כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שתומך ב-VIVO, כדי להיות מסוגל לראות טלויזיה על המחשב (יש לי ממיר דיגיטלי), וכדי להיות מסוגל לראות סרטים מהמחשב על טלויזיה (בקיצור, שימוש גם ב-video in וגם ב-video out). השאלה היא אם יש פורמטים שונים או תצורות שונות שזה עובד בהם... אם אני קונה כרטיס מאירופה או ארה"ב, האם אני אוכל להשתמש בו פה? האם אמורה להיות תמיכה בשיטת השידור (PAL\NTSC)? וגם: מה אני אצטרך כדי לחבר את הכל? האם החיבורים נעשים מול הממירים הדיגיטליים בלבד? ואיזה סוגי כבלים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי הדרייברים האלה מי יותר טוב כרגע אני עם דרייבר של ATI שקיבלתי עם הכרטיס שקניתי תמחשב קטליסט 3.8 ....הכל פועל חלק ...על הביצועים הכי גבוההים כולל המחשקים פאר קראי ,הנסיך הפרסי ועוד... האם להחליף דרייברים ???
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
רדאון 9600 ? 9800 ? או ג'י פורס ? ואם גיפורס אז איזה ?
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני כבר חולם זמן רב על הכרטיס הנ"ל.......... אם יש לכם את הכרטיס וניתקלתם בכל סוג של בעיה, ספרו לי על כך בבקשה. דרך אגב, איזה Radeon 9700 לקנות? יש את ATI, Gigabyte,Hercules ???
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
ראיתי על כל כרטיסי המסך Radeon כתוב ליד TV. מה זה אומר?! זה כרטיס טלויזיה? או TV-OUT?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
-
שלום רבותי האם יש אופציה בכרטיס הנ"ל, להציג ב TV OUT רק חלק של המסך, כלומר אני מגדיר חלק מהתצוגה ואני מציג אותה "החוצה" כמו ZOOM IN בתודה מראש ELMI
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
ומאתמול הוא עושה לי הרבה LAG ב-WC3 בבטלנט למה? בתודה מראש. עריכה: יש WIN XP PRO נ.ב. אני יודע שהכרטיס הוא GIFA אז לרדת מהעניין.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי וינדוס אקס פי פרו והוא עושה לי בעיות עם משחקים אז ... אני שוקל להחליף לוינדוס 98 גרסא שניה שלא היה עושה לי בעיות ... השאלה האם הוינדוס היותר ישן יפחית לי את הביצועים ? ויצא לכם לראות בנצ'ים של אותן מערכות אותם משחקים רק מערכות הפעלה שונות ? מה היו התוצאות ?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי סרט באוי WIDE SCREEN ואני רוצה להפוך אותו לאמפג אבל שהוא ישאר בWIDE SCREEN כי אני רוצה לצרוב אותו לוי סי די ושיראה יפה בלי מתיחות על המסך, אני משתמש בתוכנה TMPGEnc. תודה, יאיר.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי 9100 של sapphire 128 driver : catalist 3.4
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כמעט 10,000 נקודות במארק06..... על 2560X1600!!! (וזה עוד לפני ההשקה ודרייבר נורמלי) http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=49645 מקור: TechPowerUp!
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חברה אחרת
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי איזה הזדמנות ל8800GTX בזול מאוד.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ולפני שאתם קופצים ואומרים ש DX10 זה מה שהולך עכשיו: אני בונה מערכת עבור FSX (Flight Simulator X בלבד. וכמובן שהיה ברור לי שאני הולך על ה 8800GTS 320GB עד ש... אתמול צוות הפיתוח של FSX הודיע שהפאטצ' ל DX10 הולך לצאת רק לקראת סוף 2007!! הייתם מאמינים? שנה אחרי שמהשחק יצא לשוק. אז אחרי שנרגעתי התחלתי לשאול את עצמי האם כדאי להשקיע בכרטיס תואם DX10 או ללכת על כרטיס מוכר ,חביב (וזול יותר) ל DX9 ורק עוד 10-12 חודשים לשדרג? האם לסדרת 8800 יש עוד יתרונות מלבד התאימות ל DX10?
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס X800GTO2 שבקרוב ינוצל ויומהר לX850XTPE בע''ה אם יצליח. בכל מקרה זה כחסכון לקנות כרטיס חדש. האםיש פא'ץ או אפשרות כלשהיא,להכנס למשחקים שדורשים SM3 ,ף שהכרטיס שלי לא תומך? למ הם בעצם לא מרשים את זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היה לי 6800LE שהיה מציג לי סרטים בטלביזיה בלי שום בעיות (קליק ימני על הסרט ואז הצג בטלביזיה וזהו - יש סרט). לצערי הכרטיס נשרף השגתי לי 9600XT. הבעיה היא שכשאני מגדיר למחשב שיוציא גם וידאו לטלביזיה, הוא מוציא את האות ב-1024X768. כמובן שהטלביזה הפשוטה שלי לא מציגה כזאת רזולוציה ומה שקורה זה עם העכבר אני יכול להזיז את התצוגה כך שכל פעם אני רואה רק חלק מהמסך. הבעיה היא שאי אפשר לראות ככה סרטים! אני לא יכול לראות את כל הסרט!!! מישהו יודע איך אני יכול לשנות את ההגדרות כך שהמחשב יתיחס לטלביזה ברזולוציה נורמאלית?
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי GeForce 7300GT של MSI, והדבר הפשוט שניסיתי זה לחבר את המחשב לטלויזיה... המחשב מוצא את הטלויזיה בלי בעיה אבל יש בעיה מאוד מוזרה... התמונה היא שחור-לבן כשבעצם יש בעיה בסינכרון לצדדים ניסיתי להעביר את הפורמט ל Pal-G ו- Pal-B שזה הפורמטים שעובדים בארץ... אפילו עברתי על כל שאר הפורמטים שקיימים ברשימה של ההגדרות ה- nvidia ושום דבר לא עזר... עשיתי אין סוף ריסטים, וניסיתי אפילו לחבר על המקרן אחורי שיש לי בסלון ושום דבר לא עזר... מה אפשר לעשות בנידון ? והאם טמפרטורה של 60-63 מעלות במצב של ללא עבודה גרפית לכרטיס מסך זה בסדר ?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה ואופיס ועושה בו גם שימוש רב לצפיה בסרטים וסדרות. רציתי כרטיס עם יציאת DVI כי הבנתי שחיבור מסך דרך יציאה זו משפר מאוד את חדות הטקסט והוידיאו. האם אכן אני זקוק לכרטיס ואיזה? [אני רוצה גם שתהיה לי אפשרות פה ושם לשחק, אף שבאמת זה כמעט לא קורא!] אין לי הבנה בתחום, אשמח לתשובותיכם המלומדות!
-
- 14 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בזמנו דיברו על כך שצפויים כרטיסי 8500GT ו8600GT לAGP. האם ידוע אם זה נכון, אם כן, אז מתי ושל אילו חברות? זה נראה אחלה שדרוג מה 5600 המזדקן שלי.
-
- 11 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי את הX800GTO2 וממה שהבנתי הוא תומך רק בSM2. בגלל זה יש כמה משחקים שאני ממש רוצה לשחק בהם אבל הם לא עובדים לי כי הם דורשים SM3 ומעלה... התחלתי לחשוב בכיוון של לקנות כרטיס חדש (אוליי ה8800) אבל המחירים הם בשמיים ועדיין לא מתאימים לי. יש כרטיס שיריץ לי משחקים כמו DIRT וריינבו סיקס-ווגאס, ולא יהיה עם מחיר בשמיים?
-
- 11 תגובות
- 742 צפיות
-
-
טוב תראו... הייתה לי תקלה כלשהי במשחקים, ולא ממש הייתי בטוח מי האשם... אז העברתי את הכרטיס מסך שלי למחשב אחר, והבעיה המשיכה... הכרטיס הוא 1950PRO, והוא קורס במשחקים, וגם כשניסיתי לעשות scan for artifact (אם ככה כותבים) ב-ATITOOL, הייתה קריסה אחרי 10 שניות... חשדתי בבעיית טמפרטורה, למרות שהטמפ' בקריסה היא רק 60-70 (יחסית מעט ל-1950PRO), אז העליתי את מהירות המאווררים, והקריסה הייתה רק לאחר 50 שניות... בקיצור, זו כבר פעם שנייה שיש תקלת התחממות עם הכרטיס, בפעם הקודמת הבאתי את הכרטיס לחנות, ששלחה אותו ליבואן, שהחזיר אותו אחרי חודש.. הדבר היחיד שהיבואן עשה זה לנקות אותו... אז ניקיתי את הכרטיס והבעייה המשיכה... אז אחרי החפירה הארוכה, מה כדאי לעשות? לשלוח לחנות שתביא לי כרטיס חל…
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אהלן, אני עומד לרכוש מחשב חדש ויש לי דילמה קטנה עם הכ. מסך. שאלה ראשונה. 8600GT - האם שווה לרכוש את הכ. מסך הזה? אני לא גיימר רציני, במחשקים כבדים אני מוכן לשחק גם ב Medium אם צריך או משהו.. לא מחפש לשחק באיכות הכי גבוהה. עכשיו 8800GTS - 256mb vs 320mb הממ.. האם יש הבדל ענקי ביניהם והוא שווה את ה500 שקל? והאם אני באמת אצטרך אותו, כלומר שוב, לא גיימר כבד, אבל רוצה לשחק במשחקים כאשר אני אהיה בVISTA. והחברה אשר מייצרת את הכ. מסך ALBATRON, האם הכרטיסים שלה איכותיים או שווים למקום אחד שלא אציין בשמו? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT NF7-S AGP גירסא 3.0 וכרטיס מסך 7300GT 25MB של NVIDIA ב Everest כתוב שה Side Band Addressing מבוטל. מה זה בדיוק? ואיך מפעילים? מה שכן מופעל זה ה Fast-Write האם ה Side Band נותן שיפור בביצועים? הכרטיס לא על OC אם זה משנה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-