עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. TRIPLEX MILLENNNIUM SILVER GF4 TI 4200 8X האים הכרטיס טוב?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  2. הם קיפלו אותה לחלוטין או שנדמה לי?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  3. דיון זה נועד שימליצו בו על חנויות ומוצרים בחנויות מחשבים וחומרה. הודעות בעלות המלצה ספציפית על חנות מותרות אך ורק בתראד (דיון) זה והודעות מסוג זה שיופיעו מחוץ לדיון הזה, בדיונים אחרים, ימחקו ויתכן כי גם ללא אזהרה. ההודעות בתראד זה צריכות להיות אינפורמטיביות ונטולות אופי מפרסם, המלצה אובייקטיבית לגבי מוצרים מסויימים. צוות האתר שומר לעצמו את הזכות לטפל כרצונו בהודעות "חשודות" (למשל, כאשר יש חשד כי בעל החנות או אדם בעל אינטרסים לפרסום החנות מנסה לתת המלצה אובייקטיבית כאשר היא בעצם סובייקטיבית). כמו כן צוות האתר אינו לוקח שום אחריות שהיא על המידע בדיון זה והאחריות הינה על מפרסם ההודעה בלבד. דיון זה הינו במתכונת ניסיונית ולאור המשך הפעילות בו יוחלט לגבי קיום מסגרת זו. דיון ז…

• 45 תגובות
    • 8k צפיות
  4. אז כמו שנרשם בכותרת, האם הלוח אם והכרטיס הנ"ל יעבודו יחד ? http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3449#sp http://www.evga.com/articles/00669/

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by *R.S,

זה נכון של ל8800GTX ו 8800GTS יש רק יציאת DVI י?? אם למשל יש לי גם מסך CRT שאין לו יציאת DVI אז מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by GlolG,

שלום לכולם השבוע המסך מחשב שלי התחיל לרצד בזמן פתיחת חלונות לבנים בעיקר (דוגמת IE וכו') ישנם קווים רוחביים על גבי המסך שמרצדים, ישנם תוצוגות מסויימות אשר אין בהם את הריצוד למשל - שולחן העבודה. קורה גם בזמן עליית המחשב (לפני עליית מערכת ההפעלה). כ.מסך GEFORCE FX 5200 צג -LG FLATRONeZ T710BH ניסיתי לסדר זאת על ידי: 1) שינוי רזולוציה/קצב רענון 2) הוצאת הכרטיס מסך והחזרתו 3) הסרת הדרייברים של הכרטיס והתקנת דרייברים חדשים תואמים לכרטיס של NVIDIA 4) הרחקת מכשירים טלפונים ניידים שנאים וכו' האם תופעה זו ניתנת לפתרון או שמא עלי לקנות כ.מסך חדש ?? תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם, כידוע לכם רכשתי לפני יומיים את הכ.מסך הנ"ל. כמי שרעש מפריע לו התחלתי לבדוק את כ.מסך עם מאוורר במהירות סיבוב נמוכה. הוא הפתיע אותי לטובה שלא הגיע לטמפ' קיצוניות במיוחד. 65 מעלות בעומס כאשר המאוורר היה קבוע על 35 אחוז. ברגע שהמאוורר לא עובר את 35 אחוז הוא כמעט חירשי, ב30 אני בכלל לא שומע אותו. הבעיה היא שהוא במנוחה עובד בסל"ד גבוה מידי, 45% שמתחילים להרגיש אותו, רציתי לשנות את כל פרופיל הבקרה של המהירות סיבוב. מקודם היה ניתן לעשות זאת בRIVA TUNER לכ.מסך של ATI\AMD. כרגע אני לא רואה אופצייה כזאת תחת WIN 7. אצל כ.מסך של אסוס בדרך כלל יש תוכנה משלהם שמאפשרת בקרה ושינוי הפרופיל. אצל גיגהבייט לא מצאתי תוכנה כזו, ומה שССС מאפשר זאת רק כיוון ידני לסל"ד קבוע. אני רוצה ל…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום רב אני מודע לכך שהכותרת בעייתית משהו אך שמעו : ברשות חברי מחשב P4 עם 1.5 גיגה RAM וכן כרטיס RADEON X1650 בחיבור AGP - החיבורים הם VGA וכן חיבור דיגיטלי HDMI הכל יושב על לוח P4P800 של ASUS . מערכת שמע (חיצונית וחיבור דרך USB) של מיקרוסופט בשם MICROSOFT DIGITAL SOUND 80 (מצורף צילום מסך של כל ה SYSTEM DEVICE) . הנ"ל עובד במסך ה LCD 22 שלו ברזולוציה של 1600X1200 . כאשר אני מנסה לבצע DUPLICATE או CLONE של המסך אזי לא רואים כלום ב LCD 32 (מחובר דרך VGA וכבל RCA לכרטיס הקול) כשמורידים רזולוציות ל 1024X768 מקבלים תמונה בסדר בשניהם שאלתי היא : א. איך אפשר להמשיך לעבוד על ה 22 במקביל ל 32 לרזולוציות גבוהות יותר ב. איך להעביר AUDIO ? שימו לב יש כרטיס קול עם יציאה רגילה (בנ…

9. Started by 00Amir,

שבת שלום כרגע יש לי Axle gts250 1Gb ואני רוצה להוסיף עוד כרטיס של Gigabyte - ראיתי בהרבה אתרים שהגיגבייט עולה באיכות על שאר חברות צד ג' שמייצרות את אותו כרטיס. יש כתבה מעניינת כאן: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/gf-gts250-sli.html כמה שאלות טכניות: האם אני פשוט קונה כרטיס ומחבר או שאני צריך איזשהו "גשר" פיזי בין הכרטיסים? צריך תוכנה מסויימת? איך מתבצעת ההתקנה? חייב ללכת למעבדה?? דרך אגב - יש לי ספק Enermax 400W - צריך לשדרג גם אותו אם אני מוסיף כרטיס? תודה

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by ITSIK86,

לחבר שלי יש את הכרטיס ויש לו שאלות.. הכרטיס הוא AGP והוא מחובר למחשב והוא עבד סבבה הפעלנו משחקים והכל... אבל הוא לא מחובר לספק,כי מהספק לא יוצאים מספיק חיבורים,אז מה שיוצא הלך למאווררים של המארז ולצורב... זה ממש קריטי שהספק לא מחובר לכרטיס או שאפשר לוותר על זה? ועם הכרטיס מקבלים כבל,שמתחבר לסוף הכרטיס מסך,לאיפה שאמור להיות מחובר הספק,לחיבור השחור הזה, ובצד השני של הכבל יש שני חיבורים,שאליהם אמור להתחבר הספק בעצם, בד"כ לא אמור להיות מחובר לכרטיס רק חיבור אחד מהספק? למה יש שני חיבורים פתאום?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  11. יש לי amd 64 3000(ליבה אחת) וgeforce 7600GT. בלי אוברקלוק. קיבלתי 2803 ב3dmark06. בפירוט: sm2.0: 1286 hdr\sm3: 1179 cpu: 741 זה לא נמוך מדי?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by mapisto,

היי, יצא לי לקרוא כמה דיונים בפורומים בחו"ל על היעילות של CrossFire עם מסכים בודדים של 60Hz ורציתי לברר את זה. אם יש לי מסך (Dell U2312H) שפועל על 60Hz.. שילוב של שני כרטיסי 6850 לדוגמה יתן לי FPS של 120 (תקנו אותי אם אני טועה). אם המסך שלי יכול מקסימום להגיע ל60Hz, מה עוזרת לי האופציה של CF ? למה פשוט לא לקנות כרטיס אחד?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by קורלאונה,

איזה כרטיס מסך עדיף?.. 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E או HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E

• 111 תגובות
    • 12.2k צפיות
  14. כשאני נכנס למשחק לאחר כמה זמן הוא נתקע.. ומתחיל להיות לי עיוותים במשחק.. ורק אם אני עושה קונטרול אלט דליט הוא יוצא.. עשיתי בדיקת מאמץ לכרטיס מסך בocct והכל יצא תקין.. מה יכול להיות משובש?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by moshem,

ראיתי פה בפורום הרבה המלצות על כרטיסי 9200 (לא פרו) על פני ה 8500LE, האם לא נכונה העובדה שסדרת 9000 היא בעצם 8500 מסורס ? תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  16. עשיתי פורמט הכל...דרייברים הכי עדכנים...5.1 נוסה גם כן..ולא עוזר בקשה תעזרו לי!!!!

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by lolzzZ,

יש הבדל גדול בין הביצועים של r9800pro לשל r9800non pro ?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  18. אממ כנראה סדרת ה8*** של nvidia וה2*** של ati מה לדעתכם ייקרה? כל הכרטיסים הבאים ייצאו מחוברים ז'א שתי כרטיסים ביחד ? או שעדיין יצאו כרטיסים בודדים לחלוטין?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by OferS16,

שלום, יש לי במחשב את הכרטיס HD 6870 בעל 2 חיבורי DVI ובכל זמן השימוש שלי היה מחובר רק מסך אחד, היום ניסיתי לחבר מסך שני לחיבור DVI השני ואני לא מקבל שום סיגנל ממנו וגם כשאני מנתק את המסך מהחיבור הראשון ומעביר לשני אין שום תגובה, החיבור הזה עבד בעבר אך לא היה בשימוש כבר כמעט חצי שנה. האם יש דרך כלשהיא לגלות האם החיבור מת או שזה עניין של דרייברים\הגדרות\וינדוס.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Mordered,

שלום קניתי מחשב מאיבורי עם כרטיס מסך SAPHIRE Radeon HD 4870 עכשיו כמו שהבנתי הכרטיס עצמומהמותג SAPHIRE צריך ליהיות בצבע אדום....אצלי הוא בירוק.. יש סיכוי שזה זיוף מה שיש לי? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by blitz,

כרטיס מסך למשחקים ממוצעים אינטרנט (הורדות שירים,סרטים וכדומה). כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600 128MB DVI,TV,PCI-E bulk 710 1 710 יהיה טוב או שיקרטע ?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  22. יש לי בעיה עם המסך החדש שקניתי LG F700P ארי כול פעם שהוא חוזר מStandBy אני שם לב שהוא זז כמה מילימטרים לצד, למטה בסיבוב , כל פעם משהו אחר זה ממש בקטנה אבל זה מציק המסך חדש יש לי אותו סה"כ יומיים שלושה הדרייברים מעודכנים מישהו עוד נתקל בדבר כזה?

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by iAzi,

שלום לכולם , עוד כשבוע אני קונה מחשב חדש אז יש לי תקציב של כ 5300 כולל מסך אפשר לחרוג קצת עד 5500 גג אז מצאתי את הכרטיס GTX560 של חברת SPARKLE במחיר מעולה של 633 שקל בקניית מחשב חדש , הבעיה היא שאני לא יודע מה עדיף גם כרטיס HD7950 נכנס למפרט וגם GTX670 נכנס אמרו לי שמערך GTX560 עובר את הביצועים של הHD7950 ומגיע בערך לGTX670 אז אני לא יודע מה עדיף לקחת מערכת שעולה 1260 או כרטיס בודד שעולה 2000 שקל (GTX670 ) המטרה היא מין הסתם משחקים כבדים שרצים על הגדרות מקסימליות לפחות על 50 ~ 60FPS

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by gtx980sli,

אמרו שהapi החדש ישנה את הכללים אבל הוא יצא וכלום לא השתנה . איפה הפי שניים ביצועים ? איפה השילוב בין amd לnvidia במערכת אחת? איפה השיתוף זיכרון בין כרטיסים ? למה אין על זה שום דבר ביוטיוב ? דיברו כול כך הרבה אז למה פתאום שכחו הכול? למה משחקים לא מוציאים תמיכה ב12 ? למה אין שום תרד על זה בפורום הזה? אמרו שכרטיסי amd יוכלו לרנדר אותה סצינה עם כמה כרטיסים . מה שיכול לשפר מערכי cf . למה אף אחד לא משתמש הפיצרים האלה?

25. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416&products_id=4166 משתלם לדעתכם? אררר כל לינק שאני שם לא עובד, לפני שאני שולח את הדיון אז הלינק עובד אבל שהוא נשלח אז הלינק לא פועל, מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.