כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
הודעה ראשונה שלי בפורום אז שלום לכולם. מקווה להנות מהאתר וללמוד הרבה (זה מה שבטוח) טוב יאללה לשאלה. כרגע יש לי כרטיס מסך מסוג geforce fx5200, מעפן בקיצור ואני חושב שהגיע הזמן שאני אשדרג לכרטיס מסך שיוכל להביא לי ביצועים טובים יותר. הנה המפרט של המחשב שלי: CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name: MSI PX8 Neo-V (MS-7043) (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN) System Memory: 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) Disk Drive: SAMSUNG SP0411N (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) כמו שאתם רואים הכ.מסך צריך ליהיות בעל נתיב AGP. יש לי תקציב של 1200+-. בעיקרון אני חשבתי על: Leadtek WinFast A400TDH 128Mb 256Bit Retail אבל חשוב לי ליהיות בטוח לפני שאני קונה כד…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי,אני מחפש כרטיס טלויזיה כזה שאני מחבר תמחשב לטלויזיה עם חוט ואני צריך שזה יהיה זול. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
כותרת כרטיס מסך -עדיפות ל- nvidia geforce או איך שלא רושמים את זה ומך לא משנה יצרנית רק שיהיה שטוח איכותי 19 או 17 אינצ'
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס מסך - gigabyte GTX560 TI 1G הוא עבד טוב לכמה שבועות ולאחר מכן נאלצתי לפרמט את המחשב עקב תקלות. כשהתקנתי אותו מחדש הוא עבד טוב אבל עם פיקסיליזציה קטנה בתצוגת תמונות שחשבתי שתעבור, והיא לא. אחרי תקופה המחשב התחיל לשלוח לי הודעות כל כמה זמן שמנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה, זה מתלווה גם עם כיבוי/השחרת המסך לכמה שניות וחזרה למסך התצוגה הרגיל עם זמן תגובה איטי עד שהוא מתאפס על עצמו. בהתחלה זה קרה רק כאשר השתמשתי בתוכנות כמו פוטושופ/אילוסטריטור אבל אחר כך אפילו בנסיון לגלוש באתרי אינטרנט. נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את העידכוני גירסא הכי חדשים ו... כלום. אתמול החלטתי להסיר טוטאלית את הכרטיס מהמחשב ולהעלות אותו שוב, בשביל …
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
מאז שעידכנתי את לגירסא החדשה.. המשחקים זזים באיטיות מורגשת... יש סיבה כלשהי?.. זאת בעיקרון השאלה היחידה.. עוד שאלה קטנה... יש לי 2 אפשרויות להורדה... אחת גדולה יותר.. עם ההוספה הזאת של ההגדרות משהו כזה... אז יראו יותר טוב.. או שזה ישנה משהו באיכות אם אני אתקין את הגירסא הגדולה יותר?.. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ואני משחק קאונטר סטריק ושבדקתי כמה FPS יש לי היה לי 60 ובמחשב הישן שלי היה לי 100 יש לי 8800 GTX ו2G DDR2 מעבד 4 ליבות.... אז מישהוא יודע למה? [הורדתי כבר תדריברים החדשים של הכרטיס מסך] אה ועוד שאלה לכרטיסים של NVIDIA שנכנסים למאפיינים על שולחן בקרה מתקדם וכו יש שנכנסים לכרטיסיה של הכרטיס מסך חלון צר כזה בצד שמשנים בו כל מני הגדרות אבל לי אין אותו מישהוא יודע למה?
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ביקשתי מפרט והביאו לי את הכרטיס מסך הזה: כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪545 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44020 איך הוא? מה אני יכול לקנות טוב יותר בערך בסכום הזה? תודה ויום טוב *****אני ממש לא מבין בזה... זה יתאים למסך 20" ~ ? זה יראה באיכות טובה? יחזיק יותר משנה? שורה תחתונה- יש יותר טוב במחיר בסדר גודל כזה?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך מהחנות tms.co.il בתקציב של עד 330 שקל! PCI-E הכרטיס צריך להיות מספיק טוב בשביל להפעיל ויסטה, ושאני יוכל לשחק איתו בפיפא..
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
עד עכשיו הייתי סגור על 7600GT ופתאום ראיתי שיצא ה 7900GS בכמעט אותו מחיר מה יותר חזק? מה יותר שווה לקנות?
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
את האמת אני די מתלבט אשמח לקבל תשובה מקצועית עם קצת הסבר! יש לי כ 3000 שקל והשימוש היה למשחקים בעיקר...
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מפרט: p4-2.8 512m gigabyte GA-8SG800 ינצל אותו?
-
- 12 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אתמול הכל עבד חלק ואז הרצתי משחק שzotac הביאו לנו הפעלתי הכל על high ורזולוציה הכי גבוהה נכנסתי למשחק הכל עבד טוב ולאחר עשרים דקות היו בעצים כמו דברים כאלה אפורים וכתמים כאלה צבעוניים ואז יצאתי מהמשחק ונכנסתי וזה הסתדר ושיחקתי עוד איזה עשרים דקות והבעיה לא חזרה עכשיו אני לא יודע מה לעשות! האם לשלוח את הכרטיס לתיקון או שזה בגלל שהכרטיס חדש? ד"א הדרייבר שלי זה 180.48 whql החדש ויש לי sp3 win xp האם זה מעיד על בעיה? (הספק כוח הוא 550vx corsiar) המעלות במנוחה 35-40 ובמאמץ 50-55
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכרטיס מבחינת ביצועים ? ובנוסף רציתי לדעת אם כרטיס מסך זה יתאים לי עם ספק כוח של 400 וולט או שהיה חייב להחליף ספק כוח ל 550 וולט? http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7465
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן,קינתי HD4850 TOXIC אחד וP45 ואינ רוצה להוסיף עוד אחד...עכשיו הרבה אומרים לי שבגלל שכל כרטיס מוגבל על X8 הביצועים יהיו נמוכים משמעותית,אבל חלק אומרים שבגלל שזה PCI-E אז יש בעצם רוחב פס כפול. מי צודק? האם משתלם לעשות CF על הלוח הזה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי כרגע 8500GT במחשב, אני יודע שאני צריך לשדרג... אין לי ממש תגציב כרגע... אני מתלבט אם לקנות עוד 8500GT ולחבר ב SLI, או שבכלל עדיף לי לקנות את ה4850? מה אתם אומרים עדיף לי לעשות? אני רוצה להוציא את המחשב כל מה שאפשר כדי שיריץ משחקים כמה שיותר טוב, אבל אין לי ממש כסף להוציא על חלקים... תודה על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, פתחתי ת'רד שלם על ההחלפה שלי מ 8600 ל 8800 חזק של EVGA ניתן לקרוא כאן - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=273532.0 הרבה אנשים ציינו כי חבל שלא הלכתי על כרטיס עם 640 MB אם כבר החלפתי. התחלתי להרהר האם באמת לא כדאי לי להחליף היות ויש לי את האופציה. אשמח לשמוע מאנשים את דעתם (מנומקת ככל האפשר בבקשה) למה עדיף לי להחליף ולמה כדאי. האם כדאי להוסיף עוד 100 דולר +- וללכת על EVGA עם 640 או שאפשר להישאר עם בראנד זול יותר ואף לחסוך מעט כסף כפי שדניס ציין בת'רד הקודם. אני כעקרון מאסתי בשטויות ואני רוצה כרטיס הכי מתאים לסט אפ שלי ולציפיות שלי, לא רוצה תקיעות בכלום ! (עד כמה שהגיוני) שאלתי על SPARKLE ואמרו לי שאין מה להשוות ל EVGA ברמת רעש המאוורר ואיכות הכרטיס…
-
- 13 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
השאלה היא פשוטה ונובעת מסקרנות. מה הייתם מעדיפים? אחד כזה: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_68&products_id=1615 או שניים כאלה: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGBNX66128D&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1821&aff=Zap
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
זה נכון שכרטיסי מסך של חברת BFG יש אחריות לכל החיים ???
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מה דומה ל-HD4850 בביצועים בסידרה החדשה 5XXX ATI ?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם הניקוד טוב :s05: ] [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מה עדיף למשחקים? אני מתכוון מחשב רק למשחקים עם כרטיס רדאון 9600 פרו למשל (משהו ברמה הזו).
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי ממיר דיגיטלי של YES האם אני יכול לחבר אותו לכרטיס VIVO ולהקליט תוכניות, או שאני חייב כרטיס טלוויזיה? (אם כן, אילו חיבורים/כבלים אני צריך?) תודה
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-