עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הי מעונין לקנות את אלטק לנסינג VS2421 . קראתי שיש בעיות של זמזומים ורעשים בבאס בזאפ ומכל מיני גולשים. האם הבעיה מוכרת בכל הרמקולים מדגם זה? אני מתלבט גם בין דגם X210וLogitech- האם יש המלצות לרמקולים אחרים טובים ברמה של עד 300 ש"ח בעיקר לשימוש של מוזיקה שיתנו איכות סאונד נקי וצלול ככל שאפשר ברמת המחיר הזו ? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. שלום לכולם, צריך עזרה בבחירת רמקולים, מערכת רמקולים כלשהי, אולי עם סאב. שימושים: סרטים, חיבור לטלויזיה samsung 32" Jade A330 , שמשמשת גם כמסך מחשב, אז גם מוזיקה מהמחשב ומשחקים. אין כרטיס קול מיוחד כרגע, רק ה onboard. בכל מקרה, שתהיה אפשרות לשמוע באיכות טובה, גם לשימוש עתידי (מוזיקה HD, סרטי HD וכו'). מעדיף לקנות מ TMS, חשבתי על Microlab באופן כללי. אפשרות חריגה, במידת הצורך, עד 100 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by captaincaveman,

שלום לכל המבינים (והלא מבינים), נראה לי שהגיע הזמן לשדרג את הרמקולים שמחוברים למחשב. היום יש לי ATP3, שנקנו לפני המון שנים תמורת כמה מאות שקלים. מאז הם עבדו ללא דופי ונתנו תמורה מטורפת לכסף. אבל... 2.1. אני רוצה לשדרג את חווית הגיימינג שלי והייתי שמח לעבור ל-5.1 (7.1? X.Y אחר כלשהו?). חיפשתי קצת בפורום, אבל טווחי המחירים גדולים מאוד. אנשים מבקשים רמקולים ב-500, ואחרים ב-1500. אני לא אודיופיל, והשירות בתותחנים גם ככה השאיר אותי עם שמיעה שרחוקה מ-100%. האיכות של ה-ATP3 מספקת אותי לחלוטין. לגבי כרטיס הקול, אני משתמש ב-OB של ה-Asrock Z68 Extreme4. באתר של Asrock: 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec), THX TruStudio PRO™ גודל החדר בו נמצא ה…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום למומחים אבקשם עצתכם בנושא קניית רמקולים המיועדים לחיבור למחשב בחדר קטן. דרישות רצויות: 2.1 , שלט לא הצלחתי למצוא מערכות רמקולים בעלות שלט אלחוטי - האם קיים דבר כזה? בכל מקרה, עדיפות לשלט רחוק או לכל הפחוט שלט חוטי , עדיפות אך לא הכרחי שניתן יהיה לתלות על הקיר - כמו X230. איכות סאונד - סבירה. חשוב שלא יהיו כל מיני מנורות ולדים כחולים / חרטא אלא רק רמקולים נורמאליים. תקציב - 400 שח לכל היותר, עדיפות ל 300 ש"ח. עד כה ראיתי מערכות רמקולים אבל הבעיה היא השלט (היעדרו) - למשל ATP3, X230 וכו' עצות?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  5. שלום. חבר שלי רוצה לרכוש רמקולים איכותיים לשמיעת מוזיקה במחשב. הוא רוצה 5.1 אבל אמרתי לו שלדעתי צריך 2.1 , אני צודק? ואם כן, איזה תוכלו להמליץ לי בסכום של עד 400 ש"ח ? ואני מזכיר - חשוב שיהיו איכותיים תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש רמקולים 2 עם סאב, למחשב בתקציב של עד 300 בערך, אם אפשר בפחות אשמח.. במחשב אחר יש לי את הLogitech x230 ואני יותר ממרוצה איתם, אשמח למשהו ברמתם, באכות שמיעתם ובאיכות הבאס שלהם.. הבנתי שהCreative A300 יכול להיות נחמד אך אני פתוח להצעות. (עולה 210 מiqpc שם אני קונה) תודה [br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 18:10:32 הבנתי גם שהx240 הם אחלה..אשמח להצעות או להשוואות בין שני אלה

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by madror,

מבקש לחדש את הרמקולים של המחשב שלי . סדר חשיבות : א. איכות סאונד. ב. עיצוב. ג. מחיר . חשבתי על Studiophile AV 40 http://www.m-audio.com/products/en_us/StudiophileAV40.html מה דעת חברי הפורום המכובד ? תודה מראש,דרור.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  8. Started by rotemlp,

היי חברים חבר טוב שלי מעוניין לקנות רמקולים למחשב (בעיקר למוסיקה) בתקציב עד 400 ש"ח. ראיתי שיש פה המלצה ל X-13 אבל הם קצת חורגים מהתקציב.. תוכלו להמליץ על משהו אחר? רצוי משהו שפחות או יותר משתווה ל ATP3 באיכות. רותם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by blackx,

שלום! אני מחפש רמקולים למחשב, שישמשו לשמיעת מוזיקה וסרטים (לחלוטין בלי משחקים), ואני מוכן להוציא על זה עד 180 ש"ח יש משהו שצריך לכוון אליו, או שבמחירים הללו הכל אותו ח*א?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Bessmertniy,

טוב שלום אני מעוניים לקנות רמקולים למחשב סביבות ה 500 שקל אולי מוכן להשקיע יותר מה לדעתכם כדי לקחת? Luxeon EM 4.1 ? יש כמה דגמים ל winner Genius SW 5.1 Value אלו הפשוטים לפי מה שאני מבין , הם גם מאוד זולים עכשיו לאיכותיים יותר : על אלו קראתי כמה דברים טובים Altec Lansing AVS500 (4.1 ויש את Creative Inspire 4.1 4400 LUXEON Logicfox T5.1 Logitech® Z-540 4.1 Speakers 40W אלו הכי יקרים אני חושב שאני יכול להרשות לעצמי. ועכשיו מה דעתכם ? אבל בבקשה שיענו אנשים שמבינים בדברים כאלו , ולא כאלו שמתלהבים מהרמקולים של פירלס. ;D אני רוצה איכות סאונד טובה

11. Started by et_gershon,

שלום מחפש רמקולים פשוטים למחשב, שיספיקו לסרטים ולעבודה שותפת. תקציב: בסביבות 50-70 ש''ח. המליצו לי על אלה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=log-S100&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=100&aff=Zap〈=he הם הכי טובים במחיר הזה??

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by S1BoY,

שלום אני צריך רמקולים איכותיים למחשב בתקציב של 1K שקל. שימושים עיקריים: מוזיקה וקצת סרטים. תודה.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  13. Started by (iriver H10),

איזה רמקולים אתם ממליצים בלי סאב...?? תקציב 300-400...

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by Mushigoya,

שלום, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר בשביל לשמוע מוזיקה. אין לי איזה תקציב מסויים, אני יכול גם להשקיע אלף, איכות הסאונד מאוד חשובה לי שלא יהיו רעשים וכאלה, שיישמעו חד וטוב. אני רוצה הרכב 2.1 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by 343,

המלצה לרמקולים 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות):250 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות): 30 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 60% משחקים 10% מוזיקה 30% סרטים 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם.Gigabyte GA-B75M-D3H 4. בקשות מיוחדות - 5.1 / 2.1 / כבלים ארוכים וכדומה. המוצר - המליצו לי על כמה דגמים M-200 http://www.tms.co.il/product/6907 M-800 http://www.tms.co.il/product/11470 M-880 http://www.tms.co.il/product/5192</blockquote>

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by ZXY1,

מה עדיף מבחינת עלות/תועלת? Logitech Z323 או Creative SBS A320 או Creative SBS A220

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  17. Started by homart,

אהלן... אני מחפש רמקולים חדשים למחשב, 2.1 גג אבל גג 300 שקל.... ואני צריך סאונד טוב שאני ארגיש שינוי מהרמקולים שיש לי עכשיו (2.1 מעפנים שקיבלתי עם המחשב + הרמקולים של המערכת (aiwa) ) ועוד שאלה קטנה, כרגע יש לי את הרמקולים הג'נרים ואת הרמקולים של המערכת סטיריאו שאני מחבר לכרטיס ה5.1 שלי וככה בעצם יש לי 4.1 רמקולים, אם אני אקנה רמקולים 2.1 איכותיים אז עדיף לנתק את הרמקולים של המערכת ולהישאר רק עם הרמקולים החדשים שאני אקנה??? תודה ולילה טוב!

• 14 תגובות
    • 912 צפיות
  18. Started by (iriver H10),

אני מחפש רמקולים שתהיה להם איכות שמע טובה מאוד ושיהיו משתלמים.

• 12 תגובות
    • 764 צפיות
  19. חשבתי על הALTEC LANSING ATP3 איזה עוד רמקולים שווים בדיקה באיזור המחיר(350).

20. Started by guy shapira,

שלום, ברצוני לקנות רמקולים למחשב 2.1 (השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה (רוק), אבל גם סרטים ומשחקים, ומהתבוננות בפורום הבנתי ש- 2.1 הכי יתאים לי) התקציב שלי הוא 600 ש"ח +-. רציתי לדעת אם יש באיזשהו אתר את רשימת הרמקולים שיש בדיוטי פרי ואת מחירם. גם בגלל ירידת הדולר, חשבתי אולי לקנות את הרמקולים באמזון או בחנות דומה בארה"ב (אני לא יגיע לשם, אני צריך בהזמנה) ולכן אשמח לשמות של חנויות דומות (אם המחירים או השירות שם יותר טוב מאמזון) וכמה יעלה לי סך הכל להזמין משם (כלומר, כולל המשלוח וכו'..). והאם המחירים שם יהיו יותר זולים מהדיוטי פרי. הסתכלתי בעיקר על הדגמים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=501320- altec lansing fx4021 http://www.karat.co.il/catalog.php?id=275- altec lansing …

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by itai_1813,

שלום! אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב. מערכת 2.1 בתקציב של כ-300 ש"ח אשמח אם תמליצו לי על דגמים. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הכותרת אומרת הכל בבקשה המליצו התקציב גמיש ל + ול -

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  23. שלום חברים. יש לי מערכת של שני רמקולים וסאב שאני מחזיק כבר קרוב ל5 שנים. החלטתי לשדרג את הרמקולים ומכיוון ואין לי מושג בתחום אשמח להסבר קצר על איכות וטווחי מחירים (ציוד LOW END MID וHIGH END). השימוש העיקרי יהיה משחקים ומוזיקה. בנוסף אני מנגן ולכן יש אפשרות להוספת כרטיס קול בקרוב- צריך רמקולים מספיק טובים שיפיקו אותו. שמעתי את ההרמן קרדון בבאג והוא אופציה טובה, למרות שהחדר שלי קטן ואני לא חושב יהיה לו הרבה שימוש. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב של 2.1 ערוצים. שימוש עיקרי עריכת וידיאו (גם עריכת סאונד אבל פחות מטורף) ומעט גיממינג פה ושם. אני מחפש משהו איכותי אבל לא יקר מדי, שיתן לי סאונד מדויק. יש לי שולחן חשמלי מתכוונן, אז אורך הכבלים כן חשוב לי (אבל לא קריטי אפשר להתסדר). לא יודע אם כדאי אלחוטי. אני לא מחפש משהו מסיבי מדי, מבחינת גודל. כמה רמקולים שתפסו לי את העין, אבל לא חייב אף מהם, אני אשמח לקבל המלצה למשהו טוב מתחת ל-1000 ש"ח. Logitech Z625 https://ksp.co.il/?select=.7076..241..1310..770.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=37238&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&a…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by eliranl,

רמקולים למחשב עד 200 שקל למוזיקה משחקים וכל זה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים