עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avihneo,

מה יותר טוב ?! והאם יש סתתיסטיקות או משהו כזה המתאר את כל זה לפי משחקים או משהו כזה ?!

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  2. אני באמצע משחק ולפעמים זה עושה תקיעות, שמתי את המאוורר על 100 אחוז כמו שרואים בתמונה, מה לעשות עם ההגדרות האחרות? אין לי מושג מה הם http://imageshack.us/f/215/66912632.jpg/

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by ha,

קניתי MSI1070 משומש לפני כשנתיים למערכת בבניה, דבר ראשון אחרי התקנת הדריוורים שמתי את ה NVIDIA LED Visualizer כדי לכבות את הלדים המציקים שמפוזרים עם הכרטיס. מפה לשם, בניתי את המערכת שוב ושוב (האצה, קירור, החלפת דיסקים ובקרי RAID) עם התקנת WIN 10 מחדש. ניסיתי השבוע הקמת מערכת סופית (בתקווה...), הכל פחות או יותר עובד חוץ מהכיבוי לדים. חיפשתי ברשת וגיליתי שאני לא היחידי שמתלונן על כך, אלא מה, הפתרון המוצע הוא שימוש ב NVIDIA LED Visualizer אלא שהוא פשוט לא עובד. התוכנה מותקנת ועולה אבל לא מכבה את הלדים הדפוקים! מישהו יודע איך פותרים את זה? -תוכנת LED Visualizer מעודכנת שעובדת? אני לא מצליח למצוא שום דבר כזה ואני חורש את הפורומים כבר כמה ימים. -לא אכפ…

4. Started by nick988,

LEADTEK - WinFast TV2000 XP - Retail LEADTEK - WinFast TV2000 XP Deluxe - Retail LEADTEK - WinFast TV2000 XP Expert - Retail שלום אני רוצה לקנות כטיס טוב אבל לא ממש מבין בנושא עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי אף תרד שבו ענו על השאלות נשאלות... יש לי 3 שאלות: 1)באיזה כרטיס מסף האיכות עדיפה ובכלל העם תיהיה פחות טובה מטלוויזיה 2)עד כמה זה מעמיס על המחשב אם אני מקליט באיכות טובה..האם המחשב שלי ישפיק לי(אי אם די 3000 +512 מגבייט) 3)על איזה מהכרטיסים אתם ממליצים מה האבדל בינהם והאם אפרש במחיר משתלם בסוף? תושה מראש

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by shay_55,

intel Cure 2 Duo 6600 2.39 4 cash GeForce 8800 GTX 768Mb PCIe POINT OF VIEW 2Giga Ram DDR II 800 Mhz Asus P5K Board Dell 24 " 1900X1200 Full HD 2יחידות WD 250 Giga SATA II 16mb Cash

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  6. אני רוצה כרטיס מסך שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים ברזולוציה 1024 בקלות וקיצר שיספק אותו לתקופה של חצי שנה עד שאני אחליף את המפרט שלי האם כדאי לחקות עד שיצא משו עם תמיכה של DX10? התקציב עד 1050 תודה רבה את המפרט שלי אפשר לראות ע"י לחיצה על (מפרט)

• 13 תגובות
    • 777 צפיות
  7. לפני כ שבועים קניתי מחשב חדש(I5+4GB+4870 512MB ).... מסך 24"... בהתחלה ניסיתי משחקים די פשוטים ו הם עבדו יפה ברזולוציות מקסימליותץץ עד שהגעתי למשחקים כמו CRYSIS ו MODERN WARFARE2... עכשיו CRYSYS בהתחלה עבד לא רע... אך פתאם הפסיק לעבוד לגמרה... היום ניסיתי לשחק ב CD MODERN WARFARE ופה אכלתי סרט כאשר 640*480 הוא בקושי זז.... אני צריך עזרא ממכם.... איפה הבעיהץץ העם זה כרטיס מסך? או דרייברים??? או עוד משהו.....

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by Slash87,

המפרט שלי כתוב פה במערכת... כדאי לי ללכת על הכרטיס הנ"ל? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  9. שיהיה לו אפשרות לקבוע שתחנה מסויימת תהיה בערוץ מסויים. כלומר ערוץ הסרטים 3 יהיה במספר 4.

• 13 תגובות
    • 777 צפיות
  10. אני רוצה איזהשהו פתרון כי לא ניתן לחבר כרטיס מסך שיש לי למחשב הודות לצ'יפסט של SIS שלא רוצה לעבוד לא עם MX440 ולא עם FX5200 ולא עם TI3200 יש המלצות לא ממש יודע מה לחפש בדיוק כי כול הכרטיס שראיתי הם רק TV OUT

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by Make_Party,

שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע מה לקנות ראיתי 7900gt ב1700שקל וראיתי x1900xt ב2400 עכשיו כדאי לי לקנות את הא x1900xt ולהוסיף 700 שקל? ומה ההבדלים בינהם? הוא שכדי לי לקנות ביתיים את ה 7900gt ובעתיד הלא רחוק ליקנות כרטיס חדש?

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by genia,

\

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  13. שלום לכם, יש לי חיבור SPDIF_OUT (4 פינים כזה) על הלוח אם ועל הכרטיס מסך 3 פינים פינים. עכשיו אני מכין כבל ואני צריך לדעת מה כל פין מהשלושה שעל הכרטיס מסך אומר אני יודע שיש GND +5V SPDIF אבל איזה פין זה כל אחד? יש לי כרטיס מסך של ZOTAC 9800GT תודה

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  14. שלום לכולם, אבקש המלצה לכרטיס טלווזיה שיתחבר ל HOT (אם זה משנה) ואם קיים אז שיהיה לכרטיס חיבור אדום-לבן-צהוב ל DVD וכו'. איכות הקלטה לא בחשיבות עליונה, אבל יש להתייחס. עדיף כרטיס שיתמוך בויסטה הבא עלינו לטובה/לרעה, ושלא יעשה רעש המחשב מאד שקט. אם יש צורך אני אפרסם את המפרט במלואו(אבל בקטנה - e6600, x1900xt, 2g זיכרון). אם המחיר שאני מוכן להשקיע לא ראלי ( בסביבות ה 500 ש"ח) אשמח עדיין לקבל המלצות לכרטיסים (בתוספת מחיר כמובן). תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by DrStyle,

כותרת יש לי את הכרטיס HD4870 1GB דרייבר CATALYST 9.4 אם זה עוזר תודה מראש

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by oriori5,

שלום.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי, הנה המפרט שלו Intel Pentium 4, 2.8GHz Motherboard MSI PT880 Neo-SR Memory: 512RAM HD: SATA II 80GB והספק כוח 350W מחשב די ישן אני יודע, אבל אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש רק להחליף כרטיס מסך.. הכרטיס שהיה לי עד עכשיו הוא nVIDIA GeForce FX5200 (MSI) והוא נדפק לי אז אני רוצה כרטיס מסך חדש.. הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה שהכרטיס מסך יוכל להעלות לי משחקים (לא ברמה הכי גבוהה) נורמלים (סתם לדוגמא WarRock, Drift City) על גרפיקה בינונית (ואולי גם גבוהה). התקציב שלי הוא 500 שקל -+ אז אני צריך עצות לכרטיסי מסך שיתאימו לי.. אה ועוד משו.. לפי מה שראיתי באתר של היצרן MSI הלוח אם שלי הוא בעל חיבור AGP תומך בX4 וגם X8, אז חוץ מחיבור של הכרטיס…

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  17. יצא בזאפ היום הכרטיס שלהם ואני רוצה לקנות

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by TapUdi,

התקציב הוא 1000 שקלים אפשר טיפ טיפה לחרוג אבל רק אם זה שווה את זה יכול להיות גם נבידיה וגם אייטי איי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by X-TeNDeR,

כמעט 10,000 נקודות במארק06..... על 2560X1600!!! (וזה עוד לפני ההשקה ודרייבר נורמלי) http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=49645 מקור: TechPowerUp!

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by adirnasri,

אני רוצה לקנות כ.מ חדש אני מטלבט בין הX1950GT לX2600XT מה יותר טוב מבחינת ביצועים אני הרוב במשחקים... והמפרט שלי יחזיק את שתיהם רק אני לא יודע עם הספק כן הספק שלי הוא: FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm תודה מראש אדיר

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by Cupid Me,

חברים יקרים רציתי לשאול איזה גרסה של כרטיס מסך יותר טובה של רדאון 9600 - האקס.טי או הפרו? תודה!

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  22. מערכת XP כותבת לי לאחר הורדת הדרייבר של ATI והתקנת חדש שהיא לא מוצאת את קובץ MOM . מ זה ? איך מתקינים ? מה עושים ? בלי הקובץ הזה לא ניתן להיכנס לדרייבר ?

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by SiLVeRMaN2006,

יש לי מחשב חדש ואני משחק קאונטר סטריק ושבדקתי כמה FPS יש לי היה לי 60 ובמחשב הישן שלי היה לי 100 יש לי 8800 GTX ו2G DDR2 מעבד 4 ליבות.... אז מישהוא יודע למה? [הורדתי כבר תדריברים החדשים של הכרטיס מסך] אה ועוד שאלה לכרטיסים של NVIDIA שנכנסים למאפיינים על שולחן בקרה מתקדם וכו יש שנכנסים לכרטיסיה של הכרטיס מסך חלון צר כזה בצד שמשנים בו כל מני הגדרות אבל לי אין אותו מישהוא יודע למה?

• 11 תגובות
    • 776 צפיות
  24. מה עדיף WinFast PX6800 TDH או Radeon X1600 Pro Sapphire 256MB מי יותר חזק ? תודה לכולם

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  25. Started by AvigdOr.GT,

אנשים פרמטתי תמחשב ניקיתי אותו, התקנתי דריברים כמו שצריך וזה מה שיצא: http://service.futuremark.com/compare?3dm05=657397 מה אתם אומרים ? זה טוב למהירויות סטוק של הכרטיס? המפרט שלי הוא: p4 2.4 - stok 512ddr leadtek 6600GT הציון מתאים למפרט?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים