עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by omrij,

גם ב ATI TOOL וגם ב ATI TRAY TOOL יש ארטיפקטים כשעושים בדיקה. (במהירות סטוק) במשחקים/3DMARK אני לא רואה ארטיפקטים (אבל אולי זה אני) יש משהו לעשות או ללכת להחליף את הכרטיס?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by mos86,

שלום, הכרטיס מסך שלי לוהט, גם במנוחה (כ 60 מעלות לפי מגע, גוף קירור פסיבי). שמתי משחה תרמית ולא עזר, מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  3. Started by 3pac,

יש ב HD4850 יAvivo ? איך אני משתמש בו ? (איזה חיבורים ?) ואם אני יכול לחבר PS2 לכרטיס מסך כמו שמחברים ממיר ?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  4. שלום אני מתלבט אם להרכיב את הכרטיס מסך 9800 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2882#ov על מחשב מבוסס Intel Ivy Bridge Core i5 3470המחשב משמש אותי לגלישה , סרטים ופוטושופ (בשביל משחקים יש לי את PS3) האם יהיה שינוי בביצועים ? או שעדיף לי בכלל למכור את הכרטיס מסך? תודה

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  5. עדכון מחפש כרטיס בתקציב של עד 500 ש"ח מיועד למשחקים לא ברמה הכי גבוהה (רזולוציות ופילטרים) ועבודה גראפית

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by JoKeR16,

שלום, יש לי 3000 שקל לקנות כרטיס מסך אני מחפש משהוא מקצועי על סיגנון ה radeon אבל אני עדיין בהיתלבטויות בין ה geforce ל radeon תציעו לי מה יותר כדאי אני חשבתי על הכרטיס: Hercules 3D Prophet 9800XT 256MB שהוא של הרקולס 1. מה יותר טוב הרידון או הגיפורס? למה מבחינת מה? 2. מה אתם ממליצים עם סכום של 3000 שקל .?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by itaysp,

המחיר דיי דומה.. השאלה היא ביצועים.. העיצוב גם דיי חשוב וכאן ה LG לוקח למרות שגם הווי סוניק דיי נחמד הנה קישור ל2 המסכים: VP171B http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/ L1780Q אמממ לא מצאתי באתר של LG מידע עליו.. אני יודע בכלליות ממה שכתבו פה באתר.. שניהם 8MS נכון? אני רוצה שהמסך יהיה טוב לעבודות גרפיות וגם לצפיה בסרטים, משחקים ואינטרנט.. יש לאמא שלי מסך דק של MAG ופשוט נורא. אי אפשר להסתכל עליו מהצד.. שרואים סרטים הכל על הפנים ומרוח.. מסך כזה אני לא רוצהואני משאר שאף אחד מהם לא כזה, אני צודק? אז איזה מסך יותר מתאים?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by asaf199,

GeForce 6800le 128mb עולה לי 663 שקל מPCNOW GeForce 6600 256mb עולה לי 495 שקל מKSP אני רוצה כרטיס לAGP לא בסכום יקר כי אני משחק במשחקים שלא לוקחים גראפיקה כגון: פיפא 2007 נבא 2007 PES6 ניד פור ספיד קארבון גג באטלפילד החדש או COD 3 איזה אתם אומרים יותר חזק ויותר עדיףף יש מצב לאובר קלוק

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by Omer94,

אחר הצהריים טובים לכולם !! יש לי מחשב עם מעבד CORE I5 750 וכרטיס מסך HD5770. והרצתי עליו 3Dmark vantage וראיתי שהוא נותן לי בסוף את התוצאה P8924 3DMarks. ורציתי לדעת אם זה נכון או שיש בעיה בכרטיס מסך או במעבד תודה רבה לעוזרים! הנה לינק עם התוצאות:http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=4804693F3B291AED0C97C8D88606EF96 :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  10. אח שלי קונה לי אותו מארה"ב אני רוצה תכרטיס הכי טוב שיש היום שיריץ לי crysis gta iv call of duty על איכות גבוהה . אני צריך כרטיס מסך שלא מתחמם יותר מדי המעבד שאני קונה איתו: intel core to duo e8500 ספק כוח : 550W לוח אם תציעו לי בהתאם לכרטיס

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by E. Shambuzzi,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך חדש לגיימינג, המשחקים שאני משחק : Skyrim Civ 5 Dawn of War COD למיניהם Metro 2033 Dead Island מעוניין גם BF3 ובגדול לא להגביל את עצמי יותר מדי ובכלל בדרך כלל אני משחק על הגדרות מקסימליות, עם קצת פילטרים (AA*2 או *4) כיום יש לי GTX260 ועדיין סוחב ברמה סבירה אבל בחלק מהמשחקים אני כבר לא כל כך מרוצה מפרט מחשב הנוכחי בצד, כרגע עם מסך 1680X1050 אבל מתכנן ביחד עם הכרטיס גם קניית מסך כנראה 1920X1080 התקציב עד 1400 ש"ח עבור הכרטיס בלבד. אין שום חובה לנצל את כל התקציב אם כרטיס זול יותר יתאים לדרישות. אני מתלבט בין: HD6870 GTX560 GTX560 ti HD6950 HD7850 או שאולי כדאי בכלל לחכות לראות מה NVIDIA מוציאה? תודה מראש, אריק

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by navk2,

ולמה לעזאזאל הוא לא מופיע באתר בכלל ? (אני מדבר על הגיסה שמוכרים בפלונטר) קישור למוצר בפלונטר : http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GCHV195XTG3-E3 קישור לאתר של גקיוב : http://www.gecube.com/products-02.php?prod_cat_pid=8&prod_cat_id=159 מראים שם רק את 1950XTX...

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by STRENGTH,

6600GT או 9800PRO? ואיזה כרטיס מסך כדאי לקנות עד 2000 ש''ח?

• 12 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by blacknot,

יש לי מחשב יחסית ישן ואני לשדרג את כרטיס המסך ל - 8800gt אני רוצה לדעת עם יש לו תמיכה pci express 1

• 13 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by Cooler-Master,

כרגע יש לי כרטיס מסך GFORCE 6800GS שווה להחליף אותו ל7600GT

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by AVI.S.T,

למה אין על הכרטיס מסך הזה מאורר ומה זה הדבר הזה שעל הכרטיס (הדבר השחור הזה)?

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  17. היי לכולם, אילו מבין הבאים יותר טוב ומומלץ למשחקים? וזה בגלל ההתלבטות בין מחשבים ניידים.. ATI Mobility Radeon™ HD 5650, 1 GB dedicated video memory או יצרן : NVIDIA®‎ סוג : NVIDIA® GeForce® GT 330M עם טכנולוגיית CUDA™‎ כמות זיכרון : זיכרון VRAM ייעודי בגודל ‎1,024 MB ניתן להרחיב את זיכרון הגרפיקה הזמין על ידי הוספת זיכרון המערכת, באמצעות טכנולוגיה TurboCache‎™‎: עד ‎3,769 ‎MB מתוך זיכרון מערכת מותקן בגודל 6‎ GB, ועד ‎4,606 MB מתוך 8‎ GB זיכרון מערכת (במערכת הפעלה של 64-bit מותקנת מראש). סוג זיכרון : DDR3 Video RAM ‏(Video RAM יחסי וזיכרון מערכת משולבים)

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by *BYZ*,

מה אתם אומרים על הכרטיס מסך 550 במפרט יספיק לשנה - שנתיים? אני לא רוצה לקנות עכשיו משהו חזק כי בטח בקרוב ייצאו כרטיסי מסך GFORCE 2GB זולים

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  19. רציתי לדעת איך הכרטיס מבחינת ביצועים ? ובנוסף רציתי לדעת אם כרטיס מסך זה יתאים לי עם ספק כוח של 400 וולט או שהיה חייב להחליף ספק כוח ל 550 וולט? http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7465

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  20. נו. אז Diamond חוזרים לעסקי הכרטיסים ובצעד אמיץ מציעים כרטיס חדש מבוסס על ה-Radeon 7000 הישן? (והטוב?). ראיתי שהכרטיס יוצע במחירים של כ-50$ בחו"ל. ואפילו יש כבר חנות שמציעות אותו בסביבות ה-30$. מישהו כבר ראה את הכרטיס הזה בארץ? הוא יכול להיות נחמד מאוד למי שרוצה לקנות כרטיס מסך למחשב יחסית ישן ואילן לו כוח או זמן להתווכח על מחירים עם אנשים שמוכרים מוצרי יד שנייה ברחבי הנט (אני חושב). מוצר חדש, עם אחריות, מבוסס על צ'יפסט אמין של ATI צריך להיות בעל עדיפות למי שמחפש כרטיס מסך Very Low Cost. מה דעתכם? אשמח לדעת עם מישהו ראה בנצ'מרק שלו איפשהו. ביחס לכרטיסי מסך ישנים מהדגם שלו. ואולי גם מחירים בארץ?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  21. איפה אפשר להוריד BIOS לכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  22. לאחרונה שמתי לב שלא משנה איזה method אבחר ל Scaling, השיטה המוגדרת וויזואלית תמיד תיהיה השלישית (מצורפת תמונת המחשה). יתרה מזאת, לא רק ששינוי לכל אחת מהאפשרויות האחרות והקלקה על APPLY מחזיר אותי לשיטה השלישית (Display's built-in scaling), מבחינת הדרייבר ההגדרה שנבחרה בפועל היא הראשונה - אפילו אם המכוון עומד על השלישית. כלומר, אינטרפולציה של רזולוציה נמוכה יותר המתבצעת באמצעות כרטיס המסך על גבי רזולוציית ה NATIVE. שמתי לב לכך לראשונה כשניסיתי לשנות את הרזולוציה ב ARMA II ל 1680 על 1050 - המסך לא משנה תדר עבודה ורזולוציה, אלא כרטיס המסך בלבד. המסך עדיין ב 1920x1200. זה נראה הרבה פחות טוב מאשר Scaling המתבצע באמצעות חומרת המסך. ניסיתי לשנות את הרזולוציה לנמוכה יותר בעוד משח…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by RETMIX,

ניסתי עם התוכנה SPEED FAN ולא כול כך ברור לי אך עושים זאת האם יש תוכנה פשוטה יותר לשליטה על המאוורר של HD 4870 ?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by CashMAn,

אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת מי טוב יותר XT או GT ...תציעו

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by tenana,

הייתי רוצה לקנות מסך CRT בזמן הקרוב, יש לי שאלה, קיימים מסכי CRT שמאפשרים רזולוציה 1280*1024 עם 85Hz ? אני לא מסוגל יותר להסתכל על המסך שלי בגלל קצב הרענון הנמוך.. מחירים הייתי מעדיף בסביבות ה700 שקל..

• 7 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.