עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חבר'ה עבודה עם שני מסכים או מסך וטלוויזיה במצב clone משפיעה איכשהוא על הביצועים? תודה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by chubakon,

יש ברשותי כרטיס SAPPHIRE X1900GT, הבנתי שה memory שלו אמור להיות 1200MHZ . למה כשאני פותח את ה catalyst אני רואה שהזכרון רשום על 594MHZ ?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  3. Started by maor-a-,

לא כל כך מבין מה זה? מישהו יכול להסביר? ולמה בהרבה מפרטים/ נושאים אנשים מעדיפים לחכות לכרטיסים האלה שיצאו וקונים בינתיים משהו זול. מה ההבדל?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  4. התוצאה שלי היא 5478 ב3DMARK06 היא טובה יחסית למפרט שלי??? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB S3 P965 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO Samsung SH-W162L DVD±R x16, DL x8, LightScribe Liberty ELT500AWT 500W KINGSTON 512X2 667MHz Sunbeam Transformer BLACK

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by ilay22,

מישהו יכול להפנות אותי? עשיתי חיפוש, וגם ב TOM'S אין XT

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  6. Started by marlboro,

שניהם מחוברים, האם ניתן להחליף בניהם דרך המסך עצמו לא מצאתי דרך מצאתי, אפשר לנעול...

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  7. היי לכולם היום הוזמן המחשב על בסיס הרכיבים האלה:<אני יכול עוד לשנות..אבל אין כסף>. מעבד-AMD 3800X2 כרטיס מסך-7600GT זכרון-512X2 667MHZ 1-האם המעבד והזכרון יתמכו ב-DX10 במידה ואחליף כרטיס מסך ל-DX10 בעוד שנה נניח? 2-האם כבר נמכר בארץ כרטיס מסך DX10 ?<לא משנה של איזה חברה> 3-האם כבר יצאו משחקים על בסיס DX10 ? 4-האם מעבד אינטל E6300 יעבוד יותר טוב עם כרטיסי DX10 מאשר ה-AMD שלעיל? למה אני שואל? היום הוזמן המחשב,שציינתי לעיל.עכשיו מתקשר אליי הבן דוד ואומר השתגעת עשית טעות קח אינטל, הם יותר חזקים וכו' הם הביאו מכה אנושה ל-AMD.אמרתי לו שאני יודע את העניין,אבל התקציב לא מאפשר,וחוץ מזה ה-AMD יעבוד מצויין עם משחקים. אומר הבן דוד,שכבר עכשיו נמכר בארץ הכרטיסי DX10 ו-AMD …

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  8. מה לא ניסיתי ולא הצלחתי חחחח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  9. היי לפני כמה שנים היה לי פנטיום 4 1.6ghz ודוד שלי קנה לי GF4 Ti4600 כשהוא היה עוד חדש אחרי איזו שנה קניתי מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 3000+, השארתי את הכרטיס מסך.. האמת היא שתכננתי להחליף אותו וויתרתי בסוף אבל היום כשהתקנתי advanced warfighter הבנתי שהכרטיס החזיק הרבה זמן, אבל יש גבול. אז עיינתי בת'רד הכרטיסים המומלצים שלכם וחשבתי לקנות את ה7600GT, הכרטיס הכי טוב שם שיש לAGP מה שרציתי לשאול אתכם זה האם באמת כדאי לי לקנות עכשיו כרטיס מסך, או לחכות להחלפת המחשב? כי תכלס המחשב שלי הוא לא רע, רק אולי צריך עוד תוספת RAM השאלה היא כמה זמן הכרטיס הזה יחזיק לי? אם הוא יחזיק שנה אני לא אקנה אותו.. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  10. כל דרייבר שאני מנסה להתקין ל GTO2 שלי אם זה של OMEGA או CATALIST של ATI ...(ניסיתי גרסאות שונות גם מ 6.5 עד 6.12 החדש ....ניסיתי גם כמובן להסיק רגיל דרך הוספה הסרה ולאחר מכן...דרך SAFE MOD עם DRIVER CLEANER PRO ו CABCLEANER כלום לא עוזר !!! זה מה שקורה שמריצים SETUP http://img365.imageshack.us/img365/457/1gt5.jpg http://img215.imageshack.us/img215/2238/2yj1.jpg

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  11. אהלן, בפתיחת השנה האזרחית החדשה החלטתי לקנות מסך חדש מכיוון שהישן כבר מקרטע, הלכתי לכמה חניות ובמסך וראיתי שהמסך שרואים בו בצורה הטובה ביותר הוא LG L1970HR LCD 19.. הרצתי עליו חיפוש קצר בפורום וראיתי ביקורות טובות. אך ראיתי שיש בעיית תאימות בין מסך לכרטיס המסך, יש לי כרטיס מסך G FORCE FX 5200, לפי דעתכם האם המסך יציג תמונה טובה ולא יהיו בעיות? האם עדיף לי להחליף את הכרטיס מסך? במידה וכן אין לי חיבור PCI-E אלא רק AGPX4... והתקציב שלי לא יהיה גבוה במיוחד משהו כמו 500 שקל לקניית כקטיס מסך. מה מומלץ לי לקנות?

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by ilay22,

מישהו יודע מה שונה בגרסה הזאת שמצדיק מחיק הוזי לכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6524

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by דמיאל,

בדריבר של ATI יש WDM DRIVER מה זה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by The Ripper,

לא למטרת משחקים רק שיעמוד בדרישות הגרפיקה של ויסטה. חשבתי על משהו מסדרת 7300 אבל אני לא יודע אם הם מספיק טובים לויסטה, נאמר 7300LE או GS יעשו את העבודה?? מה אתם ממליצים???

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. שלום, במפרט שביקשתי כאן לפני מספר שבועות ערכתי שינויים קלים והגעתי לנתונים יותר גבוההים בפחות או יותר אותו מחיר, עכשיו החברה של המחשב [חברה אמינה] נתנה לי אחריות לכל החיים כמעט על כל החלקים, אבל זה לא מה שחשוב לי, מה שיותר חשוב לי זה... שהוא שינה לי את הלוח אם לדגם יותר חדש, אבל שתומך בכרטיסי מסך של ATI... השאלה שלי האם זה יותר טוב לי או פחות טוב לי? מהבחינות הבאות: 1. במידה וארצה לקנות כרטיס מסך טוב [למשחקים]? 2. במחירים? 3. במחירים לעומת הביצוע ? ועוד שאלה אחרונה... האם לוח אם שתומך בATI יכול להגביל אותי מבחינת כרטיסי מסך אחרים? ואם לא אז אשמח לדעת באיזה כרטיסי מסך נוספים אוכל להשתמש.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  16. איזה כרטיס הכי חזק והכי כדאי לי לקנות ב 1500 ש''ח מקסימום? הייתי רוצה לפחות 256 MB זיכרון וגם 256 BIT בבקשה עיזרו לי... העדפה לכרטיס Geforce

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by PSdesign,

שלום, אז אני לא יודע אם אתם זוכרים, אבל לא מזמן קניתי מחשב חדש כשהכרטיס שלו הוא X1950XT. בהתחלה היו מחשבות לOC אבל אמרתי למה לקחת סיכון? גם ככה הכרטיס חם וATITool לא עבד. היום אחרי OC בשני מחשבים אחרים, פשוטים, החלטתי לנסות גם כאן, לפחות לבדוק טמפרטורות. סידרתי את הATITool אצלי ועשיתי דרכו בדיקת ארטיפקטים. עכשיו אני ידוע, ואני משאר שגם רובכם, שהקירור של הכרטיס הזה הוא די עלוב, אם לא בין הגרועים, הכרטיס הזה מאוד חם! מנוחה על 48, ואחרי מאמץ בקושי יורד מה56-7. בקיצור נכנסתי עשיתי בדיקה והטמפ' מתחילה לעלות, זה הגיוני, כי זה מה שהוא בודק, אבל זה עולה ועולה ועולה וזה מגיע ל88! אחרי 2 דקות :\ הנה תמונה: http://www.fps.co.il/picture.php?id=1167586064.JPG זאת טמפ' די מטורפת, לא? …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by enzo,

יש לי כרטיס מסך LEADTEK 7600GS 256MB עם מאוורר קטן והטמפ' שלו במצב מנוחה נעה בין 60 ל-65 מעלות. לפי ההגדרות מהירות השעון 490MHZ ומהירות הזכרון 400MHZ . נאמר לי שהטמפ' גבוהה מדי כי ביררתי עם חבר שיש לו אותו כרטיס רק של XFX שהטמפ' אצלו נעה בסביבות ה-30 מעלות. ואצלו מהירות הזכרון היא 500MHZ . ניסיתי לבצע אוברקלוק בעזרת ATI TOOL וכשהמהירות של הליבה הגיעה למקסימום שיכולתי 535MHZ ומהירות זכרון מקסימלית, עד שהופיעו ריצודים הייתה 435MHZ והטמפ' הייתה כבר באיזור ה-90 מעלות. הוא הצליח להגיע למהירות זכרון של 800+ וזה די מפתיע אותי שאני במהירות נמוכה של 435 מגיע לטמפ' גבוהה כל כך ומסתכן בשריפת הרכיב. אני לא מבין מה הבעיה מכיוון שהכרטיס אצלי פחות מחודש ובקצב הזה אני אצטרך עוד כמה חודשי…

19. Started by TAsraf,

אני צריך כרטיס מסך הכי חדש שיש עם ההגדרות הכי טובות שקיים היום בגירסא של AGP x8 שיחליף את הnVIDIA Geforce MX440 64MB הקשיש במחשב הישן אני צריך שהוא יהיה מתאים למשחקים של היום על ההגדרות הכי נמוכות או מה שיתאים כל הקטע שיש שם רק 1.87GHZ 256MB DDR ולא נראה לי זה יספיק אבל בכל זאת תביאו הצעה תקציב 400-500 ש"ח תודה רבה

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  20. קניתי מחשב נוסף יד שניה בהזדמנות לשימושים פשוטים - סלרון 2.53, 750 DDR1 MB לוח אסוס P4S8X-MX צ'יפסט SiS 661GX SiS 964 עם כרטיס מסך מובנה AGP ,SiS Real 256E Graphics .סרטים נראים באיכות גרועה ויש מריחות בתזוזה. במחשב היותר טוב - פנטיום 4 3.0 זכרון דואל 256*2 DDR1 וכרטיס מסך X600PRO, אותם סרטים נראים באיכות הרבה יותר טובה ובלי מריחות. רציתי לדעת מה אני אמור לשפר במחשב הראשון - יכול להיות שכל הבעיה זה החולשה של הכרטיס המובנה? במידה שכן על איזה כרטיס AGP הייתם ממליצים, זול וטוב שיפתור את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  21. שלום לכולם . בכוונתי לרכוש מחשב חדש שישמש בעיקר לישומים של עיבוד תמונה,המרת וידאו וכו'.יתכן גם שימוש זניח למשחקים,בעיקר משחקי רשת. אני לא סגור עדיין על התצורה הסופית של החומרה(אתייעץ בנפרד בפורומים המתאימים)אך בעיקרון יהיה מעבד כפול ליבה של אינטל וזכרון של 2 ג'יגה לפחות. אמנם עיינתי במפרטים המומלצים באתר וברשימה המעודכנת של דצמבר,אך בה מכוונים בעיקר לגיימרים,שזה כאמור לא אני. איני יודע אם בטווח המחיר שציינתי יש תמיכה בתלת מימד,אך אין זה קריטי במיוחד. אשמח להסתייע בנסיונכם ומודה מראש לכל העונים. ..אהה..ושנה טובה למי שזה מדבר אליו...

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  22. שלום לכם, אני מעוניין לבנות תכנת עבודה לתלת מימד+רינדור ואני בודק כרטיסי מסך... אין לי ניסיון בכרטיסי מסך ואשמח שתמליצו לי על כרטיס ברמה הגבוה ביותר. מה ההבדל בין סידרת ה Quadro FX לבין ה- Nvidia 8800, מה עדיף? עבור מחשב: אני החלטתי לרכוש את המעבד המרובע - QX6700 שאר הרכיבים ירכשו בהתאם...

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by yakir10,

מישהו יכול להביא לי דרייבר מתאים כבר לכרטיס שלי 7800 gtx לא משנה חדש או ישן העיקר שהוא יעבוד איתו הכי טובב שיש תודה מראש

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  24. אוקיי החלטתי ללכת על ה-7600GT . יש לי אפשרות לקנות באותו מחיר<820 ש"ח>.או את gigabyte או את LEADTEK.איזה מהם עדיף? בתודה מראש שי.

• 8 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים