עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nemesisx2,

אהלן חברה, אתם יכולים בבקשה לתת לי המלצה על כרטיס PCI-E טוב עד 1700 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by mistaarvim,

איזה כרטיס יותר חזק לדעתכם?

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by duk4u,

ידוע שכרטיסי נבידיה כוללים חומרה אשר נקראת...PureVideo . כמובן כדי לנצל חומרה זו. יש להוריד את התוכנה...PureVideo Decoder מהאתר של נבידיה. כמובן תמורת תשלום. ושאלתי האם למישהו יש נסיון, וכן במילים פשוטות יכול לתאר את היתרונות בשימוש בתוכנה ? ואני מתכוון לנסיון בפועל כי קראתי את כל הפיצרים שכלולים בטכנולוגיה זו. אולם אין כמו נסיון אישי ממתין לתגובות.......

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  4. אהלן חבר'ה.. יש לי מעבד כפול ליבה E5200 ולוח אם Gigabyte EP43-DS3L זיכרון 4 ג'יגה. עכשיו יש לי כרטיס מסך Radeon HD4350 אני חושב, והוא מריץ HD לא רע וגם עם המשחקים אין לי בעיה. זה מה שאני צריך. העניין הוא שעד עכשיו הוא היה מחובר לטלוויזיה HD READY, ועכשיו קניתי טלוויזיה FULL HD, והחיבורים שיש לי עליו (Dual DVI + TV Out) לא מספקים אותי. אז אני צריך כ.מסך, בתקציב 500-600 ש"ח, אפילו פחות, שיריץ לי 1080P חלק, ומשחקים בינוניים, ושיהיו לו יציאות Dual DVI + HDMI. החיבורים מאוד חשובים לי, ומקס' מקס' שיהיה אחד DVI ואחד VGA, אבל שיהיה HDMI. תודה רבה! דוד.

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by lirancoh85,

לפי מה שבדקתי ה X800GTO עם הנתונים הכי טובים, השאלה איך הוא באוברקלוק...? אם אתם חושבים משהו אחר אני ישמח לשמוע את דעתכם תודה

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by kobi122,

יש לי עכשיו כרטיס מסך ati redon 9250 עם 256 זיכרון ו128 bit . אני צריך למשחקים חזקים כמו fifa 07 need for speed יותר מ256 bit ו256 זיכרון תודה

• 14 תגובות
    • 747 צפיות
  7. חבר שלי קנה לפני שבועיים GEFORCE FX5200 של ABIT (חדש חדש מחברת KSP הידועה בצפון) וכשהוא הרכיב את הכרטיס הוא גילה שהכרטיס פשוט לא עובד. העניין הזה מעלה את השאלה - איזה יצרנים הם אמינים. לפני כמה שנים היה לי כרטיס של חברה בשם ARK. מישהו מכיר אותם היום? אני נאלצתי לקנות כרטיס של DIAMOND כתחליף, וגם הם לא קיימים יותר אם אני לא טועה... לפני שנה הייתי בסין וראיתי כרטיסים מהשורה הראשונה בחצי מחיר. כשניסיתי לבדוק מאיזה יצרן הם, גיליתי אתרי אינטרנט בסינית בלי תמיכה ובלי כלום. נכון שאין כזה דבר בארץ פיראטי, השאלה היא האם שווה לשלם את ה 100-200 שקל תופסת (לפעמים זה בכלל חצי מזה) ולקנות כרטיס מחברה ידועה באמינותה, או שאפשר לקנות את הכרטיס הכי זול מאותה קבוצה ולהיות גם מרוצים עם זה לא…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by crik,

אהלן, ברשותי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9600GT ZALMAN. לאחרונה נתקלתי בכך שבזמן משחק נהיה לי FPS נורא נמוך מתבטא בכך שהוא מתחיל לגמגמם ולא נותן לשחק. המקרים קרו לי בשתי משחקים שהם יחסית די "קלים" NBA 2K10 FIFA 2010 תופעה נוספת שקוראת, מדי פעם המחשב נדלק - מאוורים - אך המסך לא עולה. אשמח לעזרה מה יכולה להיות הבעיה, תודה, משה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  9. שאלה של חוסר ידע, במידה ואני קונה מחשב בלי כרטיס מסך האם הוא יוכל לעבוד? המפרט של המחשב יהיה: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX GIGABYTE GA-965P-S3 WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - BLACK - BULK TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA HEC 400ART - 400W - 20/24 PIN - ATX 1.3 אני קונה אותו בלי כ.מסך כי אני מעוניין לחכות חודש חודשיים ליציאת 8600.. האם הוא יעבוד בלי כ.מסך? האם אני יוכל להריץ משחקים? אשמח לפרטים על כך.

• 13 תגובות
    • 747 צפיות
  10. ראיתי שאנשים מדברים על חיבור חשמל לכרטיס מסך... ואצלי לא ראיתי משהו כזה הכרטיס שלי הוא AGP http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=250 קיבלתי את הגירסא המוגבלת עידכנתי את הדרייברים של אומגה 16693 הכי חדשים שיש המפרט שלי הוא AMD2500+@3200 2X256@400MHZ ABIT NF7-SL יש לי ספק HEC300W ולגבי חיבור חשמל לא חיברתי שום מולקס או משהו כזה השאלה שלי היא האם יש חיבור חשמל לכרטיס הזה?? והאם הדרייברים האלה טובים? אני כרגע הורדתי AM3 אני הולך להריץ אותו עכשיו... לפני שאני מפעיל תAM קיבלתי הודעה...

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  11. Started by תימני אחלה!,

כ. מסך nvidia 8847 ver:110 כ. מסך tornado GeForce4mx (אולי היה רשום גם c141) ? תודה!

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by pidres,

כמה מתחים צריך להשים והאם כדאי בכלל להשים מתחים? יש לי את הכרטיס ASUS HD7850 ואני משתמש בTRIXX.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  13. חברים על איזה דרבירים אתם ממליצים שאינו רישמי (ngo, zer0point וכו וכו) שמביאי את האיכות והביצועים הכי טובים שקיבלתם !

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by prexus,

אני מתלבט אם לקנות R9800PRO עכשיו או לחקות עוד איזה חודש-חודש וחצי ולקנות כרטיס שמבוסס NV40/45 או R400. או שאז לקנות 9800XT שבטח יוזל מאוד עד אז... מה עדיף?

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by elad-k1,

יש לי מסך של LG מידגם 700P ועכשיו הוא זז לי ניראה מהרזולציה .. כול פעם זה מישתנה לי שאני מאתחל את המחשב ועכשיו אני עובד על רוזולציה 1280 על 1024 פיקסלים ו- 75 HERTZ וזה עדיין זז מי יודע על איזה רוזולציה להשים את המסך??? בתודה אלעד..

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by FTWR,

שלוווום אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה.. יש לי אפשרות להשיג את שניהם ב500 ש"ח אני כבר הרבה זמן לא מעודכן ושמתי לב שHD4830 הוא כרטיס חדש ולא שמעתי עליו מקודם, איך הוא ? יכול להריץ משחקים חדשים בצורה חלקה ? http://tms.co.il/product/6149 זה הכרטיס מאותו דגם (לא קונה מהחנות) יש לי מסך 19 אם זה משנה ספק 500W מעבד E8400 איזה אחד עדיף והאם בהרבה ? אם אפשר באחוזים חח ? או איזה טבלת השוואה בין השניים ;D תודה מראש חברה !

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by zwex35,

נישרף לי ה8800GT ונגמרה לו האאחריות,עכשיו אני חייב כרטיס חדש ומהר,שיהיה מאייבורי מחשבים,המפרט שלי: E8400 @ 3.0GHZ GIGABYTE P35C-DS3 2GBRAM HEC POWER 500W יש לי התלבטות: ATi AMD HD4850 512MB - יושב לי בול מבחינת התקציב ATi AMD HD4850 1024MB - חורג לי דיי הרבה אבל אמרו לי שזה משנה. ATi AMD HD4770 512MB - אמרו לי שהוא מצוין והוא יוצא לי טוב בתקציב. אם יש לכם עוד הצעות בגג ה600שקל .. המסך שלי הוא 19אינץ'

18. Started by RoyShefy,

תגיד כל מה שיכול להשפיע על ההחלטה שלי. כולל אם יצא לשוק לוח SLI (אני לא מעודכן)

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  19. אהלן חברים, במזל טוב, אני משדרג, וברצוני להתייעץ עמכם, מומחי הפורום. כחלק מהשאיפה למחשב שקט, התנאי הבסיסי הוא שהקירור יהיה פאסיבי. עם זאת, אני עדיין גיימר ומנסה להגיע למצב בו משחקים ירוצו - החל מ-COD4, C&C3 וכלה בתקוות הגדולות ל-STARCRAFT2 ו-GTA4. יצויין שיש לי שני מסכים ב-DUAL VIEW, שניהם בגודל 19" עם חיבור DVI/VGA. וכך, יש לי שלוש שאלות: 1. האם תצורת SLI תועיל לי? ראיתי המון דיונים שבהם טוענים ש-SLI הוא גימיק, ובפרט כשמדובר בכרטיסים שאינם ב-HighEnd, המקוררים פאסיבית. 2. מהם הכרטיסים בקירור פאסיבי שהייתם ממליצים עליהם, הן ב-SLI והן לא ב-SLI? חשבתי על שניים: GIGABYTE FX8600GT GV-NX86T512H 512MB Asus EN8600GT DDR3 256MB 3. אפשרות נוספת היא לנסות את טכנולוגיית CrossFire…

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  20. שלום. יש לי כרגע מחשב עם לוח אם P5B DELUXE וספק 450W הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי כרגע הוא ATI RADEON HD2900 PRO אני רוצה להחליף אותו ל HD5450 1GB ורציתי לדעת אם אנייכול לשים אותו במחשב שלי מבחינת לוח אם, צריכת חשמל וכל מה שקשור, או שזה יעשה לי בעיות? זה הכרטיס שאני רוצה לרכוש : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1606 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  21. המערכת : Q6600 Gigabyte G41M-ES2L G.skill 2 GB GTS450 1GB ספק כוח - HuntKey 550 ( נשללה בעיית ספק כבר ) . 3DMARK06 - 12,000 FPS נמוך ב COD החדש ( 25-40 FPS על ההגדרות הכי גבוהות רזולוציה 1440-900 ללא פילטרים VSYNC וכדו' ) , CRYSIS ועוד כמה .. עברתי כבר 3 דרייברים , 260.63 , 260.89 , והנוכחי 260.99 השאלות שלי הן : האם יש צוואר בקבוק עם הלוח/מעבד ? האם הביצועים הנמוכים נגרמים עקב כך שהכרטיס חדש והדרייברים שתומכים בו עוד "צעירים" ?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  22. Started by shi054,

אני מחפש כרטיס מסך ב300 ש"ח כולל משלוח מIvory ומצאתי שניים ואני לא יודע מה עדיף לי לקנות.ואני לא הצלחת להצליב בנצ'מרקים של השניים.אני מחפש לשחק מיינקראפט ופיפא 2013 בהגדרות medium את שאר מפרט המחשב הישן אפשר לראות מתחת לחשבון משתמש שלי.ואני אולי אשדרג ל4 ג'יגה ראם. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4875 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8755 אם אתם מעונינים יש לי אספקת כוח של powerman 400w

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by motir,

שלום אני רוצה לקנות מסך LCD לעבודה (אני יושב מול המסך *כל* היום). המחיר לא נורא חשוב לי, העיקר האיכות. ראיתי את ה-Samsung 151S והוא מצא חן בעיני. המלצות אנשים? מה עם LG, מאג, BenQ...? ראיתי שיש ל-CTX וגם ל-MIRO מסכים דומים... תודה, מוטי.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by NOVA,

איפה הוא מדורג במשפחת הכרטיסים RADEON, לאיזה ביצועים הוא מגיע, האם הוא מתעלה על חלק מכרטיסי הTI ועוד כל מיני הערות מועילות יעזרו לי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by chrisamar,

שלום רב, קניתי לפני כ-3 שנים מחשב שאז הוא היה מחשב גיימר-על....כיום הוא אפילו קצת פחות מהממוצע... יש לי מעבד QUAD CORE Q6600 (לדעתי הוא ממש טוב, עד היום לא הצלחתי לנצל אותו עד הסוף) זיכרון 4GB DDR2 1000MHZ כרטיס מסך NVIDIA 8800 ULTRA ספק כוח HEC 450W כרטיס קול CREATIVE X-FI PRO GAMER כרגע יש לי מסך 19" אבל אני קונה מסך חדש 22-24 אינץ' LED FHD בימים האלה הכרטיס מסך צולע, ואני שוקל לקנות חדש....התקציב עד 2000 שקלים, והנטייה שלי היא לקנות NVIDIA דווקא ולא ATI משום שאני רגיל אליהם ואני מאז ומתמיד הייתי קונה רק GEFORCE... אני מתלבט כרגע בין 3 כרטיסים...או 470GTX של חברת GEGABYTE בגרסת SUPER OVERCLOCK או 470GTX משופר של GEGABYTE או 460GTX בגירסה של OC לא יודע של איזה …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.