עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Socrates,

למה לטכנולוגיה הותיקה והמעולה אין פורום יחודי, ולטכנולוגיה החדשה יש? האם זה מצביע שיש יותר בעיות וסוגיות שיש לשאול על LCD יותר מאשר על CRT? הביעו דעתכם, ונמקו הצבעתכם!

2. אהלן. רציתי לרכוש כרטיס מסך יד- שניה, אך בגלל חמדנותם של המוכרים נטשתי את הרעיון וברצוני לרכוש כרטיס חדש מאילת עד 650 שקלים. המערכת שלי : לוח b75m-d3h זכרונות 2X4 גיגה ספק סיסוניק 450W מה הכרטיס הכי מומלץ למערכת במסגרת התקציב ? ואם מישהו מוכר יד שניה משהו נורמלי ולא מצפה שאתן לו מחיר 80%- 70% מעלות הקניה המקורית שלו, שיכתוב לי בפרטי. תודה.

3. Started by tascam,

שמחתי לגלות שהחברה המיטולוגית האיכותית ELSA קיימת ובועטת http://www.elsa.com.tw/EN/ האים יש לה נציג בארץ ? דן

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by 301289,

תקציב: 250 חריגה מקסימלית: 300 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג חנות:KSP מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+ לוח אם: Gigabyte GA-MA69GM-S2H כרטיס מסך נוכחי: 7600GS ספק: 300וואט איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): LG FLATRON W2042T תודה לעוזרים!

5. Started by tomer87,

עם הזמן תגבוה הכי מהיר למשחקים גודל כמובן 19 אינצ , עד 4500 ש"ח שיהיה יפה ולא כמו המסך הנוכחי שלי.... שיהיו למסך הנ"ל לפחות חיבור אנלוגי ודיגיטלי אחד גודל נקודה הכי טוב,רזולוציה מצוינת ושהכל יכנס במסגרת התקציב נ.ב נא לפרט ואם אפשר גם קישור יתקבל בברכה תודה מראש תומר

• 12 תגובות
    • 954 צפיות
  6. Started by ITSIK86,

יש לי את הכטיס הזה {7900GT} זה אחלה כרטיס הכל עובד סבבה אבל בחלק מהמשחקים הHDR לא עובד עם AA שזה דבר ידוע בטח לכולם אז רציתי לדעת אם יצא איזה תיקון כלשהו הוא שיש איזה קומבינה להפעיל את שניהם ביחד?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  7. http://cgi.ebay.com/Leadtek-WinFast-PX6800GT-TDH-Geforce-6800GT-256MB-256-b_W0QQitemZ8722391468QQcategoryZ80187QQrdZ1QQcmdZViewItem כאמור, מכרתי WORLD OF WARCRAFT בקרוב ל1720 ש"ח, ועכשיו הכסף נמצא בPAYPAL, ואי אפשר למשוך אותו לבנקים בארץ - אז ככה שאני מאולץ להזמין משם משהו חשבתי לקנות את הכרטיס הזה משם נכנס בול לתקציב שלי, מה אתם אומרים ? ואת הGTO2 שלי אני ימכור פה בארץ וככה בעצם אני ישיג את הכסף... איך הכרטיס בהשוואה לGTO2 ?

• 14 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by haim6130,

מה יותר טוב? HD3870 X2 או HD4870 1GB ?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by shy_thebar,

שלום. החלטתי לקנות כרטיס מסך 6800.(הרגיל-לא ULTRA או GT) מספר שאלות: 1)על איזו חברה אתם ממליצים? 2)יש חנות באזור ת"א שמוכרת את הכרטיס הנ"ל? תודה שי

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה ולחבר אותה למחשב בכדי לראות סרטים באיכות BluRay 1080p. הבנתי שאני צריך כרטיס מסך תומך? מפרט המחשב: 2GB RAM E5200 ספק 300W אשמח לקבל הצעה לכרטיס מסך שיעמוד בדרישות אלה בצורה הטובה ביותר בתקציב הנ"ל. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by skyfire,

פתחתי היום בבוקר את המחשב והמסך היה מלא artifacts, אבל מיהרתי אז פשוט סגרתי את המחשב והלכתי. חזרתי לפני חצי שעה... פתחתי את המארז וגיליתי שהלהבים של הכרטיס מסך על הכרטיס קול :'( מזל שיש לי רדאון 8500 זרוק במגירה, אבל תודו שזאת דרך די מצחיקה לגלות שנדפק כרטיס. עכשיו הדילמה האם להשקיע באיזה silencer או לקנות איזה כרטיס מסך AGP עם directx10 שבטח יצא עוד *כמה* חודשים.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by Adirz0,

אחרי המון ניסיונות ושאלות פה לסדר את הבעיה עם ה TV-OUT כדי לראות במסך של המחשב + TV חשבתי שאולי ב- X1800XT שלי אין אפשרות של Clone Mode אולי? ניסיתי דרייברים של 7-8 וגם 7-9 Catalyst, אבל שום דבר לא מוסיף לי אפשרות כזאת.

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  13. דבר ראשון יש לי מסך 22" רחב... ניראלכם שהכרטיס GeCube Radeon HD4870 1GB DDR5 PCle יחזיק את קרייסיס על רזולוציה 1650X1050 על פילטרים 8X?

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by waizman,

ז"א שאני יוכל להציג משהו על מסך אחד ומשהו על אחר + 2 המסכים יוכלו לפעול במקביל... תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  15. Started by Lord Richard,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי אך אני יודע שלא אוכל לקנות את החדש ביותר כי המחשב שלי כנראה לא מספיק חזק בשבילו. המעבד שלי הוא: core 2 duo E4500 2.20GHz זיכרון: 2GB לוח אם: ASUS P5GC-MX וכרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Nvidia GeForce 8500GT. אני מעוניין בכרטיס מסך הכי חזק שאוכל לשים במחשב בתקציב של עד 600-650 ש"ח. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by SHOOTER8,

קניתי מסך חדש 27 אינץ' ועכשיו כשאני רואה HD הסרטים נראים לי קצת מרוחים. נראה לי שהבעיה בכרטיס המסך. אני לא משחק עם המחשב. המחשב שלי בן 6 המעבד INTEL CORE DUO 6750 2.66GHZ לוח האם GIGABYTE GA P35 DS3 זיכרון 4GB 4 דיסקים ספק CORSAIR 450W כרטיס המסך (שלא נחשב לחזק כבר כשקניתי את המחשב) RADEON HD2600XT 256MB הכרטיסים שנראו לי הם RADEON HD 6450 או GT210 השאלות: 1. האם החלפת כרטיס מסך אכן תעזור? 2. האם הכרטיסים שציינתי מתאימים ללוח האם? אם לא, האם קיימים כרטיסים שמתאימים? 3. האם הספק יחזיק מעמד עם הכרטיס החדש? המלצה אחרת תתקבל בברכה תודה

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by Gangster,

אני רוצה לקנות מסך דק 17 איזה הכי מומלץ וטוב??? התקציב שלי הוא 2000 שקל ולשימושים מישרדיים לאינטרנט וכו' תודה!?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  18. אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך (PCI-E X16) הכי טוב בשבילי במחיר של עד 400 (יכולה להיות חריגה של עוד 50 שקל אבל רק אם זה ממש שווה את זה - כי אני מעדיף להישאר במסגרת התקציב). הכרטיס ישמש בעיקר למשחקים אך גם לוידאו (SD ו-HD) ומוזיקה...וגם לאינטרנט, הורדות והתכתבות... עריכה: דרוש כרטיס מסך עם 512MB זיכרון כי יש לי מסך 22' ואני עובד איתו ברזולוציה של 1680x1050 שזה הכי גבוה.. ואני גם מעדיף לשחק במשחקים ברזולוציה הזו - אני מבין שזה לא אפשרי שכל משחק יעלה על הרזולוציה הנ"ל בכרטיס של 400 שקל...אבל בכל זאת אני אומר...

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by askobilv,

שלום, יש לי בעייה עם TV-OUT אני לא מצליח להעביר את הפלט לטלויזיה עצמה ואני בטוח שיש בעייה איפשהוא בהגדרות מדובר על טלויזיה CRT 34", לי במחשב יש מסך 22" WIDE ברגע שאני מעביר את התצוגה לטלויזיה אני לא רואה כלום בטלויזיה (שחור) והתצוגה חוזרת למסך מחשב אחרי מספר שניות בגלל שכנראה הכרטיס זיהה שהוא לא מצליח לשדר את הפלט לטלויזיה, לפעמים רואים ממש למילי שנייה הבהוב של מסך לבן שהופך מיד לשחור בטלויזיה. יש לי עוד מחשב שממנו זה עובד תקין (מחשב עם 7600 ו XP) כך שזה לא בעייה בכבל S-VIDEO או ב CONNECTOR שיוצא מהכרטיס כי בדקתי עם אותו אחד וגם לא בעייה בטלויזיה. הייתה לי עוד טלויזיית CRT 25" שחיברתי את המחשב אליה ואני לא זוכר שהייתה בעייה ככה שלא נראה לי שיש בעייה בכרטיס ניסיתי לשחק עם …

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by blabla600,

המשחקים החדשים ביותר היום כבר בדרישות דורשים כרטיס מסך מסדרת 6000 .. החלטתי שכדאי לשדרג, גם בשביל הבאטלפילד 3 שקרב. אז החלטתי שאני מוכן לשדרג למשהו רציני ביותר.. תקציב זה לא בעיה מצידי נגיד 2000 ש"ח השאלה אם כרטיס כמו GTX590 נגיד הוא בסדר עם מעבד Phenom 955 x4 ? כאילו אין צוואק בקבוק וכל זה? ומה אתם הייתם ממליצים? אולי 2 כרטיסים ביחד אחרים או משהו? תודה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by stingeR-,

אוקיי... יצא היום הקאטאליסט החדש גירסא 5.12 וכבר הספקתי להוריד ולהתקין.. התרשמות ראשונית שלי טובה מאוד... במהירות סטוק שיפור של כ50-100 נקודות(בכרטיס שלי לפחות... בכרטיסים אחרים שראיתי של אנשים כמו X850XTPE ועוד יש שיפורים של עד 400 נקודות ב3dmark05) מורגש שיפור במשחקים ואפילו משהו מאוד מוזר... לפניכן(5.11 ולפניו) יכולתי לעבוד קבוע על 430MHZ לליבה ו374MHZ זיכרונות ללא ארטיפקטים.. משום מה עם הדרייבר הנוכחי אני מסוגל לעבוד 455MHZ לליבה ו378MHZ לזיכרונות ללא ארטיפקטים והשיפור בביצועים מורגש! עם מעבד על 2400MHZ אני עובד כרגע על 3432 נקודות 3dmark05 קבוע יומיום כאשר הסטוק שלי(סטוק מעבד סטוק כרטיס) 2140 נקודות חחחחחחחחחחח פעם ראשונה שאני בודק סטוק חחחחחחחחחח איזה מוזרררר ..…

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by yaniv15,

שלום לכולם, מחפש כרטיס מסך למשחקים (כרגע רק פורטנייט) ברזולוציה של עד FHD. המעבד הוא i5 מדור 8. תקציב - עד כ-700 ש"ח, עדיף פחות. תודה.

23. או קיי, אז יש לי כרטיס מסך ATI Radeon x700 שבו יש לי פלג יציאה כמו SVIDEO רק עם יותר פינים והוא מתחבר לכבל שקיבלתי בנפרד ובקצהו מחוברת מין קופסאת פלגים ומכילה 3 פלגי יציאה של RCA (כחול, אדום וירוק) ויציאה ל-SVIDEO רגיל 4 פינים ובנוסף יש עליה מפסק TV/HDTV. עד כאן הכל טוב ויפה. על מנת לראות את תצוגת המחשב גם על הטלויזיה קניתי כבל (מהיותר איכותיים) RCA ל-SVIDEO שבשני קצוות הכבל יש פלג אחד מכל סוג (זכר). חיברתי את קצה ה-SVIDEO של הכבל ליציאת ה-SVIDEO שנמצאת בקופסאת הפלגים שמחוברת לכרטיס המסך ואת הקצה שני של הכבל שהוא RCA לכניסת ה-VIDEO הצהובה שבטלויזיה. הפעלתי את הטלויזיה בהגדרות שבשולחן עבודה ואכן אני רואה תצוגה של המחשב בטלויזיה - סרטים והכל אבל!!! רק בשחור לבן! אז ניסתי לש…

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  24. עריכה: הרגע שמתי לב שזה לא נכנס בכותרת, הכרטיס השלישי הוא: Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X אהלן חברים (: החלטתי לשדרג את כרטיס המסך לחדש, ואני מתלבט בין ה-3 שבכותרת. המפרט הנוכחי כולל: I5 2500k @ 4.2 GHz Asrock Z3 Pro 8GB Ram Antec Neo Eco 620W Dell UH2312HM השימוש העיקרי הוא משחקים. זה כולל משחקים מכל הסוגים וכל הז'אנרים כמו GW2, AC4, BF4, Crysis 3 וכו וכו... רעש הוא משהו שמפריע לי רק קצת, מהבחינה שאני לא אוהב לשמוע מטוס סילון בזמן שאני משחק, אז כל עוד זה לא משהו ממש מרעיש - אני בסדר עם זה. קירור זה משהו שכן חשוב לי כי אני ממש אוהב לראות טמפרטורות נמוכות על הכרטיס. אחרון חביב, אני אוהב לעשות ממש קצת OC, יותר בשביל הכיף שבזה, מאשר בשביל להשיג ביצועים רציניים בעזרת OC. אז …

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by SiLeNt B0B,

אני רוצה לקנות תכרטיס מסך Gigabyte 9800GT 512MB G92B Zalman cooler והשאלה שלי היא מה אני צריך לבדוק כדי לדעת אם זה מתאים לי למחשב הזכרון שלי במחשב הוא DDR SDRAM ... לא יודע אם זה קשור הכרטיס מסך שלי כרגע הוא NVIDIA GeForce 6600 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz 1.5 GB OF RAM תודה מראש לכל מי שיעזור וחג שמח!

• 10 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.