אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יש לי IHP120 ואני מעוניין לקנות משדר רדיו (כדי שיהיה אפשר לשמוע באוטו בלי כבלים מיותרים ובלי להחליף רדיו לאחד עם line-in) יש את ה-tunecast II , tunecast של Belkin ואת ה- IRock 400FM . מה שרציתי לדעת זה עם מישהו ניסה כבר אחד מהם או כול משדר אחר, ואם כן מה איכות הסאונד ואיך כמות הרעשים. האם יש בעיות עם התדרים הקבועים שלהם (88.1 , 88.3 , 88.5 , 88.7) בארץ ?
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
החודש אני טס לקנדה ויש לי תלבטות קשה: או לקנות את האייריבר ihp120 בקנדה שזה יוצא זול מאוד או לחכות ולקנות בארץ את ה hi-md (אני סגור על דגם כבר- mzn-h900) מה היתרונות של ה hi-md על האייריבר או ההפך? האם יהיה משתלם לקנות את האייריבר? איזה סיבה יש לא לקנות את האייריבר? לפי מה שקראתי על נגנים עם כונן קשיח הם שבירים והכונן קשיח יכול לההרס תוך כמה טילטולים...זה ככה באייריבר? ממה הוא בנוי? אני צריך משהו שיחזיק בנסיעות בשטח, בטיולים במדבר ובתנאים קשים....האייריבר יעמוד בדרישות? אני נוטה יותר לכיוון ה hi-md לא יודע למה, זה נשמע יותר חדשני ויותר מבטיח נ.ב. אין מצב שה hi-md יצא החודש (100 אחוז קראתי על זה בפול פורומים) אז על תגידו לי לקנות אותו בקנדה
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום רב! היום קיבלתי Radeon 9800pro וישר התחלתי לעשות בדיוקות עליו. עשיתי בדיקה ב3dmark 03 וגיליתי שיש הפרש של 10(!!!) FPS בבדיקה של הקול. יש לי כרטיס קול מסוג Creative Live 5.1!, למה כ"כ הרבה!??
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ומצאתי כמה טרדים שמדברים על זה אבל בכל אחד התשובה היא קצת מעורפלת.. עכשיו לפני שאני קונה אני חייב לדעת תשובה מדוייקת לגבי מה לקחת כי הZS הוא קצת יקר אבל יכול להיות שמשתלם אם ההבדל היחיד ביניהם הוא הערוצים(7.1 6.1vs) או הבנדל בZS אז אין לי צורך בזה כי גם ככה יש לי T5400 שזה 5.1 ואני לא מעוניין בחבילת RETAIL שתתן לי טומבריידר ועוד כמה משחקים ישנים.... שמעתי משהו על תיקונים קריטיים בZS שהתגלו ברגיל זה נכון ??
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה דעתכם על הדגם הזה והאם שווה להפרד מ200 שקלים עבורו ( אין באפשרותי להזמין מחו"ל )
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
עקב קנייה עתידית קרובה של מאזדה לאנטיס 2002 או טויוטה קורולה 2002 יד שנייה, אני מעוניין לקנות גם מערכת שמע טובה לרכב. אין לי מושג מה טוב ומה לא, אני סומך עלייכם שיש לכם ידע בתחום מערכות שמע לרכב, התקציב הוא בלתי ידוע, אני מוכן להשקיע בשביל משהו איכותי, אני רוצה מערכת להרבה שנים, מערכת שתוכל לקרוא כל דיסק ושיהיה צליל נקי שכיף לשמוע גם בווליום גבוה יחסית. כמובן שאני לא רוטשילד, ולכן אני מחפש משהו שייתן את התמורה הכי טובה למחיר. **עריכה** למישהו יש מושג איך מערכת השמע שאני אקבל עם כל אחד מהרכבים הנ"ל? יש להוסיף שאני לא אודיופיל בכלל, אני לא שם לב לכל פיפס קטן שנשמע לא נקי. אני פשוט רוצה לקנות משהו איכותי ולדעת שיש לי באוטו מערכת איכותית, ושהצליל יהיה נקי ובאס נקי.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס קול AC97 על לוח האם . יש לו 3 יציאות/כניסות דו שימושיות. כלומר - אם מחברים להם רמקולים 5.1 הם יציאות ואם מיקרופון אז הם כניסות ויציאות. השאלה היא - אם אני משתמש בכל 3 המחברים עבור רמקולים, איך אני יכול בכל זאת להשתמש במיקרופון? חשבתי על מיקרופון USB אבל לא נראה לי שזה פתרון כל כך זול. תודה.
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלומות יצורי סאונד, אבקש את עזרתכם. כלוחם רשת וירטואלי סאונד הוא מרכיב חשוב ביותר בקרבות קלאנים. כאמור EAX ושימוש ב virtual 5.1 הוא שם המשחק בשמעית אוייבים והכל. הבעיותיות - כרטיס קול זול און בורד (לוח asus) מסיבה לא ברורה בדריבר "העשיר" אפשריות של אותו כרטיס קול שאני מפעיל את הוירטואל 5.1 הדבר עובד לפעם אחת ומפסיק מיד ! קשה מאוד להגדיר את הכרטיס בצורה טובה ואפ המיקרופון שנצא בווליום גבוהה יותר חלש מזמזום של יתוש (בלי להעליב זבובים). בכל מקרה הכרטיס קול הוא על צ'יפ סאוד של C-Media מדגם CMI8738. בור בתחום הסאונד שכמותי קורא לעזרת ה leets בסביבה מה יכול לעשות זבוב שכמותי במטרה לסדר את הכרטיס העלוב הזה. בנוסף הייתי רוצה לבקש ממכם טובה שלא תעלה לכם כסף (אבל כן תעלה לי): הייתי…
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה קובץ MP3 שעובד ב 5.1 או 6.1 ערוצים שאצרוב על דיסק ואנגן אותו על מערכת מבוססת 6.1 כי אני רוצה לבדוק כי באמת ההתקנה בוצעה בהצלחה והיא מזהה את ה 6 ערוצצים כל אחד בנפרד תודהה רבה ? דרך אגב : זה המקום המתאים להודעה הזו ?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
נימעס לי מהאיכות הירודה של WINAMP2.73 ואני לא אוהב את WMP הWINAMP5 די טוב אבל עולה חצי שנה אם רשימת שירים של 1000+. אים איזו תוכנה אתם מישתמשים לניגון שירים? אני מיתכוון להזמין דרך חבר שלי שכרגע בגרמניה ועוד יומיים באמריקה(טיול פסח 5ימים בגרמניה+שבוע בארה"ב)אוזניות ואני מיתלבט מה לקחת KOSS PORTA PRO או שעדיף Sennheiser PX 200??? אני אוהב מאוד באס! האוזניות יחוברו למיני שלי,אני שומע רוק/אלקטרוני/פופ ודורש באס איכותי עד כמה שאפשר מידי איכותי וטראבל סביר אבל לא מיתחת לסביר...לא חייב עוצמה אבל שיהיה סביר כמו אוזניות רגילות המלצות דעות יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 והתקציב שלי הוא 800-1000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=1853825 מה, מי, מו? זה זול יחסית לא? וזה בכל זאת 128 FLASH וזה לא כ'כ יקר נכון?או שאני טועה לגמרי.. תודה מראש! F*CK שחכתי שיש פורום מתאים לזה... תעבירו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כנראה קונה פיאט אונו וגם אם יש שם רמקולים אני רוצה להחליף אותם. אני לא יודע איך בנויה כל הקונפיגירציה שם ואיזה רמקוליםפ אפשר לשים בכלל. אני רוצה את המערכת בתקציב הכי הכי נמוך שאפשר, ולמען האמת לא אכפת לי שזה יהיה אפילו קקה לא נורמלי העיקר לשמוע מוסיקה.. אני רוצה רדיו אם אפשר אז עם דיסק (לא חייב MP3 ואפשר גם טייפ) והכי חשוב כניסת AUX! לחבר את האייריבר. במילים אחרות 4 רמקולים פשוטים יחסית, רדיו נורמלי עם יציאות נורמליות וכניסת AUX יש משהו מומלץ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש על שם הרמקולים שלי והדגם שלהם ומצאתי את הטבלה הזאת שכוללת את כל המפרט שלהם או חלק ממנו לפחות ושמתי לב לזה: Feature Description General Recommended Usage Gaming/Music Number of speakers 4 Satellites (for front, rear and center) 1 subwoofer Connectors Connectors - Analog Front In - Analog Rear In Power Adaptor Power Source 12VAC, 2.9A Physical Dimensions (H x W x D) (cm) Front/Rear : Approx. 8.7 x 9.5 x 9.5 Subwoofer : 211 x 192 x 192 Subwoofer Enclosure Material Wood (Black) Audio Specifications Speakers Rated Power Satellites : 6W per channel Subwoofer : 17W Frequency Response 40Hz to 20KHz Others Bundled Accessories - Tandem Cable - Power Adaptor …
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
צריך לדעת סופית מה עדיף: האודיגי או הגיימ טיאטר (6.1), מבחינת איכות, והאם הגיימ טיאטר לוקח מהמעבד כמו הדיג'יפייר כי אחת הסיבות שאני קונה כרטיס זה בגלל שאני צריך פחות שאיבת משאבי מערכת... (מעבד חלש). אני צריך לדעת האם האודיגי פחות איכותי מהGTXP כי אין לי הגבלת תקציב.... אקדים תודה, pMor
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש דריוור לכרטיס הקול הזה CT4810 creative, למערכת הפעלה 98 חיפשתי באתר http://www.driversearch.com מצאתי כל מני קבצים מפוזרים כאלו, לא משהו כזה להתקנה, מישהו יכול להוביל אותי לדריוור? כי אין במחשב קול...
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היום חיברתי רדיו טייפ חדש לאוטו ביחד עם אח שלי, לא היה קל. בקיצור קנתי כבר כבל של ראש בננה וראש רגיל (כמו זה בין המערכת למחשב או מערכת-דיסקמן) אז זה לא עובד עכשיו לפני מה שהבנתי אני צריך כבל של צאנגר זה כבל שיש לו חיבור רגיל משני הקצוות עכשיו אני צריך לדעת אם יש לו שם מיוחד או משהו כזה עזרה בבקשה. אם תעזרו אני יספר משהו מצחיק שקרה לנו (טעות אנוש)
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לא ממזמן קניתי את הסט רמקולים הזה ורק לפני כמה ימים התאפשר לי לתלות את 2 הרמקולים האחורים... עכשיו כשאני שומע איתם שירים יש שירים כאלה שהם מזייפים בהם..שומעים צליל לא נקי כזה.. רציתי לדעת עם יש תוכנה שתתן לי לשלוט על עוצמה של כל רמקול בנפרד, כיונונים וכל זה.. עשיתי חיפוש מצאתי תוכנות כמו MATRIX,AC3FILTER תוכנות שלא אהבתי.. דיי מוזר שCREATIVE לא כוללים את זה בסט הדרייברים שלהם
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס קול על הלוח אם של RealTek AC97 הוא על לוח Gigabyte 8SQ800 עכשיו יש לי מערכת רצינית שתאכלס אני לא חושב שאני מוציא את הטוב ביותר ממנה לכן אגרתי קצת כסף וברצוני לקנות את הכרטיס קול הבא Hercules Digfire 7.1 שאלתי היא האם אני באמת ירגיש שינוי שוואלה הצדיק את הקנייה הוא שזה לא שווה את זה AC97 מפרט תכני High-performance CODEC with high S/N ratio (>90 dB) 18-bit ADC and 20-bit DAC resolution Compliant with AC'97 2.2 specifications 18-bit stereo full-duplex CODEC with independent and variable sampling rate 4 analog line-level stereo inputs with 5-bit volume control: LINE_IN, CD, VIDEO, AUX 2 analog line-level mono inputs: PC_BEEP, PHONE_IN Mono output …
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי קראייטיב איספייר 4.1 4400 אני מעוניין לשלבם עם כרטיס קול איכותי אבל לא משהו יקר בטירוף משהו באיזור 300 ככה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך נגן MP3 עם לפחות 10 GB, אני מכיר את הדגמים אבל לא יודע מה ההבדלים בינהם. וגם אני צריך אותו קטן, (לדוגמה: iPod 1G זה גדול מדי) בהגבלה עד 1800 בערך. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי... אני יודע שבטח דנו בנושא הזה בעבר אך הייתי רוצה שאנשים שבאמת יש להם את האוזניות או שבאמת ניסו אותם ולא התסכלו רק באינטרנט כי את זה גם אני יכול שיגידו את כל ההבדלים בין שתי האוזניות ואיך הם בכלל? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי את הלייב ויש לי כרטיס קול אל הלוח דגם REALTEK ALC655 ותראו את הנתונים עליו: http://www.realtek.com.tw/products/products1-2.aspx?modelid=2003051 אני לא מאמין אבל רשום שם שהוא תומך EAX2.0 והלייב לא תומך בזה אם אני לא טועה על פי נתונים שלהם הם מאוד מאוד זהים!! :-\
-
יש לי את המערכת Luxeon EM4.1 האם יחסית למערכות אחרות האיכות טובה ? מה שכן הווליום חזק (לפחות ככה אני חושב) מה דעתכם? תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס קול DIGITALLIVE 5.1 ואני חיברתי אותו לרסיבר עם חוט דיגטלי קואקסיאלי?(לכניסה/יציאה דיגטלית של הרסיבר והכרטיס קול) שבצד אחד זה RCA ובצד שני זה כמו של אוזניות. התקנתי AC3 FILTER שמתי על SPDF ובדרייבר של של הכרטיס קול הגדרתי שזה יהיה DIGITAL 5.1 כיוונתי ברסיבר על PRO LOGIC2 אבל זה לא פועל טוב כי בסרטים שומעים רק את מוזיקת הרקע ולא את הקולות (רק את הסראונד שומעים)
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-