כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שאלה של חוסר ידע, במידה ואני קונה מחשב בלי כרטיס מסך האם הוא יוכל לעבוד? המפרט של המחשב יהיה: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX GIGABYTE GA-965P-S3 WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - BLACK - BULK TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA HEC 400ART - 400W - 20/24 PIN - ATX 1.3 אני קונה אותו בלי כ.מסך כי אני מעוניין לחכות חודש חודשיים ליציאת 8600.. האם הוא יעבוד בלי כ.מסך? האם אני יוכל להריץ משחקים? אשמח לפרטים על כך.
-
- 13 תגובות
- 738 צפיות
-
-
תראו איזה בעייה יש לי וזה בכל משחק מדובר ב 6800gs agp PALIT
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ATHLON 3200 64BIT, אני מאמין שאם משווים אותו לPENTIUM אז הוא רץ ב2.0GHZ. אני אוהב משחקים כמו OBLIVION החדש ומשחקי אימה כמו OBSCURE 2 וכו'. כמובן שגם CRYSIS הייתי רוצה לשחק אבל, אתם יודעים, יש גבול אני מנסה להבין איזה כרטיס מסך מספיק לי בשביל המשחקים הללו. ששיחקתיב OBLIVION, שיחקתי על המחשב הזה עם Gefore 6200. הורדתי את הכל הכי מעט שיש וזה זז בקושי, אבל סביר מינוס בשביל לשחק. לעומת זאת, שיחקתי בPREY גם ברזולוציה הכי נמוכה שאפשר וזה הגיע למצב של נראה לי 15FPS לפי דעתי. זוועתי לחלוטין. איזה כרטיס מסך מומלץ עד 1000 ש"ח? אני יודע שיש ביקורות אבל אני מעדיף לשמוע בן אדם ששואל שאלות ולא מה שכתוב. ראיתי השוואות בTOMS HARDWARE ולפי מה שראיתי, לא כדא…
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך. בפורום מציאים לי רק 8800GT. והGTS בטענה שהוא לא מומלץ. אם אני אקנה GT זה יהרוס לי תתקציב. 8800GTS 320MB http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5163 8800GT 512MB http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4957 ברור שהGT יותר חזק בביצועים. אך השאלה האם ההבדל ביניהם שווה את ה400 שקל? אם כן בבקשה תסבירו לי למה.
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלוויזיה עשיתי תצוגה כפולה למסך ולטלוויזיה ומשום מה התצוגה בטלוויזיה שחור-לבן. הכרטיס שלי זה geforce4 440mx.. חרשתי על כל ההגדרות של הדרייבר ולא הצלחתי לעשות כלום כולל הגדרות הצבע אם כל ה-pal וה-ntcs וכל אלה.... משתגע לא מצליח לפתור תבעיה... תודה מראש לכל מי שמצליח לעזור לי ;D
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בקרוב מאוד כרטיס מסך למחשב P4 עם לוח אם GIGABYTE בעל חריץ הרחבה 8*AGP . השאלה היא האם ניתן להתקין על חריץ הרחבה כזה כרטיס מסך בעל חיבור PCI EXPRESS ? איזה כרטיסים ניתן באופן כללי להתקין על חריץ הרחבה שכזה ? חשבתי על אחד הכרטיסים מסדרת GEFORCE 7600GT אשמח לעזרה אסף
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ב7000 , עכשיו, חשבתי על הרבה מפרטים שמתאימים לתקציב ויצא בסוף אולי - E6600+ 8800GTX, הבעיה שהוא לא יודע איך לעשות OC למעבד - וגם לא רוצה לדעת... עד כמה המעבד הזה יגביל את 8800GTX? בכמה אחוזים הוא יגביל אותו בסטוק? והאם שווה בכלל לקחת E6600 בסטוק בלי OC ל 8800GTX? תדוה מראש
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
אני רוצה לרכוש כרטיס מסך טוב וחשבתי על הכרטיס הזה... אז הנה המפרט שלו: PowerColor X850 XT R48-TVD3 Chipset - RADEON X850 XT Support Memory/memory bus width - 256MB GDDR3 SDRAM - 256 bit Connectors - Dual DVI -I - VIVO - HDTV http://www.tul.com.tw/webmaster/product/images/326_1.jpg ---- קישור לתמונה המחיר שלו נע בסביבות ה 2800 ל 3000 ש"ח יש לי צורך בכרטיס מסך טוב ואני רוצה שתיתנו לי חוות דעת עליו.
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ראיתי ב-3DMark05 שיש לי גירסה 7.1.2.5 יש מצב שהיא יוצרת לי מסכים כחולים ? פיענחו לי מקובץ dump GRAPHICS_DRIVER_FAULT nv4_disp.dll אז אני מחפש גירסה קודמת או גירסה אחרי מהיכן אוכל להוריד ? ומה כל הדרייברים האלה ? אפשר למחוק אותם אם אני מתקין דרייבר חדש
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, AMD 64 כמובן, לוח אם של NForce. לפי מה שהבנתי פה בפורומים הרדאון 9550 לוקח בגדול כל GF באותו מחיר (עד 400 ש"ח). עכשיו אני מתלבט, הלוח אם הרי הוא של NVIDIA אז לא יותר עדיף גם כרטיס מסך של אותה חברה? לא יווצרו בעיות בחיבור RADEON עם שבב NFORCE? אני נוטה יותר לכיוון של G-Force בגלל התמיכה המלאה שלהם בלינוקס, ובכלל רוב המשחקים שאני משחק בהם הם פיפא אנדרגרונד ןלפעמים משחקים כבדים. עד היום הסתדרתי יופי עם GF4 MX440 על האיכויות הכי גבוהות בכל המשחקים האלה, אז אני לךא מבין מה יהיה רע נגיד בFX5500 לעומת הרדאון? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי כרטיס מסך shappire 9800pro והוא רוצה לעשות לו סופטמוד ל XT עם מדריך שהוא מצא בנט, במדריך כתוב שרק עם הליבה R360 אפשר לעשות את זה, השאלה שלי זה איך אפשר לדעת בביטחון של 100% האם הליבה שלו R350 או R360? האם אפשר לסמוך על מה ש EVEREST אומרת? האם איכשהו הדרייברים של ATI אומרים?, האם כתוב על הליבה עצמה? הוא דיי פחדן ולכן אני צריך שיטה שבה הוא יוכל לדעת כמעט ב 100 אחוז שזאת הליבה שלו. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי , קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600 GT חיבור לAGP .... חיברתי את הכרטיס מצויין עד הסוף .. פתחתי את המחשב הכנסתי את הדיסק של הדרייברים ואז התקנתי , הפעלתי מחדש את המחשב . וזה לא השפיע הוא עדיין מתנהג כאילו אין דרייבר . ניסיתי להכניס את הדרייבר דרך אשף החומרה של ווינדוס(הלכתי לפי ההוראות של MANUAL ) עדיין לא קלט והוא אומר לי שיש פרמטר שגוי . מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?? נ.ב כתוב במנואל שאני צריך אולי לשנות משהו בביוס אבל לא ממש הבנתי ... יש לי לוח אם msi 865pe Neo2 והביוס שלי הוא AMIbios 3.31 זה מה שכתוב לי במנואל של הכרטיס : Graphics Card Installation skip this step if you are not using this type of mainboard)i ) step 1: it is advised to disable onboard …
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
עדיפות גובהה למסכי DVI (יש לי 6800GT ואני רוצה לנצל אותו טוב טוב ועד הסוף..) אבל בבקשה לא לחרוג מהתקציב.. ושאלונת קטנה על הדרך.. תגידו יש 6800GT לPCIE? ראיתי משו של XFX וחבר שלי קונה אותו אבל זה יעלה לו 3500 להביא לארץ... זה משתלם לו בכלל? כאילו הוא רוצה לעשות מפרט לפי זה ואני לא יודע אם שווה לו לוח של PCI E ואז הוא לא יוכל לשים AGP... אם אתם מגיבים על השאלה אז בבקשה גם דברו על המסך כי זה חשוב לי מאוד..
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום כולם ברצוני לבטבל את ה vsync יש לי radeon 9800 pro עם גרסה דירוברים קאלטיסלט ccc אני חושב 1.12 קיצר אני לא מבין איך לבטל שם את vsync לא מצאתי את זה אפשר עזרה ? והאם כדאי לבטל דבר זה?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני חובב משחקים ובזמן האחרון אני מתלבט אם לקנות מסך LCD עכשיו השאלה שלי היא מה עדיף כי לפי מה שהבנתי מסכי CRT עדיפים למרות מחירם הזול...מה אתם אומרים?????
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לא מיועד לגיימר, אלא לעבודת TEXT בעיקר קצת משחקים (לא כאלה שדורשים כח עיבוד רב) ואולי סרטים
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי את ה INNO3D OC 650\1900 אני חייב לשים את אותו כרטיס בדיוק .. או שאני יכול לשים גם ASUS שפועל על מהירויות שונות (600 \1800) תודה
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה מומלץ עבור הכסף שהוא עולה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=823 האם באותו סדר גודל של מחיר יש כרטיס מומלץ יותר? תודה
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום .. אני רוצה לשדרג כרטיס מסך .. תקציב שלי עד 500 שקל ועדיף כמה שפחות... המערכת שלי עכשיו היא כזאת : AMD 4200 אני עושה לה OC לוח אם: K9N Ultra 2GB Ram ספק 450W של EZ COOl זה די דחוף.. ואני צריך סניף פה בחיפה .. תודה לעוזרים :-)
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי היית רוצה לדעת האם אפשר לעשות קרוספייר עם שני כרטיסי מסך שונים, כמובן ששניהם תומכים בקרוס פייר תודה
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אוקי, יש לי ת x1950pro. אני משחק הרבה ב cod4 ברשת. אתמול רציתי לשחק קצת בסינגל פלייר ולא יכולתי, כול שנייה יש ארטיפקטים והמחשב קופא עד לריסטרט ידני. לא שיחקתי ב cod4 כחצי שנה ואתמול חזרתי לשחק בו. חשוב לציין שהבעיות בסינגל קורות תוך 5-10 דקות ואילו במולטי אין בכלל בעיות! (שיחקתי בומלטי כמה שעות אז אני יודע...)מישהו יכול לעזור לי איך לפתור תבעייה המעצבנת הזאת? תודה...
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כי יש לי עדיין מחשב עם הפלטפורמה הזאת בבית, אולי יש לה עוד סיכוי לקום לתחייה?
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://www.firingsquad.com/hardware/sapphire_toxic_4850_dual_slot_review/default.asp
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-