עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MaoR_KilleR,

שלום אז קניתי את הכרטיס הזה ואני רוצה eyecandy טוב לא על חשבון ביצועים. ושמעתי פה הרבה על איך Supersampling ו- Multisampling (אולי יש עוד סוגים??) הורגים את הביצועים של ה- 6xxx (וזה נכון), אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול לשים פילטרים ועדיין לשמור על הביצועים? אולי בגלל זה יש לי נפילות כאלו פתאומיות ב- hl2. עוד שאלה: פילטרים לשים דרך הדרייבר או דרך המשחק? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  2. סוף סוף משדרג את המחשב בכרטיס מסך! מתחבר למסך 22" ב - DVI ולמסך 32" ב -HDMI שיהיה עם זכרון גבוה ככל הניתן (ברמת היעילות) וטוב למשחקים ביחס "עלות/תועלת" האידאלי לטווח המחיר. תודה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by drorb,

hi guys - sorry for the English, I have no Hebrew in the computer at work.. I just bought this model: GTS 250 OC GV-N250OC-1GI I have a 400W PSU, however the requirements for this card say I need a 450W PSU is this really necessary, or will my 400W PSU hold? also, what could be damaged from keeping the 400W and playing games for long periods of time? Thanks! DF

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by pergola,

יש לי כרגע את הכרטיס 8800GT. ההורים שלי קונים מחשב חדש, שבו אני יכול לקנות לוח תומך SLI. 1. אם אני עושה SLI אני חייב 8800GT? או אני יכול גם כרטיס אחר? 2. יש למישהו נתונים בכמה % זה ישפר את הביצועים?

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  5. שלום לכולם לאחרונה קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך. ברצוני להוסיף כרטיס מסך חדש כדי שאוכל לשחק במשחקים כמו COD, PES2009. הרזולוציה שאני משתמש היא1050*1680. בקצרה על המחשב - INTEL E8400 ASUS P5QL-EM 4GB RAM LCD 22 WIDE אשמח לקבל המלצות ובנוסף מה ההבדל בין 9600gt ל 9800gt תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  6. אני מתלבט בין הה HD4850 או הGT9800 יש לי מעבד מרובע ליבה של אינטל, ספק של 500 וואט וזיכרון בRAM של 2ג'יגה. איזה מהם כדאי לי לקנות? ומאיזה חברה? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 738 צפיות
  7. אהלן ! אני מעוניין לשדרג לשני כרטיסי מסך אבל קשה להחליט איזה. אני כרגע עם כרטיס של AMD ומאוד רוצה לנסות את NVIDIA לשם שינוי. אבל לא יודע למה, נראה לי שאין משהו אטרקטיבי מספיק. אני מתלבט בין הזוגות הבאים: MSI R6950 Twinfrozr III Power Edition/OC 6950 2GB GDDR5 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2817 Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC http://tms.co.il/product/10389 אשמח לעזרה ממכם כי קצת איבדתי את עצמי. המלצות גם על כרטיסים אחרית יתקבלו בברכה. זה המפרט מחשב: i7 950 @ 3.5ghz 3x2GB G.Skill DDR3 @ 1220Mhz ASUS P6X58D PREMIUM Case - Thermaltake Elemental G PSU - Chieftech 650W כרגע משתמש בטלויזיה 32" FHD כמסך מחשב בעתיק הקרוב אני עובר לשלושה מסכים. ועו…

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by spike_staff,

שלום חברה'! יש לי כרטיס מסך GTX 470 עם קירור של GELID. הקירור היה מגיע עם מתאם חשמל למאוורר כך שאפשר לחבר אותו לבקר מאווררים במקום ישירות לכרטיס ולשלוט במהירות. אתמול איכשהו הצלחתי להרוס את הקבל ועכשיו אני סובל מרעש של הקירור הזה שמסתובב כל הזמן ב 100%. יש מצב להשיג מתאם כזה חדש בארץ? (אשמח גם לדעת איך נקרה מתאם כזה אולי לא מצאתי כי לא חיפשתי את מה שצריך)

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  9. שלום, הייתי מעוניין לקבל את המלצותיכם בנוגע לכרטיסי מסך מבין 2 הרשימות המופיעות בלינקים הבאים: http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010380048%20106792627%201067940678&name=Radeon%20HD%204870 http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010380048%20106792627%201067947106&name=Radeon%20HD%204890 איזה כרטיס של איזו חברה נחשב יותר טוב/איכותי/נותן תמורה למחיר שלו/בעל קירור טוב יותר? אם אפשר לקבל בנוסף להמלצות גם דירוג של הנ"ל מפרט מחשב: Athlon 64 X2 (T) 3800+ 2.0 GHz Asus A8N-LA Nagami2-GL8E Memory 3.5GB Hard drive: 1 WD SATA 250GB, 1 SATA WD 500GB ספק כוח 650W של ANTEC מסך: 22" של ACER X223W מערכת הפעלה: ווינדוז XP אבקש …

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by arikbaron,

נתקלתי באפשרות הזאת באתר isramods לפי הכתוב ניתן בקלות לבצע זאת על ידי שינוי הביוס ולהפוך כרטיס ב1150 שח לכרטיס ב3000 שח קבלו קישור http://www.explosivelabs.com/forums/showthread.php?s=&threadid=913

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  11. חבר שלי קונה מחשב ומישהו די מתמצא סיפר לו שלא מומלץ לקחת שילוב של HD4850+לוח אם Gigabyte, מכיוון ש"הם לא עובדים טוב ביחד וידוע שהשילוב הזה גורם להרבה בעיות", לכן המליץ לו לקחת GeForce. התשובה שלי אליו הייתה שזו כמובן לא יותר מסטיגמה חסרת כל ביסוס. הוא מבקש עוד חוות דעת חוץ משלי- ולכן פתחתי את הדיון. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by n0stredamus,

היי, התקנתי את הכרטיס הנ"ל תחת ויסטה הוא מגיע עם כניסת vivo , אני רוצה לחבר לכרטיס את הממיר של הכבלים על מנת לצפות בטלוויזיה, ואולי גם להקליט לפעמים מבחינת סאונד אני רוצה לחבר את היציאה האופטית של המחשב רק מה - אני לא מוצא את ההגדרות שמגדירות לי כניסת ווידאו , ובאיזה תוכנה אני צופה באינפוט של הטלוויזיה אודה מראש על כל עזרה בעניין הזה, מעניין אותי למצות את היכולות של הכרטיס וקצת קורה שמסתבכים .. טל.

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  13. היי, המאורר בכרטיס המסך ATI HD 4850 הפסיק לעבוד וגם לאחר שימון בספריי WD40 עדיין מקרטע. הבנתי שהפתרון היחידי הוא להחליף את כל הגוף קירור מכיוון שהמאורר הוא חלק בלתי נפרד מגוף הקירור. היכן יש חנויות בחיפה/נשר שמוכרות גופי קירור לכרטיסי מסך? אשמח להמלצה מהירה, תודה מראש, אוהד : )

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  14. שלום לכולם, עברתי עכשיו על הכתבה באתר לכרטיסי ה 8600-8500 וראיתי משהו מוזר - גם לי יש 8600GTS של INNO3D. קבלתי אותו מנעה מחשבים לאחר שה 7900GT הלך לעולמו. (מי שלא זוכר את הסיפור שלי שיעבור אחורה..) מה שמוזר שהקירור שיש לי על ה 8600GTS הוא הקירור שמופיע כאן בכתבה על ה 8600GT וממש לא כולל את כל הגוף קירור הגדול הזה שיושב גם על הזכרונות.. אז מה זה אמור להביע ? דפקו אותי בקירור מאולתר או מה ? *עריכה* עכשיו בדקתי גם באתר של INNO3D - אצלהם מופיע הכרטיס כמו שאני קבלתי ולא כמו שבכתבה שלכם.. מוזר.. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/gf8_index.htm דבר שני - התוצאות שקבלתם איתו ב COMPANY OF HEROES קצת מוזרות לי .. אני מקבל תוצאות טובות יותר עם הגדרות גבוהות יותר על מחשב…

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by jj516,

אני שמעתי ש DIRECTX 9 מותאם רק לכרטיסי מסך כמו RADEON 9700 או GF FX, זאת אומרת שעל מפרט כמו שלי אני לא אוכל להתקין אותו?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  16. 1) אני רוצה לבצע התקנה נקיה של דרייברים באנוודיה ,קודם אני מוחק הכל שקשור לאנוודיה (כולל sweeper) , עושה ריסט למחשב על מנת לנקות סופית את השאריות ולהתחיל בהתקנה חדשה עם דרייברים מעודכנים ופה מתחילה הבעיה לאחר שאני עושה ריסט וברגע שהמחשב עולה הווינדוס אוטמטי מתחיל בהתהליך של התקנת דרייברים של אנוודיה והבעיה שזה מתקין דרייברים ישנים, ובזמן התהליך לא מאשפר לי להתקין את הדרייברים שאני רוצה ואיני מוצא דרך איך להבטל את ההתקנה האוטומטית של הווינדוס (ניסיתי גם להתנתק מהאינטרנט וזה לא עוזר ). אאשמח אם למישהו יש בשבילי פתרון . 2)התקנת דרייברים בצורה רגילה מתקינה לי במחשב דברים כמו 3D VISION , HD AUDIO ועוד משהו , השאלה האם יש לי צורך בזה או שאני אני יכול להתקין בצורה ידנית רק את …

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by jackass,

היי כמו שאתם רואים יש לי בעיה ב tv out של הכרטיס יש לכרטיס יציאת s video וקניתי מתאם ליציאת rca חיברתי הכל כמו צריך לטלויזיה (hitachi) אבל רואים רק מסך שחור help!!!!!

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by Eladious,

אוקיי יש לי 500 שקל כרגע , מוכנים להוסיף לי בערך 150 שקל ככה שזה 650 . אני צריך שתביאו לי כרטיס מסך טוב באיזור הזה , חריץ AGP יש לי לוח אם עם צ'יפסט SiS אז אני ממש לא בטוח לגבי התאימות שלו עם סדרת Nvidia 6xxx המפרט : P4 2.4 s478 SiS Motherboard 512MB of RAM חשבתי גם להוסיף סטיק 512 ראם , אבל זה מצריך אותי לשדרג לוח אם וזה כבר סיפור אחר [glow=red,2,300]אז כרטיס מסך , חריץ AGP , 650 שקל , YOU CAN DO IT[/glow]

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by ablabl,

קניתי היום את הכרטיס מסך HD4670 של ספיר הכרטיס עצמו הוא PCIE 2 והלוח אם שלי הוא כנראה PCIE 1 הבנתי שלא אמורה להיות בעיה עם זה משום מה הכרטיס מסך עובד הוא מתחמם והמאורר עובד אבל אין שום תצוגה במסך עצמו והוא נשאר בNO SIGNAL הספק שלי הוא 500W ATX של JVB ניסיתי לחבר ולהוציא כמה פעמים...לא עזר יכול להיות שהבעיה בספק?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  20. אפשר ארבעה כרטיסים כאלו במחשב אחד? או שזה מוגבל רק לשניים כאלו? תודה לעונים :]

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  21. אז ככה אני ממש ממש חדש (יותר נכון לא) בתחום אבל עכשיו קונים ממיר של "יס" למחשב (המחשב בחדר שלי) אז אני צריך כרטיס TV כדי לרואת TV (מן הסתם) ובדקתי ואין לי כניסה בכרטיס מסך עכשיו אני צריך כרטיס עם vid in ושיקליט לי תוכניות אפשר בבקשה המלצות אני לא יודע איפה זה בדיוק צריך להיות אז תעבירו אם לא קשור בתודה עידו IR

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by jeyjey,

http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=30000055&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=63&aff=zap מסך טוב? איך הוא ביחס לLG F700P?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by alon2,

איך הכרטיס הזה? אין לי צורך בהפעלת משחקים כבדים כגון דום 3 וכאלה?האם הוא יספק את העבודה?

24. Started by qpalzm,

מסתבר שמגיפת היילדס הפגומים לא פסחה על RV530. לATI אין מספיק ליבות תקינות ולכן תצפו לזמינות מלאה רק באמצע דצמבר. http://theinquirer.net/?article=26980 לדעתי אפשר לשכוח מהכרטיס הזה וללכת על GTO שמרסק אותו ועולה פחות.

• 11 תגובות
    • 738 צפיות
  25. Started by onadiv,

בעזרה של הפורום אני פחות או יותר סגור על מפרט אבל אני לא בטוח עם הכרטיס מסך.. 9600GT זה 610 שקל HD3870 עולה 650 שקל שניהם בעלי 256 bit ו512 MB אבל אני לא יודע מה מהירויות השעון שלהם. אני צריך שתסבירו לי מי מהם יותר טוב ולה כדי שאני אדע להבא תודה רבה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.