עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן חבר'ה.. יש לי מעבד כפול ליבה E5200 ולוח אם Gigabyte EP43-DS3L זיכרון 4 ג'יגה. עכשיו יש לי כרטיס מסך Radeon HD4350 אני חושב, והוא מריץ HD לא רע וגם עם המשחקים אין לי בעיה. זה מה שאני צריך. העניין הוא שעד עכשיו הוא היה מחובר לטלוויזיה HD READY, ועכשיו קניתי טלוויזיה FULL HD, והחיבורים שיש לי עליו (Dual DVI + TV Out) לא מספקים אותי. אז אני צריך כ.מסך, בתקציב 500-600 ש"ח, אפילו פחות, שיריץ לי 1080P חלק, ומשחקים בינוניים, ושיהיו לו יציאות Dual DVI + HDMI. החיבורים מאוד חשובים לי, ומקס' מקס' שיהיה אחד DVI ואחד VGA, אבל שיהיה HDMI. תודה רבה! דוד.

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  2. שלום! אני משחק בזמן האחרון FSX ואני מאוד רוצה לקנות מחשב חדש בגלל שהישן התקלקל. אני רוצה להתייעץ איתכם לגביי כרטיס המסך - כרגע יש לי מסך 19 אינץ'/17' אני לא בטוח, אבל הוא מעולה ואין סיבה להחליף. אני רוצה שהמשחק ירוץ על ההגדרות הגבוהות ביותר בצורה חלקה. אשמח לדעת אם יש כרטיס שיסחוב לי תוספות כגון REX: http://www.realenvironmentxtreme.com/ או חבילות של שדות תעופה ברמה גבוהה. משהו חשוב: האם עדיף NVIDIA על גביי ATI? שמעתי שהFSX עובד טוב יותר עם NVIDIA. ועוד משהו: עד כמה משפיע המקום שיש לי על הכרטיס מסך - 128/256/512/1024 מגה...?? בקיצור אני מקציב 1500 שקל לפרוייקט מקסימום, אשמח לקבל ייעוץ וחוות דעת, והאם כדאי SLI או CF. תודה רבה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  3. SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ₪938 כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL מחיר: ₪1052 מה ההבדל בינהן חוץ מהמחיר כמובן? כרטיס ה HIS גם 256BIT? יש הבדל בין ה GDDR3 ו DDR3? מה אתם יותר ממליצים? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by Moshik144,

טוב אז ככה יש את הכרטיס מסך ג'יפורס 7600GS האם זה משנה איזה יצרן מייצר את הכרטיס ??? ועם כן יש לי שלושה יצרנים Innovision , msi , palit איזה מהם הכי טוב וכרגע באייבורי מוכרים את היצרנים msi ו innovision של אותו דגם של הכרטיס מסך אז האם זה משנה איזה יצרן מייצר את הכרטיס או שכל הג'יפורס 7600GS יש להם את אותם הביצועים ???

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by avishai1b,

כדאי לקנות את HD3870X2 ולהכפיל אותו? זה משתלם לי? או שעדיף לי כבר לחכות לגירסה החדשה של nVidia ? אין לי בעיה עם לחכות והתקציב למחשב כולו זה 10,000 ככה שיכול להיות שזה יגרום לי לחרוג קצת [ה- 3870] אבל לא נורא

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  6. האם זה הגיוני שברזולוציה של 1280*1024 המחשב לא מצליחל להריץ קארבון? כשזה עם אני אליאזינג אז זה בסביבות ב20 FPS ומורגש שהתמונה מתדעכנת לאט בלי אנטיאליאזינג זה בסביבות של FPS אבל מדי פעם יש צניחות של הFPS וזה די מורגש, המפרט שלי זה מה שבצד, (לעצלנים E6300 2GB DDR2667 X1950XTX)

7. שלום לכולם, קניתי את הכרטיס Hauppauge WinTV PVR150 MCE וכשאני מחבר את HOT דרך ה RCA אני רואה גלים!! חיברתי דרך אותו הכבל (RCA 10M) את המצלמה לכרטיס וראיתי טוב... חיברתי גם את הוידאו דרך אותו כבל וגם איתו ראיתי טוב! וכשחיברתי דרך אותו כבל את הממיר של HOT למחשב אני רואה גלים והפרעות בתמונה! הורדתי מקודדים וזה לא עזר!! דיברתי עם HOT והם אומרים שהם לא עוזרים בזה!! מה לעשות???

8. Started by RazRoNvidia,

היי חברים אני מרכיב מחשב חדש והסתכלתי ככה בין החברות השונות שמייצרות 8800gt וראיתי שה Ko של Evga עדיף על ה SC וגם המחיר שלו בהתאם!! לפי הנתונים שלו (675/1950) ככה קבעתי !! מה אתם אומרים יש משהו אחר שעם OC משתלם יותר??? תודה....

• 13 תגובות
    • 739 צפיות
  9. היי קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך טוב למשחקים ואני מחפש משהו בתקציב של עד 1500 שח הטכנאי שלי אמר לי שיש לו כרטיס : 2600 HD והוא עולה 750שח... זה ממש מוזר לי כי כרטיסים אחרים שלא DX10 עולים יותר הנה הכרטיס: http://www.chip.co.il/Product.asp?productid=634 זה כרטיס פשוט ולא שווה? אם כן. מה כדאי לקנות בתקציב הזה למשחקים ? (יש לי PCI EXPRESS , DUAL CORE INTEL 2.6 , 4GB RAM ולוח אם אינטל אודה לכם אם תתנו המלצה

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by TheBest,

חברה אני נואש אני חייב שתעזרו לי. יש לי בעיה: לכל משחק שאני נכנס אליו ומעלה את כל הגרפיקה עד למעלה, עם הפילטרים. אחרי כמה דקות המחשב עושה לי RESET או יוצא מחוץ למשחק. Help ! המפרט שלי הוא: P-4 2.6Ghz FSB800 1024MB DDR 400MHz Radeon 9800Pro 128Mb - CT 4.1 Windows XP בבקשה עם אתם יכולים ויודעים תעזרו. תודה.

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by Kongo,

עכשיו נכנסתי ומצאתי את זה: 9800SE AIW מה אתה אומרים זה שווה נכון? גם נפתח האומגה ע"י בדיקה, גם יש אחריות, גם כרטיס מסך חזק , גם AIW עם שלט וגם במחיר טוב וגם במלאי ובאספקה דיי מהירה מה אתה אומרים?

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

לGIGABYTE RADEON9700PRO- האם הדריברים מתאימים? הדריברים

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by King Of Action,

Gainward Geforce 3 TI200 Cardexpert TI/500 128MB DDR Video Card 615 Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard 690 ש"ח אני רוצה לדעת בתכלס איזה כרטיס מציג ביצועים יותר טובים ואם הראדון יותר טוב אז האם שווה להשקיע את 80 השקל הנוספים ?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  14. http://www.mag.com.tw/change/product/products-lcd-ms-576.htm זה הלינק שיש בו מידע... אבל אין שם גודל של המסך... חיפשתי בכל מיני אתרי מכירות, ובכל מיני מקומות שאמורים להיות שם מפרטים מי שיכול לעזור לי, יבורך תודה רבה, נדב

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by dbx22,

?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by Cr4ck,

בעיה נורא מורכבת ומעניינת... לא מצאתי לא פתרון ולא הגיון. אני יפרט ממש על כל הפרטים .... יש לי כרטיס radeom 9500 pro 128ddr tvout ומחשב p4 2400 intel dvd למחשב x16 וטלוויזה נורא ישנה , משהו כמו 15 שנה" wega color 3063" אם זה עוזר למישהו. ווידאו toshiba ve15. עכשיו , רציתי לחבר את המחשב שלי לטלוויזה , כלומר , שיראו את התצוגה של המחשב בטלוויזה הישנה שלי. מכאן , מכיוון שהטלוויזה הישנה שלי לא תומכת בחיבור דיגטלי , אלא רק אנלוגי , והTV OUT של הRADEON הוא דיגיטלי, אז חיברתי מהמחשב לוידאו בחיבור דיגיטלי ,ואת הווידאו לטלוויזיה דרך החיבור האנלוגי . כלומר , הוידאו ממיר את החיבור הדיגיטלי מהמחשב , אל הטלוויזה כחיבור אנלוגי. עד כאן הכל בסדר, עובד לי הכל טוב ויפה , רואים את המחשב בטלו…

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by ziv13,

שלום. ברצוני לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי GE- FORCE 3 ל REDEON- 9800 PRO או GE FORCE FX 5900 ULTRA הדילמה שלי היא בנוגע ללוח אם שלי שתומך בתקן AGP 4X בלבד והכרטיסים הנ"ל הם תומכי AGP 8X האם עלי בנוסף לקנות לוח אם חדש על מנת להינות ממשחקים עתידיים כגון HL- 2 ודום 3? אני שומע דעות מנוגדות ממספר אנשים : חלק אומרים שאני חייב לוח שתומך ב AGP 8X כדי להינות מהכרטיס החדש במשחקים הנ"ל וחלק אומר שאין סיבה בשלב זה להשקיע עוד במחשב. מה דעתכם? המחשב שלי הוא: 2000 MHZ 512 מגה בייט ראם לוח אם AGP 4 X תודה.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by ravid,

http://mirror.ati.com/developer/demos/r9800.html לא זכור לי שהיה אותו מקודם אז תקנו אותי אם אני טועה. Ashli Demo אני מוריד את זה עכשיו...

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  19. איך זה אני משתמש ב RAGE3D ואין לי אפשרות לעלות את ה מהירות המעבד והזיכרון ל 600 MHZ ו 500MHZ? מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  20. שלום, אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל ורציתי לשאול כמה שאלות, האם אתם מרוצים מהכרטיס? איך עובדים עליו משחקים כבדים (דאוס אקס, הדמו של far cry) ועוד משחקים ברמתם, איך הוא מתפקד כאשר מופעלים ה AA,FA? תודה על תשובות

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by srolik,

צריך עזרה דחוף .... למישהו יש מסך דק של חברת COMPAL חמשעשרה או שבעעשרה אינץ אני חייב לדעת קצת יותר פרטים או נתונים או תמונה עליו , לא מצאתי בשום מקום באינטרנט אפילו לא באתר של COMPAL תמונה או מפרט אם מישהו מכיר מקום כזה או שיש לו מסך כזה אשמח לעזרה ...

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by SandLegion,

שלום רב למדור גרפיקה ;D אני הולך לקנות 9800, העניין זה שמן הסתם אני מעוניין לבזבז כמה שפחות כסף ולקבל כמה שיותר ביצועים טובים. שאלת "סיר הבשר": האם ניתן לקחת SE לעשות לו OC ולקבל ביצועים של PRO? ואם יש רעיונות יותר טובים מהתותחים פה, אנא הגידו. ארז

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  23. כרטיס המסך התחרותי של AMD לשוק הבינוני-גבוה עשוי להפוך לתחרותי עוד יותר כעת, משהושקו דגמים ראשונים עם מחצית מנפח הזכרון הגראפי אם אין לכם התנגדות מובנית כלשהי למוצרים שלה, כרטיס ה-Radeon R9 390 של האנדרדוגית בעולם העיבוד הגראפי, AMD, מהווה אלטרנטיבה לא רעה עבור ה-GeForce GTX 970 הפופולרי. עתה עובדה זו אמורה להפוך למדוייקת ורלוונטית אפילו יותר, עם ההשקה של דגמים ראשונים אשר כוללים רק 4GB של נפח זכרון GDDR5, בדומה לדגמי ה-Radeon R9 290 בדור הקודם, במקום 8GB של GDDR5 כפי שהיה עד עכשיו. טרם ברור עד כמה נרחב יהיה השיווק של הדגמים החדשים, אך כן ברור כי באופן טבעי למדי המטרה כאן היא לספק מוצר בעל תג מחיר תחרותי יותר מדגמי ה-R9 390 העכשוויים – לכאורה 300 דולר או קצת פחו…

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  24. לעריכת וידאו, אפקטים ותלת מימד. ורנדור בrealtime. מה כדאי? המחיר שלהם שווה פחות או יותר.

25. Started by vitali02,

אני צריך ספק כח שיתאים לכרטיס הזה שיהיה משהו טוב אבל לא יותר מ200 שח אפילו פחות... ואיזה DIRECTX מתאים לכרטיס מסך הזה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.