כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מה שאתם רואים במפרט זה המסך שלי והוא איכותי אבל הוא כניראה קיבל קרינה חזקה ויש לו צבעים ירוקים וסגולים בצדדים וזה לא עובר.איזה באסה זה.אז אמרתי נקנה מסך חדש מה נעשה
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. אין לי אפשרות להרכיב כ. מסך עומד לכן אני מחפש מן כבל שיחבר בין החריץ בלוח אם לכרטיס. האם קיים דבר כזה? זה אפשרי מאוד.. תודה
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה לשני כרטיסי מסך. הראשון צריך להיות PCI עם יציאת DVI. הוא מיועד לעבודה משרדית עם מסך רחב כך שהוא צריך להיות הכי פשוט שיש. השני מיועד לסלוט AGP X8. הדרישות שלו הם: קירור פאסיבי (חובה) DUAL DVI (רצוי) ושיריץ משחקים בגרפיקה נורמלית. מתחברים אליו שני מסכים, אחד ברזולוציה 1920X1200 והשני ב1280X1024. התקציב בכיוון ה700 עם אפשרות חריגה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הכל עבד טוב כבר 5 שנים. החלפתי כרטיסי מסך איך ספור פעמים והכל עבד לי עד כה. פתאום לא עובד. התוכנה לא מזהה את הטלויזיה ולא ניתן לאפשר מסך שני. בדקתי את הכבל והוא תקין. לא עשיתי שום דבר לדרייברים ולא התקנתי שטויות. מה עושים? יש לי 7600GS. כבל שבדקתי ע"י FLUK. לא יודע עוד מה לעשות.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
האם יש הבדלי ביצועי משמעותיים בין הכרטיס הזה ל- 512M ? האם שווה עוד כמאתיים ש"ח ?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני מצטער מראש אם כבר דובר על הנושא פה בפורום, אבל בחיפוש שעשיתי לא מצאתי תשובה למה שאני מחפש. איזה מכרטיסי המסך מסדרה 7 של nvidia או סדרה 1k של ATI מסוגלים להריץ vista יחד עם הaero glass ללא כל בעיה? הערה: כשאני מתכוון להריץ ללא בעיה אני מתכוון באופן חלק ככה שלא תהיה פגיעה בביצועי המחשב (מדובר במחשב חדש עם מעבד C2D ו2GB זכרון) כשמדובר בתוכנות שעובדות במקביל (וגם כבדות יחסית כמו phothsop elements או תוכנות עריכת וידאו) ולא במשחקים. תודה!
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
זה יעזור לי לחבר את המחשב לטלוויזיה במידה ויש לי כ. מסך מובנה?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכם תאמרו לי בבקשה מהו הכרטיס מסך המועדף מרשימה זו : ואם תוכלו לעמוד על ההבדלים זה יהיה מעולה...(מבחינת ביצועים לא מבחינת מחיר ...). תודה. GAINWARD Nvidia 7600GS - GLH 256MB, DDR3, DVI, VO,PCI-E - detail Golden-Sample "Goes-Like-Hell Edition" GeForce 7600GS, 256MB DDR3, DVI, HDTV-Out, 128Bit, 1.4ns., Chip: 500+MHz GPU Clockspeed: 500+ MHz Memory Clockspeed: 1200+ MHz Pixels per clock (peak) : 12 Ramdac: 400 MHz Bus: PCI-Express Connectivity: Dvi + Vga + Video-Out *********************************************************************************************** GAINWARD nVidia 7300GT - GLH 256MB, GDDR3, DVI, VO, PCI-E - detail Golden-Sample "Goes-Like-Hell Editio…
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קניתי מסך של סמסונג ניגודיות 2000 2 מילי שניה רענון בקיצור כל סרט שאני שם {חוץ מדיוידי } הצבע נמרח מה יכולה להיות הבעיה ? ;D
-
- 8 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מה חשוב לדעת בפרטי הכרטיס מסך כדיי לדעת מהי איכותו ורמת ביצועיו לעתיד.... האם זה השעון ליבה או בעצם הזיכרון או מספר הצינורות... אני מבין שהשילוב שלהם בייחד הוא זה שבסופו של דבר קובע ,אבל האם יש נתון מסויים שהוא חשוב מביינהם?. אני חושב שאין כאן באתר מספיק כלים בשביל שכל אחד יוכל לאמוד על טיבו של כרטיס מסך לפי נתוניו היבשים. אם משהו יוכל לומר אייך בעצם אפשר לבחון כרטיס מסך לפי נתוניו זה יהיה מעולה ... כך אנשים כמוני שלא הכי מבינים בנתוני הכרטיסים יוכלו להבין ולבחור כרטיס לפי נתוניו ולא ללכת כמו כבשה אחרי העדר ... כשאני החלטתי לבחור כרטיס מסך בשביל צרכיי קיבלתי רושם כללי מהפורום איזה כרטיס אני צריך אבל כשרציתי לבחור דגם ספציפי מאותו סוג נתגלה לי שיש מספר חברות לאותו דגם וכן …
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
בגאמא PC לכל המחפשים לדעתי זה המחיר הטוב ביותר, הוא התקבל בהצעת מחיר ואינו מופיע באתר, אני מאמין שאפשר להזמין בטלפון.
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום ! רציתי לדעת היה לי כרטיס מסך "inno3d FX5700-LE 64 bit W/128mb crt dvi tv" והשאלה לאיזה כרטיס מסך הכרטיס הזה מגביל היום פחות או יותר ? תודה.
-
- 17 תגובות
- 945 צפיות
-
-
סליחה על הבורות פשוט שחכתי מה זה אומר גרסה כזו ? ואם כבר אפשר אז לפרט גם בנוגע לגרסאות אריזה שונות........
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בדקתי את כול החיבורים , בהתחלה שמדליקים את המחשב אז רואים את התעינה של הווינדוס , אבל שזה ניכנס באמת לווינדוס מראים לי את הסמל האפור שרשום אליו "out of range". (הכרטיס מסך תקין). בבקשה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
האם הכרטיס fx 7300 512 mb tc עונה על הצריכם של גיימר מתחיל (בלי שאיפות...) והאם הוא שווה 350 שקל??
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אוקי ניתן לראות את המפרט מימין =] האם הוא מגביל את הכ.מ? כי אני מקבל 300 נק' פחות ב3DMARK06 אני אמור לקבל הסביבות ה3500 וקיבלתי 3200..
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כותרת , בפעם האחרונה שבדקתי הם היו מיועדים לגרפיקה תלת מימדית, לא?
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום(: רציתי לדעת אם יש עדכון ביוס לכרטיס מסך שלי shapphire X1800XT ראיתי כמה דברים כמו ביוס של X1800XT-PE שהליבה היא על 700 במקום 625 והזיכרונות גם מומהרים ב100 מגה הרץ איך אני מעדכן ממש את הביוס? ואיך אני מחזיר לביוס הקודם במקרה של תקלה? תודה![br]פורסם בתאריך: 16.02.2007 בשעה 21:47:38 מישהו עזרה בבקשה :s05:
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני יודע שהיום משחקים לא דורשים כרטיסים יותר חזקים מאשר הGTS 320 כשמשחקים עם מסכים "קטנים" של 19", אבל מה יהיה בעתיד? הגרפיקה של המשחקים רק נהיית יותר ויותר תובענית, וכבר אי אפשר לעקוב אחרי הדרישות של המשחקים. מצד אחד, אפשר להגיד שעד שיהיה צורך בכרטיסים יותר חזקים לרזולוציות נמוכות יחסית - כבר יהיו כרטיסים חדשים לגמרי מבוססיי DX11 או משהו בסגנון, ומצד שני אפשר לומר שבעתיד הלא כ"כ רחוק - יהיה צורך בכרטיסים חזקים, גם לרזולוציות נמוכות. אז מה אתם אומרים? אם הייתם קונים עכשיו מחשב למשחקים, שיעבוד כנראה עם מסך 19", ולא עם 30, הייתם משקיעים עוד 1000 ש"ח ויותר על כרטיס יותר חזק מהGTS 320?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מישהו במקרה איתר חנות שמוכרת את xfx 8800gts 320m ?? מישום מה אני לא רואה אף מקום שמייבא את הכרטיסים האלה....... או כרטיסים של msi מאותו דגם.... ולמה הכרטיסים של leadtek הם הכי זולים ?
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש השוואות בין כרטיסי המסך האלו: ?X1950 Pro Extreme ?X1950 Pro X1950XT ושאלה נוספת, איזה כרטיסים של ל NVIDIA מול הכרטיסים האלו? אבל יותר חשוב אני צריך השוואה ביצועים של הכרטיסים האלו כדי להחליט מה לקנות.. ברור לי מה הכי חשוב וכדומה, חשוב לי לדעת בכמה הכרטיסים שונים זה מזה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אחרי שאמרתם שTV זה לא ממש טוב בחרתי לקנות כ.מסך בלי TC אז הנה שתי כרטיסי מסך אחת של GAINWARD ואחד של XFX הנה הדגמים: XFX GeForce 7300GS / 256MB DDR2 up to 512Mb/ PCI Express / Dual DVI / 550 MHz Core [PV-T72G-WAN] הנה לינק לאתר שאני יקנה אולי: https://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=6729 עולה 395 ש"ח והGAINWARD: Gainward GeForce 7300GS PCIX16 256MB עם קירור פאסיבי הנה האתר שאולי אני יקנה:http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12980 ב377.2ש"ח מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מקווה שפה זה המקום לשאול את זה. זה המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII GIGABYTE GeForce 7300GT 256MB PCI-E PIONEER DVDR DVR111D BLACK/WHITE COMPUCASE 6C60 BLACK 300W ART האם המפרט מנוצל עד הסוף או שהתוצאה נמוכה ממה שצריך להיות? הערה: הדריבר של הכרטיס מסך הוא גרסא לא הכי חדשה אם אני לא טועה זה 91.47 מפני ששמעתי שבגרסא החדשה יש באגים במשחקים מסוימים. האם בגלל שהדריבר לא הכי מעודכן אז התוצאה תהיה יותר נמוכה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
http://www.nzone.com/object/nzone_cascades_home.html
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי פה בפורום, אני מחפש כרטיס מסך תומך HD 1080I עם קירור פאסיבי, ללא מאווררים (כי הרעש מפריע). האם קיים חייה כזאת? במידה ופיספסתי משהו בחיפושי בפורום גם לינק יהיה טוב.
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-