כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אהלן! הבעיה התחילה לפני כמה זמן, את רוב הבעיות שבאו עם זה פתרתי, רק את זו לא. אז ככה, הכל התחיל(לדעתי) כשעדכנתי את ווינדוס 7 לגירסה 7100 החדשה, הכל עבד בסדר, ואז פתאום הכרטיס מסך התחיל להראות בעיות, ולבסוף המחשב נכבה וסירב להדלק ולפעול, את זה הצלחתי לפתור ע"י התיקון של הווינדוס, ואז גילית שהבעיה מתחתחילה הייתה חוסר תאימות, משום מה, של הגדרות הכ.מ למסך עצמו... הסרתי את הדייברים של הכרטיס(X1950 PRO) והבעיה נפתרה, רק שעכשיו אני לא על רזולוציה אופטימלית, והמחשב לא בדיוק מתפקד, כי אפילו סרט אני לא יכול להריץ עליו כמו שצריך, שלא לדבר על משחקים.. כל פעם שאני מנסה להתקין את הדייברים מחדש(הווינדוס עושה את זה אוטומטית) הבעיה חוזרת, ותוכנה של ATI לא מצליחה להתקין אותם בשום גריסה שהי…
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, לאחר הסרת כל הדרייברים הקודמים דרך nvidia uninstaller, ודרייבר סוויפר. התקנתי לראשונה את הCCC מכאן: http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-32.aspx לאחר ההתקנה, לא השתנה כלום, הרזולוציה המקסימלית נמוכה (1440 1050). הCCC לא נפתח ולא מופיע בTASK TRAY, אבל פעיל במנהל המשימות, ובמנהל ההתקנים הכרטיס מזוהה כtandard vga graphic adapter בקיצור הדרייבר לא מותקן. בנוסף לזה, בעיה נוספת, מאותו רגע שחברתי את הכרטיס מסך יש מסגרת שחורה סביב התצוגה מהרגע שמדליקים את המחשב, בביוס, בBOOT, ובמע"ה. אשמח להצעות תודה
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
השתמשתי בכרטיס המובנה X1250 וביציאת ה HDMI בלוח Asus-M2A-VM-HDMI במהלך הפעלה של קבצי וידאו DIVX וMKV, היו מופיעים ריצודים אופקיים (המסך נחתך בקו ישר והתמונה מוסטט הצידה) במדיה פלייר, שמתי לב שהריצודים מופיעים כשיש תזוזות מהירות בתמונה ו/או שינויים בתאורה. הבעיה לא נפתרה גם לאחר עדכון הדרייברים של הלוח. בתוכנת VLC לא היו מופיעים הריצודים, וכן לא בהפעלת קטעי וידאו בדפדפן ובצפיה בשידור TV במדיה סנטר. המעבד היה בעומס 55-70% בקטעי 720/1080P. רכשתי כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD5450 512MB DDR2 בתקווה שישפר את המצב אך לצערי המצב החמיר, יש כעת ריצודים גם בVLC (הורדתי גרסא אחרונה) ותוכן דפדפנים נראה מרוח כשהטקסט זז, וכן כשמזיזים חלון על המסך נוצר "שובל" ארוך של המסגרת. התקנתי את…
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות לקנות 9800 פרו של חברת ATI או SAPPHIRE באותו מחיר אני מתכנן אוברקלוק לכרטיס מסך הנ"ל. איזו חברה כדאי להעדיף ? תודה
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם עם PCI-E x16 האם אני ירגיש ירידה בביצועים אם אני יקנה כרטיס שעובד עם PCI-E 2.0 x16 ? מפרט מלא: מעבד pentium D 2.8 לוח אם BLKD945PSNLK Intel http://www.comx-computers.co.za/computer-store-specifications.php?products=2565 זיכרון 1G תודה!
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני משתמש בWINDOWS 2000 + SP3 ויש לי GFORCE TI 4200 התקנתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA וכאשר אני מנסה לגשת לעמודה של NVIDIA בהגרות אז הוא כותב לי הודעת שגיאה: An error occured while Windows was working with Control Panel file: C:\WINNT\SYSTEM32\desk.cpl מקווה שמישהו יודע את הפתרון : ??? :( תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מה ההבדל בין AGP לPCI? איך אני יכול לדעת איזה AGP יש לי: 2X, 4X והאם בכלל יש הבדל ואם כן איך זה משפיע על ביצועי הכרטיס מסך? אני מתכנן לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 1300 שח מה הכי כדאי לי ואיך אני ידע שהכרטיס יעבוד אצלי טוב? המערכת שלי כזאת: p4 2.4 256 RAM geforce4 mx 440
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
קניתי אותו ביין הראשונים כשהוא עוד נמכר עם הבאג בביוס שלו שהמאוורר של הגוף קירור לא מגביר את המהירות במאמץ.. איך מסדרים את זה? (נ"ב כרגע אני משתמש ב RIVA TUNER כדי להגביר אותו כל פעם לפני משחק)
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 256DDR, 1.7ghz וכרטיס מסך Ge-Force4 MX440 64mb, מערכת ההפעלה היא WinXP Pro.. אני רוצה לפרמט את המחשב ואח"כ להתקין את הדרייבר הכי טוב שאני יכול..אז השאלה שלי היא איזה דרייבר אני צריך להתקין? האם הדרייבר הזה http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_52.16 הוא הכי טוב עבורי? אותה שאלה יש לי עם מחשב פנטיום 3 128sdram ,450mhz וכרטיס מסך Ge-Force 2. מערכת ההפעלה היא Win98SE אז האם הדרייבר הזה http://www.nvidia.com/object/win9x_45.23 הוא הטוב ביותר עבורי? *או שאולי עדיף לי להתקין את הדרייבר מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס... 10x
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מישהו מוכן להגיד לי מה זה 3DMARK ואיפה משיגים את זה?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות כזה דבר , חשבתי להלחים את החיבור החוצה ולעשות לו זווית אבל לא נראה לי רעיון טוב ושמעתי שמוכרים זווית אבל אין לי מושג איפה , עזרה לא תפריע
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לאחר שקראתי את הכתבה באתר על ההשוואה המביכה בין DDR2 ל-DDR3, בו לא היה יתרון ברור לסוג הזיכרונות החדש, עלתה בי השאלה: האם כרטיסי מסך המגיעים עם זיכרונות DDR3 גם כן סובלים מביצועים נחותים בהשוואה ל-DDR2?
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי Geforce 2 Mx400 64 ושאני מחבר אותו לטלוויזיה אני רואה ברזולוציה של 640 על 400 אם אפשר לשנות את זה איך?. אשמח אם מישהו יעזור לי.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
בקשה דרייבר לכרטיס מסך: הנה הדרייבר שאני צריך. (המחשב שלי הוא dell והמערכת הפעלה שלי היא ויסטה) modile intel® 965 Express chipset family אשמח אם מישהו יוכל לעזור.
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד (compaq armada) ויש לו יציאה לטלויזיה(אפשר לחבר כבל בננה כזה צהוב) ולשאלה הדבילית, איך רואים את המחשב בטלויזיה,נגיד אני רוצה לראות סרט במחשב ושיראו אותו גם בטלויזיה??? תודה רבה רבה רבה מראש לעונים,אני מתחנן שתענו לי,אני מת כבר לראות תמחשב בטלויזיה!!! תמונה של החיבור במחשב והכבל: תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה מראש שוב!!!!!!!
-
- 13 תגובות
- 776 צפיות
-
-
Gigabyte RADEON 9500 64MB DDR Retail אני רוצה לדעת אם הוא יפעל על intel pentium 3 MHz 800 RAM 256 אני רוצה להחליף את ה geforce MX440 64
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות R9800PRO עכשיו או לחקות עוד איזה חודש-חודש וחצי ולקנות כרטיס שמבוסס NV40/45 או R400. או שאז לקנות 9800XT שבטח יוזל מאוד עד אז... מה עדיף?
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
גם יש עכשיו השוואות בין כרטיסים חדשים: http://www23.tomshardware.com/graphics.html
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי לוח של שתומך בAGP X8 ויש לי כרטיס מסך GEFORCE fx 5700- AGP X8 בהגדרות של הכרטיס אני רואה שהוא עובד על AGP X4 איך אני יכול לההפוך את זה לAGP X8???
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למשחקים ויהיה במערכת של מעבד CORE I 3 לוח אם של INTEL (לא זוכר איזה) 4 GB RAM כונן קשיח 500GB SATA 2 תודה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מה יותר טוב 1950XT 512 MB הוא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 אז ח'ברה מה יותר טוב 1950 XT הוא X1950 CrossFire למרות שיש לX1950 CrossFire יתרון בגלל שיש לו DDR4 לעומת הDDR3 של 1950 XT תודה נתנאל
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
שלום לכולם המערכת שלי היא לוח אם Gigabyte GA-945GCMX-S2 v6.6 זיכרון 2G 667MHZ KINGSTONE מעבד E8400 3.0G 6M ספק כוח כח Enermax Modu82+ 425W ויש לי כרטיס מסך sapphire x1950 pro 512MB 256BIT כרגע אני מרוצה מהביצועים אבל יש משחקים שדרוש שיפור השאלה שלי עם המערכת הקיימת איזה כרטיס מסך חזק יותר המערכת שלי תוכל לנצל? אני רוצה שממש יהיה שיפור רציני. תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה. יש לי מחשב מזה שנתיים וחצי והחלטתי להחליפו בחדש , ללא כרטיס מסך 2000 ש"ח מארז. כרגע יש לי בפנטיום 4 שלי כרטיס מצויין 9600XT שבגדול דיי מספיק לי. גיימר בסיסי. האם כאשר אני מחליף מחשב כרגע כדאי לי לקנות כרטיס חדש ברמת ה 400-500 ש"ח!?!? או שבגדול סדר גודל של כרטיסים במחיר הזה מקבילים לכרטיס שיש ברשותי היום!? מה אתם חושבים? תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-