כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אז ככה מה יהיה עדיף לי לעשות? לקנות כרטיס נוסף x1950xtx ולחבר אותו עם הנוכחי שלי בcrossfire? או לחכות.. או אפילו עכשיו ולקנות כ.מסך תומךDX10?
-
- 15 תגובות
- 906 צפיות
-
-
רציתי דבר ראשון לבדוק את הניקוד שלי אז זה ככה בלי אפשרויות אני מבין כי הורדתי את ה BASIC ציון נחמד לא?... בלי אוברקלוק כמובן [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם!, היום חיברתי גם את המסך השני שלי, וכרגע אני עובד עם 2 מסכים בו זמנית, מסך אחד 19 אינטש והשני 15, המסך 15 מאוד קטן לעומת ה19 ככה שזה נראה די עלוב, בהתחלה קצת קשה להתרגל לשני מסכים אבל זה כיף, אני די חדש בכל העסק הזה ומה שרציתי בעצם לשאול זה אילו עוד שימושים אפשר לבצע עם 2 מסכים? כל מיני טיפים למיניהם אני גם אשמח לקבל
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת כ.מסך למחשב החדש שלי....אני ב10 לחודש המשכורת ניכנסת וכל כולה הולכת להשקעה על המחשב...(כ.מסך+מסך...ובתיקווה לזיכרון מקסימום עוד חודש...לא קריטי) התקציב הוא 3700 לכרטיס מסך ומסך LCD (כמובן...ורצוי 4MS עם ניגודיות טובה...)...ואם צריך אפשר אפילו לעגל ל4000...מעדיף שלא אבל זה אפשרי....יצא לי גם לחשוב על ה8800GTS אבל לפי דעתי הוא לא שווה את ה3+....אני לא יודע....טוב אז תציעו לי מה שניראה לכם יתאים לי..אהה והמשחקים בהם אני משחק הם כגון F.E.A.R , HALF LIFE , GHOST RECON וכל הבררה האחרים...אז בבקשה תעזרו.. אהה ועוד דבר רק לידע כללי מהחנות שאני קונה בא יש לי 200שקל זיכוי...ואני לא מכליל אותו לסכום שרשמתי לכם...
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי שעומד לצאת X1950 ל-AGP, האם זה נכון\מתי\כמה הוא יעלה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
היי קניתי את הכרטיס הזה http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 בקונטרול סנטר של אטי כתוב שלי שהמהירות ליבה היא 500 והמהירות זכרון היא 594. המהירויות שאמורות להיות הן ליבה 625 וזכרון 1800. מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4571 לפי זה, NVIDIA עומדת להוציא שני כרטיסי מסך (אולי יותר) שנועדים לשוק הבינוני והנמוך, כך שבקרוב כולנו נוכל להנות מDX10 מבלי להוציא 2500-4500 שקל מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 812 צפיות
-
-
איפו הגרפיקה יותר טובה ב:PlayStation 3 או:geforce 7900gt
-
- 16 תגובות
- 915 צפיות
-
-
דיעות חברים...?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אותו מSkyPC כמו שניתן לראות פהhttp://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2166, והוא ממש זול, איך זה יכול להיות? זה שילוב של חברה זולה וחנות זולה? ומה יכולות הOC שלו? והאם הקירור שלו טוב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אהלן חברים. יש לי מחשב 2.4 פנטיום 4. 1024 דידיאר (533) ו- כרטיס מסך עלוב radeon9200 שבגללו שום משחק חדש ואיכותי לא עולה לי ... לכן אני רוצה כרטיס חדש ... לפי מה שאני יודע יש לי חיבור AGP. (איך בודקים זאת?) אז איזה כרטיס לקנות(איגיפי)?? אני לא רוצה לעבור תקציב של 700 שקל ... עדיף באזור ה-600 תודה רבה על התגובות.
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום! אני יודע שדנו בנושא הזה פעמים רבות, אך אף פעם לא עלתה תשובה חד-משמעית. במסך קודם כל חשוב לי שהוא לא יזיק לי (ובגלל זה אני מעדיף LCD משום שהוא לא פולט קרינה) מצד שני גם איכות התמונה חשובה, קצב הרענון, זמן התגובה (ב-LCD) ועוד פרמטרים שגם כן, במקרים מסוימים, יכולים לגרום נזק לעין. כמו כן, אם זה משנה, אני מרכיב משקפיים עם עדשות 0.5 (על שתי העיניים). לכן אני בא אליכם בשאלה, מה עדיף, חד-משמעית, LCD או CRT? השימוש העיקרי בו יהיה כללי (סרטים, משחקים, טקסט ותמונה) וכמו כן מהו הדגם עליו תמליצו (18.1" לפחות ב-LCD. וב-CRT לפחות 19") ושל איזו חברה? בברכה, NerdX
-
- 76 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את כרטיס מסךGECUBE RADEON X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-E רציתי לדעת האם החברה הזאת טובה והאם הם כרטיסים אמינים
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב של agp עכשיו אולי יש לי סיכוי להשיג ממישהו( שהביא מחול כמה כרטיסים) של 8800 gts של לדטק ב1500 שח! העניין שזה בלי אחריות.... האם לדעתם כדאי ללכת על זה? או לשלם 2700 עם אחריות ל 3 שנים? נ.ב יש לי חבר שקנה ממנו גם והכל עובד לו פרפקט!
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
1. האם הכרטיס הזה טוב? 2.הוא יפעיל משחקים עכשיווים טוב? כי את NFS:CARBON, HL2,SC:CT הוא מפעיל בצורה טובה למרות שהמחשב שלי ישן. 3. האם הוא יפעל טוב כאשר אני ישדרג את המחשב? אני עומד לקנות מעבד חדש, לוח אם, זכרון. איך אני יודע שהוא יתאים לי? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הכוונה לסדרה 7 של NVIDIA ול19XX של ATI בינתיים יצא לי להשוות אותו בפועל רק ל7300GT ,וה6800GT פשוט לא רואה אותו ממטר איך הוא בהשוואה ל7800GT ? יש הבדל משמעותי? אם כדאי לשדרג אליו או עדיף לחכות חצי שנה ככה שהמחירים של סדרה 8 החדשה ירדו ואז כבר ללכת עד הסוף? בעקרון אין לי בעיה של תקציב, אבל אני רוצה לעשות קנייה חכמה ויש לי סבלנות לחכות שהמחירים ירדו
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי כרטיס X1600 עם יציאת HDMI וחיברתי אותו לLCD החדשה שלי (טושיבה 32") עם גירסא 6.10 נאי מצליח לראות תמונה טובה בHDMI ובVGA (1360*768) אבל יש בעיה אחת שאם אני מכבה את הטלוויזיה(SOFT OFF) אז כאשר אני מדליק אותה מחדש, הוא לא מזהה את האות של הHDMI מהמחשב ואני צריך פיזית לכבות ולהדליק את הטלויזיה (הוצאה והכנסה לשקע) כדי שיזהה את האות של הHDMI ויציג תמונה (חלקה ומעולה - מרוצה ממנה). ניסיתי היום את הדרייברים 6.11, עשיתי הסרה בעזרת הADD/REMOVE PROGRAMS והתקנתי את הדרייברים החדשים. התוצאה היא שברגע שאני מחבר את הHDMI למחשב, התצוגה מתחילה להבהב, כלומר - הוא מציג תמונה לשניה, ואז מסך שחור ואז תמונה לשניה וכך הלאה והלאה. זה קורה בשני התצוגות בטלויזיה (חיברתי את הכבל VG…
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
תגידו זה עלה לי לראש לא מזמן....האם שי מגבלה בתוכנה של המשחקים לגבי הFSP שלהם ז"א האם יש גבול לכמות הפריימים לשניה שהוא יכול להגיע???...אם אני מביא 8800GTX ונגיד משחק איתו ג'נרלז או דום 2 לא ממש משנה לי...(רק בישביל הדוגמא!...) הFSP יגיע לרמות מפחידות או שהוא יתייצב לו בסביבות ה100+-200+??
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
הציעו לי את 2 הכררטיסים האותו המחיר ... מה לקחת ? (גירסאות ה-AGP )
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכם .. תוכלו להסביר לי מה זה SHADER MODEL 3.0 ... לפי השם אני מנחש אבל .... והאם הוא נחוץ ? תודה לעוזרים ...
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מבצע שידרוג קטנטן למדיה סנטר שלי...(הקודם פנטיום 3 ו80 גיגה 512SDRAM geforce 2mx --הנוכחי CELRON D 512DDR2 533MHZ 160GB) עכשיו הכרטיס מסך הקודם היה geforce 2 עכשיו עדיין בסנטר החדש פועל על AGP אז הייתי רוצה לדעת מה עדיף לקנות כרטיס מסך עם 128 מגה או 256....כי הבנתי שכמות הזיכרון משפיעה על הרולוציה...והמדיה שלי מחובר לטלויזית LCD 32 ...אז היתי רוצה לדעת מה לקנות...כי ההבדל ביניהם הוא 100 שקל...ואני רוצה שיצא כמה שיותר זול!!!...
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
ל6200 אין חיבור SLI אז אפשר?
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי את הבעיה גם בגוטיק וגם LORD OF THE RINGS BATTLE FOR MIDDLE EARTH 2, ונדמה לי שראיתי בעוד משחק...אולי אובליוויון , כאילו ש ה SHADER 3.0 לא עובד על המקסימום...מכירים ? שההצללות ברמה נמוכה אז רואים לא חלק כזה עם ריבועים וכולי... ??? עריכה: ב ATI CATALYST CENTER או מה שזה לא יהיה -הורדתי את ה AI שלו ואז הצללים נראים בסדר יחסית עם קצת מיצמוצים אבל כל ההשתקפויות נעלמו בשלג והאיכות של התמונה ממש ירדה...
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
למה לטכנולוגיה הותיקה והמעולה אין פורום יחודי, ולטכנולוגיה החדשה יש? האם זה מצביע שיש יותר בעיות וסוגיות שיש לשאול על LCD יותר מאשר על CRT? הביעו דעתכם, ונמקו הצבעתכם!
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום. דודה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט של המחשב שלה הוא: לוח אם : Asus P4S533-MX Intel Celeron 1.7 Memory : 256MB RAM כרטיס קול מובנה התקנתי להם סימס2 וזה כתב משהו על DIRECT 9X והמחשב לא תומך בזה וכו'.. זה בגלל שאין כרטיס מסך נכון? אני צריך כרטיס מסך במחיר נמוך העיקר שיריץ סימס 2. תודה
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-