כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
-
רציתי לדעת אם אפשר בדרך כל שהיא להפוך את ה TV שלי שמתחברת כ TV OUT לעוד מסך וכך כשאני אראה סרט אני אוכל להמשיך להשתמש במחשב? למי שלא הבין, אני רוצה כאילו לעשות 2 מסכים שבכל מסך מוצג משהו אחר
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אוקי אז ככה בכרטיס יש לי 2 סוגי TV OUT אחד צהוב כזה כמו של ה DVD והשני זה עיגול שחור עם משהו כמו 5 חורים.. בטלויזיה יש לי רק 2 חיבורים מאחורה 21 פינים חיבור של כבלים אנולוגיים העיגול המוזר הזה.. ה21 פינים מחובר לממיר של YES שיש בממיר עצמו מאחורה חיבורים אדום לבן - לאודיו צהוב - לוידאו חיברתי את הצהוב לצהוב בכרטיס מסך עשיתי איתור תצוגות.. או משהו כזה שיש ב nView והוא לא מצא כלום.. ניתקתי מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מישהוא משחק פה oblivion על גרפיקה מקסימלית אם כרטיס מסך geforce 8800 gts 640mb והכל הולך חלק??...
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/12805 או http://www.tms.co.il/product/12804 או http://www.tms.co.il/product/12791 העניין הוא עלות ותועלת ברור שה 780 הכי מהיר וטוב, אבל הוא יקר אני רוצה לדעת שמקבל תמורה מעולה עבור הכסף, וכרטיס מסך שיחזיק כמה שנים טובות ויתן עבודה טובה ויריץ כל המשחקים בצורה טובה עם הגדרות גבוהות וכו'. דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך המתאים לעבודה עם תוכנת Photoshop. אני מחפש איזון בין מחיר לביצועים. השימוש הוא לא כבד מאוד וחוץ מזה הכרטיס לא ישמש למשחקים וכדומה אלא בעיקר, כמו שאמרתי, לעבודה עם Photoshop. האם כרטיסים בסגנון ה- FX5500 או RADEON 9550 יספיקו למטרה זו? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ערב טוב! אני קניתי מחשב חדש מפרט בסוף אני מיתלבט ליקנות את הHD4670 ביגלל המחיר והבנתי שהוא די קרוב לביצועים של 9600GS (ולכן הוא הושק) ראיתי באיזה חנות (לא אומר כדי לא לעשות פרסומת אולי זה היה חשוב אחרכך) באותה חנות יש את הHD4670 שהוא מבוקש בגירסה של MSI (זול יותר) וגירסה של אסוס שהשבוע הוסרה מהאתר (עוד 20 שח) עכשיו יש מבצע לHD4550 ב330שח האם זה שווה את הכסף?? או עדיף עוד 80 שח (לא בטוח שיש להם) לHD4670 והאם הכרטיס הזה יריץ מישחקים כמו GTA IV שיוצא חודש הבא לPC נכון??? תודה לעונים והאם יש צוור בקבוק קריטי מורגש בטירוף או קטנטן כי יש לי לוח שלא תומך PCIE2.0 (G31M V2 3PORT AUDIO MSI) וזיכרון 1.0GB 800MHZ סאון ומעבד E2180 NO OC ווינדוס XP נקי SP3
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קניתי לפני כחודש את ה- HD2900XT של GECUBE. במערכת יש לי ספק של 425 וואט (לא מספיק אני יודע) אבל חיברתי בכל זאת עם הכבל 6PIN המצורף Kחור של ה 8 PIN. לאחר התקנת הדרייברים (החדשים) המערכת נותנת לי הודעה שהכרטיס הוריד את הקלוק שלו בגלל מחסור בכח. הקלוק ירד ל 507 מגה הרץ (זיכרון 514 מגה הרץ). החלתתי לקנות ספק חדש אבל בינתיים הכרטיס עבד ככה. קניתי ספק 250 של TT זה שמיוחד לVGA (למי שלא מכיר זה ספק שנכנס במקום של כונן DVD והוא משורשר עם הספק המקורי והוא מכיל אך ורק שני כבלים של 6PIN). חישוב מהיר 250+425 =675 נראה לי מספיק בהחלט. הכרטיס לצערי נשאר באותו קלוק ולא עלה. הורדתי את הדרייברים והתקנתי שוב, אפילו התקנתי מחדש את המחשב וכלום לא עזרה.... אם משהוא גם יודע להפעיל את האוברקלוק …
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ה 6800GS חזק בהרבה מה-RX1600XT ותומך גם הוא ב SM3.0 ומתומכר גם כמוהו . מה לערכתכם משתלם יותר ?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הי, חיברתי ממיר DVI ליציאת כרטיס מסך ATI 9800 PRO וחיברתי לו מסך אנלוגי - חיבור VGA רגיל - ואין תמונה. בנסיון חיבור מיציאת ה DVI למסך עם כניסת DVI - ללא הממיר - התקבלה תמונה. ניסיתי שני ממירים שונים והם לא עבדו. האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות הדרייבר כדי להציג תמונה? (דרייבר 5.11 של אומגה - וגם דרייבר מקורי של ATI לא הועילו). זה אמור לעבוד למיטב הבנתי (אחרת למה שמו את הממיר בקופסה?) תודה על עזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=66860&saleNo=473199&comp=1 שווה ? אני מבין שזה בטח מסך על הפנים אבל בכל זאת מפתה וכרגע אני עם מסך דיי ישן (samsung 753df) חוץ מזה שאני רואה סרטים רק בטלוויזיה ולא משחק יותר מדי (אם בכלל)
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף עוד כרטיס מסך למחשב הקיים Q6600-2.4GHZ 5GIGA RAM DDR2 כרטיס מסך HD5850 ספק כוח של 520W CORSAIR Motherboard Gigabyte GA-P35-DQ6 ועכשיו לשאלות 1. מה ההבדל בין crossfire ל crossfireX ? 2. האם המערכת שלי תחזיק כרטיס נוסף HD 5850?
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
רוצים להפיק את המיטב מ-Rise of the Tomb Raider ולהיות מוכנים ל-The Division? אל תשכחו לעדכן את ה-GeForce Experience או ה-Radeon Software שלכם מעוניינים להכין את המערכת שלכם למשחק Rise of the Tomb Raider שהושק לפני כשבוע ולמשחק The Division שבדרך? כדאי שתכירו את העדכונים עבור מנהלי ההתקן לכרטיסי המסך מבית NVIDIA ומבית AMD שמופצים עתה, בדיוק לשם כך. עבור כרטיסים גראפיים של NVIDIA מדובר בגירסה 2.9.1.35 של יישום ה-GeForce Experience (וגירסה 361.75 למנהל ההתקן עצמו), שהפך לאחרונה למתכלל עבור מנהלי ההתקן יחד עם הפרופילים הייעודיים למשחקים ושאר היכולות שמעניקה מפתחת השבבים למוצריה. גירסה זו מוסיפה פרופילים לתמיכה במערכים מרובי כרטיסי מסך עבור Rise of the Tomb Raider וג…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אנשים משהו מוזר.. כולם מדברים שעם הדרייבר החדש התוצאות מרשימות ביותר ב3dmark05 אני עם הדרייבר הקודם 71.25 קיבלתי בסטוק 5408 ואז אמרתי בוא ננסה את הדרייבר החדש מחקתי את הדרייבר הקודם והתקנתי את החדש..(כמובן בין לבין התחול למחשב) ואחרי שהתקנתי ועשיתי אתחול אחרון מאז כול פעולה שאני עושה המסך כזה מהבב לי או שמיתכבה שנייה ואז נידלק ועוד מלא דברים כאלה משוגעים מה קורה פה חברה ??? ועוד משהו הרצתי גם 3dmark05 וקיבלתי בסטוק 5100 אז איך בדיוק הוא אמור לעזור?? הוא רק הרס לי יותר את הציון... עזרה?? :'( :'( :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום , יש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות : מזה TFT ? מה יותר טוב LCD או CRT , ולמה LCD לא טוב למשחקים , האם יש משחק LCD שיכול לשמש גם למשחקים .. מחכה לתגובות , ותודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, ביום ראשון אני הולך לקנות לי את הכרטיס מסך החדש שלי(ATI 5750). כרגע יש לי 8600GT - כלומר, אני מחליף בין החברות. רציתי לדעת - מה הפרוצדורה בעניין זה? עד עכשיו פשוט שידרגתי באותה חברה אז זה היה עניין פשוט של the ol' in out in out וזהו. בקיצור - מה אני צריך לעשות בשביל לוודא שלא נותר שום זכר לדרייברים של nvidia? ולא, אני לא מתכוון לפרמט תודה מראש לעוזרים!$
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על כרטיס המסך Gigabyte Geforce FX6600 256mb 128bit ? יפעיל משחקים טוב? או שאולי יש לכם המלצה על כרטיס מסך אחר,עד 700 ש"ח ?
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי תכרטיס X800XL, איזה תוכנה אני צריך בשביל לצפות ב- VIDEO IN (לראות תטלויזיה על המחשב)......
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום כולם ! אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-) בכל מקרה לענייננו... יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד.... כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור אך לא כך ! לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - Screen Shot אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו.... אז פה באה עוד שאלה... נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר.... תודה מראש חן
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לשום לכולם, ברצוני לברר האם מעבד מסוג G620 מסדרת PENTIUM של INTEL יהווה צוואר בקבוק לכרטיסי מסך מסדרת 4850/4870/4890. כרטיסים אלו זולים כיום ומוצאים בשפע למכירה בלוחות יד 2. עלה לי רעיון לשדרג את מפרט הנוחכי שלי אך חשש מיצירת צוואר בקבוק מונע ממני לעשות כך. המפרט הקיים: Intel Pentium G620 Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 Corsair Value 4GB DDR3-1333 Int. Intel HD Graphics 2000 Seasonic 430W S12 II 30A@12V אוברקלוק למעבד אי אפשר לעשות בגלל המכפלה הסגורה. הספק הוא סביר (איכות - לפי ביקורות נחשב טוב) אך ההספק הוא 430W. השאלה האם הספק יחזיק כרטיס 4870/4890 והאם יש טעם בכלל לשדרג למשהו כזה אם יווצר צוואר בקבוק שלא ינצל את הכרטיס. תודה מראש לכול המגיב ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום רבותי האם יש אופציה בכרטיס הנ"ל, להציג ב TV OUT רק חלק של המסך, כלומר אני מגדיר חלק מהתצוגה ואני מציג אותה "החוצה" כמו ZOOM IN בתודה מראש ELMI
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
בהתקנה של הדרייבר של אומגה מה זאת האפשרות הזאת של הפעלת fastwrite ולמה זה משמש?
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ביקשתי שירכיבו לי מפרט מחשב, המליצו לי ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453606.0 ) ואז פתאום עולות השאלות לגבי כרטיס המסך: 1. השאלה הכי חשובה: כרגע אני עובד עם 2 מסכים, ונראה שהכרטיס הזה תומך רק ב-1. אני צודק או מפספס משהו? אם כן, איזה כרטיס חלופי מומלץ? 2. כמה זה משנה אם לכרטיס המסך יש ג'יגה RAM או חצי ג'יגה? ההבדל מחיר זה איזה 100 שקל ולא ברור אם זה משמעותי. 3. אמרו לי לשקול את sappire או ASUS במקום AIS - זה שווה את הכפול כסף שהם רוצים?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-