עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by miki20008,

מתי הוא יגע למישהו יש מוסג וגם כמה יעלה בארץ מישהו יודע תודה מראש?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by Mr Gadget,

איך הוא בתור כרטיס מסך? הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים החברה מציעה אחריות לכל החיים על הכרטיס מסך וכמו כן שמעתי שהביצועים של הכרטיס הזה יותר טובים משל 5900XT ומעוד כמה כרטיסים. קצת על הכרטיס

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  3. אני קונה תכרטיס 9600gt ddr3 zotac 512mb איך הוא למישחקים מה עדיך אותו או את ה4670 והאם אני ירגיש שיפור מה 9600GT ל8400GS המעפן שיש לי עכשיו והאם הספק יחזיק של איזיקול 450W פשוט אין לי מספיק כסף וחשבתי על הכרטיס הזה כי הוא יחסית טוב למשחקים וסליחה שאני חופר לכם האם הוא יותר טוב מבכרטיסים האלה? : 1}8400GS 2}9400 3}9500GT 4}8600 5}4670 תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by ביז'ו המוס,

יש לי readon 9600 xt של SAPPHIRE והcore שלו הוא 526 והmemory שלו הוא 324 וזה הdefult. זה אמור להיות ככה?

5. Started by Mithras,

יש לי כרגע ZOTAC 220GT 512 ואני מעוניין לקנות את הכרטיס Geforce 460GTX של ASUS. העניין הוא, שיש לי מעבד Core 2 Duo e7500 ורציתי לדעת אם יקרה מצב של bottleneck כמו שאומרים? תודה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by guypld,

שלום אנשים. אני קונה היום מסך LCD 32 לחדר...ויש לי מחשב חזק עם 9600GT , אין לי חיבור HDMI פיזי, אבל יש אפשרות או לחבר HDMI ישירות או לחבר דרך הTV out המיוחד שזאת יחידה עם עוד 4 חיבורים (שחור אדום ירוק וsvideo). בספר הוראות של הכרטיס כתוב שהאדום (Pr) משמש לHDTV , עכשיו השאלה שלי מה יהיה יותר איכותי? האם אני יראה באמת בHD ? או שכל עוד אין לי חיבור HDMI בכרטיס מסך אני לא יוכל לראות באיכות גבוהה. ואם לא אז איזה איכות תהיה יותר טובה, Pr או HDMI ? תודה מקווה שהייתי מובן! אהה..ודרך אגב אני מתלבט בין LG (LH20R או PANASONIC(TX32LE8) .. גם לצפיה בממיר של הוט וגם חיבור למחשב.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by אריק פרלס,

רציתי לשאול האם יש אפשרות בדור הנוכחי או ידיעה בדור הבא (של AMD ) על שילוב 2 כרטיסי מסך לגיימינג או רינדור (וסורי על הבורות אבל אם אני מחבר 2 כרטיסי מסך של AMD או NVIDIA בלי SLI או NVLINK האם 2 יעבדו או רק אחד? אני שואל בעיקר לצורכי רינדור) תודה

8. Started by irbaboon,

ראיתי בכמה מקומות שזה ממש משפר, אבל לפי מה שאני יודע DX10 זה רק לוויסטה... יש כזה לXP? איפה מורידים כזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  9. Started by משיקומי,

איזה כרטיס מסך עדיף? 7300 של נווידיה או 1300 של ATI?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  10. שלום לכולם : אני קניתי מחשב חדש עם מעבד I7 ולוח אם גיגביט ‏‏EX58-UD3R ויש לי שאלה לגבי איזה כרטיס מסך לשים עליו ... המוכר הציעה לי את הגירסה ‏GTX 260 896MB של זוטק , בטענה שהיא יותר טובה מה- GTS 250 512MB היותר חדש ... הגג שאני מוכן להשקיע על כרטיס מסך הוא 1000 שקל , מה מבין הכרטיסים יותר טוב והאם במחיר הזה שווה לקנות כרטיס מסך אחר ? תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  11. שלום יש לי את הכרטיס שבמפרט וכמו שאתם רואים הוא vivo וקיבלתי איתו רק מין מכשיר כזה(שמן ושחור) אבל לא קיבלתי כבלים.... התקשרתי לחנות ושאלתי אותם למה לא קיבלתי כבלים והם אמרול לי שקניתי את הגרסה בלי הקופסא ולכן איני אמור לרבל את הכבלים... אז אני מחפש המלצה לכבלים איכותים ושיתאימו לכרטיס שלי משהו בסביבות ה-מקסימום 150 שח תודה

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by tsvika,

שלום. יש לי מסך שבו קבעתי את קצב הרענון ל 85Hz עכשיו אם למשל יש לי משחק שבו מספר הפריימים לשנייה עולה על 85 זה בעצם לא משנה כלום לא? הרי המסך מתרענן 85 פעמים בשנייה אז כל FPS גבוה מזה פשוט לא יורגש (סתם שאלה שעלתה לי בראש ולא הצלחתי למצוא לה תשובה) תודה

• 11 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by dan9,

אם יש לכרטיס הנל 1GB והבקר שלו 256Bit אז הוא לא יכול לנצל את כל הזיכרון ובעצם יש לו את אותם ביצועים כמו לאותו כרטיס כמו 512MB ככה שזה סתם מיותר ושיוקי נכון? http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=278&grp=3

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by amirx19,

מה עדיף? האם ה285 יהיה יעיל בפרימיאר?איפה הוא נמצא לעומת הFX ?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  15. היי רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יוכל ספק כוח של 400W של FSP להחזיק ? hd4850 , 9800gtx+ , gtx 260 הוא יחזיק אותם עם המערכת שבצד ? ואם כן את איזה הוא יחזיק ואת איזה לא ? וד"א מה יותר טוב ה hd4850 או ה 9800gtx+ היו פה דיונים פוריים על זה, הגיעו למסקנה ?! תודה

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by reyrey_200,

שלום, אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי כרטיסי מסך, בשבוע האחרון הסתובבתי באתר EBAY וראיתי כרטיסים שעולים חצי ואפילו רבע ממה שהם עולים בארץ... בשבוע הבא כנראה אני הולך לקנות מחשב חדש עם X1950PRO אבל כמו שהזכרתי למעלה בשבוע האחרון הסתובבתי ומצאתי כרטיסים טובים מאוד.... מצאתי את הכרטיס הזה: Nvidia Geforce 8800GT 512MB פה בארץ הוא עולה הרבה כסף בחו"ל דרך איביי הוא עולה 679 ש"ח, שהX1950PRO עולה 781 ש"ח.... בקצור השאלה שלי היא האם שווה לקנות כרטיס מסך באיביי ?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by oneil001,

לאחרונה קניתי מחשב ומסך חדשים, בכרטיס המסך ובמסך עצמו ישנם 2 סוגי חיבורים: אחד כחול ואחד לבן. כרגע המסך מחובר למחשב דרך החיבור הכחול. האם החלפה לחיבור הלבן(שלפי הבנתי הוא חדש יותר) תשפר את ביצועי המחשב? באפשרותי לחבר 2 כרטיסי מסך אל אותו המסך(כ.מסך מובנה וחיצוני). האם חיבור שכזה יועיל לטובת המחשב או יזיק לו? תודתי הצנועה לעונים.

18. Started by eliemail,

כרטיס מסך מה עדיף? Sapphire ATI RADEON 2600XT 256MB DDR3 PCI-E Retail http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4386 או Sapphire SX1650PRO 512MB DDR2 PCIX Retail X165PR512 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3133

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  19. יש לאחי מחשב ישן ואני רוצה להחליף את הכ. מסך הנוכחי(GF2 64MB MX400). פירוט המחשב: מעבד:intel p3 1000mhz זיכרון:384mb לוח:ASUS cusl-2c -agp*4 כמובן שהכרטיס צריך להיות מותאם לרמה של המחשב. כמובן שאני חושב לקנות יד-שניה

• 10 תגובות
    • 741 צפיות
  20. היי אחרי חפירות ממושכות בימים האחרונים אני עדיין מתקשה להבין איזה כרטיס מסך מספיק טוב לדרישות שלי, ללא overkill מטורף. כרגע עדיין אין לי מחשב ומסך אבל ביחד עם הכרטיס מסך מן הסתם אני מתכנן לקנות מערכת שלמה. היות ולגבי שאר הרכיבים ברור לי לחלוטין לאיזה כיוון אני הולך רציתי התייעצות קלה לגבי כרטיסי מסך. היעד המרכזי שלי הוא שאני אהיה מסוגל להריץ SC2 Diablo 3 ו GW2 באיכות גבוהה ביותר ללא שיהיו לי נפילות ב - FPS (למשל כרגע המחשב שלי קורס בקרבות 4v4 עם maxed army ב SC2). ראיתי שבכלליות הכרטיסים של radeon מעט זולים יותר, והבנתי שנותים תפוקה יותר טובה למחיר, אבל בכלליות יש לי העדפה רבה לכרטיסים של geforce, אישית מאוד התאכזבתי מהתמיכה והדרייברים של radeon ולכן אני מהסס לקנות ש…

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by deangefen,

האם כדי להביא את המסך הזה http://www.aoc-europe.com/lcdtv_TV2054-2E.html מברצלונה ב-400 אירו

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by hadash,

יש הבדל בין BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC2 DDR3 DualDVI עולה 1875 ב- www.tms.co.il לבין BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe עולה 1761 ב-www.skypc.co.il והאם הוא משמעותי? ואיך החברה (BFG) הזאת היא טובה? כי ראיתי ש GIGBAYTE מוכרים אותו כרטיס מסך בלי OC2 ב-1831 אז איך זה הגיוני עם OC2 אמור להיות יותר חזק?

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by bobby323,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=11792

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  24. הלוח שלי תומך רק ב-X2 אבל אני מקבל עוד מעט כרטיס של X4 ריידון 9000 פרו האם הוא יעבוד אצלי ?, והאם העובדה שהלוח שלי רק X2 תפגע בביצועים שלו מאוד ?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  25. אני רוצה לקנות 8800GTS 640 ורציתי לדעת אם המחיר צריך לרדת בקרוב.... תודה רבה

• 11 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.