עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Avidar.R,

היתי היום בשתי חברות מחשבים אחת הציעה את הgtx 570 במחיר של 1300 ש"ח החברה השניה הציעה gtx 570 IT במחיר של 1650. בקיצור שתי כרטיסי המסך הם לכאוררה דומים אך יש אחד מהם הוא שידרוג זה הgtx570 IT השאלה שלי זה האם קיים שידרוג כזה ואם כן האם הוא שווה השקעה של עוד 350 ש״ח ההבדלים באיכות הם משמעותים או שזה רק גימיק תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by yotam360,

בכרטיס המסך http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7621 6600GT יש DDR III ובכרטיס המסך http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7618 x800GTO יש DDR II מה ההבדל בין DDR III ל- DDR II של שני הכרטיסים??

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  3. לכרטיס החדש יהייה 2 גרסאות אחת עם 256MB והשנייה עם 512MB והמחיר הוא 180$-200$ ו230$-250$ בהתאמה. מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3461&Itemid=1

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by edeenn12,

Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 או Sapphire 6950 1GB GDDR5 HDMI Retail

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  5. שלום אני קניתי את 710T וקיבלתי איתו שתיי דיסקים אחד זה driver שהתקנתי אותו והשני זה תוכנה עכשיו אני חיב להתקין אותה ועוד משהו אני מרגיש שהמסך מהיר מדי אך אני משנה את זה? או שזה קשור לזה שעכשיו עברתי ממסך רגיל ולוקח זמן להיתרגל? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  6. אני בדיוק רוצה לקנות אחד ועכשיו נתקלתי בכתבה על ירידת המחירים, אני יודע שזה ספקולטיבי, אבל מנסיון העבר, כמה זמן לוקח למחירים להתעדכן אצלנו?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  7. זה נכון שכרטיסי מסך של חברת BFG יש אחריות לכל החיים ???

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by ziv13,

שלום. ברצוני לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי GE- FORCE 3 ל REDEON- 9800 PRO או GE FORCE FX 5900 ULTRA הדילמה שלי היא בנוגע ללוח אם שלי שתומך בתקן AGP 4X בלבד והכרטיסים הנ"ל הם תומכי AGP 8X האם עלי בנוסף לקנות לוח אם חדש על מנת להינות ממשחקים עתידיים כגון HL- 2 ודום 3? אני שומע דעות מנוגדות ממספר אנשים : חלק אומרים שאני חייב לוח שתומך ב AGP 8X כדי להינות מהכרטיס החדש במשחקים הנ"ל וחלק אומר שאין סיבה בשלב זה להשקיע עוד במחשב. מה דעתכם? המחשב שלי הוא: 2000 MHZ 512 מגה בייט ראם לוח אם AGP 4 X תודה.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by Zippo,

טוב אנלא ידוע אם זה קשור לפה, אבל יש לכם כל כך הרבה פורומים, ככהצ לילדים שלא הכי מבינים קשה לדעת למה מתאים מה... בכל מקרה יש לי חיבור בין הטלוויזיה למחשב, יענו שאני רואה בטלוויזיה מה שאני רואה במחשב, יש לי את התוכנה של NVIDIA שאיתה אני בוחר מה רלאות מה, בכללי שאני מבחר אני יכול לראות גם במשחב וגם בטלווזיהי מה שאני עושה במשחב, אבל שאני רואה קובץ וידאו, אני רואה רק במשחב, או שאני משנה את ההגדרות ורואה רק בטלוויזיה, עכשיו, שאני מסתכל על המחשב בטלוויזיה הכל יותר גדול ושחור כזה, אבל לא אכפת לי, אחרי הכל זה ברור, אבל הבעיה שאני רוצה לסדר היא שמתי שאני רואה סרט שיש לי על המחשב בטלוויזיה עם החיבור, הסרט עצמו "אפל" יותר מבמחשב, יענו פחות מואר, וזה מבאס לראות ככה, יש למישו שמץ איך …

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by ice35,

שלום יש לי מעבדE6300 לוח אם PCI-E Asus P5L-VM 1394 וכרטיס מסך 7600GS מה הכרטיס הכי חזק שהמעבד לא יגביל שיעבוד לי על המחשב? ומהו הכטיס הכי משתלם מבחינת ביצועים-מחירים? תודה

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by Idanp,

מה ההבדלים בין כרטיס מסך אדום לירוק?? (אם יש הבדלים ביכלל) ויכול להיות שהאדום יותר חזק מהירוק??(ב X800XL) כי ראיתי בבנצ'ים שהכרטיס אדום ושלי ירוק :'(

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  12. Started by hidrox,

שלום, האם כדאי לי לקנות את הכרטיס הבא במחיר שצוין? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5537 האם Albatron נחשבת לחברה טובה? האם הקירור כה טוב? אולי עדיף חברה אחרת? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by janluca,

רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס הזה למי שמשחק פחות ......... אבל ישתמש הרבה ב VIVO לעריכת וידאו הנה הכרטיס http://europe.hercules.com/showpage.php?p=88&b=1&f=1 לא מצאתי את מהירות המעבד הגרפי ואת מהירות הזכרון .. אולי משהו יודע .. אגב המחיר מוצע ב 1,490 ש"ח במקום 1703 ש"ח כדאי ?? יש לי כרטיס של ATI RADEON 9500 PRO רק חסר לי ה VIVO מה דעתכם

14. הי, כרטיס Radeon 4670 עבד אצלי לפחות שנה באופן סביר עם ווינדוס XP - מסך LCD בחיבור DVI וטלויזיה בחיבור S-VIDEO. מצב CLONE. לפני שבוע שידרגתי לווינדוס 7 ומאז אני נאבקת. שידרגתי דרייבר לגירסה: 10-7_vista32_win7_32_dd_ccc_enu והוא נותן לי רק מצב EXTEND THE DESKTOP, ובנסיון לעבור ל-CLONE הוא מוריד רזולוציה ל600X800 , וגם אז העכבר הולך לאיבוד בין המסכים ושום דבר לא עובד כמו שצריך. הצלחתי סופסוף לחזור ל-EXTEND, אבל צריכה חיבור לטלויזיה לצפייה בסרטים. אנא עצתכם! תודה!

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  15. Started by yossi_s1,

הרבה פעמים כששיחקתי בכל מיני משחקים חשדתי שיש לי בעייה בכרטיס בגלל FPS נמוך יחסית. לדוגמא, מאיזושהיא סיבה לא יכולתי להפעיל את COD1 או 2 אני כבר לא זוכר על הגדרות הכי גבוההות, היה לי FPS נמוך מאוד. עכשיו אני משחק FARCRY ובביקורות הכרטיס החזיק ללא בעייה עם הגדרות הכי גבוההות, אצלי ההגדרות לא על הכי גבוההות ועדיין יש לי FPS נמוך. רזולוציה: 1680X1050 המפרט נמצא בצד, המעבד באובר ללא שינוי מתחים, הכרטיס גם באובר עם ATITOOL שמחליף בין פרופילים של 2D ו3D הטמפ' לא עוברת את ה70 מעלות ואין לי תוכנות שפועלות ברקע...

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by dennis14,

http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_54_296&products_id=1990 מה דעתכם ?

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by eLeVaTor,

איזה מבין שני גופי הקירור עדיף יותר, מבחינת קירור ושקט?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  18. נמחקה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by KenshinSama,

אהלן, קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך.. בקיצור שמתי לב שבהרבה משחקים הFPS שלי תקוע על 60 לא יורד ולא עולה. ניסתי לחפש את הV-SYNC הזה בכמה משחקים לא מצאתי ובאלה שכן הפסקתי אותו והFPS נישאר על 60 מה שכן.. בBF3 כשההגדרות על HIGH יש לי 80 FPS במומצע(נבדק על ידי FRAPS לפעמים יורד אבל אף פעם לא יורד מ65 ולפעמים עולה ל100+) והמשחקים שהFPS תקוע על 60 חלשים מבטאל פילד 3 כמו SKYRIM וLEAGUE OF LEGENDS VINDICUTS. בקיצור מה יכולה להיות הבעיה? יש לי את הכרטיס GTX 560TI עם מאבד I5 2500. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by Tzox,

שלום, קניתי עכשיו טלוויזית HD ואני רוצה לחבר אליה את המחשב בשביל לראות סרטים. יש לי כרטיס מסך ישן, GEFORCE 8600GT. יש לי כמה שאלות: כדי לראות תוכן HD אני חייב שיהיה בכרטיס מסך יציאת HDMI? או שאני יכול גם עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי לראות תוכני HD? במידה ואני באמת צריך לשדרג את הכרטיס מסך שלי, יש לכם המלצה בשבילי? אני לא משחק משחקים, אני רק רוצה לראות תכני FULL HD חלק. תודה מראש, טום.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  21. Started by elad_jacoby,

קוראים לכרטיס FX 6800? אם סתם 6800? אל תחשבו שאני לא מבין.. פשוט רציתי לדעצ

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  22. יש לי שאלה .. מה יותר טוב גיפורס 5200 או iti 9200 .. שמעו אני צריך לקנות כרטיס מסך במחיר שלהם .. אז רק תגידו לי מה יותר עדיף אני יודע שיש כיום יותר טובים אבל אני רוצה משהו ברמה שלהם.. מה אתם מי יותר טוב יותר מהיר ויותר חזק.. תודה רבה !!

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by -Tal-,

שלום היום קיבלתי את המחשב החדש עם Sapphire ATI HD4850 Vapor-X 1GB, נכנסתי לאתר של ATI לחפש את הדרייבר שמתאים לי, והגעתי לכאן: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-64bit הורדתי את הלינק הראשון שזה ATI Catalyst™ 9.10 Suite for Windows 7 (64 bit) והתקנתי. עכשיו שאני נכנס לתהליך של הCATALYST אני רואה ככה: רציתי לדעת אם זה בסדר, יש לי אפשרות ללחוץ על BASIC למטה ולהתחיל התקנה של עוד משהו... שאין לי מושג מזה. רציתי לדעת איפה אני יכול לשלוט על מהירות המאוורר וכו'... אני לא חושב שהתקנתי כמו שצריך את הדרייבר. איך אני יכול לוודא את זה? בעיה נוספת היא שאני לא יכול לשנות את הרזולוציה של הטלויזיה שלי (LCD 32") שמחוברת בעזרת כבל VGA.. רואים מתוח ונ…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by arpa,

היי, קניתי HIS 6790 FAN חדש לפני כשבועיים. הכל עבד מעולה עד לפני כמה ימים כשלפתע המסך שלי החשיך אבל המחשב פעל.. זה קורה כל כמה שעות, משום מה אני מתחיל לשמוע את המאוורר של הכרטיס מאיץ ואז המסך מחשיך ורק אחרי ריסטרט זה מסתדר וחוזר חלילה. יש לי את הדרייברים האחרונים (ATI CATALYST) וכל ההגדרות על הדיפולט (בדקתי גם את ה AMD OVERDRIVE). ניסיתי לחפש על הבעיה הזאת בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר.. יש דרך לוודא מה בדיוק הבעיה או מישהו מכיר את הבעיה הזאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  25. שלום וחג שמח! אני רוצה להשתדרג בכרטיס מסך חדש לצורך משחקים, מתכנן להוציא סביבות 700 שקלים, עם אופציה לכמה לירות יותר אם באמת כדאי. המערכת (לא משהו) שלי: intel q8200 msi p43 neo-f 8gb ddr2 800mhz inwin power man ip-s450bq3-3 מחיפושים שעשיתי עלה כי כרטיס בטווח המחירים האלו שמתאים וכדאי מבחינת יחס עלות/תועלת הוא ATI Gigabyte 7790 1GB GDDR5 OC, לינק - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/ati-gigabyte-7790-1gb-gddr5-p-14741?cPath=67 יש לציין שאני לא מתמצא כל כך בתחום ואני מניח שאני מפספס כמה דברים וכנראה לא הגעתי לכרטיס הנכון/מתאים, לכן אני פונה אליכם בבקשה לייעוץ ועזרה בהתאמת כרטיס למערכת ובכללי האם כדאי/מה כדאי. תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.