עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך(כנסו למפרט). איזה כרטיס מסך לא יהיה צוואר בקבוק? תקציב: 700-900 לא גיימר כבד אין אפשרות לחריגה. לא אכפת לי אם הכרטיס יתמוך בDX9 בלבד

2. יש עוד אחת על אותו עקרון? אני רוצה לבדוק בכרטיס שלי....ואם אין אז כמה זמן צריך להשאיר אתatitool בבדיקה? ושמעתי שהתוכנה הזאת גורמת לפעמים לשרפה של הכרטיס זה נכון?

3. Hitler is informed about nvidia geforce gtx 680 kepler

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by idok,

אני יודע שחרשו על הנושא אבל לא מצאתי בחיפוש......מצאתי רק השוואה בין הFX לRADEON 9500 PRO........ אז בבקשה תעזרו לי כי זה קצת דחוף...... GF FX 5600 256 MB או RADEON 9600 PRO 128 MB? מקווה שתעזרו לי כי החיפוש לא ממש עזר.......

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  5. שלום,רציתי לשאול האם יש הבדל כולכך גדול בין שני הכרטיסים והאם 128 יספיק לי?מכיוון שיש בינהם הבדל של 400 ש"ח,והשאלה היא האם ההשקעה כידאית.. תודה!

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by Jook,

יש לי חבר ויש לו Asus GF4 Ti4400, הוא עם מערכת הפעלה win2k והיו לו בעיות רבות במשחק CS. על איזה דריברים אתם ממליצים שיהיו הכי יציבים ויעילים ? תודה

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by F430,

צריך להחליף את הביוס לפי מה שאני מבין אבל אין לי מושג אך עושים את זה forums.techpowerup יש הסבר מפורט אבל אני ואנגלית לא חברים

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  8. אני רוצה לקנות כרטיס 6200 השבוע AGPx8 ורציתי לבקש המלצה מכם על חברה מומלצת ואיכותית שבכרטיס שלה יש הכי הרבה סיכויים לפתוח את שאר צינורות העיבוד בכרטיס וכך להפוך אותו ל 6600. תודה לכולם מראש.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  9. אז כך נכון לעכשיו אני משתמש בדרייבר 75.90 עם אתם ביאם לשאול עם מחקתי את הכול כמו שצירך עם התוכנות למחיקה למינהם וכו וכו לפני שהתקנתי את הדריבר הנוכחי אז התשובה היא לא כאילו עשיתי רק עידכון דריבר והסיבה שאין כוח וגם כך אני מיתכוון לעשות פירמוט.... דבר שני מישום מה התוצאות שלי לא ניראות לי בכלל.. אז מישהו יכול לעזור.. אז עכשיו אני מישתמש בקרור של זלמן עם בלוק קרור של דנגר דן וכול זה רק לכרטיס מסך... מפרט.. 6800 אולטרה של אלברטון ליבה 480!!!!! זיכרון 1300!!!! ודגש גדולל לזה הגעתי עם האוברקלוק של הדרייבר כאילו בלי כול הטוייקים למינהם שאפשר לעשות עם ריבהטיונר וכו וכו רק לידע כללי לפני הקרור מיים הדריבר אחרי ליבה של 450 וזיכרנות של 1200 הייה עולה לי הודעה של שגיאה ועכשיו עם …

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by omerico22,

שלום אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי והמשחקים פשוט עובדים לי חראאאאאאא לדוגמא הרצתי BENCHMARK ב-MAFIA 2 ורשום לי בסוף 80FPS אבל המשחק עובד חראעם נפילות FPS ובמחשב הקודם שלי הוא עבד על 35 FPS מעולה . CRYSIS עובד בSLOWMOTION ממש גרוע חברה מה לעשות זה המחשב השאני רצוף שלי עם בעיות מפרט : CORE I5 760 P55A UD4 4GB RAM GTX460 SLI

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by SagroN,

אז ככה נמאס לי לחכות ל-7600GT הזה וגם כבר לא בא לי הכי על המחיר שהוא הולך לעלות במיוחד בהתחשב בעבודה שהמחשב שלי הוא לא הכי היכ, 2.8 עם ג'יגה זיכרון. בקיצור כרגע אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל. לפי מה שהבנתי ה-6800GS טוב יותר, השאלה היא עד כמה יותר טוב, אם יותר טוב כמה כסף שווה להוסיף עליו, נניח אני קונה את ה-X800GTO ב-900 ש"ח, כמה תוספת שווה לי לשלם עליו..100-200 ש"ח מתי כבר זה לא יהיה משתלם? דבר נוסף, המחשב הולך הרבה מאוד להתחבר לטלוויזיה, עם איזה מהכרטיסים אני אקבל איכות יותר טובה או ששנהים יש אותה איכות. ועוד שאלה זה האם לשניהם יש אפשרות לחיבור HDTV?. ד"א משהו מאוד תמוה לדעתי (הדרישות מינימום של המשחק קריסיס): CPU: AMD Athlon 64 3000+/Intel Pentium 4 2.8GHz; * GPU: NV…

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by bd,

?!?! אני לא יודע אני צריך להתדעכן בכרטיסים הרבה זמן לא נכנסתי לאתר :'( פעם ה 9800 PRO 256BIT היה עולה 1450.. יש איזה משהו יותר טוב שעולה במחיר שלו? כמה עולה 6800GT 660GT X600 וכל שאר הירקות?

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by rayakov,

מה עדיף GTX 260 או HD 4870 זה למחשב חדש שאני קונה (Q9400 4G RAM) אני משחק על מסך 17'' הם שניהם עולים אותו דבר כנעט ZOTAC GTX 260-880 HD 4870-1080 מKSP

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by AvivCh,

התבקשתי לברר לחבר לגבי כרטיס למערכת מחשב שנמצאת מחוברת לLCD 40 המערכת היא E8400 EP43UDL 1066 PATRTIOT 2X2 W.D 1T 32MB PSU-‏500W Modular M12II הוא מעדיף לשחק את כל המשחקים על 1366X768 כולל כל הפילטרים..רזולוציה טבעית של המסך ואם הכרטיס יחזיק 1920X1080 שהמסך מתמודד עם הרולוציה ללא שום בעיה השאלה אם הכרטיס יתמודד יפה? ואם נילך על הכרטיס הזה איזה מהגרסאות הכי מומלצת תודה ויום טוב לכם.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by BENNY66,

אז כך חיברתי הכול יש תמונה וסאונד אבל התמונה מהבהב קצת במסך שחור ממש רואים את זה והסאונד לא נקי יש לי כרטיס של ספרקל 128 מגה

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by coolmeen,

קניתי מ pandas את ה 9600 xt של חברת club 3d ,חשבתי שאני אקבל תלושים ומשחקים ורק קיבלתי את הדרייבר ותוכנת dvd האם מישהו פנה לפנדה בקשר לזה? האם החזירו לו ,תודה רבה

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  17. היי, מישהו פעם בדק הבדלים באכות תצוגה על מסך הטלויזיה (LCD של Hitachi) בין ATI לNVIDIA ? האפשרות היא 8800GTS640 או HD2900XT. תודה!

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by Jeka90,

איזה דרייבר עדיף ולמה?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by eran270,

האם תוכלו לשאלה בכותרת?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  20. היי, אני קונה מחשב חדש וצריך המלצה לכרטיס מסך מתאים. התקציב הוא 600 ש"ח, שימושיו יהיו HD ומשחקים קלילים כמו פרו אבולושן וLOST. אני מוכל להתפשר על הביצועים לטובת שקט מוחלט ולכן מעדיף אפילו כרטיס עם קירור פאסיבי. עדיפות גם לNVIDIA. תודה.

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by Bengo5,

כרטיס מסך בסביבות 700 ש"ח שיהיה חזק טוב ושישאר להרבה זמן

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by 888,

השאלה בכותרת..

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by b00h,

שלום... יש לי מספר סרטים בעלי קצב של 29.97fps. זאת בעיה מכיוון שנגן ה-DVD (העצמאי) שלי לא מסוגל לנגן אותם כמו שצריך, כנראה בגלל ה-FPS, ומה שקורה בשטח, בעצם, זה שהתמונה לא תואמת את הקול. בכל אופן, אני לא יודע עד כמה זה אפשרי, או קל, אבל אני מקווה שלא אצטרך לקודד מחדש לגמרי את כל הסרט\ים על מנת לשנות את קצב התמונות לשניה. אם למישהו יש הצעה כלשהי, זה יתקבל בברכה. תודה מראש. אגב, הקבצים עליהם אני מדבר הם קבצי AVI שקודדו בעזרת XviD.

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by finish,

ביום רביעי קיבלתי את הכרטיס החדש שלי אחרי שנתיים בATI אני לא ממש יודע איך להפעיל את הטלוויזיה אבל היסתדרתי בסוף וכשאני מפעיל את זה אני רואה שחור לבן... ניסיתי את כל הPAL ואף אחד מהם לא עוזר.. הכרטיס הוא A7600GT של LEADTEK גירסת AGP ואיך כדי לחבר דרך הכל שהגיע עם הבנדל או ישר לכרטיס מסך ומהכרטיס זה מחובר לרסיבר...

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  25. Started by Vortex,

יש לי רדיאון 9000 פרו של ג'יגהבייט עם דרייברים קטאליסט 3.4 ווינדוס אקספי. איך אני יכול להפעיל אנטי-אליאסינג בשביל ג'יטיאיי וייס לדוגמא? תודה!

• 6 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים