עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Kazur,

הודעה ראשונה שלי בפורום אז שלום לכולם. מקווה להנות מהאתר וללמוד הרבה (זה מה שבטוח) טוב יאללה לשאלה. כרגע יש לי כרטיס מסך מסוג geforce fx5200, מעפן בקיצור ואני חושב שהגיע הזמן שאני אשדרג לכרטיס מסך שיוכל להביא לי ביצועים טובים יותר. הנה המפרט של המחשב שלי: CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name: MSI PX8 Neo-V (MS-7043) (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN) System Memory: 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) Disk Drive: SAMSUNG SP0411N (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) כמו שאתם רואים הכ.מסך צריך ליהיות בעל נתיב AGP. יש לי תקציב של 1200+-. בעיקרון אני חשבתי על: Leadtek WinFast A400TDH 128Mb 256Bit Retail אבל חשוב לי ליהיות בטוח לפני שאני קונה כד…

2. Started by Gentle Giant,

אהלן חבריה, ברצוני לברר מהו ההבדל באיכות בין 2 הכרטיסים הנ"ל(שניהם בעלי זיכרון 128 מ"ב)? האם משתלם להוסיף 300 ש"ח ל6600 או שההפרש מספיק זניח? חג שמח, ואל תשכחו לא לאכול יותר מדי סופגניות(לפי דרישת ראש הממשלה).

3. שלום לכולם! לפני כחצי שנה קניתי מחשב פשוט ב-1K (מורכב כבר), להלן המפרט: מעבד intel core e-2180 לוח אם asus intel 945gce/mx זכרונות 1024 ddr2 667 חברת אמריקן דאטא דיסק קשיח 160 sata 2 (אני חושב..) צורב דיוידי פשוט, מארז וספק ג'נריים מאוד. עיקר הייעוד שלו היה לאינטרנט, מוסיקה, "עבודה משרדית".. אני רוצה לשדרג מעט את המחשב ולקנות את הרכיבים הבאים: כרטיס מסך (כרגע כרטיס מובנה) מארז (מאוד מציק לי שהוא ג'נרי, גם רצוי אחד שקט יחסית..) ספק (כנ"ל כמו המארז..) עוד סטיק של זכרונות (לפי זאפ - בסביבות 90 ש"ח ל-1 גיגה) אני צריך את עזרתכם בבחירת כ. מסך. כמובן שזה יהיה כ. מסך לא מהחדשים, דגם פשוט שיריץ משחקים בסיסים (לדוג' סימס 2 ודומיו). כמובן שהכי חשוב שהוא יתאים למחשב מבחינת חיבורים וכ…

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by stone cold,

טוב בכרטיס הזה יש לי גם HDMI ורציתי לשאול עם הוא רק מוציא ווידיאו או שיש אפשרות גם ליבר דרקו ממיר HD של HOT ? אני יודע שבמקרה כזה המחשב צריך להיות דלוק השאלה עם זה אפשרי בכלל ? ועם כן מה אני אמור לכוון בתוכנה כדי ליראות ווידיאו ?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by DORAZABI,

קניתי מחשב עם הכרטיס GTX770 רציתי לדעת מה אני אמור לעשות כדי לגרום למשחק להיראות הכי טוב אבל גם הכי שחיק...אני לא מבין בפילטרים ובהגדרות תצוגה אז אם אפשר הסבר מעמיק אני אודה מאוד.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  6. שלום! יש לי 2 שאלות, כאחד שלא מבין הרבה בכרטיסי מסך, ברוב במחשבים הניידים יש כרטיסים של INTEL. בהנחה שאני אצטרך לשרטט במחשב (MATLAB או AUTOCAD), לראות סרטים, ואולי לפעמים לשחק (משחק בסגנון GTA למשל) - לא חובה. הכרטיסי מסך האלו מספיק טובים? ואיזה סוגים עדיף אם כן? במחשב נייח - איזה כרטיס מסך צריך כדי לראות סרט HD? יש לי כרטיס GEFORCE 512 MB ועדיין הסרט לא רץ חלק. ואפילו בסרטים רגילים הסרטים לפעמים "נתקעים" לשנייה. בעיה בכרטיס או בחומרה אחרת? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by eitanmg54,

שלום לכולם. מצ"ב המפרט שלי. יש לי ספק EZ-COOL 300 W. אני יודע שזה מעט, אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש כרטיס שמסוגל לרוץ על המחשב שלי. אני מתלבט בין ה- 4580 לבין כרטיס נחמד של NVIDIA. הייתי שמח לקבל הצעות על שתי החברות. מה שמפריע לי שאני לא יודע אם הספק יוכל לעמוד בעומס עם כרטיס מסך חדש. תודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by Pure-Gold,

אם יש לי שני כרטיסי מסך אחד תומך DX10 והשני תומך DX9 ואני מפעיל משחק/תוכנה שעובדת על DX10 ואז מותח את החלון שלה (בהנחה שזה אפשרי) כך שהיא גולשת גם למסך המחובר לכרטיס התומך רק ב DX9, מה יקרה ?! המחשב יתפוצץ ?

• 11 תגובות
    • 768 צפיות
  9. שלום, עד לאחרונה הצלחתי לסחוב משחקים בצורה לא רעה עם כרטיס המסך הנוכחי שלי (8800GT) אבל לאחרונה הוא כבר ממש מתקשה בביצוע המשימה. אני ממש לא מעודכן בשוק החומרה וניסיתי לחפש קצת ביקורות על הכרטיסים השונים שניתן לרכוש באזור מחיר של 600 ש"ח. לכאורה ממבט זריז בחנויות נראה שהכי טוב שניתן להשיג במחירים האלה זה Radeon 6750/5750 או GTS 450 . בפועל השאלה שלי מחולקת לכמה חלקים: 1. עד כמה באמת הכרטיסים האלה יותר טובים מהכרטיס הנוכחי שלי. 2. האם אני אוכל לשחק משחקים כמו Crysis 2 ו- The Withcer 2 בהגדרות סבירות (רזולוציה של 1650x1080 ללא פילטרים ו- AA אבל בלי להוריד את איכות הטקסטורה והאפקטים עד לרצפה). 3. האם ניתן להשיג שיפור הרבה יותר משמעותי אם התקציב יגדל ל- 800 ש"ח. שאר החומרה שלי…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  10. הייתי רוצה לקנות שבוע הבאה כרטיס מסך חדש יש לי שני אופציות וכולם מציאים לי לקנות את ה 9100 גם ה 9100 וה 9200 שניהם באותו מחיר ובעלי אותו כמות זכרון על הכרטיס, וגם DVI ה 9200 כולל גם AGP 8 וגם DIRECT X 9 אך מדוע הוא נופל מה9100, האם מישהו יכול להפנות אותי למקום להשוואה מדוייקת? אשמח מאוד לקבל תשובה תודה

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  11. שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב המפרט שלי כרגע הוא מעבד : E6550 זיכרון : 2G כרטיס מסך : R1950X ספק כח : 400W ENERMAX LIBERTY לוח אמ : GA-P35C-DS3 GIGABYTE עכשיו החלטתי שאני רוצה להחליף את הכרטיס מסך ואולי גם להוסיף 2G לזיכרון מה הייתם ממליצים לשים במקום הכרטיס מסך שיש לי כרגע בתקציב של עד 1000 שקל כרגע אני יעזוב את הזיכרון תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by ORrrr,

כמו שאתם רואים בתמונה את ההגדרות של ה AGP, למעשה הן לא כאלה בביוס.. בביוס זה על x4 וה Fast writes הוא על Enabled. מה הגורם העיקרי לכך שיבצר המצב הזה שההגדרות בביוס לא יממושו? על אף שהוא הכי מעודכן שיכיול ללוח האם שלי. ובנושא הזה: הורדתי את ה Flash bios utility או משהו כזכה כדי לראות כרסאות עדכנוית לביוס שלי והופתעתי לראות שהגרסא הכי מעודכנת שם להורדה היא בעצם F4 שלמעשה הביוס שלי בא מוכן עם F6... מה דעתכם בנושא?

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  13. שלום, ברשותי לוח האם הזה: http://www.asus.com/Motherboards/P6T_SE יש לו תושבת מגרסה 2.0. הכרטיס שאני מעוניין לקנות מותאם לתושבת מגרסה 3.0. הבנתי שהכרטיס יכנס ויעבוד, אבל האם זה יפגע בביצועים שלו? אני ממש לא רוצה להחליף לוח שתגרור החלפת מעבד, ובפועל קניית מחשב חדש, כי קניתי את המחשב הזה ב-2010 ואני מאוד מרוצה ממנו. תודה.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by eliranl,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151768 הוא נראה לי מעולה המטרה משחקים וסרטים. 8ms 700:1 400cd מה אומרים?

• 12 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by White Eagle,

שלום, יש לי מעבד AMD 965 3.4Ghz, כרטיס מסך HD6870 וספר כוח של 650W. 1. אם אני יעשה CFX, האם יהיה לי צוואר בקבוק? 2. האם הספק כוח שלי מתאים לCFX? 3.האם כדי לי בכלל לעשות את זה או שהכרטיס חזק מספיק לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by דנדן,

מה קורה חברה? יש לי שאלה יש לי אופציה להשיג בזול את הכרטיס X600XT של חברת MSI האם הכרטיס הזה שווה משהו? האם מישהו מכיר אותו? האם הכרטיס הזה עושה בעיות? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by DaMn18,

יש למישהו מושג אם יש את המסך הזה בארץ ??

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  18. להבנה הכללית מה עדיף 2 X ‏HD 2400 Pro 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ ולעשות קרוספייר עולה לי 700 ש"ח או ‏HD 2600 XT 256MB DX10 HDTV 2xDVI יחיד שעולה לי 900 ש"ח שאלה עקרונית מבחינת ביצועים מה יהיה חזק יותר ??? (במצב הנוכחי)

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  19. איך הHD4850 יחיזק משחקים ברזו' הזו לדעתכם ?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  20. http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_69&products_id=1928&osCsid=d7fa9f780d69dae382e6f05ed80ada86 תסתכלו כאן, אף פעם לא יצא לי לשמוע על הסדרה הזאת, מה כל-כך מיוחד בזה שהמחיר של זה כל-כך אבל כל-כך גבוה!~ זה לא נתפס, זה עולה כמה כל המחשב שלי כמעט חחח... אשמח לדעת יותר פרטים אודות החיה הזאת, פעם ראשונה שיוצא לי לראות כרטיס מסך ב6000 ש"ח חח http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_69&products_id=1929&osCsid=d7fa9f780d69dae382e6f05ed80ada86 ובכלל ב11,000 ש"ח כרטיס מסך, מה נסגר????????????? אני דורש הסברים חחחח עכשיו לעניין, למה זה עולה כל-כך הרבה? מה מיוחד? מצפה לתשובות חח... :

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by Bessmertniy,

http://www.digit-life.com/articles2/gffx/gffx-27.html ביצועים של הכרטיסים של nvidia מאוד מרשימים אבל נופלים מול ה radeon ב הלף לייף 2 ( אבל הם שמו שם את ה אניסטרופיק עד הסוף איפה שכרטיסי ה fx ושאר כרטיסי nvidia מאוד חלשים.)

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  22. הבנתי שנפל בחלקי את המזל של קבלת ליבה כזאת ...בכרטיס והבנתי שהכרטיס יכול להגיע עם אוברקלוק למהירות של X850XT .... יש עוד משהו שאתם יכולים להוסיף ?

• 13 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by ofeky1,

^^ השאלה בכותרת!! התנאים הם: תקציב עד 1000 שקל! PCI-E אני מעדיף את אחד ממשפחת כרטיסי המסך של NVIDIA תודה לעוזרים!!

• 13 תגובות
    • 768 צפיות
  24. כותרת ^ תודה

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  25. אני מעונין לרכוש בזמן הקרוב מחשב חדש שיתאים למשחקים(גם כבדים). הייתי מעונין לשמוע מה אתם מציעים לי: ‏X1950 Pro 512MB, GDDR3, TV, 2xDVI, PCI-E‎ או HD 2600 XT 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ במידה ויש לכם המלצה לכרטיס אחר באותו טווח מחירים(עד 1100ש"ח) אשמח להצעתכם!!

• 14 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים