כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהרקולס היא חברה טובה... אבל בכל זאת אני רוצה לוודא שהכרטיס טוב! אז איך הוא? נ.ב אני צריך לדעת כמה בערך מקבלים ב-3dmark איתו,אז למי שיש רדאון 9700 רגיל או פרו,שיכתוב את המערכת וכמה הוא מקבל.. תודה~!
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי כרטיס מסך nvidia 9500gt ולוח אם msi p45 חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך יציאת הDVI עם מתאם לHDMI, התמונה עובדת אבל הקול לא מועבר. חיפשתי בגוגל ומצאתי את האתר הזה http://www.hardwaresecrets.com/article/How-to-Use-The-SPDIF-Connector-Available-on-GeForce-Video-Cards/600/2 ועקבתי אחרי ההוראות כדי לחבר את הכבל מהלוח אם לכרטיס מסך. כמו כן, בדקתי בהגדרות הקול שחיבור SPDIF מוגדר כברירת מחדל ואפילו הפכתי את הכרטיס קול ללא זמין (מצורף תמונה) אך עדיין לא שומעים מהטלוויזיה מה לעשות עכשיו? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי R9700 PRO של gigabyte אני בקרוב מתכנן אוברקלוק למחשב ולכן כמובן רציתי להמהיר גם את הכרטיס מסך. השאלה שלי היא עד כמה אוכל לשפר את ביצועי הכרטיס שלי ששוה להשקיע 150-200 שקל בהחלפת הקירור..? ואיזה קירור מומלץ,לא מרעיש וכמה שיותר מרשים
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
זה ממש מתסכל. אפקטים של פיצוצים אדירים או דברים בסגנון לא מורידים בכלל FPS אבל עשן (בסוגים שונים), מוריד, מה אפשר לעשות נגד זה?... נגיד אני משחק call of duty 2 ושיש קטעים של עשן במימדים רחבים, הFPS יורד נגיד מ90 ל40 ובכל שאר המשחק הוא עובד על 90-80, אולי יותר אפילו, לפחות כמו שזה נראה. אוברקלוק\הוספת קירור, אני לא יודע אם צריך בכלל, מה שצריך אני מוכן לעשות בשביל שגם אם ירד הFPS שירד ל60... או שלא ירד בכלל. תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את זה של POWER COLOR שזול ב150 שקל מזה של הרקולס שאני יודע שיש בו חיישנים ושמעתי על הרבה שעשו OC לכרטיס מסך שלהם והוא נשרף להם אז איך אנ יכול לעשות OC לכרטיס מסך בצורה בטוחה אני חייב כרטיס של הרקולס כדי למדוד את הטמפרטורה?
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
התקנתי HL2 על המערכת שלי(מפרט בצד) ויש בהגדרות גראפיקה המתקדמות אנטי אנלייסינג,אבל יש שם X6 וממה שהבנתי כרטיס מסך אחד יכול רק עד X4 וגם מזה MSAA? רשום שם X6MSAA עוד משהו אחד:יש שם בהגדרות Color Correction או משהו בסגנון-אפשר לבחור Enabled או Disabled ..נראה לי שיותר טוב אינאייבלד..מישהו יודע מזה?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום אני צריך המלצה לכרטיס AGP עד 400 ש"ח , לצרכי משחקים בינוניים בעיקר ועבודה שוטפת. רציתי לשאול האם יש סיכוי שכרטיס מסויים יאפשר Playback של תכני (HD (X264 למרות שהמעבד הוא רק P4 2.4Ghz ?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
איזה מהם עדיף? וכמובן למה? (בעיקר למישחקים וסרטים)
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,בסוף התחדשתי היום בXFX HD4850 לאחר ההתקנה של הCCC האחרון שמתי לב שמהירות הזכרון בכרטיס נמצאת על 990MHZ וזה אמור להיות על 1990MHZ נתון זה מופיע גם בGPUZ וגם בCCC המהירות לא משתנה גם תחת מאמץ גרפי תוך כדי משחק מצרף תמונות מישהו יכול להגיד לי מה פספסתי ? ועוד שאלה ,Directx 10.1 אני אמור להתקין כמו שהיה עד לא מזמן עם ה 9C ? המון המון תודה (אם הבעייה היא בדרייבר סליחה על פירסום הנושא במקום הלא נכון) [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מחפש להחליף מסך שיריץ את המשחקים החדשים ושצריכים לצאת עד 600 ש''ח עם חריגה של עד 50 שח זה המפרט שלי.. i5 2400 4gb כרטיס מסך נוכחי gtx 550 ti oc וספק אין לי מושג
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס שיחליף את הוודו שלי, הסתכלתי על כמה אופציות ביניהם הGeforceFX 5200 נראה די טוב ביחס של מחיר-תמורה היו גם 2 רדאונים, אני לא כ"כ מומחה אז הייתי רוצה את הצעתכם, המחשב עצמו דיי ח*א אבל אני אסבול איתו עוד קצת.. אז אם יש הצעות של עד 600 ש"ח תכתבו בבקשה.. ד"א אני מתכוון להמהיר את ה CPU , ולהוסיף זכרון.. אולי זה ישנה משהו.
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך אני ירשום נתונים יבשים של המחשב I5 דור 4 הכי פשוט לוח גיגבייט 2 סלוטים של זכרון אין אופציה ל sli 8 גיגה זכרון פנימי 1600 DDR3 כרטיס מסך קיים 7950 עם אוברקלוק מובנה של ספייר 3 גיגה ספק כח של טרמלטק 800W אני מתחיל להרגיש שקשה לו עם witcher 3 ו GTA 5 על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לשדרג..?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב, במחשב הישן שלי יש לי כרטיס שאני קורא לו "שועל ותיק" : Nvidia 8600 GT 512 mb ויש לי התלבטות בין 2 כרטיס מסך: Nvidia 250 GTS 1 GB או ATI Radeon HD 4770 512 MB אני אובד עצות.. כל אחד אומר לי משהו אחר.. תודה לעוזרים! ;D
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
טוב אז אחרי 7 שנים בערך ה260GTX שלי הלך לעולמו :'( ואני צריך כרטיס שיחליף אותו.. אין לי שום צורך בכרטיס משוגע שיסחוב עכשיו משחקים על סופר אולטרה מגה היי אלא רק שיריץ בסבבה משחקים לא חדשים ויחזיק את המחשב בכבוד בתכלס.. התקציב הוא עד 400 שקלים, אין לי בעיה עם יד שניה.. שאר המפרט e8400 עם OC לא זוכר אבל כמה עשיתי בזמנו 4 ג'יגה ראם FSP 550W לוח אם של MSI ו3 HDD שאספתי עם הזמן מארז ARMOR וזהו נראה לי.. אשמח לעזרה:] - - - תגובה אוחדה: - - - אם גם תוכלו לעזור לי עם איזה קישור לבאנצ'מרק של כל הכרטיסי מסך אני אשמח.. (אני זוכר שפעם היה משהו בסגנון בטומסהארדוור ועכשיו אני לא מוצא..)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בקשר לכרטיס מסך חדש ואני כנראה ילך על ה9800GTX עכשיו השאלה היא איך החברה Inno3D? חיפשתי בפורומים השונים אבל לא התלבלבתי יותר... חלק אומרים שהיא טובה חלק אומרים בסדר וחלק אומרים חרא><" בקיצור איך החברה הזאת היא טובה? תודה מראש לעוזרים:]
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי תשובה לשאלה ב-FAQ אבל לא מצאתי. במרבית הדיונים שראיתי, אחד היתרונות של כרטיסי NV הוא חומרת ה-physics שלהם, שנתמכת כיום בצורה חלקית במספר משחקים. אבל, בתיאורים של חלק מכרטיסי ATI מצוין שגם להם יש חומרה יעודית לאפליקציות פיזיקליות (נדמה לי ש-Havoc או משהו שקשור לזה?). הבנתי שזה פשוט לא תחת שם המותג ®PhysX, אלא משהו אחר. אז השאלה - האם כרטיסי ATI מסוגלים לבצע חישובים פיזיקליים, ומה שחסר זה רק הדרייבר המתאים? או שאין להם שום יכולת כזו? זה פשוט נראה לי כמו פיצ'ר חשוב מדי מכדי ש-ATI יוותרו עליו ויתנו ל-NV את השליטה המוחלטת בו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה עדיף מבין ה-3 ? 1. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6895 2. 7300GT 256MB של החברה ג'גהבייט 3.או 7300GT של החברה Point Of View או שכולם אותו חרא ? למשחקים בהגדרות נמוכות יכול להיות שזמני עד שאני ישדרג לDX10 אבל אם לא יהיה לי זמן לשחק אז אני יישאר כבר עם הכרטיס הזה ולא יישדרג תודה נראש
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אהלן יש לי אפשרות לקנות GTS משומש במצב מצויין ב1000 ש"ח, ועוד מספר ימים הולך לצאת ה9800GTX. אתם חושבים שהGTX יוביל לירידת במחיר של הGTS בזמן הקרוב? ומה ההערכות לגבי הביצועים של הGTX כרגע? בכמה אחוזים הוא יהיה חזק מהGTS בערך? תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בסביבות ה 200+ מה כדאי? ASUS EN7300TC256-275 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6179 ASUS/gigabyte RX550 128MB PCI-E -280 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6507 ASUS GEFORCE N6200 128MB PCI-E- 270 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6251 MSI GEFORCE 6600 256MB PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7412 זה כרטיס זמני לחודשיים שלושה חשוב שיהיה משמעותית יותר טוב מ fx5200 וזהו מה לקחת מאלה שלמעלה? או משהו אחר בכלל? כל דבר יותר זול יתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
החלטתי לרכוש את הכרטיס הנ"ל אך מתלבט בין החברות השונות חוץ מאסוס ההבדלים במחירים זניחים... אם למישהו יש המלצה לחברה ששמע או יודע על כרטיס עם יכולות המרה גבוהות במיוחד או באנדל מיוחד שנותן יותר אשמח לשמוע או כלמיני חוות דעת כאלו ואחרות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות באתר של החיות את הרדון 9800 של GIGACUBE ורצתי לשאול אותכם אם אתם מכירים את החברה הזאות אם היא טובה בכלל ואם שווה לי לקנות רדון 9800
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לאחר ששיחקתי ב-NFS:MW עם כרטיס המסך הנוכחי שלי, התאכזבתי מאוד מהגראפיקה שקיבלתי. התקנתי גם את המשחק החדש Devil May Cry 3 Special Edition, כאן בכלל לא הצלחתי לשחק (פרטים נוספים). החלטתי שאני קונה כרטיס מסך חדש שיתאים למחשב שלי ושיתן לי את הביצועים הכי טובים שאפשר בסביבות ה-1000 ש"ח. הדרישות הבסיסיות שלי הן - תמיכה בכל הטכנולוגיות החדשות (SM3.0 וכל השאר), 256BIT ומינימום 256MB זיכרון, הרצת משחקים חדשים על המקסימום, רצוי שיהיה כרטיס מסך מ-nVidia. תודה, יום טוב.
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה הזמנתי את הכרטיס הנ"ל של חברת Powercolor הכרטיס הראה ביצועים לא אנושיים בייחוד אחרי OC ונורא התאהבתי בו... אחרי שהזמנתי אותו התקשרו אלי מהחנות בטענה שכדאי לי להחליף ל - club3d (אח"כ הם הסבירו שפשוט אין להם את ה PC במלאי) כמובן שלא הסכמתי , אבל המוכר שם התעקש שזה אותו כרטיס בדיוק רק מדבקה שונה .. ושאין הבדל בין 2 החברות האלו והכרטיסים שלהם בכל זאת לא הסכמתי כי אני יודע שמוכרים חרטטנים.... אבל בכל זה הולך לעכב לי את ההזמנה בשבועיים ולכן החלטתי לשאול כאן יש מצב שהוא צודק ? האם PowerColor ו Club 3d מיצרות כרטיסים כביכול זהים ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה אני רואה יותר מידי תלונות בפורום הזה על הreadon 9700 תאמת תיכננתי לקנות אותו אבל עם כל התלונות שאני שומע אני חושב פעמים השאלה שלי בעצם אם יש פה אנשים עם readon9700 שמבסוטים מהכרטיס הזה ויכולים להבטיח שמניסיון שלהם שווה לקנות או שלא ביי חברה 8)
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-