כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
אמרו לי שזה כרטיס טוב שיתאים למחשב שלי אבל אחרי שחקרתי טיפה באינטרנט גיליתי שיש המון סוגים שלו http://xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=186022 ואין לי מושג מה ההבדל ביניהם... אז אם מישהו יכול להסביר לי... רציתי גם לדעת אם הוא יתאים בכלל ללוח אם שלי
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום.....שלתי היא האם המשחקים העתידיים למשל קרייסיס יתמכו בשיידר מודל 4? או שאפשר יהיה לדעתכם לבחר בין 3 ל 4?.? וכמה זמן לדעתכם ייקח עד שייצאו משחקים רק ל שיידר מודל 4?? תודה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן בנוגע לכרטיס מסך ויש הרבה תשובות לא החלטיות בנושא הזה, זה בעצם הנושא שהכי גורלי וחשוב אצלי לפני קניית המחשב החדש, אז ככה: אני מתכוון לקנות מחשב חדש כבר הרבה זמן, אני גולש בפורום המון שעות, קורא על מפרטים שאתם בונים, דעות על חלקים, כרטיסי מסך וכו'. בזכותכם ובזכות הידע שרכשתי פה אני בטוח בכמעט כל החלקים של המחשב החדש (תקציבו 6200 כולל מסך), יש רק שאלה אחת שמטרידה אותי, עניין כרטיס המסך, ההחלטה הכמעט סופית היא ה1950 פרו אבל, לא הצלחתי להבין באופן מוחלט מתי תיהיה הכניסה המוחלטת של הDX10 לשוק מתי באמת יהיה צורך בכרטיס כזה, שתבינו, אני לא אחד שקונה מחשב כל יום ומבחינתי זאת השקעה רצינית,אז הבעיה היא שאני הולך על ה1950 שהוא כרטיס …
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מהחנות שאני קונה בה, לא מצאתי את הגירסה של הPowercolor. מצאתי את של Connect3d ואת של Sapphire. מצד אחד ראיתי פוסט שפורסם בפורום שטען כי שהקירור של Sapphire זוועתי אך מצד שני גם קראתי ביקורות שטענו שהוא מאוד שקט ויעיל. באיזה כרטיס כדאי לבחור? בכבוד רב, אורי
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את כרטיס המסך שלי (7600GT של ג'יגהבייט) לטלויזיה.הכל מחובר ומכוונן מבחינת הגדרות צבע,אבל אני עדיין רואה את התמונה בשחור לבן.חשבתי שמדובר בבעייה בכבל,החלפתי כבר שניים ועדיין רואים שחור לבן. למישהו יש אולי רעיון מה עוד יכול לגרום לזה ? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב ה-7800GS או ה- 7600GT הן לAGP והן לPCI E ???
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2922 ואני לא מבין בזה... אז אם אני קונה ומחבר למחשב אני צריך גם להביא ממיר ונקודת טלוויזיה בשביל שיהיה אפשר לראות ואיך זה הולך למשל יש לי YES אז אני רואה את זה כמו שרואים בטלוויזיה בדיוק נגיד לראות תקציר או משהו?? האם מישהו יכול לפרט לי פחות או יותר ?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
-
-
האם כבר דווח על יציאת כרטיסים עתידיים ותאריכים ???
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אפשר לעשות DISBLE ל ATI SMART ו ATI HOTKEY? :
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לא בטוח אם אני צריך לכתוב את זה פה או בניידים.. ברשותי HP NC6000. הלוח שלו מבוסס על הצי'פסט 855PM ועם כרטיס 9600 עם 64 זיכרון DDR האם ניתן לשדרג בכלל? אם כן איפה אני יכול למצוא כרטיס מסך יותר טוב למחשב זה ספציפית, ובכלל לניידים??
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
משדרגים אצלנו את המסכים למסכי LCD אבל לכולם אצלנו יש מחשבים ישנים עם AGP או כרטיסי מסך משולבים ללא DVI. אני מעוניין בכרטיסים הזולים ביותר גם ל-AGP וגם ל-PCIE שיוכלו "לדחוף" מסכי LCD כדוגמת VIEWSONIC VP930 ברזולוציה הטבעית 1280X1024 או מסכי 22' רחבים ברזולוציה 1680X1050. אשמח להמלצות בטווח מחירים של 300 ש"ח בערך אם זה מעשי.
-
- 9 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מממ אני מחפש כ. מסך טוב עד 350 ש"ח לאפיק AGP..... רצוי מאוד שיהיה חנות בכפר סבא או רעננה או פתח-תקווה........ תודה מראש (:
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי שאלה כללית לי אין את הבעיה אבל חשבתי על זה שאם יהיה למסך שלי פיקסל שרוף אז ב KSP לא מחליפים עד 4 אז יש דרך לשרוף פםיקסלים למסך? זה יהיה מאוד שימושי אם אתה רוצה להחליף מסך חח ;D
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך msi geforce 6200 בעל זכרון של 128 מגה. הכרטיס יושב על אפיק agp. דום 3 באיכות בינונית אני מצליח להריץ באופן סביר. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק די ישן יחסית - star wars gedi academi . המסחק יצא ב 2004 . משום מה בכרטיס הישן שהיה לפניו (mx 440) הוא רץ באופן תקין. בכרטיס הנוכחי אני נאלץ להוריד את עומק הצבע ל 16 ביט. כל נסיון להריץ ב 32 ביט גורם לקרטועים של הדמויות על המסך. יש הסבר לכך שכרטיס יחסית חדש ויותר מתקדם סובל מנחיתות נוראה שכזו? שי.
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שוב שלום אני רוצה לקנות אחד מבין השניים: TZ04LIZ/IM או TY0BLIZ/IM שנהם של לנובו. אחד מהם מגיע עם nVidia GeForce Go 7300 64MB ושני עם Intel GMA 950 (שהוא כנראה של הלוח אם) השאלה היא האם יש הבדל באיכות התמונה (כולל חיבור לטלוויזיה) למי שאינו משחק בכלל. שוב תודה רן
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעבוד עם טלוויזית פלסמה 42" (LG חדשה) במקום מסך מחשב. חיברתי את המחשב הנייד הישן שלי, אבל אין אפשרות לקרוא טקסט כיוון שאיכות התמונה ירודה. האם עבודה עם מחשב חדש תעזור? תודה מראש רן
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
עוד לא בדקתי אותם אבל קראתי שם שהם פותרים כמה בעיות. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_97.44.html http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=119
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
לאחר שקניתי 8800GTX בא לי לקנות נוסף למערך SLI , האם הספק שיש לי יספיק 600W של ENERMAX ?.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אצלי פועל כרגע FX5200 ופועל זה דבר יחסי Company of heroes וHitman blood money לא בדיוק פועלים ,ברמה של אפשרות לשחק(המשחק זז פשוט פריימ אחרי פריימ) כן , צריך כרטיס חדש המפרט הוא כזה: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz Asus P4P800SE 1024 MB על איזה כרטיס אתם ממליצים? (המחשב בערך בן שנתיים שלוש) ולפי איך שהבנתי אין אצלי אפשרות ל PCI EXPRESS כמו כן אני כבר שנים עובד עם NVIDIA איך הכרטיסים של ATI ועל איזה אתם ממליצים? תודה לעוזרים ומה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://ivory.co.il/product.asp?productid=223&CatCode=122 כי לפי חיפושים שעשיתי זה נראה לי הכי משתלם
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכוונה פונטים כלליים לWIN ולא לתוכנה ספציפית
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי DVD עם יציאת VGA במשרד. יש לי גם LCD 32 אינץ, שמחוברת אליו. המטרה היא לראות גם ב 32, וגם ב 2 מסכי 19 שרכשתי, של חברת דייהו, במחיר זול -999 שקל. (הצגת סרטים ותמונות בקיר במשרד להפקות). רכשתי מפצל אקטיבי, ל 4 VGA עם מגבר. הבעיה: המסכים לא מראים תמונה דרך ה DVD בחיבור ל VGA. ניסיתי כבר את ההגדרות ב DVD, כי ב 32 אינץ יש תמונה. בבדיקה במסכים שלי בבית, של VIEWSONIC זה עובד. הלכתי לחנות, והם חיברו לעוד 2 מותגים- רק אחד עובד, סמסונג, אבל עולה 1800 ואין מטרה לרכוש 2 כאלה יקרים. מישהו יודע מה הבעיה שבחלק זה עובד ובחלק לא? אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי X1950XTX על לוח INTEL 965RY עכשיו מצאתי את הצופציק הלבן, אבל הרווח בינו ובין הגוף קירור של הגשר הצפנוי ממש קטן אז אנלא יכול ללחוץ עליו... יש איכשהו לעקוף את זה? וד"א מה אני עוד צריך לעשות כדי לנתק אותו מהלוח אם?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתבלט בין 1950XT 256 לבין 1950PRO 256. אני יודע שה-XT יותר טוב, אבל הוא עולה 600 +- יותר. ואני רוצה לדעת אם הוא שווה את זה. כי אני רוצה לקנות גם מסך LCD. ההבדלים כל כך גדולים ביניהם?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-