כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכם. רכשתי מחשב מלפני כמה חודשים, ומהיום הראשון אני עדיין נתקל באותה בעייה מעצבנת. היות ואני בקושי בבית (צבא) הבלגתי... אבל החלטתי לשים לזה סוף. הבעיה היא מוזרה. מדי פעם באופן רנדומאלי לחלוטין. צג המסך יראה צבע כחול\אפור\שחור\כל צבע שבא לכם באמת. אציין שתוכנות כגון הנגן ואפילו משחקים פועלים. אבל כאמור אי אפשר לראות אותם בגלל המסך. וריסט זוהי האפשרות היחידה. הבעיה היא לא במסך המחשב היות וניסיתי זאת עם כמה מסכים הדרייברים שלי מעודכנים לגרסא האחרונה של ATI המפרט : ATI RADEON X1600 AMD athlon 64 3500+ אם למישהו יש איזשהו רעיון מלבד לקחת את המחשב לטכנאי, או אפילו בעיה שלא דרוש בא לפתוח את המחשב עצמו... אשמח לקבל הצעות ורעיונות.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום אנשים מחפש כרטיס מסך רצוי עם קירור שקט או פאסיבי שמתאים בעיקר לצפיה בסרטים ושמאפשר חיבור HDTV לטלויזיה 32 LCD + חיבור DVI למוניטור ורצוי גם VIVO המלצות?
-
- 14 תגובות
- 786 צפיות
-
-
half life 2 fear splinter cell Double Agent ועוד משחקים בסגנון, ואיך זה יעבוד לי ברזולוציה 1600*1200
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך המלצה לכרטיס מסך שמחירו יהיה עד 1200 עם קירור טוב ושקט..(קר שווה לאמינות לאורך זמן כמובן). יש לי מס' התלבטויות. 1.HIS ATI 1950PRO 2/SAPHIRE ATI 1950 PRO אודה לתגובתכם והמלצותכיכם לגבי הכרטיסים הנ"ל..מה יותר טוב מבחינת קירור טוב ובכללי נתונים ואיזה כרטיס של חברה יותר אמין.. האם לספייר יש את אותה רמת הקירור כמו לHIS או שלא? אודה לתגובתכם.
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איזה כרטיס מבין השנים שבכותרת יותר טוב בהתחשב בזה שמתוכנן OC
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Radeon 9800 Pro. עכשיו הבעיה היא כזאת. הכרטיס מסך עובד תאחלס.. אבל יש לו כרגע בעיה במאורר וכתוצאה מכך הוא מתחמם. הוא לא מגיע למצב של קריסה אבל מופיעים לי ריובעים כלה מוזרים במסך טעינה של הוינדוס. בעיה נוספת שאני לא מבין איך היא קשורה, זה שהדריברים עושים בעיות. אחרי שאני מתקין את הדריבר, המחשב עושה ריסטרט, ואז הדריבר עושה לעצמו בדיקה כנראה להשלמת ההתקנה, ובבדיקה פשוט נהיה מסך שחור או שהמחשב עושה ריסט עם מסך כחול שמופיע. אחרי זה ב-Device Manager זה מראה לי כאילו יש דריבר אבל שאני גורר חלונות בוינדוס הם נגררים באיטיות כזאת.. קיצור מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה הבעיה ואם זה נובע ישירות מהקטע עם המאוורר?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אין לי מושג איך לקרוא לזה : טעות ? שקרנים ? את זה כבר תגידו אתם, ואני אפתח את הדיון : דרך אגב, מצאתי אותו כשחיפשתי בZAP את הכרכטיס לAGP אבל, כפי שנראה בלינק, מדובר ב PCI-EXPRESS http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=175
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz, 1864 MHz וכרטיס מסך חדש Radeon X1950 Pro של חברת SAPPHIRE שקניתי את המחשב הוא נכבה לי פעמיים אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך, בן דוד שלי אמר לי שיכול להיות שהספק של המחשב לא מספיק חזק לכרטיס מסך הזה.. איך אני יכול לדעת את עוצמת ספק המחשב יש לי את התוכנה EVEREST מותקנת במחשב אבל אני לא ממש יודע איך בודקים משם ואם בכלל אפשר... בבקשה תנחו אותי מה לעשות בדיוק.. ועוד שאלה אחרונה שחבל לי לפתוח אשכול נוסף.. איך אני יודע כמה FSB תומך הלוח אם שלי אם זה 1066 ? גם אם תוכלו להנחות אותי איך אני בודק את זה דרך התוכנה EVEREST תודה מראש לכל העוזרים אני יודע שאני חפרן אבל אני לא ממש מבין בכל השטויות האלו..
-
- 20 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אין לי AGP ואין לי PCI-EXPRESS אז לכן אני רוצה כרטיס מסך בסלוט של PCI יש למישהו יד שנייה אולי? או שתוכלו להמליץ לי על משהו טוב. תודה
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ככה אז יש לי 1600-1700 שקל להשקיע בכרטיס מסך.. חשבתי ללכת על ה 1950xt שעולה 1600 בKSP אבל אז ראיתי שעומד לצאת ה8800 320 מגה בעוד חודש. מה אתם אומרים כדאי לקנות עכשיו או לחכות ולקנות את ה8800?? לא להסתכל על הפרט שבצד כי אני קונה מחשב חדש שיתאים לכרטיסים הנ''ל
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מה מומלץ מהמסכים הנ"ל , חייב לציין שהאסוס ויזואלית נראה פיצוץ ASUS PW191 SAMSUNG 940BW LG L194WT MAG T906W SONY SDMX95F מה הכי מומלץ ? האסוס נראה מדליק , אם יש מסך מסוג אחר שמומלץ אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אז ככה.. הכרטיס הישן שלי (Radeon 9800 Pro) די נהרס אפשר להגיד.. אני שוקל על אחד חדש.. יש לי AMD 64 2800 512 DDR ולוח אם: Epox 8KDA3J אני מחפש כרטיס מסך לא יקר ושיפעיל חלק על גבוה (לא מקסימום אבל שיהיה יותר מ-Medium) משחקים כמו BF2, CoD2, HL2 וכו'. שיהיה בוא נגיד בתקציב של סביבות ה-1000.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס ישן 6200, ואני רוצה להסיר את הדרייברים כדי להתקין מחדש, אני רואה שיש לי המון בעיות מוזרות אולי בגלל התקנה לא נכונה של הדרייברים, ואם כבר להתקין אז איזה דרייברים? אז אם אפשר עזרה בנוגע לכך אני אודה מאוד...
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יכול להיות אני מחליף את הכרטיס מסך דרך החברת ביטוח.. יש לי ATI Radeon 9800 Pro. בזמנו שקניתי אותו לפני כמה שנים הוא עלה לי איזה 1800 שקל והיא מהטובים. מה אני יכול לדרוש היום מהביטוח שיקביל..? הרי היום אני לא מאמין שיתנו לי אותו לא יודע אם מוכרים אותו עדיין..
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם מה עדיף לדעתכם: כרטיס ati1950pro אחד או שני כרטיסים bfg gforce 7300gt overclocked בלוח שתומך בהם ? הלוח הוא gigabyte 6-quad ga-965p-dq6 אודה על התייחסותכם.
-
- 13 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אמרו לי שהכרטיס הנ"ל רועש במיוחד.(זה חשוב לי כי אני משקיע במארז ובספק כח שקטים מאד וכן בקירור פאסיבי למעבד) האם כך??
-
- 14 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מתי התאריך המדוייק שיוצא ה8600 אולטרה? או ה8800 ג'י טי אס 320 מגה? כי כנראה שהלך לי ה 7800 נשרף ואני רוצה לקנות כרטיס חדש עכשיו .. שווה לקנות את ה 1950 פרו מ ksp ב1200 שקל? או לחכות לדור החדש? מתי יגיע לחנויות כבר בישראל למחירה וכמה יעלה? כי אין לי עצבים לחכות הרבה זמן .. שווה בכלל כרטיס כזה למפרט כמו שלי?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה התקן יותר חזק ONBORD של VIA או GF2MMX32?
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
חיברתי כבל RCA RCA שבצד אחד יש לו מתאם לSVIDEO . הSVIDEO הולך לכרטיס מסך,הצד השני הולך ל VIDEO IN בטלווזיה. נכנס לדריברים של NVIDIA וכלום,הטלווזיה לא מזוהה ולא כלום. עשיתי FORCE DETECT ,אני מגדיר שם G\PAL ומנסה את כל ערוצי הAV ואף אחד לא קולט. עשיתי אותו דבר רק עם B\PAL וגם שום דבר. כל מה שניסיתי ,לא הצלחתי לראות דבר בטלוויזה. יש הצעות לפיתרון?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפני זמן קצר החלפתי במחשב שלי כרטיס מסך מ-GFORCE 4000 MX 128MB ל-GFORCE 4000 MX 64MB. רק שאחרי ההחלפה בדקתי הכל המחשב עולה ואז פתאום בזמן העלייה ההוא מציג לי מסך שחור שמציג את הכתובית הבאה ונתקע עליה ולא מגיב למקלדת. REALTEK RTL8139(A/B/C) RTL8130 BOOT AGENT PRESS SHIFT-F10 TO CONFIGURE..................
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
ש לי כרטיס X1950Pro 256MB של MSI בבקשהההה עזרההה!!! חיברתי את ה XBOX שלי לכרטיס מסך ואין לי מושג איך לצפות בזה וזה מעצבן אותי!! זה הכבל שחיברתי איתו : http://img249.imageshack.us/img249/3579/p1180006ym1.jpg וזה המחובר: http://img441.imageshack.us/img441/73/p1180011vw2.jpg ופה הקפתי את החיבור באדום http://img401.imageshack.us/img401/4462/p1180013hp9.jpg בבקשה עזרההההההה!! תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
הנה, לדוגמא יש לי את הVMOD הזה ויש לי את הכרטיס הזה, מה אני אמור להבין מפה ההורים שלי יודעים להלחים - אז עם זה אין לי בעייה. הנה התמונה: http://i16.tinypic.com/2u6e61v.jpg מה אני אמור להבין מזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כרגע מתלבט בין: asus eax1950pro הכי זול (גולדטופ) SAPHIRE X1950PRO ULTRA יקר אבל יותר מהיר (זניח?) ואם קירור ZALMAN 900 GIGABYTE X1950 PRO לא מומהר ואם ZALMAN 700 חשיבות: 1.אמינות 2. רעש 3. מחיר 4.בצועים (כמה הבדל יכול להיות?) מה דעתכם :s05:
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
איזה חברה אתם ממליצים ל 7300GT שיעשה את הביצועים הכי טובים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-