כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעייה מוזרה, שאני משחק במשחק שנרא REVEN SHELD ובכול פעם שאני מארח אצלי (יענו על המחשב שלי) משחק ברשת אז אני רואה לפעמים את הדמויות לבנות, הכול אני רואה טוב אבל את הדמות הספציפית אני רואה בצבעים "טוב" ולבן "טוב" ולבן מאבהב לי לפעמים זה מסתדר לפעמים לא, אם יצא לי לצם אני יעלה לפה תמונה........ למשהו יש מושג מה הבעייה יש לי כרטיס שלGB-9800PRO לא נעשה שום OC זה קשור להתחממות של הכרטיס? ד"א הבעייה גם מלוות באיטיות של המחשב עוד שאלה: חוץ מהבדלי זיכרון, איזה עוד הבדלים יש בין ה PRO ל- XT? האם צריבת ביוס ו OC קטן ויש לי XT? רק עם זיכרון של 128 (ששוה עריך ל ~250 בגלל תכנולוגית הקיבוץ אם אני לא תועה) והאם אתם ממליצים להחליף לו את הקירור המקורי? עוד משהו: אחרי 3 חודשים שהשתמשת…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה על כרטיס מסך PCI-E באזור 700 ש"ח ליישומים גרפיים כבדים יחסית ובחלקם יש רינדור בזמן אמת. לדוגמא: AutoCAD, Rhino, SolidWorks, ArcGIS, PhotoShope... המחשב לא אמור לשמש כמכונת משחקים אלא כמחשב ביתי עם יכולות גראפיות גבוהות. הפלטפורמה עליה מורכב הכרטיס היא: AMD 64 3500 Gygabyte Ga-K8NF Ultra Twinmos 1024 MB DDR 400 ברור לי שזהו תקציב נמוך יחסית לכרטיס גראפי אבל... זה מה יש. אם תוכלו להתייחס גם ל- Ati X1600 זה יהיה מצוין. אשמח לשמוע המלצות על כרטיסים אפשריים והם יכולים להיות גם יותר זולים מתקרת התקציב במידה ואין משמעות לשיפור הגראפי. בנוסף, אם יש למישהו ידע לגבי הפיכת כרטיסים של Nvidia לתואם Quadro FX יהיה לי מעניין לשמוע... באותה הזדמנות, אני מ…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח 965P-DS3 של ג'יגהביית עם מעבד E4300 ו2GB זיכרון של קינגסטון עם כרטיס מסך HD2600PRO אני משחק על רזולוציה 1280*768 (מסך 720P) ואני רוצה לשדרג את כרטיס המסך כדי לשחק על הגדרות מקסימליות ברזולוציה זו (משחקי FPS ברשת בעיקר). עכשיו אני מתלבט בין ה9600GSO הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713288 ל8800GT הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=680767 או אם יש לכם הצעה יותר טובה בטווח ה 650 ש"ח אני אשמח מאד תודה
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות בנוגע לכרטיס מסך שיעבוד לי הכי טוב במשחקים כבדים. יש לי מסך 19 אינץ', ואת המחשב אני עומד לקנות עם מפרט טוב לגיימינג, ההתלבטות היא בין הכרטיסים: HD4770, HD4850, HD4870, או בכלל של ניוידיה היותר עוצמתיים... האם עדיף ניוידיה DDR3 עם יותר זיכרון או שמא רדיאון עם DDR5? וגם אם אפשר לומר לי מאיזה חברה לקנות את הרכיב.. PALIT,CLUB3D, או שיש אחרות יותר טובות? התקציב הוא לא עקרוני בדיוק אבל שלא יעלה על 1300 שקל.. אנלא ממש מבין בזה ואשמח לקבל עזרה.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני לא מעונין ביד שניה, ובחנויות לא מצאתי. אז מי שמכיר, אשמח אם יאמר לי, תודה.
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי היית רוצה לדעת האם אפשר לעשות קרוספייר עם שני כרטיסי מסך שונים, כמובן ששניהם תומכים בקרוס פייר תודה
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום התקנתי כרטיס טלוויזיה במחשב הבעיה בהתקנה הייתה בקול כי מכרטיס טלוויזיה יוצא כבל שאמור להתחבר ללוח אם(שיעביר כל) אבל בלוח אם לא מצאתי חיובר אז התקנתי כרטיס קול עכשיו חיברתי עליו והכל עובד יפה אני ראוה טלוויזיה אם קול אבל כאן מתחילות הבעיות אני לא יכול לשמועה סרטים מהמחשב בשביל זה אני צריך להעביר את הרמקולים מחיבור לכרטיס קול לחיבור של לוח אם ואז אני ייכול לשמועה מוזיקה מהמחשב אבל לא יכולך לראות טלוויזה אם קול הבעיה השניה שזה גם מקליט לי מטלוויזיה בלי כל מה לעשות? עריכה|: אני גם לא יכול לכוון את הקול(להגביר להנמיך) דרך התוכנה (חייב לעשות זאת ידנית)
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
1.אז ככה מצב ההמתנה של המחשב שלי לא פועל יותר .ורציתי לדעת מה יותר כדאי.האם לשים את המחשב על שומר מסך או לכבות את המסך עם הכפתור.בוא נגיד לזמנים של חצי שעה ,שעה ,ו3 שעות.מה עדיף לדעתכם ? 2.האם יש נזק למסך אם אני מכבה אותו ומדליק אותו אחרי חצי שעה ? כמה פעמים ביום או שעדיף לחצי שעה להפעיל שומר מסך ? 3.האם במסכים כיום בכלל שווה להפעיל שומר מסך ? תודה רבה למשיבים !
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי,אני מחפש כרטיס טלויזיה כזה שאני מחבר תמחשב לטלויזיה עם חוט ואני צריך שזה יהיה זול. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני משתמש בafter effect cs5.5 והרינדור של הוידאו נורא איטי. רציתי לדעת איזה חומרה בעיקר תשפר לי את הביצועים כשאני אחליף אותה במחשב שלי ואם כן אז מה מומלץ שיהיה גם טוב וגם לא יקר מידי (עד 400$ בארצות הברית). המחשב שלי: מעבד: intel core i7 920 לוח אם: asus p6t כרטיס מסך: bfg gtx 280 oc זיכרונות: 10gb ddr3 1066mhz דיסק קשיח: hitachi 500gb 7200rpm sata2
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
חברה איך הכרטיסים של leadtek כאלה זולים ראיתי 7800gtx ב 2500 בזמן שה 7800gt עולים 2500 בחברות אחרות זה הגיוני זה אומר משהו ?
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הפעלתי משחק והשתנו הגדרות התצוגה.. לאחר שניה היה מן פיצוץ קטן ונקודה לבנה באמצע המסך.... וריח של שרוף... המסך נשרף אני מניח... יש דרך לתקן את זה?... יכול להיות שזה רק פיוז ? כי עכשיו הוא לא נדלק...
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://www.nordichardware.com/news,6331.html מסתבר שתהליך ה80NM של AMD סובל מאותה זליגת מתח שתקפה את הפרסקוט. משמעות הדבר - 2900XT הוא כרטיס המסך החם ביותר שנראה עד היום. בחום הרב טמון גם יתרון, מאחר וליבה חמה כמו הR600 נהנית מפוטנציאל אוברקלוק משופר עם קירור קיצוני (קרח יבש, גז, LN2 וכו') בהשוואה לליבה "קרירה" יותר כמו G80
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם לוח של אינטל DG41BI מעבד E7500 ו2 גיגה זכרון רציתי לחבר לו כרטיס מסך חיצוני על מנת לשחק קצת במשחקים. הכרטיסים שברשותי הם: VTX HD 4350 PCI-E DDR2 512MB SAPPHIRE X1650 512MB PCI-E SAPPHIRE HD 3450 512MB PCI-E איזה מהם כדאי לי לחבר על מנת להוציא את מיטב הביצועים למשחקים אני יודע ששלושת הכרטיסים חלשים אבל מה הכי חזק מבניהם.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה, יש לי מערכת בת שנתיים וחצי, והיא קצת מתחילה להראות הת הגיל. התלבטתי עם שידרוג הכרטיס מסך יעשה את העבודה, בהתחשב בגיל של המעבד שלי. התקציב פתוח בסביבות 1,000 שקל. מעבד: (E8400 3 GHZ (OC @ 3.6 לוח אם: Asus P5QL זיכרון: Mushkin 4 GB ספק: Enermax 525watt, 82+ מסך: Dell 2209, רזולוציה מקסימלית של 1680x1050 הכרטיס הנוכחי הוא Geforce 260 של Gainward. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לימישהו יש תמפרט שלו או משהו עליו ועל תאריך היצאיה שלו... :s05: והאם הוא יהיה מענה מספק ל1600 של ati
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן יש לי ג'יפורס 4 אם איקס (לצערי) וכל פעם שאני מנסה להפעיל משחק (שעומד בדרישות שלי !) מופיעה לי ההודעה הבאה והמשחק יוצא חזרה לויינדווס : http://s34.yousendit.com/d.aspx?id=2RZWF869I4NKI221MAMFCFP672 עזרה ! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך wiewsonic va712 לאחר פירמוט נתקלתי בבעיה מוזרה. בחלקיו העליון והתחתון של המסך יש לי מעין שוליים שחורים שאי אפשר להיפטר מהם, כשניסיתי להגדיל הרזולוציה התיקייה "נבלעה"בשולי המסך.... תודה
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT NF7-S AGP גירסא 3.0 וכרטיס מסך 7300GT 25MB של NVIDIA ב Everest כתוב שה Side Band Addressing מבוטל. מה זה בדיוק? ואיך מפעילים? מה שכן מופעל זה ה Fast-Write האם ה Side Band נותן שיפור בביצועים? הכרטיס לא על OC אם זה משנה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בתקציב של עד 1000 ש"ח, זקוק לכרטיס מסך שעיקר יעודו עריכת וידאו ואנימציה תלת מיימדית, אך גם צריך לתת לי ביצועים טובים במשחקים כבדים. שיהיה PCI-E ו 256MB תודה על העזרה...
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
היי אני רוצה לקנות מחר מKSP , ראיתי שיש להם כמה דגמים, איזה לפי הניסיון שלכם הוא כרטיס עם קירור טוב , האם הכרטיס הזה הוא כרטיס חם? מבקש את עזרתכם כי אני לא רוצה להיות מאוכזב . רוני
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אתמול הכל עבד חלק ואז הרצתי משחק שzotac הביאו לנו הפעלתי הכל על high ורזולוציה הכי גבוהה נכנסתי למשחק הכל עבד טוב ולאחר עשרים דקות היו בעצים כמו דברים כאלה אפורים וכתמים כאלה צבעוניים ואז יצאתי מהמשחק ונכנסתי וזה הסתדר ושיחקתי עוד איזה עשרים דקות והבעיה לא חזרה עכשיו אני לא יודע מה לעשות! האם לשלוח את הכרטיס לתיקון או שזה בגלל שהכרטיס חדש? ד"א הדרייבר שלי זה 180.48 whql החדש ויש לי sp3 win xp האם זה מעיד על בעיה? (הספק כוח הוא 550vx corsiar) המעלות במנוחה 35-40 ובמאמץ 50-55
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
איך אני מוחק את הדריברים של נבידיה הדטנטור ראיתי את התוכנה במדור ההורדות אבל היא רק למערכות 9X אז איך אני מוחק שלא ישאר זכר מהן?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-