כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שאני ראיתי אז ל 9600XT יש מהירות זכרון 600MHZ ומהירות ליבה 500MHZ. לעומת זאת, ל 9800PRO יש מהירות זכרונות של 680 ומהירות ליבה של 380MHZ! עכשיו השאלה שלי היא מה עושה את ה R9800P הרבה יותר טוב מה 9600XT, כאשר הליבה שלו יותר איטית? אני יודע שהשאלה קצת טפשית :-[, אבל אני שואל אותה כדי לדעת יותר על הכרטיס ומאפייניו.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף? ד"א, לא מתוכנן שום OC... תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה, יש לי מערכת בת שנתיים וחצי, והיא קצת מתחילה להראות הת הגיל. התלבטתי עם שידרוג הכרטיס מסך יעשה את העבודה, בהתחשב בגיל של המעבד שלי. התקציב פתוח בסביבות 1,000 שקל. מעבד: (E8400 3 GHZ (OC @ 3.6 לוח אם: Asus P5QL זיכרון: Mushkin 4 GB ספק: Enermax 525watt, 82+ מסך: Dell 2209, רזולוציה מקסימלית של 1680x1050 הכרטיס הנוכחי הוא Geforce 260 של Gainward. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש ברשותי שני כרטיסי מסך. SAPPHIRE X1950 XT - 256MB http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169 Gigabyte 9500GT 512MB http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2879&ProductName=GV-N95TD3-512H עד היום השתמשתי ב X1950XT. הבעיה כרגע היא שאני רוצה להחליף ל WINDOWS 7 ואין לכרטיס הזה דרייבר שמתאים למערכת ההפעלה הזאת. השאלה שלי היא, האם מבחינת ביצועים ה9500GT פחות טוב מה X1950XT ? איזה מבין מהשניים כדאי לי להשתמש?? (ל X1950XT אין אפשרות של DX10) תודה!
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה: Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card וכשפתחתי והסתכלתי על הכרטיס הזה במארז הקירור שלו לא היה מי יודע מה...הקירור שלו נראה קצת עלוב...ואין לו צלעות קירור...האם זה אמור להיות ככה?? שאלה שנייה היא כשאני לוחץ על מקש ימני בשולחן העבודה -->מאפיינין-->הגדרות אז הוא מראה לי את סוג הכרטיס שלי...וכתוב שם "plug and play monitor on radeon 9600 series" זה נורמלי או שהוא אמור להראות " plug and play monitor on radeon 9600 xt " ???
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אתמול הגיעה לי ההזמנה שעשיתי(וכן זה מאותה החנות כמו ש-AKULA הזמין-ביררתי איתו) ובמקום הרקולס רדאון 9700 קיבלתי רדאון 9800 פרו!!!!!!!!!! ;D ;D ;D נראה לי שמישהו שם יהיה צריך לחפש בקרוב עבודה חדשה.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחר מKSP , ראיתי שיש להם כמה דגמים, איזה לפי הניסיון שלכם הוא כרטיס עם קירור טוב , האם הכרטיס הזה הוא כרטיס חם? מבקש את עזרתכם כי אני לא רוצה להיות מאוכזב . רוני
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את ה-BIOS של ה-7800GT שלי, ניסיתי לעשות בעזרת nvflash for windows v5.67 אבל לא הבנתי איך משתמשים בה (שברתי ת'ראש איזה 3 שעות ולא הבנתי מה הקטע שלה ). כאשר הפעלתי ת'-nvflash הופיעה רשימה של פקודות ובסוף רשום press Enter to continue or Q to quit וכאשר לוחצים אל כל כפתור חוץ מ-Q מופיעה עוד רשימה של פקודות ובסופה אותו המישפט. מבקש את עזרתכם בתוכנה הנ"ל או המלצה לתוכנה אחרת לעדכון ה-BIOS לכרטיסים של NVIDIA בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב ואני מיטלבת בקשר לכרטיס המסך ורוצה לישאול את דעתכם שתי 6600GT בSLI (אם איפשר) או 7800GT אחד
-
- 14 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לעזור לחברים של המשפחה עם שדרוג של הATHLON2000 שלהם מטרה - שיפור בביצועי משחקים אני מאמין כי בסכום שהם ציינו שהוא 1000+- עדיף לשדרג את המחשב הנוכחי שהוא כמו שציינתי ATHLON2000 (תדר של 1666 או משו בסגנון נראה לי - לא שזה משנה) לוח CHAINTECH עם GF440MX און בורד אז חשבתי להוסף להם 512 מגה זכרון בכ300 שקל וגם כרטיס מסך בסדר גודל של 700-800 שקל שיכולים לקנות: GF6600 (רגיל - לא GT) או X1600XT 256 או X1600PRO 512 לשני הרדאונים מחיר זהה הגבוהה ב-100 שקל מהג'יפורס, באופן כללי הכי נראה לי הX1600XT השאלה אם יהיה הבדל בינו לGF על כזה מחשב. ואולי עדיף בכלל את הX1600PRO 512? קו המחשבה שלי היה שאם משחק דורש כרטיס מסך עם זכרון של 512 מגה גם ככה לא יעלה על המחשב הזה...…
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן! הבעיה התחילה לפני כמה זמן, את רוב הבעיות שבאו עם זה פתרתי, רק את זו לא. אז ככה, הכל התחיל(לדעתי) כשעדכנתי את ווינדוס 7 לגירסה 7100 החדשה, הכל עבד בסדר, ואז פתאום הכרטיס מסך התחיל להראות בעיות, ולבסוף המחשב נכבה וסירב להדלק ולפעול, את זה הצלחתי לפתור ע"י התיקון של הווינדוס, ואז גילית שהבעיה מתחתחילה הייתה חוסר תאימות, משום מה, של הגדרות הכ.מ למסך עצמו... הסרתי את הדייברים של הכרטיס(X1950 PRO) והבעיה נפתרה, רק שעכשיו אני לא על רזולוציה אופטימלית, והמחשב לא בדיוק מתפקד, כי אפילו סרט אני לא יכול להריץ עליו כמו שצריך, שלא לדבר על משחקים.. כל פעם שאני מנסה להתקין את הדייברים מחדש(הווינדוס עושה את זה אוטומטית) הבעיה חוזרת, ותוכנה של ATI לא מצליחה להתקין אותם בשום גריסה שהי…
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כמו בכותרת, ניכנסתי לאתר ובאמצע השורה איפה שרושמים את הכתובות של האינטרנט, מופיע לי נקודה קטנה בצבע שחור על רקע לבן. שמתי רקע שחור ואחרי זה שוב בדקתי ברקע לבן, והפיקסל נעלם, עכשיו הכול בסדר, אבל העם זה מעיד על זה שהפיקסל עומד להישרף? תודה וערב טוב!!, המפציץ..
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים בין ה-6600GT ל 8600GT אפיק PCI כמובן...
-
- 11 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה, יש לי AMD, וחיבור של PCI-E, רוצה לשדרג לכרטיס חדש, מה עדיף? GECUBE RADEON X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E+SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM או CONNECT3D Radeon® X1950XT 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO PCI-E תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
שלום רב! היום הדלקתי את המסך הישן שלי והתברר לי שכנראה הוא שבק חיים, כי הוא לא נדלק בשום אופן. הבנתי שהדרך היחידה היא לקנות מסך חדש, אמא שלי רוצה רק LCD, כי המסך ישמש אותה. לפני חצי שנה התפרסמה באתר של טום על מסכי LCD 17'' והHyundai Q17 האם זה עדיין כך? או שיש אלטרנטיבות טובות יותר? תודה מראש! עריכה: יש לי במחשב שאליו יחובר המסך נכניסת מסך סטנדרטית, לא DVI זה יתאים?
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בס"ד שלום, חבר שלי שאל אותי לגביי הכרטיס מסך הזה, האם הוא יריץ לו באופן חלק את GTA SAN ...( סאן אנדרס ) פרטים על הכרטיס : nVIDIA GeForce 6200 256MB DDR2 AGP 8 תומך DirectX® 9.0 VGA+DVI+TV OUT לפי דעתי לא צריכה להיות שום בעיה והוא יריץ הכל באופן חלק ותקין... אבל בכל זאת ליתר ביטחון.. תודה מראש ושבוע טוב, שחר.
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce4 ti4800se כשאני מוציא לטלויזיה גודל המסך די קטן, כשאני מנסה להגדיל יש לי רק שני מצבים (כלומר שאין אפשרות לשים את הסמן באמצע, או קטן או גדול), וכשאני שם על הכי גדול המסך מתחרבש, למה? דרך אגב, עד לפני שבוע היה לי ti4200 וגם היו רק שני מצבים אבל זה עבד טוב במצב הגדול מקווה שהצלחתי להבהיר את הבעייה תודה מראש יניב
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
הנסיקה של הביטקוין גוררת עניין גדול בשלל מטבעות קריפטוגרפיים, ועם המחסור החמור בכרטיסי מסך שולחניים מודרניים - נראה כי מחשבי גיימינג עם כרטיסי RTX 3000 הופכים לתחליף לגיטימילכתבה
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
- 1 follower
-
-
הדור הבא עלינו בטובה , AMD נלחמת בחולשות שלה שהם מדייה ומוסיפה תמיכה בצפייה 4K דרך ווינדוס 10 שעד היום היה מוגבל עד 10 mbps לערך הדרייבר של 5700 יכיל Microsoft PlayReady 3.0, שמכיל DRM לנגן סרטים מערוץ נטפליקס יש מכלול של אלמנטים ש- AMD צריכה להתחייב לעמוד בהם hwi notice. frame by frame HDCP 2.2 לפחות אפשרות זאת תהיה דרך HDMI and display port 1.3 ומעלה GPU with at least 3GB vram כל זאת יהיה ניתן לראות דרך Edge browser או Netflix app שידור 4K 25 Mbit/s https://www.guru3d.com/news-story/amd-adds-netflix-4k-support-to-rx-5700-video-cards.html עדיין ישנם שאלות פתוחות : 1. מה קורה עם סדרות קוד…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
חשבתי אולי להחליף את שתי הכרטיסים שלי עקב בעיות במשחקים וחוסר דרייברים כל פעם מחדש של SLI השאלה אם 580 מספיק חזק לכל משחק בשוק היום ובזמן הקרוב?או שיש אפשרות אחרת יותר טובה. אין לי בעיה להוסיף כסף גם.למרות ששתי 560 הרבה יותר חזקים ממנו.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5683 כמה שאלות: שווה לקנות(שווה תכסף)? האם הוא אוברקלוקר טוב(ולכה אפשר להגיע איתו)? מה עם הקירור, יעיל לOC ובכלל? מה תדרי הליבה והזיכרון? יש לו חיישן טמפרטורה? והאם הוא עדיף על 7600GT אקסטרים של לידטק? CONNECT3D חברה טובה בכלל?
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אז אני אתחיל אם זה שאני איש של ממש קצת משחקים במחשב והרבה יותר צפייה בסרטים ובהתאם לזה הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך שיספק את צרכי, התקציב שלי הוא עד 1k ואני מוכן טיפה לעלות את הסכום אם הכרטיס יהיה הרבה יותר שווה. קראתי דיי הרבה בפורום על כרטיסים בסכומים האלו (ATi Radeon X1950Pro, NVIDIA GeForce 7600GT ועוד) והבעיה שאני לא יודע אם הם יתאימו למחשב שלי (amd 2400, כרטיס זיכרון 768, כן כן הוא ישן, אם הפריטים לא מספיקים תגידו לי ואני אוסיף), בכל מקרה הייתי ממש שמח לקבל המלצה על כרטיס מסך עם שני חיבור של dvi כדי שאוכל לחבר גם את המחשב וגם את הטלוויזיה וכמובן שיראו בו High-definition television ברמה הגבוהה ביותר שיש, תודה רבה, אם חסרים פרטים רק תגידו לי ואני אוסיף
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רואה המון המון דרייברים בכל רחבי האינטרנט שיקולי הם: catalyst 3.1 catalyst 3.0 driver 7.83 מה ההבדל בין כולם? האם כדי להוריד גם את הcontrol panel? באיזה תוכנה אני יכול להמהיר את הזיכרון של הכרטיס? תודה אדם
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מבין השניים יותר טוב ומה ההבדלים בגרפיקה שאתה רואה במשחק בינהם.... ואם אפשר מספר דוגמאות להבדלים בינהם (אל תכניסו את HL2 להשוואה) ואם אפשר עובדות ולא דעות של כל אחד...... ואם אפשר לראות דוגמאות במשחקים חדשים בין שתי הכרטיסים..... ובקיצור מה ההבדל הגדול במשחקים בין שני הכרטיסים...
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-