כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי היית רוצה לדעת האם אפשר לעשות קרוספייר עם שני כרטיסי מסך שונים, כמובן ששניהם תומכים בקרוס פייר תודה
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום כולם ! אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-) בכל מקרה לענייננו... יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד.... כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור אך לא כך ! לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - Screen Shot אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו.... אז פה באה עוד שאלה... נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר.... תודה מראש חן
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לשום לכולם, ברצוני לברר האם מעבד מסוג G620 מסדרת PENTIUM של INTEL יהווה צוואר בקבוק לכרטיסי מסך מסדרת 4850/4870/4890. כרטיסים אלו זולים כיום ומוצאים בשפע למכירה בלוחות יד 2. עלה לי רעיון לשדרג את מפרט הנוחכי שלי אך חשש מיצירת צוואר בקבוק מונע ממני לעשות כך. המפרט הקיים: Intel Pentium G620 Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 Corsair Value 4GB DDR3-1333 Int. Intel HD Graphics 2000 Seasonic 430W S12 II 30A@12V אוברקלוק למעבד אי אפשר לעשות בגלל המכפלה הסגורה. הספק הוא סביר (איכות - לפי ביקורות נחשב טוב) אך ההספק הוא 430W. השאלה האם הספק יחזיק כרטיס 4870/4890 והאם יש טעם בכלל לשדרג למשהו כזה אם יווצר צוואר בקבוק שלא ינצל את הכרטיס. תודה מראש לכול המגיב ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
אוקיי, אני מחפש כרטיס מסך יד שנייה (אם מישהו מוכר, הוא מוזמן לצור איתי קשר), ואיזה בחור הציע לכרטיס של החברה PNY. אני אישית לא מכיר את החברה הזאת ואפילו לא שמעתי עלייה, אבל מי אני לעומתכם. אני צריך דיעה מכם על החברה, האם היא משתלמת, איך היא וכל מה שיש לכם לספר לי עלייה. להית'.
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כחצי שנה קניתי מחשב פשוט ב-1K (מורכב כבר), להלן המפרט: מעבד intel core e-2180 לוח אם asus intel 945gce/mx זכרונות 1024 ddr2 667 חברת אמריקן דאטא דיסק קשיח 160 sata 2 (אני חושב..) צורב דיוידי פשוט, מארז וספק ג'נריים מאוד. עיקר הייעוד שלו היה לאינטרנט, מוסיקה, "עבודה משרדית".. אני רוצה לשדרג מעט את המחשב ולקנות את הרכיבים הבאים: כרטיס מסך (כרגע כרטיס מובנה) מארז (מאוד מציק לי שהוא ג'נרי, גם רצוי אחד שקט יחסית..) ספק (כנ"ל כמו המארז..) עוד סטיק של זכרונות (לפי זאפ - בסביבות 90 ש"ח ל-1 גיגה) אני צריך את עזרתכם בבחירת כ. מסך. כמובן שזה יהיה כ. מסך לא מהחדשים, דגם פשוט שיריץ משחקים בסיסים (לדוג' סימס 2 ודומיו). כמובן שהכי חשוב שהוא יתאים למחשב מבחינת חיבורים וכ…
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
טוב בכרטיס הזה יש לי גם HDMI ורציתי לשאול עם הוא רק מוציא ווידיאו או שיש אפשרות גם ליבר דרקו ממיר HD של HOT ? אני יודע שבמקרה כזה המחשב צריך להיות דלוק השאלה עם זה אפשרי בכלל ? ועם כן מה אני אמור לכוון בתוכנה כדי ליראות ווידיאו ?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם... אז היום התחדשתי בשני כרטיסי 4870 ג'יגה של diamond(שעלו לי כ900 ש"ח) חיברתי אותם ואת הגשרים, הכל טוב ויפה...(האסוס שלי עדיין למכירה...) 1. למה המהירות שעון שלי עומדת על 600 ולא על 750??? 2. catalyst מראה שכרטיס אחד הוא disabled... אז איך אני פותר את שני הנושאים? תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הפעלתי משחק והשתנו הגדרות התצוגה.. לאחר שניה היה מן פיצוץ קטן ונקודה לבנה באמצע המסך.... וריח של שרוף... המסך נשרף אני מניח... יש דרך לתקן את זה?... יכול להיות שזה רק פיוז ? כי עכשיו הוא לא נדלק...
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כשביקשתי מפרט בפורום מפרטים הציעו לי את ה7900 אבל אני רואה שפורום פה הציעו לאנשים את הX1950PRO ואני שם לב שהמחיר שלהם דומה מאוד...
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קניתי לאחי הקטן מחשב עם הכרטיס הנ"ל של חברת פאליט במאפיינים של התצוגה כתוב hd4800 איך אני ידע בוודאות שקיבלתי hd4850 ולא דגם אחר..? והאם תוכנה כמו everest יכולה לעזור לי או תוכנה אחרת שאומרת את השם של החומרה בדוייק? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כ.מסך 7800GT דגם מואץ מהמפעל של לידטק, הייתי בטוח שזה המאוורר של המעבד שמרעיש אבל התברר שלא הוא דיי עושה חור בראש
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, עד לאחרונה הצלחתי לסחוב משחקים בצורה לא רעה עם כרטיס המסך הנוכחי שלי (8800GT) אבל לאחרונה הוא כבר ממש מתקשה בביצוע המשימה. אני ממש לא מעודכן בשוק החומרה וניסיתי לחפש קצת ביקורות על הכרטיסים השונים שניתן לרכוש באזור מחיר של 600 ש"ח. לכאורה ממבט זריז בחנויות נראה שהכי טוב שניתן להשיג במחירים האלה זה Radeon 6750/5750 או GTS 450 . בפועל השאלה שלי מחולקת לכמה חלקים: 1. עד כמה באמת הכרטיסים האלה יותר טובים מהכרטיס הנוכחי שלי. 2. האם אני אוכל לשחק משחקים כמו Crysis 2 ו- The Withcer 2 בהגדרות סבירות (רזולוציה של 1650x1080 ללא פילטרים ו- AA אבל בלי להוריד את איכות הטקסטורה והאפקטים עד לרצפה). 3. האם ניתן להשיג שיפור הרבה יותר משמעותי אם התקציב יגדל ל- 800 ש"ח. שאר החומרה שלי…
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
שלום.. קניתי את הכרטיס ישר כשהוא יצא בחו"ל והאחריות הייתה מוגבלת לשנה ולא לכל היים כמו שEVGA מספקת לפני כחודשיים, כשהחלפתי הכל חוץ מהכרטיס מסך (I7 לוח אם זכרונות וספק) הוא התחיל להוציא לי שגיאה בכל משחק שאני משחק (GRAPHIC DRIVER STOPPED WORKING) הקטע הוא שכשאני מעיל את הBENCH של 3DMAX הוא עובר אותו כמו כלום בלי שום שגיאות.. אבל משחק (לא משנה איזה גם STARRAFT 2 וגם DIABLO2) הוא ישר מוציא לי את השגיאה.. בשיחה מאוווווד ארוכה עם נציגים של EVGA הגענו להסכמה שאני אשלם על המשלוח והם יחליפו לי חד פעמי את הכרטיס לאחד חדש(מתוקן) הבעיה היא שהפלסטיק שמכסה את הכרטיס עצמו קצת שבור וזה מבטל את כל העיסקה... אז אני אגש לעניין- יש מישהו שיכול למכור לי או להשכיר לי תמורת כסף את הפלסטיק …
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מתלבט בין X800XL של XpertVision שעולה 1300 שח ולביין 6800GS של PNY שעולה 1400שח תעזרו לי בבקשה להחליט
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב המפרט שלי כרגע הוא מעבד : E6550 זיכרון : 2G כרטיס מסך : R1950X ספק כח : 400W ENERMAX LIBERTY לוח אמ : GA-P35C-DS3 GIGABYTE עכשיו החלטתי שאני רוצה להחליף את הכרטיס מסך ואולי גם להוסיף 2G לזיכרון מה הייתם ממליצים לשים במקום הכרטיס מסך שיש לי כרגע בתקציב של עד 1000 שקל כרגע אני יעזוב את הזיכרון תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI HD4670 ואני רוצה לחבר כבל HDMI לטלויזיה וקראתי שאני צריך בשביל זה מתאם מיוחד של ATI, אחרת רק הוידאו יעבוד בלי הסאונד. אם למישהו במקרה יש, או שיודע אם מוכרים דבר כזה בארץ בכלל... כי עד שמגיעים דברים מחו"ל...
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151768 הוא נראה לי מעולה המטרה משחקים וסרטים. 8ms 700:1 400cd מה אומרים?
-
- 12 תגובות
- 752 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1688 הוא יותר חזק מה6800GS? איך ספק ג'נרי 520W יחזיק אותו?
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כרגע יש לי ZOTAC 9800GTX+ והמפרט מופיע בחתימה למטה יש למישהו המלצות לגבי כרטיס מסך יותר טוב והאם יש הבדל משמעותי בין הכרטיס שיש לי עכשיו לכרטיס הזה HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום. החלטתי לקנות כ.מסך חדש בעקבות המשחקים החדשים שיצאו (ויצאו) התקציב הוא 1500 ש"ח. יש לי מסך רחב 19". זה כנראה יהיה הכרטיס האחרון שלי לפני שאני יתגייס אז אני רוצא שהוא יחזיק מעמד עד אז. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ויש לי שתי אפשרויות, אחת מהאפשרויות כוללת רדאון 9700, מישהו יודע עם הספק שבא עם ה-Tsunami virgo, יכול להחזיק את המערכת הבאה: (אני שואל בפורום הזה, בעיקר בגלל שרוב ההיתלבטות היא הכרטיס מסך). Amd Athlon xp 1800+ - 560 Gigabyte 7VRXP + SB + LAN + RAID133 + USB 2.0 - 570 256MB DDR333 Kingstone - 450 Maxtor 40GB 7200 ATA133 - 470 GigaByte Readon 9700PRO - 2250 LG X52 - 145 TEAC 1.44 - 55 Tsunami Virgo 350W - 230 SYSTEM ASSEMBLY 165
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מה קורה? שמעו, יש לי את כרטיס מסך משולב עם כרטיס טלויזיה של הרקולס [ראדאון 9800מוחלש עם אומגה הוא הפך לפרו] ויש לי טלויזיה בחדר... אני שמתי מפצל פשוט בחיבור של הכבלים ופיצלתו את החיבור אחד לטלויזיה ואחד למחשב... עכשיו, כשאני מדליק את המחשב ואת הטלויזיה [בלי שהטלויזיה במחשב תיהיה פועלת] האיכות בכמה ערוצים בטלויזיה הרגילה יורדת... יש ערוצים שמרגישים ויש כאלה שלא... ניסיתי להזיז את המפל קצת וזה קצת עוזר אבל אחרי זה זה חוזר פחות או יותר... מה אפשר לעשות? לקנות מפצל איכותי אם הממהיר הזה[או איך שקוראים למפצל הזה שהוא עושה את הטלויזיה יותר איכותית ומהירה... בעקרון לכול מי שיש ממיר של מתב מחברים לו את זה זה כזה קופסא ממתכת שמפצלת את החיבורים... וזה עושה עוד משהו נראה לי ממהיר את …
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הבנתי שנפל בחלקי את המזל של קבלת ליבה כזאת ...בכרטיס והבנתי שהכרטיס יכול להגיע עם אוברקלוק למהירות של X850XT .... יש עוד משהו שאתם יכולים להוסיף ?
-
- 13 תגובות
- 752 צפיות
-