כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
בשביל הHTPC לא למשחקים אני מקווה שהוא יהיה זול כמו שהוא אמור להיות ושלא ידפקו עליו מחיר בארץ כי אחרת הוא לא שווה דרך אגב זה הכרטיס מסך הראשון של Nvidia עם כרטיס קול מובנה (7.1)
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני הולך לקנות כרטיס מסך ATI 4890 ...חיפשתי מחיר זול ומצאתי כמה דגמים... יש דגם שרשום עליו UD1GD ,אם למישהו יש מושג מה זה אומר אני ישמח לשמוע... כי הדגם הזה עולה פחות מדגם בלי התוספת הזאת... זה דגם אחד: GigaByte ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 1GH HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1225 זה דגם אחר: GigaByte ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 UD1GD HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=814
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום רב חבר שלי אמר לי לשאול עם הכרטיס מסך שלו GTX 250 ומעבד I-5 750 יכול להתמודד כראיו עם סרטי בלורי מלאים ולא ריפים ולי יש עוד שאלה לי יש כרטיס מסך רדון 5970 2GB ומעבד I-960 האם אני יראה טוב ממנו בצורה משמעותית? תודה רבה ותענו במהרה הוא מחכה לתשובה בגלל שהוא רוצה להוריד סרטי בלו ריי ולא להתאכזב שיתקע לו.. בנתאים 720 P עבדו לו מציון..
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש שאפשר להשיג בחיפה חוץ מב-KSP (זה משאיר לנו את כל רשתות האופיס דיפו/טרקלין/מרדנית/נועה ואולי עוד כמה) המסך המת הוא MAG 810FD ששירת אותי נאמנה יותר מ-5 שנים והתחיל להראות הכל כפול ואין לי כוח כבר לתקן אותו. לא LCD
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי לכולם שוב אני תכננתי לקנות את הרדאון 9800 פרו עם 256 מב ... והציעו לי GVX210 חינם ... במקום 1800 דולר הכרטיס טוב ? יותר טוב מהרדאון שתכננתי לקנות ? אם אפשר בנצ'מרקים בבקשה . תודה
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך על הלוח. הבעיה שלכרטיס יש רק יצאית hdmi ולי יש טלוויזיה ישנה לא LCD. גם המתאם מVGA לSVIDEO לא עובד. אני לא משחק משחקים בכלל, רק גולש באינטרנט ורואה סרטים. אני רוצה כרטיס מסך פשוט עם היציאה המתאימה אך כזה שלא יחליש לי את הביצועים (אני עם מערכת מבוססת אתלון X4 ,4 ג'יגה RAM ומריץ ווינדוס 7 64 ביט). הכי זול שמצאתי הוא זה : http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=692 האם הוא יספק את הצרכים שלי ? האם יש זולים יותר ? (לקנות מחשב ולעבור דירה מוביל לחור גדול בכיס....) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
משחקים כבדים,מסך32" :s05: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS צורב DVD: LG DVDRW GSAH55N X20 - BLACK זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPK מארז: ANTEC P182-B w/o PSU ספק כוח: ENERMAX MODU82+ 525W קרור למעבד: THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME : תודה מראש : : :xyxthumbs:
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שתומך ב-VIVO, כדי להיות מסוגל לראות טלויזיה על המחשב (יש לי ממיר דיגיטלי), וכדי להיות מסוגל לראות סרטים מהמחשב על טלויזיה (בקיצור, שימוש גם ב-video in וגם ב-video out). השאלה היא אם יש פורמטים שונים או תצורות שונות שזה עובד בהם... אם אני קונה כרטיס מאירופה או ארה"ב, האם אני אוכל להשתמש בו פה? האם אמורה להיות תמיכה בשיטת השידור (PAL\NTSC)? וגם: מה אני אצטרך כדי לחבר את הכל? האם החיבורים נעשים מול הממירים הדיגיטליים בלבד? ואיזה סוגי כבלים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי! כרגע יש לי 7800GT, אני רוצה להחליף אותו בכרטיס אחר, פשוט יותר דוגמאת 8600GT, הבעיה היא שלא מצאתי עד עכשיוו 8600GT עם VIVO שמאוד יחסר לי וגם לא מצאתי נתונים על צריכת חשמל של הגרסא הפשוטה ביותר שלו (מצאתי רק של גירסאות בOC). אשמח לקבל קישור לבדיקת צריכת חשמל שנעשת על הכרטיס אם מישהוא מכיר. וקישור לחנות שמוכרת גירסא שלו עם VIVO. תודה!!
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני כבר חולם זמן רב על הכרטיס הנ"ל.......... אם יש לכם את הכרטיס וניתקלתם בכל סוג של בעיה, ספרו לי על כך בבקשה. דרך אגב, איזה Radeon 9700 לקנות? יש את ATI, Gigabyte,Hercules ???
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אני שם לב שלפעמים בזמן משחקים התדר נופל, ואיתו גם הFPS. האם יש אפשרות לכבות את המנגנון הזה? כרטיס המסך הוא 6850 תודה!
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
ברכות באפשרותי לקנות מסך חדש באריזתו המקורית אשר הובא מחו"ל.על האריזה רשום LG 17 L 1710 BU-DVI . המחיר המבוקש הוא 2200 ש"ח,אולי אוכל להוריד עוד 100 שקלים. מישהו מכיר את המסך?האם העיסקה משתלמת ?(אין אחריות כמובן) מוסכם עם המוכר שאוכל לוודא תקינות מלאה לפני התשלום. תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
סוף סוף התקנתי את המחשב החדש עם GTO2 (בלי לפתוח פה לשטן כי המחשב הוציא לי את הנשמה ) אז לכל בעלי הכרטיס (ויש לא מעט כאלו פה אני המלצתי לכמה ) השאלה היא בכותרת..... אצלי הטמפ' היא 41 מעלות במנוחה (בלי OC ובלי צינורות פתוחים עדיין) ועם קירור מקורי מן הסתם. לפי ATI TOOLS מהירות המאוורר היא 54% מהמהירות המקסימלית. במאמץ עדיין לא יצא לי לבדוק.... קירור המארז: מאוורר 80MM שמכניס אוויר מהצד, שניים כאלו שמוציאים אוויר מאחורה+ המאוורר של ANTEC TP2 שהוא 120MM,גם הוא נחשב.
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה מתחיל להמאס לי מה-Geofrce 6800 בן ה-3 שנים שלי. ורציתי להחליף אותו בכרטיס חדש יותר... הבעיה שלי, וזו בעיה רצינית, היא שיש לי לוח אם עם חריץ AGPX8 בלבד [ולא עם PCIE-E X16] הבעיה מעמיקה עם העובדה שיש לי Amd Athlon 3000+ 64Bit מהסוקט הישן S754 זה נדיר למצוא בשוק לוח אם שתומך בסוקט הזה+ PCI-E במחיר סביר...חוץ מזה- שאם אני אעשה את זה, עדיף כבר לקנות מחשב חדש. בשורה התחתונה - אני מחפש כרטיס מסך AGP במחיר סבבה שייתן לי יתרון משמעותי על הכרטיס הנוכחי ושיוכל להריץ בצורה יותר אנושית את המשחקים היותר מודרניים. [+אם קיימים כרטיסי DX10 באפיק AGP, אשמח לדעת גם עליהם] תודה. אגב,אני לא מגדיר תקציב - תבחרו משהו שהמחיר שלו הגיוני. אגב 2* - ספק כוח הוא לא פונקציה בעניין. יש לי…
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ב300 ש"ח כולל משלוח מIvory ומצאתי שניים ואני לא יודע מה עדיף לי לקנות.ואני לא הצלחת להצליב בנצ'מרקים של השניים.אני מחפש לשחק מיינקראפט ופיפא 2013 בהגדרות medium את שאר מפרט המחשב הישן אפשר לראות מתחת לחשבון משתמש שלי.ואני אולי אשדרג ל4 ג'יגה ראם. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4875 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8755 אם אתם מעונינים יש לי אספקת כוח של powerman 400w
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
זה נכון שה9600GTירד מהפיתוח במיפעלים?ונכון שיוצאים גירסאות חלשות יותר של 280GTX? פשוט האיתי בחנות מחשבים ואמרו לי שה9600GT לא היה מוצלח ממש ושיוצאים גירסאות המחליפות את ה 9600GT בליבת הR200 כמו של ה 280GTX... זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להחליף לחבר שלי את כרטיס המסך שלו באחד מהישנים שלי. הלוח אם שלו הוא: http://www.giga-byte.co.uk/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1405&ModelName=GA-8SR533P והמפרט של הכרטיס מסך הוא: http://ati.amd.com/products/radeon9800/radeon9800pro/specs.html במפרט של הכרטיס מסך כתוב:Intel® Pentium® 4, AMD® Athlon® or higher with AGP 8X (0.8v), 4X (1.5V) or Universal AGP 3.0 bus configuration (8X/4X) ובמפרט של הלוח אם כתוב: 1 x AGP slot (4x/2x-AGP 2.0 compliant) עכשיו מה שאני מנסה להבין זה האם לוח האם תומך בכרטיס מסך, כי הדרישות של הכרטיס מסך נראות קצת שונות מהדרישות של לוח האם. בגלל שלדעתי הדרישה של הכרטיס מסך: Universal AGP 3.0 bus configuratio…
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מחר 12.6.08 כרטיסי המסך החדשים אמורים להיות משווקים בחנויות (לפחות בחו"ל) . האם למישהו יש מושג מתי ירדו פה מחירי הכרטיסים הישנים יותר? אני מתחבט אם לחכות או לקנות. כמה שיותר תגובות כך יהיה לי יותר ברור מה עליי לעשות. נ.ב. עוד 9 ימים יום הולדתי בבקשה תנו לי תשובות לפני ה20 לחודש.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, ביום ראשון אני הולך לקנות לי את הכרטיס מסך החדש שלי(ATI 5750). כרגע יש לי 8600GT - כלומר, אני מחליף בין החברות. רציתי לדעת - מה הפרוצדורה בעניין זה? עד עכשיו פשוט שידרגתי באותה חברה אז זה היה עניין פשוט של the ol' in out in out וזהו. בקיצור - מה אני צריך לעשות בשביל לוודא שלא נותר שום זכר לדרייברים של nvidia? ולא, אני לא מתכוון לפרמט תודה מראש לעוזרים!$
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מה עדיף GTX 260 או HD 4870 זה למחשב חדש שאני קונה (Q9400 4G RAM) אני משחק על מסך 17'' הם שניהם עולים אותו דבר כנעט ZOTAC GTX 260-880 HD 4870-1080 מKSP
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על כרטיס המסך Gigabyte Geforce FX6600 256mb 128bit ? יפעיל משחקים טוב? או שאולי יש לכם המלצה על כרטיס מסך אחר,עד 700 ש"ח ?
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ב CTX usb Monitor Control Software הוא מראה לי שכאילו לא מחובר מוניטור usb,הכל עובד וסבבה ויש לי את הדרייברים של המסך הזה (למרות ש XP עדיין מגלה אותו כ plug & play ולא PRF711F),למישהו יש את בעיה דומה,או מישהו יודע איך לתקן את זה. (העכבר שלי מחובר ל מוניטור אז כך שה USB עובד)
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יצא בזאפ היום הכרטיס שלהם ואני רוצה לקנות
-
- 12 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, אני עומד לפני קניית מחשב חדש ואני קצת מבולבל. יש את הכרטיס הזה של ZOTAC ב 995 ש"ח: 8800GTS 320MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E מהירות השעון שלו היא 500MHZ לעומתו יש את זה של GIGABYTE ב 1180 ש"ח 8800GT 256MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E מהירות שעון 700MHZ. עכשיו אני מבולבל, ה GTS לא אמור להיות מהיר יותר?? ברב המקרים דגמי ה GTS עולים יותר, אז מה קורה כאן? אופיר
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-