כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
תראו, יש לי תקציב של 1000 ש"ח אני יודע שזה לא הרבה אבל בסכום הזה איזה כרטיס מסך נורמלי אני יכול לקנות? תודה מראש =]
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
קראתי את האשכול בפורום בנושא כרטיסי מסך מומלצים, ואני מתלבט בין NVIDIA GeForce 7600GS Sonic לבין ATi Radeon X1950Pro (אני לא סגור איזה סוג של גיימר אני :). הניין הוא, יש לי את ה-600 ש"ח הנוספים האלה לשים ולקחת ת-X1950, אבל אני קמצן :-X. עד כמה ההבדל בביצועים מורגש? האם משחקים ירוצו לאט יותר כשמשתמשים ב-GEFORCE? כמה זמן כל אחד מהם יחזיק (כלומר, כמה זמן ייקח עד שהמשחקים החדשים שייצאו כבר לא יתאימו או בקושי יתאימו לכל אחד מהכרטיסים האלו?) ועוד שאלה: בכל מפרט שמישהו מרכיב אני רואה שהוא ממליץ על ATi Radeon X1950Pro של חברה אחרת: אחד ממליץ על הכרטיס של GeCube, אחד על זה של Sapphire, אחד על זה של Connect3D. האם יש לחברה חשיבות, או שבכל חנות יש כרטיס של חברה אחרת, ופשוט לקחת את …
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
-
אני מריץ 3DMARK 01 ולא משנה אם אני שם על רזולוציה 800*600 או 1680*1050 אני מקבל תמיד אותו FPS... גם אם אני מוריד ליבה אחת או מריץ עם שניהם. הציון הסופי שלי הוא 31K שזה ממש מוזר... אגב ב-3DMAR 05/6 אני מקבל ציונים מעולים. הכרטיס 8800GTS
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי X600XT .. היו לי ארטיפקטים מאוד מאוד גדולים( כמעט מסך מלא צהוב ב ATI TOOL).. המחשב שלי היה ניתקע כמה שניות אחרי שהייתי משחק במשחק... קיצר שיחקתי עם הATI TOOL וגילתי שכמה שאני מוריד יותר מהזכרונות של הכרטיס כך יש לי פחות צהובים...(מכאן נובא שזה בעיה בזכרונות של הכרטיס)...... הורדתי את הקלוקים של הזכרונות מ 365 ל 309 ככה.. עד שנהיו כתמים קטנים קטנים צהובים... כמה חודשים אני כבר ככה מסתדר עם הכרטיס והמשחקים עובדים טוב.. בזמן האחרון מתי שאני מדליק את המחשב והמחשב עולה לפעמים הוא גם ניתקע .. או שהוא קופא לכמה זמן ואז חוזר, או שהמסך מתכבה או זה עושה לי מסכיים כחולים(משהו עם ATI2XX).... היום הדלקתי את המחשב ולקח לי איזה 4 ריסטים עד שהמחשב עלה בלי להיתקע... אחרי שהמחשב …
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר ישירות מהקיר לכרטיס כדי לצפות טי וי או שאני צרי ךלחבר ממיר? בארץ יש לנו Pal או Ntsc? אני יודע שאירופה זה פאל, ואיך האיכות של הכרטיסים?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום ראיתי שהכרטיס לא מופיע בשום קטגוריה בתרד של כרטיסים מומלצים לחודש דצמבר. מישהו יכול להסביר למה ? והאם באמת לא כדאי לקנות אותו?
-
- 78 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס שאין לי מושג של איזה חברה והדגם הוא lr214 rev. צריך דרייברים לוינדוס. עשיתתי חיפוש בגוגל וכל האתרים שעולים ברוסית ואין לי מושג איך להשיג...תודה למי שיעזור...
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום רב לאחר רכישת מחשב - ללא מסך - הגיע זמן קניית המסך. אני גרפיקאית וצלמת מקצועים הזקוקה למסך באיכות טובה - אך אינני יודעת כמעט כלום לגבי המושגים של המסכים ולכן אשמח לעצותיכם. האם עדיף CRT או LCD? מכיון שחשובה לי מהירות ואיכות צבע -מה מומלץ? האם זה נכון שעדיף מסך של APPLE? ואם כן האם הוא יכול להתחבר גם לPC רגיל? ואין לי מושג מה סדר גודל של מחיר..... ממש אודה על עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
טוב אז ככה, בזמן הממש קרוב אני יקנה מחשב... בערך עוד שבועים או חודש. עכשיו השאלה שלי היא האם לקנות את הX1950PRO או לחכות חודשיים ולקנות את הכ. מסך של NVIDIA עם ליבת הG84 לשוק הבינוני?
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
?X1950 Pro 512MB GDDR3 ArcticCooling 2DVI VIVO PCI-E Retail? ב- 1390 ש"ח כרטיס חדש של POWER COLOR ב - KSP ..... איך הוא שווה ?? כדאי לקנות במקום ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E? - 1200 ש"ח ????
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אוקי, יש לי כרטיס מסך 5700LE 512 RAM אין צורב DVD. אני רוצה לשנות את זה ע"י שידרוג של שלושתם. עוד 512 RAM, כרטיס מסך 7600GT וצורב DVD. שלושתם אמורים לעלות מקסימום 1500 ש"ח. המערכת העכשווית שלי היא: AMD Athlon xp + 2400 M.B. Sumit 7NIF2 של Chaintech שתומך ב AGPX8 ובעל שלוש מקומות ל DDR (שניים תפוסים כרגע ע"י 2 RAM של 256) השאלה שלי היא: האם אני אוכל לנצל את כל הפוטנציאל של השידרוג עם החלקים שאני לא אשדרג? אם לא, האם זה רציני, ז"א ממש לא יהיה שווה לי לעשות את השידרוג הזה? אם אתם צריכים פרטים על חלקים אחרים במערכת שלי, תודיעו לי בדיון הזה, ואני אכתוב. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום. לקראת קנית כרטיס מסך ולפני שידרוג מסכים עתידי, אני מעוניין בהסבר כולל בנושא שמתייחס בין השאר גם לנקודות הבאות: Input signal - analog vs digital. אני עובד כיום עם שני מסכי VGA , ורוצה לקנות כרטיס שיוכל לעבוד איתם, אך שגם אוכל בעתיד לחבר אליו שני מסכי DVI. האם יש בשוק כרטיסים בעלי אפשרות ל - Dual DVI Output? האם יש דבר כזה VGA-to-2nd DVI adaptor? כתבה מורחבת תתקבל בברכה ואהדה רבה, אולי הנהלת הפורום תוכל לדאוג לזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
היי לכולם לבת דודה שלי יש מחשב פנטיום 4<נדמה לי 2.8 > מעבד של אסוס וכרטיס מסך של ATI 9600. בקיצור הבחורה החליטה שהיא משתדרגת והיא רוצה מחשב ב-3600 ש"ח.הצלחתי להרכיב כמעט את כל המפרט<על בסיס מעבד אינטל כפול ליבה>אבל אין לי מושג מה לגבי כרטיס מסך.היא אמרה לי: שהכרטיס מסך שהיה לה הריץ את כל המשחקים החדשים,בלי בעיות.אמרתי לה את יכולה לתת לי שמות של משחקים הכי כבדים ששיחקת והיא אמרה:קינג קונג החדש,ספיידרמן החדש,GTI 4 ,GTI 5.בקיצור עברתי קצת על הפורומים והבנתי שכרטיס מסך מומלץ הוא 7600GS .השאלה הנשאלת: האם הכרטיס מסך 7600GS יותר טוב מה-9600 שהיה לה?<אם הוא טוב יש לכם מושג פי כמה הוא יותר טוב?> היא ביקשה ממני להביא לה כרטיס מסך שיעלה את המשחקים שציינתי לעיל וכן…
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
G84 וG86 הם ליבות אשר יהיו לשוק המיד-רנג' עכשיו מתברר שG84 יחליף את סדרה 7300 ,הליבה תהיה G80 מסורס. אבות טיפוס יהיו בפברואר ,INQ מצפה שהוא יושק ב CeBIT time (זה לא אומר שהוא יושק באמת שם,זו השערה) אנוידיה מתקדמת יפה בעוד שAMD עוד לא הוציאה את כרטיס הDX10 הראשון שלה :-\ מקור: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36590
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש במקום ה 19 של סאמסונג הישן שלי והשיקול המרכזי שלי הוא קניית המסך בעל איכות התמונה הטובה ביותר בלבד עד 2500 שקל. נאמר לי בפורום שהמסך של VIEWSONIC 19 אינץ שעולה 1300 שקל הוא בעל איכות תמונה עדיפה על כל LCD שחשבתי לקנות LG 1970 HR או 1900 R.או ה 22 אינץ של CHI MI מסך רחב... אך כעת מתברר לי שהמסך CRT של VIEWSONIC יצא לפני כמה שנים לשוק אפילו! יכול להיות שמסך LCD משנת 2006 יציג פחות איכות ממסך CRT מלפני כמה שנים? אם כן אז עדיף לקנות את ה CRT שהוא גם בנוסף יותר זול? ( 1300 שקל לעומת 2000 ל LCD ) העיסוק העיקרי שלי במחשב זה משחקים וסרטים. וגם אני רואה שכולם קונים LCD אפילו גיימרים כבדים ואני לא רוצה להיות פתאום פרימיטיבי לקנות CRT ענק שוב הבעיה אני מפחד שאני קונ…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שקניתי לפני שבועיים והרצתי את התוכנה וקיבלתי תוצאה נמוכה של 2565. יש לי מפרט די טוב: core 2 e6600 p5b deluxe sunbeam/tuniq 120 mm gf 7600 gs g.skill 2 gb 800mhz gigabyte 3d aurora 570 enermax liberty 500w מה יכולה להיות הסיבה? ציפיתי לתוצאה הרבה יותר גבוהה.
-
- 9 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כנראה שיש לי מזל רע בזמן האחרון והכרטיס מסך(6800gt) החליט להישרף :< וכמו שזה נראה גיגהבייט לא תיתן לי אחריות בטענה שהנזק הוא פיזי ואני גרמתי לזה (ואני לא...) אז כאן אני בהתלבטות: לקנות איזה כרטיס מסך חלש כמו 6200 ב-300 שקל ולחכת ליציאת הR600 ולירידת מחירים ולקנות מחשב חזק עם כרטיס מסדרת 8800 או לקנות כרטיס באותם ביצועיםשל ה6800 ולחכות יותר זמן למחשב חדש,המחשב בשבילי זה למשחקים כבדים עם פילטרים. אני יודע שלשאלה שלי אין תשובה של ממש אבל בכל זאת לאחר יציאת הR600 מה יהיה המחיר של 8800gtx או הGTS האם כדאי לחכות לזה ולקנות מחשב חדש עם קונרו או להישאר עם המפרט הנוכחי וכרטיס חזק יחסית המפרט: amd 3200 gigabyte k8n ultra 9 1gb
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ניסיתי לחבר את היציאת וידאו של הכרטיס שלי 6600GT לטלויזיה כדי לראות סרטים, אבל ללא הצלחה. לפני שאתם מציעים לחבר את הכבל: 1. כן הצלחתי לחבר מחשב אחר עם כרטיס אחר בעזרת אותו הכבל ואותה הטלויזיה. 2. סימנתי בדריוור של אנוידיה "Force TV" עשיתי אתחול בדקתי את החיבורים וכלום, יכול להיות שהבעיה בכרטיס? השאלה אם יש למישהו רעיון איך אפשר כן לחבר את המחשב? חשבתי אולי לקנות כרטיס מסך אחר זול כדי לחבר במקביל רק בשביל היציאה אבל יש לי AGP אחד יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום חיברתי כבל S-VIDEO מהמתאם שמגיע עם הכרטיס מסך לטלביזיה, לכניסת SVIDEO בטלביזיה. בכל ה-AVים השונים בטלביזיה רוצים את התצוגה של המחשב יפה, רק בשחור לבן מותקנים הדרייברים האחרונים של NVIDIA עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה, תודה
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחדש חדש בתקופה האחרונה ועומדת בפני דילמה.. התקציב שלי הוא בסביבות ה 4000 ש"ח והמליצו לי על 2אפשרויות - 1) לרכוש את ה LEADTEK 7900 GS בעלות של 1160 ש"ח ואז להסתפק במעבד יותר צנוע 6300 CONCORE וזיכרון 1 גיגה 2) לרכוש כרטיס מסך יותר "פשוט" ב500-600 ש"ח GF 7600 GS ולחכות שנה + עד לירידת המחירים על כרטיסים יקרים תומכי DIRECTX 10 ובינתיים להשקיע בזיכרון . מה אתם אומרים? עד כמה ההבדלים בין שני הכרטיסים האלו משמעותיים? אני קונה את המחשב בשביל משחקים(אני לא גיימר כבד) ובשביל תוכנות גרפיות ממוצעות (פוטושופ ופרמייר CS2 ) אודה לכם על תשובה מהירה כי אני צריך כבר לתכנן את הרכישה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
או קיי ...דוד שלי קנה מחשב חדש , כרגע הוא אצלי שאני יתקין לו כמה שמונצס... שמתי לב שהעלתי את CALL OF DUTY 2 ומשחקים דומים שהמשחקים פשוט זוחלים !! קפיצות נוראיות ! אז ישר התקנתי 3dMARK 05 ובאמת נוכחתי לדעת שיש בעיה ! ....התוצאה היתה 3800 !!!!! אני לא אמור לקבל עם מחשב קונרו 6300 חדש 1 G זכרון ועם 7600GT לפחות באיזור ה 6000 !?? בדקתי בהגדרות שהכל מכוון בסדר ושום אופציה לא במקרה על אנטיאנלייזינג בכוח . מה אני עושה !!? מחשב כזה ייקר ביצועים יותר גרועים מה AMD 3200 שלי ! עכשיו אגב ה7600 הספציפי של ג'יגבייט ......אני מחבר אותו עם מחבר מיוחד .....כי משום מה שתי היציאות VGA שלו הם DVI ...אז החיבור הרגיל של המסכים לא טועם יכול להיות שפה בעצם הבעיה לאיבוד כוח בכרטיס ? זה…
-
- 94 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
טוב אני חושב לקנות x1950xt 256mb PCIe ואני רוצה לדעת קודם מאיזה חברה טוב לקנות אותו תודה
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום. כנראה שהכרטיס מסך הישן (FX 5200) נהרס או משהו כזה o_O. אני מחפש משהו ברמה שלו או אפילו קצת יותר טוב , כמובן AGP , במחיר של עד 200 ש"ח. אשמח לשמוע תגובות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-