עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אוקיי אז ככה חבר של אבא שלי טס לתאילנד לפני שבוע וחצי בערך רציתי לדעת מה להגיד לו לקנות לי משם כדי לשפר את המחשב עד 1000 ש"ח בשקלים זה המחשב שלי Intel P4 2.6@3.0 GHz ASUS P4P800SE nVIDIA Fx5200 DVI SAMSUNG 120GB SATA 512x2 DDR 400MHz 1024 חשבתי על כרטיס מסך לאפיק AGP 7600GT מישהו יודע כמה הוא יעלה בתאילנד? ואם יש עוד הצעות חוץ מהכרטיס מסך כי סה"כ אני מאוד מרוצה מהמחשב חוץ מהכרטיס מסך שלי

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  2. Started by tenana,

הכרטיס נועד רק כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה, וכדי להיות נורמלי.. האם ה FX5200 יספיק? ואם אפשר הצעה גם של AGP וגם של PCIx(או e? לא זוכר בדיוק.. ) מכיוון שלא ידוע לי כרגע לפחות הסוג שצריך למחשב ..

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. ערב טוב לכולם. אני מאמין שהשאלה נמצאת כבר כולה בכותרת ההודעה. אני מחפש לבנות מחשב ליישומי גרפיקה בעיקר (פוטושופ וכדומה) ראיתי מספר כרטיסי מסך ומספר נתונים כלליים: -כמות זכרון 256, 512 מ"ב -סוג זכרון GDDR2 או GDDR3 -כמות ביטים במעבד הכרטיס: 128 מול 256bit. אז מה חשוב יותר ליישומים שציינתי? מה השילוב הממולץ? (אני מתכוון גם לשחק פה ושם אבל לא באופן כבד) אשמח גם לקבל המלצות לכרטיסים, כי ראיתי הרבה והתבלבלתי יש 7600GT ויש GS, יש 7900GT ויש GS ויש עוד הרבה. מה ההבדל בין הGT לGS? מה מומלץ יותר? תודה רבה רבה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  4. Started by ברק,

התצוגה נמרחת כזו, רואים את הכתב אבל הוא עושה כאבים בעיניים קראתי איפשהו שאפשר לפתור את הבעייה אשמח לטיפים

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by psycho killer,

קניתי כרטיס מסך חדש 7300GT ואני רואה בסרטונים את הסרטון בצבע אדום הבעיה בכרטיס מסך ?? איך אפשר לסדר את זה? תודה לעונים

6. Started by or0126,

מי המתחרה שלו ומי יתר טוב בניהם? הוא קר? מה עם היכולות OC שלו? ד"א אני מתכוון לגרסת ה512

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by hakoki,

יפעיל למשל את דום 3? אובליביון? בשילוב של ג'יגה זיכרון ומעבד ליבה כפול. עד כמה הכרטיס באמת חזק?

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לעשות שדרוג לכרטיס המסך ויש לי ספק של אנרמקס 400W כפי שכתוב האם אוכל להתקין כרטיס PCX - GeForce PX7950GX2 או שעליי לשדרג את הספק לשם כך?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by lompy,

היתרון של כרטיסי מסך חזקים זה שהם יכולים לתת ביצועים גבוהים ברזולציות גבהות אז מה הטעם בלקנות כרטיס מסך כזה שעולה נגיד בסביבות 1500 שקל כשהרזולוציה הכי גבוה שאתה יכול לקבל ברוב מסכי ה LCD זה 1280X1024

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by p-o-i,

מה בעצם הרזולוצייה משנה במשחק...מה ההבדל בין 1024X768 ל 1600X1200...ז"א מה משתנה לי בעצם??? הכי גבוה שאני אי פעם הגעתי היה 1024X768....בגלל הFX5200 שלי..(חדש אה...) ואני מת מעצבים!!!...אבל בקיצר מה משתנה לי??

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by see4,

שניהם 19" ה AOC עולה 880 ו SAMSUNG 1092 , בקיצור אני מחפש מסך למשחקים וסרטים בסביבות 1000 ש"ח ... תודה על העזרה ....

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  12. Started by MemoreXx,

שלום, נאי מעוניין בכרטיס מסך AGP חזק, לכן ראיתי ב- eBay את הכרטיס למכירה. http://cgi.ebay.com/XFX-Geforce-6800XT-256-MB-DDR3-AGP-New-6800-GT_W0QQitemZ140054985244QQihZ004QQcategoryZ67864QQrdZ1QQcmdZViewItem זה הכרטיס, במחיר כזה אני חשוב שזה מחיר מצחיק מאוד לא? אז אני שואל האם כדאי לי לקנות את הכרטיס הספציפי הזה משם? (כן אני מאוד רציני) תודה לעזרה והדעה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  13. יש קובץ מצורף כמו שאתם רואים כול האיקונים בקווים מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש [attachment deleted by admin]

14. שלום קניתי מIVORY לפני כקצת יותר מחצי שנה כרטיס MSI NX6600GT 128 DDR3 ועכשיו אני רוצה לשדרג אותו לכרטיס יותר חזק בסכום של 600-700 שקל לא משנה לי אם זה יהיה כרטיס ATI או NVIDIA אז בבקשה תנו לי הצעות מהר ככל האפשר הם מתקשרים אלי עוד 30 דקות ו עוד דבר קטם האם הכרטיס שאתם תציעו לי עכשיו יריץ חלק משחקים? תודה ובבקשה מהר

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  15. Started by enzo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6520 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6523]

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  16. עוד לא סיימו לעבוד על DX10 וכבר עובדים על DX10.1 http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32524 עוד כתבה בנושא (4 ע"מ) http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=103&Itemid=29

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by MemoreXx,

/

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  18. Started by Yoav,

שלום, אני אמור לקבל את הכרטיס החדש שלי מחר (!!), אבל שמעתי על בעיות שהיו עם הדרייברים האחרונים (91.71 או משהו כזה), והכרטיס שהזמנתי (6800) - מישהו פה דיווח שנשרף לו הכרטיס. אני חושב שאני אלך על 84.21 שידועים כטובים, או לקחת את "הסיכון"?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  19. Started by RoyShefy,

שלום, אני מחפש אחרי מסך שידהים אותי, כמו הMitsubishi 19 Pro 930 SB המפורסם. הבעיה שלפי מה שאני ראיתי, אין אפשרות לקנות אותו יותר בארץ. אני לא רוצה מסך LCD מכיוון שאני פשוט לא יכול להסתכל עליהם ביחס לCRT יוקרתי. הטווח מחירים לא משנה לי, אני רק רוצה מסך 19" יוקרתי מאוד שאוכל להנות ממנו כמו ה Mitsubishi 19 Pro 930 SB R.I.P שלי. עדיף שהמסך עצמו יהיה שחור. תודה מראש. עריכה: עכשיו ראיתי מסך בשם PHILIPS 109P40 שעולה בסביבות ה2000 ש"ח, מישהו יכול להמליץ?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  20. יש קובץ מצורף על כול האיקונים יש את הקווים אם אני נכנס לאיזה משחק כול המסך מרוך הורדתי דריברים חדשים הכול עדין לא עוזר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  21. Started by explize,

שלום לכולם. נתקלתי בבעיה. בדרכי לקנות ביום-יומים הקרובים מחשב לצורך עיבוד והקלטת מוזיקה(CUBASE בעיקר) וקצת סרטים וישומי משרד(אין משחקים כבדים בכלל).לרשותי 4500 עם חריגה של 100 שח פחות או יותר לכל המערכת. המפרט שבניתי למטה הוא אחרי חיפוש והתאמה שעשיתי בשבועיים האחרונים, הבעיה היא שנתקעתי בלי כרטיס מסך, השאלה היא אם כדאי לקנות כרטיס ב300 ש"ח (6200TC או 7300 LE) ולחרוג מעל למצופה או שפשוט לקנות לוח 965G שמכיל כבר כרטיס און בורד(בהפרש של 70 ש"ח מהלוח הנוכחי של אותה חברה) ולשדרג ולחסוך לכרטיס יותר טוב שיהיה לי כסף בעתיד(אני עובד כרגע עם GF 2 AGP...אז להעביר אין סיכוי)?? כי לפי הבנתי עד כה ככה או ככה כל הכרטיסים משתמשים בזיכרון של המחשב(ברמה הזאת של מחיר), למעט חיבור DVI שקיי…

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  22. Started by Hydr0,

מה קורה אוקי אחרי שהצעתם לי לקנות את הכרטיס מסך 7600GT.. קניתי אותו היום, חיברתי אותו והתקנתי דרייברים כמו שצריך. נכנסתי למשחק MAPLE STORY והוא עובד מעולה. אבל כל פעם שאני נכנס ל- GUNZ המחשב עושה ריסט אחרי שהמסך של ה- LOGIN נעלם והחלק הגרפי אני חושב צריך לעלות.. בדקתי מעלות והכרטיס על 51 מעלות.. זה טוב? מישהו יודע מה הבעייה? גם המחשב עולה לאט.. נגיד אני מעלה תיקייה אז זה עולה בקווים.. נגיד קו קו לפעמים תודה

• 10 תגובות
    • 739 צפיות
  23. הורדתי את הדרייבר האחרון של ATI מהאתר שלהם. 1.למה זה לא מופיע אצלי בעברית?(ראיתי כאלו שזה בעברית אצלם) 2.איך אני משנה בהגדרות שאני יוכל לראות סרטים בטלוויזיה?(הכול מחובר טוב,אבל רק סרטים אני לא מצליח לראות) 3.האם הדרייברים של OMEGA יותר מומלצים? הנה מצורפת תמונה של הדרייבר החדש 6.11 מישהו מכיר את הדרייבר הזה? ותודה מראש לכלולם!!!!

24. Started by jorgito,

שלום! יש לי 1900GT עם CATALYST 6.11 ן ATI TRAY TOOL הכי חדש - חיברתי את הכרטיס לטלוויזיה בחיבור COMPOSITE (בננה רגיל) והאיכות לא משהו בלשון המעטה - עשיתי חיפוש ולא מצאתי פה הסברים אז רציתי לשאול איך אני מתאים את הטלוויזיה לצפייה יותר טוב וגם איך אני גורם לזה שברגע שמשתנה רזולוציה במחשב זה יכבה לי את הטלויזיה (למשל כשMEDIA PLAYER רץ עם FULL SCREEN VISUAL ברגע שאני מחזיר אותו לגודל רגיל זה מכבה את האות לטלוויזיה ואז צריך שוב דרך ה TRAY TOOL להפעיל מחדש...) תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by p-o-i,

מה זה בעצם VIVO --VIDEO IN VIDEO OUT?? ומה נותן לי גם יציאת TV מהכרטיס?!...(זה בעצם חיבור S-VIDEO?)

• 7 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים