עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מתלבט בין שניי הכרטיסים ואני לא ממש יודע מה ההבדל בינהם אם מישהוא יודע שירשום בבקשה

2. Started by d0r0n,

אני בונה מפרט חדש שבראש ובראשונה יהיה לעריכה גראפית דו ותלת ממדית עם התוכנות אדוב פוטושופ אדוב פרימייר ופאיינל קאט פרו, אבל רציתי שהכרטיס יהיה לי טוב גם למשחקים חדשים כי שלי כבר לא מעלה יותר משחקים מהשנה האחרונה... Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 965P-DS4 s775 Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E 1GB TwinMOS X2 DDR II 667 320GB 16MB, SATA II Maxtor + 120GB Maxtor ופה אני תקוע עם הכרטיס מסך, ויש לי כבר מסך: l1750SQ של אל ג'י אל סי די 17 אינטץ' ועוד שאלה איזה כרטיס מסך אני צריך ליקנות כדי שאני יראה את המחשב בשני מסכים כמו בחדרי עריכה... שהמסך מפוצל אבל רק בתוכנת עריכה... אם אתם מבינים למה אני מתכוון תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by T-BaG,

יש לי כמה שאלות קטנות. שאמח אם תענו לי. ;D האם כל דגם של כרטיס מסך מיוצר ע"י כמה חברות? לדוגמה ג'גיה בייט? האם יש הבדלים בין שני דגמים זהים של רכיטס אך של חברות שונות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by maor-a-,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש הוצע לי הכרטיס מסך הזה השאלה שלי האם הכרטיס הזה טוב? אני לא מחשיב את עצמי כגיימר פה ושם אני משחק אבל לא משהו רציני השאלה שלי האם הכרטיס הזה חזק וטוב מספיק בשבילי? התקציב בשביל המחשב כולו הוא 6500 אין לי תקציב ספציפי לכ.מסך

• 7 תגובות
    • 509 צפיות
  5. Started by Flea,

שלום לום בKSP יש את הכרטיס X1950 PRO של SAPPHIRE. עולה 1250 (או 1230 לא זוכר) וגם בKSP. X1950 PRO EXTREME של POWER COLOR שעולה 1200. עכשיו, מה ההבדל בין שני הכרטיסים ומי טוב יותר? את מי לקנות מבין שני אלה.. לא מתוכנן OC

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  6. Started by Kukishin,

למישהו אולי יש הערכה מתי המחיר יירד?

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  7. Started by night-fire,

שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך שמסוגל להריץ משחקים כמו carbon וכו.. תקציב דיי מוגבל,רק 500 ש"ח עם התגמשות ל-550 (אוליי טיפה יותר) תודה רבה מראש :]

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by matan_b,

היי לכולם, אני מרכיב מחשב חדש, ועדיין בהתלבטות לגבי כרטיס המסך. לא הצלחתי לקבל הרבה תגובות בפורום מפרטי מחשב ולכן אני שואל פה שוב. אני מתלבט בין כרטיסי המסך הבאים (כולם מ- www.skypc.co.il): * כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7950GT TDH 256MB - מחיר: 1,385.00 * כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7950GT TDH 512MB - מחיר: 1,598.00 * כרטיס מסך CONNECT3D X1950XT 256MB GDDR3 PCI-E - מחיר: 1,750.00 * כרטיס מסך XFX GF 7950GT 512MB PCI-E - מחיר: 1,880.00 כמה שאלות: 1) מה ההבדל בין כרטיס גרפי לכרטיס מסך? 2) האם יש חשיבות באמת ל- 256MB או 512MB על הכרטיס מסך? במה זה מתבטא בפועל? 3) מה זה PCI-E ? 4) האם הייתם ממליצים על כרטיס מסך אחר בכלל? תקציב של 1,700 עד 2,000 ככה, אפשר לחרוג טיפה אולי. ד"א,…

9. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך 8800GTS ואני מתלבט בין החברות. רציתי לשאול האם יש איזה ביקורות שונות בין החברות וגם מישהו יודע איזה בנדל בה עם כל כרטיס? האם כדאי לשלם 200 שקל יותר על EVG מ-LEADTEK\GIGABYTE וכו'? אני צריך לבצע את ההזמנה כבר מחר בבוקר אז אשמח אם תוכלו לספק לי כמה שיותר מידע. בנוסף אני רוכש בחנות מסויימת ומקבל מחיר ספק ולכן אני לא יכול לדוגמא לרכוש בחנות שנראת לכם יותר זולה והפרשים קטנים בין החברות השונות. תודה רבה ובכבוד רב, אני מודה לכם מכל הלב בשם כל צוות העובדים וההנהלה.... מתנות לחגים נשלח כבר בדואר. חג שמח.

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני יודע שנושא ה 7600GT, חרוש אך אני מעוניין בהתייחסות אישית לגבי שימושו עם המפרט הבא. אני יודע שהמפרט חלש יחסית, אך עם הזמן אני מתכוון להרחיב את הזכרון...המטרה שלי היא בעקרון הרצת רוב המשחקים על רזולוצייה וביצועים רגילים - כמעט גבוהיים (היום עם הכרטיס הקיים- 6200TC אני בקושי מריץ BUMPY). בגדול, השאלה שלי אם ישתלם לי בכלל להשקיע בכרטיס מסך (845 ש"ח) שיכנס למפרט הזה, או שעלי להמתין בסביבות השנתיים עד שאני יקנה מחשב חדש...(יש לציין שנתיים יבשות ממשחקים) *יש לציין שהמעבד הוא מסדרת ה 64BIT -775 *הזכרון - KINGSTONE - 512MB, 533MHZ *אין לי מושג את חברת הספק רק ידוע לי שהוא פועל בהספק של 450W

• 13 תגובות
    • 742 צפיות
  11. שלום לכולם !! אני משדרג מחשב ישן, ואני מתלבט- בין הכרטיסים האלו ל AGP x8 6600GT 6800 7600GS 1600PRO אני יודע שהם בערך אותו דבר בביצועים, אבל אשמח לדעת מי החזק ביותר ומי אחריו ומי שלישי ומי רביעי. הייתי רוצה לדעת מי מבינהם הכי משתלם מבחינת העלות ביחס לביצועים, התקציב הוא המינימלי שיריץ משחקים סבירים למשך שנה פחות או יותר. תודה רבה לעוזרים וחג שמח !!! :yelclap:

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  12. אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בלי חיבור VGA ,יש כבל כזה? המחשב הוא מחשב נייד ויש לו רק יציאת VGA.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by navk2,

המעבד הוא 2.6 וג'יגה ראם.. והאם המחשב יוכל להריץ משחקים ממש כבדים כמו : COD 2 , FEAR, TITAN QUEST,OBVILION

• 7 תגובות
    • 497 צפיות
  14. שלום לכולם, במסגרת עבודתי בחברה שאני עובד בה אני אחראי על פרוייקט להקמת Display Wall שמורכב מ-4 מסכי פלאזמה של 42". האינפורמציה שתוצג תהיה מבוססת בעיקר על טקסט וגראפים והמקור יהיה מחשב. השאלה שלי היא כזו: בהנחה שאני רוצה לעשות שימוש במחשב אחד כדי להציג 4 תכנים שונים על ארבעת המסכים (כלומר שכל מסך יציג תוכן שונה משאר המסכים), מה אני צריך מבחינת חומרה ותוכנה? כפי שאני מבין את זה, אני אצטרך 2 כרטיסי מסך שלכל אחד יש 2 יציאות (מה שיתן לי בסה"כ 4 יציאות), אבל מה שלא ברור לי זה איך ניתן להגדיר באמצעות מערכת ההפעלה (windows xp לצורך העניין) איזה תוכן יופנה לכל אחד מהמסכים. האם קיימת איזשהי תוכנה שיודעת לשלוט על הגדרות אלה? האם מעבר לכרטיסי המסך יהיה צורך בחומרה נוספת (כגון לוח א…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Y-T-M,

מה אתם ממליצים? ושיהיה כולל הרכבה כי אני לא יודע להרכיב! שניתי ל500

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by nVIDIA70,

שלום. הטמפרטורה של ה-geforce 7600GS במאמץ היא 60 מעלות ובמנוחה היא 52 מעלות. זאת טמפרטורה טובה? חשוב גם לציין שהכרטיס לא עבר OC ושאני משחק עם מארז פתוח כדי להוריד את הטמפרטורה שלו.

• 8 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by manz11,

שלום לכם. אני רוצה להמיר את קלטות מצלמת הוידאו שלי (אנלוגית)למחשב ,ולצרוב על DVD. יש לי במצלמה שתי כניסות : אחת לוידאו והשניה לאודיו .RCA ?(בננות). אז ככה...אני מחבר את כרטיס המסך שלי (7600GS) לחיבור ה SVIDEO שלו עם הכבל שקיבלתי איתו שבקצה השני שלו יש קופסת חיבורים. בקוסאת החיבורים אני מחבר את הכבלים יש למצלמה (2 RCA) . אולם כאשר אני מנסה ללכוד התוכנה אומרת לי שלא מזוהה שום התקן וידאו ללכידה ....זה קרה לי עם 2 תוכנות ובאמת אין זיהוי. יש למישהו רעיון למה זה קורה..והאם בשביל לעשות מה שאני רוצה אני חייב כרטיס ללכידת וידאו או שמספיק מה שיש לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by BAR3003,

יש לי כרטיס מסך 6600GT חיברתי את הטלויזיה ואני רואה שחור לבן בדקתי את הכבל הוא תקין יכול להיות שזה בגלל הדרייברים שלי (יש לי 84.21) בתודה מראש.......

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by nVIDIA70,

שלום. לאור יצאת ה-DX10 וכל ה-SM 4.0 התחלתי קצת לחקור וללהתעניין ב-DX9. בקיצור כתבתי הסבר קצר שעונה על השאלה מה זה Pixel Shaders, שאני מקווה שהוא נכון . אם הוא לא נכון אתם מוזמנים לתקן אותי פשוט העניינתי בנושא ולא מצאתי עליו חומר באתר. אז הנה: שאלה: מה הם מצללי קודקודים? תשובה: חפצים בסביבה תלת-ממדית לרוב מורכבים ממשולשים שלמעשה מוגדרים ע"י הודקודים שלהם. מצלל קודקוד הוא פונקציית עיבוד גראפית המשמשת ליצירת אפקטים על חפצים בסביבה תלת-מדית ע"י ביצוע חישובים מתמטיים על החפץ המסוים. לפני יצאת ה-DX8 אפקטי הצללה היו כל כך מסובכיםלעשייה עד כדי כך שהם יכלו להתבצע רק ע"י שימוש בפריימים מרונדרים. כיום מפתחי המשחקים משתמשים במצלללי פיקסלים על מנת להפיח רוח ואישיות בדמויות ובסביב…

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by dlogan,

כל פעם שאני מתקין דריברים לכרטיס מסך המסך פתאום לא עובד(No Signal) אמממ המסך L922A NU כרטיס מסך Geforce 7300GS

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by oz12,

אני משחק במשחק rainbow six vegas הכרטיס מסך שלי הוא 6600 256 M PCI והמשחק עובד חלש לאלה.זה בעיה בכרטיס ? זה רץ לי על 10 FPS

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by FPSbanana,

יש אפשרות לעשות ש7600GS יתמוך בVIVO??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nVIDIA70,

שלום. יש לי בעיה עם ה-7600GS שלי. הבעיה היא במשחק GTA SA ובשאר המשחקים שיש לי (אבל בולטת במיוחד במשחק הזה). אז הבעיה היא כזאת: כשאני בא לשחק ב- GTA SA אני מפעיל אותו, הכל סבבה למשך 15 דקות. אחרי רבע שעה פיתאום מתחילים להופיע לי ארטפקטים והמשחק מתחיל לפעול ממש מהר (הוא מתחיל להיות ככה תמיד אחרי שאני שומר). עכשיו שתבינו את הבעיה שלי, זה לא שהמשחק פועל על פריימים גבוהים זה פשוט שהוא פועל בקצב מהיר מידי שאי אפשר לשחק. הפעלתי V-SINC, לא עוזר. לא עשיתי אוברקלוק (הכרטיס על התדרים המקוריים 700 זיכרון 400 ליבה). התקנתי כמה גרסאות שונות של המשחק, לא עוזר. בעיה דומה יש לי גם עם משחקים אחרים: כשאני מפעיל למשל את NFSMS אז הוא פועל מהר מידי (כמו המשחק הראשון). כדי לפתור את הבעיה אני צ…

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  24. Started by EzE126,

אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה - powercolor x1950 pro extreme אבל המקום היחידי שמוכר אותו זה ksp ואצלם אזל המלאי. מישהו יודע איפה עוד אפשר למצוא את הכרטיס?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  25. Started by hakoki,

http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3012363 נראה טוב לא? יש קאצ'?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים