כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי מה התנאים במחשב לראות HD ולא מצאתי.. ראיתי ואת זה אני יודע שהמסך חייב להיות בעל כניסת HDMI.אבל אפשר בקצרה מה המינימום למחשב שאוכל לראות סרטים או הופעות ב-HD? HD=HIGE DEFINITION.
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מתכנן כבר לא מאתמול לקנות כ.מסך חדש. זה התחיל ב1950P, עבר ל1950XT ועכשיו כשהבנתי שה8600 הולך לצאת אין טעם לקנות ולהתבאס. אז ככה, זרקו כל פיסת מידע שתעזור לי להתאפק עד להגעה הכלכך מיוחלת שלהם לארץ. סופ"ש נעים
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שני הכרטיס בתקן AGP. עם ה 6800GS שלי אני מגיע ל6200 נקודות ב3DMARK05 ואפשר יותר... ועם ה 7600GT הביצועיים דיי דומים?... האם כדאי להחליף ל7600GT? הוא אמור לצרוך פחות חשמל? :-\ כי ה 6800 GS דיי מתחמם אפילו עם HS מסיבי.
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מי יכול להמליץ על LCD רצוי של פיליפס או של LG במחיר +-1500 ש"ח רק של 20 אינץ. והאם המסכים של chimei נחשבים איכותיים ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מסוג A8N-SLI של אסוס, וכרטיס Radeon X800 של אסוס. האם יש אפשרות להתארגן על X800 נוסף ולהריץ אותם בCF, או שאני צריך לוח אם שתומך בCF?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אם יש בכלל הבדל... אני ישמח לדעת תודה רבה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
בטראד של כרטיסים מומלצים בחלק של גיימר חולה גרפיקה, היה כתוב: יש לי מסך L1750SQ עם רזולוציה מקסימלית של 1024*1280. ולכן הבנתי שאין לי טעם לקנות כ. מסך HIGHEND. אבל כשחיפשתי מסכים 19" לשידרוג עתידי ראיתי שגם הם תומכים במקסימום 1024*1280 (מסך LG - L1940HR מהמפרט המומלץ ל-9000 ש"ח). ובקיצור, השאלה היא, האם בשביל "לנצל" כ. מסך HIGHEND חייבים לקנות מסך ביותר מ-2500 ש"ח? האם יש לי כלל טעם לקנות כ. מסך מעבר ל-MID RANGE אם אני לא מתכוון להשקיע גם במסך בשנה הקרובה?
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם; אז ככה, אני מפעיל הכל ברזולוציה של 1024X768, ונוח לי בצורה כזו, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם כדאי לקנות 8800 שבמילא לא ינוצל ברזולוציה הזו או כדאי להתפשר על 8600 העתידי\1950PRO ודומיו? האם ברזולוציה הזאת יהיה לי הבדל במשחקים בין 8800 ל-1950PRO (ואני לא מתכוון להבדל בין 200FPS לבין 180, אלא להבדל יותר משמעותי). תודה לעונים -רון.
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי כאן שתי תמונות תגידו לי עם יש עוד להוסיף.ואם אפשר עוד להוסיף מהגדרות אחרות תודה .אני משתמש עם התוכנה ati tray tools [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=5470 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2206&products_id=14600 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=981 או את הכרטיס הזה ATI Radeon X1300PRO 256MBוGigabyte השאלה היא מה הכרטיס שהכי מתאים למעבד המסכן שלי כאילו מי מהם הכי טוב שהמעבד שלי יכול לנצל במלואו תודה מראששש
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני צריך כרטיס מסך של תקציב 1000ש''ח זה הגג! ושיריץ משחקים לעוד שנה על מקס\גבוה. אני מתכוון לקנות את הכרטיס במרץ אבל אני צריך מידע עכשיו כדי להערוך השוואות וכו'. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS יריץ את fear על ההגדרות הכי גבוהות על רזוולוציה 1024 על 1280 חלק חלק?
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי שאלה חברים, מה קורה אם מחברים כרטיס AGP 8X לחיבור AGP 4X הוא פשוט עובד פי 2 יותר לאט? אילו בעיות עשויות לצוץ?
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום =] יש ברשותי 7600GT, ויחד איתו קיבלתי חיבור שמתפצל לשלושה חיבורים שונים, לטלוויזיה.. כעת, יש לי ממיר של HOT מיותר בבית, אוכל לחבר אותו ולראות טלווזיה דרך המחשב?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי לדעת מה המתח שאמור לקבל הסלוט של ה-PCIe? יש לי גי'פורס 7600GT ובתוכנת ניטור של הלוח אם (ABITEQ) אני רואה לפעמים תוצאות מדאיגות זה עובר לפעמים את ה-1.7 וולט וכל המחשב מתחיל לצפצף ועוד משהו... זאת נשמעת כמו בעיה בספק או בעיה בלוח אם? (שני החלקים די טובים: לוח אם - Abit KN9 SLI AM2, Nforce 570 ספק - FSP 400PAF). תודה אנשים[br]פורסם בתאריך: 1.02.2007 בשעה 19:28:21 שלום אנשים...שוב אני ממש מצטער לעבור על חוקי הפורום אבל אני ממש חייב עזרה המחשב שלי נהיה ממש בלתי שמיש תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
רשמתי על זה כבר בפורום LCD אבל מפן אחר, התוצאה הסופית היא שאני רוצה מסך LCD שיחשוב שהוא עובד ב-90 הרץ ויותר (או באמת יעבוד ככה) אל תגידו לי גם פה שזה לא משנה כי אני יודע שזה לא משנה, אבל י שלי תוכנה שמחייבת מסך עם לפחות 90 הרץ כדי להחליף תמונות בסינכרון לזה... לכן חשבתי אולי איכשהו על אפשרות להכנס לדרייברים ולשנות שמשהו ידני שהוינדוס או הכרטיס מסך יחשוב שהואמוציא 90 הרץ ויותר כשבפועל המסך LCD מקבל רק את ה-75 שוא יכול אליהם, או משהו בסגנון, אשמח לכל עצה רעיון ומחשבה (גם אם אתם מכירים מסך LCD שיכול בלי שטויות לעבוד על 90 הרץ ויותר).
