כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
הליבה הגראפית שעליה מתבססים כמה מהדגמים המשתלמים ביותר של AMD לא השתמשה עד כה במלוא הפוטנציאל שלה יותר משנה לאחר ההשקה של ה-Radeon R9 285 המוצלח,ב-AMD מודים סוף סוף כי ליבת ה-Tonga (שכיום מכונה גם Antigua) שערכה את הופעת הבכורה שלה בו, והמשיכה לאחר מכן ל-Radeon R9 380 ול-Radeon R9 380X בדור הנוכחי – כוללת למעשה בקר זכרון בממשק של 384 ביט, אשר ממנו נעשה עד היום שימוש אך ורק ב-256 ביט. לא ברור מדוע לקח ליצרנית זמן רב כל כך להודות בנתון (אחרי הכל מיתוגים מחדש של דגמים והתאמת ליבות לרמות מחיר שונות הם משהו שנפוץ בעולם ה-GPU כבר שנים רבות), אך המשמעות היא שיש לכאורה סיכוי בלתי מבוטל לכך שהליבה הזו תמשיך איתנו גם לדור הבא, דור ה-Arctic Islands, שם תמצא את מלוא היכולות…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מפתחת השבבים AMD הציגה את כרטיס דור ה-Polaris החדש שלה מריץ את Doom מאחורי דלתיים סגורות, אך הסוד דלף החוצה ומספק לנו עוד כמה פרטי מידע מעניינים תערוכת Computex 2016 עוד רגע כאן, ונראה כי ערימות המידע שמצפות לנו במסגרתה כבר דולפות מכל פתח ומכל דרך אפשרית. אחד האירועים המשמעותיים ביותר במסגרת כינוס החומרה הגדול יהיה ההשקה הרשמית של ליבות ה-Polaris הראשונות מהדור החדש של AMD, ועתה נראה שיש לנו אישור רשמי לכך שמדובר בצמד ליבות עבור שוק הביניים, כאשר ליבת ה-Polaris 10 המובילה תיועד לדגמי ה-Radeon R9 480 וה-Radeon R9 480X. במסגרת כינוס למשקיעים ואנליסטים שביצעה AMD לפני כמה ימים במקאו, הוצג מחשב שמבוסס על כרטיס מסך עם ליבת ה-Polaris 10 של החברה – כשהוא מריץ את Doom ה…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מה דעתכם על כרטיס מסך powercolor x1950? האם זו חברה שניתן לסמוך עליה?
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/news/7055/geforce_8900gtx_and_8950gx2_pricing_and_information/index.html תכינו הרבה מזומנים בשביל ה8950GX2 שיעלה 600$. בטח ובטח אם אתם מתכננים לקנות אותו בארץ
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מה יותר טוב 1950XT 512 MB הוא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 אז ח'ברה מה יותר טוב 1950 XT הוא X1950 CrossFire למרות שיש לX1950 CrossFire יתרון בגלל שיש לו DDR4 לעומת הDDR3 של 1950 XT תודה נתנאל
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי עכשיו על הכתבה באתר לכרטיסי ה 8600-8500 וראיתי משהו מוזר - גם לי יש 8600GTS של INNO3D. קבלתי אותו מנעה מחשבים לאחר שה 7900GT הלך לעולמו. (מי שלא זוכר את הסיפור שלי שיעבור אחורה..) מה שמוזר שהקירור שיש לי על ה 8600GTS הוא הקירור שמופיע כאן בכתבה על ה 8600GT וממש לא כולל את כל הגוף קירור הגדול הזה שיושב גם על הזכרונות.. אז מה זה אמור להביע ? דפקו אותי בקירור מאולתר או מה ? *עריכה* עכשיו בדקתי גם באתר של INNO3D - אצלהם מופיע הכרטיס כמו שאני קבלתי ולא כמו שבכתבה שלכם.. מוזר.. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/gf8_index.htm דבר שני - התוצאות שקבלתם איתו ב COMPANY OF HEROES קצת מוזרות לי .. אני מקבל תוצאות טובות יותר עם הגדרות גבוהות יותר על מחשב…
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
אני רוצה להפעיל 2 מסכים על מחשב 1 ו2 עכברים ומקלדות ככה שכל אחד מהאנשים יוכל לעבוד על תוכנה אחרת במקביל אפשרי תודה ניסים
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
שלום ותודה על העזרה מראש. אני רוצה 8800GT מומהר , גם בגלל שאני לא רוצה לדפוק אחריות גם בגלל שאני לא מומחה OC וגם בגלל ששווה לי לשלם 100-200 ש"ח יותר מאשר להשקיע בזה זמן ( הזמן שלי יקר ). השאלה היא איזה כרטיס מומהר כדאי ושאלה לא פחות חשובה: האם אני חייב להתקין vista או שיש דרך להתקין DX10 על windows xp ? אני ממש לא רוצה ויסטה. אגב יש לי E6600 עם 2GB ולוח DQ6 gigabye. אני מקווה שזה מספיק בשביל הכרטיס. תודה
-
- 13 תגובות
- 728 צפיות
-
-
עם השקת סידרת ה 9XXX של nvidia חברת ATI הצהירה על הורדת מחירים מידיית. פה בארץ כלום לא קורה,יש צפי?
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הכרטיס הנ"ל תחת ויסטה הוא מגיע עם כניסת vivo , אני רוצה לחבר לכרטיס את הממיר של הכבלים על מנת לצפות בטלוויזיה, ואולי גם להקליט לפעמים מבחינת סאונד אני רוצה לחבר את היציאה האופטית של המחשב רק מה - אני לא מוצא את ההגדרות שמגדירות לי כניסת ווידאו , ובאיזה תוכנה אני צופה באינפוט של הטלוויזיה אודה מראש על כל עזרה בעניין הזה, מעניין אותי למצות את היכולות של הכרטיס וקצת קורה שמסתבכים .. טל.
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
למחשב שני מבוסס AGP איזה כרטיס יתאים יותר בהנחה שאני רוצה לשחק עליו משחקים ספק 400 של JSP. ומעבד אתלון XP 1800 מגצ.התקציב נא בין 400 ל 700 (אם יש הצדקה להשקיע בכלל ). איזה מהם יתאים יותר למחשב הזה והאם בכלל הוא יעבוד עם הסדרות החדשות 2600? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 728 צפיות
-
-
R680, שני ליבות של RV670XT/HD3870 בכרטיס אחד יעלה כ350$-300$ ויגיע בינואר. הכרטיס הנ"ל, ישתמש בשבב גישור שיעזור לתקשר בין הליבות . עיצוב כזה (ריבוי ליבות בכרטיס אחד) נראה בעתיד בכרטיסי מסך לשוק הגבוהה כמו למשל R700. מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20071219PD206.htm
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הזה <--- המטרה שלי היא לראות טלויזיה במחשב ולהקליט למחשב את מה שאני רואה. כרטיס טלויזיה? איך זה עובד? יש לי YES בבית? אני יוכל לראות את כל הערוצים? אני מחבר אותו לכרטיס מסך? לאן מחברים אותו? אשמח להסבר קצר והכוונה שלכם. תודה בן
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואיתו כרטיס מסך WinFast PX8600 GTS של leadtek, נכון לעכשיו התקנתי אותו עם מערכת הפעלה של win XP 64bit, ( זה מה שיש לי כרגע ) הכנסתי את הדיסק והתחלתי להתקין אותו אבל הפלא ופלא הוא לא מזהה את הכרטיס מסך ( מזהה אותו ככרטיס ג'נרי 14MB), האם זה בגלל גירסת הWIN או שאני לא עושה משהו נכון ? בנוסף באחת ההתקנות קפצה לי הודעה שיכול להיותר שכרטיס המסך הוא לא של leadte, למישהו יש עצה בנושא ? בנוסף לכרטיס יש כבל חיבור לחשמל אשר מתפצל לשניים, האם אני צריך לחבר את שני חיבורי המתח / מספיק רק אחד / א אין צורך בחיבור ? תודה רבה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ביום יומיים הקרובים הוא אמור להגיע אליי בדואר . מה דעתכם על הכרטיס הזה ? האם הוא טוב לOC ?
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי..! יש לי אפיק AGP X8.... התקציב שלי הוא בערך 500 שקל... מה הכרטיסים שאני יכול לקבל בטווח מחירים הזה..? תודה!
-
- 13 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אחד כזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מזמין מחשב חדש בקרוב והחלטתי ללכת על ה 8800 GTS נראה לי שבגירסת 640 MB. השאלה שלי, היא איזה חברה אתם ממליצים לקחת שכן כולם פחות או יותר באותו מחיר.. למי יש את הבנדל הכי נורמלי אולי עם איזה בונוס של משחק או משהו שאתם מכירים, או סתם חברה שאתם ממליצים\יש לכם ניסיון טוב איתם.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הדם של הכרטיס הוא : calibre p890 שהוא כמובן ה8800GTS 512MB מומהר מישהו יכול להגיד לי איזה יבואן מביא אותו ארצה? (לפי מה שנראה לי סי די לוג). ואיכן ניתן לרכוש אותו בארץ?
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מה קרה למושג Radeon כבר לא קיים? אני רואה רק hd בחברה של ATI מה קורה כאן?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מישהו יודע ויכול האיר קצת בנושא זה? מדובר ,נגיד בכ-5 שעות מסך ביום מינימום
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש הבדל בין BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC2 DDR3 DualDVI עולה 1875 ב- www.tms.co.il לבין BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe עולה 1761 ב-www.skypc.co.il והאם הוא משמעותי? ואיך החברה (BFG) הזאת היא טובה? כי ראיתי ש GIGBAYTE מוכרים אותו כרטיס מסך בלי OC2 ב-1831 אז איך זה הגיוני עם OC2 אמור להיות יותר חזק?
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לאחר שקראתי את הכתבה באתר על ההשוואה המביכה בין DDR2 ל-DDR3, בו לא היה יתרון ברור לסוג הזיכרונות החדש, עלתה בי השאלה: האם כרטיסי מסך המגיעים עם זיכרונות DDR3 גם כן סובלים מביצועים נחותים בהשוואה ל-DDR2?
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-