כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך x800 xl של ati כמובן. התקנתי את ה- Catalyst Control Center החדש ביותר מהאתר של ati אך כאשר אני רוצה לעלות אותו הוא אינו מגיב. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה או איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. מהכתוב בפורום נראה שמומלץ להתקין על כרטיס מסך מערכת קרור בנוסף ו/או במקום המקורית. מאחר וכל המערכות הנ"ל כוללות מאווררים משלהם, מה הטעם בכרטיס פסיבי? הסבר כולל יתקבל בברכה (כולל את חסרונות הפסיבי). ולמקרה הפרטי שלי: אני מתעניין ב- Asus GeForce 7600GS Silent/HTD 256MB, PCI-E Passive 1. האם להחליף את גוף הקרור המקורי (נניח בזלמן 900)? 2. האם ספק של 400W מספיק לשתי האופציות הנ"ל? בתודה וברכה.
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בקיצר הרצתי 3DMARK2005 התוצאה 14769 והסתכלתי בנתונים ואני רואה את הדבר הבא
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מי יותר חזק מבין 2 הכרטיסים, ממי אפשר להשיג תוצאות יותר טובות בOC. והאם הGT שווה את ההפרש של ה150 שקל מהSONIC 2 הכרטיסים של חברת PALIT , הSONIC הוא גרסא מיוחדת של הGS, ומגיע אחרי OC קטן ועם זכרון DDR3 האם הGT גם מגיע עם DDR3. תודה ניב
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין בתחום כרטיסי המסך לכן חשוב לי להבין מושגים בגרפיקה ותצוגה. לכן חיפשת קצת פה ושם ומצאתי מידע על המושג רזולוציה. אני יודע שלכם המקצוענים והמבינים זה נראה כמו בדיחה לא מצחיקה אבל לי זה חשוב כי אני מעדיף לדעת את כל ההסבר הארוך הזה מאשר איזה משפט או שניים, ולכן כתבתי את כל ההסבר הזה ולא הסתפקתי במידע שיש באתר. בקצור אני צריך שתאשרו לי אם באמת זה נכון או שיש כמה דברים שלא נכונים אז כל ביקורת תתקבל בשמחה . בקיצור תקרא (לאט) ותגיבו בנוסף יש לי כמה שאלות שלא מצאתי עליהם תשובה אז אשמח אם אחר כך תענו לי (ובבקשה מי שלא יודע/בטוח שלא יגיב כדי שאני לא אתבלבל ) המושג רזולוציה מתייחס לכמות המידע הויזואלי הכוללת שמוצגת על המסך.בגרפיקה ממוחשבת יחידת המידע הגרפית ה…
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כל מה שאני מבקש מהכרטיס מסך זה שיריץ לי 2 משחקים שאני אוהב לשחק און ליין: NFS MW, ו RAINBOW SIX: RAVEN SHIELD וכמובן את ויסטה. מה שחשוב לדעת זה שהמסך הוא dell 2407wfp מה שאומר שהרזולוציה היא 1920x1200. אני לא רוצה/צריך יותר מזה אבל אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק את הצרכים הללו, ברזולוציה הזאת, הכי טוב שאפשר. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הבנתי פה שיש משחקים שלא תומכים ברזולוציות המתאימות למסך רחב (אגב, אשמח לדעת איזו רזולוציה) ,אז מה קורה? המשחק רץ באמצע המסך או משו כזה ולא תופס את כולו?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
איך אני יכול לחבר את הכרטיס מסך שלי לטלויזיה ? יש לי חיבור TV OUT האם אני יכול לחבר אותו לטלויזיה וזה יעבוד ?יש לי כבלים שבאו אם הכרטיס ATI -9500@9700 PRO יאלהה חברה תעזרו לי .....אני רוצה לראות סרט בטלויזיה דרך המשחב ואני לא יודע מה צריך בשביל זה ואם אני יכול בכלל ...... HELP
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
http://www.tigerdirect.com/applications/category/compare.asp הקישור מוביל לאתר הבית משום מה אז העלתי תצלום מסך של ההשוואה http://files.tmp.co.il/COMPER_24810m30i.jpg הכרטיסים נראים לי זהים לחלוטין במפרט אך המחיר שלהם קצת שונה וגם המראה.... יש הבדל כל שהוא ביינהם?? :s05:
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הנה תמונה::: מה אני יכול לעשות
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מה נסגר עם הדרייבר של 8800? גואל נפש.... ממש להקיא... איפה אני רואה AA AF? איפה אני מבצע הגדרות? למה יש רק את הלוח בקרה המכוער הזה? ומה קורה עם 3DMARK? ועם האתר??? כל הפרוייקטים שלי באקטיב אך לא מופיעים.. עם 8800 אני בכלל לא מצליח לשלוח... באתר אין פרוייקטים של 8800... מישהו שמע משהו?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום. כנראה שיתנו לי זיכוי כספי על הכרטיס מסך הנוכחי שלי (אפשר לראות מפרט למטה) כך שיהיה לי בסך הכל 750 שח לקניית כרטיס מסך חדש וזהו (הייתי מת שיהיה לי לאיזה 7900GS אבל אין מה לעשות). יש לכם המלצה לכרטיס מסך שהוא קצת יותר טוב מבחינת הביצועים של הכרטיס הנוכחי שלי או שאתם אומרים שעדיף לי לחסוך עוד כמה זמן (אבל לא לשחק במשחקים לגמרי איזה חודשיים שלוש)?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3Ghz זיכרון 2X 512 DDR I של קינגסטון לוח אם MSI PTT880 וספק ג'נרי של 300 וואט אני רוצה לקנות X1950 PRO ולהחליף את ה FX 5200 המיושן שלי אני לא מתכוון להתעסק יותר מדי עם אוברקלוק האם אני צריך להחליף את הספק כוח ביחד אם הכרטיס? ואם כן לאיזה ספק ממולץ להחליף?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זה. עכשיו המהירות של הזיכרון שלו לפי החברה, ולפי מה שיש על המחשב היא 200X2. עכשיו שאני מסתכל על המהירות של הזיכרון שהכרטיס 9600PRO אמורה להיות 300)600(. גם של אסוס לדוגמה אותו כרטיס רשום שפועל במהירות 600. אז הכרטיס של PowerColor עבר DownClock, או אולי להפך או מה ? מה צריכה להיות המהירות של הזיכרון בלי אוברקלוק, ומה המהירות של הכרטיס שלי, של POWERCOLOR ? תודה, לירן * העניין הוא שהרבה פעמים הכרטיס הזה לא יציב אצלי, נתקע במשחקים אחרי זמן מה, עוצר לכמה שניות ל- VPU Recover, ואז ממשיך, אז חשבתי להוריד לו קצת את המהירות של הזיכרון, למרות שזה יפגע קצת בביצועים, ושהכרטיס יהיה יותר יציב, מה אתם אומרים ?
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בכמה הX1900GT יותר טובכדאי להשקיע את ה100 שח ולקנות אותו ולא את הX1950PRO?
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי הרב בעיות עם כל גירסה 9 ואני אכשיו משתמש ב81.21 יש הרבה הבדלים מהגרסה הזאת לגירסה הכי חדשה? (93.71)
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה להזמין מחשב מאיבורי כאשר הכרטיס מסך הוא leadtek 7600 gs 256 כי אין להם את palit 7600 sonic ddr3 רציתי לדעת האם יש הבדל משמועתי בין הכרטיסים הללו? האם שווה להזמין מחשב בלי כרטיס מסך ואת הכרטיס בנפרד' או שההבדל הוא לא כזה קריטי??
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש ביניהם הבדל של 400 שח בערך אבל זה באמת שווה את זה הXT באמת כזה יותר טוב? מה ההבדל בכלל? ולאיזה GFORCE הוא משתווה
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
לא הבנתי משהוא קטן אבל חשוב בנוגע לרזולוציה. נגיד ואני מריץ משחק ברזולוציה של 1280X1024 אז המסך מציג 1280 פיקסלים לאורך ו-1024 פיקסלים לרוחב. עכשיו השאלה שלי היא האם הוא מציג אותם לארוך ולרוחב של כל המסך או לאורך ולרוחב של עצם מסוים??
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
השאלה נעוצה בכותרת. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קבלתי היום את המחשב החדש וחברתי את הכרטיס XFX GFORCE 8880GTX ויש לי שאלה ברגע שאני מכבה את המחשב נשמע ציפצוף מהכרטיס,שאלתי האם הציפצוף הינו נורמלי או שזה בעיה במאוורר?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
ואם אפשר גם קצת פירוט על הכרטיס של הGEFORCE כי בחיים לא שמעתי עליו כלומר ידעתי שיש 6800 ואז יצא ישר 7600 אף פעם לא שמעתי שיצא 7300 ואני צריך את הכרטיס בשביל משחקים כי התקציב שלי נמוך יחסית כלומר 300-400 ש'ח וגם איזה כרטיס של RADEON מקביל ל-7300GEFORCE למשל יש את ה-7950GEFORCE שמקביל נראה לי ל-1850שלRADEON וגם אני צריך עוד סטיק של 512RAM ואל פסק אז אולי אתם מכירים איזה חנות שתקמבן לי את כול אלה כלומר כרטיס מסך RAM ואל פסק במחיר של עד900ש'ח זה יהיה אחלה ודרך הגב יש לי PCI EXPREES תודה רבה למי שיעזור ולמי שניסה
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
נסיתי הכל גדרות ולא הצליח.. כרטיס מסך NVIDIA 6200 PCIE דריבר הכי חדש מצאתי מדריך אבל לא אותו דבר הגדרות של גירסה חדשים (אתר פרש מדריכות) בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-