עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by NeoTrix,

שלום, אני בדיוק בתכנון לקנות כרטיס מסך ולפוצץ את המחשב שלי בתהליך (חחח...) אז יש לי שאלה אם למשל אני קונה את הכרטיס GTX 260 896MB... ויש לי את המעבד הבא, Intel Core 2 Duo E6750 @ 2.66ghz אז האם יש סיכוי שיהיה לי צוואר בקבוק?

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by orbachkl,

שלום אני מתכוון לקנות מחשב בחנות IQPC ומתלבט לגבי הכרטיס מסך . כרגע זה הכרטיס שאני מתכוון לקנות והוא עולה 630 שח. אני מתכוון להשתמש במחשב לכל מיני דברים כאשר אני רוצה להשתמש בו למשחקים כמו STARCRAFT 2 וHEROES 6 אשמח לקבל עצה בנושא לכרטיס מסך שבחרתי.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  3. Started by Omer94,

ערב טוב לכולם אני חושב לקנות את המסך של DELL עם הפאנל IPS 23 ואת הכרטיס מסך הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9273 יש לי את הכרטיס הקודם שלי HD5770 1GB ואני רוצה לשדרג לזה. והספק שלי מספיק חזק ? זה הספק: PSU:Thermaltake TR2 RX 550W[table][tr][td] [table][tr] [td][/td][/tr] [tr] [td] [/td][/tr][/table] [table][tr][td] [table][tr] [td]תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs: [/td][/tr] [tr] [td][/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by White Eagle,

שלום, יש לי מעבד AMD 965 3.4Ghz, כרטיס מסך HD6870 וספר כוח של 650W. 1. אם אני יעשה CFX, האם יהיה לי צוואר בקבוק? 2. האם הספק כוח שלי מתאים לCFX? 3.האם כדי לי בכלל לעשות את זה או שהכרטיס חזק מספיק לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by roeijac,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שלי, Geforce 8600GT 512MB לכרטיס מסך אחר. קודם כל, רציתי לשאול: האם בכלל זה כדאי? קודם כל, הנה המפרט שלי היום (לא עשיתי OC ולא החלפתי חומרה כלשהי): המחשב חדש, קניתי אותו לפני כ-4 חודשים. אני מתכוון למכור את הכ. מסך שלי ולקנות אחד אחר. בכמה לפי דעתכם אני יכול למכור את הכרטיס מסך שלי? (אם אסור לשאול את זה פה נא לשלוח לי בפרטי, תודה) אני חשבתי על Geforce 8800GT 512MB או 1GB. מה כדאי לי? אני מתכוון לשחק במשחקים כמו Tom Clancy's H.A.W.X (ששיחקתי בדמו ועם DirectX 10 היה לו FPS נמוך מאוד) ומשחקים נוספים. מה המחיר של הכרטיס הזה? ואגב, אני צריך שההפרש בין כרטיסי המסך (ההפרש במחיר בין הכרטיס שלי לבין הכרטיס מסך אחר מומלץ) לא יהיה גדול מ…

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by morpheus211,

אני אתחיל מהמפרט שלי: AMD 4400+ GB 2 800 MHZ ASROK ALIVENF7G-לוח אם שכולל כרטיס מסך 7050 256mb ספק 400W של HEC סלוט פנוי של pci express*16 האם בהוספת כרטיס מסך (תקציב עד 400 ש"ח) אני אקבל שיפור ניכר בביצועים (שיצדיק את התוספת) או הבדל קטן? אם כן איזה כרטיס מומלץ (שיהיה גם בעל חיבור D-SUB)? השימושים בעיקר המרת סרטים, תכנות, עריכת תמונות, מוזיקה ... קיצר לא יותר מידי למשחקים

7. לפי כתבה באתר http://hwzone.co.il/news/1214332649/58998/. מקור מATI אומר שאם ברשותי כרטיס מסך מסדרת 38XX לא לזרוק בגלל שגם הוא תומך DirectX 10.1 ואני יוכל לשלב אותו עם 48XX האם זה תומך לגבי NV ?

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by מהנדסמאן,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני מתלבט בין אם לקנות 4850 יחיד או שניים לחיבור קרוספייר. ההתלבטות נובעת בעיקר מחוסר הוודאות שלי בשאלה האם SolidWorks עובדת עם מערך של שני כרטיסי מסך מחוברים בקרוספייר. (אני עובד עם SolidWorks ותוכנות אלמנטים סופיים די הרבה). האם מישהו יודע משהו בנושא? תודה מראש, יגאל.

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by d1v,

שלום כלום רכשתי מחשב חדש לפני כ 3-4 חודשים..מפרט בצד. התחלתח לעשות OC לכ.מסך(בלי באמת לדעת איך עושים את זה ). בהתחלה התחלתי לעשות גמו שצריך והעלתי הת המהירויות לאט לאט..עד שנמאס לי והעלתי הכל למקסימום. לאחר הטעות המפגרת הזאת,המחשב התחיל להשתגע ועשיתי לו ריסטרט. מאז הביצועים של המחשב הם גחצי ממה שהיה לי קודם לכן(השוותי מול חבר שיש לו מפרט בדיוק כמו שלי).. כמו לדוגמא ב CSS אם יש לו 300 FPS,לי יהיה 180 FPS.. גם רכשתי מסך 22" ואני בכלל לא יכול לשחק ברזולוצייה של המסך הזה בלל הביצועים הגרועים שלו.. דיברתי ים החברה ממנה נרכש המסך והם אומרים שצריך לשלוח להם לבדיקות. הגיוני שהם יגידו שאין שום תקלה במחשב ויחזירו אותו כמו שהוא ? תודה רבה מראש לעוזרים ! :-[

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  10. היי. בשעה טובה קניתי אתמול כרטיס מסך HD3650 AGP.אני עובד עם שני מסכי 19" ושניהם עובדים ב DVI ברזולוציה של 1280x1024. ראיתי שבלוח הבקרה של ה Catalyst מצויינות גם רזולוציות ששהמסכים שלי אינם תומכים בהן כגון: 1600x1200,1920x1200 ועוד. מכיון שאני רוצה לרכוש מסך 20" רחב,אני אזדקק לרזולוציה של 1680x1050.אך לא ראיתי אותה ברשימה (וגם 1440x900 לא מופיעה). חשבתי שאולי בגלל שהמסכים שלי אינם תומכים ברזולוציה כזאת אז אני לא רואה אותה ב Catalyst,אבל כאמור מופיעות שם רזולוציות רבות אחרות שאינן נתמכות גם הן. האם ישנה דרך להוסיף רזולוציה של 1680x1050? במידה ולא,אאלץ להחזיר את הכרטיס. אגב,הגירסה שקיבלתי עם דיסק ההתקנה היא: 2008.0109.2141.38743 . אם צריך לעדכן,אנא הדריכו אותי כיצד,כי מעול…

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by daniel1saida,

בס"ד שאלה למעלה ׁאני מדבר על הגירסה הישנה ? ומה אתם אומרים על ליקנות כרטיס מסך יד שניה?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  12. אני חושב לקנות כרטיס מסך אבל עדיין זה לא דחוף לי . כי אני מתלבט אולי אמורים לצאת כרטיסים חדשים .או ירידת מחירים . כי תמיד קורה לי איך שאני קונה כרטיס, חוק מרפי המחירים צונחים.

13. Started by yanivos,

ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4211 הוא לא אמור לבוא עם 192bit ו384/768mb זיכרון? ואם זה נכון אז האם הכרטיס הוא כמו הגירסא ההיא של galaxy שאמרו שאפשר להפוך ל8800gts?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  14. עדויות חדשות מצביעות על כך שדגם הגיימינג הנייד של NVIDIA יזכה לתוספת ביצועים משמעותית בקרוב האתר notebookcheck מדווח, בהתבסס על מקור אלמוני, כי ב-NVIDIA מכינים וריאציה חדשה עבור כרטיס ה-GeForce GTX 965M הנייד, אשר עשויה לשאת את אותו שם הדגם בדיוק – או אולי להיקרא GTX 965M Ti, בדומה ל-GTX 960 Tiהשולחני שלכאורה נמצא אף הוא בדרך לחנויות. שיפורים נוספים בתהליכי הייצור הם ככל הנראה אלה שמאפשרים את הפיכתה של הגירסה החדשה למציאות – ה-GTX 965M Ti עדיין יתבסס על אותה ליבת GM204 כמו קודמו, עם אותו מספר יחידות עיבוד, אך ההבדל יהיה תדר עבודה מירבי במצב Turbo Boost של כ-1,151MHz, לעומת כ-950MHz בלבד כיום. המשמעות הינה תוספת של כמעט 20 אחוזים לביצועים, כנראה ללא שינוי במעטפת …

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  15. שלום אני מתלבט אם להרכיב את הכרטיס מסך 9800 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2882#ov על מחשב מבוסס Intel Ivy Bridge Core i5 3470המחשב משמש אותי לגלישה , סרטים ופוטושופ (בשביל משחקים יש לי את PS3) האם יהיה שינוי בביצועים ? או שעדיף לי בכלל למכור את הכרטיס מסך? תודה

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by israelisraeli,

שלום, האם אפשר להשתמש במאיץ הגרפי של intel שקיים בsandy/ivy bridge בנוסף לכרטיס החיצוני? כלומר, יש לי כרטיס מסך של saphire, עם ליבה של Radeon HD 5450 (1GB) ואני שוקל לקנות מחשב חדש עם i7/i5 אז אני אאלץ לבחור אם להשתמש בחיצוני או בפנימי? או שהם משתלבים? ואם צריך לבחור מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  17. נמחקה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by Bagheera,

לפני כשבועיים רכשתי X800XT חדש של Sapphire. ביצעתי התקנה מחדש של ווינדוס ולאחר מכן התקנתי Catalyst 5.9 הביצועים של הכרטיס היו מצויינים ובהתחשב במעבד שלי קיבלתי ציון של 5570 ב 3dmark05 ובסביבות 10000 ב 3dmark03. לאחר כמה ימים ניסתי להריץ 3dmark05 שוב אך הפעם התוצאה הייתה 3480, שמתי לב שבמשחקים כמו BF2 שפעלו חלק לחלוטין קודם לכן יש תקיעות (Shuttering) דיי רציניות. הכרטיס לא נמצא בשום אובר והוא מקורר ע"י AS 5 ויושב על 32 במנוחה ו 48 בעבודה. החלטתי להתקין מחדש את הקטליסט ואחרי שביצעתי הסרה עם Driver Cleaner הביצועים חזרו להיות כבעבר, אך היום הוא שוב התחיל לקרטע והוציא תוצאה עלובה ב 3dmark05 ולכן אני שואל האם מישהו אחר נתקל בתופעה כזו עם כרטיסי X800 ב AGP ואם כן, אפשר לעשות מ…

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  19. הכרטיס שיש לי הוא 7800GTX איזה דרייבר הכי מתאים ?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  20. חשבתי אולי לשדרג טיפה את הכ.מסך שלי ( gf4 ti 4400 ) , המעבד שלי ( 1.6@2.4 ) , עד איזה מידה הוא יהווה צוואר בקבוק ? אני לא גיימר רציני ,פה ושם אולי . מספיק לי להריץ משחקים ברזולציות גבוהות ( לא רואה הבדלים עם או בלי AA ככה שאין לי בעיה גדולה ) ... המחשב עובד מספיק מהר ככה שאני לא רואה טעם להכניס עוד 1200-1500 ש"ח ( שאין לי ) על מעבד ולוח . אני מדבר על כ.מסך 6600gt ומעלה ...

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by avi2014,

בין 6800gt לבין x800xtpe אני מטלבט בין שני מערכות עם הכרטיסים האלה וני שואל מה ההבדל בינהם האם הוא גדול ומי מבינהם יותר משתלם??? תודה לעוזרים :yelclap:

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  22. שלום רציתי לדעת אם גם במסכים של מחשבים ניידים יכולים להשרף פיקסלים כמו במסך LCD רגיל?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by Moti11,

שלום אני מתלבט בין שני סוגי מסכים 1. LG L1780U 2. SAMSUNG 710N בלי קשר למחיר מה יותר מומלץ תודה

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by nemesisx2,

אהלן חברה, אתם יכולים בבקשה לתת לי המלצה על כרטיס PCI-E טוב עד 1700 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by raYo,

אני רוצה להתקין את הסופטמוד על הכרטיס שלי ואני ראיתי שיצא עכשיו גרסה חדשה לקטאליסט 5.4, יש אולי גרסה יותר ישנה אבל יותר טובה לכרטיס שלי? אגב, הכרטיס הוא R9800SE.

• 7 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.