עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by CrossFireX,

איזה משלושת הכרטיסים שאני אביא עכשיו בעצם הכי טוב? (יתאים לא בעיה הוא יתאים) מבחינת OC קירור תכונות וכ'. MATRIX 5870/2DIS/2GD5 MATRIX 5870 P/2DIS/2GD5 EAH5870/2DIS/1GD5/V2 EAH5870/G/2DIS/1GD5/V2 כולם של ASUS.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by gggil,

איזה כרטיס מסך יותר עדיף? 9800GTX? 8800GTS שקרוב בביצועיו ל9800GTX? או שני 9600GT בSLI אבל ששניהם יהיו בלוח אם שתומך רק במהירות של X8 בSLI? מה הכי עדיף? תודה מראש, גיל

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by ramil19,

שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש והחלטתי ללכת על הרדאון 9600 פרו. אני לא ממש משחק במשחקים חדשים כמו DOOM3 או כשיצא HL2, אבל אני רוצה לשחק במשחקים כמו יותר ישנים כמו מורווינד, UT2004 וכאלה - הם יעבדו עליו טוב? (יש לי מעבד ATHLON XP 1700 עם 384 זיכרון DDR 2100). איך דום 3 וHL2 יעבדו עליו? (בכל מקרה יכול להיות שמתי שהוא ארצה רק להתרשם). אני מתלבט בין שלושת הכרטיסים הבאים: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_88&products_id=1457 http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=VGA&DRID=9200201 http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=VGA&DRID=9200716 יש איזה הבדל ביניהם? אולי במהירויות שעון (הלינק לאתר של ג'יגהבייט בזיגזג לא עוב…

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  4. אני הביאו לי לינק להורדה של תוכנה בדומה לRIVATUNER שיכולה לשנות הרצים (HZ) בכרטיסים של ATI.... תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by Nitro Viper,

איך מוחקים דרייברים של ATI כאילו שהם לא היו ושאין שום הגדרות שישמרו? נ.ב גם התקנתי RAGE 3D ועשיתי UNINSTALL אין עוד מה למחוק?

6. Started by k22,

שלום היום הדלקתי את המחשב וכל המסך נהיה אדוםעדיין ראו כתוביות אבל הכל נהיה באדום האם זה בעיה של הכרטיס מסך? אחרי שכיבתי והדלקתי כמה פעמים זה התסדר...

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  7. אני שוקל לקנות מחשב חדש בקרוב וברשותי מסך 20 אינץ. האם קיימים כבר כרטיסי מסך שתומכים בdirectx 11 שיהיה שווה לקנות אותם מבחינת עלות/תועלת? האם בקרוב אמורים לצאת כרטיסי מסך חדשים שכדאי לי לחכות להם? אני רק אציין שאני לא מכור למשחקים אבל עד שאני קונה מחשב (פעם אחרונה לפני 6 שנים) אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיוכל להריץ לי את כל המשחקים, גם אם לא ירוצו על הגדרות מקסימליות, כל עוד המחיר כרטיס מסך אינו מטורף. המחיר המקסימלי שנראה לי שאני מוכן להוציא על כרטיס מסך הוא בערך 700-800 שקל. אבל בגלל שאני באמת לא מבין הרבה בתחום אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  8. היי הורדתי והתקנתי את הדריבר הזה עכשיו נוספה אפשרות חדשה בשם SMARTGART ואני מנסה לשים את FAST WRITE על ON הוא מבקש ריסט אני עושה אבל אחרי הריסט זה חוזר(בביוס זה על ENABLED) גם אצלכם זה ככה? תודה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by NeoTrix,

שלום, אני בדיוק בתכנון לקנות כרטיס מסך ולפוצץ את המחשב שלי בתהליך (חחח...) אז יש לי שאלה אם למשל אני קונה את הכרטיס GTX 260 896MB... ויש לי את המעבד הבא, Intel Core 2 Duo E6750 @ 2.66ghz אז האם יש סיכוי שיהיה לי צוואר בקבוק?

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום אני רוצה לקנות מסך LCD ואני לא משחק הרבה הרוב אני מתכנת אז רציתי לדעת אם אני הקנה מסך עם קצב רענון של 12MS אם זה לא יפגה בזמן שאני משחק או שכדי לי לקנות מסך עם קצב רענון של 8MS?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by Lotar_88,

תראו איזה בעייה יש לי וזה בכל משחק מדובר ב 6800gs agp PALIT

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by omrij,

גם ב ATI TOOL וגם ב ATI TRAY TOOL יש ארטיפקטים כשעושים בדיקה. (במהירות סטוק) במשחקים/3DMARK אני לא רואה ארטיפקטים (אבל אולי זה אני) יש משהו לעשות או ללכת להחליף את הכרטיס?

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  13. לגבי הכרטיס מסך הבא: מה הכרטיס המגביל לו של חברת NVIDA Connect3D HD4670 512MB DDR3 AC COOLER מה הכרטיס מסך המגביל של חברת NVIDA תודה,

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  14. אהלן חבר'ה! אני מתכנן בניית מחשב לצורכי אינטרנט בשוטף ו-HTPC בשאר הזמן. אין לי צורך בגיימינג במחשב הזה, אך תכני FHD ירוצו עליו תכופות. לכן חשבתי על כיוון של כרטיס מובנה כדוגמת HD3000 שמגיע ב-SB של אינטל. לאחרונה שמעתי שבגלישה באינטרנט ובשימושים כמו שלי ארגיש הבדל אם יש לי כרטיס מסך מובנה לכרטיס מסך ייעודי. למרות זאת, כששאלתי על כך אמרו לי שאין שום הבדל כל עוד לא מדובר במשחקים. לכן אשמח לדעת בוודאות אם קיים הבדל, ואם כן בין אילו רמות של כרטיסים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  15. קודם כל זה הגיוני:? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1262 והצעות שונות יתקבלו בשמחה (ברצוני לשים דגש על זה שאני רוצה לעבור לNVIDIA...לאחר כמה שנים טובות עם ATI)

• 12 תגובות
    • 762 צפיות
  16. היי רצית לדעת אם יהייה הבדל באיכויות הוידאו בין חיבור SVIDEO ל RCA ובין S VIDEO ל 21 פינים?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  17. שלום אני מתלבט אם להרכיב את הכרטיס מסך 9800 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2882#ov על מחשב מבוסס Intel Ivy Bridge Core i5 3470המחשב משמש אותי לגלישה , סרטים ופוטושופ (בשביל משחקים יש לי את PS3) האם יהיה שינוי בביצועים ? או שעדיף לי בכלל למכור את הכרטיס מסך? תודה

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by JoKeR16,

שלום, יש לי 3000 שקל לקנות כרטיס מסך אני מחפש משהוא מקצועי על סיגנון ה radeon אבל אני עדיין בהיתלבטויות בין ה geforce ל radeon תציעו לי מה יותר כדאי אני חשבתי על הכרטיס: Hercules 3D Prophet 9800XT 256MB שהוא של הרקולס 1. מה יותר טוב הרידון או הגיפורס? למה מבחינת מה? 2. מה אתם ממליצים עם סכום של 3000 שקל .?

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by drorb,

hi guys - sorry for the English, I have no Hebrew in the computer at work.. I just bought this model: GTS 250 OC GV-N250OC-1GI I have a 400W PSU, however the requirements for this card say I need a 450W PSU is this really necessary, or will my 400W PSU hold? also, what could be damaged from keeping the 400W and playing games for long periods of time? Thanks! DF

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  20. לחבר שלי יש פנטיום 4 1500 והמחשב שלו לא כ"כ חזק יש לו כרגע גי פורס 2 mx 400 עם 64 זיכרון ו-128 sdrm עכשיו הוא רוצה לשדרג, רציתי לדעת עם מה שהוא יקנה ישפר לו משהו כי אני רוצה לעזור לו ואני לא יודע. הוא רוצה להויסף עוד 128 זיכרון,וכרטיס סמך במקום הנוכחי אז אני מתלבט אם להגיד לו לקנות Gainward Geforce 4 MX440-8X Pro 600 64MB DDR TV-Out Video Card או את אותו אחד רק SE ועם 128 sdrm!! אני יודע שה-se גרוע אז אני כמעט בטוח שעדיף את הראשון.... מה דעתכם???? הוא לא משחק במשחקים כבדים,פיפא וכאלה... נ.ב יש לו AGP X4 רק,אז אם זה 8x אין סיבה שזה לא יעבוד לו יותר טוב מהכרטיס השני נכון??? אני יודע שלא אבל רק לדעת ב-100 אחוז...

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by vitali02,

אני צריך ספק כח שיתאים לכרטיס הזה שיהיה משהו טוב אבל לא יותר מ200 שח אפילו פחות... ואיזה DIRECTX מתאים לכרטיס מסך הזה?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  22. Started by spike_staff,

שלום חברה'! יש לי כרטיס מסך GTX 470 עם קירור של GELID. הקירור היה מגיע עם מתאם חשמל למאוורר כך שאפשר לחבר אותו לבקר מאווררים במקום ישירות לכרטיס ולשלוט במהירות. אתמול איכשהו הצלחתי להרוס את הקבל ועכשיו אני סובל מרעש של הקירור הזה שמסתובב כל הזמן ב 100%. יש מצב להשיג מתאם כזה חדש בארץ? (אשמח גם לדעת איך נקרה מתאם כזה אולי לא מצאתי כי לא חיפשתי את מה שצריך)

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  23. הכוונה שלי היא לדברים כמו:קצב ריענון, עוצמת הארה, זווית צפיה וכו'. כשאני אומר טוב אני מתכוון למסך לא יקר מדי אבל שגם לא יהיו בעיות של ghosting במשחקים. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by shloosh,

האם הדריבר החדש הזה גורפ לביות התחממות גם לכרטיסי 9700 פרו??? משום שהכרטיס נראה יותר חם בקצת מאשר קודם... כדאי לחזור ל-3.7?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  25. http://www.skypc.co.il/pl_product~32142~8~0.htm האם כדאי לשקול אותו לתקציב 600+- ש"ח?

• 8 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים