עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום חברים יש לי בעיה, אני לא מצליח להגדיר את המסך ה HERTZ הוא על 65, ואני לא יכול לעלות אותו ל 85 ( יש לי כאבי עיניים ) אז בבקשה תעזרו לי לפני שהעיניים שלי יעלו באש ;D תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  2. להבנה הכללית מה עדיף 2 X ‏HD 2400 Pro 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ ולעשות קרוספייר עולה לי 700 ש"ח או ‏HD 2600 XT 256MB DX10 HDTV 2xDVI יחיד שעולה לי 900 ש"ח שאלה עקרונית מבחינת ביצועים מה יהיה חזק יותר ??? (במצב הנוכחי)

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  3. אני רוצה לקנות כרטיס מסך.... אבל שיתמוך בדירקסט 10! אבל אני לא יודע מאיפה זה מתחיל השמות לדוגמא:8800,8600 אם תוכלו להגיד לי אני ישמח...

• 13 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by meowmix,

שלום לכולם, יש לי שאלה שהיא טיפה עתידית אבל אני מתלבט לגביה. רבים האנשים הממליצים כאן לקנות 8800 gts 320mb ולחסוך את הכסף לשדרוג עתידי עם אחד הכרטיסים העתידיים של nvidia. למיטב זכרוני נאמר כי הכרטיסים החדשים הללו יהיו בעלי ממשק pci express 2. ולכן אם אקנה כיום מחשב שהוא בלי הציפסט הבא של אינטל (x38) שעדיין לא יצא אז לא באמת אהיה במצב בו אוכל לשדרג את כ. המסך בעתיד. מה דעתכם? :s05:

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by mrsph666,

לא קשור, אבל אני סקרן!

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  6. יש כרטיס יותר טוב מה 9600PRO 256MB במחיר של 800-850 שקל?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  7. אז ככה, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ואני זקוק לעצות כי אני לא הכי מבין בזה. בקצרה מדובר במחשב ממוצע, Pentium4 2400 Ghz 512 ram. עכשיו הכרטיס מסך שלי הוא די חלש, מדובר ב Geforce 4 mx, ואני מעוניין להחליף אותו ב: Geforce 5700fx 128 bit 256Mb של Gigabyte. עכשיו השאלה שלי היא אם הכרטיס שבחרתי [ אחרי בדיקות קלות פה ושם] הוא סביר, או טוב, אם שווה לרכוש אותו וכו'. בתחשב בזאת שהתקציב שלי עומד על גג 800 ש"ח. אם חלק מכם יודע על כרטיסים יותר טובים באותו טווח של מחיר אשמח לשמוע גם :} תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 741 צפיות
  8. עזרה ממומחים ומבינים: אני רוצה להציג סרטון ב 4 מסכי LCD פשוטים,וזולים, 15 אינצ, תלויים אחד ליד השני בשורה. (הרעיון שמור). אני לא מעוניין לעשות את זה ממחשב. המסכים אמורים לעלות גג 1000 שקל לאחד, אז חשבתי על מאג פשוט וזול. מה אתם אומרים? איך ניתן לעשות את זה? אני חשבתי על זה, תגידו לי אם זה טוב: קנייה של מכשיר DVD, עם יציאת VGA. לחבר לו מפצל ל 4 VGA ולחבר כל חיבור למסך לחיבור VGA רגיל. האם זה יפעל? אשמח לרעיונות במהירות האפשרית. תודה

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  9. שלום, המסך CRT הקשיש שלי מתחיל לעשות בעיות. בימים האחרונים מדי פעם הוא מתחיל לרצד (כל פעם בדרגות שונות של ריצוד), כאשר פעולה של degauss לא עוזרת להפסקת הריצוד, וגם ההגדרות טובות (מוגדר על הכי הרבה שאפשר - 75hz). יש לציין שגם הורדה של הרזולוצייה ל800X600 (מ1152X864) לא פותרת את הבעייה, ואפילו לא מאטה את הריצוד. בכל מקרה, אני מניח שפתרון של ממש לא יהיה לכם, אבל רציתי להתייעץ לגבי הכדאיות של התיקון (אני מניח שזה לא כדאי, אבל בכל זאת לא התעסקתי בדברים האלו הרבה זמן, אז מי יודע?). שנית, בגלל שאני לא בטוח בכלל שמישו פה יגיד לי שזה אפשרי/כדאי לתקן את המסך, רציתי להתייעץ בנוגע למסך חדש: אני רוצה לקנות מסך LCD בתקציב של עד 1500 שקל , והרבה זמן לא התעדכנתי בשוק, אני באמת לא יודע מ…

10. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי מסך LCD אם זה משנה כל פעם שאני לוחץ ימני על האייקון של הדריבר למטה שמה איפה שהשעון אז המסך נהפך כזה לאור כתום נכבה ונדלק שוב וזה ממש עיצבן אז אמרתי נוריד את הדריבר הכי חדש אז הורדתי ועכשיו זה יותר גרוע עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב זה מעלה את הווינדוס ועושה לי את זה ואותה בעיה גם נשארה מה החרא הזה?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  11. במחשב נייד של HP יש TV-OUT מסוג S-VIDEO הייתי בטוח שעם כבל וידאו מתאים שצד אחד שלו זה S-VIDEO והצד השני COMPOSITE לא תהיה בעיה להתחבר לטלויזיה שלי.. אבל נראה שטעיתי התמונה מתקבלת בשחור לבן בעעעעעע יש מה לעשות ? או שרק להחליף את הטלויזיה לאחת שתומכת ב S-VIDEO ?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  12. אני שוקל להפוך מחשב ישן לנגן DVD, ורציתי ובדוק אם יש סיכוי להגיע לאיכות נורמלית עם יציאת S-Video של כרטיס ברמת מחיר כזו. ההשוואה כמובן מול היציאה המקבילה בנגן DVD, לא מול יציאת קומפוננט. תודה!

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  13. שלום. לאחר ניסיון קצר עם הדרייברים הרשמיים מבית ATI החדשים ביותר: 5.6, גיליתי שהם עושים בעיות, תקיעות במשחקים, הרבה פעמים זה יוצא לי מהמשחקים לגמרי וכו'. למרות כל הבעיות יש שיפור FPS דיי רציני ומכיוון שיש לי כרטיס חלש יחסית (R9550) חבל לי לוותר על כל FPS, אז רציתי לשאול האם הדרייברים של אומגה שמבוססים על 5.6 פותרים את הבעיות שהדרייברים החדשים עושים אך משאירים את שיפור ה-FPS ? תודה מראש. לירן.

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by Nitro,

אז תקשיבו, זה מדהים, אבל יש 2 דגמים שמסומנים 786FD. אחד מהם בא עם מכסה אפור על גב המסך עד לתחתיתוו, ואחד לא דומה לו אפילו. שלי הוא השני. בכל אופן, לא אוכל לתת יותר מדי מידע עליו, אבל מי שמכיר את המסך, ויודע על מה אני מדבר... חושבים שהוא מסך איכותי? יתאים למשחקים? תודה. נדב.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by lama husamo,

אני מתלבט מה לקנות בין שני המסכים האלו לפי מה שהסתכלתי על נושאים שדוברו כאן על איזה מסך 19 לקנות ולפי ברור עם מוכרים ויבואנים SAMSUNG 19" 959NF אין יותר ולא יגיע - לפי היבואן 930SB מיטצובישי - אין בשחור רק אפור מזוויע אבל המסך מעולה Hyundai Q17 - הם כבר פאנל של סמסונג ולא Hydis אז הגעתי לשני אלה LG CRT 19" 900p או LG LCD 1710s יתרונות חסרונות, מישהו מעדיף אחד מהם על השני או אחר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by noambaum,

קראתי פה בפורומים שבמסכי LCD ישנו מה שנקרא רזולוציה אופטימלית וכל רזולוציה אחרת שרואים בה פשוט ניראת מעוותת??? ז"א לפי מה שאני מבין אין מצב למשל לראות ב: SONY SD-74B תמונה טובה ויפה נגיד ב- 1024X768? או שלא הבנתי נכון וזה נוגע רק לרזולוציות גבוהות מהאופטימלי? תודה נועם

• 12 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by m3tr0x,

שלום, אני רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מבין השניים יותר טוב ומה ההבדלים בגרפיקה שאתה רואה במשחק בינהם.... ואם אפשר מספר דוגמאות להבדלים בינהם (אל תכניסו את HL2 להשוואה) ואם אפשר עובדות ולא דעות של כל אחד...... ואם אפשר לראות דוגמאות במשחקים חדשים בין שתי הכרטיסים..... ובקיצור מה ההבדל הגדול במשחקים בין שני הכרטיסים...

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by moshe_ha,

מה אתם אומרים עליו במחיר של 700 ש"ח למשחקים... דרך אגב האם ההבדלים בינו לבין ה-LG700P גדולים? כי אני רואה שהוא מגיע לרזולוציות גבוהות 1600X1200 וגם ל-85HZ

19. Started by kobi_af,

תגידו מה יותר טוב? אפשר השוואה של כרטיסי מסך

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  20. חג שמח לכולכם המחשב הוא Compaq Evo N1020V ניסיתי להוריד דריברים מאתר של ATI אבל הם לא עובדים . באתר של COMPAQ הלינקים לא עובדים , קיצר לא יודע מה לעשות . תעזרו לי בקשה

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות על מסך של: MAG 19" LP917 8ms רציתי לדעת אם שווה לקנות אותו ב- 1900 ש"ח. יש לי מאג ישן17" CRT שמחזיק כבר מעל ל- 5 שנים, אני מחפש מחליף. תודה על העזרה זאביק.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by nick988,

שלום התקנתי כרטיס טלוויזיה במחשב הבעיה בהתקנה הייתה בקול כי מכרטיס טלוויזיה יוצא כבל שאמור להתחבר ללוח אם(שיעביר כל) אבל בלוח אם לא מצאתי חיובר אז התקנתי כרטיס קול עכשיו חיברתי עליו והכל עובד יפה אני ראוה טלוויזיה אם קול אבל כאן מתחילות הבעיות אני לא יכול לשמועה סרטים מהמחשב בשביל זה אני צריך להעביר את הרמקולים מחיבור לכרטיס קול לחיבור של לוח אם ואז אני ייכול לשמועה מוזיקה מהמחשב אבל לא יכולך לראות טלוויזה אם קול הבעיה השניה שזה גם מקליט לי מטלוויזיה בלי כל מה לעשות? עריכה|: אני גם לא יכול לכוון את הקול(להגביר להנמיך) דרך התוכנה (חייב לעשות זאת ידנית)

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  23. Started by Shbd,

יש לי תכרטיס X800XL, איזה תוכנה אני צריך בשביל לצפות ב- VIDEO IN (לראות תטלויזיה על המחשב)......

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  24. כניתי: G-Force FX 5900 מבית אלבטרון האם נדפקתי או שהם ספקים דיי טובים?

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by nick988,

LEADTEK - WinFast TV2000 XP - Retail LEADTEK - WinFast TV2000 XP Deluxe - Retail LEADTEK - WinFast TV2000 XP Expert - Retail שלום אני רוצה לקנות כטיס טוב אבל לא ממש מבין בנושא עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי אף תרד שבו ענו על השאלות נשאלות... יש לי 3 שאלות: 1)באיזה כרטיס מסף האיכות עדיפה ובכלל העם תיהיה פחות טובה מטלוויזיה 2)עד כמה זה מעמיס על המחשב אם אני מקליט באיכות טובה..האם המחשב שלי ישפיק לי(אי אם די 3000 +512 מגבייט) 3)על איזה מהכרטיסים אתם ממליצים מה האבדל בינהם והאם אפרש במחיר משתלם בסוף? תושה מראש

• 8 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.