עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני מעוניין להתחיל להעביר קלטות וידאו ישנות למחשב שלי, אז בשלב הראשון אני מבקש המלצה על כרטיס טלויזיה/לכידת וידאו טוב .משהו במחיר סביר ואיכותי. בנוסף ,הייתי שמח אם מישהו יכול להפנות אותי למדריכים שמסבירים איך לבצע לכידת וידאו ואיך לשפר את איכות התמונה והסאונד של הסרטים תודה

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  2. Started by arnon,

כמה וואט צורך כרטיס X1950PRO בכל מקום רשום משהוא אחר ואולי מישהוא יכול לימצוא מקום שבוא רואים אותו יחד עם ה7600GT

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by Bingo,

התדרים של ה-88 לא בשמים וחוץ מזה שהוא תומך DX 10 מה עושה אותו כל כך טוב? אני שואל כי למחשב החדש שאני קונה רציתי לקנות את הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6135 אבל מתגובות שקיבלתי אנשים אמרו לי שכדי להוסיף עוד בשביל הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6485 מה אתם אומרים? אני גם בדקתי בחומרה של טום וההבדלים בינהם היו לא כל כך גדולים

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by zahi74,

יש לי אפשרות לקנות בהזדמנות 2 כרטיסים ואני מתלבט בניהם שניהם של חברת ATI READON X1950XT 256MB X1900XT 512MB שניהם יד שניה ויש לי אפשרות להשיג אותם ב-1400 שקל מה כדאי מבחינת ביצועים?????

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  5. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  6. Started by chaikr,

שבוע טוב לכולם אתמול קיבלתי מחשב חדש: E6300 AB9 1 GIG 667 1950PRO 256 של ספיר עכשיו התקנתי XP PRO SP2 ואת הדריוורים שבאו עם הכרטיס בהתחלה ניסיתי להתקין את ה7.1 אבל זה עשה לי בעיות (הוא רשם לי שבגלל שאין לי, נראה לי, NETFRAME 2 הוא לא יכול להתקין את ה MEDIA CENTER) ונאלצתי לסגור את ההתקנה. כשהסתכלתי בכונן C ראיתי שעדיין נשארו קבצים שהותקנו. אח"כ ניסיתי להתקין את הדריוורים מהדיסק שקיבלתי וזה התקין לי עכשיו נתקלתי בכמה בעיות מאז שהתקנתי ועד עכשיו: -פעם אחת כשהפעלתי את הCONTROL CENTER הוא ניתן לי הודעת אזהרה ששניתי את המהירויות שעון של הכרטיס למרות שלא נגעתי בהם (וגם אין לי כוונה...), ישר החזרתי להגדרות המקוריות ושמרתי. בפעם הבאה שהפעלתי נראה היה שהכל בסדר. -בדמו של FLIGHT S…

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by SyPhEx,

שלום לכולם , אני מתכנן לקנות מחשב ובמפרט הכנסתי את SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL שהבנתי שהוא כרטיס די טוב , אמנם לא בקטגוריה של גיימרים רציניים , שם כרטיסים מגיעים ל 2000 ו 3000 שקל, אבל הבנתי שהוא כרטיס די טוב שממליצים עליו הרבה.. שאלתי בפורום אחר שאלות בנוגע ליכולת הכרטיס להריץ משחקים חדשים כמו CRYSIS וכו' ומשחקים שעתידים לצאת וכבר מציבים רף גבוה מאד של דרישות מהכרטיס ושמעתי שם מונח אחד יחסית הרבה, DX10... אמרו לי שכדי לחכות כמה חודשים שיצא כרטיס DX10 וכי עוד כמה זמן כבר משחקים שיצאו לי יתמכו בDX9 אשמח לקבל הסברים ברורים ומנומקים יותר כמו שרק אתם יכולים לתת לי .. תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  8. החלפתי את הGF6600 ב X1950PRO הבעיה היא שמשחקים כמו NFSC ו FEAR בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה 1024-768 מקרטעים, המחשק רץ חלק אבל כל כמה שניות הוא נתקע לרגע, כאילו הוא טוען משהו, הבעיה נעלמת רק אם אני מוריד את ההגדרות בצורה משמעותית. יכול להיות שזה הכרטיס מסך או שזה אולי המעבד?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by דנדן,

מה קורה חברה? יש לי שאלה יש לי אופציה להשיג בזול את הכרטיס X600XT של חברת MSI האם הכרטיס הזה שווה משהו? האם מישהו מכיר אותו? האם הכרטיס הזה עושה בעיות? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  10. שלום לכולם , קניתי מפרט חדש למחשב והזמנתי כרטיס מסך אבל החלטתי לראות אם כדאי להחליף בהמלצתכם כמובן את הכרטיס מסך , אנא תתאימו לי כרטיס מסך שיתאים למפרט הבא : asus p5b lga775 intel 965 intel core2 duo 2.4ghz 4mb e6600 box cpu thermaltake 500W 120m pci-e pfc power supply corsair twin2x2048-6400c4 2048mb (2x1024) ddr2 זה בגדול מה שאתם צריכים אני מעריך כדי להתאים את הכרטיס מה שאני הזמנתי זה : Sapphire Radeon X1950Pro PCI-e DDR3 512MB Retail Video Card והמפרט שלו הינו : ATI RADEONT X1950 PRO core (580MHz) 512MB GDDR3 onboard memory (1400MHz) Windows VistaT 3D environment Support 36 pixel shader processors 256-bit Memory Bus PCI Express x16 / CrossFire support Pixel Shad…

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  11. Started by tzahi04,

היי אני צריך לרכוש כרטיס מסך בסביבות 600-800 שקל, איזה שני כרטיסי מסך מהכרטיסים הבאים נחשב טוב ונכנס לתקציב? http://www.bug.co.il/productpage.asp?c=191&t=28 והבחירה צריכה להיות אך ורק מהקישור הנ'ל ! (יש לי שם זיכוי...) תודה

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by SyndromE,

יש לי אפשרות לרכוש את הכרטיס הנ"ל פה בארץ ב-2000 ש"ח (חדש, אחריות לכל החיים) האמת חשבתי בכלל להמתין עם קנייה של כ.מסך - המחשב החדש צריך להגיע וכבר יש לי 2x7800gt (סביר להניח שיתפצלו ל-2 המחשבים - ז"א לי יהיה 1) הגיוני היה להמתין קצת ולראות מה קורה עם כל ה-DX10 ודריברים ואולי תצא גרסא חדשה , כמו שקרה לי עם ה-7800gt - קניתי ומהר מאוד יצא 7900gt שפולט פחות חום, ביצועים טובים יותר וכו'... אבל לאחר הצעה מפתה שכזאת (הנחה של איזה 700ש"ח), מה אני אמור לעשות? כדאי לחשוב על SLI שלו? כבר הזמנתי לוח SLI של evga, אני אפילו יוכל לשמור את ה-7800gt לכרטיס פיזיקה עתידי... יש הצעות למשהו? יש לי עד יום רביעי להחליט. ד"א יהיה לי ספק Liberty 500w של Enermax. האם זה יספיק ל-2 כרטיסים …

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. ^^^ כותרת. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  14. ברצוני לרכוש כרטיס מסך והנני מעוניין לדעת אלו כרטיסי מסך המוצעים כיום תומכים בdX10?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eranir,

מישהו יודע מתי יהיו כבר כרטיסים במחירים סבירים (500-800 שקל) שתומכים ב-DX10?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  16. שמעתי שהקירור שלו קצת מרעיש. האם זה עד כדי כך קריטי? אני צריך אותו למשחקים של השנתיים האחרונות. עד 600 ש"ח זה התקציב שלי. תודה רבה ושבוע טוב

• 9 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by minor,

ברשותי מחשב פנטיום III שהייתי מעוניין לשדרג לו את כרטיס המסך (כרגע מותקן בו ATI ALL-IN-WONDER 128 של 32 MB). איך אוכל לדעת שכרטיס מסך חדש (בסיסי, מהדגמים הזולים יותר) לא יכביד על המעבד? כרגע מותקן במחשב מעבד של 1GHz וזיכרון של 1G. קיימת דרך כלשהי לבדוק מה תהיה הרכישה הכדאית עבור המפרט הקיים (בהנחה שאין לי כוונה לשדרג את המחשב בעתיד הקרוב). תודה רבה!

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אז נתחיל ככה זה המפרט שלי DualCore Intel Core 2 Duo E6300 ASRock ConRoe945G NVIDIA GeForce 7600 GS אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים הכרטיס התחרפן. מופיעות נקודות על המסך, לרוב בירוק, אך גם בצבעים אחרים. במשחקי הכרטיס מזייף ומופיעים מן ריבועים שחורים והתמונה מתחרבשת. פעם שעברה שכתבתי הודעה על זה, לא עזרו לי, אני מניח כי אף אחד לא ידע. אז חקרתי קצת ומצאתי את הדף הזה http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=19181 לפי מה שהבנתי זה פאק שקורה בכרטיסים בסדרה 7 של נוידיה. הפיתרון היחיד הוא כזה: 1. להעביר לדרייברים הקודמים (למרות שניסיתי וזה לא שינה). 2. לכבות את הSLI 3. לשלוח לתיקון שאני ממש מעדיף שלא, אם זה מה שהם יעשו, אני מעדיף לעשות את זה בעצמי ולגמור עם זה. אז נתחיל בזה שהד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shainov,

שלום לכולם ושתהיה שבת שלום.. רציתי המלצה לכרטיס מסך...אפשרי גם יד 2 במסגרת תקציב של עד 1200 ש"ח שיכלול HDTV 512 מגה 256 ביט ושיהיה של חברת ריידון..יש לי כרגע HIS ATI READON X700PRO ולא פועל לי עליו ספלינטר סל..חוץ מזה אני מפעיל הכול על רזולוציה הכי גבוהה ומשחק בהיטמן על הכי גבוה למשל ובNFS החדש..רק הספלינטר ומשחקים שתומכים בSHADER 3.0 לא פועלים לי וזה מעצבן ביותר.. אודה למגיבים ואם אפשרי שזה יהיה כרטיס מסך של חברת HIS כי אני מאוד מרוצה מהם יש להם באנגל מורחב וכרטיס בעל תעלות אוורור מאלומניום ובחדשים מנחושת ומאווררים מוגדלים שמסייעים לזרימת אוויר יותר טובה כי אני לא רוצה שהכרטיס יתחמם בשום אופן.. אודה למגיבים במהרה.

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by Doctor XL,

היי חברה צריך עזרה לגבי בחירה של כרטיס 7300GT לאחר שקניתי את המחשב (e6300/intel946) גיליתי שהמוכר נתן לי 7300LE מתוצרת (LEADTEK) (וזאת לאחר שסוכם על GT) לאחר שגיליתי ודרשתי שיחליף לי הוא שם לי כרטיס של inno3d 7300 GT.(כנראה יותר זול) מהSPEC שמצויין באתר היצרן לא ראיתי הבדלים משמעותיים בין החברות. מה לדעתכם עדיף של LEADTEK או של inno3d? ראיתי בפורום הרבה בעיות עם inno3d תודה

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by chen1234,

חבר שלי (טיפש) אומר שגיפורס יו8תר טוב למשחקים ולא מביןשאין הבדל בין החברות אלה רק בין הסוגים.... אז מישהו יכול לענות לו איזה חברה יותר טובה למשחקים??? הוא מבקש סוגי כרטיסים באותו תחום מחירים והשוואה ביניהם....

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  22. מה אני צריך (חומרה/תוכנה) בכדי לחתוך קטעים מתוך סרט די.וי.ד. שאני יכול לראות במחשב על מנת לשלב אותם במצגת פאור פוינט? ואותה שאלה עם המקור אינו סרט די.ו.די. אלא קובץ avi?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  23. Started by JHONLEV,

לפני כמה ימים אני מדליק תמחשב ומה קרה? אני לא רואה תצבע האדום במקומו שחור ובמקום ירוק צהוב ... למה זה קרה? והבעיה היא לא במסך בדקתי..

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by Make_Party,

היה לי X800GTO והחפתי ל7600GT אחרי שהיתיעצתי איתכם אבל אחרי שבדקתי את הכרטיס הוא חלש מאוד!! עם ה800GTO ב3DMark05 קיבלתי 4300 ועם ה7600GT אני מקבל רק 5000 התקנתי את הדריברים החדשים ביותר מי האתר של NVIDIA אבל כלום אין שינוי זה התוצאה שאני אמור לקבל? מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? P4 3.3 1G RAM זה AGP

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by X-It,

Intel pentium 4 3.2 ram: 1024 667 mhz Geforce 6600 gt ultra יעבוד על מינימום לפחות? ויש מצב לבינוני?

• 8 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים