עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מפרמט את המחשב ואני רוצה לדעת איזה דרייבר כדאי לי להוריד אחרי זה? אמרו לי שהקאטליסט לא טוב...יש המלצה למשהו אחר?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  2. הכותרת אומרת הכול

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by hwforcer,

האם זה הגיוני כי כרטיס אחד X1900XTX יותר טוב משנתיים ב SLI של GEFORCE 7900GT ?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  4. Started by redersh,

היה לי X600PRO מימשתי אחריות קיבלתי X1300PRO מה הרמה של הכרטיס הזה הוא יותר חדש מה600 נכון? שווה ערך או שדרוג... תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by andrey12341,

קיבלתי לפני כשעה מסך 19 של אוריון חיברתי אותו והמערכת אינה מזהה אותו,רשום לי רק default monitor. לפני כן היה לי סמסונג 17 שהיה plug and play אבל המסך הזה כנראה אינו. עכשיו מה אני עושה כדי שהוא יזוהה. גם אווראסט אינו מזהה אותו ואני חייב מידע על המסך הזה(רזולוציה מקסימלית וכו').

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by dorviper,

טוב חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של 700 +- מה הכי טוב במחיר הזה? תודה עריכה: AGP....

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  7. Started by Alex Kidd,

קניתי מסך חדש LCD BENQ FP93GX "19 בעל חיבור DVI והתצוגה ממשת נוראית יש בעיות בצבעים, כאילו שהוא מוגדר על 8 ביט או משהו למישהו יש עצה מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  8. שלום רב. לפני כן היתה לי תוצאה מעל 10k והיום משום מה התוצאה עלובה ביותר למפרט שלי[ראה תמונה] מה הבעיה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by student10,

במקום העבודה אנחנו קונים מחשב HP עם מעבד E6300 ו- 1GB זיכרון. למחשב יש כרטיס מסך O/B מסוג Intel GMA X3000. למחשב יש צ'יפסט 965Q שכנראה מכיל גירסה מקוצצת של ה- X3000. במחשב נשתמש לעבודה עם OFFICE ו- PHOTOSHOP ואנחנו שונאים תגובות איטיות של המחשב. המחשב ישמש אותנו למשך 3 שנים+. אני לא סומך על הכרטיס של אינטל וחשבנו כדי למנוע גניבת זיכרון ע"י הכרטיס של אינטל ולשפר קצת את הביצועים במינימום מחיר להוסיף כרטיס מסך נפרד GF 7300GS 256MB שיש לו גם יציאת DVI (מה שאין לאינטל). האם אכן 7300GS יהיה יותר טוב מ- Intel X3000 ? אנחנו ממש מוגבלים בכסף ולהוסיף כרטיס מסך הרבה יותר טוב מזה הוא לא אופציה אפשר רק משהו קצת יותר יקר. האם במקום זה עדיף להוסיף עוד 1GB זיכרון ? תודה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by EzX1,

הריוה טיונר מציג שיש צינורות לפתיחה האם זה באמת נכון????? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  11. שלום, מקווה שאני לא טועה בפורום. שלום. רכשתי מסך מסוג Lg l194Wt שבו הרזלוציה היא 900*1440. 1. קבלתי איזה מייל שמפנה לפורום אשר מסביר כיצד להתאים את רזולוציית משחק Fifa07 לרזולוציית המסך. בפורום ששלחו לי לא מצאתי את התשובה. האם מישהו יודע איך עושים זאת ? המשחק עצמו לא תומך ברזולוציה הזו. וכרגע התמונה נראית קצת מתוחה. 1. במשחק Call Of Duty2 - ישנה אופציה מובנית של 900*1440. ברגע שאני משנה את זה, המשחק הופך למקוטע ולא רציף. ברזולוציה של 800*600 המשחק עובד יפה מאד. א. האם יש דרך לתקן זאת ? ב. האם זה נכון שאם אשתמש ב DX7.0 זה יעבוד תקין (קראתי את זה איפה שהוא) - האם זה ייתכן? כרגע מותקן לי DX 9.0. במידה וכן, האם זה כדאי (כי אנ י מוותר על אופציות אחרות בעת "הנמכת" התכונות ל- DX…

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by amit_amit,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש ATI 1950XTX E6300 2GB DDR2 667 והוצאתי ב3D MARK 5861.. התוצאה טובה למפרט

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  13. שלום קניתי אתמול כרטיס מסך ASUS GEFORCE 7600 GS ומופיע הבעיה הבאה בזמן הדלקת המחשב http://bdamage.rey.co.il//pic/error-sli.JPG העלתי את התמונה לאיכסון שלי או צרפתי את הקובץ התמונה לכאן נא להתיחס לבעיה בצעד שמאל למטה שקשורה לכרטיס מסך ולא לבעיה השניה שטופלה עכשיו אני מבין שצריך 2 כרטיסי מסך שאין ברשותי יש רק כרטיס אחד השאלה היא מה אפשר לעשות כדי לבטל הודעת שגיאה זו ואם אפשר לבטל את טכנולגית SLI בתודה תומר [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by mistaarvim,

התקנתי את הדרייברים מהדיסק ( רק את הדרייברים) ואת ATI TRAY TOOLS הרצתי את 3DMARK ועזבו את זה שהFPS נא בין -14-0 כתוב לי למעלה את הקלוקים שהכרטיס רץ עליהם (בזכות TRAY TOOLS) והינה המהירויות: GPU:500 MEMORY: 594 זה הגיוני? :s05: ועוד שאלה על הדרך- מה זה ATI HYDRAVISION?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כותרת. תודה לכל העונים.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. ממה שהבנתי הR600 הולכים להיות קצרים יותר הם יכנסו למארז הזה?

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by sahargt,

אני חושב לקנות את הכרטיס הבא איך החברה משהו מכיר ?? http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&N=200105+15&Ne=500000&product_code=343352&Pn=GeForce_8800_GTX_Video_Card

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by visitor,

שלום, אני מרכיב מחשב לעבודה גרפית, אני עובד בעיקר עם אפטר פוטושופ ומאיה לצורך העיניין. הבנתי שה QUADRO FX1500 כרטיס מעולה. השאלה שלי אילו כרטיסים בסדר גודל שלו יש עוד(אני לא הולך לעבוד בSLI) ? אולי ATI? האם הוא לא יהיה מיושן אוטוטו ואם בכלל שווה לקנות כרטיס QUADRO ולא GEFORCE ? המעבד הוא E6600 והלוח P5B DELUXE. תודה לעונים, פשוט כבר מבולבל מכל העסק הזה.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by idan007,

יש לי X1950PRO של POWERCOLOR ורציתי לדעת אם זאת תוצאה סבבה, מישהו יכול להגיד לי?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Matankzr23,

איזה כטיס עדיף? 1950XT עם 256 מגה? או PRO עם 512 מגה?

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  21. שמעתי שלא ממש משתלם לקנות כרגע מחשב לפני יציאת DX10, בגלל שעוד מעט יצא DX10 וכרטיסים תומכים. אז השאלה היא.. עד כמה לא משתלם לקנות מחשב חדש כרגע? אפשר להסתדר ללא DX10 שנתיים-שלוש?

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by EzE126,

התקציב הוא 1000 מה עדיף? Powercolor Ati X1950 Pro Extreme או Leadtek Winfast nVidia 7600 GT extreme ולמה.

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Component,

היי, יש לי חבר שרוצה לקנות כרטיס AGP ב-1000-1200 שקלים. מה אתם מציעים? תודה, עדי.

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  24. שלום לכולם, הכרטיס בן חמישה חודשים ולא עבר OC אף פעם. המפרט: INTEL P4 2.66 ASUS P4S8X-X TWINMOS 2G 400MHZ (2*512+1*1 HEC WIN420W GAINWARD GEFORCE 6800GS 256MB AGP אם חסרים נתונים אני אוסיף. בהתחלה הכרטיס היה עובד מצויין ו- BF2 היה רץ חלק על הגדרות בינוניות-גבוהות (המשחק היחידי שאני משחק בעל דרישות גבוהות). בבדיקת טמפרטורות הכרטיס היה ב40-45 מעלות במנוחה ו- 70-75 מעלות במאמץ. לפני שבוע וחצי המשחק התחיל לגמגם ( התמונה היתה קופאת לרגע ושוב ממשיכה). הורדתי את ההגדרות למינימום והמשחק רץ כמו שצריך. כעבור כמה ימים (שבהם שיחקתי הרבה) הבעיה חזרה על עצמה (בהגדרות הכי נמוכות) ובנוסף התחילו להופיע ארטיפקטים (צורות שחורות במקום הרים או שמים וכו). עדכנתי את הדרייברים ל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בשיטוט בפורומים מחו"ל נתקלתי בנושא שנפתח ע"י אחד המשתמשים, המקשר אותי לפורום אחר. נכנסתי ללינק, ומצאתי את עצמי עם פה פעור, מדוע אלוהים נותן אגוזים לאנשים ללא שיניים? (או במילים אחרות, למה הוא נותן חומרה כזאת למפגרים?). אני מניח שאתם תוהים "על מה הוא מדבר?". הנה התשובה: /Discuss

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים