עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ראיתי שיש משחק מחשב שנתקע קצת מדי פעם, עצירות קטנות כאלה. המחשב שיש לי והכרטיס מסך זה כבר לא משהו שאני ישנה, אבל חשבתי איך אני יוכל לשפר את המשחק, שייתקע פחות וירוץ חלק יותר עם הכרטיס מסך הקיים שיש לי. אפשרות אחת היא להקטין את הרזולוציה של המשחק וההגדרות של המשחק. אבל - ראיתי שבאפשרויות של הגדרות הכרטיס מסך יש אפשרות להגביר את הביצועים של הכרטיס מסך, ומנגד להפחית את האיכות - ולהיפך. עניין אותי לדעת מה זה עושה, ואיך זה משפיע- אז חשבתי לפתוח על זה נושא חדש כאן בפורום ולשאול אותכם, אבל לפני זה חיפשתי קצת באינטרנט - ומצאתי מאמר שהסביר לי את התשובה שחיפשתי. אז אני לא צריך לשאול כאן. אבל המאמר הזה נראה לי מעניין, ורציתי לשתף אותכם - לאלה שלא ידעו ממש על אופציה זאת, ואני ביניהם,…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by eranir,

לאחרונה נשרף לי כרטיס המסך בבית, וכרגע המחשב מושבת. ברצוני להחליף את הכרטיס בחדש, אבל משהו פשוט ובעיקר זול, שכן המחשב אמור להיות מוחלף בחצי השנה הקרובה. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על משהו שיתאים: כרטיס נוכחי: Gainward GeForce4 PowerTech, Model PRO\600 TV 64MB DDR TV-OUT לוח אם: של אינטל, Brownsville או Rexburg, אני לא יודע זכרון: 256MB DDR (266MHZ) מעבד 2.4 של אינטל אלו הנתונים שאחותי הצליחה לספק לי, אני כרגע תקוע בצבא... בנוסף, מישהו יודע אם בלוחות האם האלה יש כרטיס onboard? תודה לכל המשיבים

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  3. יש לי ויסטה על המחשב 32BIT..? אם אפשר אז קישור, כי אין לי מושג כל כך באיך שזה הולך אצלך ATI זה הכרטיס הראשון שלי שלהם והדיסק שקיבלתי איתו, הויסטה לא מעלה לי אותו..

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  4. היי.. אני לא רוצה לחכות לשום DX10 ולכלום... רק רוצה כ.מסך סבבה למשחקים שיש עכשיו... מה כדאי ? X1950 Pro 256MB DDRIII של Sapphire או 7950GT 512MB GDDRIII של evega הראשון יעלה לי 1230 והשני 1890 מה אתם אומרים.. מה כדאי? ???

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by KrustyTheKlown,

שלום לכולם האם הוספה של כרטיס מסך למפרט שלי תתן ביצועים טובים למשחקים? (כרטיס בסביבות ה1000 שח) תהיה בעיה מבחינת צריכת החשמל והספק כח? Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? GIGABYTE M51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) ? 512MB Aeneon DDRII 667 X 2 ?SAMSUNG 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II ? HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 FSP 60GLN 350W תודה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by pink,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך (AGP) עד 600 ש"ח בשביל לשחק פרו אבולושין 6 ו פיפא 07 על הביצועים הטובים ביותר מישהו יכול לעזור לי בבקשה... המחשב שלי : P4 2.8 512 DDR 80 G לוח אם של GIGABYTE כרטיס מסך נוכחי - GEFORCCE 5200 עייף מדי !!

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  7. מה קורה ? יש לי כמה בעיות אני אז אאחד את כולם פה במקום לפתוח עשרה דיונים בפורומים שונים. 1 קניתי כבר את הכרטיס 7600GT.. שהמלצתם לי עליו וחיברתי אותו והכל עובד טוב (התקנתי דרייברים ) אבל למה עוד בשנייה שהמחשב עולה יש לי קווים כאלה על המחשב ונקודות צבעוניות? אין בעיות חום כי שהמחשב עולה הכרטיס על 45 וזה נורמלי לא? וגם בתוך משחק הכרטיס על 55 ויש קווים.. ראיתי אנשים שיש להם 80 מעלות אז למה דווקא לי יש קווים? 2. אני צריך ספק חדש למחשב כי יש לי ג'נרי 230W. אז אני רוצה המלצה לספק טוב לא יד שנייה אלא חדש מהחנות עד 150 שקל בערך. שיהיה חזק ויריץ לי את המפרט הבא: AMD ATHLON 2800 XP+ GIGABYTE 7vmrz-400 Leadtek 7600GT 256MB..... 512MB DDR RAM 80GB.. תודה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  8. שלום אני מעוניין לקנות את כרטיס מסך, אך יש פה כ"כ הרבה דברים שקשה לבחור בהם. מה שאני רוצה הוא כרטיס מסך NVIDIA עם זיכרון 256 מ"ב הכי חשוב שייתמך רזולוציה של מסך דק בגודל WIDE שאני מתכנן לקנות. ומחירו הוא 650 פחות או יותר. תודה רבה על עזרה!

9. Started by valaryan,

אז ככה קניתי מחשב חדש: E6600 P5b DELUXE 500 WT +קניתי בחו"ל evga 7950GX2 1 giga ram עכשיו שחיברו לי הכל בחונת ואני חזרתי הביתה אני מתקין את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של EVGA ושמתי לב שהביצועים למחשב שלי אינם מתאימים...וכי ה FPS שלי נמוך מהצפוי...היום כאשר נכנסתי ללוח הבקרה של הכרטיס מסך שמתי לב שכתוב שיש לי רק 512 MB...כאילו רק חצי מהכרטיס מסך פועל...הנה תמונה http://img473.imageshack.us/my.php?image=untitledci1.jpg

10. אני לא יודע איפה בודקים את המהירות שעון זה אמור להיות 625 נכון? הבאתי תמונה של הסיכום חומרה מהקטאליסט של ATI... תגידו לי מה עושים ואיך תודה. [attachment deleted by admin]

11. Started by Nirro,

ה-7600GS הכי זול שמצאתי (585 ש"ח, יש את הדגם בלי ה-Sonic ב-575 ש"ח). השאלה היא, האם זה בטוח לקנות את המוצר הזה ? אני יודע שהחברה פחות משנה בכרטיסי מסך, אבל בכל זאת, מעולם לא שמעתי על PALIT... ועוד שאלה, האם המאוורר שלו מרעיש ? הייתי מעדיף קרור שקט (פסיבי) אם אפשר... לא מתוכנן OC לכרטיס מסך. תודה מראש. Nirro.

12. שיהיהpci expres שיעבוד חזק על כל המשחקים

13. Started by eitanb3,

ערב טוב! יש לאבי מחשב IBM פנטיום 3 NEMSTA הוא קנה מסך 19 רחב, והכרטיס מסך ישן ומראה את התצוגה מרוחה (אין לו רזולוציה מתאימה למסך רחב), אזי עלי לרכוש כ.מסך חדש. איזה מתאים? AGP X4 או X8 ? תודה. להלן המחשב:

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by pergola,

צריך הרי חיבור מיוחד כדי שהכרטיס יתמוך בעריכה יש לכרטיס הזה את החיבור הזה?

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by pp12,

העם הכרטיס מסך 1900xpro הוא כרטיס מסך חזק? העם הוא יפעיל לי את קרבון ואת crysis על ההגדרות הכי גבוהות?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  16. אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים (למשחקים עם OC), הבעייה היחידה שלי זה הכרטיס מסך... כרגע יש לי כרטיס מסך AGP 6600GT ומן הסתם אני קונה לוח אם עם כניסת PCI אז אין דיבור על להעביר את הכרטיס הישן. אני מתלבט עם לקנות איזה כרטיס פשוט ב-700 ש"ח (נניח 7600GS) ולקנות עוד חצי שנה איזה כרטיס תומך DX10, או לקנות עכשיו כקטיס טוב ב1500 ש"ח, נניח X1950PRO או X1950XT. דר"א אין לי מה לעשות עם ה-7600GS עוד חצי שנה... כמה דברים: 1. מה נראה לכם עדיף? כמובן שיש להתייחס ליחס תועלת/מחיר. 2. יש כרטיס יותר טוב במחיר ~700 ש"ח מה-7600GS? אולי במחיר יותר זול שכן יחזיק לי משחקים עד אז... 3. איזה כרטיס עדיף (מבחינת מחיר/תועלת) X1950PRO או X1950XT? או שעדיף משהו אחר? 4. אין מצב ללקנות 8800GTS כרגע…

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  17. יש לי מחשב P4 2.4 512RAM וכרטיס מסך RADEON9550 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש של GEFORCE מהאתר הזה www.ksp.co.i מישהו יכול להמליץ לי בבקשה כרטיס עד בערך1100 שקל? תודה

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  18. קניתי 7600GT 256MB של ASL. מישהו פה מכיר את החברה הזו?! אם כן...איך היא? הוא עלה לי בסביבות 870-890. מומלץ להחליף לחברה אחרת?! מחכה לתשובות , תודה.

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  19. שלום לכולם.. קניתי כרטיס מסך GeForce 7600GT לפני כמה חודשים... והיום התקנתי GTA SA... כשהפעלתי את המשחק, שיניתי את ההגדרות של הרזולוציה של המשחק ל1152X864 X32... אחרי שההגדרות שונו כשאני נכנס למשחק שוב המשחק עובד על 60 הרץ ו"מכווץ" קצת לאורך.... אני לא יודע איך להסביר את זה כלכך אבל כשהיה לי את הרדאון לפני הג'י פורס פשוט שיניתי בהגדרות של הכרטיס משהו בOPENGL... חיפשתי בהגדרות של הכרטיס (ג'י פורס) ולא מצאתי שם OPENGL (דרך אגב עידכנתי לו את הדרייבר להכי עדכני...). חבר שלי אמר לי שאני אמור לשנות את הסינכרון האנכי ל"מושבת" (במקום "בבקרת היישום") אבל זה לא עזר... ניסיתי גם לשנות את זה ל"פועל" אבל זה גם לא עזר... בבקשה אם מישהו יודע מה אפשר לעשות זה יעזור לי מאוד.... (דרך אג…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by yav92,

מהא אתם אומרים עליו בקשר לאחרים תנו דוגמאות ועצות. והכי חשוב בשאלה שלי האם הגירסה של הכרטיס ב crossfire יהיה ניתן להשתמש בו ככרטיס יחיד או שיהיה חייבים שני כרטיסים בגלל שזאת גירסת crossfire

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by israelnba,

אני מעוניין לקנות אותו הבנתי שהוא עדיף על GEFORCE 5500 זה באמת נכון?? ואיך הוא סתם ככה...? בשביל שחקן מחשב שלא דורש יותר מדי מהביצועים...

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  22. שלום.. אז ככה יש לי כרטיס מסך : X1900XT וכרטיס קול מובנה מהלוח אם (ASUS P5WDH DELUXE). חיברתי את הכל כמו שצריך - רואים ושומעים מצויין... אני רואה דרך תוכנה שהמלצתם לי פה (WINDVR). הבעיה היחידה שיש זה ששומעים מצויין אבל שאני מקליט דרך התוכנה אז הוידאו מעולה (כי לחצתי להקליט באיכות הכי טובה שיש) אבל מבחינת ווליום - זה ממש חלש... והגברתי הכל ולחצתי בהגדרות של השמע להגביר וגם בהגדרות של התוכנה עצמה וכלום לא עזר.. מה יכולה להיות הבעיה ? איזה עוד תוכנה מומלצת לשימוש לראות טלוויזיה במחשב ולהקליט ? תודה על העזרה וסליחה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by moshirez,

.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  24. הוא יריץ משחקים על רזולוציה טובה וHIGH בשנתיים הקרובות?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  25. Started by tascam,

שמחתי לגלות שהחברה המיטולוגית האיכותית ELSA קיימת ובועטת http://www.elsa.com.tw/EN/ האים יש לה נציג בארץ ? דן

• 2 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים