כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
לאחר שהבטא 6.11 יצאה עם תמיכה בכרטיס עכשיו הדרייבר יוצא רשמית מ ATI... אני לא בדקתי עדיין.. http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=123045 תקראו כאן את התגובות של האנשים, לפי שנתן שם ביקורת אמר שביצועי ה OPENGL קקה אבל יש שיפור ב Direct3D.. תהנו..
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
באתר skypc יש את הכרטיס הזה ב2 גירסאות של GECUBE שתי הגירסאות אותו הדבר ההבדל היחיד הוא שבאחת יש 256 זיכרון שעולה 1162ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2166 ובשניה יש 512 זיכרון שהיא עולה 1373 ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2167 איזה עדיף לקחת? שווה להשקיע עוד 211 ש"ח בשביל 512 מגה? במה זה עוזר?
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני לא מאמין אני מנסה כל דבר ודבר קורא כל מדריך באינטרנט ופשוט לא מאמין שאלו התוצאות שלי! הם צריכים להיות הרבה יותר גבוהות! Main Test Results 3DMark Score 2829 3DMarks CPU Score 3100 CPUMarks Game Tests GT1 - Return To Proxycon 13.3 fps GT2 - Firefly Forest 7.9 fps GT3 - Canyon Flight 13.9 fps CPU Tests CPU Test 1 1.7 fps CPU Test 2 2.5 fps המפרט: פנטיום 4 2800 לוח אם - GA-8SIMLH (המחשב נקנה לפני 3-4 שנים) 1 ג'יגה זכרון inno3d 7600gs 256mb בלי אוברקלוק מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
אתמול שמתי אותו במחשב (כרטיס חדש לגמרי מקופסא ללא אוברקלוק וכו) הופיעו לי ארטיפקטים במהלך משחקים ובבדיקה 3dmark05 דרייברים מעודכנים ,טמפ טובה(עכשיו היא על 49) מישהו יודע מה יכול להיות הגורם לזה? מחכה לפתרונות תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לחבר את המחשב הישן שלי לטלויזיה כדי להריץ DVD\DIVX למיניהם על הטלויזיה שלי. הבעיה היא שאני רואה תמונה על הטלויזיה שאינה חלקה אלא מורכבת מהמון נקודות ופיקסלים באופן די גס. כשמסתכלים קרוב זה ממש בולט לעין. הכרטיס מסך שלי מאד ישן ואולי זה אמור להיות ככה? הכרטיס הוא MSI GFORCE TI4600. בדקתי ולכרטיס יש צ'יפ ליציאת טלויזיה מסוג Philips SAA7108E. הדרייברים בהם אני משתמש הם של NVIDIA מעודכנים. הרזולוציה שקבעתי ליציאת הטלויזיה היא 800X600 (אגב על איזו רזולוציה זה אמור לעבוד?) הטלויזיה שלי היא טלויזיה רגילה מסוג טושיבה 100HZ בגודל 34'. נסיתי לשחק גם עם השיטות שידור PAL\NTSC בכרטיס המסך וזה לא עזר. הכרטיס מחובר לטלויזיה באמצעות חיבור ה - SVIDEO. …
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של nvidia ForceWare Release 90 Version: 93.71 Release Date: November 2, 2006 אבל שאני מתקין אותם ואז מרסט את המחשב אני בודק את הגרסה ב device manager ומופיע לי דבר כזה: driver date 22/10/2006 driver version 6.14.10.9371 למרות שזה צריך להיות 02/11/06 וגרסה 93.71 זה נורמאלי?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
-
אהלן, בחור חדש בשכונה בקרוב מאוד, אני אמור לקבל 8800gts אותו אסקור עם בנצ'ים ממשחקים רבים. בינתיים, קבלו משהו מדליק ביותר שנתקלתי בו ברשת - Name: Crysis G80 Presentation Date: 11 / November / 2006 Resolution: 1280x720 File Size: 296mb Length: 5:50 File Type: WMV9 http://www.crysis-online.com/video_downloader.php?dir=/video/HD/[Crysis-Online] Crysis G80 Presentation.wmv *תעתיקו את כל שורת הלינק לדפדפן - זה נקטע כאן ------------------------------ ועוד פינוק DirectX10 Demo HD Date: 10 / November / 2006 Resolution: 1280x720 File Size: 84.1mb Length: 1:24 File Type: WMV9 http://www.crysis-online.com/video_downloader.php?dir=/vide…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
קניתי את כרטיס המסך nvidia geforce 7600gs 256MB AGP של ג'יגה בייט המפרט שלי : מעבד AMD athlon xp 1.8, לוח אם gigabyte ga-7va, זכרון פנימי 512MB והספק שלי מספק עד 330W אני לא מצליח להעלות אף קובץ וידאו, זה תוקע את המחשב וניסיתי עם מספר תוכנות צפייה... התקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס, התקנתי מחדש גם את המקודדים (של DIVX) וכלום לא עזר... בנוסף גם כשאני מנסה להעלות את FIFA 2007 במקום משחק עולה אותה הודעה סתמית של "יישום זה ביצע בפעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" יש למישהו שמץ של מושג מה הבעיה? הספק אולי לא חזק מספיק? אולי זה סתם משהו בהגדרות?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
קניתי את כרטיס המסך nvidia geforce 7600gs 256MB AGP של ג'יגה בייט המפרט שלי : מעבד AMD athlon xp 1.8, לוח אם gigabyte ga-7va, זכרון פנימי 512MB והספק שלי מספק עד 330W אני לא מצליח להעלות אף קובץ וידאו, זה תוקע את המחשב וניסיתי עם מספר תוכנות צפייה... התקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס, התקנתי מחדש גם את המקודדים (של DIVX) וכלום לא עזר... בנוסף גם כשאני מנסה להעלות את FIFA 2007 במקום משחק עולה אותה הודעה סתמית של "יישום זה ביצע בפעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" יש למישהו שמץ של מושג מה הבעיה? הספק אולי לא חזק מספיק? אולי זה סתם משהו בהגדרות?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת כ.מסך למחשב החדש שלי....אני ב10 לחודש המשכורת ניכנסת וכל כולה הולכת להשקעה על המחשב...(כ.מסך+מסך...ובתיקווה לזיכרון מקסימום עוד חודש...לא קריטי) התקציב הוא 3700 לכרטיס מסך ומסך LCD (כמובן...ורצוי 4MS עם ניגודיות טובה...)...ואם צריך אפשר אפילו לעגל ל4000...מעדיף שלא אבל זה אפשרי....יצא לי גם לחשוב על ה8800GTS אבל לפי דעתי הוא לא שווה את ה3+....אני לא יודע....טוב אז תציעו לי מה שניראה לכם יתאים לי..אהה והמשחקים בהם אני משחק הם כגון F.E.A.R , HALF LIFE , GHOST RECON וכל הבררה האחרים...אז בבקשה תעזרו.. אהה ועוד דבר רק לידע כללי מהחנות שאני קונה בא יש לי 200שקל זיכוי...ואני לא מכליל אותו לסכום שרשמתי לכם...
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי במה כרטיסי מסך מחודשים היו פגומים? האם זה רק אסטטי[כמו מאורר פגום ושריטות או הפס הזה היה עקום] או שזה גם טכנית[כמו צ'יפ שהוחלף או זיכרון שניזוק]? אני מאמן שזה רק אסטטי מכיוון שכרטיס פגום כבר יזרקו לפח
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
תגידו הכרטיס הנ"ל, טוב או לא ב OC ? (קירור סטוק) יש איזה תוצאות אולי ? תביאו בקשה. ולמי מהחברות המייצרות שלו יש את הקירור הכי טוב עליו ? asus / sapphire / connect3D
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על כרטיס מסך שיפעיל את המשחקים החדשים בחיבור PCI-E בתקציב של עד 700 ש"ח תודה
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מחפש נואשות אחד עם 128bit, הבנתי שזה עדיף מאשר יותר זיכרון... אבל מה בקשר לסוג הזיכרון? כלומר אם זה DDR2 ולא DDR? אם יש למישהו דגם מומלץ, משהו ספציפי, אני אשמח. ואם יש אפילו לינק לחנות שמוכרת אותו, אני מוריד את הכובע. תודה.
-
- 15 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אחרי שקניתי אותו היום התקנתי כולל כל הדרייברים הכרטיס פשוט לא מתפקד! בבאטלפילד 2142 אני מקבל דבר כזה: (סטוק) http://img387.imageshack.us/my.php?image=untitledfx4.jpg ניסיתי קצת אוברקלוק הגעתי ל 480 core 740 memory ועדיין לא הסתדר.. ב 3dmark05 אני מקבל 3300 :\ מה עושיםםםם?
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך של עד 1400 ש"ח מתעניין בקשר ל ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO השאלה שלי אם שווה להשקיע עוד 300 שקל ולקנות את ה x1900xt 256mb או שהכרטיס הזה יעבוד לי מספיק טוב יש לי מעבד E6400 לוח אסוס P5B DELOUX ואני מחפש את הכרטיס למשחקים וקצת פוטו שופ ופלאש. תודה שי.
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אלו הכרטיסים: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2127.1 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2166.2 מי הכי טוב?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קניתי את הכרטיס Inno3D 7600GS 256 באתי חיברתי אותו בחיבור ה AGP שלו + לספק הכוח הדלקתי מערכת התקנתי דרייברים הכי חדשים + DirectX 9 אבל משהו לא בסדר אני מקבל את זה כשאני משחק נגיד בבאטלפילד 2142: http://img387.imageshack.us/my.php?image=untitledfx4.jpg (זה נקרא ארטיפאקטים?) אני עכשיו מוריד 3Dmark05 ואני יעדכן פה בקשר לבנצ'מארק תגידו לי עם זה נורמאלי מה יכול להיות הסיבה? יש לציין שלא עשיתי אוברקלוק זה הסטוק המפרט שלי: פנטיום 4 2800 1 ג'יגה זכרון
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היום קניתי 7600GT חדש של ליטדק לAGP ומערכת שלי היא: P4 2.8GHZ PRESCOTT 512MB DDR400 7600GT AGP ובבדיקת 3DMARK 05 קיבלתי 5330 אבל באובליוויון אפילו על ההגדרות הכי נמוכות יש לי כל מיני קטעים שהFPS יורד למתחת ל20, אם אני ישדרג ל1 וחצי ג'יגה ראם זה יעזור? כי קניתי את הכרטיס בעיקר בשביל המשחק הזה ועכשיו הוא עושה לי בעיות נב. יש לי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס (91.84)
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים את כרטיס המסך Gigabyte nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP חברתי והוא עובד אבל נתקלתי בבעיה : הוא עובד והכל טוב ויפה עד שאני מנסה להעלות סרט.. ניסיתי ב2 תוכנות (מדיה פלייר וMVPLAYER) ובשתיהן מתרחשת אותה התוצא לאחר שאני מעלה את הסרט: המחשב זז באיטיות מחרידה ומתנדנד בינה לבין תקיעה טוטאלית, והסרט בכלל לא מתנגן (לא וידאו ולא אודיו). במקרה הטוב אני סוגר את היישום של הפעלת הסרט (שהוא כמובן על סטטוס not responding) ובמקרה הרע (שקורה יותר) פשוט אין מנוס מלכבות או לאתחל את המחשב... למישהו יש מושג למה זה קורה? ועוד 2 שאלות: יש לי ספק 330W, האם הוא מספיק לכרטיס מסך הנ"ל? הכרטיס מסך הזה חם כמו הגיהנום - גם הוא וגם צלעות הקירור שיש עליו ממש חמות עד כדי כך שאחרי כמה ש…
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
קניתי כרטיס x800gto חיברתי אותו לטלויזיה, כשהמחשב עולה רואים את העליה של ה-windows. כשה-windows עולה נעלמת התצוגה של המחשב על הטלויזיה... מה עושים כדי לראות את המחשב בטלויזיה כשהמחשב עלה???
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה יש לי בעייה מוזרה ומעצבנת במשחקים... קודם כל יש לי 6800 gt 1024 ראם פנטיום 4 3 גיגהרץ עכשיו חשוב לציין שהבעייה קרתה לאחר שהתקנתי אקס פי מחדש( אבל הייתה קיימת גם ממזמן עם כרטיס מסך 5200) ולפני כן לא הייתה בעייה וגם בויסטה לא הייתה בעייה הבעייה היא שנגיד אני משחק בפיר ואני מתקרב לריזה קיר או דלת ואני זז מהר מאוד עם העכבר ימינה שמאלה במהחירות אז כאילו הקיר כזה מרצד.... כאילו נקטע כזה קשה להסביר....... לא נשאר ישר עכשיו הכל על מקסימום ולא הייתה בעייה לפני כמובן שעידכנתי אותו דרייבר בידיוק שהיה לפני כן הכ חדש וגם דיירט איקס של אוקטובר העדכני......... (גם פעם היה לי את אותה בעייה ב 5200 והסתדרה מישהו מבין בכלל למה אני מתכוון? והבעיייה אותו דבר גם ב prey
-
- 13 תגובות
- 689 צפיות
-
-
התקנתי לפני יומיים את כרטיס המסך יחד עם ספק כוח חדש Liberty 400W, הכרטיס עובד טוב ורגיל (לא עשיתי בדיקה מעמיקה) עד אותו רגע שבו המאוורר של הכרטיס מתחיל לעשות רעש ואז המסך נכבה (אין סיגנל מהכרטיס), המחשב עדיין רץ לפחות לעוד כמה שניות (אני שומע את האודיו של המשחק נגיד) ואז גם זה נפסק, המאוורר של הכרטיס ממשיך לעבוד עד שאני מכבה את המחשב. לא עשיתי OC לכרטיס (הוא עדיין נעול) יכול להיות שטעיתי בחיבורים של הספק? אולי נפלתי על כרטיס דפוק? למישהו יש רעיון לתיקן? תודה מראש למגיבים. מפרט: לוח אם 775Dual-880Pro ASROCK P4 3Ghz 1G ram
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הכרטיס שלי : CONNECT3D Radeon X850 Pro 256MB GDDRIII + DVI + VIVO אני מעוניין לפתוח אותו ל XT PE אם אפשרי תודה.
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-