עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by GRiM,

Albatron Technology, a leading IT solutions provider, recently announced the world's first AGP-8x to PCI-Express bridge card. The "ATOP"(AGP-To-PCIe) bridge card will allow a user to use their existing AGP-8x VGA card in a mainboard designed for PCI-Express resulting in considerable savings in upgrade expenditures. Because the AGP 8x standard has been around for a while and continues to provide more than adequate graphics performance, there still exists a large base of users with very capable AGP 8x VGA cards. Until now consumers have been hesitant to upgrade to a mainboard with the PCI-Express standard because it would also mean having to purchase a new PCIe VGA card. W…

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by see4,

יש לי בידיים שני כרטיסי 7900GT אני הולך להרכיב אותם כקונפיגורצית SLI ...אחד בסטוק והשני באובר , באיזה מהירות יעבדו שני הכרטיסים , יש לי ספק של Enermax Liberty 400W האם יספיק למערכת כזו ... המערכת שלי ... מעבד Core 2 Due E6400 זיכרון S.T DDRII 800 2X1GB CL4 2 דיסקים קשיחים 120GB + 200GB 1 כונן אופטי לוח DQ6 (אני עובד עם דרייברים מיוחדים שמאפשרים SLI ) המעבד באובר על 3.4GH זיכרון על 1065MHZ נ.ב : אם זה שייך למקום אחר אז סליחה ...

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  3. Started by gnagar,

מה יותר טוב ? LeadTek GeForce 7900GS או Sapphire Radeon X1950Pro PCI-e DDR3 256MB Retail Video Card

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. ATI X1900GT או ATI X1950PRO מה עדיף?

• 11 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by telzur,

אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך אתם יכולים להמליץ לי מה יותר כדאי ובפירוט 1.ge force 7600gt 2.ati x1800 gto 3.x1950pro 4.x1950xt או כרטיס אחר במחיר דומה אפשר המלצה מה הכי תוב עם OC ומה הכי טוב ללא OC תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  6. שאני אדע אם הוא נכנס לי במארז ..

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  7. שלום!לפני חודש בערך ביקשתי עזרה בקשר לשדרוג כרטיס המסך.הנה הלינק-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=214024.0(תודה לכל מי שעזר לי!). הלכתי על כרטיס ה-7600GS של XFX,אך לפנדה היו בעיות עם הזמנת הכרטיס מהיבואן ולכן ביטלתי את ההזמנה. עכשיו אני מחפש שוב אחר כרטיס חדש. יש לי חיבור AGP x8 והתקציב שלי הוא 750ש"ח. אני מעדיף 7600GS,עם זכרון של 256MB. הכרטיס של ג'יגה בייט נראה טוב,הנה לינק-http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1988,ועולה 732 ש"ח.רציתי לדעת אם הוא טוב כמו שאני חושב ואם כדאי לי לקנות אותו,או שיש לכם כרטיסים אחרים להציע לי. תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by navk2,

דוד שלי מחפש כרגע כ.מ לצורכי ראיה בטלויזיה, הכוונה כאילו שאם ישלו סרט על המחשב שיוכל עם כבל לחבר לטלויזיה וליראות בטלויזיה, אבל חשוב להגיד שאלא הצרכים היחדים שלו ! הוא לא צריך שו משחקים ושום דבר אחר חוץ ממה שרשמתי, וכמובן שכמה שיותר זול יותר טוב... אם התקציב הוא נמוך מידי אז אפשר לחרוג אבל לא להגיע למעל 500...

• 8 תגובות
    • 570 צפיות
  9. שאלתי היא כזאת. האם אשים כרטיס מסך לדוגמא של ATI על לוח עם צ'יפסט של Nvidia זה יעבוד בלי בעיות? אני לא מדבר על ריבוי כרטיסי מסך. אלא על הפעלה של כרטיס מסך בודד. וכנ"ל גם לחברה כרטיסי מסך של חברת Nvidia האם אני יכול לשים כרטיס מסך כזה בצ'יפסט של ATI?? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  10. אני מרגיש שהכרטיס מסך חוסם את המחשב שלי במשחקים וגם ב3DMark06 קיבלתי תוצאה לא גבוהה במיוחד (2505) למרות שיש לי מעבד חזק 920 2.8Ghz Intel Pentium D ו1GB זכרון (בקרוב מאוד 2GB) האם לקנות X1950PRO 512MB ישיג שיפור באמת משמעותי?? אני לא רוצה לזרוק סתם +1300 ש"ח... ??? ושאלה נוספת האם אפשר להסתפק ב-256MB ?? אני יודע שב-3DMARK06 ניסיתי להריץ את הבדיקה ברזולוציה גבוהה ב-16X והוא אמר לי שאין לי מספיק זכרון גרפי.. לאיזו תוצאה לדעתכם זה יעלה אותי?? נ.ב. יש לי מסך LCD 19inch 1280x1024

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by niv0us,

קניתי את הכרטיס די מזמן, אבל לא שיחקתי כמעט בממשחקים. כששיחקתי, שיחקתי בכל מיני משחקי אסטרטגיה חלשים והכל היה טוב ויפה. עכשיו כשנכנסתי למשחק שיש בו יותר תלת מימד, כמו דום 3 או הלו 2(כל מיי משחקים שיש בהם אווירה של תלת מימד, ומסתובבים בהם) אז פתאום התחילו להופיע לי כל מיני סימנים שחורים כאלה על המסך, כמו פסים שחורים בנקודות שבירה. ניסיתי להתקין דריבר יותר חדש(לא בטוח עד כמה) וזה לא עזר. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  12. איזה רזולוציות ורמות איכות רוב המשתמשים מפעילים ב3DMARK?!...ז"א איך זה אפשרי להשוות תוצאות בין אנשים אם כל אחד משתמש ברזולוצייה שונה וכו'..יענו אם אני כרגע עושה benchmark ל8800GTS על רזולוצייה 1600X1200 עם כל האפשרויות למיניהם פעילות ואני מקבל נגיד משהו בסביבות ה 7-6פלוס ומישהו אחר שעושה באנצ' לבואו נגיד 7950GT שלו עם רזולוצייה 1024X768 עם חלק מהאופצויות מכובות ומקבל משהו די קרוב לתוצאה...אז איך אפשר להשוות?!...האם יש רף מסויים שצריך להשתמש בו למען השוואות?!...או שפשוט כדאי כל פעם שאתה רוצה לדבר על התוצאה שלך מומלץ שתרשום את כל פרטי הבאנצ' שעשיתה?!... לתראד הזה אין תכלית או קשר אין סיבה או משמעות סתם המוח שלי עובד שעות נוספות לאחר 12 שעות עבודה+שעתיים ....."מחקר"...חיחיחי

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  13. Started by shugi,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך Point Of View 7600GS. הורדתי את הדריבר של Nvidia הכי חדש שמתאים לכרטיס מסך. אני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך (בדריבר החדש - Nvidia control panel) ולוחץ על 'עקוב אחר הטמפרטורה', ולהפתעתי הרבה אני רואה שבמנוחה הטמפרטורה עומדת על 65 מעלות. מה דעתכם? לי זה נראה גבוה. מאילו גורמים זה נובע ומהם הדרכים לפתור בעיה זו?! האם יש צורך ברכישה של קירור? תודה לעוזרים. נ.ב: אני מזכיר שהמחשב הוא חדש (פחות מחודש) ואם אני לא טועה הטמפרטורה הייתה ככה מקבלת המחשב.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by sgsg,

בבקשה תעזרו לי. לא יודע מה לבחור, המחירים מאוד דומים. ה- X800 - עובד עם DDR3 + 256BIT ה- 7600 - DDR2 + 128BIT (שימו לב AGP) 7600 - אמור להיות OC יותר טוב - למרות שלא מתוכנן כרגע ובנוסף הוא ממשפחה חדשה יותר (?), אם אני לא טועה למה המחיר של ה 7600 כל כך דומה למחיר של ה X800 אם יש כזה הבדל במפרטים ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by WYSIX,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות כרטיס מסך בשבוע הקרוב ואחרי קריאת הרבה ביקורות החלטתי על ה 7600GT. יש לי חריץ AGP ולכן עומדות בפני רק שתי אפשרויות למיטב ידיעתי Leadtek WinFast GeForce A7600GT TDH 256MB AGP או XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 AGP PV-T73A-UDF7 הנתונים זהים לגמרי מלבד היצרן, גם המחיר כמעט זהה לכן הוא לא שיקול מבחינתי. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם על שני היצרנים, ואודה לכם מאוד אם תעזרו לי להגיע להחלטה. תודה מראש על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by aviv1290,

איזה עדיף?? ati radeon x1600pro 256mb 128 bit tv out, dvi, d-sub/vga יצרן:gigabyte חיבור: pci express או nvidia geforce fx7600gs 256mb 128 bit tv out, dvi, d-sub/vga יצרן:gigabyte חיבור: pci express והאם הביצועים שלהם טובים??

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by israelnba,

חיברתי את הכרטיס ללוח אם ודגש על רק על הלוח אם השאלה שלי האם יש עוד איזה חיבור לחבר?? צריך לחבר גם לספק איכשהו?? כי למשל בגיפורס 2 הקודם שלי המאוורר היה מחובר גם לחשמל אודה לקבל תשובות ענייניות מאנשים שמכירים את הכרטיס... תודה רבה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Firestar393,

שלום לכולם. קיבלתי מחשב חדש מהעבודה P3.4 D 620GX DELL 1 גיגה זכרון הבעיה שלו שיש לו ספק של 350W מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לחבר אליו ללא החלפת ספק ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  19. Started by -casper-,

טוב אז איזה כרטיס מסך יותר טוב לקנות והאם הוא שווה את הכסף? Gigabyte Radeon X1600XT 256MB 128bit עולה: 877 ש"ח או Sapphire Radeon X1800GTO 256mb 256bit עולה:953 ש"ח האם הכרטיסים האלה בכלל שווים את מחירים? אם כן האם הספיר מצדיק את עלייתו בכמעט 100 ש"ח? האם אני יכול להבדיל בצורה מסבית בין הביצועים שלהם? (אני ירגיש אותם)? ומה זה ה GTO הזה? (במה הוא שונה מה XL שכתוב בגיגביט?)

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Innovision nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP על מחשב פנטיום 4 סלרון זיכרון 512 צורב dvd ספק ממוצע שהגיע אם המארז שווה לי הכרטיס מסך הזה ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  21. Started by amirx19,

יש בהגדרות של כרטיסי המסך אפשרות לפרוס תמונה להכפיל אותה וכו' על שני מסכים.הבעייה היא שכשאני מנסה להציג סרט במסך אחד רואים ובשני רואים שחור.כשמבטלים את הסרט חוזרים לראות תמונה בשני המסכים.איך אני גורם לבעייה להסתדר.מערכת ההפעלה היא XP הכרטיס לא חשוב אני יכול להתקין גם NVIDIA וגם ATI .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by aavichai,

אני קונה מחשב עם כרטיס מסך Gigabyte ATi Radeon X300SE 256MB PCI-e ועכשיו התקשרו אלי והציעו לי להחליף את זה בכרטיס Asus EAX300SE Support up to 512MB with HyperMemory זה אותו דבר???? תודה.

23. משהו יכול לתת לי קישור להורדת דריביר חדש ל7600GS? ניכנסתי לפה ואני לא מוצא.. http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by zod1ac,

אז ככה אחרי שניתי את ה 7600GT שלי,הכל טוב והתוצאה במארק התשפרה לכמו שהכרטיס אמרו לקבל. אבל משום מה במשחקים כמו סורס,TMN אני מקבל 50-60 FPS על הגדרות HIGH . מה זה יכול ליהות? זה בגלל המעבד? האם יש דרך לסדר את זה? AMD Athlon 3800+ 64BIT Gigabyte GA-M51GM-S2G Kingston 512 * 2 667Mhz MSI Geforce 7600GT 560@616 1400@1540 3DMark05 : 6.4K תודה!

דיונים חדשים בפורומים