כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
-
-
הכרטיס צריך ספק יותר חזק מ400W? איזה ספק צריך בשביל SLI של שני כרטיסים? הוא צריך מערכת קירור?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש דרך לכפות ריפרש רייט ואנטי-אליאסינג (בגבול יכולת המסך והכרטיס מסך) דרך הקאטאליסט, על משחקים שלא מנצלים את המקסימום? ב DOOM 3 הריפרש רייט ב 1280-1024 הוא רק 60 (כשאפשר 75) ואני מקבל כאב ראש ועיניים אחרי 3 דקות...
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
LCD DELL 19'' הרזולוציה של המשחק היא 640X480 והמינימלית של המסך היא 800X600. האם יש אפשרות לתקן את זה כדי שהתמונה במשחק לא תחתך? חשבתי על אופציה של WINDOWED ולא FULLSCREEN. האם יש אופציה ב COMMAND שתאפשר ?
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
רגע לפני כניסתו של ה API החדש של Micrisoft, ה DirectX10, מנסים מפתחי הכרטיסים הגראפיים להרשים את הלקוחות בפעם האחרונה עם כרטיסים תוכמי DirectX9 במחירים ובהצעות אטרקטיביות. המלחמה הנוכחית היא על המלוכה תחת שוק ה Mid של הכרטיסים (השוק הבניוני), כשהמחירים מזכירים את שוק הכרטיסים הנמוך - ממש כמו מכירות סוף עונה לכרטיסי DirectX9. הכרטיסים X1950Pro ו 7900GS הם הנציגים של כל אחת מהחברות (של ATi ושל nVIDIA בהתאמה) במלחמה הזאת, וככל הנראה ש X1950Pro מנצח את 7900GS ביחס עלות מול תועלת. אך ATi בכל זאת לא נרפים וממשיכים להפתיע את השוק ואת המתחרה בהצעות וברעיונות חדשים. X1950GT הוא המחליף המאושר של ה X1950Pro. ההפתעה הגדולה כאן היא שהכרטיס החדש אמור להיות מעט חלש מה X1950Pro ה"וותי…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת. * האחריות היא בחול ולא בארץ. תודה.
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר ל9600XT שלי 2 מסכים, אחד ביציאת הVGA ואחד ביציאת הDVI אבל לא ששניהם יראו את אותה התמונה כל הזמן אלא שיהיה מן "שולחן עבודה רחב". שאוכל לפתוח 2 דפי אינטרנט שונים (אחד על כל מסך) בו זמנית וכו'... הכרטיס שלי תומך באופציה הזאת? אם לא, איזה כרטיס לא יקרע לי את הכיס, יתן לי בערך את אותה הרמה במשחקים ויש לו את האופציה של ריבוי המסכים שציינתי קודם? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום.... רציתי לשאול לאיזה סדרה נחשב הכרטיס מסך שלי: sapphire X1900gt סדרת הרידון או האול אין וונדר כי יש לי כניסת AVIVO
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם :hi: הרצתי 03' 3DM על מחשב עם המפרט הבא: INTEL Pentium 4 Northwood 2.8Ghz socket 478 ASUS P4S800 Micron technology 768MB DDR 400Mhz ASUS Radeon 9250SE AGPX8 הרצתי עליו את '03 כי הכרטיס לא תומך DX9. אבל עדיין משהו בתוצאה לא בסדר, 600 נקודות ועוד ב2003 ??? איך יתכן ?? יש לציין כי התקנתי דריוור חדש מהאתר של ATI אחרי שפירמטתי את המחשב. עוד מדד: NFS-MW רץ על המינימום של המינימום ועדיין נתקע לפעמים. מה ניתן לעשות ?? ראיתי כבר מחשבים יותר גרועים שהוציא יותר נקודות. תוודה !! :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום! אומנת יש לי את כל הכבלים והכל אבל אני לא יודע איזה תוכנה תוכל להציג לי את התמונה מהממיר למסך..יענו תוכנת טלויזיה כלשהי... יש למישהו המלצות?
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בן דוד שלי קנה השבוע מחשב עם X1300. כשהוא קיבל אותו וניסה לחבר את המחשב לטלויזיה הוא לא הצליח, הכבל מסיבה מוזרה בא על חיבורים בצבע כחול ירוק ואדום ונראה רק הגיוני שזו הסיבה לאי הצלחה בחיבור לטלויזיה. יש הצעות/הערות לדרכים לסדר את הנושא?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
]?X1950XTX 512MB GDDR4 2xDVI, VIVO, Saphire לבין ]?X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, VIVO, PCI-E? [power Color מבחינת ביצועים הבדל משעמועתי?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון.. למרות שאני לא כל כך בטוח, אבל אולי תוכלו לעזור לי בכל זאת. ברשותי סרט DVD(קבצי VOB) ואני רוצה לגזור ממנו חלק של כ-40 שניות ולשמור את החלק הזה בתור קובץ MPG/AVI אחר... מישהו יכול לעזור לי אולי? מצטער אם טעיתי בפורום, תודה בכל מקרה, דן
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
1. איך אני פותח קובץ 3dr? אני עושה Open with ואז 3DMARK וזה לא מראה לי את התוצאות (אני משתמש בגרסת בייסיק...) 2.האם כאשר אני לוחץ על אסקייפ זה מדלג על בדיקה? (זה סיוט לעבור בדיקת CPU עם המעבד שלי...) אם זה לא בפורום הנכון אז נא להעביר את זה לפורום הנכון (תצוגה וגרפיקה?? תוכנה??)
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אהלן החלטתי לשדרג את הכרטיס הכמעט-מת שלי לכרטיס חדש, וראיתי בפורום שאין יותר טוב מה-7600GS בתקציב של עד 700 שקל. הצצתי בכמה חנויות (פנדה ו-KSP) וראיתי שהכרטיסים מתומחרים בבערך 690 שקל (ב-KSP לאסוס). האם יש מקום יותר זול, עדיף באזור הצפון? איזו חברה מומלצת, אם לא אסוס (כמובן שעדיף כמה שיותר זול). תודה חבר'ה
-
- 64 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
המליצו לי על גרסא מיוחדת של ה-7950: XFX PX7950GT PV-T71J-YHD9 XXX Extreme Silent Edition PCI-e 512MB DDR3 Retail Video Card במחיר 1,860 ש"ח. האם עדיף של ה-x1950xt שעולה בערך 1,600 ש"ח? שווה את ההשקעה?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באותו המחיר. האם הSONIC אמין כמו 7600GT הרגיל? של חברת PALIT.
-
- 13 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
שלום חברה אז ככה אני לא יודע מה לקנות יש לי AMD Athlon X2 DUAL CORE 4200+ gigabyte ga-m55plus-s3g עם כניסת pci-e x16 אחת. עכשיו אני מניח במעבד כזה מספיק טוב למשחקים כבדים.. עכשיו נשאר לי רק כרטיס מסך, -- אני לא רוצה משהו סופר סופר סופר טוב אבל גם סופר סופר סופר יקר... אני רוצה משהו שיריץ משחקים לדוגמא כמו Rainbowsix החדש וכו'... אז לשאלתי האם 7600gs או 7900gs טובים ויעשו את העבודה שלהם כמו שצריך? בעצם, מה אני מדבר?! - אני אתן לכם, למקצוענים להציע לי תודה.
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
דברים כמו : ADAPTIVE ANTI ALIASING, הם טוענים שזה לא משפיע על הביצועים, ולא ברור גם באיזה מצב הם נכנסים למשחק עצמו-לדוגמא ב NWN2, על 1024X768 אני רואה AA מעולה, אבל על 1280X960 הוא לא קיים..לא יודע אם זה קשור. HIGH QUALITY AF- האם הוא מופעל כאשר התוכנה מפעילה את ה AF? או רק כאשר אני מפעיל אותו שיעבוד תמיד? מה הוא עושה בכלל..? מישהו ראה הבדל? ב MIPMAP - האם במשחקים השליטה על ביצועים-איכות מתקמבנת עם האופציה של ה CENTER , או שצריך לשים בביצועים ואז בנפרד להעלות את ההגדרות הגרפיות של המשחק? או ההיפך בכלל...?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
שלום, אני קונה בקרוב טלוויזית 32" LCD שקיימת בה כניסת VGA יש לי מחשב עם כרטיס מסך Radeon X1950 Pro ורציתי לדעת על איזו רזולוציה אני אמור להגדיר אותו כדי שיעבוד עם הטלוויזיה? במפרט כתוב שהטלוויזיה עובדת ברזולותיה של 1366X768, שזה לא סטנדרטי למחשבים... מישהו יודע אם כרטיס המסך שלי תומך ברזולוציה הזו, או שיש איזה טריק אחר? איך העסק יעבוד? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
היום שכנה הביאה לי את המחשב שלה ויש לו בעיה מאוד מוזרה... אני מחבר אליו מסך והמסך לא עובד.. המנורה שלו נשארת על כתום זה נוסה עם שתי מסכים (על הלוח יש כרטיס ONBOARD) לאחר מכן ניסיתי גם עם כרטיס שיש לי במחשב ישן שהוא תקין ועובד(בדקתי) וגם עדיין לא עבד לי.. מה זה יכול להיות? זה דחוף מאוד ואני יודה מאוד לעוזרים.. תודה,אופיר.
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי את הקירור הפסיבי של הכרטיס מסך ופשוט באוברלוק הכי קטן הוא מתחיל להשתגע לי ולהוציא לי ארטיפקטים. המעלות שלו במאמץ הם 52 ומנוחה 44. מה כדאי לי לקנות איזה מאוורר שיקרר לי את הכרטיס בשביל אוברקלוק בוא נגיד מ400 לליבה ל460. או שכדאי לי להחליף בכלל את הקירור שבא עם הכרטיס ולשים משהו אחר? תודה לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-