציב אני יכול ללכת לכיוון ה 4870 אבל אני לא אקנה מסך חדש. אסמך לתשובה מעמיקה תודה
-
- 11 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים הכרטיס של חברת Sapphire שהרבה חיכו לו ואני בינהם הגיע סוף סוף לארץ ע"י היבואן CD-LOG הכרטיס יגיע לחנויות כבר השבוע והמחיר שלו יהיה גבוהה מאוד יחסית לכל הציפיות שלנו :-\ ולפחות יש פיצ'ר של VIVO לפחות ... כהתחלה הוא יעמוד על מחיר : 1,700 ש"ח המומים :s05: גם אני הייתי שהרי כבר קיים בנעה מחשבים כרטיס של CONNECT 3D במחיר של 1,600 ש"ח וכמובן שאין מה להשוות בין החברות אבל עדיין מאוד מאכזב נקווה לימים טובים בהם ATI והיבואנים יחליטו להוריד יותר את המחיר שבעוד חודש לפחות יגיע ל 1,400 ש"ח והלוואי ... כי בינתיים יש בשוק את 7600GT שאחרי ביצועים ומחיר כמו שהוא מציע, ממש לא שווה לתת את התוספת ל X1800 GTO !!! האם הכרטיס של Sapphire יהיה כרטיס OC מוצלח …
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
האם זה משנה כל כך מהי הסיבה שPCI EXPRESS יותר זולים מAGP X8
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על NVIDIA מהטראומה שחוויתי בעבר מATI. אני קונה את המחשב הזה למשחקים נטו ושיחזיק לי 3 שנים ושיריץ אותם מעולה וחלק.. אני מתלבט בכרטיס מסך אני רוצה רק NVIDIA ולא יודע אם שווה להשקיע סכום בשביל ה260 האם יש הבדל בין 9800 GTX+ ל9800 GT הרגיל ששוה את ההפרש של 300 שקל ביניהם והאם אני עושה בשכל שאני קונה את הכרטיס הזה? ה9800 GTX + יריץ את המשחקים החדשים על המקסימום על מסך 19 בשנים הקרובות.. יש משהו אחר שאתם מציעים? ולא ATI מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤822 כמות:1 לוח אם ASUS P5Q ¤646 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤395 כמות:1 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce…
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה הבן שלי התחיל לשחק במחשב בנוסף לפלייסטיישן וניסה להעלות משחק בשם 4 forza horizon, בזמן התקנת המשחק והפעלתו נרשם שהמחשב לא עומד בדרישות הבסיסיות שלו.. אשמח לשדרג לו את הכרטיס מסך שיוכל לשחק במשחק הזה ובמשחקים מתקדמים אחרים. לוח האם שכרגע יש לי הוא: MS-7B86 (B450-A PRO) גירסת לוח אם 2.0 מעבד: AMD RYZEN 5 2400 WITH RADEON VEGA GRAPHICS זיכרון: 8 GB במידה ויש לשדרג חלק נוסף אשמח שתבהירו.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
איזה מהם יותר טוב? RADEON 9250 128MB,TV+DVI או GF FX5200 128MB,TV,DVI תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בווינדוס ויסטה, אני לא מצליח לראות את המחשב כמו-שצריך בטלויזיה עם כרטיס של Nvidia. אני רואה שחור-לבן והבהובים. יש לי 2 כרטיסים ואני מתלבט אם להחליף את שלי: 1. Nvidia GeForce 5200 FX (נוכחי) 2. ATi Radeon 9200 \ 9250 (בצד) איזה מבניהם יותר טוב? בהתחשב בדברים הבאים: 1. אני לא גיימר אז לא מעניין אותי הדברים האלה, אני רוצה בעיקר שיעבוד טוב ואני אוכל לראות סרטים. 2. Nvidia עדיין לא שחררו דרייברים תואמים לכרטיס שלי הנוכחי שהוזכר לעיל, כך שהוא חסר יכולות (לפי מה שאני רוצה, כאמור לראות סרטים) 3. ATi שחררו כבר דרייברים מתאימים לכרטיס הנ"ל שתורמים ל - Windows Vista? תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אני אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך בתקציב של 300-500 שקל פרטי המחשב: AMD Phenom 9550 Quad-Core processor1.75 GB of RAM אני רוצה בעיקר לסרטים אבל גם למשחקים כמה שיהיה אפשר לסחוט ממנו. תודה ושנה טובה!
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=356594 מעניין מי תהיה הראשונה שתשלב אותם בכרטיסי מסך שלה, הניחוש שלי הוא AMD. פה דווקא מדברים על 7GHZ ולא 5- מזור: http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20081124071421_Hynix_Semiconductor_Introduces_7GHz_GDDR5_Memory.html
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי כרגע GeForce 7300 256Mb האם שווה ליקנות את geforce 8500gt 512MB ב521 שקל? והאם אני ירגיש הבדל קטן\גדול? ועוד דבר אם הלוח אם שלי [שהוא חדש יחסית] שתומך בזיכרון רם DDR2 לא תהיה בעיה להריץ כרטיסי מסך שהם DDR3 נכון? תודה אלירן
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שאני מחבר את הTV-OUT עם הכרטיס מסך שלי אז התמונה על הTV לא מפסיקה לקפוץ בגוונים של שחור\אפור (על המסך של הTV). ניסיתי לפרמט להחליף דריברים ולהחליף כבלים וקונקטורים לא הלך, היום הבאתי כרטיס מסך 9200 עם TV-OUT אבל אני לא יכול לחבר אותו כי אין לי חיבור של S-VIDEO בTV והקוטנקטור של ה9800 לא מתאים לו, אז החלטתי לחבר את הכרטיס בכל זאת, אחרי שחיברתי אני מדליק את המחשב נכנס לdevice manager ורואה בmonitors שיש רק plug and play ובקונטרול פאנל אין אפשרות להדליק את הTV שהכרטיס לא מחובר לTV (עם ה9200 כמו שהסברתי הכל מעולה כמו שצריך להיות), ושאני מחבר את ה9800 אז בmonitors יש שתי התקנים הנה תמונה ובקונטרול פאנל יש אפשרות להדליק את הTV שהיא בכלל לא מחוברת הנה תמונה . עכשיו כמו שאתם בטח …
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מי מהם יותר אמין? אני ככל הנראה הולך לקנות GTX 560Ti, אבל שמעתי שהג'יגבייט יכול לעשות בעיות. מצד שני אף פעם לא קניתי כרטיס של ספרקל, ואולי הם גרועים.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה אני יודע שיש סטיקי, פשוט מחר על הבוקר אני קונה מחשב ואין לי זמן לעשות חיפושים ובדיקות, סליחה. שני המסכים באותו מחיר, ואני מוגבל רק להם (KSP), איזה מסך לקנות ??? רזולוציות גבוהות וכו' לא רלוונטי, מיועד לעבוד ב-1024 על 768 ולהריץ אופיס ואנטרנט כל היום. תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני עומר לקנות מחשב בקרוב, ולמרות שהחברה הנ"ל לא מוכרת מדי - אני רוצה לדעת האם המסך הזה טוב, וכן, יש לי אפשרות לראות אותו לפני הקניה. CMV CT-720 הפירוט הטכני שלו מרשים יחסית, (בדקו באתר cmv.com.tw) אבל כמו שנאמר הנייר אינו הכל... דעות?
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי ראיתי את הכרטיס הזה בפנדה GIL FORSA 6200 128MB 128BIT AGP http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10417 וקראתי שניתן לפתוח את כרטיסי ה6200 ל6600 כי הם בעלי אותה ליבה האם באמת ניתן לפתוח את הכרטיס הספציפי הזה? מישהו ניסה? והאם כדאי לקנות אותו? תודה על עזרתכם...
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בזמן האחרון המסך שלי מתחיל לעשות לי בעיות, כבר שנתיים שיש לי אותו והוא לא עשה לי בעיות אבל פתאום הוא התחיל איתם. 1. שאני ברזולוציה מעל 1024X768 ובמיוחד בדסקטוב ובאינטרנט רואים מעין פסים כאלה מקצווות המסך שמגיעים עד המרכז שלו, והם מאוד מעצבנים. 2. שאני כולש באינטנרנט וקורא טסקסטים עם כתב קטן אני שם לב שבמרכז המסך המסך יותא מפוקוס, ז'תומרת שהכתב שם יוצא קצת מפוקוס והוא מטושטש. בעיקרון המסך שלי יכול לתמוך עד הרזולוציה 1600X1200 @75Hz וב- 1280X1024@85 Hz אני משתמש ב- 1280X1024@85 Hz מאז שיש לי אותו ורק בימים האחרונים הוא התחיל לעשות לי בעיות. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה לפני כמה דקות המסך שלי נפרד מהעולם היפה שלנו ועבר לעולם שכולו טוב אז אני צריך להחליף אותו לצערי אני במסכים לא ממש מבין המפרט שלי דרך אגב זה AMD 2800 1GB זיכרון פנימי רדיון 9800 256 MB בכל מקרה אני צריך מספר הצעות לגבי מסכים טובים בנתיים קיבלתי מחבר שלי הצעה לגבי מסך MSS 976 2500 שקל למרות שזה LCD הבנתי שזה יהיה טוב למשחקים כי הוא דיגטלי מה אתם אומרים ? בכל מקרה כל הצעה תתקבל בשמחה יש עדיפות לBENQ וMAG כי יש לי הנחה אצלם תקציב נגיד 1000 שקל לCRT ו 2500 שקל לLCD תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום , הקירור של הכרטיס מסך שלי נדפק , אז החלטתי שאני רוצה להשקיע על כרטיס מסך חדש יש לי PCI אקספרס , איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות עד ה 350 שקל בערך שיחזיק לי ממש טוב משחקים כמו פרו סטריט , קארבון , פרו איולושן ה08 וכו'......מבחינת גרפיקה שיהיה בגרפיקה יפה ומבחיינת מהירות שהמשחק מגיב שלא יהיה בכלל תקיעות !!! בתודה , אור
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
א. אחלה פורום מדהים אותי כמה ידע אפשר למצוא בפורום הזה. ב. אחרי שהתחנפתי אני צריך המלצה. אני מחפש כרטיס בתקציב של כ 600 ש"ח או 700 ש"ח שיוכל לסחוב משחק כמו BattleField 2 או GTA. עשיתי חיפוש בפורום אבל תסלחו לי אני פשוט הולכתי לאיבוד מכול המושגים שאתם משתמשים. אז מה תמליצו למישהו שבסך הכל משחק איזה 6 שעות בשבוע עם תקציב דחוק ומשכנתא ובלי שאישתי תתגרש ממני? לא אכפת לי לקנות גם יד שניה אם יש . המפרט שלי לוח אינטל 915 (זה מה שנתנו מהעבודה....) P4 3M RAM 512 תודה מראש לכולם
-
- 11 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך LCD שאני יכול לקנות בKSP שהיה טוב לגימר עד 1800 תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ארכיטקטורת Lovelace, על שמה של המתמטיקאית שנחשבת לאחת מאלו שהניחו את היסודות ליצירתם של המחשבים, תהיה זו שתחליף את Ampere עם שדרוג אפשרי נוסף בתהליך הייצורלכתבה
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
- 1 follower
-