כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
יש סיבה להעדיף אחד על השני? הבדלים בOC או ברעש של המאוורר? המחירים לשניהם זהים- XFX http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15449 Leadtek http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2113 הריפר.
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק וידאו למחשב באמצעות כרטיס טלויזיה - שמחובר אליו וידאו כשאני לוחץ "PLAY" אני רואה בתוכנה את הוידאו בצורה חלקה וברורה, - אבל - מתי שאני לוחץ "RECORD" וההקלטה מתחילה, מופיעים פסים/ריבועים של טישטוש. הפרעות כאלה על הסרט וככה הוא גם מעתיק אותו למחשב. אפשר לראות את הסרט אבל הוא לא חלק. חשבתי אולי זה הכבל, אבל במחשבה שניה אין סיבה שזה הכבל כי בצפיה ישירה מהוידאו רואים חלק!! רק כשלוחצים הקלטה מופיע הטישטוש וכן בחרתי בהגדרות את האיכות הכי גבוהה. למישהו יש מושג מה הסיבה??? איך לסדר את זה?!?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום.. =] יש למישהו את הדרייבר החדש ביותר של 7600GT? בבקשה, ואם אתם מתכוונים להתחיל להגיד "תחפש בעצמך" אז אני מבקש לא להגיב, אני דיי גרוע באנגלית ואני ממש מתקשה בזה ואני מעדיף שמישהו שיותר מבין בעניין יתן לי.... תודה ענקית מראש..
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים.. אני בצרה! נישרף לי הכרטיס מסך.. הוא היה GEFORCE 6200. חשבתי לעצמי שהרי עוד כמה חודשים בודדים יהיה כבר כרטיס DX10 אז בינתיים אני אקנה כרטיס מסך זול שיחזיק אותי עד אז....... וכשיהיה DX10 אז אני כבר אקנה מחשב חדש וגם כרטיס מסך חדש. המקסימום תקציב שלי לכרטיס מסך DX10 הוא 1000 שקל. הכרטיס מסך החדש שקניתי הוא GEFORCE 5200 64BIT והוא ממש לא משהו.. לא היה לי יותר מידי זמן לחשוב על זה כי הייתי צריך שיהיה לי מחשב עובד. התקנתי את הגירסא הכי עדכנית שלו מהאינטרנט.. וחצי מהמשחקים הטובים במחשב לא עובדים. אחד המשחקים שיצא בשנת 2006 זז ממש ממש לאט שאיאפשר לשחק נורמלי (וזה אחרי שהגדרתי את הגדרות הוידיאו הכי נמוכות).. קיצור אני מאוכזב מהכרטיס חשבתי שיתן לי קצת יותר. וגם לא שמתי …
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדריוור של NVIDIA או הדריוור של LEADTEK שבעצם מותאם ל XP תודה
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קודם כל מה ההבדל בין : ATI RADEON 9800PRO ATI RADEON 9800SE ATI RADEON 9800NP כאילו מה מהם הכי טוב ולמה הוא הכי טוב וכאלה... ואם יש עוד דגמים של ה ATI RADEON 9800 אני ישמח לדעת והשאלה השניה שלי זה מה הוא בערך תחום המחיר שלו? אני מתכוון יד שניה... לא חדש.... תודה רבה מראש...
-
- 7 תגובות
- 543 צפיות
-
-
המחשב מחפש את היורש- מה אתם אומרים? עומד לכבוש את הטלביזיה אה? אורי גלר הבא. טוב חזרה לעניין: אני מחפש כרטיס מסך והנה הקריטריונים: 1. כרטיס מסך לגיימרים. 2. שיחזיק לפחות לשנתיים/ שלוש הבאות וכשאני אומר זאת אני מתכוון שיריץ משחקים על MED+. 3.תקציב עד 1500/1600 ש"ח. 4. חובה להיות AGP 8 5. אני לא מבין בצינורות/OC וכו' ולכן אני מחפש משהו קצת חייתי ללא שינויים במבנה הטכני/תכנות של הכרטיס. אה ושיחזיק מעמד ושלא יתפוצץ לי כשהוא יראה את הסרטון של CRYSIS. המפרט בצד. תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ג'יגה בייט GS7600 מסך 22 אינטש דק של צ'איימיי הבעיה שלי, שבתוכנה גרפית (קורל דרו, למשל), הרענון של המסך איטי ביותר. כוונתי, שעד שהוא מראה לי ביצוע אפקט לוקח לו כמה זמן וזה לא אוטומט. באותה עבודה, עם מחשב אחר הרענון מהיר ומיידי. למישהו יש פתרון לבעיה? (מחשב CORE2 6400 זכרון 2 GB חלונות XP)
-
- 14 תגובות
- 997 צפיות
-
-
84.63_forceware_mobile_winxp2k_international_whql 93.71_forceware_winxp2k_english_whql
-
- 13 תגובות
- 605 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: מעבד אינטל E6300 1.8GHZ זיכרון פנימי 1GB כרטיס מסך geforce 8800gts עכשיו תענו לי ברצינות בבקשה ממכם העם כל משחק שייצא לדירקט10 העם המחשב החדש שלי יפעיל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות שהם עד הסוף על מהירות FPS גבוה? עוד שאלה: העם מסך LCD שטוח למחשב עם זמן תגובה 2MS הוא מעולה?
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על הביצועים שלו: הכרטיס מריץ את Rainbow Six Vegas סבבה ? (אני שאול כי נראה לי שהמשחק רץ במנוע Unreal Engine 3 ויש היום הרבה משחקים שמבוססים עלו) איך הביצועים שלו בכללי במשחקים ? אני ירגש הבדל בין הכרטיס הזה לבין 6600LE? תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול כמה שאלות.. הקצב רענון מסך תלוי ברטיס מסך או במסך עצמו כי לפי הדריברים הכרטיס מסך שלי 7800GT אמור לתמוך בקצב רענון גבוה אבל הוא מראה לי שהמחשב מסוגל עד 60 mhz וזה נראה לי מוזר הקטע הזה.. יכול להיות שהבעיה היא במסך ולא בכרטיס עצמו? בנוסף לזה החום של הכרטיס הוא כ 47 מעלות כשהוא לא במשחק או משהו... אה ועוד משהו הכרטיס מסך והמסך מחוברים בשני אינפוטים אחד זה HD15 והשני זה דרך DVI-D אני שם את זה על הדי וי אי אבל מה עדיף יותר מבינהם??? המסך שלי תוצרת sony דגם SDM-S74
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי חברה.. אז כמו שרשום בכותרת: יש לי בבית טלוויזית LCD ומחשב ניד. עכשיו הבעיה היא שבטלווזיה יש רק כניסת HDMI (אין כניסות VGA ו DVI) . במחשב הנייד יש לי רק יציאת VGA. אני צריך מערך כבלים\קונקטורים , על מנת לחבר בין המחשב VGA ל-HDMI בטלווזיה.. האם זה אפשרי? (לא רק מבחינה פיזית, אלה גם מבחינה שזה יעבוד) - תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב השני שלי כרטיס רדאון 9200 עם 64 מ"ב 128 ביט, ואולי יציעו לי החלפה תמורת גיפורס 4 4800 SE תוצרת אסוס - עם VIVO כנראה כמובן שאני יודע שה 4800 חזק יותר אך האם יש איזהשהיא סיבה לא לקחת אותו? בסה"כ הרדאון עושה עבודה בסדר במחשב שלו ורוב המשחקים שאני מריץ עליו הם משחקי DX8.1. לי אין בכלל ניסיון עם סדרת GF4TI ואני אחד שמעדיף ATI אך בגלל שמציעים לי כרטיס חזק יותר אמרתי ננסה. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסוג Gigabyte 7600GT,כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה באמצעות ה"מפצל" שקיבלתי עם הכרטיס,לא ניתן לראות את המסך בצבעוני - התמונה שמתקבלת בטלויזיה היא רק אפור/שחור לבן. בדקתי בטלויזיה נוספת ואותה הבעייה. בחרתי גם בPAL B/G באפשרויות כרטיס מסך ... יש למישהו רעיונות נוספים שיכולים לגרום לכך שאני כן אראה בצבע בטלויזיה ? תודה מראש לכל העונים!
-
- 6 תגובות
- 486 צפיות
-
-
חיפשתי בכל רחבי האינטרנט, מנועי חיפוש ומה לא! פשוט לא מצאתי... רק 1950XTX. ושאלה חשובה נוספת, היא שראיתי כאן בנצ'מארקים של X1950PRO: http://www.trustedreviews.com/graphics/review/2006/10/19/Sapphire-X1950-Pro/p3 ואני לא מבין מה זה CrossFire שמכפיל את הביצועים?!!
-
- 12 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי ברצוני לחבר את המחשב לטלויזיה, כי אני צופה בהרבה סרטים, ויותר נוח לי בטלויזיה לראות מאשר מול המסך של המחשב. עכשיו , העניין הוא שיש לי כרטיס מסך GT7600 של ליטידיק, שיש לו שתי כניסות של 21 פין של מסכים, ועוד כניסה אחד של S-VIDEO של 5 פין. עכשיו, העניין הוא שבטלויזיה אין לי כניסה של 5 פין. יש רק כניסה של 21 פין כמו שמחברים סוני פלייסטיישן(לפחות בסוני 1 אני יודע שזה ככה). האם קיים מפצל/מתאם כלשהו שנכנס לS-VIDEO ה5 פין של הכרטיס מסך, ויוצא לכיוון הטלויזייה עצמה ונכנס בעצם ל21 פין שדיברתי עליו? ואם כן, איך קוראים לו? איפה אני יכול לרכוש אחד כזה? ולא יהיו בעיות? כלומר אני אחבר את זה, תוך כדי שהLCD שלי מחובר ב21 פין, אוכל לראות בשניהם בו-זמנית? או שאני אצטרך להגדיר כל מיני דב…
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
התוצאה: 5522. לוח אם: GA-945P-S3 מעבד: P4 2.66 775 חד ליבה זיכרון: DDR2533 512*2 Twinmos כרטיס מסך: 7600GT Leadtek
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ב300 שקל. שיתאים למסך lcd שבדרך.(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=233705.0) אני מתלבט במה כדאי להשקיע : בשם של חברה כמו ג'יגה בייט או אסוס. או לקנות מחברה פחות מוכרת דגם יותר טוב?
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
שלום. אם ונגיד אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב כלומר שיראו נגיד סרט שמנוגן על המסך של המחשב על הטלוויזיה. איך אני עושה את זה. (מפרט שלי בצד... אם זה קשור בכלל) איך אני מגדיר את המסך של הטלוויזיה של כמסך ואת המסך של CLONE? (בבקשה זה דחוף :-[)
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה ליד המחשב איך אני יכול לחבר אותה למחשב ושאני יראה בה סרטים... תודה למי שיעזור. זה אחלה פורום(לא קשור)
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מה זה המושג צריבה בנוגע למסך האם זה יכול לקרות לכל מסך LCD או לסוגים מסויימים? בחוברת של המסך שקניתי רשום שיש להשתמש בשומר מסך (אך לא רשום איזה) בכדי למנווע צריבה האם כל שומר מסך (גם שחור בלבד) כלול? אודה לתגובות לעניין, תודה.
-
- 3 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
להלן המפרט (או מה שיש...) KSP : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3453 האתר של החברה: http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=134 לא מצאתי אזכור לחברה הזאת בשום מקום, היא פשטה רגל ? שווה לקנות את זה? אני גר בירושלים ואני קונה מKSP וזה היחיד שנשאר להם בתקציב שלי (עד 500 ש"ח).... למי שלא הבין אותי, אני סגור כבר על ה7300GT אבל החברה הזאת אני לא סגור.....
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-