כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שמתי את הרמקול שלי בטעות ליד המסך. אתם מבינים מה ההמשך... המסך שינה צבעים ואני לא יודע מה לעשות?..! איך אני מחזיר את הצבעים למסך כמו שהיו בהתחלה?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
8600 gts רושם לי שיש 512 זיכרון בכל תוכנה שבדקתי מוזר לי כי רשום באתר 256 מישהו יכול לעזור
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בביקורת זאת אנו בוחנים את ביצועי כרטיס המסך החדש של AMD, שנוצר על מנת לשרת את קהל המשתמשים אשר מחפש תמורה טובה בהשקעה מינימלית בימי מחסור מאתגריםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
- 1 follower
-
-
למחשב I3 עם ספק השקט חשוב מאד ביצועים פחות . רצוי שיעבוד בערך כמו 9600 GT אבל בשקט
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ניסתי עם התוכנה SPEED FAN ולא כול כך ברור לי אך עושים זאת האם יש תוכנה פשוטה יותר לשליטה על המאוורר של HD 4870 ?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
Picture Tube 17" (16" viewable) SamSung MDTtube, 90° deflection, Anti- glare, Anti-static, Anti-reflection Medium short persistence Dot Pitch 0.25mm ( 0.21mm horizontal pitchb ) Synchronization Horizontal : 30 to 86 kHz Vertical : 50 to 160 Hz Maximum Resolution 1600 x 1200 @ 68Hz שלוש שנים אחריות 760 ש"ח ??? ואם לא הוא אז מי במחיר זהה ???
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום אנשים. ראיתי שיש כאן לא מעט מומחים.. ראיתי גם הרבה דיונים קרובים לדיון הזה אבל החלטתי בכל זאת לפתוח דיון חדש למקרה שלי. אז ככה, כרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 6600gt 128mb. מעבד - AMD 3000 939 זיכרון - 2G לוח- PCI-E. ספק - HEC 450 ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך עבור שיפור ביצועים למשחקים הנוכחיים (BF2 BF2142 CNC ועוד) וכמובן במחשבה קדימה לET-QW ומשחקים נוספים שכבר בקנה לשנה הקרובה. תקציב - 1000 ש"ח +/- על פי דיונים קודמים אני מניח שהתשובה תהיה כרטיס ATI X1950. השאלה היא איזה דגם מהם הכי כדאי ושיתאים לתקציב. האם בתקציב הזה אני אקבל מענה לציפיות שלי? האם קניה כזו משתלמת בזמן שכרטיסי DX10 כבר יצאו? האם כדאי לסבול עוד קצת ולחכות לירידת מחירים של הדור הבא? תודה…
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם הדרייבר האחרון מ ATI זה 4.3 אבל הכרטיס מסך שלי זה ASUS 9800XT ואני רוצה להוריד דרייבר מהאתר של אסוס הדרייבר האחרון באתר שלהם זה 7.97 והשאלה שלי האם הדרייבר הזה מהאתר של אסוס הוא מקביל ל 4.3 מהאתר של ATI ??? והשאלה השניה שלי היא האם הדרייברים שיש באתר של אסוס הם בעצם דרייברים של ATI שעברו איזה שהוא שינוי או שאסוס בונה את הדרייברים שלה באצמה ?? והשאלה האחרונה היא האם גם אסוס מוציאה דרייברים כל חודש כמו ATI ??
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי לוח עם אפיק PCI E X16 אני רוצה לקנות 8800GT , הבנתי שיש אפיק חדש ?!? 2.0? זה מחליף את ה 16? או שאני לא מבין נכון? אם אני אקנה 8800 זה יישב טוב על האפיק שלי? PCI X16....
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובדת כפרילאנסרית בתלת מימד בתוכנות: 3DS MAX + VRAY, ולאחרונה התחלתי ללמוד גם את ue4. יש לי מחשב בן 10 שנים לפחות וכל רנדר במקס עם תאורה וחומרים מורכבים יכול לקחת שעות רבות, שלא לדבר על התקיעות התכופות בקבצים גדולים יותר וקריסות של התוכנה. באנריל אנגן בכלל אין מה לדבר מפני שבכל פעם שאני פותחת את התוכנה קופצת לי הודעה שיש לעדכן את כרטיס המסך שישן מדי. זמן זה כסף וחוץ מהמון תסכולים וקריסות של תוכנות, התחממות של המחשב ובעיות נוספות שהוא עושה לי, החלטתי לקנות מחשב חדש וחזק יותר עם מעבד i9. כרגע אני עובדת על הרכבת המפרט. אני לא מבינה גדולה בחומרה אבל הבנתי שסדרת ה- RTX של Nvidia הכי מתאימה עבורי. ראיתי שבחנויות כמו KSP, IVOR…
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
נא לדרג לי אותם מהכרטיס העדיף יותר לפחות עדיף. ואם יש לכם המלצה על אחד מהם אשמח לשמוע. 1. Sparkle nVIDIA GeForce 9400GT 512MB רק 230 ש"ח 2. Gigabyte ATI Radeon HD4350 512MB רק 245 ש"ח 3. Gigabyte nVIDIA GeForce 9400GT 512MB רק 280 ש"ח 4. Innovision nVIDIA GeForce 9500GT 512MB רק 280 ש"ח וכן שאלה בקשר לחיבור hdmi. האם לכל מחשב שיש לו חיבור HDMI בין אם זה מובנה בלוח אם ובין אם זה בכרטיס לא מובנה הוא יכול להעביר גם סאונד בתוכו? (כלומר אם בכל מיקרה זה אפשרי ורק צריך לבקש מהחנות שקונים לדאוג שה-HDMI יעביר גם סאונד). תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום חברים.. לפני כמה ימים הלך לי שני הכרטיסי מסך שלי 8800GT שהיו מחוברים בSLI אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש הלוח אם שלי הוא ASUS P5ND ורציתי לדעת איזה כרטיסי מסך הם אופציה... חשבתי על ה9600/9800 מחוברים בSLI כמו שהיה לי מקודם האם הם יעבדו עם הלוח אם הזה? אם כן של איזה חברה ממומלץ לקנות שיהיו לי שקטים כי הקודמים הרגו אותי מרוב רעש.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
נראה לכם שהמסך שלי(ובכלל כל הCRT) תומכי HD? אני מניח שכן בגלל יכולות הרזולוציה שלהם אבל מעבר לזה אין לי מושג...
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי כרגע GeForce 7300 256Mb האם שווה ליקנות את geforce 8500gt 512MB ב521 שקל? והאם אני ירגיש הבדל קטן\גדול? ועוד דבר אם הלוח אם שלי [שהוא חדש יחסית] שתומך בזיכרון רם DDR2 לא תהיה בעיה להריץ כרטיסי מסך שהם DDR3 נכון? תודה אלירן
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי כרגע SPARKLE GEFORCE4 MX ובן דוד שלי יכול להביא לי בחינם את אחד מהכרטיסים הבאים איזה כדאי לי לבחור: ?FIC RADEON 9200 TV,DVI 64MB? http://www.fic.com.tw/product/vga/1stgraphics.aspx?model_id=20 ?GF FX5200 128MB AGPx8,TV - Kit http://www.abit.com.tw/page/mi/graphiccard/graphiccard_detail.php?pMODEL_NAME=Siluro+FX5200+DT&fMTYPE=GeForce+FX דרך אגב הלוח תומך AGP X4 אז תתחשבו בזה.. נ.ב - אני לא סגור שהלינקים באמת נכונים לגבי הכרטיסים, אבל אני דיי בטוח
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
האם אוכל לחבר ל-AIW X600 רמקול חיצוני (mono זול!) בנפרד ממערכת הרמקולים הרגילה (5.1) של המחשב (על לוח האם במקרה שלי)? המטרה היא שה-AIW ישמיע בקול רם בבית תזכורות/שעון מעורר מוזיקאלי/רדיו-אינטרנטי/שיחה מזוהה/וכו' גם כאשר נניח אני שומע באוזניות (המחוברות ל5.1) דברים אחרים. כשאני הולך לישון אני לא רוצה לזכור לנתק את האוזניות כדי שהשעון המעורר יעיר, כמובן. לא רוצה בכלל להתעסק עם ניתוק האוזניות אף פעם. ב5.1 אפשר להדליק ולכבות בלי לנתק חוטים. במילים אחרות אני רוצה שרמקול אחד של ה-AIW תמיד יהיה דולק בלי קשר אם ה5.1 מושמע באוזניות או ברמקולים שלהם. אפשרי? האם אפשר לדוגמא לנגן קובץ MP3 ליציאת אודיו של ה-AIW או שזה לא כרטיס קול סטנדרטי מה שיש שם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אהלן, אני בים באמצע ניסיון לדוג כמה דגים ואני מקבל טלפון מחבר שאומר כי שינה את הרזו' (בדרך הרגילה, אם יש בכלל עוד דרך) במחשב ולאחר שעשה ריסטרט הצג לא מוכן להציג כלום בטענה שהוא או הכ.מסך לא תומכים ברזו' הזו. מאחר והבחור לא יכול לראות כלום על המסך הוא גם לא יכול להחזיר את זה למצב הקודם. רעיונות למישהו?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
זה הדגם שלו 17''V.M. Pro1413 FLAT ל IIYAMA? מה אתם אומרים עליו שווה?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
יש לי גיפורס 7950gt ושאני משחק בfarcry ואני עושה על על ההגדרות הגבוהות ביותר המים ניראים ממש לא טוב?זה בעיה בדריברים יש לי את הדריבר שקיבלתי עים הכרטיס?מה לעשות ? ובfifa 07 ניתקע לי ויש לי מעבד athlon 4200 אז זה לא קשור למעבד
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מישהו ניסה ? עריכה : עודכן, 3DMARK06 עליה של 100 נק' 3DMARK03 עליה של 150 נק' NFSMW ניראה שיש עליה קלה שלאיזה 1-2 FPS אבל זה לא ממש מדויק ...
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
עם השקת סידרת ה 9XXX של nvidia חברת ATI הצהירה על הורדת מחירים מידיית. פה בארץ כלום לא קורה,יש צפי?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
ביום יומיים הקרובים הוא אמור להגיע אליי בדואר . מה דעתכם על הכרטיס הזה ? האם הוא טוב לOC ?
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב בחנות IQPC ומתלבט לגבי הכרטיס מסך . כרגע זה הכרטיס שאני מתכוון לקנות והוא עולה 630 שח. אני מתכוון להשתמש במחשב לכל מיני דברים כאשר אני רוצה להשתמש בו למשחקים כמו STARCRAFT 2 וHEROES 6 אשמח לקבל עצה בנושא לכרטיס מסך שבחרתי.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11068 או זה שמגיע עם קרור של זלמן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=12238 ???
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-