כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אני חובב משחקים ובזמן האחרון אני מתלבט אם לקנות מסך LCD עכשיו השאלה שלי היא מה עדיף כי לפי מה שהבנתי מסכי CRT עדיפים למרות מחירם הזול...מה אתם אומרים?????
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
שלום, קראתי קצת בפורום לקבל קצת פידבק מכל מיני שאלות של אחרים והחלטתי שתורי לפרסם שאילתא "מה אתם ממליצים" אז ככה, התקציב: 1200 שקל + גמיש המפרט: Gigabyte 7n400 pro2 = AGP ONLY, מעבד ברטון 2500+ על 2.2 ghz (זה מקביל ל 3200+) הכרטיס הנוכחי: 128 GeCube 9600pro (טעות מרה) ההתלבטות: 6600GT - קל למצוא אותו באיזור ובאחריות טובה הבנתי שהוא כרטיס טוב, אבל השאלה כמה זמן הוא יחזיק 6800NU - הכרטיס שנראה הכי אידילי בשבילי, אבל קשה קשה להשיג אותו בארץ (ובפרט באיזור הצפון) 6800GT - יקר לי כרטיסים מ ATI - התאכזבתי מה 9600 כרגע אבל אני מוכן לקבל המלצות... אני נוטה לכיוון הכרטיסים ה"מוחלשים" של ה HIGH END שאפשר לעשות איתם קצת O/C או לפתוח להם פייפליינים, בסגנון 6800NU מחכה להמלצות…
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ה 6800GS חזק בהרבה מה-RX1600XT ותומך גם הוא ב SM3.0 ומתומכר גם כמוהו . מה לערכתכם משתלם יותר ?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אני קניתי את 710T וקיבלתי איתו שתיי דיסקים אחד זה driver שהתקנתי אותו והשני זה תוכנה עכשיו אני חיב להתקין אותה ועוד משהו אני מרגיש שהמסך מהיר מדי אך אני משנה את זה? או שזה קשור לזה שעכשיו עברתי ממסך רגיל ולוקח זמן להיתרגל? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, AMD 64 כמובן, לוח אם של NForce. לפי מה שהבנתי פה בפורומים הרדאון 9550 לוקח בגדול כל GF באותו מחיר (עד 400 ש"ח). עכשיו אני מתלבט, הלוח אם הרי הוא של NVIDIA אז לא יותר עדיף גם כרטיס מסך של אותה חברה? לא יווצרו בעיות בחיבור RADEON עם שבב NFORCE? אני נוטה יותר לכיוון של G-Force בגלל התמיכה המלאה שלהם בלינוקס, ובכלל רוב המשחקים שאני משחק בהם הם פיפא אנדרגרונד ןלפעמים משחקים כבדים. עד היום הסתדרתי יופי עם GF4 MX440 על האיכויות הכי גבוהות בכל המשחקים האלה, אז אני לךא מבין מה יהיה רע נגיד בFX5500 לעומת הרדאון? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי כרטיס מסך shappire 9800pro והוא רוצה לעשות לו סופטמוד ל XT עם מדריך שהוא מצא בנט, במדריך כתוב שרק עם הליבה R360 אפשר לעשות את זה, השאלה שלי זה איך אפשר לדעת בביטחון של 100% האם הליבה שלו R350 או R360? האם אפשר לסמוך על מה ש EVEREST אומרת? האם איכשהו הדרייברים של ATI אומרים?, האם כתוב על הליבה עצמה? הוא דיי פחדן ולכן אני צריך שיטה שבה הוא יוכל לדעת כמעט ב 100 אחוז שזאת הליבה שלו. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי , קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600 GT חיבור לAGP .... חיברתי את הכרטיס מצויין עד הסוף .. פתחתי את המחשב הכנסתי את הדיסק של הדרייברים ואז התקנתי , הפעלתי מחדש את המחשב . וזה לא השפיע הוא עדיין מתנהג כאילו אין דרייבר . ניסיתי להכניס את הדרייבר דרך אשף החומרה של ווינדוס(הלכתי לפי ההוראות של MANUAL ) עדיין לא קלט והוא אומר לי שיש פרמטר שגוי . מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?? נ.ב כתוב במנואל שאני צריך אולי לשנות משהו בביוס אבל לא ממש הבנתי ... יש לי לוח אם msi 865pe Neo2 והביוס שלי הוא AMIbios 3.31 זה מה שכתוב לי במנואל של הכרטיס : Graphics Card Installation skip this step if you are not using this type of mainboard)i ) step 1: it is advised to disable onboard …
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
איך זה משתווה לעומת החומרה שיש לי? מעבד INTEL 3.2 (פרסקוט) זיכרון 1GB כ.מסך nVidia GeForce FX 5900XT
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך LCD ואני לא משחק הרבה הרוב אני מתכנת אז רציתי לדעת אם אני הקנה מסך עם קצב רענון של 12MS אם זה לא יפגה בזמן שאני משחק או שכדי לי לקנות מסך עם קצב רענון של 8MS?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ראיתי ב-3DMark05 שיש לי גירסה 7.1.2.5 יש מצב שהיא יוצרת לי מסכים כחולים ? פיענחו לי מקובץ dump GRAPHICS_DRIVER_FAULT nv4_disp.dll אז אני מחפש גירסה קודמת או גירסה אחרי מהיכן אוכל להוריד ? ומה כל הדרייברים האלה ? אפשר למחוק אותם אם אני מתקין דרייבר חדש
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הפעלתי משחק והשתנו הגדרות התצוגה.. לאחר שניה היה מן פיצוץ קטן ונקודה לבנה באמצע המסך.... וריח של שרוף... המסך נשרף אני מניח... יש דרך לתקן את זה?... יכול להיות שזה רק פיוז ? כי עכשיו הוא לא נדלק...
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
אני רוצה לרכוש כרטיס מסך טוב וחשבתי על הכרטיס הזה... אז הנה המפרט שלו: PowerColor X850 XT R48-TVD3 Chipset - RADEON X850 XT Support Memory/memory bus width - 256MB GDDR3 SDRAM - 256 bit Connectors - Dual DVI -I - VIVO - HDTV http://www.tul.com.tw/webmaster/product/images/326_1.jpg ---- קישור לתמונה המחיר שלו נע בסביבות ה 2800 ל 3000 ש"ח יש לי צורך בכרטיס מסך טוב ואני רוצה שתיתנו לי חוות דעת עליו.
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://www.firingsquad.com/hardware/sapphire_toxic_4850_dual_slot_review/default.asp
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כ. מסך nvidia 8847 ver:110 כ. מסך tornado GeForce4mx (אולי היה רשום גם c141) ? תודה!
-
- 10 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בוקר טוב, אתמול התחלתי לראות שיבושים בתצוגה (פסים אדומים, פריזים) מיד לאחר העלאת הWIN אחרי דקה המסך נסגר אבל המחשב המשיך כרגיל ראיתי שהמאורר של הכ.מסך תקול וניסיתי להחליף גוף קירור לאחד אחר (פסיבי) - העלה את ה-WIN ושוב התמונה נתקעה יכול להיות שכרטיס מסך הלך? (או אולי הספק?) במידה וכן, איזה מומלץ בתקציב נמוך? (עד 100 ש"ח, ושהספק יתליח להחזיק) [המפרט בצד] תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ראיתי הרבה אתרים שמוכרים את הכרטיס הנ"ל במחירים יפים 1000 - 1500 השאלה שלי איך אני יכול לדעת אם זה הכרטיס עם הליבה החדשה או שזה הישן? כאמור הליבה החדשה היא G92 והיא מכפילה את הביצועים אבל רוב האתרים לא מציינים את סוג הליבה איך אוכל לדעת?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~32142~8~0.htm האם כדאי לשקול אותו לתקציב 600+- ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי . ה GTS450 שלי הגיע למעל 90 מעלות בזמן הפעלת COD:MW2 . העלתי את מהירות המאוורר ל70 , הורדתי OCCT , ערכתי מבחן של 45 דקות , והכרטיס מסך על 80 + מעלות יציב . ההתחממות הזאת התחילה בימים האחרונים ( אין OC אין שום שינוי מיוחד ) , ולפני הכרטיס מסך היה על 60 מעלות במאמץ ( גג ) .
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
משהו זול וטוב ? תודה
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך הזה HD5450 מוציא סאונד איכותי לשמיעת מוסיקה ב2.1? אני בעיקרון זקוק להמלצה לכרטיס מסך שיעביר גם סאונד דרך מתאם לרמקולים של מחשב
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה כבר הרבה זמן ואני פשוט לא יודע מה לעשות, זה התחיל מאז שהורדתי את הדרייבר הכי מעודכן שיצא ל-AMD, יש לי זוג 6950 (CF). זה התחיל שראיתי סרטון ביוטיוב פתאום המסך ביוטיוב נהיה ירוק (המסך של הסרטון בריבוע) ואז נתקע הסאונד והמסך הגיע לכאן: אז לא ידעתי מה לעשות עשיתי ריסטרט והכל נמשך כרגיל עד הפעם הבאה שזה שוב קרה ועוד כמה פעמים ועכשיו זה השתנה (אבל היום זה קרה שוב). ראיתי סרטון שוב המסך נהיה ירוק ואז הופיע לי הודעה בצד שמאל למטה: אז שוב המחשב נתקע אז עשיתי ריסטרט וכשהמחשב סיים לעלות שוב זה מה שהופיע: היום זה קרה שוב הופיע ההודעה המחשב עבד יצאתי מיוטיוב אבל כשנכנסתי רגע אחרי שוב היה מסך ירוק ועוד פעם זה עבר לי למסך הכחול (^). מה זה הדבר הזה?!? אי אפש…
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם ספק כוח של 620W יספיק לGTX 560 TI ULTRA DURABLE SLI וCORE I5 2500 ללא OC ו6 מאווררים במארז? כי ראיתי שלGTX 560 TI אחד צריך 500W אז ל2? אמרו לי פה בפורום שזה יספיק אבל זה לא נראה לי הגיוני מישהו יוכל להסביר לי?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות מסך מחשב של dell דגם: u3011 יש לי כרטיס מסך bfg gtx295 האם זה ישפיע לי על איכות התצוגה של המסך למרות שהוא יהיה מחובר עם כבל dual link dvi ויעבוד על רזולוציה מקסימלית של 2560 1600 ? ??? המפרט שלי: <<< System Summary >>> > Mainboard : Asus Rampage II GENE > Chipset : Intel X58 > Processor : Intel Core i7 Extreme 975 @ 3333 MHz > Physical Memory : 12288 MB (6 x 2048 DDR3-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce GTX 295 > Hard Disk : WDC (1000 GB) > Hard Disk : WDC (1000 GB) > Hard Disk : WDC (1000 GB) > Hard Disk : WDC (320 GB) > DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20 SCSI CdRom Device > DVD-Ro…
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-