עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, דבר ראשון, התלבטתי היכן לפרסם את הודעה זאת, בפורום תצוגה וגראפיקה או בפורום תוכנה. נראה לי שיותר מתאים פה, אך תמיד אפשר להעביר את האשכול . ולנושא, אני מחפש דרייברים, כמו סדרת ה OMEGA לראדונים, רק לסדרת ה GF4. הדרייברים של Nvidia עושים לי בעיות עם ה AA במשחקים מסויימים וכבר ממש נמאס לי מזה!!! - את הפתרון לבעיית ה AA מצאתי ע"י מעבר לדרייברים בגרסא 52, אך חשבתי אולי אשפר לסחוט עוד מהכרטיס הזה (שגם ככה סחוט לחלוטין עכשיו), ע"י דרייבירים שעברו מודים מסויימים. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  2. יש לי HD5850 יש לי גם 2 צגים : 1.DELL 2209WA 2.LG 37LH35FR FHD ברגע שאני עובד עם שני הצגים יחד השעון בכרטיס מסך מראה : core clock 400\ram 1125 כשאני משאיר צג אחד אז זה 300\157 . בהתאם גם הטמפ' עולה מ31-2 ל44-45 מעלות . השאלה היא למה ואיך אפשר להימנע מכך ועדיין להשתמש ב2 צגים יחד . שמתי לב גם כאשר אני מפעיל 2 צגים יחד יש בעיות בניגון סרטונים בyoutube זה מתחיל לנגן ואז אחרי מספר שניות עושה זום ענק ולא מאפשר לי לשנות כלום וגם חותך את הקליפ . בדקתי בכמה קליפים ישנים וחדשים HD ולא HD.. ניסיתי להתקין את הפלאש מחדש אך לא שינוי.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  3. אהלן, חבר של אבא שלי ביקש שאני אעזור להם להחליף כרטיס מסך במחשב הישן שלהם (פנטיום 3 - 666mhz). כרגע יש להם וודו-2 (16 מגה, עתיק - מוצג למוזיאון) וחשבתי לשים שם Radeon 9100 של PowerColor. העניין הוא שאני לא באמת משוכנע שהמחשב יאכל את הכרטיס (לא מבחינת ביצועים ולא מבחינת מקום לדחוף אותו על הלוח). איך אני יכול להיות בטוח שאני לא אתקע עם כרטיס שלא מתאים? מישהו יודע אם זה מתאים? ואם לא, אז איזה כרטיס אחר כדאי לקחת שכן יתאים? ??? תודה רבה, זהר נ"ב תשובות מהירות יתקבלו בברכה, הילד ישב לאבא שלו על הראש כל החג - המחשב התקלקל לו קצת לפני החג...

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by yoahe,

חברה אני צריך המלצה למסך LSD טוב (איך FUJITSU 17 אינץ 8MS במחיר עד 1300 שקל

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by compman112,

שלום.. יש לי כרטיx Radeon 9600XT ATI SAPPHIRE הורדתי את העדכון עם CCC סיים להתקין ועשיתי ריסט למחשב.. שאני פותח את המשחשב השולחן עבודה עולה ואז אני מקבל שגיאה: והמחשב מתחיל לזוז לאט ומקרטע (התצוגה, נגיד אני גורר משוו או לוחץ על התחל זה פותח לאט מה עליי לעשות? ושהשולחן עבודה עלה, המסך נכבה נפתח נכבה נפתח

• 12 תגובות
    • 756 צפיות
  6. ^^^ כותרת. http://tweakers.net/nieuws/46366/Geruchten-over-details-nieuwe-nVidia-G80-generatie.html

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  7. אני מחפש כרטיס מסך לסרטים ולמשחקים, חובה שהכרטיס יתמוך בHD. התקציב נע בין 300 ל550 ש"ח.. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by X1000P,

רשום שכרטיס שלי זה RADEON 9800 Pro x86/MMX/3DNow!/SSE זה R9800PRO או SE?

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by kudish,

לקחת את זה:http://www.palit.biz/main/index.php?lang=en# של סיפיר או זה:http://www.skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm של פליט המחיר לא משנה אני רוצה את הכרטיס עם הבנדאל הטוב יותר המפרט E6550@3.00 GIGABYTE P35 DS3L ENRMAX MODU+82 425W מסך 1280*1024 וגם טלויזית HDredy

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by shu sha,

אז היום בשעה טובה הגיעו ללוג'יק הכרטיס הזה מתוצרת אלבטרון... אבל יימח שימם הם דפקו לו מחיר של 1550 ש"ח... ואני התכוונתי לקנות מחשב שם וחיכיתי רק שתגיעה אליהם גרסאת הAGP... והמחיר של 6600GT PCE-I הוא 1300 ש"ח.. הבדל של 250 ש"ח!!! כששאלתי אותם הם ענו לי שהמחיר יהיה כמעט אותו דבר ולא יותר מ50 ש"ח הבדל... קיצר השאלה שלי היא האם לדעתכם המחיר של הAGP ירד בזמן הקרוב? למה ממש כבר בניתי עליו ואין לי עוד 250 להשקיע

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by MasterDK,

מה זה Quadro?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  12. אז ככה, כרגע אני מחובר ב VGA... קניתי כבל HDMI אל DVI כשיש מתאם בHDMI ל-DVI... הבעיה היא כשאני מחבר את כבל, המסך מציג NO signal ומעביר בדיקה בין אנלוג לדיגיטל... המסך Samsung T190P כרטיס מסך Nvidia gtx 260 אין לי שמץ מה לעשות... אשמח לקבל את עזרתכם תודה חן

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by kobx,

GeCube ATI Radeon X1900GTD 256MB DDR3 256-bit, Vivo-Avivo, GC-X1900GTD-VID3 PCI-Express עולה 1750.. השאלה שלי אם הוא שווה את הכסף או שיש משהו יותר טוב שאפשר להשיג במחיר הזה.. תןדה מראש! לינק: http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=3473

14. Started by Adielion,

אני צריך כרטיס מסך agp שיענה על הדרישות שלי ואני מתלבט... אין לי בעיה עם התקציב, אבל אני לא משקיע על 7800GS כי לפי דעתי להשקיע כעת על כרטיס agp סכום של 2000 (גם סכום שמגרד ת'1600-1700),די מפגר במחשבה שאני אעבור בעתיד(שנה וחצי+-) למערכת חדשה. הייתי רוצה כרטיס לרזולוציה של 1280*1024 למשחקים על HIGH בשנה וחצי הבאות. אם אתם נותנים הצעה צרפו בבקשה הסבר למה, תודה ויום טוב.

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

אוקי אז ככה בכרטיס יש לי 2 סוגי TV OUT אחד צהוב כזה כמו של ה DVD והשני זה עיגול שחור עם משהו כמו 5 חורים.. בטלויזיה יש לי רק 2 חיבורים מאחורה 21 פינים חיבור של כבלים אנולוגיים העיגול המוזר הזה.. ה21 פינים מחובר לממיר של YES שיש בממיר עצמו מאחורה חיבורים אדום לבן - לאודיו צהוב - לוידאו חיברתי את הצהוב לצהוב בכרטיס מסך עשיתי איתור תצוגות.. או משהו כזה שיש ב nView והוא לא מצא כלום.. ניתקתי מה עושים ?

16. Started by OmerS,

שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך המתאים לעבודה עם תוכנת Photoshop. אני מחפש איזון בין מחיר לביצועים. השימוש הוא לא כבד מאוד וחוץ מזה הכרטיס לא ישמש למשחקים וכדומה אלא בעיקר, כמו שאמרתי, לעבודה עם Photoshop. האם כרטיסים בסגנון ה- FX5500 או RADEON 9550 יספיקו למטרה זו? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by cryp,

שלום אני רוצה לדעת האם אני יכול להשתמש ב Evga 560Ti Superclocked עם הספק שלי? הספק הוא:(Topower TOP-650P5 (650W ויש לו שני +12v כל אחד 20A וכתוב יחד 45A*/40A המחשב שלי: 2.4GHz@ Core2Quad Q6600 Intel DP965LT Motherboard 1x4GB DDR2 667MHz Leadtek 9800GTX 512MB תודה

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  18. שלום לכולם.. אני צריך כרטיס מסך בישביל מישחקים חדשים עד 800 ש"ח.. תודה על העזרה :)

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  19. ומאתמול הוא עושה לי הרבה LAG ב-WC3 בבטלנט למה? בתודה מראש. עריכה: יש WIN XP PRO נ.ב. אני יודע שהכרטיס הוא GIFA אז לרדת מהעניין.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by david_borohov,

שלום. ברצוני למכור את הכרטיס מסך שלי... Power-Color Radeon 9600XT 256MB DDR שהוא בן חצי שנה בערך, במצב מצויין... בכמה בערך אני יכול למכור אותו? ואם אני יוסיף לכסף שקיבלתי מהמכירה ויוסיך לו בערך עוד אלף ש"ח..איזה כרטיס מסך טוב אני יכול להביא ל-AGP...? המפרט שלי הוא: P4 3.0GHz 800 FSB 1MB Cache GigaByte GA-8IPE1000Pro-G Geil Dual Channel DDR 512 MB (2*256) With Heat Spreaders Power-Color ATi Radeon 9600XT 256MB DDR WD 120GB SATA 8MB 7200RPM LG F900P תודה..דוד.

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  21. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שתומך ב-VIVO, כדי להיות מסוגל לראות טלויזיה על המחשב (יש לי ממיר דיגיטלי), וכדי להיות מסוגל לראות סרטים מהמחשב על טלויזיה (בקיצור, שימוש גם ב-video in וגם ב-video out). השאלה היא אם יש פורמטים שונים או תצורות שונות שזה עובד בהם... אם אני קונה כרטיס מאירופה או ארה"ב, האם אני אוכל להשתמש בו פה? האם אמורה להיות תמיכה בשיטת השידור (PAL\NTSC)? וגם: מה אני אצטרך כדי לחבר את הכל? האם החיבורים נעשים מול הממירים הדיגיטליים בלבד? ואיזה סוגי כבלים? תודה!

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  22. ערב טוב! אני קניתי מחשב חדש מפרט בסוף אני מיתלבט ליקנות את הHD4670 ביגלל המחיר והבנתי שהוא די קרוב לביצועים של 9600GS (ולכן הוא הושק) ראיתי באיזה חנות (לא אומר כדי לא לעשות פרסומת אולי זה היה חשוב אחרכך) באותה חנות יש את הHD4670 שהוא מבוקש בגירסה של MSI (זול יותר) וגירסה של אסוס שהשבוע הוסרה מהאתר (עוד 20 שח) עכשיו יש מבצע לHD4550 ב330שח האם זה שווה את הכסף?? או עדיף עוד 80 שח (לא בטוח שיש להם) לHD4670 והאם הכרטיס הזה יריץ מישחקים כמו GTA IV שיוצא חודש הבא לPC נכון??? תודה לעונים והאם יש צוור בקבוק קריטי מורגש בטירוף או קטנטן כי יש לי לוח שלא תומך PCIE2.0 (G31M V2 3PORT AUDIO MSI) וזיכרון 1.0GB 800MHZ סאון ומעבד E2180 NO OC ווינדוס XP נקי SP3

23. יש לי בעיה תמידית שאינני זוכר בדיוק מתי היא התחילה : כל פעם שאני מפעיל משחק ,המסך מצהיב והמישחק מוצג עם רקע צהבהב שכזה. כשאני יוצא מהמשחק\ים ,הכל מסתדר ואין את הרקע הצהבהב הזה ,אלה רק כאשר אני מפעיל משחק-כל משחק. ניסיתי להגדיר בממשק של התוכנה של כרטיס המסך אך לא הואיל -ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר עדכני וכן הלאה אך גם ללא הואיל . לפעמים כאשר אני משנה את ההגדרות במשחק עצמו ,הרקע הצהבהב נעלם וחוזר אחרי חצי שניה. מישהו יודע למה זה .למישהו יש פתרון ? תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by acoca_net,

שלום רב. הכרטיס פעל תקופה לא מבוטלת על מסך DVI, המסך נכנס לתיקון, ובתקופה זו קיבלתי מסך חלופי בעל חיבור VGA. כאשר חיברתי את המסך שחזר מתיקון (בעל חיבור DVI) הוא לא פועל..... בדקתי את המסך (DVI) על מחשב אחר והוא נמצא כתקין. נאמר לי שבתקופה בה הכרטיס עבד עם חיבור VGA ההגדרות שלו השתנו לעבודה עם מסך VGA, וצריך לשנות אותם להגדרות לעבודה עם מסך DVI. כל זאת במצב ביוס. בצעתי את כל הדיקות האפשריות. אשמח אם תשיבו לי תשובה: האם זה היגיוני? (הסיפור על ההגדרות)?, או שאולי יציאת הDVI באמת התקלקלה, וצריך להחליף כרטיס. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by lama husamo,

אני מתלבט מה לקנות בין שני המסכים האלו לפי מה שהסתכלתי על נושאים שדוברו כאן על איזה מסך 19 לקנות ולפי ברור עם מוכרים ויבואנים SAMSUNG 19" 959NF אין יותר ולא יגיע - לפי היבואן 930SB מיטצובישי - אין בשחור רק אפור מזוויע אבל המסך מעולה Hyundai Q17 - הם כבר פאנל של סמסונג ולא Hydis אז הגעתי לשני אלה LG CRT 19" 900p או LG LCD 1710s יתרונות חסרונות, מישהו מעדיף אחד מהם על השני או אחר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.