עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Drogba,

Connect3D Radeon X1800 GTO GDDRIII 256MB vs. Gigabyte GeForce 7600GT DDRIII 256MB דחוף . תודה רבה .

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  2. ומאתמול הוא עושה לי הרבה LAG ב-WC3 בבטלנט למה? בתודה מראש. עריכה: יש WIN XP PRO נ.ב. אני יודע שהכרטיס הוא GIFA אז לרדת מהעניין.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by WHITE_ZOMBIE4,

well? is it good for my box? ;D

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by Kitzony,

שלום התקנתי דריבר של הכרטיס מסך שלי [מימין] אני פותח את הווינדוס 32 בית ואני שומעה שהמערכת עולה את הקולות האלה של הווינדוס ואני לא רואה את המסך פשוט שחור ניסיתי להעביר ל Safe mod אבל זה לא עזר פשוט נתקה שם איפה שהוא אם יש אזה דרך להתקין את ה דריבר מ64 בית ל32 או אם יש איזה משהו אחר תעזרו חשוב מאוד!!! - עריכה - יש איזה דרך להתקין את הכרטיס דרך הביוס ? רק את הDefult

• 13 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by elad_jacoby,

קוראים לכרטיס FX 6800? אם סתם 6800? אל תחשבו שאני לא מבין.. פשוט רציתי לדעצ

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by wewe1,

אני לא גיימר גדול אבל אני מעוניין בכרטיס שיריץ משחקים חדשים בצורה חלקה. בעניין התקציב אפשר לחרוג , השאלה שלי האם שאר המפרט שלי יכול ומסוגל: א.להחזיק כרטיס מסך ברמה גבוהה. ב.האם המעבד מספיק חזק להריץ משחקים חדשים.

7. Started by shloosh,

טוב לאחר טירוף של כמה ימים שרציתי קירור מים וכל מיני שטויות,חשבתי לעצמי שאני בכלל בקושי משחק וכדאי להשקיע במשהו יותר נורמלי. אני קונה זיכרון טוב שיאפשר לי לעשות אוברקלוק. ומסך דק! אז ככה אני צריך מסך טוב כדאי מאוד מאוד 12ms כי אני בכל זאת משחק ורואה סרטים. תקציב 1700 שקל בערך. אני מנסה להשיג בפומביות בזול... חשבתי על הסאמסונג 710N או על איזה benq... אני לא כ"כ מת על LG.... ומה עם mag עדיין חיים?

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by ben060,

שלום, יש לי בעיה במחשב הישן: ברגע שאני מדליק אותו אני לא רואה שום דבר על המסך, חוץ מהאות שהוא אומר לי "no signal detected" ומיד אחרי זה מופיע שוב השחור. במחשב אין כרטיס מסך ולכן כבל המסך מחובר ללוח. דבר נוסף שחשוב לציין זה שהבעיה הופיעה מספר פעמים בעבר ותוקנה על ידי הכנסה והוצאה של הכבל הכחול (אשמח לדעת מה שמו). אשמח הצעות לפיתרון. בן

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by L1ron,

שלום.מצאתי את הכרטיס GT630 http://www.tms.co.il/product/11617 ב264 , ואת הHD6670 http://www.tms.co.il/product/10569 ב328 יש לי מעבד INTEL I2500K ולוח אם Gigabyte P67A-UD3-B3 ויש לי מסך 17" המשחקים שאני רוצה לשחק בהם הם : Heroes IV,Dirt3,GTA IV,Battlefield 3,Combat Arms, המטרה שלי היא שיעלה אותם על MED. השאלה היא עד כמה ה6670 טוב יותר מהGT630 והאם זה מצדיק לקנות אותו ב60 שקל יותר? והאם ה6670 יוכל להריץ את המשחקים על MED?

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by ron11,

כרטיס מסך GIGABYTE GTX-470 OC דגם GV-N470SO-13I קישור לאתר היצרן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3569#ov עם ידוע למישהוא מתי הוא יוצא לשיווק בישראל ? אני צריך תאריך הגעה כדיי לדעת עם שווה לחכות תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by אוריפ,

בKSP מוכרים את ה6800 (לא אולטרא) ב1990 ש"ח.! אמנם הX800 פרו עובר אותו ברוב המוחץ של הפעמים (בבדיקות ה6800 אולי עקף פעמיים), אך הוא יקר ממנו ב600-700 ש"ח... זה שווה שיקול לדעתי... נ.ב. כל הזכויות שמורות לTECHNO.CO.IL, שם ראיתי את הידיעה.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Started by חן מ,

אהלן הלך לי המחשב,ואני אקנה אחד חדש עם מעבד i7,ולוח אם וזיכרון בהתאם. ברשותי מסך 22 אינץ עם רזולוציה של 1680*1050. מה הכרטיס המומלץ לרזולוציה הזו?אח שלי אמר לי לא ללכת על ati... אז מה?gtx570?אולי כן ati ואז 6970? המחשב ישמש בעיקר למשחקים... תודה!

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  13. אז ככה אני רוצה להחליף לחבר שלי את כרטיס המסך שלו באחד מהישנים שלי. הלוח אם שלו הוא: http://www.giga-byte.co.uk/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1405&ModelName=GA-8SR533P והמפרט של הכרטיס מסך הוא: http://ati.amd.com/products/radeon9800/radeon9800pro/specs.html במפרט של הכרטיס מסך כתוב:Intel® Pentium® 4, AMD® Athlon® or higher with AGP 8X (0.8v), 4X (1.5V) or Universal AGP 3.0 bus configuration (8X/4X) ובמפרט של הלוח אם כתוב: 1 x AGP slot (4x/2x-AGP 2.0 compliant) עכשיו מה שאני מנסה להבין זה האם לוח האם תומך בכרטיס מסך, כי הדרישות של הכרטיס מסך נראות קצת שונות מהדרישות של לוח האם. בגלל שלדעתי הדרישה של הכרטיס מסך: Universal AGP 3.0 bus configuratio…

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by ברבוניה,

הי, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש ואין לי מושג איפה להתחיל. אני מנהל רשת (כך שאני לא בור בחומרה) אבל אני בהחלט לא מעודכן בטכנולוגיית המסכים בשנים האחרונות. כמה עולה מסך סביר (יש לי כרגע מאג שקניתי לפני 5 שנים שעובד מצויין במחשב השני) ? אני בעיקר גולש עם המחשב, מידי פעם משחק (redeon 9600XT). חשבתי ש700 ש"ח זו מסגרת סבירה אבל זה תלוי בתשובה שלכם לשאלה הראשונה. אשמח לקבל הצעות, אני כמובן אקרא באינטרנט לפני הרכישה כך שזו שאלת מבוא בלבד, אז אל תקחו את זה ללב שוחה נגד הזרם ...

15. Started by iveco,

מה עדיף לקחת RTX 3060 עם 12 גיג'ה או 4060 עם 8 ג'יגה ? המחיר שלהם דיי זהה 1430+-

16. Started by badtoyboy,

היום ניסיתי להתקין את ה 8800GTS (GIGABYTE), ומשום מה , הלוח לא מזהה אותו, ולא רואים כלום במסך.(המנורה של ה מסך כתומה). הלוח הוא MSI K9AGM3 690G ועשיתי עדכון ביוס לא מזמן לגרסה העדכניתץ ביותר (כך שאפילו תומך ב PHENOM) מה שמוזר הוא שניתי להתקין על לוח GYGABITE GA -G33- DS3R וזיהה מייד וללא שוםפ בעיה. מה אני אמור לעשות ע"מ שה MSI יזהה גם כן? תודה!

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  17. Started by uzi230,

אוקיי, אני מחפש כרטיס מסך יד שנייה (אם מישהו מוכר, הוא מוזמן לצור איתי קשר), ואיזה בחור הציע לכרטיס של החברה PNY. אני אישית לא מכיר את החברה הזאת ואפילו לא שמעתי עלייה, אבל מי אני לעומתכם. אני צריך דיעה מכם על החברה, האם היא משתלמת, איך היא וכל מה שיש לכם לספר לי עלייה. להית'.

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by Dan4,

האם ניתן לשנות אותה נגיד במשחקים בשביל לקבל איכות תמונה טובה יותר? כלומר יהיה הפרש ביצועים בין 6600GT ו X800XL על מסך LCD VP171B2 של ויוסוניק ברזולוציות שונות במשחקים כמו HL2,GTA SA,DOOM3,NBA 2005,FAR CRY,UT 2004 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by bumpd,

עד עכשיו כל הזמן היתי הבעלים הגאה של ATI ,איזה דריוור הכי מומלץ עכשיו לכל המשחקים העדכניים??(גרסה ) תודה מראשש....

20. Started by fryifta,

אני מתכוון לקנות מחשב בNOACOMP ועפ"י מפרט שקיבלתי בפורום כאן בחרתי בכרטיס מסך: GIGABYTE X300SE 128MB DDR 64 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS BULK הנציג של נועה המליץ לי על : CONNECT3D Radeon X300 SE 256mb HYPERMEMORY DDR בטענה שהקירור שלו טוב יותר והוא בא עם 3 שנים אחריות. אני לא מכיר את החברה מה אתם אומרים? תודה

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by yarivot26,

היי אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי. אני מחפש כרטיס שייכנס לתקציב מבלי שאני אצטרך להחליף ספק כוח יש לי ספק Enermex Liberty ELT400AWT מעבד e8400 3 כוננים קשיחים 2GB זיכרון אילו כרטיסים אני יכול לקנות?

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by yonatan.mendelson,

ליבה חדשה ומחיר צנוע במיוחד מצפים לנו מעבר לפינה לכתבה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  23. חברת powercolor , לא שמעתי עליה אף פעם. אבל זה ה x1950pro היחיד ש KSP מוכרים... יש לכם חוות דעת?

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  24. Started by koraldon,

שלום, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך למחשב הבא: Celeron 1100 256 MB זכרון דיסק קשיח 40GB כרטיס מסך נוכחי - Voodoo 3500 אני מתלבט בין לרכוש את ה- Radeon 9100 בכ- 350 לרכש geforce Nx-5600 במחיר של כ- 750 ש"ח. השאלה היא האם האם במערכת שלי ארגיש בהבדל משמעותי בין שני הכרטיסים או שחבל על הכסף. יזהר

25. שלום יש לי עכשיו כרטיס מסך 8800gts 640mb יש לי אותו כבר שנתיים+ ואני רוצה לשדרג , זה בעיקר למשחקים , מה יותר מומלץ היום NVIDIA או ATI ? אני מתלבט , 4890 או ה GTX 275 . אה ועוד משהו , יש לי לוח ASUS Striker Extreme שמבוסס על ציפסט של נוידיה , תהיה איזשהי בעיה עם אני ישים עליו כרטיס של ATI ? יש קשר בין הדברים ?

• 9 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים