עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס מסך חדש Radeon 9700 כאשר במערכת ההפעלה (XP) קבעתי קצב רענון של 85 הרץ אולם, כאשר אני בודק את קצב הרענון במהלך משחקים אני מגלה שהוא רק על 60 הרץ. יש לי את הדרייברים המעודכנים ביותר. מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה המרגיזה?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  2. היי, מישהו פעם בדק הבדלים באכות תצוגה על מסך הטלויזיה (LCD של Hitachi) בין ATI לNVIDIA ? האפשרות היא 8800GTS640 או HD2900XT. תודה!

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by oreinis,

אני משתמש בafter effect cs5.5 והרינדור של הוידאו נורא איטי. רציתי לדעת איזה חומרה בעיקר תשפר לי את הביצועים כשאני אחליף אותה במחשב שלי ואם כן אז מה מומלץ שיהיה גם טוב וגם לא יקר מידי (עד 400$ בארצות הברית). המחשב שלי: מעבד: intel core i7 920 לוח אם: asus p6t כרטיס מסך: bfg gtx 280 oc זיכרונות: 10gb ddr3 1066mhz דיסק קשיח: hitachi 500gb 7200rpm sata2

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  4. יש לי לוח אם של GIGABYRE X48T עם שני PCI-E. על אחד אני רוצה ויש כרטיס ATI 4780X2 ועל השני אני רוצה לשים Nvidia 6600 ? האם זה אפשרי ? האם הם יעבדו על אותו לוח אם ?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  5. חברת powercolor , לא שמעתי עליה אף פעם. אבל זה ה x1950pro היחיד ש KSP מוכרים... יש לכם חוות דעת?

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  6. http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTQ2MSwxLCxoZW50aHVzaWFzdA== אנא - אל תגיבו בת'רד זה אם לא טרחתם לקרוא את המאמר שבלינק הנ"ל. כשזה מאחורנו, האם לדעתם hardOCP צודקים? האם רק הדרך שלהם נכונה ושאר הביקורות ברשת לא משקפות באמת את הביצועים בזמן אמת של כרטיסי המסך הנסקרים? אותי הם הצליחו לשכנע, מה אתכם ולמה?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  7. שלום יש לי עכשיו כרטיס מסך 8800gts 640mb יש לי אותו כבר שנתיים+ ואני רוצה לשדרג , זה בעיקר למשחקים , מה יותר מומלץ היום NVIDIA או ATI ? אני מתלבט , 4890 או ה GTX 275 . אה ועוד משהו , יש לי לוח ASUS Striker Extreme שמבוסס על ציפסט של נוידיה , תהיה איזשהי בעיה עם אני ישים עליו כרטיס של ATI ? יש קשר בין הדברים ?

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by wow,

יש לי כרטיס עם VIVO ורציתי לדעת האם אני יכול להעביר דברים מהווידאו ישר למחשב איך בדיוק אני עושה את זה וכמובן איך האיכות יוצאת (יש לי רדאון 9600 פרו עם VIVO)

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by daniel9876,

יש לי ספק 460W של Cooler Master... האם הוא יחזיק את ה-GTX460 768MB של GIGABYTE?... תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  10. כמו שבכותרת צריך שיהיה גם למשחקים וגם לתמיכה מלאה בdx 10 .. תביאו כמה בין 1000 ל 1500 ש"ח .. תודה...

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  11. מערכת XP כותבת לי לאחר הורדת הדרייבר של ATI והתקנת חדש שהיא לא מוצאת את קובץ MOM . מ זה ? איך מתקינים ? מה עושים ? בלי הקובץ הזה לא ניתן להיכנס לדרייבר ?

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  12. כ.מסך 7800GT דגם מואץ מהמפעל של לידטק, הייתי בטוח שזה המאוורר של המעבד שמרעיש אבל התברר שלא הוא דיי עושה חור בראש

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by dot com,

יש לי כרטיס מסך Geforce 2 MX, Hercules 3D Prophet II MX Dual-Display Video ועשיתי פירמוט למחשב ואחרי הפירמוט הכרטיס לא עבד טוב! עדכנתי אותו לDriver הכי מעודכן מהאתר Http://us.hercules.com גירסה:40.41 יש לי WIN 98 על אותו מחשב והכרטיס עובד חלק בWIN98!!! ניסיתי לבדןק בהגדרות ולא הלך.. כשביטלתי את כל האפשרויות לתלת מימד הכרטיס היה טוב הבעיות בכרטיס: -המחשב ניתקע כשאני מפעיל אותו בWINXP - הצלחתי חלקית לסדר את זה. -אי אפשר להפעיל משחקים ודברים תלת מימדיים. -אפילו כשהוספתי WordArt למסמך בWORD אז המחשב ניתקע!!!

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by Nirkaw,

הכותרת אומרת הכל .

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  15. כרטיס המסך התחרותי של AMD לשוק הבינוני-גבוה עשוי להפוך לתחרותי עוד יותר כעת, משהושקו דגמים ראשונים עם מחצית מנפח הזכרון הגראפי אם אין לכם התנגדות מובנית כלשהי למוצרים שלה, כרטיס ה-Radeon R9 390 של האנדרדוגית בעולם העיבוד הגראפי, AMD, מהווה אלטרנטיבה לא רעה עבור ה-GeForce GTX 970 הפופולרי. עתה עובדה זו אמורה להפוך למדוייקת ורלוונטית אפילו יותר, עם ההשקה של דגמים ראשונים אשר כוללים רק 4GB של נפח זכרון GDDR5, בדומה לדגמי ה-Radeon R9 290 בדור הקודם, במקום 8GB של GDDR5 כפי שהיה עד עכשיו. טרם ברור עד כמה נרחב יהיה השיווק של הדגמים החדשים, אך כן ברור כי באופן טבעי למדי המטרה כאן היא לספק מוצר בעל תג מחיר תחרותי יותר מדגמי ה-R9 390 העכשוויים – לכאורה 300 דולר או קצת פחו…

16. Started by AvigdOr.GT,

אנשים פרמטתי תמחשב ניקיתי אותו, התקנתי דריברים כמו שצריך וזה מה שיצא: http://service.futuremark.com/compare?3dm05=657397 מה אתם אומרים ? זה טוב למהירויות סטוק של הכרטיס? המפרט שלי הוא: p4 2.4 - stok 512ddr leadtek 6600GT הציון מתאים למפרט?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  17. שלום, קיבלתי לפני זמן קצר, גרסה חדשה של תוכנה הנדסית בה אני משתמשת, אך ניתקלתי בהודעת שגיאה בהפעלת התוכנה, בה רשום כי להפעלת התוכנה דרוש כרטיס מסך שתומך בחומרה ב-DirectX 9.0c. כרגע יש לי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X - לפי מה שכתוב ב-Display Properties ב-Windows ומותקן אצלי DirectX 9.0c - אבל כנראה שזה לא מספיק. במדריך למשתמש של התוכנה רשום לגבי כרטיס המסך, כי הדרישות הן: Graphics card with 128MB of RAM supporting DirectX 9.0c or higher (24-bit color or higher is recommended for better quality). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס AGP (ולא התקן החדש) מתאים ורצוי שלא יהיה יקר מדי. כמו כן, האם קיימים כרטיסי מסך שתומכים כבר בגרסאות מתקדמות יותר של DirectX? בת…

• 14 תגובות
    • 787 צפיות
  18. אתמול הגיעה לי ההזמנה שעשיתי(וכן זה מאותה החנות כמו ש-AKULA הזמין-ביררתי איתו) ובמקום הרקולס רדאון 9700 קיבלתי רדאון 9800 פרו!!!!!!!!!! ;D ;D ;D נראה לי שמישהו שם יהיה צריך לחפש בקרוב עבודה חדשה.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by W0lverine,

יש הבדלים בין ה ATI RADEON לבין SAPPHIR RADEON ? כי ראיתי שההבדלי מחירים לא קריטיים, השאלה איך הביצועים

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by Impreza,

יש לי לוח ABIT NF7-S AGP גירסא 3.0 וכרטיס מסך 7300GT 25MB של NVIDIA ב Everest כתוב שה Side Band Addressing מבוטל. מה זה בדיוק? ואיך מפעילים? מה שכן מופעל זה ה Fast-Write האם ה Side Band נותן שיפור בביצועים? הכרטיס לא על OC אם זה משנה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  21. יש לי DVD Rom במחשב, וקניתי לא מזמן Leadtek GeForce 4 TI 4200 64 Mb ויש לי 2 שאלות: 1) יש לו VIVO? 2) מה תהייה האייכות של הדי ווי די אם אני אחבר תמחשב לטלוויזה, אם משהו יודע..?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by RDS,

טוב תראו... הייתה לי תקלה כלשהי במשחקים, ולא ממש הייתי בטוח מי האשם... אז העברתי את הכרטיס מסך שלי למחשב אחר, והבעיה המשיכה... הכרטיס הוא 1950PRO, והוא קורס במשחקים, וגם כשניסיתי לעשות scan for artifact (אם ככה כותבים) ב-ATITOOL, הייתה קריסה אחרי 10 שניות... חשדתי בבעיית טמפרטורה, למרות שהטמפ' בקריסה היא רק 60-70 (יחסית מעט ל-1950PRO), אז העליתי את מהירות המאווררים, והקריסה הייתה רק לאחר 50 שניות... בקיצור, זו כבר פעם שנייה שיש תקלת התחממות עם הכרטיס, בפעם הקודמת הבאתי את הכרטיס לחנות, ששלחה אותו ליבואן, שהחזיר אותו אחרי חודש.. הדבר היחיד שהיבואן עשה זה לנקות אותו... אז ניקיתי את הכרטיס והבעייה המשיכה... אז אחרי החפירה הארוכה, מה כדאי לעשות? לשלוח לחנות שתביא לי כרטיס חל…

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by danielud,

תקציב: 1000 שח חריגה מקסימלית: ללא חריגה, אבל תגידו לי במקרה ויש כרטיס מסך טוב שאני מפספס בהבדלים של 50-20 שקל.) שימושים עיקריים: גיימינג האם תרצו OC בעתיד ? לא חנות: KSP מעבד: Intel Core 2 duo E6750 2.66Ghz זיכרון: 3.0 GB לוח אם: Intel® Desktop Board DG33FB כרטיס מסך נוכחי: Sapphire X1950 Pro GDDR3 256 MB ספק: ThermalTake TR2 470W Silent PSU 24 PIN (חשוב לציין שיש לי רק חיבור חשמל אחד לכרטיס מסך.) מסך: 19" LCD LG חשבתי על ה 5770 אך אשמח לשמוע את הצעתכם. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  24. יש לי 6600GT ויש לי פריזים במשחקים . זה הDRIVER שיש לי - DRIVER DNA 1.8 השאלה למה זה קורה והאם היתה למישהו בעיה דומה שנפתרה לדוגמא DRIVER זכרון בקיצור יש למישהו פתרון בבקשה תודה

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by dingo888,

יש לי כרטיס מסך geforce 8500 gt ואני רוצה לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה עם כבל s-video ל-rca ואני מצליח, רק שאי אפשר לראות בטלוויזיה בדיוק את אותה איכות שרואים במחשב\ כאיילו במחשב אני רואה רגיל ובטלויזיה אני רואה איכות ממש גרועה.. אז אני רוצה שזה יהיה הפוך.. איך אני גורם לזה?

דיונים חדשים בפורומים