עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי מחשב נייד LG W1 ויש לי שם כרטיס מסך ATI RADEON. יש לכרטיס מסך 256M שלו ואני יכול להגדיר עד 512M. איך אני מגדיל את הזיכרון של כרטיס המסך ל512M???

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  2. שלום רב, ברשותי מחשב עם כרטיס 7600 המחובר לטלויזיה וגם לLCD. כאשר מפעילים סרט DIVX בכל נגן שיש(!) באחד מהמסכים (זה שאינו מוגדר כראשי) התמונה הופכת לFULL SCREEN. אציין שהמחשב סוחב מצויין את COD2 +סרט במסך השני, אך מה שמטריד אותי הוא חוסר האפשרות לשלוט בכך שתמיד מופיע FULL SCREEN. מישהו מכיר? כיצד אני משנה את ההגדרות המעפנות האלו.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  3. חשבתי על 7600GT כמו שקראתי כאן בתגובות שלכם לאנשים ששאלו שהמלצתם עליו בטווח מחירים הזה. יש לי זיכרון 1 ג'יגה עם מעבד 2.93 עם אובר ל3.86 intel 516 האם המעבד והזיכרון שלי יוכלו לעמוד בדרישות של הכרטיס מסך מבחינת ביצועים? תודה לכם... דרך אגב איך אני רושם את המפרט מחשב שלי בצד? פשוט ניסיתי למצוא ולא מצאתי. תודה לכם.

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  4. Started by kobibo,

מחפש כרטיס מסך עד 850 ש"ח ל PCI-E שיתן מענה למשחקים לפחות ל חצי שנה שנה (עד שיכנסו יותר לשוק כרטיסי DX10 ). כרטיס שיתמוך ב SM3 עדיפות ל Gforce? אודה ללינקים לחנויות באזור המרכז. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. צריך השוואה בין ה 7600GT לבין ה X1950PROם שתיהם ל AGP

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  6. יש לי PowerColor x1650 Pro 256Mb חדש ומשום מה אני לא מצליח לראות מה הטמפרטורה שלו. ניסיתי ב AtiTool ו- Everest וכלום. מישהוא אחר נתקל בבעיה? נ.ב. מה הקטע של PowerColor אין פורום אין תמיכה אני אפילו לא יודע אם יש חיישן בכרטיס. :s05: אה כן שכחתי לרשום שאני משתמש ב- Xp x64 אם זה עוזר.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by d1a1n0,

מהו ההבדל בין שני הכרטיסים? אפשר השוואה בין כמה כרטיסי מסך לבין כרטיס המסך X1950PRO 512 , כי לא מצאתי באנ'צאים עליו.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  8. יש לי כרטיס טלויזיה Leadtek WinFast TV2000 XP Expert. להלן 4 היציאות שבו: * FM Antena. * From Cable TV or Antena. * AV Line-in *שלט. ברצוני לרכוש ממיר YES על מנת לחברו לכרטיס הטלויזיה. האם הממירים החדשים מתאימים, או שאני צריך ממיר ישן SCART? אין בכרטיס יציאת קומפוזיט.

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  9. אני לא לדוגמא כל שנה\שנה וחצי מחליף לmed-end עדכני.

10. Started by bv500,

כרגע אני לא סגור על מסך, אבל אני יודע שאחד הפרמטרים שצריך לקחת בחשבון בקניית מסך הוא איך נראית התמונה לא רק ברזולוציה הטבעית של המסך, אלא גם כשמורידים את הרזולוציה. הבנתי שיש מסכים שמתמודדים לא רע עם זה ויש כאלה שרואים על הפנים. אני מתכוון לקנות GF8800 שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 2560x1600 (גם ב-GTX וגם ב-GTS) האם כאשר אני לוקח כרטיס כזה אני יכול להיות שקט שאני לא אצטרך להוריד רזולוציה, ופשוט לא לקחת בחשבון את הפרמטר הזה בקניית מסך?

• 12 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by adiyos,

שלום שמי עדי ואני משתמש בתוכנת 3DSMAX עם מנוע רנדור של VRAY אני בונה עמדה חדשה וזקוק ליעוץ לגבי כרטיס המסך שאני ארכוש התקציב שלי הוא 1200 שח בקירוב ואני מתלבט בין שלושה כרטיסים 1. LEADTEK QUADRO FX560 128MB 2. NVIDIA GEFORCE 7900GS 256MB 3. ATI RADEON 1900 256MB אני מעונין לדעת מה השוני בין הכרטיסים בגדול וכיצד הארכיטקטורה שלהם משפיעה על העבודה היום יומית שלי האם המודל נראה יותר ברור - VERTEX,POLYLINE וכד' האם המודל "קל" יותר? האם הרנדור מהיר יותר? האם יש קשר לאנימציה? לעיתים אני משתמש בתמונות HDRI כתמונות רקע לרנדורים האם אני צריך כרטיס מיוחד לכך? מה הכרטיס המתאים ביותר? ד"א שאר המפרט הוא כזה לוח אם: GIGABYTE 9650 DS4 מעבד: INTEL E6600 זיכרון: 2X1024 DDR2 660MHZ KINGSTON…

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by Syrul,

המלצות חבריה בבקשה =] לאח שלי הלך הכרטיס מסך ואנחנו עדיין לא מוכנים לקניית מחשב חדש. אז בבקשה המליצו נא =] תודה.

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  13. Started by oshric,

צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך מתקדם וטוב, עדיף של חברת sapphire כמובן חיבור pci-e אני צריך משהו חזק למשחקים... תביאו לי הצעה טובה כולל מחיר ואתר שאני יוכל להזמין.. דיי דחוף.. תודה לעזורים..

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by shronxx,

אני מתלבט כרגע בקניית מחשב מה לדעתכם ייתן ביצועים יותר טובים..... :s05:

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by barakgal,

יש לי מסך 32 אינצ' חדש של סוני מסדרת bravia הוא מחובר דרך יציאת ה-hdmi שלו ל-dvi של כרטיס המסך שלי en7950gt של asus אגב זה htpc שאני משתמש בו כמחשב לכל דבר וענין ... הכרטיס מוציא רזולוציה של 800*600 וכאן מתחילה הבעיה אכן הראות היא ברמה גבוה !! אבל אני מאבד בערך שתי ס'מ מכל כיוון . השאלה שלי היא עם מה ראוי לשחק על מנת לסדר את הבעיה, לדחוס את התמונה דרך ההגדרות של המסך או לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך . כשאני משחק עם הרזולוציות אני תמיד מאבד בערך 2 ס'מ . בנוסף שמעת שיש ענין כל שהו עם ריפרש של המסך ושל הכרטיס מסך שהם צרים לעבוד בהתאמה ??

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  16. Started by spz,

או במסך, לא יודע בדיוק אז ככה כל הזמן מופיעות לי נקודות קטנות על המסך. אם זה בסרטים, בתמונות, במשחקים בכלל פתאום יש ריבועים שחורים שבאים והולכים. בתמונות למשל, הנקודה נתפסת בראש של הדמות, ואם אני מזיז את התמונה הנקודה זזה יחד איתה. הנקודות יכולות להיות בכל מיני צבעים, לרוב בצבע ירוק. מה אני עושה? זה קשור לכרטיס, או למסך עצמו? ניסיתי להתקין דרייברים וזה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by oshric,

אני בערך סגור על הכרטיס מסך הזה: Sapphire ATI Radeon X1950 PRO 256Mb DDR3 עכשיו יש לי שני אתרים בשניהם מציאים מחיר שונה אני לא יודע אם הם אותו דבר או שיש אחד יותר טוב מהשני בבקשה תעזור לי.. אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך.. אתר ראשון: http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=SX195P256&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=269&aff=Zap〈=he אתר שני: http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/27_68/products_id/5101?osCsid=c48b6d2757d3679ffd8d3b843e418657 ושאלה.. הכרטיס מסך הזה לדעתכם טוב יחסית למחיר שלו או שיש משהו יותר טוב ממנו? אה ותגידו האתר מאובטח לקנייה הוא בטוח? כי אני רוצה להזמין עכשיו

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  18. Started by nahum8,

מפרט (1) E6300 @ 2100Mhz 945P-S3 1650XT ( ללא OC ! ) TWINMOS 512*2 DC השאר לא כ''כ רלוונטי.. קיבלתי ב 3DMARK 2005 תוצאה נחמדה נראה לי...7796 MARKS...זה טוב או לא?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by zorgi,

יש לי במחשב כרטיס מסך NIVIDIA 6800 GT 256 שקניתי לפני בערך שנתיים.אז הוא עלה לי 2300 שח'. אני לא חושב לימכור אותו אבל השאלה שלי איך הוא ביחס לכרטיסים של היום. זאת אומרת, האם ה 8800 GTX למשל הוא טכנולוגיה חדשה שאין בכלל מה להשוות או שה6800 הוא סוס ותיק שעדיין יכול ללכת... מסקרן אותי לדעת. :s05:

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by rrroonnii,

מה הכוונה לעדכן כרטיס מסך? זה לא הכוונה לדרייורים?

21. אני מעוניין בעדכונים לכרטיס מסך כי לא רואים סרטים באיכות כל כך טובה והציעו לי פה לעדכן או להוריד דרייברים לכ.מסך. הלוח המדובר הוא ASUS P4S8X-MX שמגיע עם כרטיס מסך OB של SIS. נכנסתי לאתר של אסוס http://support.asus.com/download/download.aspx?model=P4S8X-MX&SLanguage=en-us להתקנת דרייברים או עדכונים לכרטיס הנ"ל. מופיעות לי שתי גירסאות להורדה עבור וינדוס XP ולא ברור איזה מהן אני צריך להוריד אם בכלל. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  22. ממצב אני שוקל לקנות כרטיס מסך טוב.... MSI GeForce 6200 TurboCache 256MB TV-out-DVI PCI- או ש... - Asus v9520 x-td FX5200 128MB DVI את מי אתם מעדיפים??? נ.ב. חח אני חייב להחליף הכרטיס מסך הוא ממזמן היסטוריה GeForse 2 mx100\200 חח אמרתי לכם שזה היסטוריה...

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by ilay22,

כמה נראה לכם מחיר סביר ל GF6600 מחברת sparkle, חדש לגמרי, 128MB AGP (מוחלף באחריות)?

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  24. אהלן,טוב את השאלה שאלתי בנושא...... ???

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  25. כשאני מדליק את המחשב אני רואה את הארטיפקטים בצורה של אותיות בצבע וורוד. או קווים לאורך המסך. כשהווינדוס עולה אז ממש בכניסה המסך פשוט מתכבה לי. הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והדלקתי. ועכשיו הכל עולה לי גם עם ארטיפקטים אבל אני יכול להיכנס לווינדוס. האם זאת בעית חומרה? אני פתחתי את הקירור של הכרטיס מסך. זה קירור פסיבי. והחלפתי משחה תרמית. יכול להיות שבטעות משחה נגעה טיפה בנגד או בשבב והרס לי את הכרטיס מסך? ניסיתי לנקות אותו הוא עבד לי ואחרי כמה זמן שוב הופיעו ארטיפקטים. עשיתי גם אוברקלוק לכרטיס מסך. אין לי מושג מה הבעיה??

דיונים חדשים בפורומים