כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב נוסף יד שניה בהזדמנות לשימושים פשוטים - סלרון 2.53, 750 DDR1 MB לוח אסוס P4S8X-MX צ'יפסט SiS 661GX SiS 964 עם כרטיס מסך מובנה AGP ,SiS Real 256E Graphics .סרטים נראים באיכות גרועה ויש מריחות בתזוזה. במחשב היותר טוב - פנטיום 4 3.0 זכרון דואל 256*2 DDR1 וכרטיס מסך X600PRO, אותם סרטים נראים באיכות הרבה יותר טובה ובלי מריחות. רציתי לדעת מה אני אמור לשפר במחשב הראשון - יכול להיות שכל הבעיה זה החולשה של הכרטיס המובנה? במידה שכן על איזה כרטיס AGP הייתם ממליצים, זול וטוב שיפתור את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי לכולם בכמה אחוזים יותר חזק ה-7600GT מה-7600GS ?<אם אפשר תשובה מדוייקת,או קרוב למדוייקת.אנא זה מאוד חשוב> התשובה מאוד חשובה,כי אני אם אני לוקח את ה-7600GS אני לוקח מעבד של אינטל כפול ליבה,ואם אני לוקח את ה-7600GT אני אצטרך "להתפשר" על ה-AMD כפול ליבה. הכל עניין של תקציב בסופו של דבר. מחכה לתשובתכם. בתודה מראש שי. נ.ב-יש לי הצעה לקחת באותו מחיר את ה-7600GT או של ג'יגה בייט או של לידטק,איזה מהם עדיף לקחת?<מבחינת אמינות,קירור,אחריות,וכו'..>?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . בכוונתי לרכוש מחשב חדש שישמש בעיקר לישומים של עיבוד תמונה,המרת וידאו וכו'.יתכן גם שימוש זניח למשחקים,בעיקר משחקי רשת. אני לא סגור עדיין על התצורה הסופית של החומרה(אתייעץ בנפרד בפורומים המתאימים)אך בעיקרון יהיה מעבד כפול ליבה של אינטל וזכרון של 2 ג'יגה לפחות. אמנם עיינתי במפרטים המומלצים באתר וברשימה המעודכנת של דצמבר,אך בה מכוונים בעיקר לגיימרים,שזה כאמור לא אני. איני יודע אם בטווח המחיר שציינתי יש תמיכה בתלת מימד,אך אין זה קריטי במיוחד. אשמח להסתייע בנסיונכם ומודה מראש לכל העונים. ..אהה..ושנה טובה למי שזה מדבר אליו...
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
(עד 1200 שקל) נ.ב אני חי בבקטה
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי החלטתי ללכת על ה-7600GT . יש לי אפשרות לקנות באותו מחיר<820 ש"ח>.או את gigabyte או את LEADTEK.איזה מהם עדיף? בתודה מראש שי.
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לפורום המומחים. לפני שאני שולח את המחשב שלי לבדיקה , רציתי לדעת האם יש דרך לנסות לפתור את הבעיה בעצמי. יתכן וזו בעית תוכנה ולא חומרה? יש משהו שאני יכול לעשות לבד? אקדים ואומר שהתקנתי את כל הדריברים העדכניים של כל רכיב ורכיב במחשב שלי אבל אני עדיין נתקל בבעיות במשחקים ולפי דעתי לפי המערכת שלי לא הייתי אמור להתקל בבעיות, משחקים שבעיקר יש לי איתם בעיות : Company Of Heroes , Rainbow Six Vegas. להלן המפרט שלי : AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX DFI NF4 SLI INFINITY 939 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz CL3 X 2 Thermaltake 400W WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK LEADTEK 7800GT 256MB EXTREME PCI-E Thermaltake Th…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי דרייבר מתאים כבר לכרטיס שלי 7800 gtx לא משנה חדש או ישן העיקר שהוא יעבוד איתו הכי טובב שיש תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום כן, כן, אתם רואים מצויין - ATi סוף סוף מוכנה לקרב הגדול והמשמעותי בינה לבין Nvidia, כל זאת ע'י מתן ספינת הדגל העתידית שלה לאתר level505 החדש שנפתח במיוחד בשביל לפרסם את הביקורת החדשה. נמסרו הנתונים הטכניים הסופיים ותוצאות בבנצ'מארקים. ATi לא התעכבו עם זה - אולי כנראה כי יש למה לחכות? האתר מוסר כי הבנצ'ים נערכו עם דרייברים לא בשלים, לכן יש סבירות גבוהה שהתוצאות עוד יעלו כלפי מעלה, אם כי גם עכשיו R600 לא נותן ל GF8800GTX לעבור אותו בשום מבחן ביצועים. כבר נכנסתם לביקורת? אני מתאר לעצמי שמייד תרגישו שעובדים עליכם. לאחר סקירה קטנה של האתר תגלו כי האתר מכיל רק את הביקורת הנ'ל וכל קישור עם הקידומת level505.com יוביל אותכם לאותו הדף - הדף הראישון של הביקורת. יתכן מאו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכמה הייתם מוכרים היום את ה-x1950xt חדש שאפילו לא נעשה בו שימוש? :s05:
-
- 11 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
ביקורת: מבוא - תודות ל HWZONE על כתיבת המבוא: הגיע הרגע, כרטיסי המסך הראשונים בעולם אשר תומכים ב-Direct X 10 (או D3D10 אם תרצו) שוחררו. לאחר כמה שנים טובות ושלוש גרסאות, ישודרג Direct X, ה-API של מיקרוסופט, כאשר עם Windows Vista תשוחרר בתחילת 2007 הגרסא העשירית. אולם Direct X חדש לבד אינו מספיק, ולמרות שזה ישוחרר עוד פחות משלושה חודשים, משחקים העושים שימוש בתכונות אותן הוא מאפשר לא צפויים בקרוב. אז DX 10 צפוי בתחילת 2007, משחקים תומכים צפויים מאוחר עוד יותר ומה עם החלק השלישי - חומרה תומכת? נראה ש-NVIDIA לא מחכה, והיא משיקה היום את סדרת הכרטיסים הראשונה בעולם שתומכת בטכנולוגיה - סדרת ה-GeForce 8800 הכוללת את ליבת ה-G80 המדוברת. בנתיים מדובר בשני כרטיסים, ה-GeForce…
-
- 51 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
שלום! 1.תגידו...מה מחדש הדרייבר החדש של אטי(6.12)..הוא אמור לתת שיפור בביצועים? 2.למרות שהתקנתי אותו זה לא התקין לי את ה-ccc למה זה?בדרייבר הזה אין את התוכנה? 3.הדרייבר הזה עדיף או שיותר טוב לי להיות עם האומגה היותר ישן ממנו?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
בכרטיס מסך שלי g-force 6200 קיים חיבור s-video עכשיו זה לא כמו החיבור הרגיל שיש 4 חורים 2 בכל צד(ועוד אחד עבה כזה) במה שיש לי יש שם 10 חורים בסדר הבא בשורה ראשונה 3 בשורה שניה 4 בשורה שלישית 3 ויש גם תחור העבה .. עכשיו אני רוצה לדעת אם יש דבר זה חיבור שהופך תחיבור הזה ל s-video רגיל??? נ.ב ליד זה רשום s-video תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הכרטיס הוא של חברת PowerColor מסוג 9600pro. לא ביצעתי שום אוברקלוק לכרטיס.המהירות של הזיכרון שלו היא 400(200X2) משום מה, שזה מה שהחברה הזאת משווקת לכרטיס זה, לעומת 600(300X2) בחברות האחרות. עכשיו במשחקים כל כמה דקות המשחק נתקע, וצריך לחכות איזה שתי דקות עד שה- VPU Recover מהדרייבר יאתחל את הכרטיס מסך, כאשר זה לא ממש עוזר לבטל את אפשרות זאת. זה כבר די בלתי נסבל שכל כמה דקות הכרטיס מסך נתקע. המאוורר והכרטיס עצמו חדשים, שאני נוגע בכרטיס גם במאמץ- אני לא מרגיש שהוא חם(אין לו חיישן חום). ניסיתי לעשות לו downclock ע"י הורדת מהירות הזיכרון ומהירות הליבה, לא עזר כ"כ. אולי לנסות להעלות לו בתזמונים של הזיכרון - יפגע קצת בביצועים אבל ישפר את היציבות... ? איך אני יכול לפתור את הבעייה…
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לרגל רכישת מחשב חדש הומלץ לי בפורום מפרטי המחשב לרכוש את הכרטיס LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB אך בחנות המחשבים בכרמיאל שממנה אני ארכוש את המחשב יש את הכרטיס הנ"ל רק של חברת POINT OF VIEW. השאלה היא מה ההבדלים בכרטיסים, ומה עדיף, והאם זה קריטי ושווה לנסות להשיג מחנות אחרת. יש לציין שמחיר שלהם זהה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שבסדרת 7000 של NVIDIA זה לא עובד ביחד, הבעיה קיימת גם בX1950 ?
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36611 במיוחד ברזולצייות גבוהות!
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד LG S1 החדש והכרטיס מסך שלו הוא ATI® Mobility Radeon® X1600 (up to 512MB *HyperMemory). הכרטיס מסך מוגדר על 512MB האם ניתן להוריד את הזיכרון ממנו כי הזיכרון המובנה בתוך הכרטיס הוא 256MB?
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
למשל לשים 8800 ככרטיס מסך רגיל ולהשתמש ב- 7800 כפיזיקלי. שמעתי שיצא איזה דרייבר שגורם לכרטיס רגיל להשתמש כפיזיקלי..
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא...ואני לא מאמין שהוא הגיע רק לפלונטר כי אז לא תיהיה תחרות מחירים והוא יתקע עם אותו מחיר. הוא כבר היה אמור להגיע לארץ לפני שבועים...מה זה השקט הזה?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אם תיקחו PS3 ותריצו אותו משחק על מחשב VISTA עם DX10-מה יהיה עם יותר פונקציות גרפיות מתקדמות? כמו CRYSIS לדוגמא, האם יהיה הבדל בין גרסאת הקונסולות לגרסאת ה DX10 של המחשבים?
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הכרטיס שכרגע יש לי הוא X800GTO2 שלא הומהר, חדש! אבל לא תומך SM3, ורוב המשחקים החדשים דורשים SM3. קרוב משפחה טס לארה''ב, איך זה הולך, אם אני מזמין מNewegg זה מגיע אליו שם? איך זה הולך. אז איזה כרטיס מסך כדאי לי, לא יקר מאוד! שיהיה כרטיס טוב למשחקים חדשים. אפשרות שנייה, מעבד או כרטיס RAM נוסף, אז מה כדאי!? או שבכלל מסך? המפרט שלי נמצא בצד. תודה רבה, זה די דחוף.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, לאחרונה קניתי מחשב ייעודי למצלמות אבטחה, כמובן שזה דרש לוח עם צ'יפסט של אינטל ומעבד של אינטל.. בכל מקרה על הלוח יש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל, הכל עבד מצויין עד שהחלטתי שאני רוצה לראות את אותם מצלמות ב-"שכפול" על אחת הטלוויזיות, לכן רכשתי כרטיס מסך מסוג Asus Nvidia GF 6200TC ובו קורה משהו מוזר: ברגע חיבור הכרטיס למחשב הכל עבד מצויין (אני מדבר על חיבור ללא התקנת דרייברים) והמצלמות ניטרו והציגו את פלטם בצורה מעולה, לאחר התקנת הדרייברים המצלמות "קפאו" ולא נתנו וידאו (יש תמונה קפואה). ככל הנראה מקור הבעיה הוא סוג התדר שהכרטיס עובד עליו, שיניתי את התדר מ-None ל-Pal בהגדרות הכרטיס והמצלמות עבדו, לאחר ריסט קטן של ארבע - חמש שעות אחרי ההגדרה, המצלמות שוב לא …
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
חיברתי את הכ. מסך שלי לTV ע"י כבל S-VIDEO ורואים וזה אבל שאני מפעיל סרט (WMD11,BSPLAYR) אני לא רואה וידאו. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-