כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
לא רלוונטי יותר אפשר למחוק! לא הצלחתי למחוק את זה בעצמי
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
1. כהמסך נדלק הוא עושה רעש....ושהוא בדיוק נדלק הוא עושה כמו DEGAUSS...ככה זה גם אצלכם ? 2. אחרי כמה זמן שהשארתי תמסך מכובה אבל המחשב דלוק שנאי מדליק אותו בבוקר (אחרי לילה) כל התצוגה משתנה זתומרת הערכיםםם של הSIZE והPOSITION משתנים כולל הHZ מ85 ל60...זה לא תמיד ככה...אבל זה קורה ! קורה לכם? חוויתם? פתרתם? ספרו לדוד סינק
-
- 10 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להמליץ לי על מסך 19 LCD עם יציאת DV במחיר עד 2500
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
-
חבר'ה עבודה עם שני מסכים או מסך וטלוויזיה במצב clone משפיעה איכשהוא על הביצועים? תודה
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מה אורך החיים שלה? איפה אפשר למצוא עוד מידע עליה (כמו מידות) ומה באופן כללי אתם אומרים עליה?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הי, חיברתי ממיר DVI ליציאת כרטיס מסך ATI 9800 PRO וחיברתי לו מסך אנלוגי - חיבור VGA רגיל - ואין תמונה. בנסיון חיבור מיציאת ה DVI למסך עם כניסת DVI - ללא הממיר - התקבלה תמונה. ניסיתי שני ממירים שונים והם לא עבדו. האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות הדרייבר כדי להציג תמונה? (דרייבר 5.11 של אומגה - וגם דרייבר מקורי של ATI לא הועילו). זה אמור לעבוד למיטב הבנתי (אחרת למה שמו את הממיר בקופסה?) תודה על עזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בכרטיס המסך http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7621 6600GT יש DDR III ובכרטיס המסך http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7618 x800GTO יש DDR II מה ההבדל בין DDR III ל- DDR II של שני הכרטיסים??
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לימישהו יש תמפרט שלו או משהו עליו ועל תאריך היצאיה שלו... :s05: והאם הוא יהיה מענה מספק ל1600 של ati
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך 6600GT 128MB שקניתי עם המחשב לפני חצי שנה... כמו שאני רואה בזמן האחרון, 128MB לא מספיקים לכל המשחקים היום, ובטח שגם בעתיד לא. רציתי לשאול אם יש אפשרות להוסיף זכרון לכרטיס המסך. ושאלה אחרת אם אני מוכר את הכרטיס, שקניתי אותו ב1000 שקל, במצב מצויין, הורכב בחנות, ללא OC או כל דבר אחר. כמה הוא שווה?
-
- 11 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב שלי, המחשב בעל נתונים הבאים מעבד:amd 64 bit 3200 לוח אם : Epox 8kda3j אני לא יודע מה מהכרטיסים החדשים יתאים הכי טוב למחשב שלי, הכרטיס מיועד בעיקר להפעלת משחקים אשמח לקבל ייעוץ
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה על כרטיס מסך PCI-E באזור 700 ש"ח ליישומים גרפיים כבדים יחסית ובחלקם יש רינדור בזמן אמת. לדוגמא: AutoCAD, Rhino, SolidWorks, ArcGIS, PhotoShope... המחשב לא אמור לשמש כמכונת משחקים אלא כמחשב ביתי עם יכולות גראפיות גבוהות. הפלטפורמה עליה מורכב הכרטיס היא: AMD 64 3500 Gygabyte Ga-K8NF Ultra Twinmos 1024 MB DDR 400 ברור לי שזהו תקציב נמוך יחסית לכרטיס גראפי אבל... זה מה יש. אם תוכלו להתייחס גם ל- Ati X1600 זה יהיה מצוין. אשמח לשמוע המלצות על כרטיסים אפשריים והם יכולים להיות גם יותר זולים מתקרת התקציב במידה ואין משמעות לשיפור הגראפי. בנוסף, אם יש למישהו ידע לגבי הפיכת כרטיסים של Nvidia לתואם Quadro FX יהיה לי מעניין לשמוע... באותה הזדמנות, אני מ…
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך viewsonic p95f+ ולחוסך מזלי חלון הקידמי נסרט לאחר ניקוי (לא שלי)ופשוט אי אפשר לראות כמו שצריך זה המסך הכוונה האם ניתן להוציא את הפנל הקידמי ולהחליף רק חלון או שהכל קשור לשפורפרת ואז באמת אכלתי אותה?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את זה של POWER COLOR שזול ב150 שקל מזה של הרקולס שאני יודע שיש בו חיישנים ושמעתי על הרבה שעשו OC לכרטיס מסך שלהם והוא נשרף להם אז איך אנ יכול לעשות OC לכרטיס מסך בצורה בטוחה אני חייב כרטיס של הרקולס כדי למדוד את הטמפרטורה?
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מתכוון שעדיין ישארו בכמה מקומות קווים מגעילים כאלה...הגיוני?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
האם יש תוכנה כזאת ?! ואם אני כבר שואל מהיא טמפ לכרטיס מסך ?! במאץ כרטיס טוב כמו ראידון 9700 פרו או 9800
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
גם שם יש אפשרויות כמו ברדאון?-למשל- הרדאון 9500 -9700פרו [לא עקרוני]
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
יש לי את הכרטיס הזה: Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card וכשפתחתי והסתכלתי על הכרטיס הזה במארז הקירור שלו לא היה מי יודע מה...הקירור שלו נראה קצת עלוב...ואין לו צלעות קירור...האם זה אמור להיות ככה?? שאלה שנייה היא כשאני לוחץ על מקש ימני בשולחן העבודה -->מאפיינין-->הגדרות אז הוא מראה לי את סוג הכרטיס שלי...וכתוב שם "plug and play monitor on radeon 9600 series" זה נורמלי או שהוא אמור להראות " plug and play monitor on radeon 9600 xt " ???
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מה קורה? שמעו, יש לי את כרטיס מסך משולב עם כרטיס טלויזיה של הרקולס [ראדאון 9800מוחלש עם אומגה הוא הפך לפרו] ויש לי טלויזיה בחדר... אני שמתי מפצל פשוט בחיבור של הכבלים ופיצלתו את החיבור אחד לטלויזיה ואחד למחשב... עכשיו, כשאני מדליק את המחשב ואת הטלויזיה [בלי שהטלויזיה במחשב תיהיה פועלת] האיכות בכמה ערוצים בטלויזיה הרגילה יורדת... יש ערוצים שמרגישים ויש כאלה שלא... ניסיתי להזיז את המפל קצת וזה קצת עוזר אבל אחרי זה זה חוזר פחות או יותר... מה אפשר לעשות? לקנות מפצל איכותי אם הממהיר הזה[או איך שקוראים למפצל הזה שהוא עושה את הטלויזיה יותר איכותית ומהירה... בעקרון לכול מי שיש ממיר של מתב מחברים לו את זה זה כזה קופסא ממתכת שמפצלת את החיבורים... וזה עושה עוד משהו נראה לי ממהיר את …
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ויש לי שתי אפשרויות, אחת מהאפשרויות כוללת רדאון 9700, מישהו יודע עם הספק שבא עם ה-Tsunami virgo, יכול להחזיק את המערכת הבאה: (אני שואל בפורום הזה, בעיקר בגלל שרוב ההיתלבטות היא הכרטיס מסך). Amd Athlon xp 1800+ - 560 Gigabyte 7VRXP + SB + LAN + RAID133 + USB 2.0 - 570 256MB DDR333 Kingstone - 450 Maxtor 40GB 7200 ATA133 - 470 GigaByte Readon 9700PRO - 2250 LG X52 - 145 TEAC 1.44 - 55 Tsunami Virgo 350W - 230 SYSTEM ASSEMBLY 165
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך Low-End כזה, שמתאים יותר לעבודה עם תוכנות מוזיקה, גרפיקה פשוטה מאד, אינטרנט וכו' אבל מה, שהטי וי אאוט שלו יהיה מעולה כי אני רואה המון סרטים דרך המחשב, ואני פעם בשנה אולי משחק במחשב. חשבתי על ה Radeon 9200 או על ה Geforce 5200 ואמרו לי שיספיקו לי כרטיסים אחרים יותר זולים, השאלה אם כדאי כבר לעתיד לרכוש משהו יותר חזק והכל. תודה מראש :-)
-
- 12 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הקלטתי ממצלמת וידיאו דיגיטלית (שכחתי את המותג והדגם) לוידיאו מולטיסיסטם של פיליפס. הכל היה בסדר, ראיתי את ההקלטה באותו הוידיאו. אך כאשר ניסיתי להפעיל את ההקלטה שהכנתי בוידיאו אחר, לא ראיתי כלום. היה פשוט שלג. בוידיאו נוסף, היה מסך שחור. אני משער שזה בגלל פערים של NTSC ו PAL (המצלמה משדרת ב NTSC). אולי מישהו יכול להסביר לי כאן מה קרה בדיוק, והאם אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? איך אוכל לגשר בין ה NTSC של המלצמה ל PAL בוידיאו שכנראה לא תומך במולטיסיסטם? תודה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-