כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=11792
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי ה 6600GT הדרייברים שבאו איתו עשו קצת בעיות...אז התקנתי את החדשים.... משום מה הם בעברית - למות שכל המחשב והווינודס באנגלית אבל ניחה.. קראתי בפורום על הפילטרים AA AF... אבל אני לא מוצא את ההגדות שלהם או איזשהו דבר אל השימוש בהם ב control panel של nvidia איפה אני מוצא אותם, ואיך אני מפעיל אותם?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מה המסך הדק הכי טוב והכי משתלם עד 5000 ש"ח? שיהיה זמן תגובה של 12ms ופחות (ידוע לי שיש אחד של סמסונג עם ז.ת של 8ms) 17" או 19" עדיפות ל-19 .. שיציג צבעים ברמה גבוהה .. ובעיקרון שיהיה בו כל מה שיש במסך דק טוב. כמובן שלא חייב שיהיה בדיוק 5000 ש"ח, אפשר עד 5000. עדיף בסביבות 2500-3000 אם אפשר כמובן. המסך ישמש אותי בעיקר למשחקים, עבודה באינטרנט, צפיה בסרטים וכד'. כמעט כל שימוש אפשרי במחשב, לכן אני צריך מסך עם זמן תגובה נמוך ותצוגת צבעים ורמת ניגודיות ברמה גבוהה. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם. בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות מסך דק חדש. התקציב הוא 1800-2100 ש"ח וכמובן עדיף כמה שפחות. המטרות של המסך הן משחקים, וכל הדברים הרגילים שהם עבודה משרדית, גלישה וכו'. צריך להיות במסך יציאת DVI דיגיטלית. אני חשבתי על הSAMSUNG 710T שנכנס לי בול בתקציב וגם קיבלתי עליו חוות דעת רבות אשר שיבחו אותו לטובה. מה דעתכם? האם המסך הנ"ל הוא באמת הכי משתלם בשבילי? האם הייתם לוקחים משהו אחר? תודה מראש, אבי.
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך שבו קבעתי את קצב הרענון ל 85Hz עכשיו אם למשל יש לי משחק שבו מספר הפריימים לשנייה עולה על 85 זה בעצם לא משנה כלום לא? הרי המסך מתרענן 85 פעמים בשנייה אז כל FPS גבוה מזה פשוט לא יורגש (סתם שאלה שעלתה לי בראש ולא הצלחתי למצוא לה תשובה) תודה
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
אני מחפש בכרטיס מסך בסביבות ה600 שקל ואני צריך שיהיה לו ג'יגה זכרון כי הוא על מסך 24" והוא למשחקים..תודה
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Ati Sapphire 1950X pro לאחר לא קצת שעות משחק הגיע מצב שבו אחרי כמה דקות משחק המסך נכבה, ואז מופיע הודעה מעצבנת "No Signal" ורק לאחר כיבוי והדלקה המסך שוב מראה משהו ניסיתי להוריד רזולוציה, מה לא ניסיתי ואין....אחרי כמה זמן משחק (לא פרק זמן קבוע) שוב פעם זה קורה קרה לי בכל משחק שאני משחק עכשיו גם על רזולוציה 640X640 וזה קורה גם אם הכרטיס מרגיש חם ביד ומראה בערך 70 מעלות במחשב( שלפי החברה זה מצב תקין(?) ) או אם הכרטיס קר ממש. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני וגם לא הלך. השאלה היא כזאת, בדוק שהכרטיס מסך שלי מת? או שיכול להיות שהבעיה דווקא נובעת מהמסך? המסך הוא דיי פשוט 19 אינץ של AOC זה קרה לעוד מישהו פה? ואם הוא פתר את זה, איך הוא עשה את זה?!?! תודה.
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום! ברשותי X1950pro היום הייתה הפסקת חשמל, ולאחר שהפעלתי את המחשב, משום מה הכל היה מאוד חשוך, רואים, אבל בקושי. שללתי את האפשרות שזה המסך משום שהתפריט של המסך בבהירות המקורית שלו. שללתי את האפשרות שזה מהוינדוס משום שהכל חשוך גם כשהמחשב עולה בהתחלה. למישהו רעיון נוסף? תודה, סטס.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך על הלוח ואני רוצה לקנות כרטיס מסך קצת יותר טוב ממה שיש לי על הלוח אבל לא משהו ממש יקר ואני גם לא רוצה להחליף את הספק כוח שיש לי כי אין לי תקציב לזה האם הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~44044~8~0.htm יעבוד איתו בלי בעיות?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אממ ככה... יש לי מחשב יחסית ישן.. לא ממש בראש שלי לקנות חדש, למה אני בצבא והיציאות שלי הן 11-3 המפרט שלו הוא כזה amd 3200+ 512mb ram geforce 6200 tc 256mb (הבעיה הכי גדולה במחשב) אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו.. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס שימצה את הפוטנציאל (הלא גדול של המחשב).. בהנחה שאני מוסיף עוד 512 מגה זיכרון (עדיפות לתומך HD)
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקומות שזה ממש משפר, אבל לפי מה שאני יודע DX10 זה רק לוויסטה... יש כזה לXP? איפה מורידים כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אוקי אני יודע שהדריבר של הכרטיס מחזיק אותו בטמפרטורה 80 קבועה אני רוצה שהוא יחזיקו אותה ב 60 -65 אוטומאטי לא עם פרופילים שאני מגדיר יעני איך שהוא מוריד תמיד ל 80 אז אותו דבר אבל נגיד ל65 ...
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP מעוניין לקנות את ה 4870. היות והוא תופס 2 סלוטים עלולה להיווצר בעיה עם הקירור לגשר הדרומי שברשותי. קניתי והתקנתי את ה HR-05 SLI\IFX (מצ"ב תמונה), אך עדיין אני לא בטוח שהוא יכנס. כפי שניתן לראות בתמונה יש 2 ברגים הבולטים כלפי מעלה מהקירור. אשמח אם מישהו יוכל להעלות תמונה/תרשים של HD4870 עם מידות בהן מצוין עד איזה אורך הקירור בולט ובאיזה גובה מעל הלוח, על מנת שאוכל לדעת אם אוכל לחבר את הכרטיס למחשב שלי. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
Graphics Engine nVIDIA GeForce 7800 GT x 2 Video Memory 512 MB DDR3 1.6 ns **note1 Engine Clock 430 MHz **note2 Memory Clock 1.2 GHz(600 MHz DDR3) **note3 RAMDAC 400MHz Bus Standard PCI-E Memory Interface 256-bit Max Resolution 2048x1536 VGA Output 2 D-Sub connectors; 2 with DVI-VGA adaptors TV Output Video-in & Video-out (VIVO) with HDTV support DVI Output Dual DVI-I 2nd VGA Output Yes Adaptor/Cable bundled VIVO cable, DVI adaptors, power cord, External Power Adaptor kit (Included), detachable D-sub cable Software Bundled Call of Duty 2 (in selected regions) Project Snow Blind Xpand Rally Virtual Drive ASUS DVD Media &am…
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת מי טוב יותר XT או GT ...תציעו
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי לוח שתומך ככל הנראה בAGPx4/x2 וכרגע מחובר לי GEFORCE 2 ואני מעוניין להחליף כרטיס מסך. אני מתעניין בGEFORCE 6200 ואני יודע שיש לו חיבור של AGPx8 השאלה שלי האם אני יכול לחבר אותו לחיבור המיושן שלי? אני מעוניין בתשובות ענייניות-זאת אומרת לא תשובות כמו:"שווה לך להחליף את הלוח אם...." ועוד תגובות מהסוג הזה תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש למישהו פתרון ? הדרייברים החדשים יותר טובים מבחינת ביצועים /איכות תמונה , אבל NVIDIA פסחה על אפשרות הVIVO . רק בדרייברים לפני ה81 ניתן להפעיל את הVIVO המדובר .... אם מישהו יכול לתת עצה אני אודה מראש הגולש ...
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
I get a message which says that the video card performance has been decreased because the video card doesn't receive enough power. My question is, if i'll keep using my spu for about a month and only then buy a better psu, will it damage my video card?
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם אני יכול להשתמש ב Evga 560Ti Superclocked עם הספק שלי? הספק הוא:(Topower TOP-650P5 (650W ויש לו שני +12v כל אחד 20A וכתוב יחד 45A*/40A המחשב שלי: 2.4GHz@ Core2Quad Q6600 Intel DP965LT Motherboard 1x4GB DDR2 667MHz Leadtek 9800GTX 512MB תודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום היום הדלקתי את המחשב וכל המסך נהיה אדוםעדיין ראו כתוביות אבל הכל נהיה באדום האם זה בעיה של הכרטיס מסך? אחרי שכיבתי והדלקתי כמה פעמים זה התסדר...
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי אחרי חפירות ממושכות בימים האחרונים אני עדיין מתקשה להבין איזה כרטיס מסך מספיק טוב לדרישות שלי, ללא overkill מטורף. כרגע עדיין אין לי מחשב ומסך אבל ביחד עם הכרטיס מסך מן הסתם אני מתכנן לקנות מערכת שלמה. היות ולגבי שאר הרכיבים ברור לי לחלוטין לאיזה כיוון אני הולך רציתי התייעצות קלה לגבי כרטיסי מסך. היעד המרכזי שלי הוא שאני אהיה מסוגל להריץ SC2 Diablo 3 ו GW2 באיכות גבוהה ביותר ללא שיהיו לי נפילות ב - FPS (למשל כרגע המחשב שלי קורס בקרבות 4v4 עם maxed army ב SC2). ראיתי שבכלליות הכרטיסים של radeon מעט זולים יותר, והבנתי שנותים תפוקה יותר טובה למחיר, אבל בכלליות יש לי העדפה רבה לכרטיסים של geforce, אישית מאוד התאכזבתי מהתמיכה והדרייברים של radeon ולכן אני מהסס לקנות ש…
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מחשב בן שנתיים שלא היה מיועד למשחקים: מעבד e7500 זיכרון 4gb 800mh ספק ג׳נרי 500w צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים חדשים על הגדרות בינוניות(יש חיה כזאת??) לגבי הספק אם לדעתכם חובה לשדרג אותו התקציב עולה ל1000 לספק+כ.מסך אך עדיף לנצל כמה שפחות. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
תודה על התשובה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
השתמשתי בכרטיס המובנה X1250 וביציאת ה HDMI בלוח Asus-M2A-VM-HDMI במהלך הפעלה של קבצי וידאו DIVX וMKV, היו מופיעים ריצודים אופקיים (המסך נחתך בקו ישר והתמונה מוסטט הצידה) במדיה פלייר, שמתי לב שהריצודים מופיעים כשיש תזוזות מהירות בתמונה ו/או שינויים בתאורה. הבעיה לא נפתרה גם לאחר עדכון הדרייברים של הלוח. בתוכנת VLC לא היו מופיעים הריצודים, וכן לא בהפעלת קטעי וידאו בדפדפן ובצפיה בשידור TV במדיה סנטר. המעבד היה בעומס 55-70% בקטעי 720/1080P. רכשתי כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD5450 512MB DDR2 בתקווה שישפר את המצב אך לצערי המצב החמיר, יש כעת ריצודים גם בVLC (הורדתי גרסא אחרונה) ותוכן דפדפנים נראה מרוח כשהטקסט זז, וכן כשמזיזים חלון על המסך נוצר "שובל" ארוך של המסגרת. התקנתי את…
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-