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
חברה קניתי כבל TV OUT קראתי מדריךלבעלי כרטיס ATI אבל זה לא נוגע לבעלי כרטיס ATI radeon 9600xt . אז ככה חיברתי את הכבל אני רואה חלקים מהשלחן עבודה אבל אני רואה עם זה גלים ושחור רואה ממש לא בברור ניסיתי להוציא את הכבל אנטנה של הממיר וזה לא עזר . לפי דעתי הכבל מחובר מאוד טוב זה גם מראה לי שזה קולט אותו אבל יש משהו בהגדרות שלא עשיתי נכון עם מישהו יוכל להסביר לי או להביא לי מדריך לחיבור טי וי אוט עם כרטיס מסך כמו שלי הודה לו . תודה רבה !!
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
? ATI X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E? או POWERCOLOR X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E שניהם אותו מחיר!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hello for some reason the nvidia demo Adrianne runs really slow for me MAX 15FPS while most of the time 12-13fps You can see my computer specs on my Sign, I've the most new drivers from NVIDIA web site why this demo gliths/bitting for me? [br]פורסם בתאריך: 30.01.2007 בשעה 20:39:26 the froggy demo Reso 1440 900 works like 4fps.....why?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 64 +2800 Kingston 512 DDR Motherboard Epox 8KDA3J ATI Radeon 9800 Pro (שדי נהרס לי, אני רוצה להחליף אותו במשהו שיהיה יותר טוב) התקציב הוא 500 ש"ח ואני לא מחפש משהו מקצועי אני לא גיימר רציני.. רק שיפעיל נגיד משחקים כמו BF2 חלק על בינוני+ ב-1024 נגיד.. חשבתי על ה-7300GT (DDR2) .. כדאי?
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היה לי כרטיס 7800 ג'י טי .. הוא היה מגיע לטמפרטורות גבוהות של 80 + מעלות.. לכן החלטתי שאני רוצה לשים עליו קירור של אקסלרו x1.. הלכתי לחנות ksp ואחד מהטכנאים שם לי את הקירור הנ"ל.. שחחזרתי לבייתי גיליתי שאין צג במחשב , המחשב נדלק אך ללא צג , ולא רואים כלום במסך.. למחרת הלכתי אל הטכנאי שהוסיף לי את המאוור ואמרתי לו את הבעיה , המחשב כבר אצלהם חודש +- והיה לי איתם הרבה וויכוחים ובעיות , הייתי ממש עצבני , עד שהשתגעתי כבר ולא התקשרתי אליהם איזה שבוע , היום הוא התקשר אלי ואמר לי שהוא שם לי כרטיס חדש של 7900 gt של אסוס .. הוא הרבה יותר חזק מהכרטיס שהיה לי 7800 או +- אותו הדבר?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התלהבתי נורא מהכרטיס כאן - http://xtreview.com/review114.htm התקציב שלי הוא עד 600 שקל - שזה 20 ש"ח מעל למחיר הכרטיס המינימלי בזאפ. השאלה שלי היא כזאת, לאנשים שיש נסיון עם כרטיס זה, עד כמה קירור הסטוק טוב בכרטיס הזה, וכמה המהירויות ליבה\זכרון הממוצעות לכרטיס זה באוברקלוק ??
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום אני אטוטו קונה מחשב עכשיו אני חשבתי לקנות בנתיים את HIS PCI-EX RADEON X1650PRO 256MB DDR2 128 BIT DVI VIVO TV/O - RETAIL שעולה 676 אני רוצה לדעת האם הכרטיס הזה סבבה והאם הוא ירץ לי משחקים חלק יחסית כי אני רוצה כרטיס מסך שיש לו VIVO וגם שיהיה זול עד שיצא הכרטיס הבא של ATI ואז אני אקנה אותו זאת אומרת לא להשקיע עכשיו בכרטיס מסך מי יודע מה כי בכל מקרה תוך חצי שנה שנה גג אני יחליף לכרטיס מפלצתי מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי כ. מסך GEFORCE 7600GS שמגיע עם חיבור לטלויזיה, החיבור נראה אחד יציאה ממחשב ו-4 כניסות לטלויזיה. 4 כניסות נראים בעל 4 צבעים אדום, ירוק, כחול וצהוב. ואני רוצה רק כניסה בעלת חיבור כבל Composite. יש קיים כזה שיאפשר לחבר את מ-4 כניסות אל כבל Composite או חיבור רגיל מיציאה של כ. מסך וכניסה כבל Composite? ואיפה ניתן להשיג? אני באיזור ת"א.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
האם אפשר יהיה לשחק במשחקים חדשים עם מפרט דומה לשלי(ללחוץ על מפרט וכתוב שם) אך במקום הכרטיס מסך שיש לי לשים את אחד מהכרטיסים החדשים שיתמכו בDX10 אבל כרטיס של MID RANGE, השאלה היא האם זה בכלל שווה? כל עוד אין תקציב לזמן הדי רחוק....
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-