כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים למחשב עם מעבד i5-4430, פעם אחת בתקציב עד 1000 ש"ח ופעם שנייה בתקציב בין 1000 לבין 2000 ש"ח? זיכרון 8GB. בלי Over clocking. ואיזה משחקים הוא יוכל להריץ ובאיזה איכות? רזולוציה 1920x1080 או 1680x1050. תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לחבר מסך HD רגיל וטלוויזיית HD במקביל. הבנתי שהיום אפשר בכל מחשב פשוט לקנות מתאם DP-HDMI כי בכל הכרטיסים החדשים יש גם DP וגם HDMI, וכך הבעיה נפתרת. אשמח אם המומחים כאן יוכלו לאשר או להציע פתרון חלופי... רק אדגיש שהכוונה היא למצבים בהם אני רוצה לראות סרט על הטלוויזיה בלי לנתק כל פעם את המוניטור הרגיל. זו לא טלוויזיה עם זמן תגובה שמתאים למשחק... תודה!
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אם אני קונה מחשב חדש, כדאי לקנות אותו עם AGP או PCI-E? - בהתחשב בכך שהכרטיס מסך בא עם המחשב ויהיה תואם לו כמובן. בעיקרון אני מעדיף לקנות AGP בשביל שאני אוכל להחליף בין הכרטיסים שבמחשב ה"ישן" וה"חדש". האם זה משנה?? AGP זו טכנולוגיה ישנה שתעבור מהעולם בקרוב? משהו בנוסח SD RAM? או שהיא תישאר ותעבוד לצד הPCI-E ? והאם כרטיס מדגם מסוים בAGP יעבוד יותר\פחות טוב מאותו הדגם בPCI-E?
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לפני מספר ימים התקנתי מחשב חדש עם כרטיס מסך gigabyte - geforce 7900gt בכל מה שקשור ל-desktop, הצבעים מצוינים, אבל בתצוגת וידאו כל ההגדרות לא "נכונות". ממש לא יכול לכייל את כל הפרמטרים לתמונה טובה. ניסיתי כמובן לעדכן דרייברים וגם codecs, אבל לא עזר. יכול להיות שבחרתי כרטיס לא מוצלח? תודה מראש לכל עזרה
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות אותו http://www.pcnow.co.il//product.asp?productid=6911&CatCode=124 רציתי לדעת מה דעתכם על הקירור שלו מבחינת רעש וביצועים ? איך הוא בהשוואה ל- 7600 gs ? ואם זו גירסא מוחלשת כי ראיתי שיש שם ddr1 שנראה לי קצת ישן
-
- 12 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אם יש הבדל מהותי ובמה הוא מתבטא בכול הנוגע למישחקים וכאלה...
-
- 14 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הכוונה לסדרה 7 של NVIDIA ול19XX של ATI בינתיים יצא לי להשוות אותו בפועל רק ל7300GT ,וה6800GT פשוט לא רואה אותו ממטר איך הוא בהשוואה ל7800GT ? יש הבדל משמעותי? אם כדאי לשדרג אליו או עדיף לחכות חצי שנה ככה שהמחירים של סדרה 8 החדשה ירדו ואז כבר ללכת עד הסוף? בעקרון אין לי בעיה של תקציב, אבל אני רוצה לעשות קנייה חכמה ויש לי סבלנות לחכות שהמחירים ירדו
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ביצעתי אובר קלוק ב ATI TOOLS וזה לא נשמר אחרי הפעלה מחדש של המחשב... מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
-
אני לא יודע איזה כרטיס לבחור יש כאן כמה כרטיסים שאח שלי יכול לקנות לי מחו"ל אז תראו איזה הוא הראה לי # PNY GeForce 7900GS 256MB PCI Express Video Card (Mfr# VCG7900SXPB/ VCG7900SXPB-CUS) » only $149.99 + Free In-Store Pickup More BestBuy.com Deals : More Computer Component Deals : More BestBuy.com Coupons *** Hot Deal *** No Rebates *** Designed for extreme High Definition (HD) gaming, the PNY Nvidia GeForce 7900 GS 256MB GDDR3 PCI Express Graphics Card delivers an ultra-realistic gaming experience, and unparalleled image quality at the highest resolutions. The Nvidia GeForce 7900 GS graphics card also delivers smooth, high-definition video playback and crisp picture qual…
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רוצהלקנות את הכרטיס http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7986788&type=2&product=1&= והבנתי מכמה אתרים שאפשר בכיף לפתוח לו צינורות ולעשות לו OC עם קירור הסטוק האם הקטע של הצינורות בטוח ויש פה כמה שהצליחו את זה על הכרטיס הזה ספציפי? אוקצור שווה או לא?
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מקווה שניסחתי נכון,אבל הכוונה אם אני מעוניין בכ.גרפי לעבודה גרפית,אז מה ההבדל בין כרטיס ייעודי מסדרת ה-QUADRO לבין נניח כרטיס ווידאו חזק של ATI.(עדיפף ATI לגרפיקה בגלל עבודה ב-REAL TIME). האם יש "משהו" בכרטיסי ה-QUADRO שמייחדים אותם לעבודה בגרפיקה?ואם הם כל כך טובים אז איך הם למשחקים?וגם שאלה הפוכה:אם כרטיס הוא חזק וטוב למשחקים האם הוא טוב לגרפיקה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אמרו לשאול אז אני שואל מי לוקח ה1900XTX או ה7900GTX
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני משדרג מחשב ביתי המיועד לאופיס, אינטרנט, סרטים וכד' וכן לילד בן 9 המשחק במשחקים קלים. המפרט: מעבד אינטל פנטיום D 805 זכרונות: 512TWINMOS DDR2 533 PC 4300 X 2 לוח אם: GIGABYTE GA-8I945P-G RH (מבוסס ציפסט INTEL כרטיס מסך: PCI EXPRESS X16 מתלבט בין הכרטיסים הבאים: PALIT ATI RAD. 1600 PRO GOLDEN 128 MB DDR3 128 BIT (שנה אחריות) 600 ¤ PALIT ATI RAD. 1600 PRO SUPER 512 MB DDR2 128 BIT (שנה אחריות) 650 ש"ח NIVDIA® GeForce 6600GT GPU 128MB DDR3 128 BIT +VIVO INNOVISIN מחיר 630 ¤ (אחריות שנה) Leadtek WinFast PX7600GS TD256MB DDR2 128 BIT מחיר 640 ש"ח 3שנים אחריות
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=30223 נחמד לדעת שהAGP לא מת לגמרי
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מתכוון, אם יש הבדל בביצועים במשחקים? יש ירידה ברמה של הכרטיס מבחינת משחקים לעומת הכרטיס הרגיל, או שזה אותו הכרטיס עם שיפורים?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי. החלפתי כרטיס מ GF2 MX400 ל XpertVision Radeon8500le ( 250/250). כמובן שלאחר התקנת הדרייברים (3.2) ישר הרצתי 3Dmark. בהתחלה קיבלתי בסביבות ה 59xx. זה היה סביר, אבל עקרונית אני אמור לקבל תוצאה טובה יותר. לכן היום בבוקר מחקתי את הווינדוס והתקנתי מחדש. הרצתי 3dmark ו... קיבלתי 55xx...... אין לי מושג מה הבעיה, אבל התוצאה היא ללא ספק נמוכה מדי. מה לעשות? Athlon Tbird b 1400Mhz ECS K7S5A 256MB SDRAM PC133 Radeon 8500 LE Directx 9.0a ATi Catalyst 3.2
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מחפש לדוד שלי מסך, עדיף כמה שיותר זול, סביבות ה1000 ש"ח. רציתי לשאול איזה מסך כדי לי לקנות? ועוד שאלה: יש בפנדה מבצע של מסך VIEWSONIC 17 + מקלדת + עכבר טובים ב1200 שווה?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אז ככה כדי למנוע שאלות אז: 1. זה קורה בכל סוגי הקבצים. 2.נסיתי גם בנגן ה dvix, לא רק במדייה פלייר. עכשיו אני חושב שאפשר לטפל בזה דרך כמה הגדרות שנמצאות בדרייברים של נוידיה, אבל אני לא יודע בדיוק. הנה תמונה של הבעיה, כעיקרון אני רואה את הסרט בכלל אבל כשאני מעביר לצייר אז הוא לא מופיע, ואם הסרט עדין נשאר דלוק, רני רואה אותו כאלו דרך הצייר, נגיד איפו שהמדייה פלייר אז רואים אותו בתוך הצייר, אבל אם אני מכבה את הסרט אז גם בצייר לא רואים אותו הנה תמונה: (אמורים לראות את הסרט בפנים כמובן)
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה לפני כמה דקות המסך שלי נפרד מהעולם היפה שלנו ועבר לעולם שכולו טוב אז אני צריך להחליף אותו לצערי אני במסכים לא ממש מבין המפרט שלי דרך אגב זה AMD 2800 1GB זיכרון פנימי רדיון 9800 256 MB בכל מקרה אני צריך מספר הצעות לגבי מסכים טובים בנתיים קיבלתי מחבר שלי הצעה לגבי מסך MSS 976 2500 שקל למרות שזה LCD הבנתי שזה יהיה טוב למשחקים כי הוא דיגטלי מה אתם אומרים ? בכל מקרה כל הצעה תתקבל בשמחה יש עדיפות לBENQ וMAG כי יש לי הנחה אצלם תקציב נגיד 1000 שקל לCRT ו 2500 שקל לLCD תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כשבאתי לקנות בKSP את ה9800PRO 128MB 256BIT של ספיר, ראיתי שאת זה ספציפית כבר אין להם, ובמקום יש את אותם נתונים רק של MSI. כמה קריטי ההבדל והאם MSI חברה טובה?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם הוא טוב וכמה לדעתכם הוא שווה חדש באריזה + 3 שנים אחריות
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
http://www.angelfire.com/oz/argzp/untitled.jpg אני רואה בSmart Doctor של אסוס שהכרטיס שלי על 60² מעלות צ' ו145 פ' אהה והוא אומר לי שהמאוורר על הVGA פגום ואני צריך להחליף אותו .... מה אני צריך לעשות ?!?!?!?! זה באג או שבאמת הכרטיס על 60 מעלות ?!?! בבקשה עזרה אני נואש נ.ב לא עשיתי OC תודה מראש , SmeNmeN
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
Gigabyte RADEON 9500 64MB DDR Retail אני רוצה לדעת אם הוא יפעל על intel pentium 3 MHz 800 RAM 256 אני רוצה להחליף את ה geforce MX440 64
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך LG700P ושיניתי את תדר הריענון שלו להיות 85HZ (במאפייני תצוגה בווינדוס). בדקתי במסך, והוא אכן היה על 85HZ לאחר מכן.(רזולוציה 1024*768) כשנכנסתי למשחקים ולחצתי על הכפתור של המסך, רשום שם שהוא פועל על 60HZ. מה לעשות? ממש לא בא לי להרוס את העיניים...
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-