עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amir24,

מחפש בנרות עדכון של כרטיס מסך זה לWIN7. יש לי מחשב של ASUS אבל באתר שלהם אין עדכון של היצרן לכרטיס המסך ובאתר של NVIDIA העדכון הוא ישן לאללה. למישהו יש מושג איך אני משיג את עדכון?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  2. Started by Raped,

רציתי לדעת איך החברה הזאת מבחינת אמינות של הכרטיסי המסך שלהם תודה,

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  3. שלום לכולם. עד היום השתמשתי במערכת הקייימת והייתי מאוד מרוצה . אך עקב כך שנשרפה שורה של פיקסלים במסך ,שדרגתי אותו ל24 אינץ ואני חש בתקיעות במשחקים כבדים ברזולציית FHD האם החלפת כרטיס המסך ל5870 תפתור את הבעיה או שיש כבר צורך להחליף את כל השילוש הקדוש(מעבד לוח אם זכרונות)?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by MasterOr,

אז ככה יום רביעי מגיעה הSAMSUNG A650 ואני מחפש לקנות כרטיס בשביל לשדר אליה סרטי 1080p אז ככה המפרט שלי די חלש כמו שאתם רואים, אז השאלה אם קנייה של כרטיס מסך חדש(חובה שיכלול HDMI) יספיק? אם כן איזה כדאי לי, השימוש יהיה ברוב לשידור סרטים כי משחקים אני משתמש בPS3

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by דנדן,

מה קורה חברה? יש לי שאלה יש לי אופציה להשיג בזול את הכרטיס X600XT של חברת MSI האם הכרטיס הזה שווה משהו? האם מישהו מכיר אותו? האם הכרטיס הזה עושה בעיות? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by Ghtm,

מקווה שכאן זה המקום, אם לא יעבירו... יש לי כרטיס מסך 7800GT (של GIL אמנם, אבל עדיין) ולפי מה שידוע לי קיימת אצלו פונקצית הVIVO. (מן הסתם הוא בא עם כבל VIVO ורשום על האריזה שלו שאחת הפונקציות שלו היא VIVO...) הוא בא עם כבל שבצד אחד מתחבר לחיבור מסוים בכרטיס המסך ובצד שני יש לו שישה חיבורים (כל שורה חיבור...): SVIDEO IN SVIDEO OUT Pr Pb/Comp Y Video in עכשיו: - האם מישהו יודע איך אפשר לחבר אותו (לממיר Hot קיים/טלויזיה...) ולהשתמש בו? - האם צריך לקנות איזשהי תוכנה על מנת לראות טלויזיה בעזרתו? איזה אם כן? - אם בעתיד אני אקנה Wii, הדבר הזה יכול לשמש ככה כטלויזיה? אני אוכל לחבר את הWii למסך בVIVO? בקיצור, אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מדריך לחיבור ושימוש …

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by esh,

אהלן חבר'ה... מחר אני הולך לקנות מחשב חדש ואני בהתלבטות קשה אז אני מקווה שתעזרו לי... אני ממזמן ננעלתי על הכרטיס X800GT של POWERCOLOR שהוא בעל 256MB DDR3 וגם 256BIT. ויש לו את הליבה R480. עכשיו קיבלתי הצעת מחיר שבה הציעו לי את הכרטיס המקביל X800GTO 256MB,128 bit של Gigabyte . ואין לי מושג איזה DDR זה הזיכרון 2 או 3. המחיר הוא אותו הדבר. עכשיו השאלה שלי היא האם להתעקש על הPOWERCOLOR או ללכת על ה-Gigabyte? ואולי בכלל יש לכם הצעה אחרת לכרטיס מסך יותר טוב משני אלה ב-1000 ש"ח? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 767 צפיות
  8. החלפתי כרטיס מסך מובנה לכרטיס יד שניה. הטקסט באקספלורר וכרום לא ברור מספיק, ובפיירפוקס הוא אחלה. מה הסיבה?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by ZeppeliN,

איך הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1688 הוא יותר חזק מה6800GS? איך ספק ג'נרי 520W יחזיק אותו?

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by PayneBack3251,

איזה יצרן עדיף מביניהם והאם יש הבדל ? איזה קירור עדיף ? EADTEK - PX7900GT TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail או Pointofview- 7900GT 256MB DDR - PCX - Retail תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by michaelr,

כרגע יש לי ZOTAC 9800GTX+ והמפרט מופיע בחתימה למטה יש למישהו המלצות לגבי כרטיס מסך יותר טוב והאם יש הבדל משמעותי בין הכרטיס שיש לי עכשיו לכרטיס הזה HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  12. הייתי אצל מישהו שקנה FX5200 מעפן של אסוס. המשחק NFS:U עובד אצלו ממש לאט ואני יודע שזה בגלל שהוא עובד בDX9 והכרטיס הזה תומך בDX9 אבל המשחק ממש זוחל!! האם יש אפשרות להפעיל את המשחק בDX8.1 כדי שיפעל מהר? תודה

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by hck,

שלום! יש לי את המחשב הנ"ל: ABIT AI7 p4 2.8 HT 2x512MB 500Hz Dual FX 5900XT משום מה, כאשר אני מגיע לשלבים מסויימים במשחק שיש שם הרבה כוחות בשטח שנעים ולחמים במקביל, המחשב מתחיל "לקרטע" והתמונות רצות במקוטע. אני גם חושב שזה לא תמיד קורא. מישהו מעלה על דעתו מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by matanhh,

יש לי תכרטיס הזה והשאלה שלי אם הוא יריץ משחקים כמו פיפא nba pes והוקי וכדומה זה יריץ?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  15. שלום אז כמו שרשום בכותרת אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ל HTPC שבניתי עכשיו אני לא מעוניין בחיית ביצועים אני רוצה כרטיס שיציג סרטים באיכות יחסית מצוינת בתקציב נמוך גג 350 לא מעניין אותי של מי הכרטיס ATI או NVIDIA העיקר שיראו מצוין בטלוויזיה עכשיו חשבתי על הכרטיס הבא http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=11033&Count=0508203256 יש דעות הצעות הערות בקשר לכרטיס? תודה.

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by ben_amitai,

שלום. החלטתי לקנות כ.מסך חדש בעקבות המשחקים החדשים שיצאו (ויצאו) התקציב הוא 1500 ש"ח. יש לי מסך רחב 19". זה כנראה יהיה הכרטיס האחרון שלי לפני שאני יתגייס אז אני רוצא שהוא יחזיק מעמד עד אז. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  17. אני מתכוון לקנות מחשב חדש השבוע בתקציב 2200 שקלים בערך, ומתלבט בנוגע לכרטיס מסך. במדור מפרטים מומלצים, בתקציב 2000 שקלים, כרטיס המסך שמומלץ הוא ה-9600GT 512MB 256bit. אני בטוח שמבחינת ביצועים הוא יחסית נחות ל-HD4850, אבל רציתי לבדוק אם האחרון שווה תוספת של 220 שקלים לצרכים שלי! סך הכל, אני משחק במשחק אחד באופן קבוע: World Of Warcraft, שיצא לו הכותר החדש WOTLK לפני חודש, כשהדרישות המומלצות אליו ממש מצחיקות וגם כרטיס מסך זול יותר יעביר בצורה סבבה. עוד שני משחקים שאני כנראה אקנה הם Call Of Duty החדש שיצא, ו-GTA IV שאני מחכה לו המון זמן. חוץ משלושת אלה, כנראה לא יהיה לי יותר מדי זמן לחרוש על משחקים אחרים לשנה הקרובה, בגלל לימודים ועבודה. יש לי מסך רחב 22" אם זה משנה משהו. אז …

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  18. איפה אפשר להוריד BIOS לכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by k-o-b-y,

אני מחפש לדוד שלי מסך, עדיף כמה שיותר זול, סביבות ה1000 ש"ח. רציתי לשאול איזה מסך כדי לי לקנות? ועוד שאלה: יש בפנדה מבצע של מסך VIEWSONIC 17 + מקלדת + עכבר טובים ב1200 שווה?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  20. שלום לכולם, אני בקרוב מתכנן לרכוש מחשב חדש ואני לא יודע מה לעשות עם כרטיס המסך האם באמת לקנות כרגע את המחשב עם הכרטיסים הנוכחיים או לחכות חודשיים לכרטיסים החדשים של ATI ואז לרכוש יחד איתם? ראיתי שעוד בחור שאל את השאלה הזאת אבל לא ראיתי תשובה מספקת

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by alon2,

איך הכרטיס הזה? אין לי צורך בהפעלת משחקים כבדים כגון דום 3 וכאלה?האם הוא יספק את העבודה?

22. אני צריך כרטיס טלוויזיה למחשב שלי אין הגבלה למחיר

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by liores121,

שלום יש לי לטפטופ של לנובו Y330 (לא מוכרים את הדגם הזה בארץ,הוא מחו"ל) במשחקים יש לי מריחות של הגרפיקה, כמו פסים או כתמים שלא קשורים לכלום ומפריעים למהלך המשחק... למה זה? מפרט: INTEL duel core 2.4ghz 4gb ram intel hd grapichs 3400 series מערכת הפעלה win7 ultimate 64 bits עזרה בבקשה!

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by alex321,

שלום אז ככה החלטתי לנקות את המחשב בגלל שבזמן האחרון שמעתי את הכרטיס מסך מתאמץ יותר מידיי (הפעלה של סרטון ביוטיוב גרמה להגברת מהירות המאוורר משמעותית ,דבר שלא היה בעבר) פתחתי את ה DH4870 לגמריי וניקיתי אותו ...לאחר שהרכבתי אותו חזרה והחזרתי למחשב ,בעט הפעלה המאוורר פועל על סל"ד מקסימלי והכרטיס לא עובד מתקבלל צפצוף שמעיד על כך יש הצעות?? האם מישהו נתקל בזה?? תודה

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  25. אני רוצה לעדכן את ה-BIOS של ה-7800GT שלי, ניסיתי לעשות בעזרת nvflash for windows v5.67 אבל לא הבנתי איך משתמשים בה (שברתי ת'ראש איזה 3 שעות ולא הבנתי מה הקטע שלה ). כאשר הפעלתי ת'-nvflash הופיעה רשימה של פקודות ובסוף רשום press Enter to continue or Q to quit וכאשר לוחצים אל כל כפתור חוץ מ-Q מופיעה עוד רשימה של פקודות ובסופה אותו המישפט. מבקש את עזרתכם בתוכנה הנ"ל או המלצה לתוכנה אחרת לעדכון ה-BIOS לכרטיסים של NVIDIA בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים