עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Itzik 007,

יש לי עכשיו נגן DVD חדש בבית... עד היום הייתי צורב SVCD... כדי לצרוב לDVD אני רק מעביר את הקבצים לכונן הצריבה, מוסיף להם כתוביות בעברית באותו שם וצורב? ואם זה כמה סרטים - אז לשים כל סרט בתיקייה או את כולם ללא תקיות? צריך לעשות מלבד זה משהו מיוחד?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  2. Started by lior777,

שלום עקרונית השימוש היחידי שלי לטלויזיה העתידית יהיה גיימינג בחיבור לקונסולה (XBOX PS3) וקצת סרטי HD ממחשב לאחר דפדוף בפורום ראיתי המלצות על 40D550 ונראה שאני נעול עליה אבל יש לי כמה שאלות: 1. יש בה מנגון 100HZ שיכול להפריע ולייצר לאגים במשחקים? כי משיחה עם סמ ליין הם טוענים שלא ניתן לכבות אותו 2. בדגם זה יש הגרלת פאנלים? במידה וכן איך לבדוק? אני מדבר על גודל 40 כי הבנתי ש37 סמסונג לא מייצרת

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי LCD Proview 32" EF321. אני מחובר עם המחשב אליה כרגע עם כבל VGA to VGA ורואה תכני HD 720P. לכרטיס מסך שלי יש DVI ב LCD יש HDMI. השאלה אם אני אקנה כבל DVI To HDMI אני באמת אראה הבדל באיכות? שווה את הכסף? או שזה איכות די זהה? תודה לכולם מראש.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by חובב,

האם הסט 5 רמקולים של פירלס מג'יק 5 זה טוב לחדר אם בכלל שווה ללכת על סט כזה...?? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 5.9k צפיות
  5. Started by bbnbbn,

יש לחבר שלי מחשב עם כרטיס קול ONBOARD, אבל יש לו בעיה קטנה שהחור של המיקרופון לא עובד ולא משמיע כלום עכשיו יש לו עוד כרטיס ישן PCI שחיברנו אותו הוא עובד אבל שומעים לא באותה איכות כמו בכרטיס המובנה ושם כן המיקרופון עובד. עכשיו , השאלה שלי אם אפשר לחבר את הכרטיס pci למחשב ביחד עם הכרטיס און בורד וכך שיצא שנוכל לשמוע דרך היציאה של הסאונד באון בורד ולדבר דרך היציאה של המיקרופון בכרטיס PCI . אם כן, אפשר בבקשה הסבר/מדריך איך לעשות את זה, מה לשנות בלוח הבקרה כך שזה יעבוד.... תודה!

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  6. חשבתי על ה-PX-200 או portapro. מה אתם אומרים? יחובר בעיקר לטלפון שלי N82

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, התקציב הכולל הינו 1,500 ש"ח, אך ניתן לחסוך אם הסכום מוגזם מידי. התקציב כולל גם סטנדים (הרמקולים לא יהיו על השלוחן, אין מקום), אשמח לקבל המלצה גם על זה. פילווח שימושי הרמקולים: מוסיקה: 15% סרטים וסדרות: 60% משחקים: 25% *רוב הזמן אני משחק עם אוזניות. סאב וופר: אין לי מושג אם צריך/לא צריך. אקבל המלצתכם ל2.1 או 2.0. *יש לי עדיפות לרמקולים פאסיביים - אך אשמח לקבל את דעתכם על זה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש במערכת סראונד של LOGITECH דגם Z-5500 ובכרטיס קול של CREATIVE דגם AUDIGY PLATINIUM EX, עם הכרטיס קול שלי מגיע פאנל שבו נמצאים כל מיני סוגי חיבורים ובינהם יש גם יציאה אופטית שאני רוצה לחבר אותה לרמקולים דרך כבל אופטי... השאלה שלי היא מה השם המדויק של הכבל? כי פשוט אני קונה את זה מיבואן שצריך להגיד לו את השם המדויק של אותו הכבל אחרת הוא יביא לי משהו אחר תודה מראש שאלה נוספת: האם הכבל הזה טוב בשבילי? http://www.4real.co.il/4real/product.asp?pID=821&cID=140&c=264846 כי יש כאלה שעולים 150 ש"ח וכאלה שעולים 70 ש"ח ואת זה, השאלה שלי היא אם הכבל הזה מספיק לי?

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  9. השוואה די מקיפה של 4 מכשירים שיכולים לשמש כ Media Machines. די מעניין לראות מה יש בשוק ומה היתרונות והחיסרונות של כל מכשיר. חבל שלא ביצעו השוואה ל HTPC סטנדרטי: http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2008/11/28/Media-Machines/p1

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  10. אז כך. כרגע, אני רוצה לקנות מערכת סטריאו במחיר מאוד נוח כמו בכותרת + פטיפון זול שמצאתי. לאחר שיטוטים נרחבים באינטרנט, הבנתי שקיים במערכת הזו חיבור פונו, ושכל שעליי לעשות על מנת לנגן גם תקליטים זה לחבר אל החיבור הזה את הפטיפון. הכול טוב ויפה עד כאן. החלטתי לודא זאת והתקשרתי לכמה חנויות ישראליות שמוכרות את המערכת כדי לשאול אם אכן קיים בה חיבור פונו, וכולם בלי יוצא מין הכלל לא ידעו על מה אני מדבר, ולאחר הסבר קצר מצידי הכריזו נחרצות כי לא קיים בה חיבור כזה (או בכל מערכת מייקרו אחרת). מה דעתכם בנושא? יש או אין חיבור, או שהאם יש דרך אחרת לחבר אל המערכת הזו פטיפון? (אגב, אני גם שוקל את המערכת המוקדמת יותר מדגם CMT-EH10. מה לגביה? יש אפשרות?) אני שובר על זה את הראש כבר ימים ואין …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Spitted,

אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות, קיבלתי הרבה המלצות על AKG K518, אבל כולם אומרים שצריך לשמוע אוזניות לפני שקונים אותם [כי בכל זאת, עיניין של טעם] אז השאלה שלי - איפה באיזור ת"א אפשר להתנסות באוזניות לפני קניה? אני לא צריך לשבת על 100 דגמים שונים, כי יש לי כבר קצת ניסיון, כל מה שאני רוצה זה לנסות את הAKG ולהשוות אותם למה שכבר ניסיתי חשבתי על כלי זמר, נראה לכם שאפשר לנסות שם לשמוע? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  12. יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג SONY DAV DZ 260, ואני מעוניין לחבר אותה למחשב שלי בשביל לשמוע מוזיקה בעיקר.. בהתחלה חיברתי אותה דרך כבל S/PDIF COAX שהיה לי ומתאם שהיה לי במחשב, אבל אחרי קצת זמן הכבל התחיל לעשות בעיות הייתי צריך למצוא כל מיני סידורים איתו ולבסוף הוא נהרס לגמרי.. השאלה שלי האם יש דרך אחרת לחבר את המערכת הנ"ל למחשב? או שהשיטה הכי טובה היא דרך הכבל הקואקסיאלי.. יש לי קצת תקציב לקנות חלקים שונים בשביל מתאמים למחשב אז אם יש הצעה אתם מוזמנים להציע... הנה תצלום של החלק האחורי של המערכת: http://eliad.org/uploads/1266909462.jpg

13. הלינק הבא מציג תמונת מסך מהמכשיר החדש של איריבר Iriver H10. יכול להיות שהמכשירים הקודמים יזכו גם לעיברית...נחכה ונראה...

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  14. שלום, אני צריך את עזרתכם בקנייה של אוזניות. חשבתי על Beyerdynamic DT 990 PRO מה אתם אומרים? אם תוכלי להמליץ לי על אוזניות טובות יותר עד 200$ אני אשמח. האוזניות לשימוש במחשב נייד בעיקר... חשוב שהחנות תשלח לקנדה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני עומד בפני קניית טלויזיה LCD. התכנים שאני עומד לראות- ערצים 1,2,10, וגם DVD מרחק הצפייה - 2.7 מטר. מה עדיף? "32 או "37 אינטש? האם FULL HD פחות טוב מ HD READY , או שזה כבר לא משנה? זקוק לעצה, כדי שאוכל לקנות בשקט. תודה מראש עמית

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by galigola,

איך הרמקולים האלה? אני מעוניין עכשיו רק ב-2 האם אפשר לחבר רק 2? (בעתיד אני רוצה 4)-ז"א האם הא מתחברים בחיבורים מהירים או שהכבלים לא יכולים להתפרק מהם?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by THE FOX,

מהי תועלת מגבר האוזניות מבחינת הצליל המתקבל? האם תוכלו לשתף את נסיונכם האישי בהוספת מגברים שונים אל האוזניות שברשותכם?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  18. שלום לכולם, אשמח להמלצה על אוזניות טובות עד 100$ לשימוש עם אייפון 6. ארצה את האוזניות הגדולות עם הקשת. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by maphisto,

לאחר שנהרס לי הRXV 800 המהולל שלי נאלצתי לקנות מגבר חדש . רכשתי את המגבר הנ"ל והופתעתי ממש לטובה . קודם כל מחירו לא גבוה (3000-3300 שח) איכות הסאונד שלו מעולה (אפילו לדעתי יותר טובה מהקודם שלי למרות שה 800 נחשב ליותר איכותי) בקיצור ממולץ בחום רב לבעלי רצון לשדרג את המערכת שלהם

• 43 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. Started by ROTEM114,

היי השבוע קניתי מחשב ואני קצת מסתבך עם כל עניין ה HD יש לי מסך של LG דגם w2261v,למסך יש חיבור DVI RGB ו HDMI יש לי לוח אם של MSI P6NG עם יציאת HD. למה אני לא מצליח לבחור באופציית ה HDMI במסך? הוא אומר לי NO SIGNAL כשאני מחבר את RGB יחד עם ה HDMI ובמסך בוחר RGB אני רואה בתפריט של nvidia control panel T את כל האופציות של HDMI ואני גם יכול לבחור ברזולוציה (1080P יכול להיות שאני מדבר סינית אבל אני אשמח אם מישהו יעזור לי פה תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. יש לי רסיבר של סוני STR535 (כבר הרבה זמן אצלי) ראיתי שבצד האחורי כתוב לחבר רמקולים קדמיים עם התנגדות של 8-16אומהם ואחרויים 8-16 אומהם. רציתי לשאול על מה זה יכול להשפיע אם אני מחבר רמקום של 4 אומהם גם מאחור וגם מקדימה ולמה הם בכלל כותבים את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הי אלו הרמקולים שאני רוצה לקנות YAMAHA TSS1W 5.1 והכרטיס קול יהיה Hercules GTXP עכשיו איך הרמקולים האלו מול Creative Inspire 6600 6.1 או Logitech z640 ורציתי לדעת אם שווה להחליף לAudigy או להישאר עם הGTXP תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום! אם אני קונה בארה"ב סנהייזר px100 עם אחריות של שנתיים אוכל לקבל את שירות האחריות גם בארץ?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  24. Started by pure perfection,

שלום לכם , יש לי מכשיר xtreamer prodigy , כשאני בא לצפות בסרט עם 16:9 או 2.40:1 הוא לא מופיע לי במסך מלא אבל אותו סרט בדיוק נפתח במסך מלא במחשב רגיל . סדרות למשל הן עובדות ביחס של 16:9 כשאני מפעיל אותן דרך הסטרימר הן מופעלות במסך מלא . למה הסרטים לא מופעלים מסך מלא ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכל חברי הפורום, לאחרונה החלטתי שהמערכת שלי באוטו פשוט מביישת, ולכן החלטתי לעשות קנייה למערכת חדשה. מה גם שבנוסף - לא רציתי מלכתחילה להשקיע תקציב זעום. לכן בחרתי את הפריטים הבאים: Pioneer TS-W306C/DVC - סאב, שאותו אני אזמין מתומר(תומקאר) ב-439 ש"ח. Pyle PLA3000D - מגבר, אני עדיין לא סגור מאיפה אני אזמין אותו, אבל זה עוד בבדיקה. תיבת MDF מלא "12 - עם פורט כמובן. עכשיו לשאלות: האם יש לכם הערות כלשהן על אחד מהפריטים הנ"ל? האם אפשר להשיג סאב (SPL בלבד) יותר טוב בתקציב של 500 ש"ח? כנ"ל לגבי המגבר והתיבה - על התיבה אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי(או שחייב משהו יותר טוב ממה שנתתי?). תודה

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.