כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יום רביעי מגיעה הSAMSUNG A650 ואני מחפש לקנות כרטיס בשביל לשדר אליה סרטי 1080p אז ככה המפרט שלי די חלש כמו שאתם רואים, אז השאלה אם קנייה של כרטיס מסך חדש(חובה שיכלול HDMI) יספיק? אם כן איזה כדאי לי, השימוש יהיה ברוב לשידור סרטים כי משחקים אני משתמש בPS3
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך.... אבל שיתמוך בדירקסט 10! אבל אני לא יודע מאיפה זה מתחיל השמות לדוגמא:8800,8600 אם תוכלו להגיד לי אני ישמח...
-
- 13 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT NF7-S AGP גירסא 3.0 וכרטיס מסך 7300GT 25MB של NVIDIA ב Everest כתוב שה Side Band Addressing מבוטל. מה זה בדיוק? ואיך מפעילים? מה שכן מופעל זה ה Fast-Write האם ה Side Band נותן שיפור בביצועים? הכרטיס לא על OC אם זה משנה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כניתי: G-Force FX 5900 מבית אלבטרון האם נדפקתי או שהם ספקים דיי טובים?
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
להבנה הכללית מה עדיף 2 X HD 2400 Pro 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ולעשות קרוספייר עולה לי 700 ש"ח או HD 2600 XT 256MB DX10 HDTV 2xDVI יחיד שעולה לי 900 ש"ח שאלה עקרונית מבחינת ביצועים מה יהיה חזק יותר ??? (במצב הנוכחי)
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני משאר שבניגוד לATI , אצל NVIDIA ביום ההשקה ואחריו בעיות מלאי לא ממש יהיו..
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, חושב על שדרוג כרטיס מסך, השאלה שלי כמו בכותרת האם CORSAIR 450W מספיק לHD6950? אם לא אז האם ל HD6870? אם גם לא אז איזה ספק חדש כדאי לקנות ? בתודה מראש לכל העוזר.. נ.ב. קראתי שאמורים להיכנס לשוק כרטיס הדור החדש HD 7XXX השאלה האם כדאי לחכות עד שהם יכנסו לשוק עד לירידת מחירים של HD 6XXX? יש לי כרגע HD5770 ותכלס לא בוער לקנות עכשיו.. מפרט: Q6600 6GB RAM לוח אם ASUS P5K WINDWOS 7
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כרטיס של חבר נדפק HD4890 מפרט מחשב של החבר ספק כח 500 איכותי לא יודע של איזה חברה אבל לא גנרי מעבד כפול ליבה מחפש המלצה למשהו יותר טוב ממה שהיה לו
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
איך אני מוחק את הדריברים של נבידיה הדטנטור ראיתי את התוכנה במדור ההורדות אבל היא רק למערכות 9X אז איך אני מוחק שלא ישאר זכר מהן?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הותקן במחשב כרטיס שאמור להיות חדש, עליו מדבקה המציינת INNO3D וגם: GF 8400 GS G4E3DH. מה שמוזר: יש רק גוף קירור גדול ורחב מאד, לא התקן קירור עם מאוורר. בדו"ח של EVEREST מצויין : (GPU Clock (Geometric Domain) 459 MHz (original: 100 MHz, overclock: 359% (קובץ טקסט מצורף - הדו"ח) אז השאלה שלי, ותסלחו על הבורות: 1. מה זה ה OC הזה בכרטיס מסך, בשביל מה? 2. ממתי יכול להיות ועל ידי מי ? 3. יכול להיות זו הסיבה לחום של 50 מעלות בפעולת הכרטיס? זה חום סביר? 4. איך מבטלים את זה והאם צריך בכלל? 5. נראה לכם כרטיס מקורי של INNO3D או זיוף בדרך של הדבקת מדבקה שמדפיסים במדפסת הפרטית? 6. אם יכול להיות מקורי, למה באתר של החברה הזו אין כלל כרטיס כזה, ללא קירור אקטיבי אלא רק עם מפ…
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס POWERCOLOR THEATER 550 PRO בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס powercinema לא שומעים אתהסאונד טוב (מלא רעשים) אבל עם תוכנות אחרות אין בכלל סאונד, מישהו יודע מה לעשות ואיך לפתור את הבעיה? ראיתי בפורומים שצריך לחבר את כבל מכרטיס הTV לכרטיס קול אבל הבעיה היא שאין לי אפשרות כזאת בכרטיס שלי. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי כרטיס מסך shappire 9800pro והוא רוצה לעשות לו סופטמוד ל XT עם מדריך שהוא מצא בנט, במדריך כתוב שרק עם הליבה R360 אפשר לעשות את זה, השאלה שלי זה איך אפשר לדעת בביטחון של 100% האם הליבה שלו R350 או R360? האם אפשר לסמוך על מה ש EVEREST אומרת? האם איכשהו הדרייברים של ATI אומרים?, האם כתוב על הליבה עצמה? הוא דיי פחדן ולכן אני צריך שיטה שבה הוא יוכל לדעת כמעט ב 100 אחוז שזאת הליבה שלו. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני חושב לקנות את המסך של DELL עם הפאנל IPS 23 ואת הכרטיס מסך הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9273 יש לי את הכרטיס הקודם שלי HD5770 1GB ואני רוצה לשדרג לזה. והספק שלי מספיק חזק ? זה הספק: PSU:Thermaltake TR2 RX 550W[table][tr][td] [table][tr] [td][/td][/tr] [tr] [td] [/td][/tr][/table] [table][tr][td] [table][tr] [td]תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs: [/td][/tr] [tr] [td][/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לשים כרטיס פיזיקה אם עוד כרטיס מסך רגיל ומאיזה סידרה אנ ייכול לשים את הכרטיס הז הכי יש ל7300GS אז אנ יורצה לדעת אם אני יכול לשים אותו ואם לא אז מאיזה כרטיס עד איזה כרטיס אני יכול ?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
תראו אני מתלבט בין ה 6600 לבין ב X700 כי שניהם באותו מחיר בערך אם יש עוד צהעות יותר טובות לכרטיס מסך ב 700 שקל תודה
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היה לי 6800LE שהיה מציג לי סרטים בטלביזיה בלי שום בעיות (קליק ימני על הסרט ואז הצג בטלביזיה וזהו - יש סרט). לצערי הכרטיס נשרף השגתי לי 9600XT. הבעיה היא שכשאני מגדיר למחשב שיוציא גם וידאו לטלביזיה, הוא מוציא את האות ב-1024X768. כמובן שהטלביזה הפשוטה שלי לא מציגה כזאת רזולוציה ומה שקורה זה עם העכבר אני יכול להזיז את התצוגה כך שכל פעם אני רואה רק חלק מהמסך. הבעיה היא שאי אפשר לראות ככה סרטים! אני לא יכול לראות את כל הסרט!!! מישהו יודע איך אני יכול לשנות את ההגדרות כך שהמחשב יתיחס לטלביזה ברזולוציה נורמאלית?
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום. לאחר ניסיון קצר עם הדרייברים הרשמיים מבית ATI החדשים ביותר: 5.6, גיליתי שהם עושים בעיות, תקיעות במשחקים, הרבה פעמים זה יוצא לי מהמשחקים לגמרי וכו'. למרות כל הבעיות יש שיפור FPS דיי רציני ומכיוון שיש לי כרטיס חלש יחסית (R9550) חבל לי לוותר על כל FPS, אז רציתי לשאול האם הדרייברים של אומגה שמבוססים על 5.6 פותרים את הבעיות שהדרייברים החדשים עושים אך משאירים את שיפור ה-FPS ? תודה מראש. לירן.
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מה דומה ל-HD4850 בביצועים בסידרה החדשה 5XXX ATI ?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חבר'ה תראו יש לי בעיה כזאת: יש לי מחשב ישן פנטיום 3 - 450 עם כרטיס מסך nvidia riva tnt 16 mb שמובנה על הלוח אם לקחתי מחבר שלי את הג'י פורס 2 אמ איקס שלו כדי לשים בשלי אבל אי אפשר כי אין בכלל סלוט לכרטיס מסך משום שהכרטיס מסך הנוכחי הוא מובנה על הלוח אם יש איזשהי שיטה בכל זאת לחבר אותו ושיעבוד???
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אהלן, אני עומד לרכוש מחשב חדש ויש לי דילמה קטנה עם הכ. מסך. שאלה ראשונה. 8600GT - האם שווה לרכוש את הכ. מסך הזה? אני לא גיימר רציני, במחשקים כבדים אני מוכן לשחק גם ב Medium אם צריך או משהו.. לא מחפש לשחק באיכות הכי גבוהה. עכשיו 8800GTS - 256mb vs 320mb הממ.. האם יש הבדל ענקי ביניהם והוא שווה את ה500 שקל? והאם אני באמת אצטרך אותו, כלומר שוב, לא גיימר כבד, אבל רוצה לשחק במשחקים כאשר אני אהיה בVISTA. והחברה אשר מייצרת את הכ. מסך ALBATRON, האם הכרטיסים שלה איכותיים או שווים למקום אחד שלא אציין בשמו? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך Low-End כזה, שמתאים יותר לעבודה עם תוכנות מוזיקה, גרפיקה פשוטה מאד, אינטרנט וכו' אבל מה, שהטי וי אאוט שלו יהיה מעולה כי אני רואה המון סרטים דרך המחשב, ואני פעם בשנה אולי משחק במחשב. חשבתי על ה Radeon 9200 או על ה Geforce 5200 ואמרו לי שיספיקו לי כרטיסים אחרים יותר זולים, השאלה אם כדאי כבר לעתיד לרכוש משהו יותר חזק והכל. תודה מראש :-)
-
- 12 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני צריך כ.מסך שישמש אותי לבינתיים עד לשדרוג. אני מתכוון לחכות איתו עד לבערך עוד שנה, עד עכשיו ה 9700 שלי סיפק אותי ככה שאין לי דרישות כ"כ גבוהות. עדיף כרטיס מנועה. מה אתם אומרים על 7600GS? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5254
-
- 14 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בעיה ראשונה יש לי מארז גנרי הכרטיס הותקן ואי אפשר לחבר לו חיבור DVI משום שהשקע כל כך צמוד לחלק העליון בעיה שניה יש לי לוח אם של MSI והתקנתי את DUAL CORE CENTER והוא מראה שהשעונים של הכרטיס מסך הם: GPU 135 ו MEM 50 איך יכול להיות מהירויות כל כך נמוכות ???? איך אני מעלה לכם תמונות אני לוחץ הכנס תמונה והוא מכניס גיבריש לטקסט ולא פותח אפשרות ליבא תמונה ? שמתי את הכרטיס ללא בורג עם נטיה קלה מקוה שזה לא יעשה לי נזק עד שאני אקנה מארז לא משוק שחור
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אהלן , קונה מחשב חדש שבוע הבא זה המפרט: Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪935 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 , יחידות 1 ₪133 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1378 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪564 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪538 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Sapphire ATI Radeon 5450 1GB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪331 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=16…
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך X1800XT 512MB איזה חברה אבל לקנות?? מישהו יכול להביא לי גם לינק לאתר
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-