עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zod1ac,

אז ככה אחרי שניתי את ה 7600GT שלי,הכל טוב והתוצאה במארק התשפרה לכמו שהכרטיס אמרו לקבל. אבל משום מה במשחקים כמו סורס,TMN אני מקבל 50-60 FPS על הגדרות HIGH . מה זה יכול ליהות? זה בגלל המעבד? האם יש דרך לסדר את זה? AMD Athlon 3800+ 64BIT Gigabyte GA-M51GM-S2G Kingston 512 * 2 667Mhz MSI Geforce 7600GT 560@616 1400@1540 3DMark05 : 6.4K תודה!

2. http://www.vr-zone.com/?i=4336&s=1 מומלץ לקרוא כול מי שקונה עכשו מחשב וצריך כרטיס מסך טוב בהחלט יכול לראות ש7900GS יכול לתת ביצועים מעולים במשחקים ברזולציות נורמליות שכולנו משחקים כמו 1024 על 768 או 1280 על 1024 ושאפילו ה7600 שאפשר להשיג היום במחיר ממש לא יקר (גם פחות מ900 לדגמים מסויימים) יכול לתת ביצועים שיספיקו לרוב המשחקים היום בלי בעיה, לכול מי שמעדיף לחסוך כסף עד שיגיע הR600 או כרטיסי מסך DX10 אחרים וזולים יותר

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by sapartil,

אני לא גיימר אבל ,מישהו יכול להגדיר בערך עד כמה הכרטיס הזה איכותי לסרטים ומישחקים ?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  4. הכרטיס שלי מופיע במפרט מימין. לפני כשבוע עידכנתי את הדרייבר לאחרון שיצא ומאז יש ירידה ב - 3DMARK05 הירידה היא גם כשאני ב - DEFAULT בביוס ועוד יותר מוזר כשאני באוברקלוק של המערכת אבל לא של כרטיס המסך ( למעשה עד היום ועד בכלל עדיין לא בוצע שום אוברקלוק לכרטיס מסך ),הנה מספר נתונים של בנצמרקים שביצעתי לפני אוברקלוק ואחריו וגם לפני עידכון הדרייבר ואחריו : כל המערכת על DEFAULT והדרייבר של הכרטיס הוא הקודם לנוכחי : 3D05 - 10441 המערכת באוברקלוק על 3.2 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11525 המערכת באובר על 3.32 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11566 המערכת על DEFAULT והדרייבר הוא האחרון 6.11 : 3D05 - 9600 המערכת באובר על 3.2 : ירדה דרסטית ולא מובנת לאיזור ה - 6900 גם ניסיון להעלות את התדר ש…

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  5. Started by DANZT,

מישהו מכיר ?? זה של ASUS הוא טוב יחסית למחיר שלו 1700 שח ? ואיך הוא לעומת ה X1950XT תודה....

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  6. על מה מדובר בכלל? לכרטיס יש 2 חיבורי DVI וחיבור S-VIDEO, שבכלל לא תומך בHD... על איזה HDTV-OUT מדובר בכלל?

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by sLoGy,

היום קניתי את הכרטיס Inno3D 7600GS 256 באתי חיברתי אותו בחיבור ה AGP שלו + לספק הכוח הדלקתי מערכת התקנתי דרייברים הכי חדשים + DirectX 9 אבל משהו לא בסדר אני מקבל את זה כשאני משחק נגיד בבאטלפילד 2142: http://img387.imageshack.us/my.php?image=untitledfx4.jpg (זה נקרא ארטיפאקטים?) אני עכשיו מוריד 3Dmark05 ואני יעדכן פה בקשר לבנצ'מארק תגידו לי עם זה נורמאלי מה יכול להיות הסיבה? יש לציין שלא עשיתי אוברקלוק זה הסטוק המפרט שלי: פנטיום 4 2800 1 ג'יגה זכרון

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Started by dror14,

שלום יש לי בעיה יש לי במחשב עם לוח של M2NPV-VM asus וכרטיס מסך משולב בלוח של NVIDIA GEFORCE 6150 ואני לא מצליח להגדיר שני תצוגות וגם לאחר שהורדתי את NVIDIA DualTV MCE Full Install וNVTV Driver Windows XP Media Center Edition 2005 הוא כל הזמן אומר לי לעשות ריסט כי הוא לא מאתר את NVTV Driver Windows XP Media Center Edition 2005 מה לעשות ? אני יכול לראןת בטלויזיה רק בתנאי שאני מגדיר בצג יחיד טלויזיה. תשובות לבעיה אפשר לשלוח למייל dror_nir1@walla.com

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  9. ירידה ב FPS ב GEARS OF WAR ב XBOX360 זה הגיוני??????? כאשר יש מקומות בעלי עומס גרפיקה/פעולה יש ירידה FPS ואפילו מרגישים סוג של איטיות אבל לא תקיעות. זה הגיוני? זה בסדר?

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  10. Started by Torn,

שלום לכולם, אני הוא זה שבזמנו כתב את הביקורת על ה6800. לצערי כמו שפירסמתי פה באתר השבוע, הכרטיס נפטר! בגלל הדריורים החדשים של נוידיה (סיפור ארוך, אתם מוזמנים להכנס להודעת הפטירה שכתבתי) לביקורת שכתבתי בזמנו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210190.10 בקיצור לא חכיתי, וישר הלכתי למשרדים של PCNOW לממש את האחריות על הכרטיס! למזלי השירות שלהם היה אדיב ומקצועי, הם מייד הסכימו להחליף לי את הכרטיס, אך הבעייה הייתה שאזל להם המלאי של הכרטיס הזה. ולא היה להם תשובה בשבילי לגבי חידוש המלאי. בגלל זה, הם הסכימו לתת לי 7600GS ללא תוספת תשלום. מפאת חוסר זמן וסבלנות לחכות לכרטיס כמו שלי, נאלצתי להסכים להצעה. מה גם שה7600 יקר בכ120 שקל יותר מה6800 שהיה לי. הנה קישור ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. התשובה פה, בנ'צים עם כל סוגי הכפולי ליבה של AMD http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_8800_gtx_gts_amd_cpu_scaling/ והנה בנ'צים של מעבדי CORE 2 DUO של אינטל http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_8800_gtx_gts_overclocking/ חשבתם שמעבדי AMD חלשים? לא מסוגלים לעמוד בעומס? אחרי שתבדקו אתם תופתעו מאוד, יש מקרים שאפילו הX2 5000 לוקח את הX6800 של אינטל, ברוב המקרים ההבדל בין המעבדים לא קיים 1-2 FPS וזהו...

• 89 תגובות
    • 9.2k צפיות
  12. Started by Prpl_H4z3,

בעיה רצינית בביצועים , המפרט שלי הוא - AMD64 3000+ ClawHammer Epox 8kda3 Geil 512*2 winxp sp2 aug06 ו 7600gt , בדקתי מהירויות השעון שלו אמיתיות והליבה כמו שהיא אמורה להיות אותו דבר לגבי שאר הרכיבים - ז"א מבחינת חומרה (לפחות ממה שנראה לעין) הכל תקין. הבעיה שלי היא תוצאות נמוכות בכל סוג של בדיקות 3dmark05 , 3dmark03 , 3dmark06 בכל אחד מהן אני מקבל בערך חצי ממה שאני אמור. כמו כן במשחקים מסויימים כמו Company Of Heroes אני מגדיר על מדיום + - , וב test שרץ הכל נראה בסדר פחות או יותר אבל שהמשחק מתחיך תקיעות לפנים - 20 fps בלחץ בלי פילטרים דלוקים בלי כלום רזולוציה לא כזאת גבוהה 10*7 וגם ב 12*10 . hitman blood money בכלל מגרד את הרצפה עם 15 fps גם בהגדרות לא כאלה גבוהות..…

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  13. ככה, קראתי את הטראד על הכרטיסים המומלצים. מה ההפרש ביצועים בין ה 6600GT ל 6800? (ראיתי מקומות שבהם כתוב שה GT חזק יותר) מי מהם חזק יותר? האם ההפרש ביניהם שווה 100 ש"ח? דבר שני החנות שמוכרת את ה6800 (GETIT) היא חנות שמוכרת בשם PCNow מצד שני באתר של PCNow אין שום איזכור לכרטיס הזה, האם החנות הזאת אמינה? האם בטוח לתת לה את פרטי כרטיס האשרי שלי ? מישהו מפה כבר הזמין מהם? על הGT יש שלוש שנים אחריות לעומת שנה על ה 6800 זה חשוב? ודבר אחרון, אחת הסיבות לזה שאני מעדיף את ה6800 זה האפשרות לפתוח לו צינורות, מה הסיכוי שזה יעבוד ובכמה זה משפר? תודה רבה .

14. Started by ITSIK86,

יש לי את הכטיס הזה {7900GT} זה אחלה כרטיס הכל עובד סבבה אבל בחלק מהמשחקים הHDR לא עובד עם AA שזה דבר ידוע בטח לכולם אז רציתי לדעת אם יצא איזה תיקון כלשהו הוא שיש איזה קומבינה להפעיל את שניהם ביחד?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by *R,

כמה שאלות חשובות לגבי כרטיסי ה 8800 1.א. כמה וואט הGTS וה GTX צוריכים? ב. Enermax Liberty 400W מספיק? (המערכת: E6600 , LCD17 , רמקולים עם סאב) 2. א. איזה חברה כדאי לי ל GTS מבין: Leadtek , Gigabyte , ASUS י? אני אישית חושב של Leadtek ... ב. מה ההבדל בין החברות? -ביצועים שונים? (איכות תמונה יותר טובה או פשוט יותר FPS י) -גודל הכרטיס שונה? -הקרור שונה? (אם כן אז יש הבדל בכמות הביצועים והרעש?) ג. איך נראה Leadtek 8800GTS ואיך ה Leadtek 8800GTX מי זה הורוד ומי זה הכחול? http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px8800gtx_tdh_1.html http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px8800gts_tdh_1.html 3.א. איך הקרור של ה GTS י? מקרר טוב או שכדאי להחליף? -&g…

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  16. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, יש לי בעיה, אני מנסה להקליט מוידאו סרטון קצר למחשב בעזרת הVIVO, הבעיה היא שהדרייברים מדירים את הSTREAM בתור NTSC_M והוידאו שלי עובד בPAL כמובן. לא מצאתי שום שיטה לשנות את זה בדרייברים, ניסיתי דרייברים ללא CCC [של OMEGA] וגם שם לא מצאתי כלום. מישהו מוכן לעזור לי? איך אני מגדיר לכרטיס שיעבוד בPAL_B בVIVO? -ג'ו

17. שלום לכולם. ראיתי את הסיקור החדש באתר ל 7900GS של לידיטק, גם לי יש אחד כזה. בבדיקה ב 3DMARK05 כמו שרשום בביקורת הכרטיס מקבל 7500+-, שלי משום מה מקבל רק 6300+- ( גם שלי של לידיטק ) האם לדעתכם הכרטיס עצמו תקול או משהו? את כל המשחקים הוא מריץ סבבה, עוד לא ניקלתי בביות. אבל התוצאה ב 3DMARK דיי ביאסה אותי, זה לא איזה 200-300 נקודות פחות ממה שכולם מקבלים, זה פחות מ 1000 ממה שכולם מקבלים וזה דיי מעצבן. גם ב OC הכרטיס רק מגרד את ה 6800 עם 530 ליבה ו 800 זכרונות ( יש לי עליו VF900 ). מה עושים? אגב, האם לדעתכם זה המעבד שעושה כאן את ההבדל הגדול? ( ראו מפרט )

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by jammblues,

חשבתי ללכת על ההמלצה שלכם ולקנות את ה NVIDIA GeForce 7600GS הבעיה היא שאני לא יודע אם הAGP שיש לי הוא *8 או לא. יש קובץ תמונה מצורף. אם הספק שלי הוא 230, אמורה להתעורר איזו בעיה? יש עוד בעיות של תאימות שאני צריך לבדוק? תודה, ניר

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Homies,

שלום לכל המשתמשים היקרים, אני מעוניין להשקיע 4200 ש"ח בכרטיס המסך, אך שאלתי היא כמה זמן יקח עד שהכרטיס מסך 8800GTX יהיה כרטיס סטנדרטי שבא עם כל המחשבים במחירים 4000-5000 ש"ח? כלומר כמה שנים יקח עד שלכל מחשב ב-4000 - 5500 ש"ח יהיה את הכרטיס כבר בפנים, כלומר שהכרטיס יחשב לכרטיס לשוק הסטנדרטי. אני שואל את זה כי אני מעוניין לדעת האם כדאי לי להשקיע, ובלי קשר לתקציב ולמפרט. ובבקשה תענו, כי אפשר להגיד שזה קצת דחוף לי. תודה מראש, אלי.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by David_Beckham,

??? או שהוא צריך יותר ???

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. SAPPHIRE 100174 Radeon X1650PRO 256MB GDDR3 AGP 4X/8X Video Card - OEM

• 13 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by smood,

התקנתי דריבר הכי חדש התקין בלי בעיות...מתריע שאחרי הדלקה מחדש תהיה התאמה של הדריבר והכל... מפעיל את עצמו מחדש נכנס לWINDOWS מחליף מסך לשחור (מתאים את עצמו ומריץ טסטים) ואז פתאום קופץ מסך כחול בטענה שaticqag.dll לא בסדר. אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב הכל בסדר אבל הריבר לא התאים את עצמו ולכן ההזזות של חלונות או גילגול של טקסט נמרח לי...ומשחקים הוא בכלל לא מעלה. מה עלי לעשות? ממה זה נובע?

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  23. Started by avi.hagit,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בסכום של 500 600 ש"ח המחש ב שלו זה פנטיום 4 סלרון עם 512 זיכרון יש לא כרגע fx 5200 שלא מסוגל להריף כמה וכמה משחקים מה ההמלצה שלכם ? לסלוט pci ומה אתם אומרים על הכרטיס הזה כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe Gainward

24. Started by lmlm,

פירוט על הגירסא החדשה: להורדה מפה: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163 לכל אלה שכבר הספיקו לקנות 8800GTS/GTX אפשר אולי תוצאות אוברלקוק?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  25. Started by tktur1,

הרבה פעמים שמעתי את הדבר הזה.... ??? מה זה בעצם ואיך עושים את זה ...?? זה יעזור לעוד הרבה שרוצים לדעת.... תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים