כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מכשיר פלשטישן 2 כמו לרובכם אני חושב.... טוב ניגש לבעיה הגרפקיה במכשיר התישנה וזה לא מה שזה היה פעם העם יש דרך לשפר את הגרפיקה אני יודע שמעתי על כל מני כבלים שמשפרים והתבלבלתי.... אז אני שואל אותכם. עכשיו הגרפקיה של ה ps2 יפה אבל הטלויזה הורסת אותה העם יש איזה כבל שמשפר ?!
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יששששששששש 1900XT ירד לו המחיר מ 2400 ל 2000 בנעה !!! ועוד מעט גם החנויות האחרות יורידו מחיר (תחרות בין החנויות)... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4757 וגם יש אופציה עם קרור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 ^^ האופציה עם הקרור משתלמת לדעתכם?
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך למחשב שלי (כרגע יש כרטיס on board) וזה בגלל שאני מרגיש שמחקים לא רצים ממש טוב..כמו NFS MOST WANTED זה המפרט שלי המסך DELL U2311H המעבד הוא Intel Core i3-540 3.10 4M הלוח Intel Tom Cove DH55TCהמארז CHENBRO PC317 ATX Thermal-Advancedהספק Topower [zumax] 500W + Turbo Fan הזיכרון4Gb [2x 2Gb] DDR3 1333 CL9 Kingston השאלה איזה כרטיס מסך להוסיף בתקציב של עד 400 שקל(אם יש צורך להוסיף ולקנות ב400 זה בעצם בזבוז כסף אז תקנו אותי) ושלא יתחמם המחשב ויעבוד עדיין בשקט כמו שהוא כיום וכן האם ההתקנה של זה היא פשוטה ז"א אני רק תוקע במחשב וזהו הוא כבר מזהה את זה (WIN 7) תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חח אחריי שהמחשב שלי החליט שהוא רוצה לעשות לי בעיות (מחשב בן 5 שנה), הוא מפעיל את עצמו מחדש כל פעם כשהוא מציג את הלוגו של הלוח אם. עכשיו ניסיתי לברר איזה חלק עושה לי בעיות והגעתי למסקנה שזה הכרטיס מסך, (הוא היה עושה לי בעיות עוד לפניי) ועכשיו אני מתכוון להחליף אותו. המפרט: core 2 quad q6600 gigabyte motherboard ep43-ds3l 2gbx2 ram a-data hd4870 - הכרטיס המניאק western digital 640gb זה פחות או יותר מה שאני זוכר כי כרגע אני לא בבית ואני לא יכול לפרט יותר. האמת שדיי התבאסתי שאני לא יכול לשחק BF3 באופן נורמלי אבל אין לי עכשיו גם תקציב נורמלי ואני לא חושב ששווה להשקיע בכרטיס מסך טוב על מחשב ישן. יש כרטיס מסך שיוכל להריץ לי את המשחק בצורה נורמלית שמתאים למפרט הזה? אני מוכן להשקי…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
טוב, לפני מספר ימים השארתי הודעה בקשר למסך השרוף שלי, ושאני צריך אחד חדש... קודם כל, אני רוצה להגיד המון תודה לכל מי שטרח והמליץ לי. לבסוף רכשתי את ה-SyncMaster 793DF, ואני רק רוצה להגיד שמהורשם הראשוני שלי, הוא נפלא. הצבעים אמיתיים, התצוגה מדויקת, הוא לא קופץ (כמו הקודם), ממש ממש מומלץ. אני חושב שבמחיר של 730 ש"ח, לא ניתן למצוא מסך טוב יותר... הוא מדהים העיצוב שלו גם מאוד עדין ויפה, המסגרת שלו לא עבה כמו של אחרים, וזה גם יפה... היו כאלה שאמרו שהכפתורים בצד (התפריט) לא נוחים.. אבל השימוש בהם לא קשה... ועוד בחור שאמר שלא ניתן לשלוט ממש על הקונטרסט והבהירות.. אז כן.. ניתן, וזה גם פועל נהדר בכל אופן, מאוד מאוד ממליץ למי שהתקציב שלו מוגבל, זה מסך ממש מדהים... אני, …
-
- 51 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חברת XFX הציגה דגם חדש של כרטיס המסך הצנוע, אשר מאופיין במימדים מינימליים מכל הכיוונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. ברשותי מחשב חדש ללא כרטיס מסך וכרטיס מסך שקניתי מיד שניה. המחשב ללא מערכת הפעלה כרגע... האם יש צורך להתקין את הכרטיס לפני או אחרי התקנת הווינדווס? (כניראה שזה לא משנה). ואם במיקרה יש למישהו קישור טוב שעוזר בהתקנה הפיזית של הכרטיס אני אשמח. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שנייהם עולים כמעט אותו דבר וישמשו ככרטיס זמני עד ליציאת ה DX10 7300GT DDR3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2269&products_id=14971 1600PRO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4626
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, באתר NVIDIA יש שעון להכרזה על משהו לפי השמועות ברשת נראה שזה GTX 1080 TI... http://www.nvidia.com/page/home.html
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן סהלן,כפי שכבר אמרתי בפעמים קודמות,תכננתי לקנות מסך LCD ואכן קניתיהו, בסוף במקום אסוס הלכתי על הT220 של SAMSUNG ואני חייב לציין שהוא ממש נקי,חד,ופשוט חלום להסתכל עליו. אז ככה, כרגע חיברתי את שני המסכים לכרטיס מסך אבל אני עובד בינתיים רק עם הT220,עכשיו אני מעוניין ששני המסכים יפעלו,הבעיה היא שלא הצלחתי להגדיר לישן להמשיך לעבוד ברזולוציה שלו,הוא נדבק לרזולוציה של המסך הגדול ולא נותן לי לעבוד. עוד שאלה, אני יודע שאפשר להגדיר והצלחתי חלקית ששני המסכים יהיו "כאילו" מסך אחד אבל שוב עלה העניין של הרזולוציה,אז איך באמת אפשר לכוון את זה?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מריץ COD BO על הגדרות מקסימליות וברקע את תוכנת FRAPS ולא מצליח להגיע ליותרמ-60 FPS, בכל הביקורות בכל האתרים הם מגיעים ל-100-120 FPS עם אותן ההגדרות, התקנתי דרייבר שהגיע עם הכרטיס 263.09, איתו גם נעשו הבדיקות באתרים. יש לי מעבד QX9770 ן-4GB DDR3, קשה לי להאמין שיש צוואר בקבוק במערכת. מה אני מפספס??? אשמח לעצות.
-
- 35 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס טלוווזיה WinFast PVR במחשב וקראתי בביקורות כאן שיש פונקציה עצירת שידור חי פונקצית ה-PVR, עצירת שידור חי Time-Shifting w/ Hardware MPEG - פונקצית ה-PVR, מאפשרת עצירת שידור חי להמשך צפייה בזמן מאוחר יותר (תוך יצירת Buffer)
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי שתי גרסאות של כרטיסי מסך GAINWARD על הכוונת . 9600 GSO עם זיכרון 768MB 9600 GT עם 1G . שניהם כמובן DDR3 . כמה שאלות למומחים : 1. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק ההבדל ביניהם כי לי יש כבר כאב ראש מלחפשו לנסות להבין והאים מבחינת ביצועים אחד מהם יותר טוב- ברוב הפמטרים ה GT נראה יותר טוב אבל לGSO יש יתרון במספר יחידות העיבוד ובכמה מקומות קראתי שדווקא ה GSO עדיף. 2. האים זה נכון שמגרסאות 8XXX ומעלה לא ניתן להשתמש בפיצ'ר של מסך מלא בתצוגה מרובת מסכים ( במסך אחד רואים רגיל ובשני וידאו במסך מלא ) תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי 7600GS עד לפני כמה ימים כאשר הייתי מחבר את הכרטיס לטלויזיה, התצוגה הייתה בסדר גמור. אבל הורדתי דרייבר חדש לכרטיס מסך, ואותו דרייבר עשה בעיות עם WoW... אז שוב פעם, הורדתי גירסה יותר מוקדמת, והבעיה במשחק הסתדרה... רק שמשהו חדש הופיע. כשאני מחבר את הכבל לטלויזיה, אני רואה תמונה ללא צבעים, או flickering. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות הקיימות, שום דבר לא עזר. אז הורדתי את הגירסה הכי אחרונה של הדרייברים שיצאה שלשום... ועדיין התצוגה בטלויזיה לא בסדר... עזרה?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס מסך הנה זה: Point of View Nvidia Geforce 9600 GT 512MB DDR3 256Bit + HDMI באריזה יש מתאם מתח לכרטיס מסך (6 פינים) הכרטיס מסך צריך לעבוד עם מתח ישיר מהספק כוח ואין לי כבל מובנה בספק כוח של 6 פינים אז אני מחבר את המתאם שקיבלתי באריזה של הכרטיס מסך. אני רוצה לדעת כמה מתח לחבר! על 2 הכניסות? או על אחד מהכניסות? (אם אני יחבר על אחד מהכניסות זה יעשה אותו 3 פינים ואם אני יחבר על 2 כניסות זה יעשה אותו 6 פינים) אני מפחד לחבר 2 מתחים או מתח 1 שלא יהיה נזק. אז רציתי שתגידו לי מה צריך לחבר? 2 מתחים או 1? תודה ויום טוב.
-
- 16 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
יש פשוט המון דגמים וקצת התבלבלתי. אני מעוניין ב- FX 5900 השאלה היא, מה ההבדל בין ה- VTD ל - TD? בנוסף, איזה כרטיס זה: "MSI Geforce FX 5900 128MB DDR VIVO DVI Retail Video Card" כםי שמצוין ב-PCH בחנות שאסור לציין את שמו רשום בפירוש VTD והוא עולה 1477 מול 1656 שבPCH. עוד שאלה, איך זה שבPCH הכרטיס הזה - בפנדה - MSI Fx 5900 Ultra 256MB DDR DVI VIVO בחנות הראשונה עולה 3222 וב-PCH עולה 2371? זאת נראת לי סתם טעות אבל בכל מקרה.. סתם שאלה, השאלה העיקרתי זאת השאלה הראשונה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום אני החלתתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל GTX 460 יש שני דגמים שאני מתלבט בינהם : LEADTEK WinFast GTX 460 או TwinTech nVIDIA GeForce GTX 460 נתוני המחשב שלי הם: Intel I3 530 Gigabyte P55 UD3L Gigabyte 9600GT 512 4G DDR3 1333MH WD 360G SATA2 ספק Huntkey V-power 550W השאלה החשובה האים הספק יחזיק את הכרטיס ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות כרטיס עריכת\לכידת וידאו לצורך הורדת חומרים ממצלמת וידאו דיגיטלית ,אבל באיכות דחיסה גבוהה (שלא תהייה הורדה שתראה רע ברזולוציות גבוהות). התקציב שלי הוא 2000-2500 שח, ואשמח לקבל חוות דעת וכיוונים ו..אפילו חנויות תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
האם זה אמיתי ? http://www.guru3d.com/news/microsoft-to-announce-dx11-within-two-weeks/
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, פרסמתי הודעה במפרטי מחשב>ניידים אבל נראה לישזה יותר קשור לכאן. אני מתלבט בין 2 ניידים 1. Dell Latitude D600 2. HP Pavilion ZE4900 לדל יש ATI Mobility Radeon9000 ולHP יש intel 82852/82855 GM. לפי מה שראיתי באתר של ATI ה 9000 לא תומך ב directX 9 והאינטל כן, לעומת זאת ה ATI תומך ב T&L ופיצ'רים אחרים. איך אני יכול להיות בטוח שה ATI לא תומך? יכול להיות שיצאו דרבייברים חדשים עם תמיכה מאז? מה בכל זאת עדיף?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, אני משחק על 1080P. חשבתי על כרטיס ברמה של ה1060, רוצה לקנות יד שנייה\דיל באמזון, אבל למען האמת נהיה לי קצת סלט בראש. אם אפשר לעשות לי סדר עם הכרטיסים של AMD, מה חלש יותר ממנו מה חזק יותר ממנו. מבחינת המעבד, יש לי שני מחשבים, אחד עם I5 3470 במחשב מותג של HP. מחשב שני עם I5 2500K עם לוח של ASROCK עם קירור אוויר Thermalright Ultra 120, כלומר יש לי אפשרות לעשות לו OC. השאלה שלי פה היא אם מעבד כמו ה3470 יהווה צוואר בקבוק משמעותי לכטיס ברמה של ה1060?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מאחר והGEFORCE 4 TI4200 שלי, מתקשה לעמוד בסטינגז של MEDIUM בFAR CRY, החלטתי בשעה טובה לשדרג אותו. אני חושב בכיוון של Leadtek Geforce FX 5700. יש 2 גירסאות בהפרש של בערך 200 ש"ח ביניהן. אחת 128 והשנייה 256 עם VIVO. האם זה בכלל משמעותי ההבדל של 128 ו-256? הVIVO - מה שזה לא יהיה, לא ממש מעניין אותי. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איזה דרייבר מאפשר את הביצועים הכי טובים ו-OC לכרטיס FX5600 ULTRA של NVIDIA, (כן, אני יודע שהוא ענתיקה) לWINDOWS XP, ומאיפה מורידים אותו?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-