עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, מה הכרטיס הכי חזק שאני יכול להשיג ב1200 ש"ח? יש לי עדיפות לATI אבל לא חובה.. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by a1a1a1a,

רציתי לדעת אם הכרטיס ATI Radoen 9250 יכנס לי במארז Antec NSK2480, ואם לא איזה כרטיס אחר אני יכול לקנות הכי זול שישב בלוח אם ga-8i865gme-775 זה למטרת HTPC מאד פשוט לטלוויזית CRT. תודה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by eladbu,

מה אתם אומרים על TV-0UT, 128BIT, AGP X8, DVI, CORE500M R9600PRO 128MB DDR ב-160$ של גיגהבייט והאם באמת שווה להחליף את ה 8500 128 שלי כי שמתי לב שהוא פשוט עושה קצת בעיות עם משחקים כגון הנסיך הפרסי פאר קראי וכולה מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  4. או משהו טוב יותר בתקציב של עד 1500 ש"ח. זה-ATI RADEON X1800GTO2 512 mb ? \או זה -ATI RADEON X1900GT 256 ? בקיצר אני קונה את שלושתם באותו מחיר , מה עדיף ?

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  5. לפני כ שבועים קניתי מחשב חדש(I5+4GB+4870 512MB ).... מסך 24"... בהתחלה ניסיתי משחקים די פשוטים ו הם עבדו יפה ברזולוציות מקסימליותץץ עד שהגעתי למשחקים כמו CRYSIS ו MODERN WARFARE2... עכשיו CRYSYS בהתחלה עבד לא רע... אך פתאם הפסיק לעבוד לגמרה... היום ניסיתי לשחק ב CD MODERN WARFARE ופה אכלתי סרט כאשר 640*480 הוא בקושי זז.... אני צריך עזרא ממכם.... איפה הבעיהץץ העם זה כרטיס מסך? או דרייברים??? או עוד משהו.....

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by Slash87,

המפרט שלי כתוב פה במערכת... כדאי לי ללכת על הכרטיס הנ"ל? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by arikam,

מהביקורות שיש ברשת נראה שהצריכה המכסימלית שלו היא 59W , אז יש מצב להסתדר עם ספק 300W לא?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
    • 8 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by OR007,

פירמטתי את המחשב, לפני הפירמוט הייתי מקבל 9300-8500 ועכשיו אני מקבל רק 8600, מה הסיבה ? המצב הוא בדיוק אותו מצב כמו מקודם - כ.מסך - 317/299 מעבד- 205*11

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by jj516,

ראיתי שבהרבה הודעות בפורומים שואלים איזה כרטיס מסך יותר חזק מהשני, אני חושב שכדי להפוך את הת'ארד הזה לדביק ולהשאיר אותו ולעדכן כשיוצא כל כרטיס מסך חדש. אחרי ה ATI 9500 אני אישית נהייתי מבולבל לגמרי מהכרטסי מסך שיש היום. אני רק יודע של NVIDIA יש את החזק ביותר שזה ה 5900 ULTRA ול ATI זה ה 9800PRO. מישהוא יכול לתת את הסדר של הכרטיסים של שני החברות עד ל GF 3 TI ו RADEON 8500LE?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  10. למי שלא סומך על הגדרות תוכנתיות דרך הדרייבר או דרך תוכנה צד ג יכול לנסות לחשוב לכיוון של הוספת קירור. מצריך את הקירור המעולה הזה- Thermalright HR-03 GT הסבר מספיק ברור ניתן לראות כאן

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by TC,

היי לכולם שוב אני תכננתי לקנות את הרדאון 9800 פרו עם 256 מב ... והציעו לי GVX210 חינם ... במקום 1800 דולר הכרטיס טוב ? יותר טוב מהרדאון שתכננתי לקנות ? אם אפשר בנצ'מרקים בבקשה . תודה

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  12. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן כרטיס מסך של nVIDIA מסוג EN9400GT/HTP/512M מבית Asus. http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=790&l4=0&model=2525&modelmenu=2 הבעיה היא שכאשר אני מתקין את 3 התוכנות המגיעות עם הדיסק שאחת מהם היא GamerOSD. לאחר התקנת תוכנה זו והפעלה מחדש של המחשב הרזולוצייה יורדת ל-4 סיביות ותוכנה זו משבשת פעולה תקינה של הכרטיס מסך. כמה דברים: 1. גם התוכנה שסופקה עם הדיסק וגם התוכנה המעודכנת יותר שהורדתי מהאתר מציגות לי את אותה בעיה, תצוגה של 4 סיביות לאחר הפעלה מחדש וכו'... 2. מה אני יכול לעשות בכדי להתקין תוכנה זו מבלי לגרום לתקלות אלו? תודה לעוזרים. ד"א: מה אתם חושבים על הכרטיס הוא נחשב טוב וכו'...?

13. Started by Make_Party,

שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע מה לקנות ראיתי 7900gt ב1700שקל וראיתי x1900xt ב2400 עכשיו כדאי לי לקנות את הא x1900xt ולהוסיף 700 שקל? ומה ההבדלים בינהם? הוא שכדי לי לקנות ביתיים את ה 7900gt ובעתיד הלא רחוק ליקנות כרטיס חדש?

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by arkadur,

אז ככה אני צריך כ. מסך , אני מניח שבתקציב הזה אין שיקול לDX10, לכן הייתי שוקל כרטיס מסדרה 7 של NV, שמן הסתם יהיה זול יותר וחזק יותר המטרה היא "משחקים" (עד כמה שאפשר) אין חשיבות לרעש של הקירור עדיפות לDDR3 המלצות?

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות על מסך של: MAG 19" LP917 8ms רציתי לדעת אם שווה לקנות אותו ב- 1900 ש"ח. יש לי מאג ישן17" CRT שמחזיק כבר מעל ל- 5 שנים, אני מחפש מחליף. תודה על העזרה זאביק.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  16. אני שם לב שלפעמים בזמן משחקים התדר נופל, ואיתו גם הFPS. האם יש אפשרות לכבות את המנגנון הזה? כרטיס המסך הוא 6850 תודה!

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by wewe1,

אני לא גיימר גדול אבל אני מעוניין בכרטיס שיריץ משחקים חדשים בצורה חלקה. בעניין התקציב אפשר לחרוג , השאלה שלי האם שאר המפרט שלי יכול ומסוגל: א.להחזיק כרטיס מסך ברמה גבוהה. ב.האם המעבד מספיק חזק להריץ משחקים חדשים.

18. Started by penny1,

מצטער אולי על השאלה החובבנית, אך קיבלתי הצעה על הכרטיס הזה...ואני לא ממש מכיר אותו בעיקרון קיבלתי המלצה על 1800GTO0 מה ההבדל בינהם ? האם הכרטיס הזה X1800RX עדיף על 7600GT ? (בעיקרון אני מעדיף את ATI אך אני מחפש את הכרטיס שיהיה תואם ל7600GT ביכולות ובערך במחיר) אשמח גם לקבל פרטים על הכרטיס הנ"ל : Club 3D X800RXmax 256MB אשמח להתייחסות מהירה!!! אמור להזמין מחשב ביומיים הקרובים שיהיה לכולם שבוע מוצלח

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  19. אני רוצה לשחק בפרו והוא מודיע לי שהכרטיס מסך לא תואם.אני צריך כרטיס שמתאים ושלא עולה הרבה.תודה לעוזרים

20. Started by SagroN,

אז ככה נמאס לי לחכות ל-7600GT הזה וגם כבר לא בא לי הכי על המחיר שהוא הולך לעלות במיוחד בהתחשב בעבודה שהמחשב שלי הוא לא הכי היכ, 2.8 עם ג'יגה זיכרון. בקיצור כרגע אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל. לפי מה שהבנתי ה-6800GS טוב יותר, השאלה היא עד כמה יותר טוב, אם יותר טוב כמה כסף שווה להוסיף עליו, נניח אני קונה את ה-X800GTO ב-900 ש"ח, כמה תוספת שווה לי לשלם עליו..100-200 ש"ח מתי כבר זה לא יהיה משתלם? דבר נוסף, המחשב הולך הרבה מאוד להתחבר לטלוויזיה, עם איזה מהכרטיסים אני אקבל איכות יותר טובה או ששנהים יש אותה איכות. ועוד שאלה זה האם לשניהם יש אפשרות לחיבור HDTV?. ד"א משהו מאוד תמוה לדעתי (הדרישות מינימום של המשחק קריסיס): CPU: AMD Athlon 64 3000+/Intel Pentium 4 2.8GHz; * GPU: NV…

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by roylu,

מחר 12.6.08 כרטיסי המסך החדשים אמורים להיות משווקים בחנויות (לפחות בחו"ל) . האם למישהו יש מושג מתי ירדו פה מחירי הכרטיסים הישנים יותר? אני מתחבט אם לחכות או לקנות. כמה שיותר תגובות כך יהיה לי יותר ברור מה עליי לעשות. נ.ב. עוד 9 ימים יום הולדתי בבקשה תנו לי תשובות לפני ה20 לחודש.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

אהלן חבר'ה, ביום ראשון אני הולך לקנות לי את הכרטיס מסך החדש שלי(ATI 5750). כרגע יש לי 8600GT - כלומר, אני מחליף בין החברות. רציתי לדעת - מה הפרוצדורה בעניין זה? עד עכשיו פשוט שידרגתי באותה חברה אז זה היה עניין פשוט של the ol' in out in out וזהו. בקיצור - מה אני צריך לעשות בשביל לוודא שלא נותר שום זכר לדרייברים של nvidia? ולא, אני לא מתכוון לפרמט תודה מראש לעוזרים!$

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by RayZ,

מה אתם אומרים על כרטיס המסך Gigabyte Geforce FX6600 256mb 128bit ? יפעיל משחקים טוב? או שאולי יש לכם המלצה על כרטיס מסך אחר,עד 700 ש"ח ?

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by Dan4,

האם ניתן לשנות אותה נגיד במשחקים בשביל לקבל איכות תמונה טובה יותר? כלומר יהיה הפרש ביצועים בין 6600GT ו X800XL על מסך LCD VP171B2 של ויוסוניק ברזולוציות שונות במשחקים כמו HL2,GTA SA,DOOM3,NBA 2005,FAR CRY,UT 2004 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.