עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avidan28,

למחשב שני מבוסס AGP איזה כרטיס יתאים יותר בהנחה שאני רוצה לשחק עליו משחקים ספק 400 של JSP. ומעבד אתלון XP 1800 מגצ.התקציב נא בין 400 ל 700 (אם יש הצדקה להשקיע בכלל ). איזה מהם יתאים יותר למחשב הזה והאם בכלל הוא יעבוד עם הסדרות החדשות 2600? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by skywalker131,

שלום חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלוויזיה עשיתי תצוגה כפולה למסך ולטלוויזיה ומשום מה התצוגה בטלוויזיה שחור-לבן. הכרטיס שלי זה geforce4 440mx.. חרשתי על כל ההגדרות של הדרייבר ולא הצלחתי לעשות כלום כולל הגדרות הצבע אם כל ה-pal וה-ntcs וכל אלה.... משתגע לא מצליח לפתור תבעיה... תודה מראש לכל מי שמצליח לעזור לי ;D

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by tsh,

1) למה צריך בעצם תמיד להתעדכן בדרייברים בכרטיס מסך? ואם זה כל כך חשוב מאיפה אני יכול להוריד בתודה טל!

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  4. היי חשבתי עם הזיכויי שלי לקחת את הGTX 460 768 של חברת אסוס ועם שאר הזיכויי לקנות את המעבד הנ"ל , רציתי לדעת עם המעבד הזה לא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס 460? זה חשוב לי כי אני לא רוצה סתם לבזבז כסף . בתודה רוני

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by swisaman,

שלום, ראיתי שאפשר לקבל שיפור באיכות התמונה ושיפור בביצועים עם משתמשים בOMEGA DRIVERS. השאלה שלי היא עם אני יכול לשהשתמש בדרייברים עללו עם כרטיס המסך hd5850? לפי מה שהבנתי יש אפשרות לפתוח "צינורות" בכרטיס ולקבל שיפור ניכר יותר,זה אפשרי בכרטיס הזה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  6. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך. בפורום מציאים לי רק 8800GT. והGTS בטענה שהוא לא מומלץ. אם אני אקנה GT זה יהרוס לי תתקציב. 8800GTS 320MB http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5163 8800GT 512MB http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4957 ברור שהGT יותר חזק בביצועים. אך השאלה האם ההבדל ביניהם שווה את ה400 שקל? אם כן בבקשה תסבירו לי למה.

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by Paradise,

אני הזמנתי מארה"ב מסך 22" והמפרט שלי הוא : E6750 @ 3.00ghz,2GB RAM,1950pro,TT TR2 550W לא נראה לי שה1950PRO יריץ לי משחקים כמו שצריך על הרזולוציה של המסך (1680x1050) אני יכול להזמין כרטיס מסך מארה"ב אבל צריך שהוא יהיה עד 250$-270$ חשבתי על ה3870 נראה לכם שכדאי לקנות? http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3584432&CatId=1826

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by Vatos-Locos,

הייתי רוצה לדעת אם מספר הזכרונות הפיזיים על הכרטיס, לדוגמא כרטיס אחד עם 8 זכרונות, 4 בצד 4 למעלה, מסודרים ב"ר" והכרטיס השני רק 4 זכרונות בצד, לשתי הכרטיסים יש 128DDR האם לפי מספר הזכרונות ו\או הסידור שלהם אפשר לדעת כמה ביט ? (128\64bit)

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by AVI.S.T,

מדי פעם שאני משחק (שעה ככה) בAA, GTA,וכו' זה ניתקה לי בתמונה איזה 20 שניות ואז יש מסך בצבע כחול (כתוב דברים אבל אני לא יודע אגלית טוב וזה גם עושה תמסך הכחול הזה 5 שניות) ואז עושה הפעלה מחדש ושהמחשב עולה זה כותב לי הודעה אל תשלך של גיפורס 6600 LE וגם של וינדוס אבל אני חושב שהוינדוס לא קשור מה אני עושה כדי לשדר תבעיה?

• 14 תגובות
    • 763 צפיות
  10. נו. אז Diamond חוזרים לעסקי הכרטיסים ובצעד אמיץ מציעים כרטיס חדש מבוסס על ה-Radeon 7000 הישן? (והטוב?). ראיתי שהכרטיס יוצע במחירים של כ-50$ בחו"ל. ואפילו יש כבר חנות שמציעות אותו בסביבות ה-30$. מישהו כבר ראה את הכרטיס הזה בארץ? הוא יכול להיות נחמד מאוד למי שרוצה לקנות כרטיס מסך למחשב יחסית ישן ואילן לו כוח או זמן להתווכח על מחירים עם אנשים שמוכרים מוצרי יד שנייה ברחבי הנט (אני חושב). מוצר חדש, עם אחריות, מבוסס על צ'יפסט אמין של ATI צריך להיות בעל עדיפות למי שמחפש כרטיס מסך Very Low Cost. מה דעתכם? אשמח לדעת עם מישהו ראה בנצ'מרק שלו איפשהו. ביחס לכרטיסי מסך ישנים מהדגם שלו. ואולי גם מחירים בארץ?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  11. אני מחפש כרטיס מסך למשחקים התקציב הוא עד 800 ש"ח אבל אם יש משהו שלדעתכם שווה תתוספת של עוד כמה מאות שקלים אז תגידו... אני מחפש גם אתרים איכותים ואמינים עם ביקורות על כרטיסי מסך ואם אתם מכירים איזה אתר שמראה איך משחקים שונים נראים עם הכרטיס מסך הזה בהגדרות שונות... נ.ב יש לי LCD 12MS, זה אלול לפגוע בביצועי הכרטיס מסך? אם כן באיזה צורה? (משמעותית?) תודה רבה ויום טוב לכולם =)

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by 8-Ball,

אני יודע שהיום מודדים מסך בין היתר לפי זמן תגובה..על שני המסכים האלו שמעתי הרבה תגובות טובות בעיקר פה בפורום.. בהתחלה חשבתי על היונדאי כי הוא זול יותר..ואז שמעתי מעוד אנשים שהוויו סוניק מעולים...אז החלטתי להשוות ביניהם.. נכנסתי לאתרים שלהם.. קראתי את המפרטים הטכניים ויש כמה דברים שאני לא מבין... קודם כל ביונדאי אני לא מוצא את הזמן תגובה...ושנית כל נראה לי שההבדלים היחידים בין המסכים הם שבVP171B מוזכר HDTV ושם ה: Contrast Ratio 500: 1 (Typical) לעומת: 450:1 בQ17.... האם שווה להשקיע עוד 500 שקל בשביל הVP171B? מה בעצם ההבדלים ביניהם?! http://www.hyundaiq.com/pro_spec_q17.asp http://www.viewsonic.com/products/lcd_vp171b.htm תודה

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  13. ראיתי שישנם כרטיסים חדישים, כמו למשל geforce gts 450 , שמגיעים עם ממשק זכרון של 128 ביט בלבד, לעומת כרטיסים מדור ישן יותר, כמו geforce 9800gt, שמגיעים עם ממשק של 256 ביט- כאשר הgeforce gts 450 עולה יותר כסף, למרות הממשק הנחות. עם זאת, אצל שניהם נתון הmemory bandwidth זהה(57 GB/S). האם ניתן להסיק מכך שיש צורך להתייחס רק לנתון הbandwidth, ולא לנתון הinterface? האם שניהם באמת יספקו ביצועים פחות או יותר זהים, למרות ההבדל הגדול בממשק הזכרון?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  14. בפנדה מוצע הכרטיס RADEON X800PRO 256MB GDDR3 של SAPPHIRE, ב2800~ שקל. מוצע שם גם RADEON X80XTP X800XT 256MB GDDR3 VIVO, של חברת ELSA, ב3100~ שקל. ועכשיו לשאלות: איזה כרטיס כדאי לי לקחת מבין השניים. אני לא מכיר את חברת ELSA, לא יודע עד כמה כדאי לקנות ממנה, SAPPHIRE ידועה באיכות הכרטיסים שלה ולכן תכננתי ללכת על הפרו בהתחלה. האם הכרטיס הזה של ELSA הוא כרטיס RADEON X800XT או כרטיס RADEON X800XT PLATINUM EDITION?

• 14 תגובות
    • 763 צפיות
  15. תגידו איך הכרטיס נראה ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=7858 או http://www.bjorn3d.com/Material/ReviewImages/gv-nx66t128d/nx66t128d-1.jpg ומה מקבלים באריזה המקורית ?

16. Started by CashMAn,

אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת מי טוב יותר XT או GT ...תציעו

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  17. יש לי את הX800GTO2 וממה שהבנתי הוא תומך רק בSM2. בגלל זה יש כמה משחקים שאני ממש רוצה לשחק בהם אבל הם לא עובדים לי כי הם דורשים SM3 ומעלה... התחלתי לחשוב בכיוון של לקנות כרטיס חדש (אוליי ה8800) אבל המחירים הם בשמיים ועדיין לא מתאימים לי. יש כרטיס שיריץ לי משחקים כמו DIRT וריינבו סיקס-ווגאס, ולא יהיה עם מחיר בשמיים?

• 11 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by miki891,

שאני משחק משחקים 3D, אז יש רעש מהמחשב. אני נכנסתי הגדרות כרטיס מסך וראיתי אם אני מוריד את הGPU CLOCK אז אין רעש, ואם אני מעלה מחשב עושה רעש. הבעיה היא לא מאורר, הבעיה שאם אני מעלה את הGPU CLOCK HIGH PERFORMENCE אז יש רעש מהמחשב, כנראה מכרטיס מסך. שאני משחק משחקים הGPU CLOCK עולה ואז יש רעש מעצבן. למה זה? הרעש לא כל הזמן, הרעש רק שאני משחק במשחקים 3D וכרטיס מסך מתאמץ.. לקחתי לחנות מחשבים KSP ובדקו כרטיס מסך ובסוף הם אמרו שזה נורמלי אני גם בקושי שומע רעש וזה רק במשחקים כבדים זה לא מפריע. האם רעש חלש זה בסדר מה שאמרו לי בחנות KSP? כרטיס מסך בדגם : Sapphire HD 6570 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E המחשב שלי קניתי לפני שבועיים עדיין חדש. בתודה מראש מיקי

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by NuXeR,

בבקשה עזרו לי מהר מהר מהר......... GALAXY נחשבים טובים בכרטיסי מסך ? הבנתי שלא ממש שהם נחשבים בערך כמו ספיר שהם לא הכי טובים..... בבקשה עזרו!

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  20. יש לי רידון 9700 פרו איזה דרייברים כדי של אומגה החדשים או של הרגליים מבית האתר www.ati.co.il אחת ולתמיד אני רוצה לדעת עם אומגה זה סתם מיתוס .

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by danielzy,

שלום, הזמנתי לפני כמה ימים GTX260 SC של EVGA במחיר של 1550 שקלים, ראיתי Benchmakrs שה OCX עוקף קצת את ה EVGA SC, שהאלה שלי, האם אפשר להמהיר את ה EVGA שיגיע לביצועים של BFG ? מפרט מלא בצד.

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by kobiperez,

שלום ברצוני לשדרג את המחשב על מנת להריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות ככל האפשר, אין חשיבות לחברה ATI,NVIDIA הכל אוכל ... מפרט: ספק: 400W של סיסוניק מעבד: athlon 2 x3 זיכרון:2gb אני מתכנן להוסיף עוד 2. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by shumaher,

האם זה אפשרי לחבר למחשב 2 מסכים כך שכל מסך יציג משהוא אחר וגם לשלות בעזרת 2 מיקלדות אלחותיות במחשב כך שכל מיקלדת תהיה שיכת למחשב אחר בקיצור אפשרי לעשות 2 מחשבים ממחשב אחד???? תודה.

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by Bakshi1,

אוקי, יש לי ת x1950pro. אני משחק הרבה ב cod4 ברשת. אתמול רציתי לשחק קצת בסינגל פלייר ולא יכולתי, כול שנייה יש ארטיפקטים והמחשב קופא עד לריסטרט ידני. לא שיחקתי ב cod4 כחצי שנה ואתמול חזרתי לשחק בו. חשוב לציין שהבעיות בסינגל קורות תוך 5-10 דקות ואילו במולטי אין בכלל בעיות! (שיחקתי בומלטי כמה שעות אז אני יודע...)מישהו יכול לעזור לי איך לפתור תבעייה המעצבנת הזאת? תודה...

25. מדובר על מחשב ישן מאד P4 2.4. חשבתי על כרטיס ATI 2400HD שראיתי באיזור ה 300 ש"ח. האם יש קניה טובה יותר? יש צורך ב 256 או 512? אני מתכנן לנגן 720 ואולי לעתים רחוקות 1080 (המסך הוא 720 אבל לפעמים יוצא לנגן גם 1080 כי זה מה שיש). bs player תומך בהגדרות של תמיכה חומרתית של הכרטיס מסך? אשמח להסתבר על תוכנות מתאימות. תודה רבה מראש רום

• 0 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים